Tjej snack

Dålig uppdatering i dag med, men har ej vart hemma på hela dagen, förutom nu då. Men det är som det är.. Skärpning i morron, och kan blogga lite i kväll efter ja fixat med tattoo grejerna :) Anette är här med mej så i kväll blir det Tjej snack på hög nivå :P Haha, och som vanligt, en massa kaffe drickande.. Näe nu har ja inte tid, måste fixa käk lite snabbt ! Bye bye

:D Wiiiie

Så dära, nu blir det en kvälls blogg med,  för nu är mitt humör verkligen på topp :D Idag fick ja mina Tattoo saker med, riktigt nice. Och i morron kommer [ V ] hit och visar mej lite med maskinerna och så :) Ska verkligen bli skojigt att lära sig att gadda. Näe nu ska ja kolla på andra avenyn, eftersom ja missade det tidigare i dag, sen blir det sängen och sova ! Ses och hörs om vad som görs i morron :)
Ciaaaaoo !

I morron

Dax att snygga till sig lite granna. Sen blir de ut på promenad med lill plutt <3 Annars blir det en lugn dag, och kommer nog inte uppdatera bloggen något heller. Finns inget att skriva, och mitt humör är inte på topp ! Så i morron blir det vanlig uppdatering igen.. Hej hopp !  


Miljoner

Hejsan hoppsan !

Idag har vi vart i västerås en sväng, sen bar det av hem och fixa lite, sen vidare till köping en snabbis, sen hem tilla pappa och Bettan och överaska dom med vårat sällskap :) Och efter att ha sätt underbart fina hus och även jätte fina båtar så drömmer ja nu om att bli miljonär och ha värsta lyx båten samt värsta lyxigaste huset :) Wow, vilken dröm. (låt mej få drömma lite) haha, Men en vacker dag tänkte ja vinna värsta massa miljoner, men då kanske ja måste börja tippa eller spela på något, eller åtminstonde köpa en triss lott kanske ? haha. Näe efter en god middag med stekt kykling file'e och ris, så ska ja lägga mej och sussa och drömma om min miljon vinst, min miljon båt och mitt fina enorma trillion villa :D Ses i morron ! Sweet Dreams !
Ciaaaaoo !

Bilder som lovat


Mammas lilla flicka <3



Mor och dotter, lika trötta båda två :P


Det är så roligt att leka med stora barnen !

Grattis Linda

Tjingeling. Har vart in och gått vid hamnen i västerås, riktigt skönt väder vill ja lova.. Stannade och fika hos Anette med, satt ute i solen och drack kaffe. Nu är vi hemma, Elina håller på och gungar :) Hon fick låna Zacharias gunga, och den trivs hon verkligen i :P hehe. Näe om man ska ta och gratta Linda som fyller år i dag med <3 Grattis Gumman ! Hoppas du får en jätte bra och trevlig dag, kanske kommer över på fika sen :)

Näe nu ska ja göra annat en stund, kommer in senare och lägger in lite bilder :)

Vaken

trött som tusan, men inne i Wallander filmen, efter den är det sängen som gäller. Ska bli så skönt att lägga sig och sova =) I morron kommer det bilder, det lovar jag ! Bild på mej och lillan kanske, eller bild på hur fint sovrummet blev kanske ? hehe får se, någon bild kommer det i allafall.. Näe nu ska ja kolla klart på tv, så ja kan hoppa i sängen. (inte hoppa ordagrant) Men bädda ner mej i allafall :P hehe..

Svart som natten och jag är ensam vaken med katten (o.O)


slut

Helt slut.. Räcker nog att skrva det, nu ska jag lägga mej och dega på soffan och bara koppla av en stund.

Inspiration

Förlåt för dålig uppdatering. Och inga bilder e tagna tyvär, men kanske hinner senare. Sitter och ritar och skissar lite, medans Majvor sitter och matar lill plutt :) Så passar på att  hinna rita lite granna medans man har tid och lust.. Riktigt skojigt faktiskt.. Och på onsdag/torsdag får ja mina tattoo grejer :) Näe nu ska ja fortsätta rita lite granna nu medans ja har ide'er och inspiration :D

bjuder på..

Har just käkat stuvad persilja pytt. Riktigt gott :) Nu sitter ja och bara bloggar av mej lite granna. Elina sitter och pratar med sin anka i baby sittern. Så ska snart fortsätta plocka undan. Sovrummet e helt snyggt och fint nu :) ren bäddat och lagt på överkastet som ja fick av pappa.. och gjort lite mys pys där inne.. Så nu är ja nöjd och belåten med mitt sovrum :D bara plock och göra mys pys i vardags rummet nu då :) Sen är det klart. Näe nu ska ja fortsätta medans ja har chansen ! Sen kommer en bild på min vardagliga stil :P bjuder ja på :P


Popcorn

Nu har lill plutt somnat igen, hoppas hon inte vaknar massa gånger inatt. Hon har typ vart vaken hela dagen och gnällig och febrig, min lilla stackare.. Och äntligen får ja sätta mej ner och varva ner i lugn och ro.. Ska snart bädda ner mej och försöka sova, helt slut efter allt skrikande i dag.  Men det är så som det kan vara i bland. Så ska bli underbart skönt att bara lägga sig och blunda kan ja lova :) Näe lite tv tittande och popcorn, sen sängen :P

Sista gången !

Sitter och irriterar mej som satan i gatan. *suck* Att vissa bara måste göra precis tvärt emot hela tiden.. Man måste juh kunna respektera vad andra säger, och lyssna på det.. Men tydligen INTE :( Blir så himla irriterad på detta!

plock

Sådära, nu har ja hunnit med att göra i ordning köket i allafall. Och nu är lill plutt vaken, men inte gnällig :) Så ska sätta henne i babysittern en stund så ja kan plocka och dona lite till. :P Sen blire tv och film tittar kväll, ska kolla om någon har lusta att komma över en sväng och se film senare, skulle vara trevligt..

sitta ner

(Pust) Passa på att sitta ner några minuter nu när Elina väl har somnat. Min lilla plutt har vart extremt gnällig i dag, och knapt sovit alls. Men inte mycket feber nu i allafall.. Näe nu har ja inte tid med datan heller, måste diska upp och fixa lite innan lillan vaknar igen.. Så vi hörs väl senare ! Ciaoo.

frukost och feber

Sitter och kollar på tv och käkar lite frukost.. Ska ut och gå sen efter lunch, och annars blir det en lugn hemma dag, med hemma mys <3 Så dära lagom skönt tycker jag. En liten gnäll tjej med feber har jag här brevid mej
:( Stackars liten, men det kommer att gå över snart får vi hoppas. Näe skepp och hoj ha så skoj !

sängen

Näe, nu blir det att krypa ner i sängen och försöka sova. I morron kommer Anette hit och är med oss :) Ska bli riktigt trevligt. Haha, måste bara köpa kaffe, det brukar gå åt en hel del :P Näe sov så gott allesammans !

Sweet Dreams !

mjukis snyggt

Halloj :)

Har vart ner hos gannen en sväng, trevligt, och dom hade en gunga åt sin son, som vi satte Elina i, och wiie, hon älskade den, hon satt och skrattade och jollrade i stället för att vara gnällig. Så en lyckad grej som är ett måste till lillan :) Sen så har ja provat mina nya kläder, och allt e jätte bra. och man kombinera mjukis kläder och ett snyggt linne med lite bling bling, och Walla :) Då känner man sig bekväm men ochså snygg. Riktigt kul. Nu är det bara att gå ner några kilon till, så är man fit for fight :P

Ciaoo

shoppa

Idag har Elina fått vaccinations sprutar, min lilla stackare. Så nu är det gnälligt här hemma. Har även hunnit med att shoppa i dag :) Skit skojigt, så längesen ja handlade kläder till mej själv. Och massa fint blev det.. :) Skönt att det var rea på typ alla grejerna ja handlade, annars hade ja blivit helt ruinerad :) Men nu klarade ja mej bra :)  Näe nu ska ja sätta på kaffe sen blire att lägga lill plutten. Se you later ;)

Stört

Störande, störande och återigen störande. Vissa saker reatr verkligen upp mej ordentligt.. Och speciellt om någon ljuger eller bryter en överenskommelse man gjort. *störande som tusan*. Men men det är som det är och ja kan inte göra ett skit åt saken. (suck)


Har i allafall skickat ut hälften av dop korten, resterande skickar ja i morron. :)

Ciaaaoo

God morron !

Vaknade upp innan min lilla flicka, och inte utav att hon var vaken. Så smög upp och drack kaffe och käkade frulle. Men hon vaknade mitt i frukosten :) Hehe. Så nu blir det morron mys <3 Sen in till stan och umgås lite granna med Anette. Och föresten, nu har ja skrivit alla inbjudningar till dopet, så skickas iväg  i dag och i morron..
Näe nu ska ja göra mej i ordning och ta fram kläder åt lill plutt, See You Later !
Ciaao 

lugnt

Näe, efter en lugn kväll som denna kanske man ska krypa ner i sängen och sova lite granna. I morron förmiddag så bär det av in till stan, hem till Anette :) Umgås lite granna och så som vanligt en massa kaffe drickande. Hehe. Ska bli jätte trevligt ! Näe sängen nästa. Sweet dreams <3

kladdigt

Min lilla sötnos sitter och vispar runt med massa spott i munnen och smaskar högt:P haha, så söt. Själv sitter ja och väntar på att andra avenyn ska börja, hoppas på att lillan vill sova snart med:) Sen blir det Wallander "arvet". Och äta kladdkaka (mums)

Tackar

Så dära, förmodade att Elinas paket kom från min pappa och hans sambo :) Och mycket riktigt. Så tack så jätte mycket. Har just ätit hasselbacks potatis och kött, riktigt gott. Och nu ska ja kolla lite på tv, sen blire en film :)

Taggad

Snart har ja mina tattoo grejer, vet inte exakt men i början av nästa vecka har ja dom garanterat :) Ska bli skit roligt, ska börja köra på skinn och frukter och så, sen har ja några försöks kaniner som ställer upp.. Men ska även gå en kurs och gå lärling. Så snart har juh min kunskap om att gadda, plus att jag har en hobby/sysselsättning som ja kommer att älska till hundra. Ska verkligen bli skit skojigt ! Jag är verkligen taggad!


Vem har skickat ?

Fick just posten, och fick ett litet tjockare kuvert med Elinas namn på, där i låg det två stycken jätte fina Dräggel/spy skydd, som små hakklappar. En rosa där det står Elina ooch en ljusare lila utan namn. Så jag får tacka så mycket, eller Elina får tacka <3 Men vem är det i från ? :D


Ge mej en Vink

Tänkte bjuda på lite bilder, någon bild varje eller varannan dag ? Vad tycker ni om det ? Tänkte även kanske lägga upp vilken blogg jag tycker är bästa varje vecka :) Så vad tycker ni om mina tankar ? Har en massa roliga och knasiga ide'er om typ allt möjligt, ska bara fixa, trixa och lära mej lite innan ja kan fixa alla mina planer och ide'er så det blir så som jag vill att det ska vara :) Hur ja ska lyckas vet i tusan men det ska gå på ett eller annat sätt, så är det bara ! Jag vill och då ska det bannemej fungera.. Komentera gärna om ni läser min blogg. Vore trevligt att veta vilka det är som läser och kollar in min Nya blogg. :) Ge mej bara en liten vink !  (vink, vink)

Näe nu ska ja leka lite med min lilla flicka som just vaknat. Sen blir det lite småfix, och sedan en promenix så vi får lite frisk skön luft.. Så Bye Bye ÄppelPaj!
//Nataliie

 

 

 

 

 

 

 

 


Komentera

Städar, Tvättar och fixar hemma i dag. Så nu ska det bli snyggt och fint i denna lilla lägenheten. Ska försöka fixa lite mer förvarings utrymme med. Och i bad rummet har ja redan lyckats. :) Ska bara dricka lite kaffe, sen blire ner i tvättstugan, sen en dusch ! Och sen blire en promenix :) Sen fortsätta här hemma. Vad tycker ni om min nya blogg ? Har juh inte hunnit skriva och fixa så mycket, men hittils så är ja nöjd i allafall ! Ni kan juh komentera om ni hängt med till denna blogg :)


Börjar här

Hallå ! :) Nu har ja tänkt börja blogga ordentligt på denna blogg i stället för på min andra blogg. Hoppas bara på att ja ska kunna lära mej lite mera om hur ja gör om hela bloggen. Men just nu kan ja bara ändra lite färger, och skapa en header och lite ynka små fix. Men snart så lär ja mej nog bättre :) Skepp och hoj !

RSS 2.0