Inte långt

Trött som ett drur, eller något i den stilen, och huvudvärk så det heter duga. Har knappt sovit något alls inatt, riktigt jobbigt. *suck* Ska passa på och ta en middagslur direkt Elina sover middag <3 Underbart !

Annars vet jag inte riktigt hur vi ska lägga upp dagen.. Det kommer i allafall att bli lugnt i kväll. Men nu på dagen då ? Blir att städa och dona här hemma. Göra om lite då vi snart har en liten bebis till :) Nu är det inte långt tid kvar tills det e dax !

morron promenad

Sitter och kollar på lite barnprogram med Elina :) Mysigt!! Inge dagis i dag, men vi ska börja knalla utåt i allafall om en liten stund, då vi ej kan använda vattnet här hemma, och så kan man inte gå på toa eller något från nu klockan åtta. Så ser ingen mening att vara hemma och tråka då i allafall.. Får bli ut på en lång promenad så här på morron kvisten, sen får vi se vad dagen har att erbjuda =)

Blev kanon

Sådära, äntligen dags att sätta sig för att bara slappna av :) Underbart värre! Kan jag ens slappna av ? Haha, känns som om jag bara "måste" göra en del saker just exakt i dag. Hehe. Men har faktiskt vart ute hela långa dagen (som tidigare dagar denna vecka med andra ord) Massa lek och bus. Har även hunnit med att byta gardiner i köket, satt en NY lampa i köksfönstret, och så två nya blommor, och det blev mycket mycket finare en vad det var innan :) Riktigt nöjd! Nu vill jag bara fixa så jag är helt nöjd med allt annat, men lite sent att börja möblera om och ha sig nu, så får ta det i morron ;)

vatten

Shit vad drygt när dom håller på att borra och fixa och ha sig, just nu är dom i lägenheten under, och nu får vi ej använda vattnet. Även om vi fick en lapp i går, att från 08.00 får man inte använda det ? Drygt !! Jobbigt läge när man både skall borsta tänderna och kissa. *suck* Nu klä på oss bägge två snabbt, ut ch promenera lite innan dagis då ? Shit vad drygt och så står det på lappen att dom håller på till ca: 20.00 på kvällen med. Ännu mera drygt !! N'e, blir inte mycket bloggande denna dag heller, då jag ej kommer vara hemma en hel dag utan vatten, glöm det ! Men skriver en sammanfattning av dagen senare i kväll :)

foppa

Bara ute, ute och ännu mera ute :) Har tillbringat nästan hela dagen med Maria och barnen:) Trevligt. Nu blir det att lägga Elina, sen duschen, och sen lite städa och så dega framför tv:n.

Har även köpt foppa tofflor åt min lilla prinsessa<3 Frågar man henne, har du nya fina skor, så ler hon stort, nickar och visar sina skor och pekar på dom :) Gull ungen min<3

i kväll

Pigg och glad, så som det ska vara ;) Hehe, lillan ville vakna strax efter fem i morse, och nu börjar hon bli lite smått trött "igen", så får se om hon somnar i vaagnen på väg till dagis sen då.. Själv ska jag prata med dagis chefen nu direkt på morronen när jag kommer. Sen blir det väl att ta en kaffe någonstans och så.. Hmm får ja se vad jag hittar på, för hem kommer jag inte gå, då dom stänger av vatnnet vid åtta. blir jobbigt att vara hemma utan tillgång till vatten och inte kunna duscha/gåpå toa osv.. Så hörs senare i kväll/eftermiddag när jag/vi kommer hem igen :)


Till och från

Full späckade dagar framöver..  Och nu kommer man vara utan vatten till och från i lägenheten under denna vecka.. Eller snarare mellan 8-16. Så kommer hålla mej hem i från. Annars blir det jobbigt läge, då man inte får använda toan. Hehe!! Lillan har nu somnat i allafall, och dagis i morron, men hur ska jag fördriva tiden då?

Ikväll blir det att kolla alla anons sidor jag kan hitta!!

Bilder från i går och i dag









Bilder från både i dag och i går. I dag har vi matat fåglarna/ankorna :) Fast Elina matade mest sig själv, sen kom hon på att det var ganska skojigt att slänga i väg brödet till fåglarna med :) Hehe. Sötnosen min <3bilder

lite lat kanske

När det är sådant här underbart väder kan man juh inte bara sitta inne man känner att man måste vara ute och bara njuta av värmen, vänner och min underbara lilla dotter, blir en massa lek utomhus, grillning, och fika utomhus, ja, så ännu en dag som vi tillbringat ute i naturen :) Riktigt skönt ! Dock säger min näsa att solen inte var lika bra ;) Hehe, lite röd, eller ganska mycket röd om snoken, men det är snyggt ;) (eller inte) Hehe. I morron blir det Dagis för lilla älsklingen och själv ska jag till Mvc.


Bilder kommer ut senare, orkar inte resa mej just nu och hämta kameran :P (lite lat) Men det får man faktiskt vara en dag som denna.

källaren

Fick lite sov morron i morse. Riktigt underbart :P Och snart bär det av ut i solen och leka lite granna.. Och förmodligen blir det att vara ute typ hela dagen, även denna dagen :) Även rensa/förflytta sakerna från förrådet till ett annat, då dom ska göra något i källaren i morron. 

Lovar

Ännu en hel dag ute, med både fika/vänner och grillning.. Lillan sover sedan en liten stund tillbaka, och själv kollar jag på Big Brother. (fast gillar dock inte ens att kolla på söndagarna) En massa sammandragningar och det börjar kännas mer och mer kan jag lova. Inte det mysigaste. Är seg och trött så det heter duga, och orkar inte ens lägga in bilderna i kväll, så gör det i morron i stället. Lovar ! <3

frukost mys

Lite morron mys, frukost jag och lilla prinsessan <3 Och sen blir det nog att gå ut och leka och busa. Toppen väder även i dag. Riktigt skönt och underbart!! Har haft ännu en jobbig natt dock. Inte alls mysigt, men bara att bita i hop, inte länge kvar tills bebis är beräknad, och vem vet H*n kanske vill komma ut lite tidigare med. :)


Kan inte skriva så mycket mera denna tiden på morronen, har lixom inte hänt så mycket, och kommer bli en dålig blogg uppdatering även denna dag, bara att vänta och se, så kommer det i allafall lite nya bilder i kväll <3

soligt

Vilket härligt väder, även denna dag :) Underbart !! Har haft en hel dag ute med fika, mat, vänner och massa lek, och så värsta långpromenade på det. Kändes dock inte som jag kom frammåt när vi gick, hade så mycket sammandragningar. Och nu är man äntligen hemma och bara sitter och försöker slappna av. (inte det lättaste då man känner av en massa sammandragningar) Blir att ta en dusch nu när som helst, sen lite tv tittande och så slut stationen=sängen ! <3 Ska bli underbart skönt !

inte skönt

Har en massa sammandragningar och svettas som en tok, inte alls skönt. Och så halsbränna på det. *Suck* Tror jag ska ta lägga mej i sängen, ta med datorn och kolla på någon film. Helt slut efter denna dagen, även efter natten till i dag, då jag inte sovit bra alls och vaknat ett tio tal gånger. Hoppas på att jag sover bättre i natt bara, känner att jag måste få sova !!

Vinst gånger 2

Jag tror jag har lite tur i dag :) (för ovanlighetens skull) Hehe. Först fick jag paket på posten, och det visade sig vara 2 stycken Disney filmer som jag vunnit på minbebis.com, så blev väldans glad för dessa filmer, då jag även samlar på filmer. Och så fick jag en triss lott av min mamma i dag, och då vann jag 75 kr :) Kanske inte så mycket, men jag vann i allafall, vilket känns jätte roligt :) För jag brukar då aldrig ha någon flyt när det gäller varken lotter eller tävlingar.

full fart och fullt upp i solskenet

Har haft fullt upp även denna dagen, har största delen av dagen vart ute i det sköna vädret:) Riktigt underbart<3 Har juh haft sällskap av mamma hela förmiddagen med<3 Och snart e det dax för lillan att sova, hoppas det e lite lättare att lägga henne i kväll, en igår kväll bara;)

besök

Har mamma och thorda här på besök. :) Därför jag skitit i datorn med.. Och nu är jag helt slut efter en hel dag ute, masa god mat, massa godis och mys. Och så en liten dam som vägrat sova middag och vägrade somna i kväll, men somnade tillslut i allaflal :)

tillbaka igen

Tillbaka "igen" ;) Hehe, blir inte mycket bloggande nu när det börjar bli sommar.. (varmt och skönt ute) Är hellre ute så mycket som möjligt, måste passa på innan det blir sämre väder igen, vilket jag tror det kan bli :P Hehe. Har tvättat lite säng kläder, gjort i ordning i Elinas lekrum, nu är det riktigt fint där, men hur länge då? hehe tills typ i morron efter dagis eller likande skulle jag tippa på. Men det är så det ska vara :D Har även påbörjat att rensa och fixa i min stora garderob, där det både är kläder, smink, baby grejer och en massa annat. *suck* Helt slut e jag efter denna dagen.


Har även haft en jäkla massa sammandragningar under denna dagen. Och gått flera mil. (fast jag har dock inte gått flera mil) Hehe, men mycket i allafall..

trevligt

Fasiken vilket väder det vart i dag, solsken, och halv mulet, och så kvavt på det, har vart ute hela dagen :) Fått färg i ansiktet har jag med, men tycker bara jag ser smutsig ut dock. En trött Elina som vägrat sova middag, och nu ska jag göra ALLT för att hålla henne vaken minst en och en halv timma till så hon sover i natt.. Blir att städa och snygga till när pluttan somnat.´Och i morron kommer min mamma och hennes gubbe och hälsar på :) Ska bli jätte trevligt!!

skumt

Pigga och glada :) Sitter och äter lite frukost och har lite morron mys. Sen blir det dagis för Elinas del. Men vet inte riktigt vad jag ska sätta på henne ? Det är skit skumt väder, lite små kyligt, men nu skiner solen, men det är blött på backen ? Hmm, så får se vad jag kan trolla fram :) Blir segt med uppdatering även denna dag skulle jag gissa på.. Men mot kvällen eller senare på eftermiddagen kommer det "igen" :)

fullt upp hela långa dagen

Så dära, en hel dag ute, en hel kväll med bara gnäll, oc äntligen har jag fått lillan i säng. Därav dålig uppdatering under dagen. I morse lämnade jag lillan på dagis, sen tog jag en kaffe på "Håkans döttrar", sen gick jag runt och kollade lite granna, träffade på Majvor och Ella och gick med dom en stund och kollade runt. Hittade världens finaste cykel i cykel affären, helt såld på den, fast tror alla andra skulle tycka den var ful, hehe, men det e sak samma, för i like it ! Men dyr var den. Hehe. Blir en lugn och slapp kväll, tidigt i säng så jag får sova lite granna.

Och till sist så har jag förstått att det INTE alls är särskillt långt kvar tills bebis är beräknat, och BB väskan är nästan färdig packad. Men fortsätter lete syskon vagn för fullt!!

inte morron pigg

Lillan var inte så värst morron pigg i dag, hehe, fick väcka henne fyra gånger, men hon somnade bara om, gång på gån, på gång, min lilla tröttis. Nu sitter hon här brevid och petar i sig lite frukost, men till och med det går riktigt segt för henne faktiskt.. Får se om vi hinner i tid till dagis i dag då :P Beror juh på hur länge det ska ta att få på henne kläder och hur länge hon vill äta frulle..


tänkt lite

Har setat och tänkt, och tänkt och tänkt, och jag vill verkligen flytta till en annan lägenhet. Göra om, göra helt nytt, fint och frächt, precis så som jag vill ha det ;) Hehe, men det lär juh i och för sig kosta en del, men allting går om man vill, och fixar men ett rum i taget så det blir så som man vill ha det, och sen påbörjar nytt rum med nya ide'er så fungerar det fin fint juh. Vill, vill och vill, men kommer dock inte bli av förens lillen behagar att titta fram och har vart med ett tag. För barnen går helt klart i första han <3

Är så himlans nyfiken på om det är en liten lillebror eller lillasyster som Elina ska få. Som jag ska bli mamma till <3 Vore juh kul att ha en av varje, men två tjejer är lika mysigt det, helt klart. Dock har jag inte något tjej namn alls ännu :S Men pojknamn har jag, men det är dock lite hemligt om vilket namn det lutar mest åt om det blir en grabb. Har nämligen flera namn med, så måste se först vilket kön bebis har <3

Nu blir det en snabbis dusch, sen hänga lite tvätt och kolla på tv "igen"..


Älskar <3


En trött liten tjej som hellre ville fortsätta att leka med sin nya Keybord, en att duscha och sova :) Hehe. Men när jag satte på duschen ville hon in dit direkt, hon älskar att duscha <3 Och så välling flaska efter det, och näst in till tvärslocknade i famnen på mej. Så mysigt, men så varmt. Hehe. Men förstår att lillan var trött efter nästan en hel dag ute, och så lekt med kusinerna med. Och inte sussat något alls på eftermiddagen. Så hon var helt slut.. Hoppas på en pigg och glad liten tjej i morron, då det bär av till dagis för att busa och stojja ännu mera :)

tack

Glömde juh att Elina fått ett par egna sol brillor med :) Hon snor juh jämnt mina. Hehe. Och så Har hon fått en massa leksaker och böcker av Maria med Tack snälla Maria. Hon älskar sin NYA keybord<3 Hon hade en litenn sedan tidigare, men den är inte ens i närheten av kul om man jämför med denna. Hehe.

Näe, snart kolla på "en unge i minuten", sen Big brother ovh så slutligen sängen<3 Men i pauserna blire att plocka leksaker och ta en snann. snabb dusch :)


duktig

Hehe, helt slut efter typ en hel dag ute, och ont i min svank och mina stackars fötter med ;) Men det är det värt, även en snabbis in till stan, köpte lite bebis kläder till lill plutten som e beräknad den 16 maj, och så några plagg till lilla prinsessan så klart :) (fast hennes kläder valde inte jag) Det var pappa hennes som valde och bestämde, och det var en jätte fin klänning, en kjol och en t-shirt :) Duktig han e på att handla fina kläder åt våran prinsessa <3

lek lek lek

Har vart ute i några timmar, Ellie har både sovit i vagnen och lekt en massa, riktigt mysigt väder ute med. Men hon har blivit lite dålig på att äta dock. Men dricker gör hon i allafall. Nu ska vi fika lite granna (innomhus faktiskt) Sen blir det att gå ut och leka "igen" :)

solsken

Har haft besök av någon rörmockar liknande typ, tog ca en timma. Lillan charma honom totalt, och skulle promt vara där han var och kolla vad han gjorde. Hehe, min lilla gulle plutt. Nu blir det snart mat, sen ut och leka, eller om hon nu vill sova middag :) Och sen fika, munkar :)

6.45

Vakna sedan en stund tillbaka. (Vi gick faktiskt upp vid 06.45 typ) Brukar juh vara lite tidigare en så, så det blev lite sov morron :) Skönt. Och i dag kommer fastighets gubbarna upp hir och ska fixa något med rör, avlopp och diverse. *blä* Hoppas det går fort för dom, dom skulle komma vid åtta i allafall, så vill inte ha dom här hela dagen om man säger så. Hehe. Lite barn program nu. Lillan älskar verkligen Charlie och Lola och Tess och ubbe :) Sen får vi se vad dagen har att erbjuda, mera en det fina vädret <3

Bilder :P


Ute och går på gräsmattan (det var dock tidigare under dagen) Hehe.


Sen blev hon lite trött och skulle sova lite middag, men hmm, hon blev faktiskt skapligt pigg då vi fick en massa främmande. Kanske inte så konstigt :)

<3


Denna bild tog jag i lördags när vi var hemma hos min pappa, elinas Moffa <3

skrubbsår, tårar och skratt

Lite dålig på att blogga, men har fullt upp med att njuta av det underbara sol vädret juh:) Hehe. Har vart ute typ hela dagen, riktigt skönt. Men nu är min lilla flicka helt slut efter en fartfylld dag med både skrubbsår, tårar och även massa skratt.. Så nu blir det att lägga henne<3 Sen ska jag fixa och dona lite granna, samt äta, och så slappa. hehe, undra om jag hinner allt innan jag hinner somna;) Bilder kommer in senare med!!

ingenting

Hej hopp.. :) Sitter och gör absolut ingenting, hehe. Men det är ganska så skönt, lillan springer omkring med en docka som hon vägrar släppa taget om. Ska fånga in henne och klä på henne om det fungerar ;) Hehe, lite tvättande i dag, och så en sväng och kolla barnens hus lite snabbt. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda :)

vart i E-tuna/T-hälla <3

Så dära :) Hemma "igen".. I går åkte jag och min lilla prinsessa till E-tuna. Hälsade på mamma och två av mina små systrar, vilket var homlans mysigt, roligt och underbart. Fast sov som en kratta dock, en massa små värkar och himlans massa sammandragningar. Och i dag for vi ner på stan en snabbis och sen bussen vidare och hälsa på pappa och betta. Så har hunnit med en del:) Vilket känns jätte bra. Och påvägen hem börjar min lill flicka spy som en räv :( Stackars liten. Nu är hon trött och ska snart lägga sig, och själv ska jag göra lite käk och göra kväller :)

ätit.





Har ätit lunch, och Elina ska äta själv, jag får absolut inte hjälpa henne :) Mitt lilla charmtroll <3 Och nu sover hon middag :)

tuppen

Idag var vi upp och studsa halv sex, eller rättare sagt, då låg vi och myste kvar en stund i sängen, sen gick vi upp vid sex tiden :) Så frukost och alt e avklarat, och så morron mys i vardags rummet, och nu är lillan jätte trött "igen". Hehe, Hon orkar inte så många timmar direkt på morron kvisten.

Och solen skiner och det ser ut att bli toppen väder även i dag :) Vad skönt! Och vi har inget alls planerat för dagen, så får väl se vad vi hittar på då. Men ut och leka, det är ett måste, och äta lunch såklart :D Hehe. I dag blir det bara potatis kött och lite sås till middag åt mej och lillan. (och så grönsaker)


Plus 33 och plus 9= lite skillnad kanske

Kollar på Big Brother, sen blir det sängen för min del, och i morron ska jag ta en massa bilder, då kameran e på laddning nu :) Wiie, så kommer bilder på framför allt min lilla prinsessa, men även folk har frågat hur stor magen blivit osv.. Så får väl ta en bild på magen då. (med tröja på) Hehe.

I går var jag juh på Mvc (mödravårdcentralen) Allt såg jätte bra ut och jag växer som jag ska, har totalt gått upp 9 kg hittils. Det var någon som frågade hur mycket jag gått upp denna graviditet, och det är inte så mycket om man jämför med hur mycket jag gick upp när jag väntade Elina. Fast det spelar ingen roll hur mycket jag går upp, men det blev så tungt och pluffsigt att gå omkring då jag väntade Elina. Hehe. Då gick jag upp 33 kg totalt.

skruva

Lillan har somnat, och själv är jag helt slut (finns många anledningar till det) Hehe. Har haft en trevlig  dag, och största delen av dagen har vi tillbringat ute, vilket har vart så himla skönt, då vädret vart så himlans toppen bra :) Nu ska det skruvas i hop en spjälsäng. (Får se hur det slutar) Hehe!

Det kommer

Köket är städat och fint, och fikat har vi med hunnit med att göra :) Gott <3 Och ute har vi vart en stund också!! Och nu är vi inne "igen", då lillan snart ska ta sig en tupplur. (om det nu blir så) Hehe.. Och så är det inte mycket mera att skriva just nu. Ska förövrigt ladda kameran så jag kan börja ta lite mera bilder. Då det e lite dåligt med fotografering för tillfället ;) Men det kommer..

Och så letar jag syskon/tvilling vagn för fullt, eller direkt jag ka sätta mej några minuter vid datorn i allafall :)
Men svårt att hitta något jag e intresserad av, kollar både nytt och begagnat. Några förslag på vagn märken, sidor man kan kolla? Eller någon som har en fin att sälja till bra pris ?

fint väder

Har vart ute typ hela dagen, gud så skönt och underbart väder :) Hämtade lillan vid tolv på dagis, då dom precis fått henne att somna i vagnen. Riktigt smidigt att bara ta vagnen och knalla hemmåt. Men gick  jätte sakta, så hon skulle få sova, och stannade ofta. Hehe, och så direkt vi kom hem vaknade hon här utanför dörren. <3 Men vi ska ut om en liten stund "igen" och leka i det fina vädret.

Gullepluttan! <3

Snacka om att ha ont i ryggen. Aj, sovit som en jäkla kratta kan man väl uttrycka sig.. *suck* Huvudvärk, rygg/svank ont. Och så hals ont på det. Mmm, perfekt ! (eller inte) Ska sätta på oss kläder om en stund, då Ellie ska till dagis och jag vet i tusan vad jag ska ta och hitta på.. Det visar sig väl.  Men hon är så himlans trött min lilla tös, sitter och halv sover på golvet. Gullepluttan min <3

ville inte..

Elina ville inte alls sova som hon borde, och som jag tyckte. Hehe, så fick bli att diska medans hon fikade lite granna :) Och nu lyssnar vi på lite musik. Och hon gosar så dant med en av sina dockor <3 Pussas och kramas med den. Så gulligt. Men snart måste hon sova en stund, annars blir det en jobbig kväll kan jag juh lova.


disk och plock

Har kommit hem för en stund sen. Lämnade lillan på dagis, var på MVC och kollade att allt var som det ska med bebis i magen, och allt e jätte bra. En livlig liten krabat <3 Lillan ska snart lägga sig och blunda en stund. Och själv ska jag sätta på lite kaffe och så diska och plocka undan lite leksaker medans hon sussar..

Och tills i morron måste jag ha fixat några papper och lite grejs till dagiset med. Viktiga papper så måste göras. Ska fixa allt och lägga ner allt i väskan innan kvällningen, så  man inte glömmer något i morron..

Barnprogram <3

Barnprogram samt frukost :) Lite mys med lillan<3 Och sen klä på oss och gå iväg och lämna Elina på dagis, och själv ska jag till MVC vid halv tio. (mödravårdcentralen) Sen blir det att kolla runt lite granna bara tills jag ska hämta lillan och gå hem "igen".. Så bloggen blir inte så aktiv på förmiddagen..

tror jag lägger mej

Lillan sover, och det har vart en händelserik dag, och så har vi vart i väg och köpt en spjälsäng, maddrass och spjälsängs skydd till lill plutt som kommer att komma <3 Sitter här och funderar som en tok, och kan fan inte sluta tänka heller, tror jag ska ta och lägga mej snart, skiter nog i Big Brother med tror jag..

en och en halv timma

Elina är helt feber fri i dag, så vet i tusan vad det var hon hade i går? Men skönt att hon slipper feber, hon är verkligen mycket mycket piggare, men dock lite trött, men det är dock inte så konstigt när hon vaknat och vart pigg flera gånger i natt kanske. Men nu har både jag och Ellie vilat i en och en halv timma, vilket känns grymt skönt, och jag har inte så dära jätte ont i skallen heller..

Och så vakna av att solen gassa in ordentligt på oss. Riktgit fint väder ute. Måste försöka ta oss ut en liten stund efter lunch :) <3

fy tusan

å fy tusan, mitt huvud. Känns som det ska trilla av helt och hållet.. Gårdagen var ju inte någo vidare, natten hade jag hoppats på att få sova, men det blev bara några timmars sömn dock.. Elina har vaknat till och från hela natten. Och hon är väldigt klängig nu, så dagis blir det inte idag, får se hur hon är och blir under dagen. Och om hon går i morron. Direkt lillan sover middag, ska jag med försöka göra det !!

funderingar

Haha, hade nyss skrivit ett långt inlägg om en grej, men jag skiter i att publicera det, orkar inte med mera snack bakom ryggen.. Vill folk mej något, så säg det rätt ut till mej i stället. Och så kan ni även få svar direkt i stället för att andra som inte vet ett skit ska försöka svara på saker och ting som don inte har någon koll alls på.. Snart blir det sängen för min del. Inte ens trött, men känner att jag bara vill lägga mej raklång här i sängen, kolla någon film på datorn kanske ? Eller hmm, får se hur jag gör med det.


sjuklingar

Lill pluttan äter dåligt och kall svettas och har sig, stackars liten. Och så lite feber på det. Men dricker gör hon i allafall <3 Bra det i allafall, eller bättre det en inget om man säger så. Själv mår jag inte alls bra jag heller. Kallsvettas och har mej jag med, och så världens huvudvärk på det. *suck* Blir nog en tidig kväll för oss bägge två skulle jag tro.

hoppas

Lillan har redan slocknat, så middags luren blev väldigt tidigi dag. Hehe. Men så är det när man vill upp och hoppa tidigare en vanligt. Då blir man en liten trötter :) Själv har jag halsbränna så det heter duga.. Inte alls skönt, väldigt irriterande jobbigt om man nu kan säga så..


Och mitt i allt så kikar solen faktiskt fram :) Trodde det skulle bli skit väder i dag, såg ut som det tidigare i morse juh, men kanske blir hyffsat väder i allafall, hoppas på det !

grejs

Nu måste saker och ting få ett stopp, eller ett slut, herregud..Drömmer till och med jobbiga drömmar om allt. *suck*

Snart dags för frukost tillsammans med mitt lilla mystroll<3 sen blire lek och bus och efter lunch blir det att gå ut på promenix och grejs..

tv:n

Har haft fullt upp hela dagen.. Har även haft främmande och bjudit på mat här hemma. Men nu ska jag bara slappa framför tv:n.. Sen blir det sängen ! Och hoppas på en mycket bättre morron dag !


Och så måste jag bara säga att om folk nu måste jävlas hela jävla tiden så gör det med andra och INTE med mej ! Så jävla PATETISKT och LÖJLIGT !!

pigg

Ingen sov morron här inte, halv sex ville lillan vakna, men då låg vi kvar i sängen en stund <3 Men nu är vi pigga och glada, eller hmm pigga i allafall. Och lillan gosar med dockorna. Och nu ska jag göra i ordning lite frukost :)

Min underbara dotter!




Mitt charmtroll, Mammas allt <3

sessa

Tror jag blir galen på riktigt snart.. *suck* Orkar inte blogga eller ens sitta här vid datan just nu.. Ska bara mysa med min underbara lilla prinsessa hela kvällen. (dock somnar hon nog snart)

ute

Vi har vart ute och lekt en bra stund nu :) Elina älskar att gunga, och även gå omkring och bara tralla runt på gräsmattan :) Hehe. Så söt när hon vinglar omkring. Och nu ska vi fika lite granna. Blev ingen mässa, eller har inte vart där ännu i allafall, då "folk" säger att det e så full proppat att man ej kan gå där. Men det tror jag inte riktigt på. Klart man kan göra det :) Får se om vi går ner och kollar lite snart då :)

Och så har jag kommit på att jag måste skaffa mej en barn sadel, så Elina och jag kan cykla lite granna, och så cykel hjälm åt lilla skrutt såklart <3

middag

Känner mej överkörd.. Hmm, varför ska.. Äcsh, skit samma. Lillan sover i allafall middag nu en stund, sen blir det lunch, och så ner på mässan. Blir en promenad dit och kolla i allafall, så skönt väder ute med. Och så får vi se vad som händer resten av dagen. Hoppas det blir en bra och rolig, samt trevlig dag :)

humör svängningar typ eller nått?

Alltså, vissa stunder känns helt sjukt underbart bra, och andra känns mindre bra. I dag har dagen dock börjat på fel sida känns det som tyvär, vilket inte är så roligt.. Men det är som det är. Solen skiner, och det är faktiskt ganska skönt ute i allafall, lite blåsit bara, men helt klart bra väder i allafall :) Och så ska vi kolla in mässan efter lunch med. Se om det finns något att kolla på. (finns juh massa att kolla på) Men se om det är något intressant! Hehe. Lillan börjar redan bli trött. Blir nog en liten tupplur för hennes del snart. <3 Och själv ska jag snygga till mej och mitt Ojämna hår!! :S

trött på..

Kollar lite på Big Brother.. Börjar även känna mej krasslig, kallsvettas som en tok, och ont i halsen, och så tok irriterad på det. Hmm, kan det bli bättre en så. NIX, blir nog en tidig kväll, krypa ner i sängen inom en halv timma. Pallar inte ens att kolla klart på tv tror jag..

....

Ibland kan man bli galen för mindre. *suck* Inget  nämtn så ingen kan då klaga heller ! Punkt SLUT !

lugn fredag

Sådära, vart ute och lekt, och så har Elinas farmor vart här och lekt med lillan, och ätit med oss med. Trevligt !! Och jag har precis lagt Elina nu. Så nu är det ovanligt lugnt så hära en fredag kväll. Vad ska jag göra nu då ? Hmm. Hehe. Det återstår att se vad jag hittar på, men blir nog bara att ta det lugnt skulle jag tippa på :)

musik

Sovit middag och nu är det massa bus och lek "igen" :) Underbart ! <3 Musik och dans kör vi med :) Elina älskar musik och skakar på rumpan och viftar på sina små armar. Hehe, gulle plutt !! Om en stund är det dags för mat med. Blir kött potatis, sallad och sås :) Elina tycker med om det. Så det är vad dagens mat blir.

äta själv

Precis käkat lunch, Elina skulle promt äta själv, jag fick absolut INTE hjälpa henne. Min flicka börjar bli stor <3 Nu ska jag få henne att sova lite middag, och se om det fungerar, tror vi håller på att få in rutinerna igen:) Känns jätte skönt och framför allt bra!! NYA bilder kommer in senare, såg att det var ett tag sen det kom in lite bilder. Bloggen ser mycket finare ut direkt man får in lite bilder:) Finare och intressantare:) Hehe!

upp och ner

Shit vilken liten vilde jag har här hemma. River i alla skåp, slänger ut kläder från både garderober och byrån. Kastar omkring leksaker både här och där.. Samtidigt som hon börjar bli trött, så snacka om att jag får springa runt och säga Aj Aj nu, men hon lyssnar inte vidare bra för tillfället. Hehe. Men skrattar gör hon i stället!? :) Så gullig, men nu måste jag ta reda på allt och även henne.

drygt juh

Blev sängen typ halv elva i går kväll, mycket skönt kan jag juh bara säga.. Nu är det lite frukost och sen göra oss klara för denna dag.. Förövrigt är jag ganska besviken på min frisyr, tycker det är ojämnt som tusan, så ska ner dit i dag och säga till, håret är fan längre på ena sidan, skit drygt att se när man upptäckt det..

icke sa nicke

Hmm, säkert att det blev film som jag bestämt mej för, satte på skiten, och tror ni det fungerade som det skulle?ICKE SA NICKE ! Så nu blir det snart att kolla lite granna på Big Brother i stället, sen blir det tametusan sängen för min del. Lillan har inge dagis i morron, så blir ganska lugnt, men självklart ska vi ut och leka, hoppas på bra väder bara. Blåser juh sådant fortfarande. Inte så skojigt väder att vara ute i. Hon flyger juh nästan bort när hon knallar omkring :P

film

Lillan somnade redan vid halv åtta, och lätt var det att få henne i säng denna gång, så nu kanske rutinen är på väg in igen. Hoppas på det, vore verkligen skönt att få in rutin igen. Då det var ett tag sen vi hade det. Nu blir det att slå på en film :)

dusch

Blir snart en dusch, jag och Ellie <3 Sen blir det säng dags för lill pluttan :) Och jag ska faktiskt se den dära filmen i dag, Oavsätt hur sent det ska bli ! Nu har jag bestämt mej en gång för ALLA ! Hehe..

kladd

Lite kaffe, och en god bit :) Mumsigt! <3 Mina egna god bitar.. Det är  hårda kladdkakebollar, doppade i vit choklad och så stylade med lite olika strössel ;) Hehe. Jätte mumsiga är dom!!

storm

Det blåser tametusan storm ute. Men lillan somnade i vagnen påvägen hem,  så jag satt ute i stormen så lillan skulle få sova klart :) Kallt, men ändå ganska så skönt. Satt och löste Soduko eller hur det nu stavas. Hehe. Har även hunnit med att äta en sallad i dag, riktigt god sallad måste jag säga :) Nu ska vi leka lite inne, sen tror jag vi går ut en stund "igen" :)

konstigt

Fy fan, hade inte räknat med att hosta som en tok när jag vaknade, fan mår inte alls bra i dag, men ska göra i ordning lite matsäck åt lillan nu, hon ska juh på utflykt ! :) Skojigt för henne. Och jag hade köpt hem ALLT, men av "någon" konstig anledning så finns inte hennes frukt nu ? Trött jag blir.. In på affären köpa någon annan frukt då.

bestämd

Jösses vilken kväll, försökt lägga Elina och få in hennes rutin "igen", äntligen sover hon, snacka om att jag vart bestämd och inte jätt upp! Nu kolla lite efterlyst, får se om jag ens orkar med Big Brother. För filmen jag tänkt sätt hela veckan ger jag upp tanken om att sätta på i kväll, då jag vet att jag ej kommer orka se klart den. Hehe.

matsäck

Har haft lite strul med datorn, men nu fungerar det igen :) Lillan är hemma hos farmor en stund, farmor ville ha henne där ett tag :)  Så själv passar jag på att plocka och dona lite granna. (vilken skräll) haha. Och dagis har gått jätte bra i dag, och i morron ska dom på utflykt till skogen. Så matsäck ska med. Gulligt!

Och har förövrigt klippt mej i dag med :)

farfar och regn

Har nyss vart ner och slängt in två maskiner i tvättstugan. Slängde på lillan sin nya regn rock, hon var jätte gullig i den, tog dock inte med kameran, men ska lägga ut bild på henne och hennes nya regn klöder senare :) Dock regnar det juh inte, men det var lätt att ta den, den hängde närmast, och det tar inte ens en minut att knalla till tvättstugan. Hehe. Lite slött kanske, men ser ingen anledning att ta på henne en massa kläder för att springa fram och tillbaka bara..

Och så kom jag på att min farfar faktiskt fyller år i dag, så GRATTIS farfara<3


D7

Min lilla prinsessa vägrar verkligen att sova middag. Hmm, hon är så trött men det går bara inte att få henne att somna, nu har jag prövat allt. *suck* Och så snart har vi tvätt stugan med, känns dock inte så dära jätte skojigt om jag ska vara helt ärlig. Men det är ett måste ! Och kommer kännas jätte skönt då det är klart :)

Ska även i väg och hämta ett oaket senare under dagen. Paket från D7.se.. Men kommer inte ens i håg vad jag beställt, så ska bli kul att öppna det och se vad det är, får bli en överraskning. Hehe.

Mitt Hjärta <3





En trött Elina som vägrar sova, men gärna ligger och gosar med prydnads kudden. Hon släpar med den överallt nu. Bara det inte blir en ny snuttis av något slag, den är så stor att kona runt på ;) Hehe.

rutin

Sådära, hemma "igen", och det blev inge dagis för elina då vi fick en tid i går till sjukan i dag halv nio, så nu har vi vart där och kollat Elinas ögon och de, och allt såg bara fin fint ut, och inga konstigheter alls.. Nu har jag en jätte trött liten flicka som knapt kan stå på sina ben här brevid mej, så ska ta och lägga henne, så hon får vila lite middag, behövs kan jag lova.

Hon har kommit in en liten fas då hon helst inte vill sova någon middag alls, och helst inte lägga sig förens sent på kvällen heller, typ samma tid som mej, vilket blir lite jobbigt, för hon vill även vakna om nätterna nu för tiden, så nu måste jag få in en ordentlig rutin igen.

big

Big Brother :) Men börjar störa mej på vissa så det heter duga, kan jag juh lova..Medans vissa bara är så himla klockrena;) Hehe. Men efter programmet så blir det nog sängen, om det inte kommer något annat bra förståss, men är ganska så trött så ska bli skönt att krypa ner under täcket :)

bra ut

Lilla pluttis somnade i min famn direkt efter att halv åtta hos mig hade slutat. Satt kvar här i soffan en bra stund, så himla mysigt ! <3 Och i morron fick vi en tid till sjukan med henne "igen", någon syn undersökning eller liknande, hoppas allt går bra, och att prover och allt ser bra ut.

inte 1 fågel

Fanns inte en ända fågel (pippi) Som ville ha mat. Lite tråkigt, så nu sitter vi och myser framför tv:n :) Lillan är trött och gosig <3 Mysigt värre!! Kolla klart på halv åtta hos mig, sen hoppas på att lillan somnat här i min famn, så mysigt, annars blir det sängen efter detta. (för elina altsså)

Såld på pippi

Mata ankorna lite snabbt nu, sen hem och varva ner och göra kväller. Men först kolla pippi fåglarna som Elina är så såld på :)

satyg

Jag har världens busigaste bus barn jag. Och sitta stilla, vad är det? Spelar ingen roll hur trött min lilla dam är så ska hon knalla omkring och göra en massa satyg ;)

funderar

Sitter och funderar på vad vi ska göra denna dagen. Har just städat i ordning och snyggat till sovrummet :) Så nu är det fint där inne, och bäddat såklart, hehe. Men Lite lek med lillan står juh alltid på schemat :) Så nu blir det lite lek och bus, men tro det eller ej, verkar hon redan vara trött och snart lär hon sova middag. Hehe, och då ska jag faktiskt laga lite mat, eller förbereda maten i allafall. Det blev juh som sagt lite sen frukost så lite senare lunch blir det garanterat med.. 

sovmorron

En riktig sov morron, då Elina ville vakna för en halvtimma sen :) Men gud så underbart skönt, öven om jag själv legat vaken i sängen och snurrat runt lite granna :) Hehe. Så frukosten e nu avklarad, och snart blir det att klä på oss och leka lite granna.

BusBorgen








bild



Bild när Elina skulle sova :) Tagen hemma hos min mamma <3


bus

God morron. Vilken morron med. Frukosten är avklarad i allafall. Och tidigt ville Elina vakna med.. Idag bär det av till Bus borgen efter lunch :) Elina kommer stor trivas tror jag :) Hehe, nu blir det barnprogram och mys.

Kasst

Får väl börja med att be om ursäkt för skit kass uppdatering här på bloggen. Men vissa dagar har man annat för sig, och denna dag har jag inte vart hemma så värst mycket faktiskt. Hehe. Men det e sånt som händer i bland. Och nu kollar jag på filmen på 6:an (har som vanligt sätt den) Inget ovanligt att man sätt filmerna som går på tv:n, men duger att kolla på, och tror det blir en tidig kväll flr min del för den delen med, så då är det okej att se något man redan sätt ;) Hehe..


Och i morron lägger jag in lite bilder från helgen, samt så ska vi till Busborgen och leka en massa <3 Så där blir det med att ta lite bilder :) Så i morron lär bli lite kass uppdatering då med, men frammåt eftermiddagen så blir det som vanligt "igen".

Hemma från E-tuna

Hejsan hoppsan :) Har just kommit hem från E-tuna, hade riktigt trevligt och mysigt!! Elina och jag badade i mammas badkar i går och i dag, vilket Elina tyckte var riktigt roligt. Och jag kom på att vi har ju bara dusch, så hon är juh inte van att bada, men det tyckte hon var en riktig höjdare kan jag lova. Men nu ska vi ta det lite lugnt och vila lite middag :)

inge mera

Blir nog inge mera bloggande för denna dagen, ska iväg och sova bort. Ska till E-tuna/T-hälla :) <3 Lovely ! Så skönt det ska bli att träffa släkt och vänner :) Men uppdaterar direkt jag kommer hem, eller om jag nu orkar släpa med datorn :P Hehe.

Morron mys

Nicke Nyfiken, och morron mys med Elina <3 Fast nu slutade det, hehe, och dags att byta en blöja känner jag, och sen återgå till ännu mera mys. Värsta tråkväder ute med. *suck* Gud så tråkigt, känns juh inte som jag har lust att ut och knalla i detta väder om jag ska vara helt ärlig :P Får se vad vi hittar på :)

RSS 2.0