fortet

Nu är det fångarna på fortet =) hehe, ganska underhållande. Kul att kolla påett program som gick när man var liten och har börjat gå igen.. Hehe. Har haft en trevlig dag med vännerna.. Nu ska ja fortsätta att kolla ! Hörs och ses.


Stor, men mammas "lilla" flicka !

Min lilla flicka växer så det knakar <3 Nu är hon 71,5 lång och väger 8625 :) Stora tjejen !

Kaffe+Kontroll

Nu har ja druckit lite kaffe, och är bra mycket piggare.. Idag har Elina Bvc tid och ska även träffa läkaren där nere.. Rutin kontroll bara.. :) Blir en lugn dag i dag. Själv är ja förkyld, blir bara värre och värre, låter som någon robot aktig typ, kliar i halsen och hostar som en tok. *suck* Elina snorar och hostar hon med. Så vi tänkte ta en "sjuk(T) mysig dag i dag :) Hehe.. Nu ska ja fixa och dona lite granna, så vi hörs och ses.

morron

Skummaste drömmarna, dock kan ja nog halvt önska att drömmarna var "lite" mera sanning en denna verkliga verklighet..hmm, det börjar bli lite rörigt med orden nu, snart hänger ja själv inte med vad ja skriver. haha, nu blir det en kopp kaffe eller två! så ja piggnar till lite granna.. 

.... 


Trött

Hmm, ja ett evigt suckande.. Denna dag har jag inte mycket att säga om faktiskt. Så Less på allt just nu.. Tur att min underbara lilla flicka får mej att skina upp som en enorm solstråle <3

Patetiskt!

Haha, det är bara så skrattretande att det inte är sant.. Vad mer kan ja säga?!

Recept ?

Blev en liten sov morron, viket var underbart skönt. Men är lite små trött fortfarande :P Hehe. Så blir en snabb dusch snart. Sen promenad med lilla Ellie, ner på samhället o kolla lite, måste handla några saker med.. Tänkte göra världs god mat i kväll :) ("Somvanligt") Inte för att skryta, men jag kan konsten att laga mat, och kommer nog slänga ut lite recept då och då på lite av allt ja lagar. Vad tycks om det ? :)

Huss

Sitter o kollar på Irene Huss.. I och för sig har ja redan sätt alla, men måste juh kolla på något.. Hehe. Sen blir det säng dags, blev att ligga på soffan i stället för sängen..Men får se om ja orkar att kolla klart..:P

Besök

Nu har vi haft besök av Pappa och Bettan. Elina fick en jätte fin ny stickad tröja ab Bettan. =) Tack så mycket.. På tisdag kommer vi och hälsar på er :) Blir en lugn kväll, först lite mat. (tunnbröds rulle med extra lull lull) Sen blir det nog att lägga sig i sängen o kolla på film (skippar soffan) haha. Och nu ska ja lägga lill plutt som är jätte trött. Se you !

Stor städ

Har storstädat "igen" :) Nu är allt fin fint :P Lillan börjar bli sjuk, stackaren, jätte snorig, rinner från ena ögat, och hostar som en tok på nätterna.. Stackars liten ! En liten gnäll spik, men så är det när man e sjuk.. Nu ska ja göra annat igen.. Och så i kväll kommer Pappa och Bettan på besök <3 Trevligt !

Klagomål

Helt sjukt vad kallt det är i denna Jävla lägenhet ! Inte förstå gången man har det så här. Fryser som en tok. Och ändå sitter ja med mjukis brallor, linne, långärmad tröja. Ska ja behöva sätta på mej vantar o mössa med eller ? Näe nu e ja less på detta. Blir att bädda ner sig på soffan o kolla på brölloppsfotografen "igen".. Hehe..

sammanfattning

En liten sammanfattning om fredag och lördag.


Fredag: Åkte i väg till t-hälla till typ halv tre tiden. Gick till mormor och hälsade på en snabbis. Sen träffade jag Ira :) Blev systemet, sen hem till henne och sn ygga till oss och poppa lite musik.. Vidare där i från till skiftenge, träffade ytterligare några vänner. Sen vidare till stan, blev HARRYS. Där vi träffade en massa andra vänner. Så en riktigt trevlig kväll/natt. Haha, och vidare hem till Ira, där ja inte var vaken så länge innan jag somnade :)


Lördag: Blev hämtat vid lunch tid, så tillbaka till Hallsta, sen hem en snabbis.. Sen vidare till västerås, Rocklunda marknaden. Och det var ganska trevligt det med :) Hehe. Karusell åkning ! (trodde ja skulle dö) Och nu har handlat på mej lite av varje, och just kommit hem, lill plutt har just somnat. Så nu sitter ja och kollar runt lite..

Blir en tidig kväll för mej !

Naglar

Har köpt Leggings i dag, och en jätte fin tröj jacka åt Elina :) Helle Kitty, så klart :P Hehe, och nu sitter jag och messar med En vän.. Hehe ! Och så ska ja i väg i kväll och fixa Saras naglar inför hennes dotters dop på lördag :D Snart har väl hela hallsta naglar designade utav mej.. Bara skojigt, i morron ska ja göra och fixa Irinas naglar. Och så blir det utgång i e-tuna. :) Ser fram emot att träffa vännerna igen :D

1000 ord


En bild säger mer en 1000 ord. (dock en suddig bild)


SKIT

Helvetes morron ! (Kan dock inte gå in på allt, men skönt ska det bli att åka i väg i morron.)

Drömde värsta unnderbara drömmen, men den slutade helt skumt, för ja vaknade, så fick ej reda på resten :P Hehe, underbara dröm, vill att det ska vara verklighet, förutom det röriga i slutet av drömmen :) Hehe..

Och lägenheten är nu UPPSAGD !

Om Mej (50 sanningar)

1. Jag är konstnärligt lagd.
2. Jag älskar att fotografera. 
3. Jag vill ha ett barn till.
4. Vill ha flera tattoos.
5. Jag älskar musik.
6. Jag är beroende av Cigg. 
7. Älskar Vitlök. 
8. Min dotter, betyder mer en allt annat.
9. Hatar Mobbare.
10. Dricker hellre ÖL en Cider.
11. Jag tycker om att städa
12. Jag hoppade av gymnasiet.
13. Tycker INTE om Spindlar
14. Jag sjunger i duschen. 
15. Brukar drömma om framtiden.
16. Snus luktar gott !
17. Jag är duktig på att laga mat.
18. Jag gick upp 32 kilo när ja väntade Elina.
19. Det roligaste som finns är att skratta.
20. Jag hatar Clowner!
21. Jag är ganska så blyg. 
22. Jag är rätt nöjd med mej själv.
23. Har operarat mej.
24. Har åkt ambulans två gånger.
25. Älskar att sminka mej.
26. Tycker om att styla mina vänner :)
27. Blir äcklad av dom som smaskar!
28. Tycker om att blogga.
29. När ja var yngre ville ja bli massör.
30. Jag gillar färgglada kläder..
31. Måste ha minst 3 kuddar när ja sover.
32. Älskar att duscha!
33. Jag skulle vilja vara rik ;)
34. Vill flytta, men vet ej vart.
35. Jag älskar mina nära och kära.
36. Hatar Burger King.
37. Tycker inte särskillt mycket om choklad.
38. Älskar att dricka vatten.
39. Tar alltid vitaminer.
40. Jag har aldrig vart på en begravning.
41. Tycker inte ålder har så stor betydelse, så länge man trivs i hop.
42. Jag har upplevt mycket konstiga saker.
43. Jag är ganska lätt övertalad.
44. Men jag kan verkligen säga i från nnär det väl gäller.
45. Åka pulka är ganska så skojigt.
46. Hello Kitty är så söt.
47. Jag tycker om Fokis blogg.
48. Jag är en natt människa.
49. Tycker ICA Jerry är klockren.
50. Annars så hatar jag Reklam.



Nagel smyck

Nu har ja fixat mina naglar :) Fin, fint, men pillrigt att sitta och smycka naglarna :P Och ja glömde skriva att i dag har Elina köpt en present till sin morfar :D Hehe.. Och så har ja tillagat ugns bakad lax på ett ovanligt gott sätt :) Massa mums mums :)

Bytt

Har handlat allt utom det ja skulle typ :P Hehe. Näe då, har handlat mycket som skulle handlas med. Men glömde leggings, som var viktigast, så in till stan en snabb sväng i morron med :P Och nu går mitt internet fortare en fortas. Ska ALDRIG mera ha comwiq surf (sämsta skiten ja någonsin vart med om) Så nu har ja Telia, vilket fungerar grymt bra. Så jag är jätte nöjd, och allt går tusen gånger fortare vill ja lova.. =)

Och i morron e det torsdag, bara en dag kvar till fredag då :P Wiiie, E-tuna, here I come :)

paket

Tjingeling !

Har just plattat till håret lite granna :P Då det såg ut som en virvelvind vart i mitt huvud. haha. Snnart sminka mej lite, sen vänta på att lillan ska vakna till. Så vi kan gå ner på samhället o hämta vårat paket. Och handla lite granna. Sen ska vi in till stan en stund. Måste ner och köpa lite kläder åt oss :) Sen får vi se vad som händer och sker resten av dagen..


fullt ös

Städat klart :P eller allt utom vardags rummet, men det är inte så stökigt, så det tar ja i morron. Nu har ja vart tillräckligt duktig. Och ska snart kolla på tv, sen blir det sängen. Och i morron har vi lite ärenden.

* Handla
* In till stan
* Träffa...

Sen var det nog något mera men det har ja glömt bort :P Hehe

hjälpa till ? !

Fortfarande, städar, tvättar, rensar och plockar. Men finns inget mera att tvätta nu :P Hehe, ska ja kolla med grannarna om dom behöver hjälp ? Haha. Näe då, fullt upp med mitt, men tvätt stugan e roligast. (ehh. sa ja just det dära?) haha. Jag e på något skumt humör i dag ;) Men nu ska ja prata lite skit med vännerna på msn, sen återgå till städ och plock :)

städ mani

Jag tvättar och tvättar. Och hänger min tvätt. Jag stryker och viker så armarna ryker.. Hehe, ja jag har fullt upp med att tvätta, städa, sortera skåp och fixa. Hehe. Och jag tycker det är roligt med :D Ska ner i tvätt stugan igen om en liten stund. Sen städa garderoberna, ut med allt, sortera (kasta) och lägga på plats igen.. Efter det blir det en liten pause, sen fortsätter ja med alla andra skåp och lillans byrå. Så full rulle i dag. Hörs och ses senare..

dator igen :P

Så dära, nu är datan fixad igen. Tack Winsa ! Skönt att ha en fungerande dator, har faktiskt saknat den :P Hehe.. Skönt att kunna sätta sig en stund så hära på kvällen o bara kolla runt ! Sitter o kollar på fångarna på fortet, haha längesen, men det är sig likt fortfarande.. hehe. Sen blir det nog att kolla en film, vilken vet ja ej...

Nedräkning pågår :)

Svenne banan på hjärna

Har ingen data, Den har pajjar totalt :/ Ska försöka fixa det fort nu. Men just nu sitter ja nere hos grannen, riktigt trevlig.. Var tvungen att smyga i väg en blogg.. Känns som evigheter sen ja blogga.. Hehe, även om det bara rör sig om några dagar ! "svenne banan" ja nu började usel musik på denna data.. haha. Men det är lugnt, snart blir det spotify på lugn volym med blandad musik smak ;) Näe nu ska ja ut och röka. (Ja försöker sluta) Men ska snart ge mej fasen på att sluta, så ja verkligen gör det... Fyyy fäääääsen, nu kommer ja ha svenne banan låten på hjärna ! usch, och fy och bläää. haha. "svenne banan" ;)


Dotter <3

Sitter o kollar på tv, lillan har just vaknat, mammas lilla sömn tuta. Nu är hon på mys humör min lilla gulle plutt.. I dag blir det förmodligen en sväng till Köping och hälsa på bekanta. Trevligt ! Men det blir lite senare. Först ska jag och Elina duscha av oss och klä på oss. Jag ska väl sminka och snygga till mej lite granna. Och i kväll ska ja ta mej tid att fixa mina naglar, för det var evigheter sen ja gjorde det. hehe. Men nu ska ja mysa med min dotter <3

Ont det gör ont

Slog i huvudet i bil dörren tidigare i dag, snacka om ont, har en bula i skallen som gör skit ont så fort ja nuddar.. Men det är så när man e en liten klant skalle. Hehe. Nu blire film !

förslag ?

Sitter hemma hos A och W och pratar lite granna. Trevligt ! Ska snart hem, blir lite film o mys framför tv:n, sen får vi se vad man hittar på för mat. Några förslag ?

så dära


Lite kass kvalite på bild, då den är tagen med cammen till datan.. Men så här ser ja ut i dag ! Brukar inte lägga upp hur jag ser ut och så, men tänkte att det kunde göras någon gång då och då :)


En lista + lite smått

  • Saker jag INTE kan vara utan !
  • Elina såklart <3
  • Mobilen
  • Vatten
  • penna & papper
  • Sigg (Tyvär) Men försöker sluta engång för alla nu :)
  • Hand kräm
  • Deodorant
  • Vännerna <3


    Bara en del av det jag inte kan vara utan ! Finnns massor med mera saker. Men orkar inte skriva allt, utan ni får en lagom lång lista :) Näe nu ska jag snygga till mej lite granna medans lill prinsessan fortfarande sover. Så då hinner ja göra mej i ordning, sen blir det promenad ner mot samhället och runt om i hallsta.

 


Morron

God morron allesammans. Eller snarare god förmiddag :) Hehe, hoppas ni alla sovit gott, för det har nämligen både jag och min lilla flicka gjort :) Nu ligger hon o tar en tupp lur. Medans jag dricker kaffe i lugn och ro.. Sneglar även lite snätt på tv:n, även om det inte är något bra, så kikar ja till lite då och då ;) Hehe. Lite nyfiken av mej. Men det är så det ska vara !

trötter

Snabb lagad mat, nu är ja trött o tänkte slänga i väg ett snabbt inlägg o kolla lite skit på datan, sen blir det en film.. Och sen sängen, tidig kväll för min del. Har lite att göra i morron. Hehe. Men nu är det msn som gäller en stund innan filmen :) Så hej svejs


Hellre livat en helt dött

Elina sussar middag, och jag har absolut ingenting att göra, jag är rastlös och har jätte tråkigt. Vill bara att lilla Bus ska vakna så det blir lite livat igen :) Hehe. Sitter och kollar lite på tv, dock inte mycket bra att se, så tog tag i datorn i stället :P

Tråkigt, blev roligt.

Haha, en tråk kväll i går förvandlades och blev en vädigt trevlig och rolig kväll nere oss grannarna. Spela spel, skrattade som tokar. och ja, snacka om att vissa inte kan förklara när det gäller spel, och vissa kan inte begripa vad det är man förklara :) Men riktigt skojigt var det.. Nu sitter ja med en gnällig liten tjej. Men hennes ögon börjar bli bättre så det e juh positivt.. Nu en kopp kaffe, sen blire att snygga till sig, och ta en promenad. (om ja får ordning på vagn jäkeln)

Pip Larssons !

Haha, pip larssons haha, det går på tv:n nu :) Älskade det när jag var mindre. Så ganska skojigt att kolla på det nu, även om det var en slump att denna barnkanal hoppade igång :P Men nu ska ja fortsätta dricka mitt kaffe :D

Grattis

Har vart hem Till Elinas farmor och grattat henne på hennes födelse dag, sen har vi vart ute till för en stund sen :) Har till och med hunnit med att laga i ordning korvstroganof. Mums ! Det blev jätte gott :) Nu sitter ja med en kopp kaffe och lillan försöker vila lite granna.

Telefon

Ja, morronen börjar juh jätte  skönt ! Eller INTE, blir väck av telefonen, och i telen är någon som var extremt jäkla jätte jobbig och bara prata, men om samma saker hela tiden. Skit drygt. Men nu är ja i allafall vaken, eller ja, det har ja vart sedankvart över sju. Ska just dricka lite kaffe, sen har ja lite funderingar om denna dag. Antingen västerås en sväng, eller E-tuna, och det lutar väl lite mera åt e-tuna, eftersom det är Å-Festen där denna helg, men ja tänkte bara åka över dagen.. Kan vara trevligt ! Ännu trevligare att komma bort en  sväng från denna stad och allt här omkring. Men få se vad som händer, skriver mer om ja e hemma, annars får ni ett inlägg i kväll :P

Sov så gott

Usch, fy och blä. Suck vad tråkigt jag har. Och denna dag har både vart katastrofal och bra, så varför klaga. Nu är det bara jätte mega massa tråkigt. Totalt värdelös, så snart blir det att bädda ner sig i sängen o sova. Får se vad morron dagen bjuder på, men hoppas på att den blir riktigt skojig, och inga tråkigheter :) Sov så gott allt folk.

Inte förens efter helgen

Har vart ner på Bvc med lill plutten min. Nu har hon kladd i bägge ögonen.. Men dom vill inte göra något åt det förens efter helgen om det inte gått bort. Stackars liten ! Men nu sover hon middag, sen är det dags för mellis. Sen blir det nog en sväng ner till några bekanta. Sitta ute, och bara umgås, kanske passa på att grilla nu när vädret är på topp igen :) Men nu blir det att kolla klart på one tree hill och vänta på att lillan ska vakna upp :)

Nyare

Ja, lite nytt utseende, eller snarare en ny enkel header. Kan juh inte göra så avancerade saker här på bloggen. Men lite ändring. Någon som kanske kan hjälpa mej göra en lite mera avancerad header kanske ? Vore jätte gulligt. Men nu ska ja gå och ducsha av Elina, och mej själv. Sen blir det en promenad. Och kolla läget runt omkring Hallsta. Hehe, väldigt roligt. Eller inte, men skönt att komma ut i allafall.

Fredagen den 13:de

Ja som absolut inte är skeptisk eller skrockfull har redan haft världens jobbigaste morron. Ja kanske ska hålla mej inne resten av den här dagen ? Haha, nej då, det ska ja inte, lillan sover, och när hon vaknat tänkte ja att vi ska göra oss klara och dra ut på promenad..Och hoppas på att inget mera jobbigt eller ont händer mej.. hehe.

Litte smått irriterad

Ibland blir ja bara så trött, så trött och återigen trött på all lovande hit o dit. Och dom som inte har någon uppfattning om tidsbegrepp. (Suck) Vad kan man göra, vad kan man säga. Näe nu lägger ja ner det här med att tro så gott om allt och alla.. Blir jätte irriterad när man säger en sak, och så bara skiter man i det.. Man kan juh i allafall höra av sig om något ändras eller något som e viktigare dyker upp !

Tidigt

Blev en sväng till Sara tidigare, som vanligt trevligt och roligt. Lillan har redan somnat, ovanligt tidigt. Men kanske bara är en liten vila middag, och sen sova vid typ nio :) Ska snart ta en dusch, sen blir det film och slappa på soffan, eller kanske sängen :P Hehe. Fast blir det sängen lär ja nog somna ganska så omgående. Men det kan väl vara skönt det med.

Städa

Städa, städa, och nu en kort liten pause, lillan ligger o leker så snäll på en filt på golvet. Eller snarare för flyttar sig från filten till golvet. Hehe. Så söt. Och så har ja rensat bort kläder ja ej ska spara. Så dom ska vi ge bort till 2 små flickor :) Ska njuta av en kopp kaffe nu, sen återgå till lite små fix hemma, sen bär det nog av på promenad. Och så en sväng till Sara :)

Ögoninflamation

Har haft en heldag med Sara och hennes små barn :) Riktigt trevligt ! Nu sitter ja och försöker komma in på olika sidor på nätet, men allt går sjuk segt.. Suck ! Tog bara 15 minuter att komma in på bloggen. Något vajsing med datan kanske :P Får lösa det i morron, för snart blir det sängen.. Och min lilla plutt har fått ögon inflamation. Stackars liten. Helt gul i ögat. Och kliar och rinner.

Karate Kid

I går såg jag på Karate Kid, den nyaste, ja diggade den filmen, den var faktiskt bästa filmen på bra jäkla länge måste jag säga. :) I kväll blir det From paris wite love, får se om det är något att se eller inte. Skriver om den e bra i morron :P Hehe. Och så till dagen, var i väg och fiskade en sväng sen hmm, ja inte mycket man gjort denna dagen. Men nu blir det film, kanske tar en pause och skriver redan i kväll vad ja tycker. Skepp o hoj !

Varför måste man ha en rubrik ?!

Har verkligen inte mycket att blogga om för tillfället. Lillan sitter och leker, medans ja tänkte slänga i väg ett blogg inlägg. Men ja kommer juh inte på någe att skriva om. Hehe. Men har i allafall lite planer denna veckan.. I morron blir det fika på Zandras med Sara, och barnen :) Och imorron kväll blir det eventuellt bio <3 Sen har ja lite smått annat in planerat. Men det får vi se om ja skriver något om senare vid tillfälle :P

Lite bilder


Jag och Veronica

Haha, vad kan man säga ?

Jag klär verkligen i stora hattar ;)

party

I går var det 30 års fest. Trevligt trevligt. Så i dag är ja lite trött och så. Men mår i allafall bra.. Nu blir det tv tittande och soff liggande en liten stund. Tog en massa bilder i går. Så lägger ut lite granna på bdb för engångsskull. Men får se om ja orkar göra det i kväll, annars får ni kika i morron.

IDIOT

*suck* Ja, man kan inte göra annat en att sucka ! Hade lagt mej, hade sagt NEJ, Men tydligen får man inte säga nej utan man måste ! Kul, sitter här ap trött och måste vara öppe, känns juh skit skojigt juh. Men nu har ja bestämt mej, finns bara en sak att göra ! Men det är skit sak samma, orkar inte ens engagera mej mera.. Så nu får man sitta vaken tills ja vet ej hur länge, men tider finns inte i vissas världar !

Bilder<3






bläää

Vi har vart i stan en sväng. Har vart trevligt. Men mindre roligt har ja nu kan ja lova, Elina har vart en gap hals, men nu sover hon i allafall. Och jag har ätit världens äckligaste hamburgare i dag med. Torr, bränd och allmänt blääää. Har tagit lite bilder i dag, så tänkte lägga ut några här på bloggen. Fler kommer på Facebook.


Morning

Godmorron alla sömntutor :) Haha. Sitter o slappar framför både tv:n och datan för tillfället, ska närsom helst sätta på kaffe. Elina ligger på golvet och ålar sig fram som en liten mask =) Sötnos! Så snart blir det kaffe, tvätten är inlagd i maskinerna, och snart ska jag börja städa lite granna. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda <3

Slingor

Så dära. Har typ skickat till alla om någon kan hjälpa mej att slinga mitt hår. (tidigare i dag) Men nix, ingen kunde. Så jag började dra ut slingorna på mej själv och var nästan klar. Hade bara bak håret kvar. Och då kommer räddaren i nöden. Haha, min granne, och hjälpte mej, hon slet av sling mössan  och gjorde om allt. hehe, tack Anna för hjälpen ! Nu har ja tvättat ur allt, och ser att det e något ljusare :) Men syns bäst när håret är torrt. Så slut resultatet får ja se i morron, men tror nog jag är nöjd. Nu ska ja fortsätta kolla på filmen, sen blir det godnatt för min del. Så se you later !

Roligt

Har fortfarande inte kommit i väg, men ska i väg en sväng om några minuter :) Och har heller inte slingat håret som ja skulle göra för länge sen. Hehe, men nästa vecka ska ja garanterat göra det i allafall.. Och mitt i allt så har ja pratat med en gammal kompis som jag umgicks med hela dagarna förr. Så skönt att prata ut om saker och ting, och så ska vi ses nästa vecka vilket ska bli jätte roliigt. Hoppas på att vi får en sån dära nära kontakt igen, vore riktigt skojigt. Näe nu måste ja ta lill pluttan som e en liten gnäll spik i dag. Så hörs senare =) Tjingeling..

äventyr

Har vart en lugn o stilla morron, vilket har vart skönt, nu ska ja sätta på lite kaffe o kolla till lillan, som sover lite middag. <3 Sen blir det en sväng in till stan tror jag, samt promenad. (promenaden är varje dag) Hehe.. Blir några koppas kaffe framför tv:n, sen ut på äventyr.

Fattar INTE

Ja, då har ja faktiskt bestämt mej ! Jag tänker inte bara ställa upp på allt o alla utan att få ett skit tillbaka ! Jag menar knappast att ja vill ha betalt eller något.. Men säger man en sak, kan man fan hålla det åtminstonde. Eller åtminstonde höra av sig om man ändrar det. Jaja, pallar inte att sitta här ens, nu har lillan vaknat till med, s ska lägga mej o mysa med henne och rensa tankarna. Ha det bra, så ses o hörs vi !

Lek och gnäll

En inne dag blev det i dag, och så har Elina lekt med sin lilla kompis Zacharias =) Nu ligger hon och vilar igen, en gnällig och bestämd liten dam efter sprutorna i dag. Men det får jag ta.. Ska snart käka lite sen blire bara att plocka undan i vardags rummet som ser ut som om en bomb smällt av :P Hehe.. Efter det blir det nog en film.. Om ja nu orkar, e faktiskt riktigt trött redan nu. (skumt) jag brukar vara en kvälls och natt människa normalt sätt. Men kanske har ändras =)

Gick bra

Så dära, i dag har vi vart på Bvc och Elina var faktiskt jätte duktig. Ena sprutan var lite jobbig bara, men det gick över på ett killevipp det.. <3 Nu väger pluttan 8140 och är 70 cm lång. Stora tjejer =)  Nu ligger hon och vilar middag, sen bär det ut på en promenad, om det inte börjar regna igen.. Nu ska ja sätta mej o gå igenom lite granna, samt rensa Elinas byrå. (då typ allt e för litet) Så blir att shoppa kläder någon dag nu fram över. Så hon har lite granna :) Eller ja lite mera.

Lång Promenad

Idag har ja vart på lång promenix med lill pluttan :) Riktigt skönt att gå.. Och så har vi hälsat på Elinas farmor med. Och i morron blir det först bvc, elina ska få vaxin sprutor. Kolla längd och vikt. Ska bli kul att se hur mycket hon väger och hur lång hon är nu :) Underbart att se henne växa. Och nu vinkar hon kors och tvärs till allt och alla. Haha, senast vinkade hon till sås kastrullen. Mammas lilla gullunge <3 Näe nu ska ja ta och fixa i ordning mej för att gå och lägga mej. Så vi ses o hörs i morron. Sov så gott alla !

Bvc + blöja

Ska kila ner på samhället en sväng. Ska till Bvc och kollla vad jag eller rättare sagt Elina hade för tid, för fick det aldrig uppskrivet. Så måste kolla, så ja går dit med henne, och denna tid vi nu har så ska hon få sprutor. Stackars lilla plutt.. Lillan har sovit hela natten (första gången på en vecka nu) Det är tack vare att hon bajsa ur sig typ allt i går kväll, hälften i blöjan, hälften var på byxor och i bil stolen. Hehe, så snacka om att hon var lättad i går efter den blöjan ! Näe nu ska fixa i ordning mej, sen Elina, så vi kan gå ner på promenad.

SKIT Surf

Jäkla comwiq surf. Helt världelös. (enligt mej) Detta har ja haft i några månader o varenda månad haft problem. Och när ja ringer comwiq så svarar dom bara att allt ser normalt ut och frågar om ja har prövat gå ut på ballkongen o förflyttat runt mej med datorn. JA, jag har prövat precis ALLT nu, och är jävligt less på detta.. Suck! Annars har vi haft en trevlig dag hemma hos Veronica med familj. Skojigt ! Nu ska ja försöka komma in på nästa sida, om det nu fungerar..

Hemma

Det fick bli en hemma dag, lillan leker och jag har tagit en pause från städandet :) En kaffe pause och blogg pause kanske man kan säga, och så ska ja faktiskt leka med Elina en stund. Sen återgår ja till plockande och lite sortering av allt som ej bör vara kvar =) Nu kommer snart grannen upp och röker o pratar lite med. Se you..


dusch + funderare

Blev lite sovmorron:) Skönt. Får se vad som händer o sker denna dag. Kanske åka till stan en sväng..Umgås och vara ute o leka lite. Eller en städ dag oc fixar dag? hmm svårt val, hehe. Får ta en funderare nu när ja ska hoppa in i duschen.. Så se you later !

RSS 2.0