Bajs natt

Oj Oj Oj. Aja, hade en trevlig dag i går i allafall. Men denna natten har var sjukt jobbig. Har sovit max en timma, Ronja har skrikigt så det heter duga, o så hostat en massa.. Och morronen startade med en redig bajs olycka i min säng :/ Ja som ni nog fattar var det INTE jag som bajja, utan Ronja. Så var bara upp och hoppa snabbt när ja såg det, o in i fuschen med lill skrutt och så in med lakan o dyligt i maskinen. Så full fart är det här..

Och ja pimplar kaffe som en dåre!! O nu hoppas ja snart att det blir lite lugnare o att Ronja vill somna en stund :)


Snart blire lunch

Har hunnit med att ta ett varv med dammsugaren. Städad köket och diskat. Och och om en stund blir lunch, sen sova middag flr tjejerna, och då slänger ja i hop en kladd kaka lite snabbt och fixar och donar lite till och lite mera. Måste plocka/rensa och städa Elinas rum med. Iget jag ser fram emot, och inte så lätt när båda två river ut allt man plockar i hop. Hehe.

Och måla naglarna gjorde jag INTE helle igår. Näe, nu har ja en gnällig Ronja att trösta. Hej hopp!


besök

Godmorron..

En lugn och mysig morron :) <3 Ska snart dra i gång dammsugaren, o dammsuga av lite granna.. Och i dag kommer pappa/morfar och Bettan hit och hälsar på oss :) Ska bli trevligt! Ska nog slänga i hop en kladdkaka med om en stund. Så vi har något gott att bjuda på.. Men först av allt, dricka lite kaffe.

Så hörs senare!

Ett hav av bilder :)






























Bilder är på väg

Sådära.. Helt slut efter att ha vart på barnkalas, och det var även mina små tjejer. Men skojigt har dom haft det :) Och nu sover båda mina små busar. Och jag ska ta en dusch, och sen får vi se om ja nu orkar fixa naglarna, har inte gjort det på sjukt länge faktiskt. Har sagt så många gånger att ja ska göra det, men det blir bara inte av. Hehe.


Angående, förra rubriken, så beror den på att ja somnade med Elina i hennes lilla växa säng som inte är utragen så dära jätte mycket. Hehe, och har sovit i hop kurad i fosterställning tillsammans med henne. Mysigt ! Men trångt, och lite halv öm överallt när ja vaknade i morse. Hehe. Men i natt blir det att sova i min egna säng.


Mina skruttar

Snart ska Ronja och jag gå och hämta hem älskade lilla troll ungen från dagis, så det blir lite fart här hemma igen :) Saknar henne som attan när hon är borta, även om det bara är på dagis. Det blir så tomt direkt juh. Hehe. Men har hunnit med en hel del i allafall.

Undra om det ska till och bli regn ? Börjar blåsa upp lite granna i allafall, vilket jag inte gillar :/ Men det är som det är, hämta Elina, sen raka vägen hem, och förbereda oss för kalaset :)


Inte skönt att somna i en pytte liten säng!

Hejsan hoppsan. Var ett tag sen. Har varken haft tid eller ork med att blogga, eller ja har inte ens suttit vid datorn alls. Hehe. Barnens vagn vågar ja knappt gå med alls längre, shit vad den lever om och däcket bara hoppar åt både höger och vänster så det bara studsar. :/ Nu e ja tokig, och dom ska banne mej ge mej en nny vagn, den har blivit lagad tre gånger, och ja tänker inte tolerare att dom lagar den "igen" nu... Jag ska inte behöva vara rädd att gå ut med mina barn i vagnen juh!!

I morse blev det en promenad ner till dagis, lämnade Elina, och så direkt hem igen.. Ronja ligger i vagnen och sover och jag håller på att plocka och fixa lite granna.

Idag är Elina & Ronja bjudna på barnkalas :) Hemma hos Elinas dagis kompis Kellie, så det ska bli roligt. Som Elina har tjatat om att gå hem till kellie på kalas, hehe. 

Näe, nu ska jag återgå till att städa lite mera medans Ronja fortfarande sover.. Så det blir något gjort här hemma :)

Hörs senare. Efter kalas och allat annat som ska göras under dagen !

Inge kul å vakna upp

Var så trött i går, därav inga bilder, men lägger upp dom direkt ja e piggare. Har sovit som en kratta. Vakna upp med skit ont i ryggen, nacken, och värsta ont i ena örat :/ Ser ut som en robot eller liknande när ja rör mej frammåt här hemma, riktigt snyggt!! Haha, eller inte!!


nä blir en lugn dag, o försöka få bort det onda. Vete kudde på nacken en stund:) Kanske känns lite bättre då. Hoppas!

hemma igen

Hej hopp.

Har haft en toppen helg med mina små solstrålar ! Har vart i E-tuna hela helgen, så himla skönt. Han med en sväng på stan. Massa mys och massa lek :) Har fotat en massa så klart, och ska snart lägga in bilderna på datorn :)

Jag har skurat mammas spis, vilket inte alls var roligt, men klart ja hjälpte till, starkt jäkla medel som man knapt kunde andas av när man råka andas in det, så gissa om ja var snygg när ja höll på ? Haha, disk handskar, sen en halsduk för halva ansiktet, och så solbrillor. Trots det så kände ja den där starka lukten. Hehe.

Nu e ja på hemma plan "igen", och mina små sötnosar ligger o sover så sött <3 Och ja bara väntar på att klockan ska ticka på lite så man kan lägga sig :)

inte mycket ork

Ja, vad kan man säge/skriva.. Tog bort en fästing på Ronja i går. Läskigt, hatar fästingar. Och så har man fått sova två timmar i  natt, Ronja som har bökat. Och när man väl somnat vaknar man av typ en halv jordbävning (behöver ej gå in på mer om det)

Nu hoppas ja på att Ronja vill sova lite extra nu på förmiddagen. :)

Lite kaffe på det här.. Och så blir det bus o lek innomhus tills lunch.. Sen ut på promenad i det fina vädret. Och låta barnen sova utomhus när det är så himla härligt väder :)

1, 2 eller 3 ?

Tjolahopp !

Haft en hyffsat bra dag, men lite stressigt, och så nu mot kvällen var barnen lite vilda och ganska skrikiga. Men, nu sover dom små liven så sött <3 Och själv ska ja snart ta en dusch :) Sätta på en ansiktsmask, och typ måla naglarna osv :P Bara unna mej själv en massa tid. Det är jag faktiskt värd enligt mej själv :) Hehe..

Men först ska ja bara kolla klart på "halv åtta hos mej".

Och i detta blogg inlägg tar ja inte ens upp det negativa och dom störande sakerna ! Bara för jag orkar INTE att skriva ner det ens. Men det kommer det med. (så småningom)

En halv tuff vända

Blev en lite halv jobbig promenad till dagis.. Dåå jag bara hade en enkelvagn, oc men tanke på att ja har två barn så var det inte det lättaste. Men envis som jag är så knalla vi allafall ner. Men snacka om att ja blev helt slut. Hehe!

Nu e jag o Ronja hemma igen. Och nu håller Ronja på att somna, o då ska ja vika tvätt, sen snygga till mej lite granna :) Sen får vi se vad mer ja hinner med:)

Och så är det utvecklings samtal i dag på dagis med/om Elina. Mammas stora lilla tjej <3

Energiska barn :)

Shit vad mina barn är duktiga på att stöka till det mycket på jätte kort tid :/ Ronja springer runt i gå stolen, och river i allt hon kan tänkas komma åt, och favoriten har blivit byrålådorna så nu ligger det kläder kors o tvärs överallt ? Hehe. Och Elina så himla söt, springer efter Ronja o säger AjAj onna! (aj aj ronja) Och så lägger hon tilbaka kläderna i byrån, så söt :)

Och det fina vädret ? Jo visst är det fint, solen skiner juh, men det blåser juh fasiken storm ute juh, inte alls mysigt.

Blir att hämnta paket i dag, och så handla lite granna och så... Hmm något mer var det, ja till apoteket med, hämta ut movicol till Elina och köpa lactulos till Ronja, och så hämta ut lite till mej. Blir en dyr dag känns det som.. Men måste ju ! :)

sov morron

Stårlande sol, och en underbar sovmorron i dag :) Riktigt skönt ! Nackdelen är att kaffet tog slut i går, o jag glömde köpa nytt.. Så inget kaffe en på ett par timmar, men ja överlever nog en då ;) Hehe. Elina ligger och myser i soffan med "nalle" och Ingrid (ingrid=en bok) Och Ronja springer runt som en tok och kör på allt med gå stolen. Sötisarna !

Fast solen skiner, så blåser det sjukt mycket ute, men ut ska vi en sväng sen, i allafall en promenad! Men blir nog även lite lek med.


.....

God förmiddag  :)

Har faktiskt fått sova ganska så bra i natt, vilket behövdes. Så nu är ja pigg och utvilad :) Men har fortfarande en febrig o gnällig liten Ronja. Och Elina är full  av energi o springer runt som en tok, kors o tvärs, hit och dit, hon är överallt på typ samma gång hehe!! :) Hon har redan lyckats få fram leksaker i både vardagsrummet/hallen och köket (o.O) Hur hinner hon med e den stora frågan..


Sjuklingen..

Näe, nu vill jag bara att det ska bli kväller, kunna bara slappna av lite granna. Helt slut! Stackars min lilla Ronja, hon har vart så grinig, så hostig och febrig i dag, och så ingen middags sovning, knappt ätit :/ Men fick i henne en flaska välling för en stund sen och så tvär somnade hon.. Har inte hjärta att väcka henne ännu, hon får sova en stund till. Jag får ta kosekvenserna av det sen om hon inte kan somna senare. Det är som det är..

Förutom att jag är så himla trött, så mår ja förövrigt bättre en vad ja gjort på ett bra tag, konstigt, men faktiskt sant.. Hehe.

Och senare blir mys.. Först barn film och lite godis/popcorn med Elina, sen blire någon annan film när tjejerna somnat för natten. :)


Och i morron börjar jag med träningen (hoppas Ronja är lite piggare bara)  Annars får det bli lite lätt träning här hemma. Hehe.

Näe, nu har ja varken ork eller tid att sitta här längre, så tjingeling !

Jump

Usch, fy och blä.. *suck* Inte sovit mycket i natt heller :/ Och morronen har varigt lite halv dryg. Ronja har skrikit som en tok, och nyss spydde hon rätt ut, och tog just tempen på henne.. 38,8.. Därför hon skriker min lilla stackare.. Och så hosta på det med..

Elina är lugn hon, gullunge, hon har försökt trösta Ronja, genom att krama o pussa på henne:)

Nu blir det lite kaffe, försöka få lite gjort osv..

inte mycket sömn:/

Ingen rolig natt alls !! Ronja har vart vaken typ hela natten.. *suck* och nu är hon jätte trött, men vägrar att somna. Aja, det är bara att bita i hop, le och vara glad.. Vem har sagt att allt bara ska vara lätt? Det måste juh vara litge besvärligt ibland med:)


word

Nä he, om  man ska ta och stänga av tv:n och försöka sova lite granna.. Känner inte ens att jag är trött, men ja lär juh vara det i morron bitti om ja inte somnar snart. Hehe. Eller åtminstonde lägga sig i sängen, ta med telefonen och fortsätta spela lite Wordfued. (och somna med luren i famnen typ som ja brukar) Haha !

Fast börjar känna att jag e lite små hungrig med :/ Lite nyponsoppa, sen vidare till badrummet, för att sen ta steget till sängen :P

Natti natt !

avklarat

Maten är nu avklarad, blev köttbullar och potatis, med sås, kokta morötter och majs:) Enkelt, men gott !  och nu är Ronja riktigt trött :/ Men lite väl tidigt att somna för henne, med tanke på att hon jämnt vaknar minst en gång på natten fortfarande :/ Så bara försöka hålla henne vakeen en stund till..


pust

Näe, usch, fy och blä !! Helt slut efter att ha gått upp för mördarbacken med dubbelvagnen, blöjpaket o en matkasse. Hehe. Nu har ja satt på en maskin med leriga ytterkläder (Elina har visst haft skojigt på dagis i dag) Hehe. Tur det, o tur man har tvätt maskin med:)

Ska snart förbereda maten med. Sen är det ju som vanligt plocka/fixa lite här hemma, mysa/leka med barnen osv.. :)

jaha, eller vad nu då?

Nämen, hallå ? Vart tog solen vägen nu då? Ska det bli tråk väder nu igen så vill ja inte vara med ;) Hehe. Näe, men blir att göra lite saker här i lägenheten innan man ska hämta vilden på dagis... Lättare att fixa allt medans hon är på dagis, för då kan ja bara ägna mej åt båda mina små hjärtan sen :)

Ska vädret fortsätta så här, blir det att baka lite sen :) Det har i allafall Elina inget i mot, hon älskar att baka, eller hon älskar nog mest att äta deg eller slicka skålen :P

strålande

Strålande solsken även i dag :) Älskart !!

Så det blir att snart knalla ut på en långpromeninx, för att sen handla lite granna, för att sen fixa med lite varsagliga sysslor. För att sen hämta Elina på dagis.

Sen har ja inte planerat så mycket mera denna dag, men något mer bllir det att hitta på med mina små sessor :)


BildExploOoSion!




























Mina toffsvippor

Dagen blev juh bättre en väntat trots allt :) Har haft "M" på besök, och barnen fick varsin nalle. :) Har ätit kvällsmat, blev bara baconröra med makkisar o och majs idag. Majs är en favorit av både Elina och Ronja.. Och nu är båda mina sessor jätte trötta redan, så nu blire lite sagomys tills mina små hjärtan somnar <3

Tänkte slänga in lite bilder sen, så det blir ett litet bildregn senare :)


(har en massa ide'er och lite hemliga planer) WoOoHo!!


ehm, jaha, och vadå?

Ja, vad ska man säga? Dagen har bara vart katastofal hittils *suck*, Hoppas det vänder o blir en kanon bra dag:) Få fika besök sen när Elina slutar dagis. Trevligt ! Annars så får vi se vad som händer resten av dagen. Inga planer, för planer brukar i allafall inte hållas. Så vi tar allt som det kommer denna dag. <3

Näe lite kaffe, sen hoppa in i duschen, Ronja har nästan somnat, så blir en tidig sova middag för henne i dag..Så passar på att skölja av mej lite o snygga till mej lite granna:)

Klant

Middagen är avklarad, och barnen moffade riktigt ordentligt:) Blev köttfärsås med majs o annat mumsigt i. Så det gilar dom båda två..

Och förövrigt är jag en riktig klantskalle, eller vi kan säga att ja i allafall haft lite otur. Har ju skurat o fixat fint i köket, och vad gör jag efter det då? Först tappar ja kaffe filtret med all sump rätt på golvet, sen blev det en liten kiss olycka på golvet, inte jag, utan Elina, sen råkade det dimpa ner en tallrik med köttfärssås. Bara att se glad ut o torka igen. Men det e gjort.

Nu e barnen redan trötta o lite halv gnälliga :/ Försöka hålla dom vakna en stund till iallafall:) Sen när dom somnat blire att rensa Ronjas byrå, ta fram lite andra kläder, Städa lite till och lite mera. Och en massa annat nödvändigt.


Massa lek/bus & Mys



Nu har jag min lilla bus hemma igen :) Min lilla vilda flicka. Har hunnit med att rensa Elinas kläder. Tvättat en maskin, dammsugat och skurat och gjort rent i köket, även lagat mat. Lekt och myst med Ronja. Och nu blir det lek med båda mina små skatter :) :)

Tackar tackar

Hej hopp..

Lämnade Elina på dagis i morse i allafall, hon var juh hur pigg som helst, så måste vart något hon fått i sig som inte ville vara kvar helt enkelt. Mini plutten sover, och nu tänkte jag rensa ut lite av deras kläder igen.. Elina har juh en massa som är för smått. Och så måste ja köpa nya regn kläder och ett fleece ställ (hmm stavningen såg lite fel ut) Men nu får det såt så ;) Hehe.

Ta fram Elinas gamla kläder, så Ronja får lite nytt i sin låda, och så har ja beställt lite kläder åt dom, mest åt Elina, men även lite till Ronja såklart :)

Och så har ja fått en påse med kläder av en från dagis till Ronja med, tack så mycket Erika !


Kast spyor

Båda mina små sessor sover så sött. Dock har det vart en liten halv jobbig kväll, då Elina dragit två kast spyor på golvet :( Min lilla stackare. Men nu var det juh ett tag sen som hon var sjuk, så kanske är dax igen, men hoppas bara det inte är magsjuka eller liknande. Vill inte bli mag sjuk direkt, men det är juh som det är. Bara att acceptera läget lixom.

Har ritat av både Elinas, Ronjas och min hand på ett papper, som ja ska sätta in i en ram, blir en annorlunda men fin tavla :) Som ja faktiskt kommer att sätta upp (fast det e ja som gjort den) Hehe, annars gillar ja inte att sätta upp mina egna grejer. Men även barnen ska juh få tavlor med barnmotiv, gjorda av mej på sitt rum :)

Normalt sätt så skulle ja tycka att det var underbart att bara sätta mej och göra ingenting, men jag är riktigt uttråkad faktiskt :/ Hehe. Måste ta och hitta på något..



<3<3<3

Förmiddas promenad, handlat lite, sätt en massa knas, lekt och busat. Här har vi misann hunnit med en hel del, och så har vi ätit kvällsmaten, och nu ska vi göra oss klara med blöjbyten, pyjamasar osv.. Så vi kan mysa först en stund i soffan, och sen vidare till Elinas rum och läsa Ingrid!!




besöket

Godmorron, eller ja morron har det vart en bra stund, hehe. Strålande sol och massa plusgrader ute. Riktigt underbart ! Blir att gå ut och leka nu på förmiddagen en stund innan lunch. Sen bara in och äta och så ut på promenad och låta barnen sova middag utomhus i det sköna vädret. Sen får vi se vad denna dag har att erbjuda :)

Glömde juh säga att jag hade trevligt fika besök i går, Malin, Tobbe och en av deras döttrar var här på besök, så nästa gång blir det jag som får hälsa på er :) Så får barnen leka av sig lite.


Upp och ner, ner och upp?!

Jahapp, haft en sådan där halv klurig dag. Men mycket mys med mina små <3 i allafall. Städat, plockat, tvättat osv, plus en massa bus och lek med mina små barn..

Näe nu orkar ja inte med att sitta o tråka längre, hänga lite tvätt.. Skriva lite granna och så fixa o dona lite granna :)

Längtar som en dåre

Har haft några underbara dagar. Har vart hos min pappa från torsdag tills i dag, det har vart så himla skönt att komma hem :) Barnen har haft det så mysigt, och ätit så god mat, och ja vill bara tillbaka igen, hehe. Men snart måste flytten bli av, ska bli så himla skönt att flytta, att komma tillbaka till allt jag hade, mina vänner och så kunna träffa släkten mera osv.

Längtar verkligen, och från och med måndag kommer ja att ligga i på alla punkter. Snart bär det av !! Wiie.









Väntar, väntar och bara väntar på dom dära provsvaren, hoppas dom kan komma snart !

....

Förmiddagen och ända fram till ca 15:00 tiden har vart super bra, men sen vände dagen och blev katastrofal, allt, o då menar ja verkligenn allt har gått totalt fel.. *suck* Shiit, helt och hållet slut, men kan ju inte bara sätta mej o dega nu när barnen sover..

Måste diska upp lite disk, packa lite saker, funera ut frisyr o färg.. Och en massa massa annat, för att sen kunna göra kväller:)


hmm..

Gud vilket skönt väder:) Först gick ja o lämnade Elina på dagis, sen blev det en lån promenad, och så vidare hem:) Riktigt skönt !!

Och i morron ska ja äntligen klippa och färga håret, ska bli så skönt att ta bort allt det slitna o trassliga håret. Har fortfarande inte bestämnt mej för varken vilken färg, eller hurdan frisyr ja ska ha, så det återstår att se.



inga ord fast några

Trött, tröttare, tröttast, nu blir det sängen ! Good Night !


PopCorn

Mår inge vidare, därav inge bloggande. Men det är som det är.

Båda mina må hjärtan sover så sött <3 Och för min del blir det att bara bädda ner mej på soffan med en varm vete kudde. Och tänka bort en massa skumma tankar, eller helst försöka att inte tänka så mycket alls..

Har lite planer för denna veckan, så hoppas på att jag mår betydligt mycket bättre i morron och resten av veckan.

Ska klippa och färga håret på Torsdag, något ja verkligen behöver, och något ja verkligen längtar efter, hoppas bara att man blir nöjd, vet juh inte ännu hur ja vill ha det, och brukar låta frisören göra lite som hon själv vill :) Hehe, så blir spännande.

Nu blire soffläge, och familjen Annorlunda. (så mysiga familjer) Sen om ja orkar tänkte ja försöka skissa upp lite ide'er på målningar o tavlor osv, men det återstår att se om ja orkar. Ska försöka hålla mej vaken till Big Brother, så sjukt dåligt att det ändå blir bra. Men är inte alls beroende av det som förra året :P Haha.

Mina små (""v"")

Shit, jag har verkligen tråkigt, båda barnen somnade redan strax efter sex, och nu är det så tyst och lugnt att ja själv skulle kunna somna. Hehe. Men garderobs rensningen väntar på mej nu. (orkar jag) Hmm ja vill igentligen inte, men ja måste, och ja måste även sysselsätta mej så ja inte somna här och nu, hehe.

Så nu blir det att rensa ena garderoben, ta kort på det som ska säljas, och ja det lär nog ta ett par timmar i allafall skulle jag tro, så då lär ja juh i allafall inte somna om man säger så :P


En helt sagolik dag

En utomhus dag med både promenad och massa lek och bus. Mysigt! Och nu är båda mina barn jätte trötta redan, men ska försöka hålla dom vakna iallafall en timma till..

Och jag är så less på Elinas Hello Kitty film, som hon vill se om och om igen. Haha, men lite kul att hon fått några favoriter, det är Helle Kitty, mumin och så Emil i lönneberga & Karlsson på taket <3

Lite mera mys med mina underbara små tjejer, sen när dom somnat blir det att Slänga i en maskin tvätt, städa/rensa ut saker, som ja sedan ska slänga ut på någon köp o sälj sida och ser om ja kan få tillbaka lite pengar för det :) Lite är bättre en inget, och det är juh bättre att det kommer till nytta för någon annan med :)

Och förövrigt är jag fortfarande inte bra! :/ Så ny läkartid i morron "igen" då.

Näe he, en kopp kaffe på det här, sen göra i ordning tjejerna för kvällen då. Blöjbyten o så på med pyjamasarna och så massor med mys pys. Sagostund!

Snyggingarna ;)






Smurfar

God morron ! Fast morron har det vart länge  för oss, hehe! Strålande solsken är det med, så himla skönt. Blir att göra sig redo för att gå ut om en stund:) Ta en härlig promenad med mina små älsklingar <3 Leka och bara ha det mysigt och roligt denna lördag..

Först dricka lite kaffe medans Elina kollar på Madicken:)

Skulle behöva handla lite välling, blöjor och diverse annat i dag med. Men det är lite halv drygt att släpa allt plus att man har vagnen o två barn. Och det jobbigaste av allt... Elinas välling finns inte att köpa i hallsta, utan man måste åka till västerås för att handla den, lite drygt. (enligt mej) Blir ju lixom dyrt om man nu bara ska ha välling,men tur man ska ha en massa annat med;)


Snart blir ja piggare

Ingen lust alls att sitta och blogga, inte sitta här över huvud taget. Båda mina små hjärtan sover så sött, och ja ska bara bädda ner mej på soffan och inte göra något vettigt alls. I bland får man ha sånna dagar med ;) Hehe.

Slänger in lite bilder på mina bästaste ! <3








Potatis och köttbullar

Tog en lång promenad med Ronja innan vi skulle hämta Elina, handlade passa ja med på att göra innan. Sen ännu en lång promenix. Så himla underbart skönt väder det vart i dag :) Hoppas det fortsätter så här..

Och så en massa lek o stoj. ätit osv.. Och nu sitter vi och myser i soffan alla tre <3 Båda mina små hjärtan är trötta..

Blir att aggera frisör sen när barnen somnat, borde snart börja ta betalt, eftersom folket alltid blir så nöjda ;) Hehe! 

Så skriver mera senare, och lägger in bilderna på riktigt denna gången, hehe. 


RSS 2.0