gnälligt

Blev en ordentlig sovmorron, vilket inte resulterade så bra. Elina skulle vart på dagis klockan nio, och vi vaknade halv nio alla tre. Men tror både barnen o jag mår bra med att få sova så här mycket, så det var även lite positivt..

Känner att ja måste börja ta tag i saker nu, inte skjuta upp något. Bättre att få allt gjort, så slipper man det senare..Bara försöka få Ronja att sova en stund så man får något gjort här hemma.


med lite tur

Haft en toppen trevlig o mysig dag med mina underbara små flickor. Och nu har vi ätit god mat med :) Och nu blire lite lek, sen mera MYS!!<3

Hoppas på att båda två vill somna i tid i dag, så ja kan fixa mina naglar o även slå in lite JulKlappar :)

Jäkla läskiga hund skrällle.

Så dära, nu har jag vart och lämnat Elina på dagis, och vi kom i tid :) Påvägen hem skrämde den dära stora otäcka jycken skiten av mej som vanligt ! Jävla hud rentut sagt. Det är halv högt staket samt på insidan finns det någon form av el stängsel ? Och hunden skäller jämnt när man kommer och bara hoppar in i staken som en dåre. Jag vågar helt ärligt INTE ens gå på den sidan längre ! *läskigt*

Men nu är jag och lill sjuklingen hemma "igen", hon sover och själv tittar jag på unga mödrar, sen blire att ge sig på Elinas miljoner leksaker och försöka få ordning på hennes rum ordentligt.. <3


massa mys

Underbara mys morron, barnen ville  sova massor och var på sånt dära underbart myshumör<3 Dock har vi försovit oss lite, men vi skyndar oss. Jag är påklädd, och Elina äter frukost. Ronja e klar, bara att sätta på overallen, så ja tror faktiskt att vi hinner iallafall:) Hehe.  

Potäter och lax

Sådära, nu är lunchen av klarad :) Blev lax, potatis, sås och kokta morötter. Barnen gillade maten. Fast Ronja fick mosat med smör i stället för sås. Men det var en höjdare för henne med.. Snart dags för Elina att sova lite middag med, och då ska ja passa på att diska och plocka undan lite granna.. Och i fall jag hinner så ska jag fortsätta lite på mina skisser med, men det återstå att se om ja hinner eller inte. För Ronja är är febrig och jätte gnällig. Så det beror på om lilla mini pluttan vill sova eller inte..

ljusen



Så här ser våran egen gjorda adventsljusstake ut :) Fast nu är juh första ljuset tänt, och så ligger det stenar i botten :) Och direkt det kommer snö ute, så blir det lite tunnt lager med bommuls pad :)

HostHost

Jag och barnen säger "god morron" :)

Elina har sovit hela natten i sitt rum i sin NYA säng, hon trivdes bra i den. Så inom kort ska den målas om till vit, och så lite smått och gott, kommer visa bild på mitt projekt sen. Hehe. Och även Ronja har "typ" sovit hela natten, eller sovit mera en vad hon brukar i allafall, ja fick bara gå upp två gånger. "bara", känns som om ja skulle vilja att hon började sova ordentligt om nätterna.. När Elina var liten, hon var bara kring två veckor så sov hon redan hela nätterna. Men, man kan juh kanske inte ha tur med bägge, jag får vänta, det kommer :)

Städa lite, tvätta, fixa och dona, det är dagens måsten! + en massa lek och bus med mina små prinsessor förståss! <3 Och så en promenad på det.


Ny säng, och nytt dockskåp :)

Haft en super trevlig dag :) ända ja kan klaga på är nog vädret :P Hehe.

Först lite morronmys med mina små underbaringar, sen kom Morfar (min pappa) och Bettan och hälsade på, och så hade dom med dockskåp med tillhörande möbler åt Elina. Så kan lova att jag haft en lugn tjej i dag. Hon har bara setat o lekt med dockskåpet. Men efter att ja fått bort henne därifrån, så knallade vi ner på samhället i ruskvädret. Julskylltning, och Elina var inte alls rädd för tomten, vilket ja trodde hon skulle vara, så jag är positivt överaskad. Därimot var hon livrädd för en stor hårig apa som gick och dela ut pepparkakor:P hehe.

Efter ca två tre timmar, gick vi hem till barnens farmor och käkade lite och så lekte en massa. Sen fick barnen stanna och leka med farmor medans ja sprang till affären och handlade :) Och ja handlade värsta mysigaste pläden (åt mej själv) Så nu ska ja krypa ner i soffan, mys pys !

Och så har ja tvättat rent en växa säng, så nu sover Elina för första gången i en "riktig" säng <3 Mammas flicka börjar bli så stor.

Och eftersom ja skrivit en massa om Elina, så kan ja bara säga att Ronja vart så lugn och mysig i dag. Gos barn! <3

ont

Sov morron även i dag ! Och så lite första advents mys, frukost och första ljuset tändt :) Elina tyckte det var mysigt och satt och titta så dant på ljuset.. Och så detta tråk väder, regn o rusk, får se hur vi gör med jul skylltningen ! Tänker inte knalla ner om det regnar massa, då får det bli jul mys här hemma i stället..

Nu ska vi klä på oss och sen ska ja försöka få ordning på Elinas rum. (Bombnedslag)

Och i går kväll/natt, när ja skulle ner o låsa dörren, blev det en rejäl dunk ! Jag halkade, aj aj aj, så nu har man rejält ont i hela vänster armen, och så i ryggen. Fan så klantigt, det ska vara jag för detta !

Och inväntar vi Morfar (min pappa) och Bettan!

Julstjärnor och skylltning

Pyntat lite granna :) Ute i sista sekund som vanligt typ. Hehe, men nu är det lite jusstakar och jul stjärnor i fönstren i allafall.. Barnen sover och jag tog en pause från leksaks plockande..

I morron får vi främmande på förmiddagen, Det är pappa och Bettan som kommer hit:) Nu var det ett tag sen vi träffades, så det ska bli jätte kul och ses..Och så är det jul skylltning i morron med :) så ner på samhället är ett måste, Elina kommer tycka om det :)

Näe nu ska jag återgå till verkligheten! Ännu mera plockande, och så städa... Eller hmm, plocka i allafall, men mer lär ja inte ens orka, så det visar sig om ja orkar eller om ja skjuter upp det tills i morron.

VarförVarför

Nu har det gått nästan en hel vecka sen vi var med Elina på sjukhuset.. Och nu e det lika dant "igen", strackaren, varför blir det så här för? Hon är livrädd att försöka bajsa. (vilket inte alls e konstigt) Men hon får juh massor av olika grejs som ska lösa upp och mjuka upp, men det verkar inte alls bita på henne dock:(

Och påtal om annat så ska ja baka saffrans bullar i veckan :) Blir saffrans bullar o vaniljbullar. Tycker inte om lusse bullar så därför blire saffrans bullar i stället. Och så lite pepparkaks bak med barnen <3

klockan nio

Sov morron ända till nio i dag :) Riktigt skönt ! Nu har vi haft lite morron mys, jag och barnen <3 Och nu blir det att klä på oss kläder och komma på något att göra i dag.. Men vad ska man hitta på då ? Inte den blekaste faktiskt. Hoppas ja kommer på något roligt.. Ska i allafall kolla säng åt Elina, det är ett MÅSTE !Sen får vi se vad som händer och sker. Tjineling..

lek i T-hälla :)

Haft en toppen trevlig dag i torshälla, tillsammans med mina barn, Irina, hennes son, Emelie och hennes son. Barnen har lekt och busat. Och Elina somnade som en stock direkt vi kom hem "igen".. Nu återstår det bara att Ronja ska somna, sen lite plockande här hemma, sätta upp advents ljusstakarna och stjärnorna:) Och sen bädda ner sig på soffan en stund (om man nu orkar förståss) Hehe..










play date

Sådära, då blire en sväng till T-hälla, träffa Irina och hennes son. Låta barnen leka och busa av sig :) Så blir att umgås några timmar. Och hoppaspå att andra vill komma och leka med oss med :) Ska fråga vad malin och hennes tjejer ska hitta på i dag, och så fråga Emelie, om vincent vill vara med och leka lite granna! :) Ska bli så kul..

Snart dax för en snabb dusch, klä på sig och göra sig klar för dagens äventyr <3 Kleta på lite smink så man ser någorlunda pigg ut med. Hehe.

så ses/hörs vid ett senare tillfälle, för mu får bloggen vila tills i kväll :)

Morron mys barn<3


så sött

God morron, god morron :) Här hemma är det full fart, frukosten är avklarad, och nu lite mys framför tvn, iallafall jag o Ronja, Elina springer omkring som en tok hon. Och det första hon gör på morronen e att gå till Acka (fisken) Så säger hon "Acke ät", så nu har även han fått frukost :)

Hoppas denna dag bjuder på något skoj i allafall :) Det återstår att se, klockan e juh trots allt inte så mycket ännu.



Elinas super söta ljuslykta som hon har gjort på dagis <3

Båda två sover

Båda barnen sover sen klockan åtta, och själv ska ja fortsätta plocka leksaker, sen lägga mej på soffan en stund och titta på tv.. Sen blire att lägga sig och sussa och invänta helgen :) Har dock inte planerat någonting alls denna helg, men hoppas på en trevlig/mysig och rolig helg i allafall :) Hehe.


mumin familjen

...Sådära, då är maten avklard! Och Elina smaskade som en tok, hon älskar verkligen mammas mat "igen" :) Och nu lite Mumin (som Elina är helt förtrollad utav) Sen vid sex blire att gå in på Elinas rum och läsa en bok och mysa med mina små prinsessor <3 Underbart och mysigt värre! <3

Somnar båda barnen skapligt, så blire nog att sätta sig och skissa lite på den kommande tattueringen, och även börja måla upp lite bar tavlor till deras NYA rum som dom kommer få innom en snar framtid :) Kanske blir mumin motiv? Eftersom Elina gillar mumin och hans vänner. Det ska ja nog göra, en bild på mumin och snorkfröken tillsammans, och så en på muminmamman och muminpappan tillsammans. Och så lilla my, sniff och snusmumriken på en. Vad tror ni om det ? :) Eller ska alla vara på samma kanske ? Hmm, nu blev det lite svårt, skulle juh även vilja göra mumin huset, det är så sött juh.. Jag glömde ju den sötaste av alla, Stinky ! Haha.


ljus

aww. När ja hämtade min lilla Elina på dagis, så hade hon gjort en ljuslykta åt mamma<3 Lägger in bild på den sen.. Så söt ! :)

gallskrik

Så dära, vart på Dollars i arboga, hämtat Elina på dagis, handlat, gått en långpromenad.. Och nu blir det massa bus och lek:) Wiie! Och så lite käk på det. Perfekt !


Nu blire att byta säng omgående till Elina. Hon försökte (lyckades) ta sig ur sin spjälsäng, hon fastnade med högerfoten mellan spjälorna och hängde där som en liten vante. Gallskrik, och jag sprang fortare än en raket kan ja lova, och precis när ja kommer över tröskel dimper hon ner i golvet. Mammas lilla stackare.

Och för en stund sen dunka hon ner från soffan. Lite klantig är hon nog ändå. Men ja kan juh inte låta bli att tycka synd om henne heller.

Och så lite mer jul klappar att slå in under kvällen då :) Jag gillar att slå in paket FAKTISKT ! (iallafall om ja får göra det i lugn och ro)

blogg torka

Blir att åka till dollars, blev aldrig av i söndags, men i dag drar vi. Passar på medans skrutt är på dagis <3 Hoppas ja hittar massor som faller mej i smaken även denna gången ;) Hehe! Annars blir det bara en lugn och mysig dag med mina små underbaringar!

Ingen lust att blogga, ingen lust alls. Får väl se om det blir någon uppdatering alls i dag, eller hur det blir..

ilskan som kokade

Inte alls på topp ! Har vart en händelserik dag. Men klart ja säger i från, varför ska jag ta en massa falsk jävla skit ? Finns ingen anledning till det enligt mej själv. Och Ja, JAG BLIR ARG ! Och jag säger ifrån på skarpen. Mer en så går vi INTE in på ! (men ja kokade verkligen av ilska)  Och jag tänker inte låta någon trycka ner mej, tänker inte ta skit från någon mera!

Som tur är så fick jag en underbar och mysig kväll med mina underbara små sessor<3 Mamma älskar er mer en allt annat på/i denna värld. Ni betyder verkligen ALLT för mej. Och ja kommer ALLTID finnas för er, ja kommer ALLTID ställa upp, och NI kommer ALLTID att komma i första hand. Jag skyddar er i vått och tort ! Finns inga ord för hur mycket jag verkligen ÄLSKAR ER !

Tack och godnatt !
(fast ja ska INTE sova en, men i allafall)

rusk väder

Elina har sovit hela natten för första gången på länge nu. Glad ! Märks att magen e bra på henne nu :) Men gud vilket jäkla rusk väder   när ja lämnade Elina på dagis. Inte alls skönt, men hon satt och sjäng i vagnen och skrattade och ropade på "pippi" (fåglarna) Hehe.

Och förövrigt: Majskrokar är riktigt kladdigt och klibbigt! ;)


Äntligen

Stackars min lilla Elina. Vi har setat på akuten i flera timmar ! *suck* Ringde 1177 och rådfrågade då Elina inte bajsat på ca 14 dagar, och bara stånkar och tar i och knapt ätit. Så vi fick en remiss upp till sjukan. Och nu äntligen har han bajsat ur sig, har ALDRIG sätt så stora... Näe, vill INTE ens prata eller skriva mera om det. Som ja led med min lilla flicka!! Men nu sussar hon så sött i sin säng. (vilket inte är så konstigt, då hon fått ur sig den kraftiga förstoppningen) Hon var helt slut stackaren.

Och lilla mini pluttan sover med sött i sin säng. Hon fick dock inte följa med till sjukan, hon fick stanna hemma hos farmor under tiden. Ville inte ta med henne in på akuten, eftersom ja inte visste hur länge det skulle ta..

Och nu blir det att gå och sova, så man orkar med morron dagen.


*Funderingar kommer, funderingar går*

arboga

Ja, ibland kan man juh inte annat en att bara undra.. Haha! Behöver ej gå in på mer en så. Men det e juh knappast konstigt..


Snart ska vi ta barnen och åka till Arboga en sväng ! Mysigt..Älskar mina barn mera en allt annat, ni betyder allt för mej. Och ni kommer ALLTID att komma i första hand. Ni är dom bästaste <3

Godis kalender.

Hej hopp!

Haft en trevlig dag, träffat massa folk, fikat hos barnens farmor, gått lång promenad, träffat Gus, Maarit och deras barn. Ätit gott, myst med barnen. Och en massa mera, och nu sover barnen sen en bra stund tillbaka, och själv ska ja sätta på en ansiktmask, ta bort gammalt nagellack och sen krypa ner i den nybaddade sängen och hoppas på en natt utan avbrott :) Det är ja faktiskt värld tycker jag..

Och så har ja börjat tänka på julen massor, ser fram emot julen faktiskt. Dock ser ja inte fram emot julgodis och massa jul kalendrar och dyligt. Så Elina inte tål mjölk, så blir juh inga choklad kalendrar något bra alternativ. Men som tur är finns det juh Godis kalendrar :) Och en sådan ska hon få i allafall :)

Men i allafall irriterad !

En natt, med massa sömn (hör inte till vanligheten) Hehe, så riktigt skönt. Och så värsta bästa mys morron med mina små underbara flickor<3

Har inte planerat något denna dag, men tror kanske vi ska sätta oss på tåget in till stan och kika runt lite granna. Inte alls säkert, så det återstår att se :) Men det vore i allafall helt okej..

Dags att sntgga till sig lite granna, ta på barnen, sminka mej, ta på mej själv blöjbyten och diverse.

trött, trött, och så hungrig, och så sängen

Har varken haft tid eller ork för att blogga, men nu äntligen sover båda barnen som små stockar. Och sjäv är ja helt slut, och ska snart krypa ner under täcket ja med, och hoppas på lite sömn denna natten.

Men först plocka lite (somvanligt) Och så slänga i mej en macka eller något annat. Så ja får i mej något.

Bye bye

MinaUnderbaraBästaSmåÄlsklingar<3




sovit X antal timmar.

Wow, jag har fått sova mera en någonsin (känns det som) Hehe, men mycket mer en vad ja sovit hittils på dom här dagarnaa som vart i allafall. Snart dags att lämna Elina på dagis :) Så hon får leka och busa av sig riktigt ordentligt :)

Sen ska ja på ett läkar besök snabbt och så hem "igen", och bara ta det lugnt, förbereda mat och diverse. Sen får vi se vad det blir av denna dagen.

Inge vidare varmt ute, bara 1grad, snart kanske den riktiga vintern behagar att komma, snö och blask typ. Hehe.

Jag är trött, trött och ännu mera trött

Äntligen.. Nu sover båda mina små trollungar.. Och jag har bara lust att lägga mej raklång och somna i sängen. Men har ja tid med det ? NIX, ja måste fixa i ordning köket, lägga in all den rena tvätten i byråerna och garderoben, plocka lite och fixa lite till och så lite mera ? Ja kommer sova gott efter alla dagens måsten ! (hoppas bara ja får sova några timmar i streck denna natten)

Näe, nu måste ja börja med allt fixande och trixande.

jobbiga dagar

Vilka dagar. Jag är helt slut känns det som. Har vart och handlat i allafall, gått lång promenad. Och nu är ja hemma med två gnälliga barn.. Elina har vägrat sova middag hela dagen, vägrat äta, och knappt lekt. Men druckit har hon gjort i allafall. Och Ronja hon har feber och är allmänt gnällig efter sprutan :( Så detta kommer att bli en lång och halv jobbig kväll och natt. "igen".

Bara ladda upp med flera liter kaffe då !  (eller i allafall några koppar)

energi

En febrig, hängig och gnällig liten Ronja, och en mat vägrande Elina som stånkar som en tok, utan resultat, hoppas verkligen dom blir hundra % bra innan helgen iallafall. För så här varken vill eller orkar ja ha det hur länge som helst. Känns som ja inte sovit på flera veckor typ. Fast det är bara två dygn. Och då har ja faktiskt fått sova "lite" i allafall. Bättre lite en inget alls :)

Så nu blire kaffe så kanske man piggnar till lite granna :)

tarm problem på plutt och även på mini

Shit vilka dagar. Blir tokig/galen, ja lider verkligen med Elina. Stackars liten, hon har sånna problem med magen. Mammas lilla stackare. Hoppas hon får ur sig det i kväll så hon i allafall kan sova ordentligt. Lider med henne, lider av att se hur hon stånkar sig lila i ansiktet. Aja nog om mag/bajs problem, inte så jäkla trevligt att läsa om lixom. Hehe.

Dax för lite kaffe och så mys med Elina, och lilla ronja hon sover så sött hon. Nu ska vi se vad Elina tycker om Bananer i Pyjamas :) Hehe, hittade en sådan film bland alla filmer, så får se vad hon tycker om det då..
Själv tycker ja att dom e Coola!


vaccination

Har vart på Bvc med mini pluttan :) Har vägt henne, mätt henne och så vaccination. Hu vägen hon 6775g och är 69cm lång. Mammas tjej börjar bli stor <3 Och Elina vägrar fortfarande äta :/ Suck ! Stackaren. Men det är som det är och vi får göra det bästa av situationen helt enkelt.

Snart kommer deras farmor upp och leker lite med. Och så försöka få i Elina lite fisk och potäter.

kladdigt värre

Jaha, blev ner bajsad av Ronja, och när jag tvättat rent mej och bytt kläder så blev ja ner kladdad med spyor av Elina :/ Detta är ingen höjdare kan ja juh lova. Och nu äntligen är ja ren "igen", och båda mina små prinsessor sover. Hoppas att Elina har matlust i morron i allafall. För nu har det gått två dygn som hon knappt ätit något, och bara druckit lite granna, och det hon druckit i dag har kommit upp lika fort :( Stackaren !

Och så vill ja tacka Jessica för hjälpen! (tur man har bra grannar) Lyckligt Lottad !

Hur då?



Funderar på om ja ska färga håret.. Hmm och i så fall hur ? Ska ja fortsätta vara både ljus och mörk, eller ska ja pröva något nytt kanske ? Hmm, svårt att bestämma mej, hehe. Fast innan ja färgar så ska ja klippa mej först :)


....

Vad som en händer och sker i dag hoppas jag att det blir en rolig dag :)

Nya Familjemedlemmen Akke :)






Elina är jätte stolt att hon har en egen fisk på  rummet <3

MysBarn! <3


Så träligt

Skrik, gnäll, lite mera gnäll och ännu mera gnäll. Så är mina barn i dag :/ Mindre roligt. *suck* och båda vägrar sova, och så har båda värsta problemen med sina små magar. Inte alls roligt, lider verkligen med dom när dom sitter och stonkar sig lila/blåa.. Hoppas på att båda får ut det som behövs och blir pigga och glada under dagen.

Så man kan ut och leka och njuta av dagen i stället för att höra massa tjutande bara. Vore lite både roligare och trevligare om man säger så.

Men men, nu ska ja återgå till vardagen, denna gnälliga vardag !

En tankeställare

Godmorron!!

Vi tog lite sov morron till åtta i dag, sen blev det frukost, och nu har vi just matat Akke (fisken) Hehe. Och så är det juh fars dag i dag med, så barnen har ett paket till pappa sin. Ett Rosa paket såklart ! hehe. Blir en lugn förmiddag i dag, eller hmm, det blir en lugn dag hela dagen :) Ska bli riktigt skönt måste ja erkänna !

Lägger in lite bilder semare under dagen:)

...(Massa tankart kring ALLT och på ännu mera)

Slut på tre hjärtan eller vadå ?

Har fått en ny familje medlem ;) Hehe! Elina har fått en egen kamp fisk, hon är så stolt och tycker om sin fisk. Hon pekar på den och säger Akke, så kanske är  det fiskens namn? Hehe.. Kan lägga in en bild på hennes söta lilla fisk senare..

Nu är vi hemma och myser. Lekt massor! Elina vill juh typ bara leka med sitt kök, och sin plast maträtter och allt som hör till :) (som nu ligger utspritt över hela vardags rummet)

Och Ronja har legat på ett täcke på golvet och lekt, jollrat och rullat runt. Sötnos! Hon ställer sig även i kryp ställning nu..

Nu blire ännu mera lördagsmys! Och sen blir det god mat, och när barnen somnat blir det att kolla på Irene Huss nyaste film :)

mellangården

Tjolahopp :)

Hade en toppen trevlig kväll med några av grannarna. En massa skratt blev det! Hehe. Och nu ska ja ta och knalla och hämta Elina (som har sovit hos farmor sin) Sen ska vi köpa fisk åt Pluttan i dag med, hon älskar juh fiskar. Och så städa och göra i ordning hemma, måla klart, riva ut sista i ena garderoben osv, listan är lång.. Så vi stoppar nu!

Och Jessica, inge sockervadd här INTE !  ;)

Pott träning

I morse vaknade ja av att det var skit kallt inne. Frös som en tok! Men barnen var varma och sköna i allafall:) Har avklarat frukost, och nu närsom helst somnar Ronja, och Elina springer runt och leker som en tok hon <3

Och i går när hon sprang nakenfis i en och en halv timma så sprang hon till Pottan och kissade tre gånger :) Mammas duktiga tjej börjar bli så stor..

Och så bär det av till Dollars i  dag, wiiie, ska bli jätte roligt, har saknat den affären och nu finns den på hyffsat bra avstånd men, kul!!

Annars så blir det en mys fredag med mina små tjejer. Och så har ja hittat värsta fina sängen till Elina, dock så var priset inte ens att diskutera.. Men har fått en/flera ide'er av den sängen, och hur svårt kan det vara att tillvärka en liknande, fast med alla mina idee'r själv? Ska i allafall se vad ja kan åstakomma :)

Lill grodan




BusBarn

Japp, så här blev det när ja vände bort ryggen en minut.. (jag hängde tvätt i vardagsrummet) och då passar Elina på att busa med mammas smink..






Naturen

Har vart ute och myst och lekt!! Underbart väder nu juh. Så himla skönt :)


Ronja & Elina = SyskonKärlek


Ronja vill inte ligga stilla..




tung kväll i går kväll

hade en lång och jobbig kväll i går, långt in på natten, så hade fullt upp med mina små busar. Så hade varken tid eller ork med datorn.. Får hoppas på att det blir en lugnare kväll i kväll i allafall :) Vore skönt att bara få rå om sig själv ett par timmar innan man ska lägga sig, men det visar sig hur det går med det..


sura miner på pluttan

Hmm, en tjurig liten Elina, hon ville verkligen inte leka med löven, inte gunga, inte sandlådan, nä inget. Så vi gick in, och nu dansas det i stället :) Så får hitta på massa bus innomhus i stället då.. Men det går juh det med!

Ska passa på att ta lite foton när det leks och stojjas med. Så det blir lite nytt i bloggen, lite mera liv och lite mera färg :)

<3<3<3

Naturen kanske kommer in i dag :)

Lite vardagliga sysslor, får passa på nu när Elina är på dagis, och Ronja ligger och sover. Slänga i hop något att äta och sen bär det av i det super fina/mysiga vinter/höst vädret för att hämta Elina, och så vara ute och leka, kanske plocka in lite av naturen och pyssla lite granna. Både ja och Elina gillar det så..

Och självklart ta lite fina höst bilder. Dock inte på mej själv, utan på natur och mina underbara små flickor. Direkt jag skaffat mej en kamera så blire det 100% mer med bilder. :)

Tomten kanske kommer med en till mej ? Haha, eller inte, håller på att spara i hop till den jag vill ha, och snart har jag den :) Innan jul har ja den i allafall, det är helt säkert.

<3<3<3

Envis

Morron stund har guld i mun.. Lite kaffe och jaga omkring Elina som varken vill äta frukost eller ta på sig kläder. Alltid så här på morronen nu för tiden. Men det är som det är, i dag ska det storhandlas hem lite granna, måste juh ha mat, blöjor dass papper och diverse annat smått och gott :)

Tillbaka till jakten !

<3<3<3

En snabb manikyr :P






<3












glasögon?

Jag har konstant huvudvärk, och har haft det ett par veckor nu. Skit jobbigt och inte alls skönt vill ja lova. Kanske borde kolla synen ? Eftersom det inte hjälper med alvedon/panodil eller liknande, plus att jag har svårt att ta värktabletter, av vissa orsaker. Dags att ta reda på varför ja har konstant huvudvärk!!

Snart sover barnen, då passar ja på att lägga in lite bilder med :)

Tjolahopp så länge!!

<3<3<3


massa måsten

Massa underbart mys med mina små älsklingar. Underbart! Och så blev ja nyss på körd av Elina som åker runt på sin mini innomhus trehjuling. Ajjj, gjorde sjukt ont, rätt på fot knölen. mera mys och snart lite kvälls fika, och direkt barnen somnat sen så blir det att göra en masså "måsten", trist, men måste juh göras, så det e bara att göra, sen kan man känna sig nöjd när man gjort allt och då e det bara att ta det lugnt och njuta utav resten av kvällen.. (doch har ja ju så svårt att slappna av när ja väl får)
<3<3<3


Grejjimojjen är hittad

Vart i väg och hälsat på barnens farmor, handlat lite  granna, promenerat lite, lekt och busat, och nu har ja en övertrött liten Elina som vägrar att sova middag, så snart blir det ingen middags lur.. Ska bjuda in grannen och hans dotter om någon timma, så Elina får leka av sig ännu mera. :)

Och så kan ja juh glädja framför allt mej själv, med att ja hittat USB grejjimojjoen nu :) Den låg i bakfickan på ett par brallor ;) Hehe. Så i kväll blire att lägga in bilder. ÄNTLIGEN ! Och nu ska ja ALDRIG mera lägga bort den.

Lite kaffe på det här nu då. Och så försöka få Elina att sova en liten stund, så hon blir gladare igen.

<3<3<3


sjuk=frisk=bra

Underbara morron <3 Mys med barnen ! Elina fick vara hemma i dag då hon hade feber och mådde dåligt i går kväll, men nu verkar hon må hur bra som helst, leker och stojjar för fullt, dock vill hon inte äta. (mindre bra) Men tror hon kommit in i någon period, för hon har inte ätit bra på några dagar nu, men dricker gör hon och smörgåsar har hittils gått bra. Fast i dag blir det hennes favorit mat, så då får vi se om hon äter :) Köttbullar !

Tvätta i dag då, och så en promenad såklart, sen fortsätta leta USB grejjimojjen! Jag har bestämt mej, jag SKA hitta den, om ja nu ska vända upp och ner på hela hemmet ;)

<3<3<3

Blöjor

Så dära, har satt in en massa koder från libero blöj paketen, samt satt in två koder från elinas up&go dans blöjor o beställt ett dans linne till henne :)

Och Elina ligger här brevid mej på soffan och gosar. Hon börjar bli sjuk nu "igen", stackars mammas sötnos <3

Nu blire mys en stund innan barnen sover för natten. Sen ska ja börja rensa garderoben, packa bort en massa saker, slänga en massa och se vad som blir kvar. Och så städa badrummet, samt toaletten så det blir kliniskt rent där inne :) Och så försöka hitt det dära jäkla usb grejen så ja kan lägga in bilderna på datorn..

Ska även skriva brev, eller på börja ett brev i allafall, och förhoppningsvis skrivit klart det tills i morron :)

Nu blire att mysa och gosa med mina underbara små troll ungar!

<3<3<3


Planeringar

Måste hitta usb grejjen så ja kan föra över bilder till dator igen. Nu var det längesen ja uppdaterade med bilder juh. Blir juh lite mer färg, lite mera roligt och mer intressant med bilder. Så nu ska det letas ordentligt :)

Har värsta planerna med ;) Hehe! (en så länge ganska hemligt)

<3<3<3


Äntligen sovit

Har inte vart på så dära jätte bra humör dom sista dagarna, men i dage ja på topp tror jag. Jag har fått sova mera denna natt en vad ja sovit på tre dygn, så det känns kanon bra kan ja juh lova :) Underbart !

Hmm, bjuda in ena grannen på kaffe om en stund, sen får vi främmande vid typ två, då ska Ronja få leka med en som e lika gammal, skiljer ca en vecka bara :) Så i dag blir det en dag med massa kaffe, och så lek/bus och så mata pippi  (änderna)

Och så ska det framkallas bilder i kväll, så ja kan pyssla i hop en av miljoner julklappar, hehe!

<3<3<3


inga ursäkter

Fortfarande både besviken, sur och arg.. Tur jag har mina små underbaringar till döttrar<3  Snart blir det mat, och så försöka hålla Elina vaken ett tag till. (hur nu det ska gå)

Tro inte en miljon ursäkter hjälper som ja känner just nu.

<3<3<3


Bli arg, ja skiter i vilket, erat val.

Nä, nu får dessa nätter ta och ge sig.. Ännu en natt med knappt någon sömn alls *suck* Blir snart galen på detta, om det ska fortsätta så här. Tre nätter = 4-5 timmars sömn totalt? Dt är inte rättvist, jag vill få sova natten som kommer nu..

Och förövrigt så kan ja bara "råka" nämna att jag hatar verkligen sånna som snackar en massa skit, sånna som vägrar lyssna och bara tar för givet. Sådanna människor som ALDRIG kan ha fel (enligt dom själva) ALLA kan ha fel, alla har brister, inse bara det ! Och det finns INGEN som är perfekt o helt fel fri.

Tillslut: Patiteskt jävla skitsnack, som vanligt ! Och som folk till råga på allt tror på ? Helt vansinnigt om ni frågar mej. Men dom  såkallade "perfekta o fel fria" skyddar varandra och vägrar lyssna på annat. Och är man en sån dära perfekt människa så måste man INTE lyssna på andra, det är okej att bara tänka på sig själv, och tydligen är det okej att snacka en massa skit med ?

Efter detta inlägg kommer det bli sura blickar. Haha, men det skiter ja totalt i just nu, vill folk ta åt sig så är det så, jag har inte nämnt något konstigt, och tänker inte ta något mera skit från någon av er "perfekta" eller er fel fria människar.

Pateteskt att ens tro på sånt trams, kanske dax att växa upp, och framför allt inse att man lever i denna världen som kallas VERKLIGHET !

<3<3<3

jag, jag och mej själv

Haft en toppen dag med mina underbara små barn, har även haft besök på förmiddagen. Trevligt ! Gått en promenad, (där ja aldrig gått förut) Kul att gå på andra ställen, så denna vägen ska ja börja gå då och då :) Skönt ! Nu när båda barnen sover så blire en film kväll, jag och jag själv ska se på film med en stor popcorn skål..

Nu ska ja bara hitta något ja kan kolla på, något bra, något ja inte somnar till : )

<3<3<3


vardag

Ännu en halv jobbig natt. Men i allafall en hyffsad lugn morron. Alltid något ! I dag blir en ganska lugn dag, hälsa på ett par bekanta, städa/tvätta här hemma..Hmm, köpa ersättning och blöjor. Och så en massa annat vardagligt tjafs som man typ gör jämnt.

Nu ska ja fortsätta mysa med mina små sessor!!

<3<3<3

lite halvt död

Vilken natt, och så en lika jobbig morron på det. (suck) Trötta/hängiga o gnälliga barn som INTE är nöjda med någonting alls. Men det ska väl finnas sånna dagar med såklart. Allt kan juh inte jämnt vara frid och fröjd.. Lite mys på soffan nu när dom är ganska lugna, så får dom somna igen båda två <3

Får se sen när dom vaknar, då ska vi ta en promenad ner på samhället och kika runt lite granna !  Sen får vi se vad denna dagen har att erbjuda i dag då. Hoppas på att barnen blir piggare o gladare efter dom sovit lite till bara.

<3<3<3


Nu är det lugna stugan

Båda barnen sover efter en rolig dag med massa lek och mys ! Efter ja hämtat Elina på dag (hon hade hafft jätte skojigt på maskeraden) men efter det gick vi till öppna förskolan och busade av oss ordentligt. Sen vidare hem, lekte ännu mera och så laga mat, bacon gryta, blev en höjdare, Elina satt och smaskade som en galning <3

Och redan vid sex tiden var båda barnen helt slut, så blev mys i soffan i ca 40 minuter och sen tvärslocknade båda två :) Mina små prinsessor.

Lovade ju bilder i dag, men ska fortsätta leta efter usb minnet så ja kan lägga över dom bara, eftersom den stora minner kort luckan e blockad av en en krona, hehe !

<3<3<3


En stolt Tjej

I morse gick det jätte bra, och ja fick sätta på Elina allt hon skulle ha på sig inför maskeraden på dagis. Och hon var så stolt när hon hade fått på sig klänningen och diademet. Min lilla troll prinsessa <3 Lägger in en bild på henne senare under dagen eller på kvällen.

Ska få Ronja att somna en liten stund, sen blir det att diska och plocka lite snabbt, och sen i väg och hämta bus på dagis. Kanske går till öppna en liten sväng efter vi hämtat henne. Får se, beror på om det kommmer nå regn eller inte.

Annars så blir det en lugn kväll/dag, med massa mys och bus :)

<3<3<3


En massa grejs

Så där ja, nu har ja gjort klart alla dagens sysslor och sitter äntligen ner och bara tar det lugnt. Sneglar lite grann på efterlyst, och sen blir det sängen :) Så i morron ska ja fixa i ordning Elina, som ska ha maskerad på dagis, hitta dock ingen ko dräkt som hon vill ha, hon bara säger mu, hon älskar juh kossor, så ska leta fram en kossa dräkt till nästa tillfälle, hehe. Nu fick det bli en döskalle klänning med något rött grejs man ska sätta i håret :)

ska ta en bild på henne i morron bitti, så förstår ni :) Men nu ska ja fortsätta kolla efterlyst, och så måste ja kolla lite färg och blocket och grejer med.

<3<3<3


Nu får det vara bra!

Ja, ja.. Nu är det som det är, och jag har fått nog engång för alla nu.. Inget/Ingen ska få trycka ner mej, ingen kommer kunna hindra mej nu ! Jag har bestämt mej, och folk får tycka/tänka och säga vad dom vill.. Jag kommer INTE ta åt mej av elaka komentarer, hårda ord, och ja kommer INTE tillåta att någon sviker varken mej eller mina barn mera ! Och med detta vill ja bara säga att det spelar ingen roll att  det mesta gått i mot  mej under en tid, för nu kommer allt vända, och jag ska göra allt i min makt för få det bra, tänker totalt skita i dom människor som försöker trycka ner mej ! Nu sätter ja PUNKT.

<3<3<3


Nu får det vara bra!

Ja, ja.. Nu är det som det är, och jag har fått nog engång för alla nu.. Inget/Ingen ska få trycka ner mej, ingen kommer kunna hindra mej nu ! Jag har bestämt mej, och folk får tycka/tänka och säga vad dom vill.. Jag kommer INTE ta åt mej av elaka komentarer, hårda ord, och ja kommer INTE tillåta att någon sviker varken mej eller mina barn mera ! Och med detta vill ja bara säga att det spelar ingen roll att  det mesta gått i mot  mej under en tid, för nu kommer allt vända, och jag ska göra allt i min makt för få det bra, tänker totalt skita i dom människor som försöker trycka ner mej ! Nu sätter ja PUNKT.

<3<3<3


palla

Känner inte alls för att blogga just nu. Fast ja igentligen har massar som borde skrivas, massa som borde komma ut ur min hjärna. Men ja orkar inte och framför allt vill INTE just nu. Lite mys med Ronja i stället ! Elina är på dagis.

<3<3<3

Tre hjärtan = ? Dom kommer finnas kvar i varje inlägg ett tag fram över.

En ganska grå och trist höst dag, men vad kan man begära ? Hehe. Kolla på värsta skräck filmen i går kväll, läskigt värre att kolla själv. Men sova kunde ja i allafall göra, tur det ! :)

Elina är på dagis, tvätten är snart klar, och Ronja och jag har just ätit, snart ska vi hämta upp den rena och torra tvätten, och sen återstår det bara att hämta hem Elina från dagis <3 Så sen blir det bara massa bus och lek, och så förståss en massa mys ! <3

Ska öppna ena paketet sen med :) Vet knappt vad ja beställt, så ska bli skoj och se vad det var i paket nummer 1, paket nummmer 2 ska hämtas i början av nästa vecka. Yeah ! Både grejer som vi ska ha nu och så lite julklappar, så mycket vet ja i allafall..

Och så ska det tas lite bilder på mej och mina underbaringar i dag när vi leker och myser !!

<3<3<3


RSS 2.0