Kanske

Shiiit alltså, vilken huvud värk jag har, har haft det typ hela dagen :/ *suck* Den vägrar juh försvinna ! Får se om vi åker i väg sen vid sju tiden, beror på om jag mår bättre, annars firar jag nyår här hemma och myser med Elina framför tv:n. Kan vara skönt det med, men får se om skall värken försvinner. Hoppas på det i allafall !

Sova

Ska lägga både mej och Ellie och vila lite middag <3

sötnos

Lillan ville absolut inte somna. Hehe, så hon leker för fullt just nu :) Hon sitter i lek tältet hon fick av Morfar och Bettan och leker med en telefon som låter hur mycket som helst. Så söt !

Naglar


Elinas favorit bok <3 Och så mina nyårs målade naglar ! ;)

duschat

Tjolahoppsan :) Sitter och myser med min lilla Elina <3 Vi har just duschat och klätt på oss kläder. Och nu börjar lillan bli trött igen.. Så ska fixa och dona lite här hemma snart. Gott nytt år ! 

Gott nytt år

Tjingeling. :) Här sitter jag, trött som en tok, har just fixat mina naglar, hehe, blev svart,vitt och glitter, döskallar på några någlar och så hjärtan på några :) Helt okej blev det i allafall.. Och så har jag setat med ansikts mask, jätte skönt, så himla längesen ja pysslade om mej själv, men nu ska jag börja tänka på sängen innan jag somnar sittandes här i soffan <3 Kan ja passa på att önska ett gott nytt år, i fall det blir helt fullt upp under morron dagen;) Ses och hörs och hoppas alla får en trevlig dag !

Lillan <3

Lill plutt sover och jag passar på att sitta här och kolla runt lite innan det blir kvälls mat och tv tittande :) Har som sagt haft fullt upp även i dag, och kommer nog att ha det under morron dagen med, då är vi bortbjudna och så blir det nyårs firande, men efter nyår så blir det bättre uppdatering "igen".. :)


Städa

Sitter och slöar i soffan, Lill plutt börjar redan bli trött igen, och jag tänkte ta och fika lite frukost :) Sen får man se vad som händer och sker under denna dagen, städa i allafall, inget ovanligt!!

Filmen

Blir inte alls mycket bloggande nu innan nyår, då jag/vi har haft fullt upp och även har det dom kommande dagarna fram till nyår :) Ganska skönt att ha att göra hela tiden, man hinner inte bli så rastlös :P Like it !! Hehe. Nu kollar jag på filmen på 6:an, även om jag sätt den förut. För kommer inte ihåg mycket av den, vilket är kul :) Nu ska jag fortsätta att glo på filmen, sen blir det sängen för min del.

HM

Lillan leker som en tok, är äverallt och ingenstans, och kryper fortare en fortast just nu :P Hehe.. Sötnosen min börjar redan bli stor :) Snart bär det av till köping. Ska in på HM snabbt, senare blir det nog tuna park, så som jag tjatat om det, men det brukar juh inte riktigt bli som jag tänkt mej. Så vi får se ;)

Lever vilt

Elina är helt över energisk, kryper och klättrar överallt och river i kastrull skåpet, och alla andra skåp hon kommer åt:P Hehe, och ALLA böcker ligger på golvet med :P Snacka om att min lilla tjej har energi :) <3 Den lilla i magen bubblar runt som en sprattlig fisk Han/Hon med <3 Så nu lever det om och jag ska snart få Ellie att varva ner lite granna. (försökka i allafall)

Frukost

God morron, god morron. Ska snart käka lite frukost med min lilla pluttis <3 För min del blir det Toast och lite Tee :) Namn manm! Elina ska få gröt och smörgås :) Får se vad som händer och sker under denna dag, jag tjatar juh bara om att jag vill till Tuna Park, men kommer juh aldrig dit :P Blir juh hela tiden annat som kommer i vägen, men får se om dedt blir så i dag eller inte. Frulle !

MIN

Dax för lite lunch, sen blir det att gå ut och leka i snön:) Åka lite pulka och bara mysa med min Ellie<3

dag efter dag

Längesen man kollade på våra bästa år, det är vad som visas på våran tv för tillfället, dock tittar ja inte så mycket, hehe, men förr i tiden så följde jag faktiskt detta, dag efter dag, efter dag, missade aldrig ett avsnitt ;) Hehe, fast nu tycker jag inte alls det är så dära jätte bra längre :P Aja, får se om det bär i väg för att shoppa i dag, eller om vi struntar i det, beror lite på det ena och det andra.. Men nu ska jag fixa lite granna, ses och hörs !

Orkade inte

Det här med jul och nyår, är ganska så stort, då det oftas tar en massa tid och även energi. Hehe.. Men det är så det kan vara i bland juh. Var in till stan och kika lite snabbt i dag, fast orkade inte länge. Men någon dag nu i veckan får det bära av till TunaPark i eskilstuna :) Ska bli skojsigt. Nu ska jag fortsätta kolla på ARN. Sen blir det faktiskt sängen för min del. Sweet Dreams !

Shoppa

En lugn och skön morron. Eller kanske inte, men snart bär det av till västerås, eller till Tuna park för att shoppa lite granna :) Sen får vi se vad som händer och sker, ses och hörs !


rensa

Sitter och kollar på tv, inte för att jag kollar så himla mycket, men i allafall:P Hehe!! Annars så snurrar det med tankar i skallen på mej, händer ganska så ofta, så ska snart rensa hjärnan på allt skräp som man inte behöver tänka mera på ;)

Chips

Lill pluttan sover, och jag sitter och moffar chips :P Mums! Hehe. Tar det lugnt, riktigt lugnt och bara njuter av kvällen. Hoppas på att någe bra kommer på tv:n, annars får det bli en film :) Något knas med kameran, så kan inte lägga in bilderna, men men det är inte alls hela världen, dom kommer så småningom :)

Myser

Nu är det lugn och ro, och äntligen e jul firandet över :) Över för detta år iallafall, hehe! Sittwe och myser med Ellie <3 Så mysigt, så underbart. Tänkte lägga in lite flera bilder senare när lillan somnat, sen blir det en lugn soff mysar kväll för min del:)

Jul i dag "igen"

Så här vi jul tider hinner man inte med att blogga lika mycket som man brukar göra, men i går var det fullt hus här nästan hela dagen. Och sen ville man bara sätta sig i lugn och ro och verkligen slappna av :) Riktigt skönt var det. Och i dag kommer folk igen, så det blir full fart här i dag, fast jag är redan trött på jul maten faktiskt :P Hehe, tröttnar jämnt fort på julmaten.. Tycker man tar så lite av varje grej, och sen har man en stor full tallrik helt plötsligt ;) Elina verkar vara nöjd med sina julklappar i allafall, och i dag får hon ännu mera :) SÅ kommer ha fullt upp i dag med. Men kommer in i kväll och uppdaterar lite granna !

Lite Uppdatering







Skönt att bara sitta ner och varva ner faktiskt :) ÄR nöjd med denna dag, och har haft det jätte trevligt och mysigt. I morron blir det ännu mera Jul firande "igen", sen är det slut på våran jul, och det ska mellandags shoppas lite granna :)


Tomten

Sådäära, nu har man haft en fartfyld och livlig jul tillsammans med barn och vuxna. Trevligt! Och så har tomten kommit på besök med:) Och Elina var INTE alls rädd för tomten, hon blev bara lite stel när tomten kramade henne. hehe! Tack för trevligt sällskap, god mat, och alla fina julklappar vi fått <3 Nu blir det en lugn jul kväll, och i morron fortsätter julen för våran del :) Lägger in lite bilder om en stund..

God jul

Snart får vi främmande :) Dock har jag inte hunnit vaarrken sminka mej eller fixat håret. Ellie är en liten gnällis i dag och vill ej leka själv, utan bara vara i famnen. Men får fixa mej snabbt nu när dom kommit tar juh bara några minuter typ:P Blir låg uppdatering idag, men det förstår ni nog;) GOD JUL!!! Massa jul kramar

Julafton<3

God jul Allesammans. Hoppas att ALLA får en riktigt trevlig jul helg nu :) Själv ska vi just käka lite jul frukost, sen blire lite vila för Elina. Förövrigt fick hon ett morron paket, och hon älskar sin Brum Brum <3 Och hon älskar även granen där alla paket ligger, fast roligaste är julgrans kulorno :) Hehe, min lilla Pluttis<3




Bilder från i går <3









Hörs

Haft en trevlig dag med jul firande hemma hos pappa och hans sambo idag :) Tack för alla fina julklappar. Och Elina älskar sitt prinsess tält <3 Slänger in lite bilder direkt jag har tid, har en massa att fixa nu, så hörs senare <3

E-tuna

Så dära:) Nu har vi duschat av oss och är rena och fina..Fast vet i tusan vad jag själv ska ha på mej, men det visar sig snart..Ellie ska snart sova lite, så hon e pigg ocg glad hemma hos morfar<3 Medans Ellie sen sover så tänkte jag snygga till mej själv lite granna, och även packa i hop lite saker som ska med till e-tuna:)

Snart är det Jul

Jaha, då är det dagen före den stora dagen ;) Hehe, dagen före julafton med andra ord. Ser verkligen fram emot julen detta år, är nog tack vare att jag har min lilla Elina skulle jag tro <3 Men en skön käsla, ser fram emot denna helgen. Vid 14.00 är vi bjudna till min pappa och hans sambo på middag och lite jul firande, ska bli jätte trevligt <3 Och så ska vi i väg en snabbispå eftermiddagen med, men det tar bara max 45 minuter en timma. Sen blir det väl att fortsätta vara duktig här hemma, genom att åter igen städa lite (lite i allafall) Förbereda lite Julmat, kan juh vara skönt att slippa mycket av det i morron :) Ja, men min dag kommer nog vara ganska så tjock smetad i dag, så lär inte hinna blogga av mej en massa, men något mera i dag kanske :P


Trötter

Nu blir det sängen, är helt slut efter allt shoppande, städande och ja allt :P Hehe. Men fortfarande all jul mat kvar att till laga och så, men det gör jag lite i morron kväll och så resten på självaste jul aftons morronen/förmiddagen. Och i morron ska jag klä den söta lilla granen, hoppas på att den blir super fin :) Eller i allafall helt okej :P Natti Natt


Tack

Så dära, snart e allt inslaget och klart. :) Skönt som tusan, och kallt som fasiken var det ute med, kan jag lova :P Hehe. Tack för hjälpen Maria <3

Later

Sådära, nu ska jag klä på Ellie och mej själv, så ska vi åka in till stan :) Blir västerås i stället för E-tuna.. Men det kvittar, spelar inte så stor roll. Så nu ska vi shoppa klart ALLT det sista ! Så See You later

Trevligt

Ellie sitter och leker så sött på golvet <3 Mammas lilla sötnos <3 Har gjort lite mat lådor åt Ellie, som ska slängas in i frysen så det finns.. Jobbigt det här att hon ska vara utan mölkprotein och diverse. Men vad gör man inte för sin lilla skatt ! :) Om ett par timmar drar vi in och jul handlar det sista, så i kväll blir det att slå in paket och fixa lite inför morron dagen.. Imorron är vi nämligen bjudna till min pappa och hans sambo <3 Ska bli trevligt!

som vanligt

Sådära, nu har vi ätit. Hmm eller Ellie har spottat och kastat mat överallt rättare sagt, och jag ska lägga in den i hop vikta tvätten i garderober och byrålådor.. Plocka leksaker och små fixa som vanligt :)

Ya ya ya






Baaaoow wow

God morron :) Har nyss haft ett trevligt och roligt samtal med min kära vän Marie, från boden :) Älskar deras dialekt, den e så fiiiin <3 Efter en kryp runda på golvet och jagat katten och skrikit något i stil med Baaaoow wow en bra stund så börjar nu lillan bli trött igen. Så snart blir det sängen för henne igen:) Och jag ska ta en macka till strax :)

Sover

Nu är det sängen som gäller för mej, sitter typ och sover här i soffan <3 Skö bli skönt att krypa ner under täcket och sova :) Hoppas på att lillan inte vill upp alldeles för tidigt bara. Fast är det så, så är det. Natti Natt ! See You !

TunaPark

Börjar faktiskt bli ganska trött på allt plockande och ständande just nu. Men lite till, sen får det bli sängen så jag orkar med morron dagen :) Då ska det bakas lite peppar kakor är tanken, och även i morron eftermiddag bär det av till TunaPark i Eskilstuna :) Wiie, ska faktiskt bli skojigt, även om man är ute i sista stund. Vet juh som sagt vad jag ska inhandla, och till vilka, så kommer att gå hyffsat fort för oss :) Vilket är skönt!!

Ovanligt

Så dära, nu är garderoben fixad, och klar :) Ganska snabbt :P Hehe. Men vad ska jag fixa nu då ? Hmm, leksakerna är redan bort plockade. Hmm, men kan juh göra lite små nytta, genom att damma, det för juh inget oväsen i allafall :P Förresten är jag pigg som aldrig förr :P Ganska så ovanligt !

Garderoben

Så dära, då har man kollat klart på mini serien, och även kollat lite nyheter. Och nu återgår jag till garderoben som ska rensas/städas och snyggas till helt och hållet :)

Blir nog sent

Sitter och kollar på Morden i Sandhamn.. Ganska bra mini serie, även om det finns bättre :P hehe. Efter detta ska jag Fixa min garderob, pch så städa undan Elinas leksaker som ligger överallt nu "igen" ;) Hehe. Blir nog ganska sent i dag, har tänkt hinna göra klart precis allt nu, så det är perfekt innan jul. Men självklart blir det lite städning och så i morron med, typ Elinas leksaker och diska och moppa lite :)

Riktiga vänner ?

Åhhh, jag trodde jag visste vilka som var mina "riktiga" vänner. Men jag trodde helt och hållet fel kan jag lova. För riktiga vänner snackar inte skit bakom ryggen på en, riktiga vänner kan prata om allt och reda ut saker, riktiga vänner blir inte sura för INGENTING!! Listan är lång och jag kan fortsätta länge, men det blir dock inte så skojigt att läsa. (fast det är inte det hära inlägget heller) Men i allafall!! Falska vänner kan jag vara utan, så hålldej/er borta från mej, det blir bäst så. Vill bara hä vänner som ja kan lita på, Oavsätt vad det gäller !! Det var ALLT jag hade att säga just nu !

Pyssla

Sitter och kollar på Unga Mödrar :) Tycker faktiskt det är väldigt bra.. Tycker dock det borde finnas på svenska med. (eller det kanske det finns med?) Hmm har i allafall inte sätt det i så fall..efter detta blir det lek och bus med Ellie, sen fortsätta att plocka och pyssla lite här hemma.

fort

Shiiit, vilken jätte tråkig dag. *suckar*.. Lillan har just somnat, och själv ska ja käka lite granna och små plocka här hemma :P (vilken skräll va) Så blir det full fart i morron och även på torsdag. Har lite julklappar kvar att fixa :S Ja vet iallafall vad som ska handlas så det kommer gå fort.  

Bild! <3

Så här söt var min lilla plutt för en stund sen <3 Fast hon är jämnt söt på alla sätt och  vis, men nu älskar hon verkligen sin docka. Brukar sitta och pussas och kramas med den i evigheter, och bara se så dära jätte söt ut :)


Hög nivå

Jag har haft en mys pys morron på hög nivå, med min lilla dotter <3 Men nu börjar Ellie bli trött igen. Hon vill aldrig vara vaken någe mycket på morron kvisten. Hehe. Just nu sitter hon i bollhavet och leker, fast hon e jätte trött vill hon sitta där. Känner jag henne rätt så somnar hoon snart halv liggandes där i <3

Natti Natt

Så dära, nu har jag kollat på Morden i sandhamn, tyckte väl att den var helt okej faktiskt. Men kommer kolla i morron med i allafall, den var helt klart värd att se på :) Hehe. Ska snart ta och göra mej klar för säng läge så jag orkar med morron dagen. Fast vad vi ska göra har jag ingen aning om ännu, men det visar sig, men nu blir det god natt för min del, är riktigt trött faktiskt. Känner att ögonen inte riktigt vill vara öppna :P Så Natti Natt <3

SandHamn

Har fixat i ordning köket, och tänkte ta en snabb sväng om med att hinna fixa badrummet och Toan med. (inte för att det behövs göras så mycket där, men i allafall) Hehe. Sen blire att lägga sig på soffan och kolla på Morden i Sandhamn :) Fast e så himla sugen på något, men vet i tusan vad :P Hehe, får se om suget släpper, annars får vi se vad som finns att lugna suget med ;)

Kvälls macka

Så dära, nu sover min lilla prinsessa <3 Hon var riktigt trött i dag. Nu kanske jag får in hennes sov rutiner igen, nu när hon nästan e helt frisk :) Själv ska jag ta mej en kvälls macka och dricka lite Tee. Sen blir det att fortsätta städa lite granna, vilket jag gör hela tiden, men tycker dock inte det syns :P Hehe.

Lite mera Fakta!

Hur bor du: I en lägenhet i fint Område :)
Brukar du komma i tid: Hehe, oftast! 
Hur lång är du: 165 "kortis".
Kan du laga mat: JA, klart jag kan.
Vad har du på dig just nu: Leggings, och en stor tröja.
Har du någon fobi: Clowner.
Favoritdricka när du är riktigt törstig: Vatten.
Saknar du någon just nu: JA!!
Intressen: Fotografera, Leka med min dotter, rita/måla mm.
Har rakat dina ben någon gång: Ehh? JA, jag gör det ganska ofta med, för den delen.
Använder du hudkräm: Japp, har flera olika jag änvänder mej av.
Micro-pop eller poppa själv: Poppa själv :)
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Både Ja och Nej, men mest JA.
Har du pengar på mobilen: Japp :)
Vill du ha flera barn: JA, och Elinas lillasyster/lillebror är redan på väg<3
Påsk eller Julen: Hmm, väljer nog Julen.
Vara utan Tv eller Musik: Helt klart utan TV:n.
Duscha eller bada: Skulle välja Bada, helt klart, men har bara dusch :/
Orange eller Gult: Hmm, gillar ingen av färgerna, men hmm Orange.
Ärtsoppa eller Lever: Fyyy, bläsch ! Hellre utan mat då!

Snart dags för dusch !

Blir snart att duscha, för både min och elinas del :) Sen blir det att varva ner och mysa "igen".. För Elinas del så blir det välling en stund efter duschen med. Hoppas på att min lilla loppa vill somna skaplig tid i dag, så jag kan slappna av helt och hållet <3 Men blir det inte så, så blir det inte. Inte hela världen.

Saker

Sitter och myser med lillan<3 Hon e en trött mössa idag :P hehe. Så om hon nu vill sova en stund, så tänkte jag passa på att diska och göra snyfft i köket. Sen fortsätta att plocka en massa leksaker som ligger kors och tvärs och överallt :P Lill plutt är duktig på att dra fram saker.

Bär i väg

Njae, lite fundersam är jag faktiskt, men inga konstigheter det rör sig om i allafall. Blir att handla lite i dag, och så självklart leka med Ellie, fast det gör jag juh varje dag :) Snart dags för en morron macka och lite Oboy, eller Tee <3 Underbart gott!! Sen får vi se när det bär i väg ut..

<3


Min lilla älsklings tjej i går natt <3


Och så här glad var hon i morse <3

7 års kalas

Dåligt med uppdatering under denna dag, nu "igen", sådant som händer och sker när man har mycket att göra. Har vart ute och åkt pulka och lekt med Ellie <3 Mysigt ! Även hälsat på Elinas kusiner en stund, och så vart på 7 års kalas har vi med hunnit med :) Så det är ju en del.. Och nu så blir det att kolla på film och bara slappna av innan det blir sängdags.

Pigg och glad

Blä, vilket jobbigt väder, det bara yr en massa snö ute, och har snöat på bra mycket med. Verkar vara kallt med :P Hehe. Men ut måste vi en sväng senare i dag i vilket fall som helst, lite snö dör man juh inte av :) Nix, nu blir det lite snabb frukost, sen en snabb dusch så man piggnar till lite granna..

Mums mums

Mums ! Min potatisgrattäng blev jätte god och krämig :) Riktigt lyckad <3 Mums mums ! Blev en lugn kväll, snart dags att ta och krypa ner i sängen så man orkar med morron dagen, får se vad som händer och sker, inga planer, mera en att leka med lilla Ellie <3

dotter

Jag har inte många ord just nu, dagen blev ej som planerad. Fast det var jag redan ganska säker på att den inte skulle bli. Så är inte förvånad. Men snart ska Ellie och jag gå ut på promenad<3 Älskar min lilla Ellie, mera en ALLT annat på denna jord. Jag är så tacksam för att få vara mamma åt min underbara dotter<3

Inget

Ibland räcker det med mindre, i bland så kan verkligen bli galen på riktigt för typ ingenting!?

blir det så

God Morron ;) Somnade sent i natt, så känner mej faktiskt lite sliten om jag ska vara helt ärlig:P Men det e lugnt! Hoppas denna dag blir som man tänkt sig iallafall, utan en massa strul och knasigheter..Voer lugnast och skönast så tycker jag :)

Mysa

Näe, vad trpkigt utan bilder i bloggen, nu måste jag se till att plocka fram kameran och fotografera morron dagen lite granna, så ja får lite mera stil och färg på bloggen :) Hehe, och så måste jag se till att fixa Photoshop program igen, så jag kan ändra blogg utse'endet lite granna, är så less på denna, har haft denna header alldeles för länge känner jag. Näe nu ska jag fredags mysa med Ellie.. (fast det gör vi juh varenda dag juh) Men i allafall :)

Tvätten

Blir en lugn kväll, håller fortfarande på med tvätt stugan, hehe, men bara två vändor kvar, hänga upp det sista, sen hämta allt :) Hehe. Men det är så det är i bland..

COOP

Rätt ska vara rätt, det är det ända Rätta enligt mej!

MjölkProteinFritt

Har vart hos läkaren med Elina i dag, och stackaren e så förstoppad man bara kan bli, vi ska fortsätta med katrinplommon saft, katrin plommon pur'e och päron och diverse. Samt köra helt och hållet mlökprotein fritt! Så nu ska det förhoppnings vis bli ordning på hennes stackars lilla mage :) Hoppas verkligen det. Och så måste vi ge microlax en varje dag i tre-fyra dagar så hon får tömmas ut på allt bajs. Har även fullt upp med tvätt stugan och att fixa här hemma. Så i kväll blir det fredagsmys och fredags don här hemma. Kanske en bra film sen med ;)

Läkaren

Tjolahoppsan :) Sov morron ännu en dag, eller hmm halv sov morron, för vaknade faktiskt tidigare en nödvändigt, men kude som tur var somna om i allafall :) Snart ska vi åka i väg till läkaren med Ellie. Har juh en tid hos doktorn på "barn" i västerås för hennes stackars lilla mage. Så hoppas dom säger något vettigt nu, för jag tänker INTE gå därifrån om ja inte får reda på vad som e problemet. Och det är med Basta!! Näe nu måste jag sätta fart och klä på oss så att vi hinner. Så hörs senare under dagen när vi kommer hem igen <3

As garv

Nu sitter min prinsessa och as garvar. Så himla underbart skratt <3 Blir så lycklig av att höra henne <3 Snart blir det ännu mera busande, sen lite städa och lite plocka så det blir gjort. Dagliga saker man gr jämnt och ständigt. Men så är det och absolut inget jag stör mej på :P

Lovar

Blir inte så mycket bilder när man e sjuka, och ser allmänt dåsig ut på alla, men ska lägga in lite nya bilder direkt vi börjar bli friska :) Lovar !

Gosig<3

Lillan e inge pigg i dag heller, och inte jag heller :( Suck! Ska snart göra mat åt mej själv, lillan har just pillrat i sig lite mat (dock inte mycket alls) Men bättre en inget alls i allafall. Och så blir det en lugn dag, eftersom vi e sjuka och lillan bara vill vara i famnen hela tiden. Gosig ! <3

Tvivlar

Sov morron :) Gud så underbart skönt, lillan ville gå upp vid nio tiden. Och då vaknade jag med :) Riktigt skönt faktiskt! Hoppas på att resten av dagen kan få bli lika skön med bara. (även fast jag har mina tvivel) Men hoppas i allafall.. Blir en lugn dag i dag i allafall, näe nu ska vi leka lite, för snart vill hon sova middag igen! Ellie är inte så aktiv så här på för middagarna :) Hehe.

Paket

Trött, trött, och bara jätte trött är vad jag faktiskt är i kväll:) Ska blir så jäkla underbart skönt att krypa ner under täcket och sova <3 Hoppas både jag och Ellie mår bättre, eller i allafall är piggare i morron.. Blir mycket roligare då. Hehe. Åhh just ja, måste göra klart två jul klappar med, hehe håller juh på och pysslar i hop två stycken jätte söta/fina klappar. Och resten som e kvar att inhandla ska handlas i helgen. Lär juh vara en hel del folk, men är man sent ute så är :P Elinas paket är färdiga och inslagna och ligger i garderoben och väntar, men ska handla åt alla andra med ;) <3 Sweet Dreams!

Skrik och Gnäll

Så dära. en jätte lång kväll med massa skrik, och massa gnäll på min lilla tjej. Stackaren ! Men nu har ja precis fått henne att somnat. Själv har ja precis ätit kvällsmacka och druckit äppel juice blandat med socker dricka. Hehe. Riktigt gott kan ja lova.. Och nu ska jag kolla på Maria Wern, sen blir det diska lite i pausen, sen fortsätta se filmen ;) Hehe, och sist men inte minst, krypa ner i sängen och sussa <3 Underbart !


Sjuk stugan

Sjuk stugan kan man kalla oss i dag. Ellie kräks och verkar ha ont i magen, vill knapt äta :( Stackars liten. Själv är man förkyld och har jordens magknip, så snart är det väl min tur att spy och må dåligt kan jag ana :P Men hoppas jag slipper. Men hellre vara sjuk denna vecka och frisk till julen en tvärt om i allafall :)

trevligt

Har haft kaffe besök nu på förmiddagen. Emma och Emelie kom upp och fika och pratade lite. Trevligt! nu ska jag försöka få min lilla febriga tjej att sova en liten stun så hon kanske blir lite piggare<3 Så kan ja passa på att snygga till lite i köket :)

resten av kvällen

Så dära, nu har lillan äntligen velat somna.. Min stackars lilla flicka är är sjuk, och verkar inte må bra alls. Stackars liten<3 Blir snart sängen för min del med. Så jag orkar med morron dagen. Hoppas liten e bättre och lite piggare då :) Nix, nu blir det en dusch, sen lite tv tittande, sen blir det sängen och sussa, så ser resten av min kväll ut :)

Pizza

Har haft främmande ett par timmar :) Riktigt trevligt!! E-tuna folk som vart här och hälsat på. Och innan dom åkte hämtade dom Pizza åt mej. Så nu är jag mätt i magen.. Och har en stor pizza bit kvar med. Hehe.

Förkyld

Sitter och myser med min lilla sjukling<3 Stackars liten, hostar som en tok, och är jätte snorig.. Hoppas det går över fort, så hon slipper må så här. Hon e klängig, och vill inget annat en att vara i famnen..

Morron Mys

Filmen i går var ingen höjdare faktiskt! Men nu har vi haft en mysig morro, jag och Ellie. Vi har ätit frukost, och myst tillsammans. <3 Och nu är min lilla flicka trött igenl, hehe. Så nu blir det ännu mera morron mus med bus <3

Filkm film film

Nu ska ja slå på en film en stund. (får se om jag orkar se klart den bara) Hehe. Förmodligen INTE, men i allafall. Nu ska jag bara slappna av och invänta morron dagen. Har dock inga planer för morron dagen ännu, så får se vad som händer :)

Något i allafall

Har just lagt lillan som var super mega trött i kväll. Och nu satte ja mej här en stund, men ska snart fixa mina naglar, som jag inte hunnit med att göra förra veckan :P Fast skulle behöva köpa lite nya nagellack, så det blir lite nytt och fräscht! INTE bara samma gamla vanliga, lite tråkigt juh, men får se vad jag hittar på, för något ska jag göra med dom i allafall :P Hehe.

tjuvkika lite.



Så hära ser en liten del av vardags rummet ut :)


Hej så länge

God morron :) I natt sov Ellie i sitt NYA sovrum för första gången, och det gick hur bra som helst, både hon och jag har sovit bättre en på länge. :) Skönt ! Nu sitter hon och leker för fullt, men börjar redan bli trött igen.. Ellie är ingen morron pigg människa kan ja lova. Hehe. Har just ätit frukost, och ska snart ut och göra lite ärenden, då Ellie får sova så skönt i vagnen..Så "hej" så länge.!

Bara för att...

Jo just ja, har inga pengar på telefonen, och min prisplan har just gått över till Comwiq Bas. (suck) Så kan tyvär inte svara på mess, så ni får ringa om det är något. Men tankar på den i morron igen :) Nu ska ja ta det lite lugnt, äta gott, sen blir det soffläge, för det är jag värld ! :D

Nytt och fint

Börjar bli ganska nöjd med hur det ser ut här hemma, fast det är långt i från klart ännu, men det tar tid om man vill få allt helt perfekt. Men perfekt kommer det att bli så småningom :) Och det ser jag fram emot. Snart dags för lite käk, blev sen kvälls mat i kväll, men då blir det ingen natt macka sen i allafall. :P Hehe. Och Ellie ska inviga att sova i sit NYA rum i kväll.. Kommer kännas skumt att inte dela rum med min lilla prinsessa <3 Men tror hon kommer gilla sitt rum när det är helt klart. Hon verkar redan trivas med alla nya leksaks lådor :) Haha, lådorna e roligare en innehållet i dom :P Inte så kräsen <3

Leka

Nu har jag äntligen hittat hammare. Och det var inte det lättaste kan ja lova. Hehe!! Och även hunnit sätta upp lite tavlor och en stor spegel och diverse.. Lillan leker så sött och älskar en av leksaks lådorna pappa och bettan kom med :) Hehe. Den har hjul under och är tydligen jätte rolig att gå i väg med, och även sitta i :) Min lilla gull unge.. Och snart får vi främmande "igen", Elina ska leka med sin kompis Maddi!

Hammaren ?

Hmm, springer runt och letar efter en hammare. Men hittar den verkligen INTE ? Hmm den har fått fötter, eller rättare sagt, har två stycken hammare, men hittar ingen av dom ? Dom brukar jämnt ligga bland alla andra verktyg i städ skåpet, men nix, inte nu när jag verkligen ska ha den.. Blir så irriterad, måste hitta den, och jag tänker inte ge upp, om ja så ska leta hammare resten av dagen/eftermidddagen! Ska ha upp lite nya grejer och det e med Basta! Så är det bara...

Tack !

Tjingeling :) Har haft främmande på förmiddagen. Trevligt, trevligt. Det var pappa, hans sambo, farmor och farfar som kom hit och fikade.. Fick jätte fina köks handukar, paj former, gardiner, Säng bord, ljus lyktor, någon tavla, ja fick en massa fin fina saker <3 Love it ! <3 Och så hjälpte pappa och bettan mej att sätta i hop säng borden, så även dom står på plats, nya gardiner i sov rummet. Och lite om möblerat i Elinas NYA rum, som hon ska sova i, i kväll/natt :) Så tack för alla saker, och tack för all hjälp :)

Jul skinka

Näe, fy tusan vad ont i ryggen jag har efter att ha gått och stått upp, typ hela dagen. Aj, aj, aj, stackars min lilla rygg ! :/ Men nu är bakning, och nästan all städning och fixning här hemma klar. Lillan sover som en stock. Och nu ska ja lägga mej på soffan några minuter, sen blir det sängen för min del.. Hehe. Eller kanske en natt macka med ny griljerad jul skinka på ? :P Sweet dreams !

Bakningen


Dålig bild, men här är snö bollarna :)


En del av bullarna <3 Men har ca 100 st, så det räcker ett tag.

Allt o allt

Så dära,  har fixat och donat hela långa dagen, och nu ska det bakas bullar och kokos snöbollar:) Mumsigt ! Så har fortfarande fullt upp här hemma. Vilket faktiskt e skönt, då  vet jag att ja kommer somna som en stock sen när det e dags för sängen. Hehe.

Fullt Upp

Hejsan Hoppsan :) Ska snart dra iväg in till stan för att handla lite jul klappar och diverse annat. Så det lär ju ta några timmar, sen hem städa, sätta upp hatt hylla, och sätta upp andra saker. Sen har man tvätt stugan och så ska jag hinna baka bullar och kokos snöbollar:) hehe. Så ja lär intte hinna med bloggen vidare värst mycket, men som sagt, i bland har man fullt upp:) 

Ber om hjälp

Sitter och vill ha en NY header här på bloggen, vet dock inte hur jag vill ha den eller något. Och har inte photoshop kvar heller :( Någon som vill och kan och har tid att knåpa i hop en ny åt mej ? ;) Vore jätte snällt <3

Ber om hjälp

Sitter och vill ha en NY header här på bloggen, vet dock inte hur jag vill ha den eller något. Och har inte photoshop kvar heller :( Någon som vill och kan och har tid att knåpa i hop en ny åt mej ? ;) Vore jätte snällt <3

French

Mätt och belåten. Mums, käkade french hotdog, med vitlök och chili dressing. Det var riktigt najsigt gott kan jag lova. Och precis lagom med sås med. Man får juh så himla lite sås om man beställer en french på macken :O Hehe.

Maaat

Lillan sover somnade som en stock. Själv ska ja precis börja brassa på lite käk, sen blir det att plocka och fixa lite här hemma, sen slappa, blir väl lite dator, och så lite tv :) Hehe. Näe nu måste ja ha maaat <3

i morron

sitter här med en jätte trött liten prinsessa i knät. Blir läggdags för henne nu, och själv ska jag brassa på lite käk åt mej själv;) Var i väg och handlade en massa mat för en stund sen. Men glömde dock det jag skulle ha för att baka, så får baka i morron i stället. Hehe.

Hehe..

Så dära nu har vi ätit och är klara för att pallra oss ut i solskenet och leka av oss lite granna, senare blir det att handla, får se om det blir bull bak i kväll eller i morron. Beror på hur lillan är och om jag orkar eller inte :P Hehe..

speciell<3


Min dotter har speciell stil när hon sover <3

trötter

Sitter oc myser med en trött liten Elina<3 Hon vill snart sova igen.. Och då ska jag städa lite granna och fixa här hemma:) Sen får vi se vad dagen bjuder på för äventyr..

Skiter i naglarna

Ny duschad och pyjamas klädd :) Hehe, struntar i att fixa naglarna, kom på att jag ska juh baka bullar i morron kväll eller på lördag kväll, då vi får främmande på söndag. Pappa, Bettan, Farmor och Farfar ska komma och fika och fira mej i efterskott :) Så då känns det onödigt att fixa naglarna just för stunden, bättre att fixa dom efter bull baket :) Nu blir det slappar kväll, framför tv:n i stället. Så tjingeling :)  Ses och Hörs!!

Enligt Mej

Nu sover min lilla älskling <3 Hon somnade i min famn, så himla mysigt.. Så nu tänkte jag passa på att rå om mej själv med först en dusch, sen fixa mina naglar, vilket var jätte längesen jag gjorde. Hehe. Fast just nu har jag inte ens långa naglar, men ska snygga till dom i allafall, så man känner sig lite fräcshare :) Har dock inte så mycket att välja på när det gäller nagellack och dekorer och grejer, men snyggare med lite färg en inget alls enligt mej :P

Play Date

Lite dålig uppdatering idag, mrn har haft fullt upp med allt annat:P hehe. Så som det kan vara ibland.. Ellie har haft en "Play Date" i dag :) Dom små liven verkade ha skojigt i hop:)


Så kan det vara

Sitter hemma hos Elinas farmor, har vart här nästan hela dagen :) Trevligt!! Ska väl dra hem om en liten stund i allafall. Bara kolla lite saker innan man kan dra hem.. näe men detta får bli en kort blogg om ingenting alls typ då. Men så är det i bland..


Godis

Åhhhhhh!!! Sugen på något, något gott, typ lakrits, salta chips med vitlöks dipp, popcorn eller osstbågar.. Och det finns absolut INGET gott alls !! *suck*, tgror jag går och lägger mej i stället..

Mysa

Ååå nu blir det mys stund med lillan <3 Mysigt ! Sen blir det lite tv tittande, och en tidig kväll/natt för min del i kväll :) Men får se hur tidigt ;) Hehe..


Snacka om att ha tråkigt.

Ditt namn? Nataliie
Födelseår? 1987
Hur lång är du? 165 cm (tror jag)
Spelar du något instrument? Nix.
Dina första tankar när du vaknar? Vad är klockan?
Är du hungrig? Just nu eller? Haha, nix åt nyss :)  
Vart befinner du dig just nu? Hemma, i vardags rummet.
Biter du på naglarna? Blä, verkligen inte.
Vad är du bra på? Svårt att berömma mej själv, men jag kan väl rita ganska så bra :P
Har du några husdjur? En katt..
Vad heter din farmor och farfar? Ulla-Maj och Holger <3
Vem vet mest om dig? Det är klart jag själv som gör det.
Vad vill du ha just nu? Absolut ingenting alls :P
Har du någon vän du känt i 10 år? Japp!
Har du körkort? nej, men ska fixa det :)
Pepsi eller Coca cola? Pepsi :)  
McDonalds el. Burger King? Max ;) Haha.
Sjunger du? så fort jag känner för det.
Vad har du för skostorlek? 38
Vill du gifta dig? Kanske någon gång,men inte just nu.
Kommer du överens med dina föräldrar? både Ja och Nej. 
Din hårfärg och frisyr? Ganska ljust och halv långt hår :P
Skorna du hade på dig idag? Tofflorna jag har på mej nu :P
Grönan eller Liseberg? Liseberg
Kläder du hade på dig idag? Ett par jeans leggings och ett långt linne :)
Favoritfärg på kläder? svart, rosa och blått.
Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? vill ha ett par skitsnygga byxor som jag hittat.
Har du rosa kamouflage-kläder? Hmm, jo eller inte kläder, men en keps :)
Tatueringar du har? 4st
Piercingar du har? Två stycken. + öronen
Din perfekta Pizza? Oxfil'e, fläskfil'e, lök, paprika och vitlökssås eller Beasås :)
Randigt, rutigt eller blommigt? randigt helt klart! 
Favoritårstid? Det får faktiskt bli sommaren. (men gillar hösten bra med)
Favoritparfym? Hmm, ingen aning, finns så många som luktar så underbart:)
Hur svarar du i mobilen? Antingen med mitt namn, eller bara Hallååå.
Vem ringde du senast? Elinas farfar :P
Det senaste någon sa till dig? Da da da ba ma.. (vad nu det betyder)
Vad har du druckit idag? Vatten, bara vatten.
Vad var det senaste du åt? Potatis och köttbullar..
Vad är det för färg på din ytterdörr? Den är vit :)
Vad är det för väder hos dig nu? Det är kallt och en massa snö.
Drömmer du mardrömmar? Ja (o.O)
Vad ser du om du tittar till höger? Fönstret..
Vad ska du göra härnäst? Blir att kolla på tv och så.
Favoritgodis? Djungelvrååååål-..
Hur många kuddar sover du med? 3.
Har du dåligt morgonhumör? Hehe, jo det händer väl :P
Vad luktar det just nu om du sniffar lite? Mat os.
Saknar du någon nu? JAA!
Snus eller cigaretter? Cigaretter.
Vill du ha barn? Jag har redan min dotter och väntar en till <3
Är du snäll? Ja, oftast i allafall.
Är du blyg? Ja, när jag träffar nya människor.
Tycker du att du har fin dialekt? JA, det e klart jag har :)
Favoritfärg? svart och lila 
Syskon och deras ålder? 3 yngre systrar (12,14 o 21 år) Och 1 Bror 30 år :)
Senaste skola? Rinmansgymnasiet (eskilstuna)
Vad har du för planer till helgen? Blir att handla lite och så får vi främmande <3
Brukar du bada i sjöar om somrarna? Ja badar där jag kan och får bada :)
Brukar du läsa horoskop? Jo då, det händer väl.
Kan du baka bullar? Hehe, ja det kan jag :)
Sängstorlek? Dubbel säng 1.80
Tycker du om din pappa? JA, jag älskar min pappa <3
Vem i din släkt pratade du senast med? Bettan.

Kan inte säga

Yes, jag har nu snart värsta bästaste grejerna (hemligt) Hehe, men tillhör ett av mina intressen :) Så ska bli jätte kul. Blir att jag får sakerna under nästa vecka någon gång. Wiie ! Då jäklar ska det fixas och donas, mer kan ja dock inte säga ;)


Stan kanske

Tjenixen :) Tror att det bär av in till stan om en stund, för modligen i allafall. Hehe, men först blir det att göra i ordning oss och packa sköt väskan och allt annat som måste göras. Och så ska lillan äta lunch innan med <3 Sen får vi se hur mmycket som hinns med i dag. Men nog ska det hinnas med en hel del i allafall. Men nu måsteja göra ej i ordning och lillan ska precis sova lite. Så det blir perfekt, medans hon tar en tupp lur så fixar jag mej själv, packar sköt väskan så allt e klart när hon vaknar :)


Gillart <3

Så dära, nu är det kväller "igen". Har vart på promenix, och det var riktigt kallt kan ja juh lova, i allafall när vi var på väg tillbaka :P Hehe. Men skönt på något sätt med. Och så har jag donat lite här hemma. Så nu sitter en till vägg dekor på väggen, kommer bild sen när jag ställt dit två saker bara (vilket får vänta lite) Hehe. Men så småning om kommer bilder på allt :) Näe nu blire lite slappande på soffan, sen blir det sängen för min del <3 Dagarna bara flyhger i väg, och jag Gillart !!


promenad?

Näe fy fan vad less jag blir och för den delen redan är. Men vädret och en promenad kanske gör en på lite gladare/bättre humör ? Får se, kan juh iallafall hoppas:) Solrn skiner för fullt, och det e lahom varmt ute med, eller lahom kallt kanske låter bättre att säga.. Hehe.


utanför


Så här ser det ut atan för där vi bor. (dock lite dåligt ljus på bilden)

Tycks?

Fått upp lite speglar mellan toa dörren och badrums dörren:)

Ärenden

En lugn och mysig morron<3 Efter lunch sen ska vi ut på lite äventyr, först ja som ska på ett ärende (fast Ellie följer så klart med) Sen blir det lek med lillan, åka pulka och bara göra en massa skoj=)

stört !

Haha, OMG, någon tog verkligen åt sig, även om det inte var den jag hoppades på. Men detta är juh bara så patetiskt så det INTE är sant.. Lyssna på bägges sida och bägges åsikter och INTE bara på en, för det du säger är så jävla fel så du anar inte. Lyssna på bägges verisioner, eller så lägger du dej inte i alls. För som du vet så har dom där problemen funnits sen flera jävla år tillbaka och är knappast mitt fel. Och prata med dej vill jag självklart inte göra när du bara kommer med en massa på hopp och skit snack. Inte så konstigt ! Och NEJ vi har INGEN JÄVLA ny soffa ännu heller !? Och du vet inget om vad du pratar så snälla gör dej själv en tjänst, att sluta störa dej på mej och lägg dej inte i saker du ej har med att göra. För det du tror är "problem" är löst sen flera dagar tillbaka !


lägg ner

När man tror att ingenting kan bli värre, så blir det tio gånger värre en vad man hade det innan. Varför ska allt komma på samma jävla gång? Och varför ska vissa bara snacka så mycket SKIT om saker och ting. (syftar inte på en person, utan flera) Ta åt dej om du känner för det! Men jag sköter mitt liv, så kan ni sköta erat ?! Tycker jag låter som en jävligt bra Id'e!! Men visst, har folk inget bättre för sig en att sitta och diskutera mitt liv och vad jag gör och inte gör, så Fine, upp till er. Men jag tycker bara det e patetiskt ! Och jag snackar inte skit om er i vilket fall som helst. Näe nu ska jag bädda ner mej på Soffan och kolla på någon bra film ! Ses när vi ses, och hörs när vi hörs !

Drömmar, saker och minnen <3

Vissa saker blir bara värre och värre. Och när folk fått som dom vill, så lär det inte vara nog i allafall. Det lär bara fortsätta och det är bara jag som kan göra något åt detta. Eller kan jag ens göra något ? Shiiit asså, fasiken vad det snurrar i min hjärna !! Bara längtar, längtar, längtar tills drömmar går i uppfyllelse, tills dagen då allt bara är helt 100% Bra och lyckad... Finns mycket jag önskar, finns många drömmar, många minnen, tider jag saknar, resor jag vill göra. Jag bara önskar !!


Tycka och Tänka

Jag tycker att ALLA människor är lika mycket värda, även  att alla har rätt att både tycka och tänka vad dom vill, utan att få en massa jävla skit för sina åsikter. Jag blir så förbannad på folk som INTE kan accepter människor som tycker eller tänker på ett annat sätt. Jag menar, hur fan skulle världen se ut om ALLA tyckte, tänkte och gjorde lika dant hela tiden? Skulle juh vara helt sjukt juh.. Men man måste juh i allafall ACCEPTERA andra människor och att dom INTE tänker exakt som sig själv. Det är juh så himla uppenbart att det säger sig självt juh.. Jag tycker synd om människorna som inte förstår sig på detta, tycker synd om personerna som vägrar acceptera att det är så här världen faktiskt ser ut. Det kommer INTE bli någon större ändring på dessa punkter!

?

Hmm, helt upp och ner överallt, här och där..Suck!

byn

Ska äta lite, sen blir det att tralla ner på byn och göra lite ärenden :) Sen blire lek och bus med min lilla prinsessa. Underbart!! Sen får vi se vad dagen erbjuder för äventyr i dag då, hehe..

<3

God morron, eller snarare god förmiddag :) Idag blir en lek och bus dag med Ellie<3

Underbart skönt<3

Nu blir det att äta gott, och kolla på Filip och Fredrik. Sen blir det nog Beck. (förmodligen) Hehe. Så det blir en lugn och skön slappar kväll, vilket ska bli så himla underbart skönt. <3

Allt och inget

Har haft lite att göra i dag, var på tvilling kalas :) Vilket var trevligt. Och dom bjöd på tacos. Älskar Tacos hehe. Så det var både gott fika, god mat och trevligt sällskap.. Och så har jag hunnit med att tvätta och så med. Så alltid är det något, snart blir det att kolla på tv, sen äta lite och så fortsätta att kolla på tv :) Hehe.

Mums mums

Så dära. Nu har jad duschat och det var verkligen skönt, även hunnit med att diska och göra rent och fint i köket. (dock var det inte så stökigt) Men iallafall. Lillan ligger och sover, och själv tänkte ja sminka mej lite, och sen göra i ordning smeten. Vi ska äta Våfflor i dag <3 Mumsigt! :)

Dusch dax!

Just ätit frukost, och ska snart ta en dusch. Vilket ska bli underbart skönt, och nya dofter i dusch creme, shampoo och balsam med :) Hehe, fick juh en massa sånt i går på min födelsedag. Tack så mycket ! Är det för att ni vet att ja gilla det, eller tycker ni jag ska duscha oftare ? ;) Haha. Näe men sen bär det av på tvilling kals, eller tio års kalas. Ja kalas i allafall. Så ska ta fram lite finare kläder till Ellie <3 Nu ska jag bara dricka upp mina varma choklad, sen dusch dax!

Sugen

Jag är trött, riktigt riktigt jätte trött faktiskt. Och så är jag sugen på något, men vet inte riktigt vad faktiskt.. Inte på bullar, kakor tårta och det som finns hemma i allafall. :S Men blir att fortsätta kika lite på tv, sen blir det sängen för min del.. Så sweet dreams!


Lova

En fartfylld dag kan jag lova. Helt slut är jag med. Elina har vart övertrött och vägrat sova, men har precis somnat. Så nu ska jag äntligen ta och varva ner och koppla av en liten stund. sen blir det sängen och jag lär somna som en stock kan jag juh faktiskt lova.


Tackar

Hej, och tack för alla gratulationer :) Flera har frågat hur gammal jag blir. Hehe, jag blev/blir 23 år i dag :) Har haft en trevlig dag med fika och presenter. Fina sms och många telefon samtal:) <3

Ett år äldre

Nej det är ingen vanlig dag, för det är Nattas födelsedag, hurra hurra hurra :) Hehe, har fått lite paket redan.. Och nu ska jag skrapa triss och hoppas jag vinner några miljoner <3 Hehe. Sen blire ut och leka lite med lill tjejen och sen blir det främmande och en massa fika.

Taco Kväll

Lite saker e nu färdig fixat och klart :) I kväll blir det taco kväll hemma hos Gusen och hans familj, ska bli trevligt, och så spela spel:) Så det kommer att bli en bra kväll skulle jag tro.. Hehe, men nu ska lill pluttan vila middag och jag har annat för mej en att sitta här.. Hehe.


äntligen Vaken

Nu har min lilla prinsessa vaknat, och vi har ätit frukost tillsammans<3 Mys! Nu sitter hon och leker så sött och försöker ställa sig upp utan stöd, så himla söt ! Ser ut som hon ska göra kullerbyttor :) Hehe. Lite lek och morron mys, sen blire på tand koll med Ellie. Och så in på Mvc med mej själv, sen lite pulka åkning, sen blire att ta det lugnt och fixa här hemma :)

Bra !

Har äntligen fått en tid åt lillan till barn i västerås ! Hon är juh så förstoppad och har så ont i magen så nu äntligen har man fått en tid :) Den 17 december ! Bättre en ingen tid alls i allafall.

December går snabbt

God morron, god morron :) Lill tjejen sover fortfarande, så en lugn morron med frukost och mys.. Men snart vaknar nog Ellie, då blir det massa bus och lek, men först frukost såklart. Hehe. Och denna månad går jätte fort, bara så dära mitt i allt allså, hehe, det är redan den 3 december, bara 21 dagar kvar till Jul :)<3 Och i morron blir jag själv ett år äldre,  vilket inte känns så värst intressant ;)

fungerar

Hmm, har försökt skanna in Ultraljudsbilderna, men fungerar dock inte riktigt så som jag vill, men ska försöka lite till och se om ja lyckas :P Hehe. Men annars så kommer dom in så småning om i allafall. Snart blir det tv-tittande en stund, sen blir det sängen :)

Mosters Prins :)


Massa Grattis till min Systers son Elliot som i dag blir 1 år <3


Uttråkad!

Hmm.. Ja, jag är inte på bästa humöret. Lillan ligger och sover, väntar på att hon ska vakna så vi kan busa lite granna <3 Ut och åka lite pula och bara mysa :) Underbart ! Har inte hunnit lägga över bilder till datan, vet inte om det fungerar, men ska pröva i kväll i allafall..

Blää

Åhhh, i bland kan man verkligen blig galen, och mina humör svängningar är inte att leka med i dag. Så hoppas folk bara kan låta mej vara och sluta hålla på. Blir så fruktansvärt galen på minsta lilla småsak just nu. Och speciellt lögner och en massa elakheter!

Mat & Bus

Ska just börja med maten :) Sen blir det förskolan vid ett tiden med min lilla älskling<3


Donar

Vaknade kvart i fem och kunde inte somna om :S Suck! Så nu börjar jag faktiskt bli lite smått trött, men det e lugnt, har mycket att stå i under dagen.. Ska fixa här hemma på för middagen, sen blir det Ner till Öppna försskolan med Ellie vid ett när dom öppnar :) Blir där några timmar.. Sen handla lite, och så hem "igen", och fortsätta att fixa och dona.. :)

Natti Natt

Nu blir det att kolla på Maria Wern, sen blir det sängen för min del. Så tack för i kväll ! Ultraljuds bild ska ja försöka hinna med att lägga in i morron <3 God Natt !

Rinner ut genom örat

Hallo "igen" ! Kom aldrig så långt som in i duschen. Hehe, blev fast och kollar just på Arga snickaren. Hehe.. Och så sitter jag och funderar och funderar och funderar ännu mera..(o.O) Mina tankar kretsar kring en massa som jag igentligen borde strunta i totalt ! Saker jag bara borde ignonera och skita i rent ut sagt. Saker som får mej att verkligen tänka så hjärnan håller på att trilla av. Men nu ska jag ge upp tänkandet och äntligen hoppa in i duschen! Rensa skallen lite, och låta allt rinna ut genom ena örat typ ;) Hehe.

Tv-tittar kväll :)

Orkar inte lägga över bilderna på datan i dag, eller inte just nu i allafall, men det kommer, just nu kollar jag på tv.. Lilla sötnos, har somnat för en liten stund sen <3 Så blir att ta en dusch efter programmet ja kollar på.. Sen blir det en tv-tittar kväll ;)

Hemma "igen"

Har just kommit hem från några bekanta.. Vi var där och fikade efter vi vart på ultraljudet :) Och allt såg jätte bra och fint ut i magen med bebisen..Kommer att slänga in någon ultraljuds bild senare.. Är tydlgen inte i vecka 18 som vi trott. Utan i vecka 16+1 i dag <3 Och beräknad förlossning är den 16 maj <3 Och könet på barnet vet vi inte ;) så det får bli en överraskning :)

See You

Sitter och slöar, fast ja igentligen borde ta mej andra kläder, fixa i ordning mej, och göra en massa annat. Hehe. Men nu ska jag i allafall få fart på mej själv, så allt är klart när vi ska åka :) Men see you later <3

Lite nervös

God morron. Ellie vaknade strax innan nio, och jag har vart vaken sen ca åtta, skönt med sov morron <3 Är lite nervös inför Ultraljudet kan ja juh bara säga.. Hoppas allt ser bra ut  :) Nu blir det att göra oss klara och fixa lite, förbereda mat osv.. Skepp och hoj, ha så skoj så länge !

RSS 2.0