ingen lust

Mår verkligen INTE bra alls just nu. Fryser som en tok, värker i både armar och ben, magknip så det heter duga, och så huvudvärk :( Barnen sover, så blir sängen närsom helst för min del.. Och hoppas på att jag är bättre i morron. Hoppas verkligen det.

Har haft fullt upp med alt och inget, och inte haft lust att varken vara på facebook eller bloggen, får se hur jag känner i morron. 

hallsta

Jag är hemma i Hallsta "igen".. Kom hit i går kväll. Och i dag blir det att packa upp grejer o lägga in dom NYA kläderna i garderoberna.. Vi har nyss ätit frukost.. Mumsigt! Men annars får vi se vad denna dag bjuder på för äventyr :) Lägger in bilder senare underdagen/eftermiddagen-

Nalaa

Har haft väldans skoj i dag. Haha, haha, haha, kunde INTE sluta skratta. Lillasyster är klockren :) <3 Mitt på stan i regnet! Haha, sitter fortfarande o skrattar i mellan åt, men tidigare så rann det typ tårar, så mycket skratta jag :) Hon drog världens vurpa med sina foppa tofflor, och det såg så roligt ut. Haha. Men nu medans båda barnen sover passar ja på att måla Moas naglar, satt dit lös naglar med. Och ska även fixa Idas naglar med :) Skojigt!! Mina tar ja en annan dag. Typ i morron, eller en annan dag.

Och Nalaa skrämde skiten ur mej för en stund sen.. Nalaa=Kattungen :) 

Tvätten

I morse tyckte mina tjejer att vi skulle upp klockan 05.00, vilket kändes helt okej, dock e ja trött nu. Hehe. Men Elina sprang runt som en tok med en tant hatt på sig och tofflor. Sen satte hon på en tom tvätt maskin.. Och så passade ja och Elina på att bada medans Ronja sussade :) Nu ska Ida låna datan, men tjingeling!

One

Har vart på stan med minsta syrran och mina underbara barn. Träffade Emelie, vincent, Emma och Irina med:) Shoppade fyra linnen till mej i olika färger.. Och så en one Piece till Elina :) Hon var super söt i den. En lila med lite rosa och så en stjärna på :) Min lilla super stjärna. 
´
Har bilder, men kan dock inte föra över dom förens när ja kommer hem. Men det kommer senare i veckan iallafall.. 


tråkigt just nu

Sitter hemma hos mamma, Elina börjar redan bli trött. Så snart dags för sängen för henne. Men blir nog att dra ner på stan efter lunch.. Men nu ska ja ta mina barn som inte e på så bra humör, fast både moster Ida, moster Moa och mormor är här..Så hörs senare i kväll..

Mamma

Lite stressad, har hållt igång sen i morse.. Nyss ätit korvstroganoff och ris, och ska närsom helst åka i väg till mamma, men måste packa lite till, många dagar så det går åt kläder till oss tre, samt blöjor och ja, en massa. Men skriver senare, tar med datorn dit, för jag måste ha en dator och betala in lite grejer i morron. Men ja lär juh kanske inte ha så dära jätte tid att blogga och sitta vid datorn så mycket. Men i allafall.

Nytt

God morron :) Vilken skön natt, Elina har sovit hela natten i sitt nya egna rum <3 Från 20.00 i går till 08.00 i morse.. Mammas duktiga flicka!! Hon verkar trivas med rummet i allafall..

Och i dag bär det av hem till mamma <3 Spendera tid med Mamma, ida, moa och såklart mina barn då :) Åker i dag, kommer hem på torsdag någon gång..

Elina springer runt med med två toffsar i huvudet och så kollar vi på Emil i lönneberga, medans ronja ligger o pratar med sig själv och min syster ligger o försöker somna om :) Trött mössan! Frukost NU!!!


bäst

Fasiken vad jag är bra :P Haha, började möblera om och konka tunga prylasr, nu är ja helt jäkla slut kan ja lova. Svettig som en dåre med. (inte allt för intressant att vet, men i allafall) Ont i fötterna med, men nu ska det fortsättas, bara lite kvar.. Fast måste måla om Barnens rum som nu fått det stora rummet, det ska bli rosa och vitt där inne :) Gillar att fixa och dona, men valde dock inte bästa tillfället kanske, men i allafall värt det. Kommer bli sjukt mycket snyggare och bättre på alla sätt och vis :)

lite bilder








Familjen

ALLA här hemma sover utom jag ? Och klockan är snart tio. Lugnt och skönt. Aleks ligger i sitt rum och har inte vaknat eller käkat fruller eller något medans Moa, Jag, Thomas och Elina och Ronja har vart vakna i några timmar, fast dom verkar helt slut om ja ska vara helt ärlig, hehe.

Min syster Moa ska stanna tills i morron, och då åker jag och barnen med och stannar hos mamma tills på torsdag förmiddag :) <3 Så en stor del av familjen Bonnevier kommer vara under samma tak, och bara tjejer med :P Hehe, ska bli så himla mysigt..

Syster

Hejsan hoppsan, har vart skit kass på att blogga, men har haft fullt upp med massa annat skoj :) Igår hälsade vi på Min pappa och hans sambo, dom har just kommit hem från Turkiet. Så Vi fick lite presenter. Jag fick ett par lila Converse skor (jätte fina) Och Elina fick tre stycken hello kitty klänningar, en Röd, En snorgrön och en blå :)

Och så hälsade vi på min mamma och dom två mistra systrarna. <3 Och så tog vi med oss min minsta syster Moa hit till hallsta. <3

Men nu blir det lite kaffe :) Uppdaterar när ja får tid, och om ja hinner..

En hel daaag

Borta bra, men hemma bäst :) Så känner mina fötter just nu.. Efter en hel dag på grönalund, vilket i och för sig har vart jätte trevligt och så klart jätte roligt. Men efter dessa tågresor, alla karuseller, lotter, mat och diverse, så är jag väldigt nöjd med att bara sitta och slappna av. Lite dricka på det hära, sen så blir det sängen ! Helt slut efter denna dagen..

Och jag åkte faktiskt nästan ALLT ;) (fast inga små barns karuseller) Och INTE Fritt fall tillt eller släng gungorna.

Men Twister var riktigt nice kan ja lova, riktigt jäkla jätte skojig, fast ja gillar juh dom flesta jag. :) Bilder är ja för trött att lägga upp även i dag, så det får bli i morron..

huvudstaden

så dära, ny dag igen..Och får väl be om ursäkt att ja inte la in några bilder igår, men hade sådan huvudvärk..Men kommer lägga in bilder ikväll, för ja kommer inte att vara hemma på typ hela dagen:) Ska till stockholm i gag :)

sladdar

Ska även lägga in lite bilder sen :) Har vart jätte kass på att tabilder, och framförALLT att lägga in dom få jag verkligen tagit. Men det ska vi ändra på.. Men blir bättre direkt ja införskaffat en NY kamera och slipper ta med mobilen och hålla på att föra ölver med sladd o diverse..

Massage

Igår var jag riktigt snäll mot min kära !! En och en halv timmas massage (hur fasiken orkade jag) Haha. Men han tyckte det var skönt, fast han gillade INTE fot massage, han bara skrattade. Men ryggen och allt annat tyckte han om. :) Duktiga JAG..

Fortfarande inomhus, Elina börjar redan bli jätte trött, så det blir nog att sova lite för henne innan vi går ut, ska juh inte vara på bvc förens 14.45, men innan dess har vi hunnit med att både äta, sova och leka :)

favvo

Frukost tillsammans med Elina, fast det var för en stund sen. Hehe. Bvc med Ronja senare i dag och se hur mycket snutte plutt gått upp i vikt, sen hoppas ja på att slippa springa där så himlans ofta.. Börjar bli lite drygt.. Men hoppas hon ökat ordentligt även denna gången. Lite barn program med mina favoriter nu :)

film time

hejsan hoppsan :) Idag har det stått mycket lek på schemat, vilket har vart skojigt. Och lilla Elina var helt slut och somnade lättare en någonsin:)Hehe..Snart dax för mej att ta mej en dusch, vilket verkligen ska bli super skönt. Sen blire att sätta på en film:) Hoppas bara att ja orkar se hela:P

kaffet

Barnprogram, frukost, och nu mera barn program!! Snart dags att klä på oss ALLA, så vi kan gå ut och busa/leka nu när det är så fint väder.. Och så ner på samhället, handla något och så promenera runt lite granna:) Men först en kopp kaffe innan vi drar ut. Sen får vi se vad som händer och sker, och vad det blir för äventyr:)

INTE miljonärn tyvär

Båda barnen sover, och jag kollar på Johan Falk :) Älskar dessa filmerna <3 Kanske poppa lite popcorn ? Eller kanske borde låta bli igentligen hehe. Och har INTE hunnit möblera om men i allafall skrivit en lista på vad som behövs införskaffas :) Alltid något i allafall.. Får ta lite i taget, annars måste ja nog vinna på Lotto ellr något. Och ddet lär bli svårt då jag aldrig tippar/spelar eller ens köper en triss lott. Hehe :P Nääe men glo på film en stund, sen blire duschen när det är nyheterna :) Sen får vi se om ja orkar kolla klart eller inte. Tjingeling !

En massa regn, en massa ide'er !

Fy FaraO, vilket träligt väder.. En massa, massa regn!! Inte så lite heller. Nu sitter Elina o jag och kollar på Fifi och blomsterfröna :) Medans Ronja ligger o sover.. Direkt Elina sove middag (vilket hon snart kommer att göra) Så ska jag ta tag i hemmet och börja fixa och dona, sen skriva en inköps lista på grejer som ska handlas hem för att det ska bli så som jag vill ha det :)

vill och vill

Jag vill, vill och villö fixa här hemma, måla/tapetsera om, nya grejer, vill skaffa en kökssoffa till köket med:) Nya gardiner vore inte helt fel, tavlor, byråer saker. Nu e jag peppad att göra om och få det 100% som jag vill ha det. Och jag ska på börja lite av mina planer redan i dag.. Möblera om, sen blire måla om någon dag/helg fram över. Det kommer att bli great!

Regn & Rusk

nyvaken:) Fick värsta sov morronen i dag, riktgt skönt kan ja lova Elina sover fortfarande. Så nu blir det lite mys med Ronja innan Elina vaknar.. Och lagom när Elina vaknat så kommer nog Ronja att somna till, så då blir det mys med Elina<3

Och värsta tråkvädret ute. Jag som ska knalla till Bvc vid elva tiden *suck* Inte direkt något jag ser fram emot om ja  säger så..

slaktaren

Idag blir det grillning flera gånger om, mata änderna med Elina:) Och så massa bus o lek utomhus. Trevligt!!

Och igår kväll såg jag på Irene Huss "Slaktad" eller vad den nu hette, den var kanon bra kan jag säga, så den rekomenderar jag till ALLA som gillar sådana svenska filmer :)

popcorn

Hade en trevlig kväll med bästaste grannarna i går :) Och i dag har det vart fukkt upp med typ ALLT och ingenting. Hehe. Barnen sover, så lugn och ro och kolla på en film snart. Och så blir det popcorn mys med <3


...

Snart kommer regnet "igen". Men det gör mej ingenting alls :) Hehe.


Piss väder

Vakna med huvudvärk, tack vare att det har vart en lite halv jobbig natt med barnen. Elina vaknade och skrek, skrek och fortsatte skrika. Och även Ronja vaknade såklart, men efter en massa bökande så somnade vi alla om "igen", vilket kändes skönt, bortsätt från skall värken och det riktigt tråkiga vädret ute ? Vart har solen tagit vägen, vi har/hade juh planer för denna dag.. Hmm, får se om det iallafall kan sluta regna, men annars blir det en innomhus mys pys dag med mina fina små flickor<3


fix

Har just matat Ronja, och nu blir det att lägga Elina i sängen. Sen blire duscha, plocka och fixa lite grejer :)


Ronja<3






Elina<3












full fart fram

Har haft lite fullt upp, därför blir det inte mycket bloggande, och ha förövrigt INTE haft så mycket roligt att skriva, och då är det bättre man kanske låter bli.. Men snart dags att förbereda lite lunch, men Elina kommer somna och sova middag innan lunch, så det blir lite senare lunch för oss idag :)

Får se vad denna dag har att erbjuda, förmodligen INTE så värst mycket, men något ska vi göra mera en att leka och busa i allafall :P


ökar i vikt nu..(Inte jag alltså)

Åhh vad glad jag är, nu har äntligen Ronja börjat öka i vikt :) <3 Och ett lyckat födelsedags firande har det med vart..

Och i dag skrämde Ronja mej rejält, genom att få någon hud irritation av något. Stackaren blev jätte svullen kring ögat och pannan och kunde knapt titta. Men nu e det bra igen.

Håller även på i tvätt stugan som en tok..Hehe, men inte så mycket kvar nu. Skönt!!

Födelsedag gånger 2

Massa Grattis till min syster Linda, och massa Grattis Till Thomas med som fyllr år idag :)

Idag ska vi ner å handla lite fika, och även ner på Bvc o mäta o väga mini plutten med <3 Sen får vi främmande senare i eftermiddag. Näe, nu ska jag snygga till oss Tjejor :)

Nu blev det kväller

Näe, nu säger jag tack, och god NATT ! Fast först ska jag mata Ronja, sen blire att krypa ner under täcket :) Sweet Dreams ;)

mys

Mys dags snart <3 Hello kitty film en stund, sen blir det sängen för Elina <3 Och jag ska slå en en present, hehe, och så fixa klart några andra små saker.. Och städa lite som vanligt!! (känns som man inte gör annat en att byta blöjor, städa, leka och äta och så återigen städa typ. Näe nu ska jag mysa med mina små prinsessor, eller i allafall Elina, för Ronja sover för tillfället.


Filmen


Elinas NYA film, som hon verkligen gillar :) Hello Kitty :P

Älskar mera en Allt annat !!


Affect?

Läskigt, ännu en gång, med 10 veckors mellanrum. Men denna gången bara kortvarigt. Och Nu är allt bra "igen". Det lustiga var att vi var juh på sjukhuset och prata i dag, och ALLT var lugnt och allt ser bra ut. Men nu blir det en NY tid för EEG och se vad det visar..Vilken panik, vilken rädsla !

Kommer nog ALLTID vara vaksam, vara skraj att det ska hända igen osv..

hemma

Sådära, hemma igen efter sjukhusbesöket:) Skönt! En jätte trött Elina som snart kommer att somna, och en halv gnällig Ronja som vägrar äta :S Så just nu är det fullt upp!

sjukhuset

Dax att få in lite bilder i bloggen kanske:P Hehe! Men det tar vi i morron:) Bägge barnen e fortfarande vakna, men Elina e dunder trött, så hon lär slockna snart. Blir att kolla på Falk sen :) Och så en skön dusch på det !!

I morron har vi tid på sjukhuset med Elina. Så 9.15 ska vi vara där.

Lugnt och stabilt

Efter en ganska så skrikig förmiddag, har jag nu två barn som e lugnare en någonsin. <3 Mysigaste barnen i världen <3 Älskar mina underbara fina små flickor mest av allt i hela denna värld !! <3

full fart framåt

Har så fullt upp med barnen. Dom har varit så himla gnälliga. Men nu sover båda två som små stockar, och jag ska igentligen städa lite, men jag orkar inte det just nu, så himla skönt att bara sitta utan att man MÅSTE göra något..Hehe!! Lite kaffe och lugn o ro en stund <3

oj då

Haft en mysig dag med mina finaste flickor <3 Nu börjar Elina bli trött, så sängen närsom helst.. Och då ska jag äta.. Hungrig som en tok, glömt bort att äta i dag. (bara för Elina blev akut hungrig och fick då en burkmat) Men men det är som det är :P Hehe. Sen blir det en soff kväll för min del, så gott det går i allafall. Film och mys !

Hello Kitty

Shiiit alltså, gårdagen/natten utan toa, var inte riktigt så dära skojigt kan ja lova. Men nu har ja toa "igen". Riktigt skönt. Vart ner på Byn o handlat, och även hjälpt en äldre herre som hade lyckats skurit sig ganska så ordentligt på sin rullator ? (hur det nu gick till) Han fråga efter plåster, men hade inga med mej, men sa att ja kunde fråga på affären om dom hade ett plåster i kassan, men då skicka han med pengar att ja skulle köpa plåster åt han, så det gjorde jag juh, skulle lixom ändå in på affären så det var inge jobbigt, han bad mej även sätta på plåstrerna på hans tumme. (hatar blod, och blödde ganska mycket) Men jag gjorde det, och han tacka så många gånger och fråga om jag ville ha betalt för besväret, men jag sa i från och att det inte behövdes, men då gav han Elina 100 kronor i stället. Fast jag sa att han inte behövde.. (så då blev det vi som fick tacka) :)

Påvägen hem blev det självklart värstaste regn skuren någonsin och lite åska, så fick stanna på metropolen (pizzeria) för att ta skydd, sen hemåt :) Nu är vi hemma och myser<3 Jag och mina barn <3

Elina fick även en Hello Kitty film i dag :)

nötter

Men vilka idoter "flera gånger om".. Så less!! Vi har juh haft rot renovering, och dom e klara här, eller dom har vart klara i våran lägenhet länge nu. Men nu e det en simmbassäng på toa golvet, bara sprutar ut vatten från toan. Eller det gjorde, nu när allt e upptorkat så får vi ej använda badrum eller toa rummet? Och nu e det lika mycket vatten igen (fast den e avstängd) Och fastghetsägarna har ej tid att komma i dag, för dom e på power meet... Fan vad arg detta gör mej. Blir riktigt galen.

avbryter

Har handlat diverse, hämtat ut ett litet paket, nu väntar jag på det stora paketet som ska komma bara:) Men det kommer nog inte förensslutet av nästa vecka skulle ja tippa på :P Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge :) Har ätit god mat med, och när barnen lagt sig för kvällen sen, ska jag knåpa i hop två stycken grattis kort, mycket roligare att få ett hemma gjort kort juh :) Mera personligt med.. Sen göra så det blir ordning och reda i den stora garderoben (om jag nu hinner) Har juh hallåt på bra länge, flera dagar, men man hinner aldrig klart när man måste avbryta hela tiden :P

grattis

Snart ner på affären, handla diverse små saker som behövs. Och så handla hem lite Lördags mys såklart..

Idag blir min lilla Ronja 2 månader, och Elina blir 1 och ett halvt år i dag <3 Mammas stora flickor. Ölskar er mera en allt annat! <3

kubb mästare

Har haft en rktigt trevlig dag i dag. Blev att ta tåget in till stan, kolla runt lite nu när det e power meet, dock så blev vi inte där så länge. Det var alldeles för varmt, men blev enn härlig uppblås bar fotölj åt mej :) Mysig som bara den kan ja lova:P Och så två stycken T-shirts åt Elina (fanns ej i Ronjas storlek) Men skka hämta paket i morron, då e det något till mej, något till Elina och till Ronjs SÅKLART!!

Nu på kvällskvisten har barnen sovit ute i vagnen och jag och Aleks spöade skiten ur grannarna på kubb;) Dom han ALDRIG få ner någon alls.. Så Bäst vi är på kubb..

Nu blir det snart sängen. Ses i morron:)

Ballerina

Elina mår Prima Ballerina i dag :) Känns så skönt. Hon äter dricker, leker och busar för fullt, ingen feber heller. Och har varken spytt eller bajjat sen i går förmiddag. Så känns som min lilla flicka e på bättringsvägen :) Hoppas bara lilla Ronja slipper få denna skit som Elina haft. Vet inte om hon skulle klara det så bra, då hon inte ens ökat ett kilo och e snart 2 månader.. Men men nu blir det bud med Elina <3

ses i morron

Haft en hyffsad lugn dag i dag, men är Elina pigg och glad i morron, så blir det en promenad och så handla en grej (hemlig grej) Hehe..Nu tittar jag på Ondskan på tv 4+, har sätt den ett X antal gånger, men tycker den är bra så det gör inget. Ska snart hämta upp sista tvätten. Sen blire att lägga in allt på sina rätta plattser :) Sen är det nog dags för sängen. SÅ see you  !!

frisk?

Helt slut på denna dagen redan. *suck* Inomhus häng i soffan framför tv:n, nej tack.. Men snart måste jag ner i tvätt stugan och släng in två maskiner, sen har jag väl två maskiner till efter det.. Tänkte om man skulle ta en promenad ner mot vattnet sen. Elina har ingen feber i dag, och har ätit bra, och fått behålla allt hon ätit med. Så det var nog bara något som kom, som ville i väg sen. Men gnällig är hon dock fortfarande :/

Skulle vilja göra så mycket.. Men hämta T:s Paket senare under dagen i allafall, slå in och fixa att det e klart. Skönt att slippa stressa.. Sen måste det handlas med. Mjölkfria produkter blandannat.

Skulle vilja åka in och kolla lite i stan med, både shoppa och kolla bilarna. Det är juh Power meet nu torsdag-lördag. Men dom planerna kan ja skippa direkt.. Shoppa kläder och diverse får jag ta i slutet av denna månad, men ja vill, vill och vill göra det nu ;)

hemma dag

En mys dag hemma i dag, Elina ricka vara hemma, då hon spydde så mycket igår. (hade även feber) Men nu har hon i allafall ätit lite frukost, fått behålla det.. Men annars är hon lugn och ganska hängig.. Får se under dagen om hon e pigg eller INTE.. Får även se om det blir att åka till Eskilstuna nu. Beror på hur Elina mår.

sjuk

Dåligt med bloggande i dag, men har haft fullt upp ända sedan i morse. Tid hos tandläkaren halv nio, Elinas farmor fick ta bägge barnen, och lämnade Elina på dagis.. Sen hade jag tid på Mvc för en efterkoll.. Och sen in med Ronja på bvc, och så in på vårdcentralen och pratade med en läkare. Hämta Elina, och då var det en trött och hängig liten tjej. Så nu sitter jag hemma med en magsjuk dotter (tror det e magsjuka) Hon har i allafall feber och spyr. Stackars liten <3 Men nu bär det av in till sängen så skepp och hoj så länge.

massa tider

Vart till tandläkaren i dag, skakade som en tok, fan vad läskigt, hatar tandläkaren, och i morron ska jag dit "igen", panik, och direkt på morronen med. Shit vad nervös jag är, ska dit redan halv nio, så i morron får barnens farmor lämna Elina på dagis, hoppas att det går bra bara. (bara ja som lämnat henne förut) Sen har jag tid för en efterkontroll på Mvc i morron halv elva med, massa tider att hålla reda på, och i dag var det tid på bvc med Ronja. Min lilla "lilla" plutt, hon hade bara ökat 50gram på en vecka. Lång och jätte smal. Undra varför hon knapt ökar i vikt ? Får gå till bvc jätte ofta och kolla vikt och de på henne.. Börjar känna mej ganska van att vara på bvc nu. Hoppas att hon börjar öka snart och få lite hull. :)

trötter

Shit vad jag är trött..Och ändå har jag fått sova mera en vad jag brukar få göra. Hehe! Och så hals ont och tandvärk på det med:( Blä säger ja bara!!

Sätta på Ronja lite kläder, Elina e färdig fixad redan, packa sköt väskan och sätta på mej själv kläder, sen är det dags att börja knalla neråt mot dagis.. Ingen värme ute i dag, svårt att veta med kläder ;)

Skumma tankar

Började just tänka på förlossningen med Ronja.. Nu snurrar det tankar både hit och dit. Jag kan baara tacka att dom höll på med rot renovering här just den dagen, hade inte vatten eller tillgång till toa, därav var jag tvungen att gå hem i från och vara någon annanstans, och tur var väl det..

Speckulerar hur allt hade gått till om jag var själv hemma med Elina ?

Finns verkligen massa att skriva om denna upplevelsen. Har juh INTE berättat här på bloggen hur allt gick till, och vill ej gå in i detalj eller ordagrant heller, men... Jag födde hemma ! (inte hemma, men hemma hos en annan, och jag tackar verkligen alla som hjälpte till! Och speciellt tack till Maria (som förlöste mej) Marie som höll mej i handen (mosade hennes hand totalt tror jag) Och till Sara och Nicklas som lånade ut sitt golv till mej ;) Haha.

Nog om detta, nu börjar Falk igen och det ska jag SE !


väder och vind

Kollar på Johan Falk :) Eller njae, inte precis nu, för nu e det reklam och snart Nyheterna. Hehe.. Men ska fortsätta kolla efter det i allafall. Ger tusan i resten av garderoberna för i kväll, helt slut, men båda mina flickor ligger i sina sängar och sover så sött <3 Passa på att koka lite nappflaskor fylla på välling/ersättnings pulver till dom bägge, fylla upp blöjor i blöj skåpet och så... Hmm, det var något mera ja skulle göra, men nu kom jag visst av mej ;) Så det får räcka med bloggen för i kväll, och i morron blir det nog inte så uppdaterat heller.

Morron dagen.

9.00 -Lämna Elina på dagis (sista veckan för henne, sen e hon semester ledig i fem veckor)
Efter dagis blir det att gå till Majvor och dricka kaffe och prata lite..

11.00 -Bvc med ronja (2månaders koll + kolla om hon ökat mera i vikt) Hoppas verkligen skruttan gått upp lite mera nu <3

14.00 -Hämta Elina, ha picknick innan vi går hem.

Sen vet i tusan vad man ska göra, vet bara att jag igentligen måste tvätta, men det beror på vädret :P

tok

Fick något tok ryck att jag skulle fixa ordning ALLT i sovrummet:) Nästan klart, ska bara ta och dammsuga och skura där inne:) Nästa blir att fixa/städa och rensa ALLA garderober. Hehe! Men det blir när barnen somnat senare i kväll det:)

lunch

Idag blir det sen lunch, Elina har just vaknat, så nu ska vi snart äta lunch, medans Ronja just somnat, så nu blir det äta och mysa med Elina <3

<3

En mys dag hemma <3 Elina börjar redan bli trött, så snart blir det en middags lur för hennes del, och senare i eftermiddag bär det av in till stan en snabb sväng :) Nu ska jag mysa med mina underbara små flickor <3

översvämmning

Lagade skit god mat i dag :) Mumsigt ! Tog lite av varje som fanns hemma, men gott blev det :) Ris, kött/bacon röra med lök och paprika samt kokosmjölks sås. Ble hur gott som helst, och kommer garanterat laga det "igen". Hehe. Båda min sesson sover så sött, så nu blir det att slappa framför tv:n :)

Glömde  nämna att när jag och Elina duschade så tog vattnet plötsligt slut? Blev galen, vi satt där in tvålade och jag hade balsam i håret, och då vare så att det var översvämmat i källaren så dom stängt av vattnet ?! Det var ett rör som gått av. Och vi fick tvätta/skölja av oss i pool vattnet ute i regnet. Kallt som satan med kall vatten! Haha.

Inget att skriva

Jag har igentligen INGET alls att skriva. Men får försöka slänga i hop något tänkte jag ;) Hehe. Elina sussar fortfarande middag, och Ronja sitter här brevid och flinar i sin baby sitter. Så söt <3

Går dagen blev INTE alls som planerad, och jag är riktigt besviken! Mera behöver jag ej säga. Längtar tills Fredag, då bär det av till E-tuna "igen". Ska vara hos mamma den helgen, vi ska bada och vara ute om vädret tillåter. Ska även träffa lite vänner. Och det ser jag verkligen fram emot! Like it !

varmt

En hel dag ute :) Riktigt skönt ! Tog värsta längstaste promenaden med i denna värme, och barnen sov. Nu sover båda två igen, vilket känns hyffsat skönt, Tänkte sätta på en ansiktsmask och ta mej en dusch, sen blire att dega på soffan. Hehe:)

Barnen


Jag saknar mina barn, redan efter några timmar. Ska hämta dom igen direkt jag vaknar. Älskar mina socker söta små änglar <3

Skojig kväll.

Tjingeling Pling :) Ac:n på här hemma och så barnvakt på det, för första g¨ngen på väldigt väldigt länge så var jag ut med ett gäng ikväll, haft en riktigt toppen kvaäll i kväll, mat, snack och ännu mera snacka på tre olika stälen. (fyra beroende på hur man räknar) Hehe. Först hemma, sen Torino, vidare mot campingen sen brukshotellet :) Och sen blev det att bada med Tanja, sen hemmåt :) Men nu saknar jag verkligen mina barn<3


Tanja, precis när vi skulle dra till Torino :)


Och så JAG innan vi gick hem till Tanja :)


Tanja och Marit på brukshotellet :)


Karlsson och Karlsson :) Stor och stor ;) Haha ;)


Denna bild tog Tanja på mej på brukshottelet ;)




Ego (får man vara ibland...)





planering

Idag är en sådan här tråkig och jobbig dag. *suck* Men får göra det bästa av allt helt enkelt. Båda mina flickor sover just nu. Så nu ska jag bara ta det lugnt och lägga mej ner en stund, då ja inte fått sova så mycket i natt..

Har stora, Stora planer på gång, hoppas allt går vägen nu. Hoppas, tror,vill och önskar verkligen !! Vore så underbart skönt :) Längtar verkligen!!

Jag vet, men ingen annan kommer fatta

Shit, kan det verkligen vara såhära? Helt jävla sjukt.. Och sova, vad är det ? Inte något jag varken får eller hinner med. Blir att vila middag direkt barnen sover middag.

Och natten=Varmt, och det sved som Eld.. (ingen mera komentar om det)

RSS 2.0