feber

Vilken dag.. En febrig o jätte gnällig Elina:( Min lilla Stackare. Och så en över energisk Ronja som varit mer vild en tam. Blev ingen brasa för min o tjejernas del. Men har haft en mysig kväll i allafall<3 Jag och mina prinsessor! Snart är allt fixat:P Bara ja får in foten blir allt lättare. Hoppas,hoppas o hoppas nu :)


Orkar inte skriva

Har haft en hel dag ute med barnen och typ alla grannar. Riktigt trevligt! Barnen sover som två stockar med. Och nu kollar jag på big brother. Sen blir det sängen. Och det ska bli så underbart skönt ! :)

Denna gången äger det.

Haha haha, jag dör av Big Brother "skräcknatten", ja garvar så ja gråter, haha haha. kan inte sluta garva.. 

Tur i Oturen eller...

Detta har vart en lång, lång lång dag känns det som. Barnen somnade sent i dag, eller ja, senare en vad dom brukar göra om man säger så, Och allt blev genast så tyst, så tråkigt mm. Är inte alls säker, men tror att det är vattkoppor på G här hemma nu.. Elina har två prickar. (vet ej om det e vattkopps prickar) Och nu ligger hon inne i sitt rum och kliar sig som en tok i sömnen :/ Får väl se i morron om det e några fler prickar eller hur det blir..

Det här med mini datorer e inte riktigt min grej.. Inte alls van. Missar juh knapparna och allt hoppar kors o tvärs haha. Måste nog öva in snittsen lite granna.

Näe, nu blir det Big Brother, och mysa för mej själv på divanen <3

Nöjd och glad

Hade en riktigt jobbig kväll/natt med min lilla Elina:/ Men nu äntligen fick hon ut en hel del. Min lilla stackare! Hon ville inte ens till dagis i morse, hon som älskar dagis verkligen. Fast efter mycket om och men släppte hon taget om mej o sa hej då o gick o lekte :)

Själv har ja börjat rensat min garderob, och till min förvånad kom ja i flera av mina jeans:) Wiie! Hehe. Dock har ja inte mycket kläder alls då det mesta var väldigt stort på mej nu :P Riktigt nöjd. Nu är ja på G, och mer motiverad en någonsin att fortsätta träna o dyligt:)

Snart e ja äver nere på min målvikt. Bara ett mål kvar då, att få fastare rumpa/mage  o lår. ALLTING går om man bara vill..


kaffe,prickar o sol

Ännu en skön promenad i morse. Riktigt skönt väder när solen e framme.. Love it!! Mindre kul är att det går vattkoppor på dagis:/ Så lär ju bli drabbade av vattkoppor innan kort skulle ja tippa på. Men men det visar sig. Och Sen nå nu en kopp kaffe o drömma mej bort till fantasins underbara värld;) Sen återgår ja till verkligheten och alla "måsten".

en Tjuv?

Hej hopp´.

Har hunnit med en hel del, men massor kvar med. Men har haft en lång pause, då vädret blev på topp igen:) Nu e båda barnen redan trötta o ganska griniga:/ Lite mat på det här, sen varva ner o göra kväller med mina små trött mössor. Sen blir det att fortsätta städa rensa o dyligt. Ska bara in till grannen o "sno" lite sopsäckar;) fast ja snor inte på riktigt, för ja har redan frågat o jag FICK ta/sno några stycken;) hehe!

nu är det påbörjat i allafall..

Gud vilket härligt väder det blev :) Det var jätte skönt att gå till dagis, samt ta en lite längre promenad :) Nu sitter jag med kaffe koppen, efter att ha gjort lite nytta. Har påbörjat en stor rensning/städning, börjar med köket. Fast det är dock en jäkla massa kvar.

Kommer ta hur länge som helst att få ordning på allt. Men det är som det är. Nu väntar ja även på ett VIKTIGT SAMTAL, som kan komma o ändra en hel massa :) Wiie!!

Man ska INTE kasta sten i glashus

Är inte det minsta trött.. (skumt) Har just kollat klart på Big Brother. Vilket sög totalt i dag. Och det gör det juh typ jämnt, men ändå så ska ja sätta mej o kolla ? Haha. Det e jag i ett nöt skal det ;)

Hoppas på en natt utan att någon av tjejerna ska vakna nu då. Men dock tvivlar jag. Ronja håller på och få två nya tänder och har vart riktigt kinkig och envis. Men ja hoppas i allafall :)


Och jag kan bara säga att folk får snacka, mår dom bättre av det, så visst ! Men blir redigt arg när det bara snackas en massa skit lixom. Kom hellre till mej o snacka, en att ta någon bakväg. Så fegt lixom!

Försöka sova lite, trots att man inte alls e trött. Måste vara utvildad i morron bitti, så ja orkar med hela dagen. Blir att lämna Elina till dagis till nio, sen vidare på lång promenad, eventuellt träffa Miia. Sen hem och rensa/städa, för att sen åter hämta Elina :)

Älskar er mina fina underbara små guldklimpar <3




inget och allt

Hej hopp!!

Har fullt upp med allt och inget typ. Och så en massa snurrande tankar o diverse..


Skaa snart ta en promenad med barnen. :) Sen blire väl en lugn dag. Och i morron bär det ut på promenad (oavsätt väder) Först lämna Elina på dagris, sen träffa Mia.. Tror ja. Och sen hem, för att sen gå o hämta Elina igen:P Ett evigt farande kors o tvärs. Hehe..

Lägger in lite bilder bå både det ena o det andra sen när jag har mera tid. Typ ikväll, när barnen somnat.

Karuseller o problem

Tjolahopp..
Har vart på det hära lilla mini tivolit, o gud vad Elina älskade att åka karuseller :) Bara skrattade o ville inte kliva ur, hehe. Ock karusell skötaren bara skratta åt henne o lät henne åka några gånger gratis:) Snällt!

Nu börjar Elina bli riktigt jätte trött.. Min lilla stackare har vart så duktig i dag. (magproblemen)

Hoppas på att hon kan sova i natt, utan att magen börjar krångla igen:/


´Hoppas

Har vart en innomhus dag i dag. Men mysigt och trevligt! :) Har lekt/busat myst o så vidare. Och så har Amanda vart här på besök. Hon fick Elina att somna lättare en någon annan :) Och Elina är så söt när hon säger Amanda, hon säger Manga :) Haha.  Gull ungen min!!

Och förövrigt så finns det igentligen en massa att skriva, men ja orkar inte rabbla allt här på bloggen. Mendet är som det är.

Men i morron är det NY dag, nya möjligheter, och så träffa "Manga" haha en stund (amanda) Om vädret tillåter så har ja lovat Elina att åka en karusell. Det är något fjuttit litet tivoli.. Hon blev juh helt tokig när vi gick förbi där härom dagen :P Hehe.

Näe, lite Big Brother på det här och sen blir det sängen. Och hoppas på en hel natts sömn även denna natten :)

ingen ork

Vad faraO?? Det snöar nu "igen", suck, jäkla tråk väder !

Aja har haft fullt upp och ingen tid eller ork att blogga eller sitta vid datorn.. Nu är vi väl så gott som friska i allafall. Ronjaa e bara lite snorig. Och jag har väl lite krämpor.. Men det är som det är!

Lite morron mys med mina tjejer nu då <3

Fixa o Trixa

Hmm.. Kal att Ronja e dunderförkyl. *Suck* Min lilla stackare hostar/snorar o e allmännt hängig. Känns som om vi bara e sjuka hela tiden :/ Inte alls skojigt!

Blir en hyffsad lugn dag i dag. Men måste in till barnenshus idag "igen". Måste prata med den dära snubben som lagar/lagat vagnen.

Annars blire en städ/lek och mys dag med mina underbara små <3


Krig

Känns som en evighet sen ja satt vid datorn sist. Hehe. Men har haft så fullt upp med allt. Och efter att vi nu e friska så har ja velat roa mej med mina tjejer i stället <3 Har var och hälsat på hos min mamma i helgen, samt ena syrran, riktigt skojigt. :)

Blivit skrämd av Ida så det heter duga :P Haha (asgarvar) Fast, tror vi båda två blev lika skraja.

Nu är vi hemma i hallsta igen, och barnen sover, och själv ska ja tvätta av sminket och sätta på en ansikts mask. Ska bli riktigt skönt, samt ta ett fot bad :) Unna mej själv lite lagom lyx ;) För det är jag värd!!

Och så har ja krigat med Barnenshus om vagnen.. Och jag kommer inte ge mej. Jag gört bara INTE. Jag vet att det är vi som har rätt. Dom har lagat vagnen TRE gånger, och samma fel har det vart varje gång, och då har ja rätt att få häva köpet !! Aja, orkar inte ens skriva om allt, men det är som det är. Men det ska lösas !

Dom sover redan.

Båda mina skrutt fior sover så sött redan. Mina små gullvippor <3

Så vad ska ja göra nu då ? Helt tyst, helt lugnt och i brist på fantasi så blir det att städa och fixa här hemma. Men sen så ska ja faktiskt sätta mej och pyssla lite granna och hinna fixa med mina naglar :) Eller hmm, får se vad som hinns med och inte. Hehe.


Kan inte lova

Så dära. Nu tror ja vi börjar bli friska här hemma. Har haft magsjuka hela familjen. Lite så dära halv drygt. Men allting fungerar om man bara vill. Bara matlusten som ska komma till baka nu :P

Blir en lougn dag även i dag. Ligger efter med massor här hemma. Så ska väl ta tag i lite och börja fixa en massa direkt barnen sover sen. Men det är ett tag kvar. Och så rita upp lite skisser i kväll när det är lugnt. måste ha lugn och ro för att kunna rita/skissa/måla bra :) Hehe.

Lite kaffe på det här och så lite lek med barnen, slänga i en maskin tvätt och massa mera. Skriver av mej lite mera i kväll och förhoppningsvis bjuder jag på någon/några bilder med :P Men lovar inget. För ja har nämligen börjat somna sjukt tidigt om kvällarna.. Hehe.

bloggandet

Jaha. Sjukstuga här i huset är det fortfarande :/ Min lilla Elina mår inte alls bra. Trött och hängig, febrig och spytt även i dag :( Lider verkligen med henne. Skulle göra allt för att kunna byta plats just nu. Men det går juh dock inte.

Och min lilla Ronja är med sin farmor en stund.. Och kommer hem sen efter sex.. Saknar henne som tusan kan ja lova, även om hon inte har vart borta så himla länge ens. Men är juh van att ha båda mina små flickor hemma på samma gång. Så det är väl därför ja saknar henne på engång kan ja tänka mej..

Så ännu en lugn dag för oss. Hoppas på att natten blir lugn nu, känns som om ja är lite less på att byta sängkläder mitt i nätterna. Hehe. Och  tvätt maskinen har gått varm i flera dagar.

Hoppas min lilla sessa blir frisk snart, så vi kan hitta på något riktigt roligt :) <3

skrämmande att man kan ha så rätt..

Ja, nu är väl allt precis så som ja tippat på att det skulle bli/vara. Nästan skrämmande alltså ! Nu håller ja nog tyst om resten. Annars blir väl allt mitt fel eller liknande. Hehe.

Barnen sover i allafall, mätta och nöjda efter tacos och fredags mys <3 Och i morron blir det påskmysande.. Och nu blir det att kolla på Big brother en stund och sen blir det säng läge för min del.

Så skepp och hoj, ha så skoj :)

Påsken

Sovit som en stock i en ren bäddad säng :P Riktigt skönt. Och så vaknar man och ser att det snöar som fasiken ? Inte kul alls juh, vart tog vårvädret väger? Och så blir det lugnt dednna påskhelg. Bara en massa mys och bus med mina små underbara hjärtan <3 Påsk mat, påsk ägg o allt som hör till:)

Ska kolla ut något shysst ställe och se om det ska bli porträtt foto på mej och mina sessor. Vore så mysigt! Och med tanke på att båda barnen älskar att bli fotograferade så lär det juh bli kanon bra bilder :) Näe här ska det kollas runt. (eller får bli senare) För nu ska ja dricka lite kaffe, och så leka med tjejerna.

Ha en trevlig påsk allihopa !

Sjuk gånger 2 och en halv

Jaha ja, då är man hemma med två små sjuklingar då :/ Elina som spyr o e allmänt hängig.. Och Ronja som snorar och hostar som en liten tok. Men det är som det är, bara att försöka se glad ut och torka spyor. Just slängt in överkastet som var nerspytt i maskinen. Och sen blire en maskin till med lakan o dyligt som e ned kladdat..

Får se vad dom säger om vagnen i dag då. Dom behöll den i går och skulle ringa vidare till Brio och se vad som skulle hända. Hoppas på pengarna tillbaka och köpa en annan vagn. För att laga den gång på gång på gång är ingen höjdare.


..och lite mera...

Sitter och myser med min lilla Ronja <3 Elina är på dagis och leker o busar av sig:) Ska få lill pluttan att sova lite middag, och sen plocka lite o slänga i en maskin tvätt.

Och så hinna börja skissa upp lite på en tattuering. Syrran bad mej att skissa upp lite granna, så hoppas det blir bra :) hehe

Sen blire in till stan en snabbis när ja hämtat Elina=)


Lätt lurade typer

I går var barnens farmor här. Och hon hade med sig en massa saker till barnen. Hon hade nämligen vart i Ullared, så det blev rena rama julafton för dom små. Lite leksaker, kläder och diverse, gid så glada dom var :) Mina sötnosar.

Hade även städat så det var riktigt fint här hemma i går. Och hur ser det ut nu då ? *suck* Bara att städa "igen". Jag förstår inte hur det kan bli så här mycket stök på inte ens ett dygn. Men det är som det är, bara att se glad ut och städa vidare även i dag. Hehe.

Och vagnen blev det inget gjort med i går, så det blir av i dag i stället!!


Och förövrigt så blev ja inte lurad alls i går, däremot så lurade ja skiten av någon annan ;) Haha. (asgarvar)
(sorry, men kunde bara inte hålla mej, var tvungen)

väder och vind

Värsta skummaste vädret. Men annars e det bra här.. Elina somnade som en stock redan halv sju i kväll. Men Ronja e fortfarande vaken (men trött) Och hon har fortfarande värsta hostan:/ Men hoppas på att hon ska kunna somna snart o få sig ordentligt med sömn i natt..

Nu blire mys med Ronja framför tv:n :)


<3 Frukost buffe

God morron.

Har faktisktfått sova ganska så hyffsat i natt. Vilket ja kände att ja även behövde. Så nu är det lite mys morron här hemma. Utan kaffe :/ Så får bli tee i stället. Och så har ja typ prickar på hela armarna, och dom kliar något vansinnigt. Fast jag har ingen aning om vad det är eller vart dom kom i från helt plötsligt, men i allafall.. *suck*

Näe, nu blir de frukost mys med massa smått och gott :) 


RSS 2.0