Kort och gott

Dålig uppdatering på sista tiden, flicka men har haft fullt upp med dop och allt. Och i går döptes min lilla flicka. Tack till alla som kom och tack för alla fina presenter. :) Och nu sitter vi hemma hos pappa och bettan, har grillat och haft det trevligt.. Linda, Ulf, Elliot och Fredrik är med här. Men nu ska ja ta och vara social, men lägger in bilder inom kort på bildagboken och även nåra i bloggen.

internet :)

Hejsan hoppsan, i dag får jag internet igen, och blir lite mera tillgänglig :) Ska bli skönt faktiskt. Men denna vecka är det lite mycket att tänka på, eftersom det är Elinas dop på söndag <3 Men det är som det är och jag hinner komma in då och då på msn och facebook, samt bloggen. Just nu sitter vi hemma hos Anette och Sara, oc om en stund ska vi i väg till hälla och handla lite granna. Och för övrigt så gåtr ja på diet och är jätte duktig :D Hehe. Blev lite inspirerad av Farsgubben och hans sambo.. Så nu är man själv på G ! Näe nu ska jadricka lite kaffe och snacka lite skit, men vi kanske hörs senare ..

regn

Hamnade hemma hos Peter och Anna. Var soligt när vi gick, men när vi kom fram började det regna. Tråk väder ! Så då är det smart att sätta sig med datan en stund :) Fast har juh inte mycket att skriva, men det är som det är. Och så har ja riktiga planer om allt och ingenting :P like it !

Grattis !

Nämen titta vem som har hittat hit i dag igen :) Idag har vi vart in till stan och träffat en hel del vänner och bekanta. Riktigt trevligt ! Och så måste ja passa på att grattulera Jenny, nu har din tvillingar äntligen kommit till världen ! Grattis, och lycka till med Kean och Lina (och självklart dom andra tre barnen) Hoppas vi får komma och kolla på dom små livn snart <3 Ännu en skön dag har gått, ännu en dag närmare Elinas dop med. Näe nu ska ja tralla hem och lägga lillan och sen blire att gadda lite granna! Skepp och hoj, ha det så skoj !


dåligt

Blir dåligt med bloggande, har vart dåligt länge nu. För vårat internet och datan har blivit knasigt värre för tillfället.. nu sitter vi hos peter, blir en snabb kaffe, sden hem till sängen :) Så har inte allt för mycket att skriva, mera en att vädret i dag har vart kanon, och ja och lillan har vart ute hela dagen, grillat med lite släkt och vänner :) Näe nu ska ja vara social och trelig här. Så tack och hej, så hörs vi när ja sitter nästa gång :)


vidrigt

Hej hopp, är kvar inne i stan, lillan sover om en stock <3 Efter allt skrikande så behöver hon en tupp lur :) Och Anette har bjudit mej på någon konstig choklad grejimoj som skulle vara nyttig. Så sa hon här Nataliie, smaka på en sån här, dom är jätte goda, och jag tog en rejäl bit. Och blääääääääää, spottade som en tok, det var det vidrigaste ja någonsin ätit. Och hon och Anders skrattade som två tokar. Haha, och jag skrattade med efter ett tag, en bläää vad äckligt ! Nu ka ja dricka kaffe och umgås lite mera :) För snart ska vi åka hem till Hallsta ! Ses och hörs

¨Leka

Fan, fortfarande inget fungerande internet, skit tråkigt. Nu är ja i stan och hälsar på Anette :) Så då kan ja passa på att snabb blogga lite granna.. Hehe. Snart börjar det närma sig för lillans dop med. Ska bli jätte roligt. Och bror och syster från lule kommer ner då :D Ska bli skojigt att träffa alla:)Näe nu försöker Elina knappa på tangenterna. Så får ta och sluta nu. Ska leka lite i stället :)

barnstol

Sitter hemma hos Peter och barnen och babblar lite granna :) Om en stund blir det hem gång, och sätta i hop Elinas barnstol :P Sen blir det bara mys framför tv:n och slappa på soffan.. Grilla i morron ! Och hmm sen har ja nog inte så mycket att skriva här. Men uppdaterar direkt ja fått tillbaka internet eller har tillgång till det på annat sätt :) Skepp och hoj ha det så skoj !  

inte löst

Hejsan Hoppsan ! Nu är jag här igen, i allafall en stund. Lill pluttan sover som en tok, och jag sitter och ser på tv, ska snart fixa i ordning mej lite granna, sen bär det av en sväng.. Men just ja, i går kväll så bevisade ja att ja vågade visste :P Haha, så blev en liten tattoo på mej själv (o.O) hehe. Kommer bild sen när den e färdig läkt :) Helgen kommer bestå av lite Mys och grilla lite och bara umgås med vänner och spela spel. Kanske något glas vin framför tv:n ! Men vi ses och hörs när mitt internet är löst !


Grattis <3

Min älskade minsta lillasyster fyller år i dag <3 Grattis påfödelsedagen Moa :) Tiden går så fort, känns nästan som att det var i går hon gick på dagis. haha, stora flickorna :) Tonåring snart ! Och lilla Elina växer så det bara knakar, stor tjejen det med, hon skrattar och leker, och nu har hon börjat kramas med. (lägger armarna om mej) Jätte mysigt och underbart. Om tre dagar är min lilla flicka redan 4 månader ! Tiden går verkligen fortare en fortast.

Låst

Data abstinens ! Nu sitter ja och elina hemma hos Nettan:) Passar på att låna datan o slänga i väg ett inlägg lite fort.. Så jäkla trist att inte ha tillgång till internet ! Men senast efter helgen e detta löst igen. Tur för mej, eller ska ja säga tur för mej:P hehe. Näe men nu ska ja fika lite granna och umgås. Men skriver igen så fort ja har chansen. 

Puss o Kram vi kanske ses på stan !

Fungerar INTE

Sitter hemma hos Peter och lånar datorn, eftersom mitt internet helt plötsligt inte fungera. Så det blir dåligt med bloggande och även dåligt med att komma in på msn med :/ (suck) Inte alls skojigt, men ska lösa det så fort som möjligt :) Lovar det !! Men tills dess får ni alla ha det så bra så ses och hörs vi inom kort igen <3


På börjad !

Gaddning nummer 2 är påbörjad. Har hittils gjort konturerna bara. Och tribalen har ja ritat upp själv ! Dock är bilden inte den bästa kvaliten på men den får duga så att ni ser att mina planer blivit verklighet :) Det är riktigt skojigt, och detta är något ja verkligen gillar och kommer fortsätta med, och så har ja planerna på att bli Bäst, vad sägs om det ? haha, men kan dock inte kalla mej bäst eftet en och en halv tattoo. Men i allafall ! Vad tycker ni om mina två första gaddningar då ? För att vara nybörjare menar jag.


Tattoo nummer 1

Här är gaddning nummer Ett. (en snabb liten egen tribal skiss) Inte helt hundra om jag ska säga vad jag tycker, men den som fick den är nöjd och tycker att ja gjorde ett bra jobb för att vara första tattoon !! :) Så tummen upp för det ! Den gjordes på valborgs mässoafton..

Hej hopp

äsch ! Näe men jag har inte haft tid att lägga upp någon bild på min första tattuering som jag gjort, men jaa lovar att det kommer någon gång under veckan ! :P och för modligen blir det snart att göra en till tattoo.. Riktigt skojigt, och det e massa personer som vill att ja gör, dom vill allså vara försöks kaniner ?! hehe, men det är bara snällt, och bra att folk vill så ja kan bli bra :) Näe nu ska ja träna lite på att gaddda, hej hopp !

Si och sådär

Tjingeling. Har sovit si och så där, haft lite svårt att sova i natt, men när ja väl somna så sov ja som en stock, tiktigt skönt.. Har fortfarande inte lagt in bilden på min första gaddning. Men det kommer ! Tack till er som vågar/vill att ja gaddar er, eftersom ja är nybörjare så är det långt i från 100 % bra, men ja ska bli Bäst ! Näe nu ska ja klä på mej och ut och premenera i det fina sol vädret. Så hej hopp "gummi" Snopp.
(nämen o.O så kan man juh inte skriva?!) Haha, joda jag kan skriva vad jag vill, och hur jag vill.. Hörs senare förhoppningsvis :)

Tävlar !

Jag tävlar om en canvastavla i valfri storlek (upp till 150 x 100 cm värde ca 2200 kr) hos [En Bulle Ur Ugnen].

Inte hunnit

Har inte hunnit lägga in bilden på min gadd eller några andra bilder ännu. Men det kommer, har just lagt lillan och ska snart lägga mej och kolla på en film, sen blir det god natt för min del, så vi hörs i morron <3

gadd

Tänker inte be om ursäkt för dålig uppdatering! Har haft fullt upp med en massa annat! (mycket viktigare o roligare) och idag har vi hämtat hem Elina från hennes morfar. Där har hon vart sen i går :) I går var det trevligt, åt spela spel och bara umgicks. Tummen upp!! Och har även gjort min första gaddning. Riktigt kul, men shiiit vad nervös jag var. hehe. Men övning ger färdighet. Bild kommer senare.. See you later !

RSS 2.0