Varför ska ja låssas?

Det e bara så skrattretrande att det inte är sant! Aja, vad kan ja säga eller göra, om ingen hör på? Skit sak samma. Snacka på, snacka massa skit o lögner om mej till alla andra ! Jag e trött på att låssas nu, jag trivs INTE alls i Hallsta längre!!!

Vill tillbaka till min hem stad igen. Till mina vänner, min familj o min släkt <3 Till dom som bryr sig, och till dom ja verkligen kan prata med.. Till dom som tycker om mej för den jag är !<3

Höst mys med tända ljus

Blev en storstädning så här på kvällskvisten, då mina små underbara flickor somnade innan åtta. Och nu tände ja just lite ljus och ska bädda ner mej på soffan o glo på film :) Blir den senaste Falk filmen :) "igen", såg halva igår, sen tvär däckade ja. Hehe. Men en i kväll e jag inge trött och tänker se hela filmen..
 
Synd bara att det inte finns lite pepsi eller coola typ (det hade inte setat helt fel)
 
Och förövrigt har jag återigen vart rök fri i några dagar ;) Dock har ja haft snus i stället då ja kännt att ja vart rök sugen. Men hellre snus, en cigg :) (för då skadar ja inte mina nära o kära) <3

Vilka är ni ? :)

Undra om skvaller expressen utökats ? Haha, ännu flera läsare nu. Men dock e det nog så att det är sånna som e häromkring och e lite för nyfikna på mej och vad som händer i mitt liv. Men kul i allafall. Vore kul å veta vilka några av er som läser är, släng in en komentar så jag får se vilka som läser :) :) Vissa vet ja redan, och vissa vågar juh inte namnge sig, men vore kul o se vilka ni är, och om ni med har någon blogg? ;)

Nu blire pannbiffar med potatis och löksås samt grönsaker !

Biter hårt !

Shit vilken tung matkasse det blev att bära hela vägen hem. Upp för en helvetes backe med. Och så dubbelvagn och full proppat under vagnen med. Phuuu, men nu e vi hemma, och har hunnit med att vara i lek parken och ätit mellis med.

Snart ska vi ut på gården o leka ännu mera :)

och min minsta mini pluttis har börjat bitas och härjat när hon inte får som hon vill eller när hon inte får leksakerna som Elina sitter o leker med :/ Det gör sjukt ont när hon bits. Men jag ger mej inte, hon ska inte få bitas mera nu!

Dags att rasta barnen igen, Sandlådan, here we come !


<3 <3 <3 <3 <3

Fler bilder från E-tuna<3

 
 
 
 

Eskilstuna bilder

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jag lider när ja ser hur ont det gör hjärtat<3

Jäkla sjukvård och inte kunna göra något! Medecin efter medecin och inget hjälper ? Gör en ordentlig utredning så min dotter slipper ha så ont. Mitt mamma hjärta gråter innombords när ja ser hur jobbigt min dotter har det med sin lilla mage.

Vet inte hur ja ska kunna hjälpa min lilla prinsessa när inte ens sjukhuset har några svar? Jag önskar bara att hon inte hade några problem med sin lilla mage. <3

Mina barn är mitt Allt <3

Ligger här i mörkret, med svagt ljud, svagt ljud från tv:n, (barnen sover så sött på sitt rum) Känner mej så uttråkad och så ensam, och önskar jag hade någon som verkligen förstog mej just nu. Men men nog om tråkigheter för i kväll. Nu positiva tankar..
 
 
 
Någon som e duktig på blogg design ? Och skulle vilja hjälpa mej att fixa och trixa till lite nytt här på bloggen ? Vore tacksam som bara den:)

Jaha, vad nu då ?

Hmm, hmm, och hmm. Det låter kasnek inte så bra i era öron kanske. Hehe, men det e så det e just nu, så kan inte skriva annat typ. Blir ännu några meningslösa rader, men det e ett blogg inlägg iallafall ;) Och vissa vill att ja skriver lite, även om det inte blir något vettigt skrivet. Så ja försöker anpassa mej lite ;)

Men Hänt extra, Se och hör, här hade ni inget att hämta som ni kunde snacka om. Men dock har ni juh annat att snacka om angående mej, så det kvittar väl. Prata på med folk om mej, det rör mej INTE i ryggen alls. Jag bryr mej inte, och jag tar inte åt mej av vad NI säger, och vad ni tycker om allt ! Skillnade på er och mej är att ja inte snackar bakom era ryggar, har ja nått att säga så säger jag det rakt ut till dej/er. För såpass mogen och vuxen e jag, trotts att ja är yngre en er..

Och så ett <3 till alla mina RIKTIGA vänner och min familj och släkt, för ni vet sanningen och ni bryr er påriktigt<3

skallerexpress eller hänt extra ;)

Ja, vad finns det igentligen att säga, eller snarare skriva ? Hmm. Jag kan juh inte ens yttra mej här på bloggen, eller skriva vad ja vill, då detta tydligen blivit en blogg som vissa bara läser pågrund av att raportera o snacka skit o diverse. Jaja. Men funderar på att öppna en NY blogg, en blogg som bara mina vänner ska få tillgång till, men å andra sidan så e det ganska kul att både vara hatad, men så älskad att Han/hon måste läsa för att kunna snacka vidare ;)
 
Ska fundera vidare på saken, men jag brukar inte vara den som ger mej, och kommer nog inte göra det när det gäller bloggen heller ;)
 
SÅ, känner du dej träffad nu, så skvallra vidare, eller säg vad du har på hjärtat till mej rakt ut ?!
 
 
E på så sjukt dåligt humör att det inte är sant, men det e som det är och i morron kommer ja ha tio gånger bättre humör. Och har massor att fixa med oxå! Så får se när vi ses här på bloggen nästa gång, men sluta blogga kommer ja INTE göra, jag e snart på fötter igen och då bloggar ja vidare ordentligt igen :)

En liten gnällis

Shit vad jag är trött, Ronja har gnällt mer eller mindre hela natten och när hon väl somnade o sov några timmar så vaknade Elina och tyckte det var dags att kliva upp. Hehe, jaja, det e inte mycket att göra något åt, bara le och se glad ut juh :)
 
Ganska skönt att det är regn o rusk ute, för ja har ingen ork att hitta på något just nu :P Så här sitter vi i våra ziperall's och myser framför tv:n <3

En meningslös Rubrik

Jag har blivit lite av en telefon nörd tror jag.. Hehe, känns som ja har telefonen i handen konstant, oavsätt vad jaq gör och dyligt. Hehe.

Barnen sover sen öven en timma tillbaka, och här ligger jag och gosar med Chilii <3 (våran katt)

Mer en så har ja inte att skriva, eller snarare så orkar ja inte skriva mera här just nu ;) Och får se när jag ploppar upp här inne här näst ;)

Det som händer

Haft en toppen vecka hos mamma<3 och vi har gjort en massa mysigt och roligt med:)) men nu e vi tillbaka i hallsta igen.

Har fått hem min ziperall med;) Gud så skön, vill inte kliva ur den. Men blir snart att byta om iallafall. Måste ha annat på mej sen när vi ska ut i skogen o plocka blåbär :)

Näe denna blogg är ganska död nu för tiden o funderar allvarligt på att ta bort den helt å hållet. Men avvaktar fortfarande. Vill ej ta bort den o sen ändra mej.


Lakrits sugen

Lite avkoppling, lugn och ro, sen blir det att glo på film en stund:)) sen är det väl kväll o sängen som väntar.. Hehe orkar inte blogga från mobilen, lättare från datorn. Så blir ett kort inlägg utan typ handling.

Jag e as sugen på lakrits nappar just nu;)


Måste rubriken ha med inlägget att göra?

En lång promenad efter ja lämnat Elina på dagis, och det känns juh i benen,eller framförallt fötterna, då det e stora hår i skorna där under ;) Haha, nä dax att infrskaffa rejäla skor kanske. Men ja har så svårt o slita mej från skor, kan bero på att jag har sjukt svårt att hitta skor ja trivs i och som ja tycker e snygga med.

Lite mat, sen kladda på lite smink, för att sen knalla i väg med Ronja och hämta Elina på dagis <3 Ronja går runt och ropar efter sin syster, tror don saknar henne faktiskt, och det gör jag med. Men jag vet juh att hon har det roligt på dagis. Och i dag skulle dom på utflykt till skogen <3 Så hon hade sin lilla väska med sig, ochi den hade hon en liten smörgås, saft flaska och så massa päron bitar :) Vilket hon var så stolt över :) Sötnosen min! <3

Har en massa ide'er, planer och massa, men som vanligt finns det en massa om och men. Men det löser sig :)

Nu har jag ej tid med varken bloggen eller datorn! Så hej svejs.

neon gula strumpor e snyggt;)

En härlig dag med mina små hjärtan <3 Ätit gott, leckt, packat, vikt tvätt, o massa mys:)

Och förörigt e ja en cool tjej (enligt min dotte på 2,5år) Haha.

hemma igen

Under dom här barn lediga dagarna har ja haft det bra. Dock var begravningen lite jobbig, men ja hade inte räknat med annat heller:( Fick säga några sista ord iallafall. <3


RSS 2.0