taco !

Har vart i väg en sväng och fiskat lite, riktigt mysigt. Men dock ingen fisk, för små sketna fiskar gills inte enligt mej :P Har käkat tacos, vilket var jätte gott, och riktigt länge sen ja käkade med. Så tummen upp för det. I morron blir en lugn dag hemma, med mys och promenader och så fixa lite hemma. Och söndagar är verkligen värdelösa !

ut, ut ut

hej å hå !

Vaknad ett flertag gånger. Lite halv jobbigt. Men nu är ja pigg och glad i allafall. Eller, hmm inte helt glad, men på ganska bra humör i allafall.. Men vissa saker stör ja mej verkligen på ordentligt just nu. (Suck) Men det får ja stå ut med för tillfället. Ska snart ut på promenad med Elina <3  så hon får lite frisk luft. Skönt !

ont

Idag har vi vart in och hälsat på Veronica och hennes familj. Trevligt ! Men min stackars lilla flicka har jätte ont i magen och bara skriker så fort hon pruttar. Helt hård, och jag har prövat allt nu. Jobbigt att se henne ha så ont, och ja kan inte hjälpa henne på något mera sätt nu när ja försökt allt. Hon är helt otröstlig :( Stackaren.. Men nu har hon i allafall somnat en stund. Vilket är skönt för hennes mage. Tycker så synd om min lilla flicka när hon får så dära ont. Men nu ska ja passa på och fixa och dona lite granna.


Svar : NEJ !

God morron, eller kanske man ska säga/skriva god förmiddag :) Hehe. Har vart vaken i några timmar, lillan har just lagt sig för att vila en stund. Så passar på att sätta mej här en snabbis.. Och jag fick nyss en fråga av en person. (jag höll på att svälja all luft) Svaret är ett stort NEJ, kommer inte på frågan kan ja lova. Hellre struntar ja i allt och gör något annat. Ja detta kanske ingen förstod så mycket av mer en jag, men sak samma. Var bara tvungen att skriva det.. Nu måste ja kolla runt lite snabbt och fixa lite grejs. Sen blire promenad och mys med plutten.

Mys !

Har vart hos pappa och Bettan och ätit god mat och haft det allmänt trevligt.. Underbart ! Nu sitter ja och väntar på att något bra ska komma på tv:n, men den vill tydligen inte som ja vill.. Men men sak samma, får bli sängen i stället, lika skönt det. Och så hoppas ja på en trevlig och lugn morron dag, och en glad liten tjej <3 Annars finns det massor ja skulle vilja vräka ur mej och lätta lite på trycket i hjärnan, men tyvär är det sådant som alla inte bör veta..

vilken morron

Ja, vad kan man säga om denna morron ? Vaknade halv sex, och då inte utav Elina, utan av regn och åska som susade precis ovanför. Jobbigt läge. Hehe, men det gick o ja kunde somna om, även om det bara var en timma. Och nu sitter ja och kollar på "superNanny" hehe. Finns inte mycket bra att kolla på så här dags.. Och huvudvärk har jag med. (suck) Men i dag ska vi hälsa på Pappa (elinas morfar) Och Bettan. Det ska bli trevligt.


vägrar

En liten plutt som vägrar sova och bara är tyst o lugn i famnen. Så inte lugn o ro en på en stund. Nu blir det mys med lill plutt. Sen blire film. Och filmen i går var en av dom bästa på länge. =) 


saknar er

Ja, vad ska man säga.. "Vissa" kan verkligen konsten att knäcka en på mitten.. (suck) Men det är som det är, och inget kan ändras på heller.. Men men skit samma. Ser fram emot morron dagen, då vi ska Hälsa på Elinas Morfar och Bettan :) Ska bli kul och trevligt... Och så hälsa på små systrarna någon dag inom kort. Saknar er <3

Ber om HJÄLP

Och förövrigt glömde jag fråga om någon snäll sj'l skulle vilja hjälpa mej att fixa i ordning min blogg design, så less på denna, och har varken tid eller kunskap om att göra en snygg. Kan bara små fixa lite med en Header. Vilket ja ej hinner. Så någon som vill hjälpa mej lite granna ? =) Vore snällt.ber om hjälp

Baaad

Blev en lugn dag/kväll.. :) Skönt, blev en promenad, sen åkte vi och badade en sväng med bekanta.. Nu sitter ja och dricker Pepsi. (helt Ointressant) Hehe. Och snart blir det någon skum film som ja inte kommer i håg vad den heter eller handlar om. Sen sussa, och hoppas på en trevlig morron dag <3

sooool

Ska snart gå ut på en promenix. Skönt att solen är framme igen. Elina sitter och gör glädje tjut nu när hon fått tag i guitar hero gitarren. Hehe, så sött! Blir lugnt i dag, i allafall inget mera en promenaden som e planerat. Men vi får se vad som händer.


så småningom

Blev en promenad hem till Maria och barnen en sväng. Lite små regn bara, men det var skönt. Men något att inte rekomendera att gå i detta väder är Foppa tofflor. Haha, men det är en annan historia! Blir bara mys o tv tittande i kväll.. Har inte mycket mera att skriva en att ja blivit kär i en Kamera ! <3 Den ska bli min så småning om.

ses senare

Vilket tråkigt väder vi har. Vad ska man ta och hitta på en sån hära dag då ? Ja, det återstår att se. Lillan springer runt i gå stolen just nu. Men snart ska hon sova en stund, så vi orkar med att ha roligt denna dagen med.. =)I går var det film kväll.. Blev att kolla på Bröllops fotografen "igen", men den e faktiskt helt okej. Så det gjorde inget. Får se vad det blir för film i kväll..

bilder..


Jag och Madicken


Grymt snygg va ? :P


Och snyggare blir man...


skoj

Hejsan hoppsan. Har vart en lugn dag i dag, och gårdagen var jätte rolig och trevlig med räk båten och lite party hemma hos Borni. Det måste vi göra om någon gång, men då tar vi Taco båten i stället :P Så ja med kan äta :) Hehe.

Ses

Nu börjar det närma sig räk utflykt. (utan räkor för min del) Borni hämtar oss vid fyra tiden, då till Köping, hem till han o tjejen, sen vidare därifrån till båten. Ska bli riktigt trevligt. Och har äntligen letat fram min kamera med :) Så bilder blir det. Och dom får ni se i morron. Nu ska ja sminka mej lite och fixa håret, även om det ser ut som det ska bli regn och rusk ! See You !

väder

Räk kryssning i dag då :P Hehe, ska faktiskt bli skönt, hadu juh vart roligare om det fanns lite värme kanske, men det är som det är. Och om det blir som ja tror så kommer vi inte i väg för att vi inte får för "någon", men jag hoppas i allafall att det blir av,  för ingen annan ska kunna bestämma om vi ska iväg. Så är det bara.. Mår fortfarande inte helt bra i magen efter förgiftningen, och lite illa mående har ja kvar. Men det är nästan helt bra i allafall så det är jätte skönt. I morron blire familje dag och familje mys..Näe nu ska ja fixa lite granna så ses o hörs !

Allergisk

Har vart och fiskat en sväng, men blåste så dant, så det var inge roligt, och absolut inget bra fiske ställe, bättre bad ställe :P Hehe.. Ska i väg senare och bada, om vädret håller i sig, så blire ett kväll dopp. Och i morron blire räk kryssning. (fin fint) haha, speciellt för mej som e allergisk ;)

Garanterat

Vart och badat en sväng. men det var ganska plågsamt med magen o allt som blivit sämre igen i dag, får knapt i mej mat, men dricker i allafall.. Annars är det lugnt. Lillan mår toppen, och växer så att det knakar =) Riktigt kul att se henne växa.. Har inte blivit någon film dom senaste kvällarna när ja ej mått bra, men i kväll blir det en film garanterat =)

trevligt

Ska just kolla film =) Har vart och badat en sväng i dag, spelat guitar hero :P Och ja bara haft det trevligt. Men är fortfarande sliten o har lite halv ont i magen. Kanske inte så konstigt när ja knappt ätit sen i söndags, men i dag åt jag i allafall. Och mår nästan helt bra. Vilket är riktigt skönt :) Näe tack och godnatt alla där ute..

akuten

Söndag kväll till måndag morron låg ja på akuten. Skit jobbigt, samt tråkigt. Värsta kramperna i magen. Och det visade sig vara mat förgiftning. Inte alls skönt. Mådde dåligt hela gårdagen med.. Näe nu ska ja få i mej något att äta så ja blir lite piggare.. skepp o hoj !

Lovar

Har haft en trevlig dag med min underbara dotter <3 Underbart och mysigt. I kväll blir det en film. Sen sova, och hoppas på att det är svalt och skönt i sov rummet :P Hehe.. Och i veckan blir det T-hälla/E-tuna =) Träffa lite vänner och lite släkt.. Ser fram emot det ! Komma bort ett tag från denna håla, ska bli riktigt skönt kan ja lova.

Promenix

Blev sovmorron i dag. Efter en natt som var svår att somna. Och lillan har just somnat om igen.. Så nu sitter ja o degar framför tv:n.. Ska göra klart allt här, så vi kan gå ut sen när Ellie vaknar :) Fast snark ska Elinas gammelmormor komma hit och dricka lite kaffe så efter det blir det en promenix =)

trött

Sitter o slöar här hemma. Lillan sover, och W som körde hem oss glömde stänga lite av takluckan. Så en skön kall regn dusch rätt över mej. Haha. Kallt blev det. Men nog överlever ja i allafall. haha. Ska kolla lite på tv, sen ska ja hoppas på att W kommer o lämnar filmen, så jag har något att kolla på, annars blir det en tidig säng gång..


Och  så måste jag bara tillägga att jag är riktigt trött på folk som snackar så mycket skit.. Suck ! Men folk har väl inge bättre för sig en att gå och snacka. Bara för dom själva tycker och tänker så mycket, behöver juh knappast jag få skulden för det. Har ni något och säga, så kom till mej. Och tycker o tänker ja något om någon så snackar ja knappast skit bakom ryggen på den. Snarare tar det med den personen om ja har något JAG undrar..


mys

En lugn dag med lite bad, en lång simtur tills det blev lite strömt.. Hehe. Och nu ska ja packa i hop skötväskan och extra kläder o allt till lillan. Ska ner till Näs en sväng och umgås med folket samt grilla lite. Trevligt. Sen blir det film kväll och mys hemma.

allt o inget

Har vart en sväng o badat i dag, men bara en snabbis. Handlat lite granna och lekt med lillan såklart. <3 Och så har ja på börjat en skiss på en tattoo som ja själv vill ha efter sommaren =) Kommer bli grymt snyggt ! (hoppas ja) hehe.. Och nu är det dax att krypa ner i sängen så man orkar med morron dagen. Så ses och hörs

fläsk

Sitter o slappar lite granna. Ska snart ut i solen, kanske iväg o bada en sväng på samma gång.. Sen hem o äta lite o slappa igen. Nu har ja ej tid med detta längre. Måste ut o svalka fläsket... 


Åhhhhhhh

Har vart in en sväng till västerås. Det är juh Power Meet, riktigt mycket med folk, riktigt många fin, fina bilar. Och även en massa skrot högar och konstigt folk. Så väldigt blandat med folk kan ja lova.. Hehe. Men nu är ja hemma och har vart sen sju. Lillan ligger o leker på golvet och vägrar att sova.. Och jag sitter och har ap tråkigt. (suck) Och vissa borde kunna tänka lite mera på alla i stället för att bara tänka på "vissa".. Aja kan inte skriva mera, detta är en öppen blogg så vill ej skriva vad ALLT handlar om. See You !

Idiot..

Som sagt, igentligen borde ja inte ens skriva när det är som det är just nu. Helt sjukt, och vissa förstår inte varför man tycker som man tycker, men dom flästa normala människor skulle helt klart tycka som ja tänker om denna saken..

web cam ;)

Tänkte bjuda på en bild på mej o min lilla prinsessa<3 Inte den bästa kvaliten men det duger.. Min lilla tjej sitter o säger DadaBabaaaaa hela tiden nu=) Och blåser prutt ljud med munnen o bubblor. Så sött. Men snart dax för sängen för lill plutt. För min del blir det film, sen sängen. Har fullt ös i morron. Ses o hörs


städa

Vissa kan verkligen konsten att reta upp en. (suck) Men det är som det är. Får bara hoppas på det bästa ! Sitter o lyssnar på lite svag musik, Lillan sover så passar på att slänga i hop en blogg. Annars har ja hängt tvätt som en galning, plockat, deiskat och börjat städa.. Ja en massa nödvändiga saker som inte är kul nu när det är varmt ute igen. Men som sagt det måste juh göras. Skulle vilja in till stan, det e juh Power Meet. Men även det får vänta, har inte tid.. Näe nu ska ja njuta av musiken en stund, sen fortsätta att fixa och dona. 

tjolahopp

Hej hopp :) i går var det en hel dag ute. Riktigt mysigt och skönt. Lek med bollar och alltt möjligt. Kaffe drickande osv.. I dag har mera blivit en inne dag, inte alls så fint och soligt väder, men ändå skönt. Väntar på "Skägget" så ska vi gå ut och gå en sväng.. Sen får vi se om det bär av in till stan en stund på Power Meet :P

kvälls bad :)

Blev ett snabbt kvälls dopp :) Och gud så skönt det var. Riktigt underbart <3 Nu är ja hemma, lillan sover, och ja kollar lite på tv. Ska snart krypa ner i sängen o sätta på en film så ja somnar. Så härligt att det är svalare inne i kväll, så svårt att sova när det vart så häraa vamt och kvavt ute. Och bye the way, jag har köpt nya sol brillor. =) Det var utförsäljning, så 15 kronor fick ja betala för dom. Hehe, det är lagom pris, för mina brukar gå sönder o försvinna :P

.....

Helvete. Ingen lust med något just nu. Men det är som det är, nu ska ja göra mej i ordning ! Hej Svejs !

sola och bada

Bad och sol. Skönt att bada, riktigt skönt.. Nu kollar ja på en annan del av köping. Hehe. Tycker faktiskt att dom är coola !! Nu ska ja ta mej ett stort glas vatten, sen mysa med lillan innan hon ska sova <3 Och någon dag i veckan blir det t-hälla och E-tuna igen :) Och slinga håret, som ja inte haft varken tid eller ork med denna vecka.

bad och mat

Fasiken vad varmt det varit i natt. så kvaft och svårt att sova. Vaknade flera gånger av att det var varmt. och även lillan har vaknat en hel del, stackaren, svettades som en tok. Sängen var helt blöt, så hon fick sova med mej :) sista timmen. Fast det blev ganska så varmt det med. Men mys pys endå.. Snart blir det bad och mat hemma hos peter. Trevligt !

bad + kubb + mat

Har vart en heldag på  stranden. Och lillan plaska och hade roligt :) Sen blev det kubb och grillning med Anna, Winsa + deras barn. Riktigt trevligt. Fast sen blev det för mycket mygg, så det gick ej att vara kvar.. Nu sitter ja och kollar på tv. men snart säng dax, men det är så kvaft att ja håller på att klibba sönder totalt.

Badat

Hej hopp :) Sol och vackert väder i dag. Riktigt skönt, men blir varmt för lillan. Så i dag har vi vart och badat. Mys pys <3 Elina älskade att plaska. Fast helst ville hon vara under vattnet med huvudet, vilket ja inte tyckte om, men hon tyckte om det så :) Hehe. Nu sitter ja och läser lpite bloggar och kollar på tv. Blir snart sängen! Skepp o hoj

grill

Nyvaken, och trött som en "ja vet inte vad".. Kaffe, sen en dusch ! Sen får vi se hur vi lägger upp dagen :) Men jag är i allafall dunder förkyld fortfarande.. Ikväll blir det för modligen grilla, och mysa <3

tråk

Sitter här och tråkar. Elina har just somnat. Hon vägrade sova, men nu efter mycket bökande så har hon faktiskt somnat. Så nu sitter ja här och bara tråkar. E trött som tusan med :/ så sängen blir det om en liten stund. Skönt. I morron blir det en sväng till E-tuna/T-hälla, sen blire att åka och bada lite tror jag :) Kanske lite grillning på kvällen sen med. Mys pys !

Godkänd

Filmen i går (wallander-vittnet) var helt okej, inte en av dom bästa, men heller inte den sämsta, så det blev helt klart Godkänd i mina ögon :) Lillan ligger o sover fortfarande. En liten sju sovare. Hehe. Så nu tänkte ja hoppa in i duschen, och fixa i ordning mej medans hon ligger o sussar.

RSS 2.0