Det är sjukt drygt !

Blev att lämna Ellie på dagis i morse, direkt efter det så for vi iväg och lekte lite med Mira :) Eller ja, det var Ronja som lekte med henne, eftersom hon och ronja e lika gamla, eller Ronja e faktiskt en hel vecka äldre ;) Hehe.
 
Sen blev det att vara hemma, och äta osv. För att sen hämta Ellie på dagis och så vidare till en bekant o leka ännu mera med Han/Hennes två barn... (jag vill inte namnge alla vi umgås med utan att fråga om lov, därför får det bli så här halv flummigt skrivet) Hehe. Så där var vi o lekte en stund, för att sen handla och åka hem igen :) Kvällsmaten e avklarad. Och Elina har redan somnat. Medans Ronja ligger och sjunger bä bä vita lam i sin säng, samtidigt som hon lyssnar på Hitta Nemo <3
 
Förövrigt så har ja tandvärk så det heter duga ! Jag brukar inte ha tandvärk och detta e bland den jobbigastge värken ja haft! Känns som det strålar upp i både örat och i huvudet ? Usch och Fy för tandvärk!! Blir o ringa tandläkaren i morron. Trotts att ja är livrädd för tandläkaren :S men bättre gå dit o få bort det onda i allafall..
 
Direkt Ronja har somnat så ska ja bara koppla av, kolla film, försöka få imej nått att äta (inte lätt att äta just nu) Sen blir det att sova tidigt för min del.

Både tåraroch massa skratt ! <3

Hej hopp.
 
Dagen började med huvudvärk/trötthet i dag. Pgr av tråkigheter som ja fick reda på igår. Dock har ja pratat av mej och även tänkt efter en massa. Och jag kommer ALDRIG mera gräva ner mej för något sånt här. Så är det bara. Jag har mitt egna liv med mina underbara små flickor. Och gräver ja ner mej och är lessen o deppig skulle mina barn märka det, och jag tänker INTE låta någon annan göra så att ja blir helt nere !! Jag måste koncentrera mej på mej själv o mina barn, och inget kan komma imellan det !! <3 Finns ALLTID här för er! Och även för mina underbara syskon<3  Ställer upp i vått och i torrt ! Jag älskar er <3
 
 
Jo, men nu blev detta ett lite skumt inlägg men orkar inte gå in på massa tråkiga detaljer ! Och vill inte skriva ut allt för personligt. Men det tror ja ni förstår?! Hoppas det iallafall.
 
Nu ska jag träna träna och träna ;) Haha, har kommit igång, och ja det är ett beroende när man väl börjat. Har aldrig annars vart intresserad av att träna. ( i ungdomen var det mycket sport bara) Men nu har ja fått inspiration och så vill jag verkligen komma i form och känna mej nöjd med mej själv ! :) Efter träningen blir det, en dusch, sen manikyr och så en ansikts mask.. Och film om ja orkar :) :)
 
Jag är glad för allt jag har, och jag ska bli en gladare, lyckligare och positivare tjej nu.. Och även söka upp, och få bra kontakt med några stycken igen.
 
 
Musiken i mina lurar, ger mej ännu mera motivation till allt, är peppad till max, när det gäller ALLT nu :)
 
 

Mördarbacken

Yes, dagen e startad, började dagen med frukost mys med mina tjejer<3 sen klädrace ;) och allt som hör till. Sen en promenad ner mot dagis, eftersom v var i så god tid så tig vi en extra promenad. (en omväg) hehe.. Och så för å komma hem blev det att gå upp för mördarbacken. Och allt detta har resulterat i att jag har värsta sko skavet från hälen upp till hälsenan:( ingen höjdare alls! Men skönt att promenera i detta väder! Hoppas detta väder håller i sig nu :))

Blir ett tränings pass om en stund! Blir ett ett mag och rump pass;) kommer typ känna mej död i morron haha! Men ser redan resultat, så nu e jag mer taggad en någonsin:) Äntligen ska ja komma i form!


Kryper i tårna

Idag har vi krypit runt som dårar typ, och barnen har typ haft överskotts energi så det heter duga. Dansat runt, klättrat i gardiner ? Klättrat på både stolar/bord och i skåp.. Och Ronja min lilla busunge har stoppat ner snusdosor, papper, leksaker, toarullar och tusan vet allt i toaletten och försökt spolat. Vilket resulterade i att toan typ svämmade över. Inte så trevligt att ta reda på, men dock ett måste !

Det var kort beskrivning av denna dagen, och nu sover dom små liven så sött i sina sängar, och ja ska ägna mej åt en massa "måsten", fast inget e ett måste, men orkar inte se en massa stök i morron bitti så bäst att snygga till allt nu på engång :)

Efter alla såkallade måsten, så blir det att fortsätta rita och kladda :) Jag har fått inspiration att börja skissa/måla och rita igen, och skulle kunna sitta flera timmar, men det tillåter inte mina handleder mej :/ Men tänkte börja lägga ut lite bilder på vad ja ritat och så ? Om det e något av intresse ??

Och NEJ, jag använder mej INTE utav facebook längre, det var ett bra tag sen ja avaktiverade mej. Men använder INSTAGRAM, och lite andra sidor i stället !


Se upp i backen

Har vart i pulka backen med kidzen och deras kusiner Kevin och Anton o deras mamma o pappa. Så full fart neråt, fort gick det :) hade med oss kaffe, varm choklad, smörgåsar, festis o nå kakor. Riktigt trevligt:) Tror nästan det var vi vuxna som hade roligast när vi åkte madrass, Bob, pulka och tefat..


Efter all ute lek bar det av hem till kusinerna o värma oss lite, åt mat, spela tv spel och lekte. Nu e vi på hemma plan "igen".. Ska äta kvälls mat o sen göra kväller. Blir en tidig kväll även för min del i dag.. Skönt!


Leo's

En fartfylld dag med massa skratt, massa bus, massa liv, och massa gott :) Har vart med ungarna och två av deras kusiner på Leo's Lekland, kan bara säga att ronja är mer vild en tam! Haha, fick juh springa som en dåre efter henne, och klättra som en liten apa gjorde hon med. Medans Elina var lite mera still och fäste sig vid vissa saker bara. Hon vill inte klättra runt så mkt. Men sjukt kul var det iallafall :) :) Blev lite M'cdonalds på hemvägen. Och snacka om att ROnja kan konsten att äta mycket.. Nästan ett helt happy meal tröck hon i sig ? En hel cheesburgare och nästan alla strippsen samt alla äppelbitar. Trots att hon äter som en liten häst, så är hon ett litet benrangel..

Och jag som trodde att efter denna dag kommer dom somna lättare en någonsin ? Hmm, ja, tro kan man juh alltid göra. Ronja ligger o babblar på för fullt för sig själv på rummet och Elina säger åt henne att vara tyst :) Hehe. Ska in och säga åt dom att vara tysta nu, och sätta på en NY saga :)

Så kanske vi hörs sen, beror på om ja har ork, för jag e helt slut, och skulle kunna somna sittandes känns det som.

Kaffe kaffe och Kaffe

Tjaba, tjena hallåå!!

Haft en fartfylld morron, med både mys, dans och lek :) Och så har ja dock sovit som en kratta (mindre kul) Men det är som det är.. Nu är det lunch time !!

Sen får vi se vad dagen har att erbjuda denna dag. Hehe..

Har lite små planer på lite av varje. Och vissa saker e redan på "G" :) :)

Och så tänkte ja ta en dag för mej själv snart. Känner att det skulle vara skönt att bara kunna ägna mej åt mej själv.. Iallafall några timmar typ ? Känner mej som ett Ego när ja skriver så. Men man måste få lite egen tid med. Och bara kunna slappna av juh. Eller ?

Näe nu ska ja återgå till verkligheten :) <3

Take Care !

Presenter och besök

Haft fin främmande:) brorsan o hans tjej o deras lilla son. <3 bjöd på mat, fast det blev bara korvstroganof och makkisar i lite paprika o tomater:) fast det blev gott det med.

Barnen fick jätte fina presenter. Varsin hund som åker omkring på golvet. Och så fick dom jätte fint lego (duplo) man kan bygga tårtor o muffins. Riktigt tjej lego:) så nu leks det för fullt med lego:)

Och lill kusin fick med grejer av oss, han fick en one piece och en munkjacka samt ett par mjukis byxor:) och så skicka ja med diverse leksaker och påslakan o grejer till fasters Lill plutt<3

Nu blire lite mer kaffe. Och om en liten stund bär det av o handla:))

Elina tjatar om mobo feddi just nu. Hon ska tydligen cykla hem till honom nu påengång för hon saknar dom redan:)) hehe.


Fin främmande i morron <3

Haft en fartfylld dag med en väldigt trottsig Elina. Och en väldigt gnällig Ronja. Men det har även vart roliga stunder och massa skratt. Och även tårar ! Ja, allt har vart som en berg o dalbana här hemma i dag. Men han med alla måsten, ska bara vika i hop den torra tvätten, och slänga in en sista maskin tvätt med :) Sen blir det nog att rensa lite skåp (bara för att jag vill) och absolut inget måste. Hehe. Fast igentligen är jag inte hundra procent klar, ungarnas rum ska med städas, dammsugas osv, men det får bli i morron. Eftersom Barnen ligger och lyssnar på Lejon kungen, fast tror redan dom sover (som vanligt)
 
 
Jo, just ja, jag ska ta fram lite grejer som Brorsan ska få kolla på, han och hans familj kommer hit i morron o hälsar på :) <3 Ska bli super skojigt ! Och mina flickor har tjatat nu om att träffa mobor Feddi (Morbror Fredrik) Och Elina och Ronja har även varsin present åt lilla mini kusinen :)
 
 
Näe, nu ska ja ta tag i tvätten, den måste vikas, och ska till och med lägga in kläderna i min garderob. Fast garderoben står i barnens rum. Hehe. Nu vill jag verkligen få ordning och reda på allt, när ja ägnat mej åt att städat typ halva dagen, även om ja fått avbryta städning ett X antal gånger :) Hehe. Men så kan det juh vara i bland. Känns så skönt å bara kunna sätta sig o slappna av när alt e rent o snyggt.
Mindre kul e juh o försöka städa barnens rum när dom river runt samtidigt i morron bitti ;) Haha. Det får kanske vara som det är. Dom leker juh hela tiden med grejerna så !
 
Näe tack och hej ! Kanske ses senare i kväll !
 
 

Lite Planering

Brr, kallt kallt och kallt. Ja, riktigt kallt, inte alls skönt. Men det är som det är, blir skönare nu efter lunch, för solen tittar redan fram lite granna, så den kommer nog kika fram ännu mera om ett par timmar :)
 
Blev o kolla film i går, och det blev hypnotisören. Som var helt okej, men trodde den skulle vara mycket bättre. Så blev juh lite besviken faktiskt..
 
Idag blir det en städar/fixar dag, och så klart massa lek och bus :)
 
  • Tvätta [ ] (Ja, detta behöver ingen närmare förklaring) Haha!
  • Städa [ ] (Både städa och rensa en massa smått)
  • Leka [ ] (Leka och busa med kidzen)
  • Träna [ ] (Ja har blivit lite beroende) Hehe!
  • Affären [ ] (Ah, måste handla lite granna)
  • Lampor [ ] (Sätta upp lite lampor och annat smått)

Det skulle bli ett kort inlägg ?!

Haft en trevlig dag och barnen har lekt med sin storasyster i dag :) Dom hade jätte roligt! Och så åt vi mat hemma hos barnens farmor nu på kvällskvisten. Och nu ligger dom o lyssnar på Lejon Kungen i sina sängar. Ska gå in och kolla till dom, det blev knäpptyst på bägge direkt, tror båda två tvär slocknade. Hehe.

Så dära, kika in till dom precis och dom sover som små stockar och lejonkungen har hållt på i sex minuter ? Hehe. Undra om dom någongång ska klara sig igenom hela sagan ? :)

Och själv ska ja hugga in på lite små träning, blir bara lite Rump träning och så träna armar lite. Känner mej lite halv hängig, eller så e ja bara lite trött kanske :P

Kvällens Måsten!! (inget är ett måste, men det här SKA ja göra)

# Träning (en halv timma)
# Duscha
# Vika tvätt
# Diska
# Skriva Inköpslista
# Soffläge :) :)

Ja, det e det som händer i kväll, så rolig är jag, hehe. Men har lite svårt nu att inte ta fram något gott när man ska kolla film. Är så van att typ äta nått gott till filmen,det hör juh typ till att sitta o äta godis eller annat gott! Jag e juh tokig i popcorn, men har lovat mej själv att dra ner på det, trotts att det inte e massa socker i. Ja skulle nog kunna äta popcorn varje dag. Det är SANT ! Så gott tycker jag det är. Men då ska det vara riktiga spis popcorn. Inge micro pop, inte alls lika gott juh :) Men men ja har juh lovat mej själv att dra ner på det. Och det har ja redan gjort med, typ bara ätit popcorn TRE gånger detta år ;) Hehe. Det e bra för å vara mej i allafall.

Näe nu ska jag ta tag i mina måsten, så det blir soffläge någon gång :)

Så simma lungt !

//Nataliie

Something

Skepp o hoj.. Slut på oboy! Hehe fast det kvittar. Sånt e inte bra å dricka ju;)

Vaknade upp strax innan klockan ringde, (antagligen pgr av att det var svin kallt) Började dagen med lite träning. Sen plocka ja fram o gjorde i ordning en mysig frukost till oss<3 Sen gick ja in o väckte min små tjejer..


Dock skippar vi morron promenaden! Tycker inte att det e okej när termometern visar -20 grader. Brrr, det e ju okej med lite minus. Med lite menar ja Max typ tio minus. Hehe..



The Impossible

Så dära. Blev ett träningspass på 40 minuter. :) Nöjd med att ja kommit i gång! Nu blir det film, sen sängen. Ska kolla på en film som heter "The Impossible". Handlar om en familj som åker till thailand på semester och så inträffar en naturkatastrof.. Mer får ni veta om ni kollar på den ;) Eller så kanske ja berätta lite till om filmen när ja sätt klart den (om ja nu orkar se klart den) Hehe.

I morron börjar dagen med start senast kl: 06.30, innan barnen vaknar tänkte ja köra en halvtimmas morron träning :) Sen blire lite frukost, klä på barnen o göra oss klara för att promenera ner mot dagis. Lämna Ellie, ta en omväg hem (för att få lite extra motion) sen hem leka o busa med min lilla mini bus Ronja <3 Städa och plocka lite granna osv osv. Hehe. Näe nu ska ja återgå till filmen.

Ha en trevlig kväll !

TheI mpossible

Så dära. Blev ett träningspass på 40 minuter. :) Nöjd med att ja kommit i gång! Nu blir det film, sen sängen. Ska kolla på en film som heter "The Impossible". Handlar om en familj som åker till thailand på semester och så inträffar en naturkatastrof.. Mer får ni veta om ni kollar på den ;) Eller så kanske ja berätta lite till om filmen när ja sätt klart den (om ja nu orkar se klart den) Hehe.

I morron börjar dagen med start senast kl: 06.30, innan barnen vaknar tänkte ja köra en halvtimmas morron träning :) Sen blire lite frukost, klä på barnen o göra oss klara för att promenera ner mot dagis. Lämna Ellie, ta en omväg hem (för att få lite extra motion) sen hem leka o busa med min lilla mini bus Ronja <3 Städa och plocka lite granna osv osv. Hehe. Näe nu ska ja återgå till filmen.

Ha en trevlig kväll !

Träna lite

Har just lagt barnen. Och ja, dom somnade näst in till direkt dom la sig i sängarna :) (så som vvanligt han dom inte lyssna klart på sagan) Mina små gll ungar <3

Kul och trevligt hade vi hos barnens kusiner. Och barnen ville äta i hop med sina kusiner, och Maria lagar tydligen lagom varm mat enligt Elina :) Haha, och jag lagar för varm ? Hehe. Gud vad Ellie har lärt sig nya ord och munnen går i ett på henne. Och Ronja försöker juh självfallet göra och säga allt som Ellie gör :)

Näe, nu blir det att träna lite, sen koppla av med en ansiktsmask och film på det !


Presenter

Ja, en lugn dag har det vart, med lite syskonbråk, lite gnälligt och så, men det e juh så det kan vara i bland juh. Så inget ja klagar över. Ska snart bege oss ner på affären, och sen vidare mot barnens kusiner.

Elina har gjort presenter i dag :) Både till Bettan och så till Morbror Fredrik och så till Ullamaj :) Yes, varför just dessa personer har ja inte den blekaste aning om. Hehe. Men säger hon att dom ska ha det hon gjort så sjävklart ska hon få ge det till dom :) :)

Har hunnit med en halvtimmas träningspass i dag bara, men blir ett till pass i kväll när dom små sover.

Nu ska ja bylta på oss kläderna så vi kommer i väg, så vi hörs när vi hörs och vi ses när vi ses ;)

Min lilla stackare<3

Hejsan hoppsan!
 
Vaknade av att båda flickorna kröp upp på varsin sida om mej och gosade med mej. Underbart att vakna på det sättet :) Frukost framför tv:n blev det i dag, och det var supermysigt tyckte vi alla tre <3 Dock vill inte Elina äta så mycket pgr av att hon har problem med magen :( Hoppas det blir något vettigt sagt från doktorn i morron när jag har telefon tid. Jag har mycket o säga, och tänker inte se min flicka lida av dessa problem längre. Så är det bara!!
 
Ska ta det hyffsat lugnt i dag, och blir en snabbis till tåv av barnens kusiner på eftermiddagen. Och så hadla lite granna.
 
 
Nu blir det att äta lite mat (goda rester från igår får det bli)
 
Så skriver mer senare :)
 
Tjingeling!!

70 års kalasande

Haft en fartfylld dag med massa gott o massa skoj. En snabbis på åsby, skulle kunna gå där inne flera timmar men nu hade vi inte tid eftersom vi skulle på 70 års kalas:) och det var jätte trevligt! Grattis Majsan:)

Och så avslutade vi kvällen med taco's och sen in i barnens rum o lyssna på sago cd :) sagan han hålla på i fem minuter, sen somnade mina små prinsessor <3


Grattis till dej Vännen !

Har haft en dag med blandade aktiviteter. På morronkvisten blev det lugnt och lite tv tittande. Som sen blev en vildare lek ;) Och ja, en massa skojigt. Dock har Elina vart lite hängig till och från och haft ont i magen. Tur läkaren ringer mej den 22 nu. Och nu ska ja se till att det blir någon ordning på min lilla flickas mage..
 
Har såklart haft en mysig kväll med lite lördagsgodis och mys med. Men barnen somnade vid sju, så nu ska ja ta mej en dusch, sen sätta på en ansiktmask, ta bort gammalt nagellack (kanske måla på nytt) Om ja orkar. Hehe, annars blir det att slå på nån film.. :)
 
Och så fick ja ett roligt samtal i dag, från en vän som funnits med i många många år. Som nu berättar att hon ska gifta sig :) :) :) Det e stort ! Och jag är så glad för din skull att du verkligen hittat mannen i dit liv ! Massa grattis till till er <3

Stjärnorna och Månen

God morron, eler ja snarare god förmiddag..   Här började vi morronmys och gos. Sen frukost och nu sitter vi och kollar på barnkanalen. Men ska snart snygga till oss, klä på oss och göra oss klara för att promenera lite granna :)

Och det här med nappar, jag är så stolt att Elina bara totalt slutade direkt och inte ens frågar om sin napp, Ronja har sin när hon ska sova och när hon är gnällig. Men inte alls lika mycket som förut :)

Jo, har ni Instagram ? (har frågat flera gånger, men får dock inga svar) Hehe. (Nataliie)

 

Någon som har lust att hjälpa mej lite granna med min design här på bloggen ? Den är lite gamal och det ser ju inte ens ut som ja i headern lixom;)

 

(Rubriken måste inte alltid passa in)


En hel dag med träning ?

Har haft massa skoj med barnen i dag, mycket bus å mycket lek. Dansat, sjungat, handlat osv osv ;) Hehe. Har haft det traditionella fredags myset med. Idag fick Elina välja vad vi skulle ha, och hon valde ostbågar (ostkrokar) och popcorn. Och saft ! Dock han ja aldrig poppa några popcorn innan dom somnade. Men dom han juh få lite ostbågar, så det går ingen nöd på dom små liven :)

Och nu ska ja snart slänga i en maskin med tvätt, tända lite ljus, och plocka fram något kvälls gottis till mej och så blir det en helkväll framför tv:n. Det blir en bra kombination det :)

Och har även hunnit med ett träningspass (här hemma) och då menar ja inte att ja dansat/lekt och sprungit som en dåre efter barnen. Utan tränat så som jag vill. Men å andra sidan kan man nästan säga att varje dag e somm ett långt träningspass ;) Haha.

Bye Bye Äppelpaj !

Skaka rumpan

Skaka rumpan, klappa händerna, bä bä vita lam.. Så sjunger Ellie just nu:) hehe. Låter så himla gulligt! Nu ska vi snart röra oss utåt o leka av oss ännu mera. Passa på å handla lite granna.

Och i kväll ska vi baka, ha fredagsmys och kolla film! Myse pys<3


Både gott och ont

Oh, jösses, inte den bästa morgon starten man kan ha.. Barnen vaknade typ på fel sida o bara gnällde o retades med varandra. Frukosten blev lite lugnare, o dom blev lite piggare, vilket kändes skönt.. Vi hade massa planer planerat för i dag, som skulle uträttas o göras på förmiddagen.. Men nu blir det att göra på eftermiddagen pgr av en massa strul o att allt bara går helt fel just nu..


Och i går när ja hämtat Ellie från dagis fick jag hör en grej. (en grej som handlade om mej) Och ja undrar bara varför folk går o snackar så mycket till andra ? Har ni nått o säga om mej, så fråga gärna mej rätt ut tack ! Ingen mer en ja kan ja ett RIKTGT svar när frågan handlar om mej lixom..

Gratisträning # Promenad

Idag vaknade ja innan barnen, så ja smög upp, satte på tv:n, fixade i ordning frukost och sen vaknade barnen lagom när ja skulle gå o väcka dom :) Så en lugn och skön morron utan en massa stress. Skönt!!

Sen promenerade vi ner till dagis. Och, med tanke på all snö, så var det ingen höjdare att gå med vagnen med ståbrädan. Det var tungt. Men ser det positivt, extra träning, och Gratis, desutom ;) Hehe. Sen en extra omväg för att gå hem med Ronja igen. Och om en stund ska vi gå ner o hämta hem våran lilla Ellie igen <3

Får se vad vi hittar på när vi hämtat busan på dagis. Men något måste vi juh göra. Hehe. (har ingen ro o sitta stilla längre)

Och, jag har kommit på att ja älskar tomat ! (fast dock svider det lite runt munnen när ja äter dom) Men det skiter jag i, för det e sjukt gott :)

Magnifikt?

Idag blev inte helt som tänkt, men det går en då.. Hade så fruktansvärt ont i magen o ryggen i marse när ja vaknade, att ja knappt orkade gå på benen. Så Elina fica vara hemma, men lite tur att barnen e lugna så här på förmiddagarna. Så vi har kollat film o myst o ja mår mycket bättre nu :) Fast e fortfarande öm o så vidare, men har nog bara legat konstigt i natt ? (hoppar börjat säga hoppas det bara e så i allafall) Hehe..

Ätit köttbullar potatis så och lingon, och gud vad dom käkade mina små prinsessor :) Kul att dom gillar min mat ! Elina har böjat prata så vuxet på senaste dagarna, i dag sa hon, mamma, vilken magnifik sås ? Haha, aldrig att ja säger sånna ord.. Gullungen min ! <3


Helt sjukt, det bara sa *pang*

Ojsan, glömt bort bloggen lite granna, men har haft annat för mej ;) Elina var på dagis från 9-14 och så har vi vart på fiket, samt hälsat på farmor (barnens farmor alltså) Och så har barnen lekt med Ella :)

Och när ja stod och skalade potatis hände något hel skumt. det bara small till högt upp i armen (nästan axeln) Så armen låste sig totalt. Och det gjorde så sjukt ont att ja slängde mej ner på golvet. Och tårar kom det :( Nu är det mycket bättre, men långt i från bra. Har fortfarande ont, men inte alls lika ont, men gör ont från nacken och ner på hela över armen, samt högt upp i ryggen ? Undra vad tisan som hände igentligen. Blir det inte bättre får ja juh ringa ner till vårdcentralen o kolla vad dom säger.. Men nu är ja lite skraj för potatisar o potatisskalre ;) Haha ! (skämt o sido) känner mej lite halvt handikappad när vänsterarmen inte fungerar 100% bra kan ja juh påpeka.

Barnen sover så sött i sina sängar efter att ha lyssnat på lejon kungen saga. Och själv ska ja försöka plocka lite leksaker och sen lägga mej på soffan.

... ... ...

Vet inte vad ja ska skriva. Eller rättare sagt, ja orkar inte skriva just nu. Blir o sova tidigt. Trött, tröttare tröttast !

Man hinner mkt om man vill

Har redan hunnit med att säda vardagsrummet, samt barnens rum:) Och maten står i ugnen. Vi har kladdat i hop en pizza tillsammans. Ska bli mumsigt.

Sen blir det ut och leka, mata fåglar o hmm ja vad mer ska vi hitta på då? Ja, det visar sig :)

Ett tips som är riktigt Gott !

Tänkte tipsa om en super god grej :) Blir som en röra, som man antingen kan äta till maten, eller på smörgås eller hur man nu vill äta den..

Du behöver!
2-3 msk Matolja/olivolja (den du själv föredrar)
1/2 Gurka
1/2 Lök
1 Vitlöksklyfta
1 Tomat
Svartpeppar (en nypa)

skär/hacka gurkan i väldigt små bitar, gör samma sak med löken och tomaten. Lägg allt i en skål, pressa i vitlöksklyftan. Häll i oljan, och blanda om allt. och svartpeppra lite..Ställ in i kylen en stund :)

Oljan kan du ha både mer eller mindre av, jag kör jämnt på måfå. Och i bland kör ja i lite chillii med :)

Har dock ingen bild på detta ännu! Men tycker lätt ni ska pröva ! Riktigt gott på en rostad mack, eller tillen god kött rätt !


Rockbands tjejerna !

En skrattattacks morron ;) Frukosten var lugn, men sen blev det massa lek med duplo, och nu är det rockbans tjejer jag har. Elina står med sin elgittarr med inbygd mikrofon o rockar på för fullt, och ronja med en keyboard med mikrofon. Ronja sjunger bäba vita lam och elina sjunger skaka rumpan ;) Haha. O så står dom och hoppar upp o ner. :) Mina små gull ungar <3

om cirkus en timma får vi främmande. så då blir det både prat o massa mer lek o stoj... Sen blir det en sväng ut o leka ännu mera. Och så ska ja fixa en massa här hemma i kväll med.

Och i kväll tänte ja lägga in lite nytt här på bloggen. Börjar med lite recept, tips, och förståss mera bilder :)

Tog lite sov morron:)

God morron!

Vi tog lite sov morron i morse. Barnen var helt slut efter allt kalasande i går. Men nu är Ellie på dagis. (fast hon ville inte, hon ville stanna hemma o leka med sina nya leksaker)

Jag o Ronja myser lite, och snart tänkte vi göra oss klara för lite äventyr:) men vad har vi inte bestämt ännu. Hehe.

Och annars blire en ganska lugn dag med lite små plock o fix här hemma. Typ tvätta o dona lite! Inte kul, men ett måste.

Så hörs senare;)

Bye så länge


Grattis min lilla 3 åring<3

Hej.. Idag har vi haft fullt upp:) Började dagen med att sjunga för Elina o ge henne frukost på sängen. Eftersom det e hennes födelsedag i dag<3 min stora tjej är nu redan 3år..

Sen i väg till dagis, lämnade Elina gick till affären, handlade diverse till kalaset mm.

Gjort tårta, blev en enkel men stilfull tårta;) hehe. Den blev omtyckt! Det som e viktigast:)

Och nu är båda barnen helt slut efter denna dag, och Ellie e jätte nöjd för alla sina fina nya grejer hon fått:)

Hon har fått Lego, Barbie dockor, kläder, böcker, sagoberättelse på cd skiva, fingerfärg, kritor, pussel o massa annat skojigt:)


I morron är Elinas stora dag :)

Idag var första dagen på dagis igen för Elina (eftersom hon haft jullov) Och hon hade haft det jätte skojigt på dagis. Och när ja hämtade henne var hon jätte glad. O allt hade gått toppen. Och så hade hon pratat på som en liten papegojja :) Hehe.. Och skrutit om att hon fyller år i morron o ska ta med glass till alla barnen :)

Har hälsat på hos Majvor en snabbis i dag, och så har vi vart in på bok handeln/leksaksaffären o kollat, och Elina hittade massor med skojigt hon ville ha :) Hoppas att hon får något av det i morron ;)

Båda barnen sover sen ca 40 minuter tillbaka. nya favoriten är att lyssna på hitta nemo. Och det fungerar galant för dom..

Nu blire lite kvälls gottis, och ett glas Cola (det e jag värld) Hehe. Och så har ja pratat med flera av mina släktingar i dag med. Blandannat Brorsan min ! Som ja snart får träffa igen :) :)


det kanske vänder

Oj, vad jag e dålig på att uppdatera.. Jag som lovade att bättra mej. Hehe, får väl se hur det går med det. Jag bloggar juh iallafall lite då och då ;) Bättre "lite" en inget alls !

Finns så mycket som borde skrivas ut, eller både mycket o lite, men vissa saker kan ja dock inte slänga ut på denna öppna blogg som vem som helst kan läsa, det kan bli lite fel.. Men det är som det är. Nu blire å lyssna på hitta nemo saga på sterion i barnens rum :) <3 Mysigt ! Tror dock aldrig vi har hunnit lyssnat klart på denna saga, för barnen somnar alltid innan den hinner sluta. Hehe.


En bild som inte hör till;)

Haft en fartfylld dag dansat bort julen i parken med barnen i dag:)) dansade kring granen, fikade och fick godis påse när man gick där i från. Så det var ganska mysigt det!

Sen en lugn kväll med massa mys <3 nu ligger Ellie o skrattar i sömnen, gulligt, undra vad hon drömmer som e så skojigt?:) hehe.

Och fortfarande går det bra utan nappar med. Ellie är helt utan i frågar inte alls om nappen. Medans Ronja använder sin bara nattetid. Mina duktigaste små tjejer<3 på tal om små, Elina fyller 3 år nu den 9 januari. :) tiden går lite för fort nu känner jag.

Nu ska ja lägga bort telefonen o försöka få lite sömn. Så Natti natt!


Smått och gott, och GOTT var det med.

Hej å hå.

En dag fylld med massa gott o blandat. Hehe. Barnens ena kusin fyllde 6år i dag, så har vafrt på kalas och ätit massa bullar, kakor och tårta, barnen har haft jätte skojigt o både ätit en massa gott, dansat/lekt och busat som små huliganer.

Efter kalaset blev det en snabbis till affären. Handlade inte så mkt, lite saft, blöjor, popcorn osv osv (jätte intressant va?) ;)

Båda mina flickor sover så sött, och själv har ja sjukt tråkigt just nu.. Vet inte riktigt vad ja ska hitta på för att sysselsätta mej faktiskt. Var igentligen bjuden på 30 års fest i dag, men tackade NEJ (som vanligt typ) Jag är inte den där tjejen som festar så mkt, ja är hellre med mina små underbara flickor o myser. Men visst hade det vl vart kul att komma ut, men det kommer fler tillfällen. :)

Näe nu ska ja försöka ta mej i kragen o sysselsätta mej med något innan ja lägger mej o glor på¨film o gottar i mej massa onyttigt ;)

Trött, ont och ingen lust

Vet inte riktigt vad ja ska skriva längre, eller inte just nu i allafall, finns igentligen massor som kan skrivas. Men har ingen ork att skriva alls just nu. Magont och huvudvärk. Ligger på soffan halvt ihopkurad och inväntar John Blund typ. En trist fredagskväll, men vad ska man göra när man känner sig krasslig och barnen sover? Lika bra o vila, så man e utvilad o förhoppningsvis mår bättre i morron :)

Ögon som lyser

Gnälligt värre från alla håll o kanter typ. *suck* Men men, det är som det är, och varför ska ja gnälla om det ? Då blir juh ja med en gnäll spik. Och det vill jag absolut INTE vara, även om jag tydligen e någon som man får skälla på o snacka skit om å allt vad det nu är... Men jag sa åt mej själv på NY års Afton att dettaa år ska ingen få trycka ner mej på något sätt o ja tänker inte acceptera att en massa människor ska lägga en massa skuld och skit på mej utan anledning och så vidare.. Grejen är, att nu vet jag juh att några av dessa människor läser min blogg, och ni vet vilka ni är, och andra behöver INTE ta åt sig av detta. :)

Nog om detta. Nu blir det på med massa kläder, ut och leka, mata ankorna, ta en promenad. Fota lite granna osv osv osv. ;) Uppdaterar med andra ord senare igen!

Allt o inget 2013

Ja, jag vbet, dåligt uppdaterande o så, men lite fullt upp här. Och lillasyster är kvar med. Så har prioriterat att sysselsätta oss på annat sätt :)

Känns som jag inte sovit allt för bra och heller inte så mycket detta år. Hehe. Så nu måste det bli ändring, ordning och reda, och regler och rutin :) Nu ska det bli ordning o reda på torpet igen ;)

Och själv har jag ett nyårslöfte! Träna träna och träna. Nu ska ja börja träna så jag blir fit for fight ! :) Och sluta röka behöver ja inte göra, eftersom det redan e gjort :) Har vart rök fri ett bra tag nu :) Vilket e underbart skönt ! Dock så blir det juh snus lite då och då i stället. Men känner mej mycket bättre utan dom dära förbaskade ciggen iallafall..

Tänkte komma igång med bloggen lite mera med, och ha lite recept, och lite smått och gott, lite tips och diverse annats :) Så håll koll om ni e sugna att se vad som kommer hända här inne:)

RSS 2.0