Mina älsklingar<3


Jag tror INTE ja orkar, fast ja MÅSTE

Jag kan börja med och säga att jag INTE hunnit klart med garderoben ännu :( *suck* Och just nu orkar jag heller inte göra det. Men ska ta det om en liten stund.. Iallafall, sortera sakerna så allt ligger i olika kassar/lådor. Bära ner i källarn kommer ja knappast att orka/vilja eller göra i dag. Hehe. Och sen en dusch, och så ansikts mask, och ladda för Ullareds resan som sker i morron :) <3 En slappar kväll framför tv:n, sen däcka om kull sig själv i sängen. Låter bra det !    

Kram //Nataliie


Inte vill hon sova heller

En liten Ronja som verkligen vägrar att somna! *suck* Hon bara gnäller och inget alls är bra mer en att vara i famnen. Så hinner INTE med mycket alls om ja ska vara helt ärlig. lite halv drygt. Hoppas hon somnar snart så ja kan fortsätta en stund innan jag ska hämta mitt bus troll på dagis i allafall. Så ja slipper göra precis ALLT i kväll.

Kan ju vara skönt att bara sitta en stund i kväll när barnen somnat.


Måste

Nu är en av dagens pro,menader avklarad :) Känns så skönt, och så värsta perfekt väder på det, kan juh INTE bli bättre  en så. Ronja kommer snart sova o jag ska ta tag o fixa garderoben. Ska ta en före och en efter bild, så får ni se vad ja har/ska/måste hinna med :)

Hoppas bara ja hinner bra mycket där i innan ja ska hämta Elina. För sen kommer ja nog inte ha så mycket mer tid förens i kväll typ. Men det ska lösa sig, det SKA hinnas med :) Punkt och slut!

Finns inte många, mn här är 1

<3Tänkte tillbaka och inser hur fort tiden bverkligen går. Hittade dom få bilder det blev när ja födde Ronja. Men eftersom händelsen inte inträffade på förlossningen och gick så snabbt så han man inte tänka på att dokumentera händelsen. Men Ronjas förlossning kommer ALLTID finnas i huvudet. Ja även Elinas med såklart. 

 


Kaffet

Lite Morron mys <3, Ska sätta på mej lite kläderm plocka fram kläder åt barnen och sen bär det av för att lämna Lilla skrutte Bus på dagis, och ja och Ronja ska Direkt hem efter vi lämnat Elina. För jag ska fortsätta med garderoben, får passa på när Ronja somnar sen. (hon brukar nästan alltid somna på vägen hem igen) Och då är det bara lägga över henne i sin säng, helt utan problem.. Och jag kan fixa och dona i minst en timma i allafall :)

Och nu är det faktiskt INTE alls lång tid kvar tills vi drar i väg :) Ska bli så skojigt! Längtar tills i morron bitti..


skräck på nätter

Nä, een dusch på det här, och sen blire nog att gå o krypa ner under täcket..

Elina har "nattskräck" som det kallas, eller ordentliga mardrömmar. Stackaren, vaknar (fast tror hon sover när det händer) Sätter sig upp skriker/skakar o svettas. Mammas lilla stackare. Vet inte vad ja ska göra. Men hon somnar om nästan direkt när man går in och lägger henne ner o klappar henne lite.

Jag lovade juh bilder. Och jag har precis tömt kameran och lagt över allt på ett usb liknande grejs. Men bilderna orkar ja inte lägga in just nu, prioriterar en dusch i stället för datorn :)

Loppis

Motion så det räcker för i dag nu :) Hehe. Nu sover lilla mini, Elina leker och ja tänkte slänga i väg en blogg lite snabbt medans ja dricker kaffet.. Har massa ja måste hinna med innan vi sticker till Ullared. Typ rensa barnens byråer. Rensa det som e försmått, det som inte e så fint längre osv.. Rensa och plocka bort från min garderob, och så packa ner sånt som bara står och skräpar. Inte direkt skräp, säkert sånt andra behöver/vill ha, så tänkte se om det e någon loppis snart, kanske sälja bort sånt som inte använd, tjäna lite pengar i stället för att slänga bort det :) (ganska så smart) Så det som väljs att bli loppis saker packas ner i kartonger och ställs ner i källaren så länge.

Fast kommer varken orka eller hinna fixa allt i dag, men det ska vara klart tills torsdags kväll! Inte ska, det MÅSTE vara klart då :)

Vad tycks om min nya design föresten ?

Jag kommer nå mitt mål

Det är så tyst och tomt här hemma när Elina är på dagis :( Nästan så man har tråkigt, och samtidigt är det lite skönt, då jag hinner med mycket mera här hemma, typ tvätta är mycket lättare då jag bara behöver ta med Ronja ner i tvättstugan. Men saknar Lillbus. Men snart dax att hämta hem min lilla busunge <3


Och så har ja påbörjat en diet som ja skall köra med i en vecka, sen övergår jag till en annan diet. Och även lite träning, men det är bara hemma träning, enklare övningar och så. Plis att ja går promenader varje dag frståss..Men det känns toppen skönt kan ja lova, och kommer kännas ännu bättre när jag ser resultat, och när jag når mitt mål förståss :) (och jag kommer nå det)
Jag tänker INTE banta ner mej eller så alltså, för det känner ja att ja varken vill eller behöver!


Nu ska jag snart ner i tvättstugan och vika i hop dom rena och förhoppningsvis torra kläderna, sen lämna in det och så bär det av att hämta Elina på dagis. In på affären snabbt och handla det ja ska ge henne till mellis.
Så vi hörs och ses senare i kväll, och då kommer det in bilder, så från och med i morron kommer NYA bilder varje dag. Då blir det lite mera liv i bloggen <3 


nu jäklar ska det fotas

Som ni ser e det lite nytt på bloggen :) Och det är INTE jag som gjort designen. Mina ide'er  men det e super snälla och super duktiga HannaLovisa som hjälpt mej att göra denna design :) Och jag är super nöjd!! (bara en liten detalj som skall ändras) Så e den perfekt, precis som ja ville ha den..

Elina e på dagis, och Ronja och jag har tvättat två maskiner till.. Så  nu ska ja vika lite tvätt och så sätta på lite kaffe.

Och i kväll kommer det lite bilder, för nu har ja äntligen löst kamera problemet :) 


Vilket humör.

Tjolahopp !

Vilken dag, känns som ja inte gjort annat en att bara gått!! Lämnade Elina på dagis, gick sedan hem igen med Ronja. Fixa dona här hemma (bara lite granna) Eftersom Ronja inte vart så glad av sig i dag.. Sen ner för att hämta Elina, och så hem "igen", och så höll elina precis på att somna när vi var hemma, så blev att gå en sväng till.. Då gick ja först ner mot samhället, och så upp igen, tror ni hon somnade? Nix, så fortsatte att gå ännu mera, men bara runtomkring här där vi bor typ. Men efter två timmar och en kvart gav ja upp ! Och inte har hon somnat ännu heller. Men nu är hon riktigt riktigt jätte trött och kommer somna på två röda när ja lägger ner henne i sängen :)

Och Ronjas humör hoppas ja VERKLIGEN är bättre i morron. Detta är INTE alls skojigt.

några dagar kvar bara

Måste fixa en tom dvd skiva och lägga över massa bilder på från kameran, så ja kan fota "igen". Eller kanske införskaffa en Internhårddisk i stället? Vore juh ganska så bra skulle ja tro :)

Nu blire lite mera kaffe, sortera lite tvätt, då det var i dag ja hade tvätt tid och INTE i går, hehe. En eftermiddags tid blev det denna gången. Tänkte slänga in två maskiner innan ja går ner och hämtar Ellie på dagis. Så är det två maskiner klara när ja kommer tillbaka. (bara att hänga upp) skönt! Tråkigt nog har ja mer en två maskiner att tvätta, men men, måste göras !

Nu är det inte långt kvar tills vi drar till Ullared :) Wiie! (Fredag bär det i väg)

NER

Sådära, jag är inte alls pigg, känns helt skumt. Blir väl bättre när vi går mot dagis kan ja tro. Men dock så svårt att välja kläder åt barnen, det ska inte vara för varmt, inte för kallt, kläder efter väder, men det är svårt tycker jag.. Iallafall när vädret är så hoppigt!

Dags att klä på Ronja, byta blöja, packa skötväska och slänga på mej själv kläder. Elina är redan färdig :)

T+A+C+K

Snart snart snart:) Och tack för hjälpen Anna !!

Hemligheter

ALLA inköps listor är klara, barnen sover middag, nu blir det att diska den lilla disken som finns, koka lite nappar/nappflaskor, och kanske ta och påbörja garderoben som är ett "hemligt" projekt för tillfället :) Hehe. När barnen vaknat blir det att gå ut och leka lite med Elina och Ronja får leka med sina grejer i vagnen. Ta med lite mellis ut och fika med. Mys pys !


en massa fixande och trixande

Tjolahopp :)

Idag blir det loite förmiddags mys, sen lunch, och så ut på promenad och låta Elina sova i vagnen en stund. Leka i lekparken och kolla om det finns några fåglar som vill ha bröd. Hehe! Boka tvättstuge tid, så blir att tvätta i kväll.. Tråkigt, men det är ett måste! Finns massor att fixa/planera och dona med, som ja även ska hinna med. Får ses om ja kan hinna allt eller om det blir lite kvar tills i morron ;) Haha.

NY blogg design kommer upp denna vecka med :)

....

Idag blev det super god mat, det blev så klockrent, gjorde i ochför sig bara kött, potatis och sås, och såsen blev grym, köttet blev lika gott det med. Brukar faktiskt få till det nästan jämnt, men nu blev det verkligen SUPER DUPER gott :)

Och så har jag och Elina plockat både blommor och ekollon ? Haha, hon skulle promt plocka dom med, hon satt och skratta och hade skit skojigt med dom dära. (skönt att det är lätt att sysselsätta lilla fröken) :)

Annars kan jag bara säga "väntan" om denna dagen. Och så lite irritation på det ! *suck*



Muuu

Har bara vart vakna i lite mer än en timma, så frukosten är avklarad. Och nu blir det att dricka lite kaffe..
Ser fram emot helgen som kommer:) Då bär det äntligen av till Ullared, kommer dock sakna barnen, men dom har bra barnvakter så det kommer gå så bra:) Men det e ju några dagar kvar.. Men som sagt längtar!

Ellie leker med dockorna och Ronja ligger och tuggar/suger på hela sin hand <3

Får se vad som händer i dag, men blir nog ganska så lugnt, mata kossorna har ja lovat Elina med:)

efterlängtat

Har vart hos mamma en snabbis i dag och hälsat på :) Mycket trevligt. Gott fika blev det med !! Elina sover och det gör Ronja med, så hoppas på en lugn och skön kväll då.. Blir egengjord kina mat om en stund, och så fångarna på fortet.. Och så lite nami namm nam! (som Elina brukar säga) <3

Och äntligen har min efterlängtade plånbok kommit med <3 (fast dock var det inte den ja bestälde, men i allafall en liknande)

stört

En lördagmorron, en som alla andra typ. Men fredags mornar gillar jag bättre. Blir snart en dusch med Elina, sen ska Ronja med duscha. Och så till Eskilstuna på loppis och så vidare och fika hos mamma, Ida och Moa..

Det känns, det känns, mer en så säger ja nog INTE här på bloggen..

Pappa/Morfar

Snart bär det av till Morfar (min pappa) och låssas mormor Bettan :) Blir att fika lite, längesen vi sågs<3

Och min lilla Oturs drabbade Elina ramla nyss och slog sig rätt på munen:( Stackaren! Blöder ju så dant i munnen. Måste kolla hennes fram tänder nu, ser inte så bra ut, och så en liten fläskläpp.

Näe nu packa sköt väskan så vi kan komma i väg :)

Inte så förvånad

Värsta mys pys fredags morron <3 Vakna av att Elina ligger o klappar mej i ansiktet och pussar på mej, mys barn!  Och klockan var nästan åtta då ! Så det blev lite sovmorron med.. Frukost, består av smörgås och havredrycks choklad till Elina, själv tar ja en smörgås med kaffe :)

Nu lite soffmys med Bompa! Just nu är det Babar, efter det åker tv:n av så blire lek o bus i stället :)

Och skit fint väder ute och jag är typ helt låst, tack vare att vagnen står hemma hos barnens farmor.. Det var så att "någon" skulle hämtat den i går då vi åkte bil hem i stället för att gå.

Undra vad som hänt med mitt paket?

Shit vilket skallebank jag har. (måste nog lägga mej ner) Men kan dock inte sova nu, för då kan ja inte sova sen, eller om ja somnar nu så vaknar ja helt klarvaken vid typ tre. Och vad tusan ska jag göra den tiden ? Det fungerar juh inte, så får stå ut en stund till och bara försöka slappna av och ta det lugnt. Båda mina flickor sover nu, så lugn och ro, JA TACK! just nu säger ja INTE nej till det kan ja lova.

Näe nu blir det att kolla på Robinsson en stund, sen blire att krypa ner i sängen.

Promenera lite till och lite mera

Om ca en timma blir det att knalla ner på Bvc, det är Ronja som ska vägas och mätas igen :) Hoppas att hon har ökat bra i vikt, känns juh som det när man håller henne i allafall :) Härligt med solsken så här på morronen, riktigt behagligt måste ja säga, och hoppas det håller i sig under dagen i allafall..

Så vad händer mera denna dagen då ? Hmm, ja promenix ner på Bvc, sen en promenix till affären, stanna hos barnens farmor kanske ? Låta barnen äta lite där. (jag har med mej mat alltså) Hmm, aja inte så mycket att spekulera i det återstår att se vad som händer och sker under dagen..

Ses och hörs.

Kollar igenom gamla bilder :)








Saknar






håret

jag står i valet o kvalet... Är sugen på att ha mörkt hår "igen", men ändå vill jag behålla det som det är på något sätt. hmm lite beslutsångest. Jag vet INTE vad jag tycker att ja passa bäst i heller. Och ALLA säger juh olika. Men dom flästa verkar nog stå fast vid att ja passar bäst i mörkt. Men blir en överraskning och se hur jag gör med mitt hår.. Skulle behöva klippa mej med. (dock kan ja inte klippa mej själv, även om ja klipper andra) Lite klurigt på sig själv..

skåpen kanske, eller så kanske ja låter bli..

Nähe, vad ska ja sysselsätta mej med nu när båda mina små flickor sover då ? Hmm, kanske ta och diska den lilla disk som är, så det e prima ballerina fint i köket, hehe. Så får det bli, men sen då ? Hmm, får se vad som hittas på, vågar inte ta tag i några större projekt i fall dom små får för sig att vakna snart :)

Näe, disken väntar och bänkarna väntar på att bli blänkande fina "igen". Gör ja inget annat en att städa eller ? Haha, tycker ja skriver varje dag om städning, men finns juh alltid att göra och ändå är det aldrig kliniskt rent. *suck* Men faktiskt är det knapt något att städa, (om man inte räknar alla skåp förståss) Hehe.


Ingenting Alls och Allting

God morron , god morron :) Elina tog sovmorron i dag med, då hon är hemma från dagis denna vecka, tack vare allt snor och en massa hosta. Så hon passar på och njuta med sovmorron hon. (hon är vaken nu) Men jag och Ronja hade en mys morron utan storasyster Elina i dag, fast i och för sig så fortsatte vi juh mysa alla tre när Elina vaknade såklart <3

Funderar, funderar och fuderar på typ ALLT och INGET ? Hmm, det är allt från att gadda mej, Ullared, Göra om, fixa en massa saker, mm mm mm. Ja en miljon saker till, men orkar ej nämna alla saker, det skulle bli flera hundra sidor typ..

Och förövrigt hade jag ingen tom DVD skiva att föra över mina bilder till, så kameran får ligga på hyllan ett tag till, eller tills ja fixat "1" Tom dvd skiva i allafall..


Och äntligen har ja snart en ny blogg Design <3 Men det får ni veta mera om senare, och så blir det en länk till tjejen som hjälper mej, så ni kan klicka in och kolla ni med. Hon är grymt duktig i allafall !


Bara 2 på denna dagen

Helt slut som människa, eller hmm, kanske inte, men känns som så just nu i allafall. Barnen har INTE vart på sina bästa humör om man säger så. Men nu sover mini pluttan och Elina e på väg att somna. Så ja ska snart sätta mej och skriva en lista vad som ska handlas i ULLARED :) Blir nog en ganska lång lista om ja känner mej själv rätt :) Hehe.

Hoppas ja vinner förresten :) Var med i någoon tävling där man kunde vinna diverse roliga prylar, eller hmm, även en hel del världelösa prylar, men ja hoppas juh så klart på stor vintsterns :)

skräcken

En ordentlig sovmorron, då barnen vart lite bökiga i natt. Men sedan ville sova länge på morronen. Ganska skönt, dock blir Elina bara hostigare och snorigare, stackaren. Och ja känner panik på allt just nu, känns som ja INTE hinner med något, fast det e storstädat här hemma och allt, men måste få iväg dom sista inbjudningarna med. (får INTE glömmas bort)

Någon som har något tips på hur man botar DammsugarSkräck? Alltså, det är inte jag som är rädd, utan mina lilla tjej Elina är verkligen helt skräckslagen för den, tycker så synd om henne. Det räcker med att hon bara ser den så skriker hon och blir hysterisk. Något tips tack..

Massa nyheter och färg kommer att KOMMA

Han knappt med något medans barnen sov, eller jo lite i allafall. Köket e snyggt och fint, fritt från grejer, och torkade bänkar :) Men golvet tar ja senare i kväll. Garderober och skåp påbörjas i kväll.

Toan e torkad och skurad den med (den e så lite så det tar ju ingen tid alls) Vilket känns himla skönt om ja ska vara helt ärlig.

Måste även ner i källarn och kolla vad som finns där, för vissa grejer ska plockas i hop till loppis. Och så ALLA dessa jobbiga gossedjur som finns i miljoner exemplar typ, dom ska rensas, dock svårt att sälja sådant, men lite får självklart stanna :)

Dags att snygga till badrummet (ganska skönt att ha separat toa och dusch rum) Ska fundera ut någon lösning med skötbord och allt, går juh inte direkt och ha som man vill då det e så små utrymmen, men det får fixas.

Kanske göra om garderoben i köket ? Till ett sköt rum ? Förstår inte riktigt vitsen att ha en hyfsat stor garderob med fönster och allt i just köket. Hmm får fundera vidare.

Ska fixa så min kamera går att andvända senare i kväll med, då blir bloggen lite mera färg glad då det kommer komma bilder varje dag :) Och ska INTE bara skriva om våra dagar, utan även om mina hobbies som ja ska komma i gång med NU..

Så kommer bli Nagelfix och tips, Lite recept och Massa annat smått och gott :)

Så håll utkik, jag kommer uppdatera om både det ena och det andra med massa färg, bilder och ide'er..

See You!

bästaste

Sådära, nu sover Elina, hon var helt slut. Och ronja ska äta nu, så efter det blir det nog en tupplur för hennes del med. Och då ska ja passa på att göra en massa nytta. Dock inte något som lockar, men känner att ja måste.. Och måste rensa och plocka undan en hel massa som bara ligger och tar en massa plats. Blir juh en Ullareds resa med några av dom bästaste grannarna nu inom kort :) Ska bli super skojigt! Passar på att även handla lite julklappar med såklart :P Så man nu slipper vara ute i sista sekund. Nu ska ja återgå till verkligeheten, ronja ropar på mat <3

sjuklingar

En ganska så skrikig och vild morron, då Mini plutt haft jätte ont i magen, snorat som en tok, mammas lilla stackare. Medans Elina har vart hyffsat lugn då hon inte är så himlans pigg, tror hon har ont i halsen, vill inte äta så mycket och inte dricka så mycket heller, men vällingen gick i allafall bra. :)

Ska lägga över blder på en skiva, så ja kan använda kameran "igen", så less på att bara kunna ta bilder med mobilen. Skönt att ta med en kamera med. Fast kommer juh trots allt ta bilder med mobilen med, eftersom den näst in till ALLTID är med så :)

Tack vare detta tråkiga regnväder och mina små sjuka prinsessor blir det en inne dag, Städa/leka/mya/äta och bara ta det lugnt.

Muu

Haft en bra dag, lämnat mamma hem till E-tuna, stannat och kollat på både kossor och hästar (Elina e helt tokig i kossor) Hehe.. Även hällsat på i nibble, och så hälsat på barnens farmor, ätit Pizza och nu är vi hemma och bara tar det lugn, snart läggdags för Elina.

Hoppas denna kväll/natt blir lugnare för henne, hoppas hon slipper hosta sådant, stackaren..

Blir att sätta på en ansikts mask när barnen somnat, ska bli så skönt, jag känner mej så fräcsh efter den. Kanske fixa naglarna om ja nu orkar, och håret orkar ja INTE färga i kväll. Det får bli någon annan kväll.

Och så någon bra film och lägga sig och jäsa på soffan :) Blir toppen det !


massa

Morsning korsning..

sovit massor i natt,riktigt skönt!! Efter lunch bär det av till E-tuna/T-hälla, lämna mamma, tror vi ska hälsa på pappa med <3 :) Och senare blir det att agera frissör till grannen bredvid. Förra gången var det grannen mitt i mot (om man står på ballkongen)

aja, nu skriker lillan, måste ha mat, så ska fixa det nu, och så ellie ska sova lkite middag, så höres senare!!

Mys pys

Haft en toppen dag i dag, dock börjar Elina bli sjuk "igen" (suck) Men det är som det är, stackaren som hon hostar och snorar..

Har vart ute halva dagen ätit grillade hamburgare och hemma har vi ätit korvstroganof och ris.

Nu tittas det på tv och äts popcorn :) Mys pys ! Med både mamma och Elina. Lillan vaknade av all hosta, så nu ligger hon här brevid på soffan med huvudet i mitt knä <3

Dags att göra kväller, skulle dock behöva färga håret, samt fixa naglarna, men det får jag ta när jag får tid, och när Elina blivit frisk.

mamma

Tjingeling.. Ätit gott, blev fläskfile'e pasta, riktigt gott blev det med. Och nu ligger ja och mamma och tittar på tv, blir väl sängen snart, så man orkar med morron dagen. Det är typ fårets dag eller liknande så vi tänkte knalla dit och titta lite granna :)

Näe nu blire att stänga ner datorn, och snacka lite till med mamma och sen blir det sängen :) Natti natt..


Älskar mammas komentar nyss :P

Prinsessan

Morron mys somvanligt <3 Ronja sover och jag och Elina kollar på lilla prinsessan. Sen blir det att fixa lite granna. Snacka om kallt det var ute.. Brr ! Solen skiner, men nu känner man verkligen att det börjar bli lite höst kyla. Men ganska mysigt endå, finns juh som sagt inget dåligt väder, så länge man har bra kläder på sig :) Hehe.

Och i dag kommer min mamma (barnens mormor) Hit och hälsar på, och blir kvar över natten. Så lek och bus/mys i kväll med mamma/mormor <3


Däcket bara lossnade helt

Har vart en ganska skön dag.. Dock lossnade hela däcket på vagnen ? Blev helt paff, men nu har vi vart in och fixat det, och dom hade aldrig var med om liknande. Men nu går vagnen lite halv segt, men det skulle bli bra bara man gick lite granna. Så det hoppas jag verkligen det blir, och annars får dom byta ut hela vagnen.. Så är det bara !

Och så vann jag en tävling på D7, så nu fick ja hem t-shirten + en liten chokladbit ;) Hehe, så det tackar jag så mycket för.. Det får bli min sov tröja typ, då den är lite stor (ganska så mycket stor) Storlek XL, men jag e nöjd i allafall :)

Nu blir det att diska... (suck) Och så måste det plockas lite leksaker, sortera lite tvätt, fylla på blöjskåpet, städa ett skåp där det e ca en miljon prylar i, men dock kommer allt bli bra när det e klart, så bara tänka positivt och och tuta och köra nu då !!

Fin fint

Upp, och ner, ner och upp ! Frukosten är avklarad, och jag och Elina har fått mysa nästan en timma nu. Annars brukar dom vakna samtidigt mina barn. Så snart är Elina helt klar för att vi ska gå med :) Bara att fixa Ronja och mata henne nu närsom helst, sen bär det i väg till dagis, och hmm, ja nog ska ja och Ronnis hitta på något innan vi hämtar hem Ellie "igen" med.

Köpa dom sista dop inbjudnings korten ska ja med göra, och så lite frimärken och så lämna några inbjudningar för hand, då dom bor så nära eller ja (iallafall i hallstahammar)


Inte Illa med Taco macka till frukost ;) <3

nice

Alla inbjudbibgs kort till Ronjas dop är nästan klart, saknas några, så får köpa några till i morron. Så nu e det nästan klart ! (skönt)

Aggerade nyss frissör "igen" :) hehe, det var en av grannarna som skulle snaggas lite, men blev en snabb klippning på typ fem minuter. Så det gick ju fort. Ju kortare hår, destu snabbare går det juh..

Nu blir det en snabb dusch sen lite tv tittande.

Skönt nu när det e mörkt och mysigt ute på kvällarna, så man kan tända ljus så det blir så dära mys mysigt inne <3 Hehe.

Skumt, bara för man heter lite annorlundare efternamn så reagerar folk, och vips så kände någon, någon av mina släktingar och fråga direkt om ja kände den o den, och den. Haha

Näe nu måste ja återgå till denna kväll, i morron blir det att knalla till dagis med Elina, och så får vi se vad Ronja och jag hittar på under tiden då Ellie är på dagis.


skrota skiten eller faktiskt "bara" byta..

sova tills klockan ringer? Hehe, nix, det händer inte så ofta, men det är lugnt.. Svin kallt här inne, måste ringa fastighets ägaren och fråga om det ska vara så här? Eller om Elementen pajat eller nå? (eller om dom iallafall kan slå igång dom typ)

Jäkla piss väder ute med, regn och rusk, men verkar INTE blåsa så mycket som i går och inatt i allafall. Så det går ju åt rätt håll..

Nu blir det att börja göra sig ordning. Vi ska ja ut i detta rusk väder om ett tag.. Jbbigt att vagnen har gått och blivit helt störd bara, hela däcket vobblar och det som kommer knackande ljud och ja, drygt!!

frissör Nataliie

Har vart borta hela dagen, gick o lämnade Elina på dagis, efter det gick ja med Ronja hem tii barnens farmor o hälsade på, sen vidare till barnens kusiners familj:) Där aggerade jag frisör till både K och M, och dom blev nöjda, tur det :) Hehe, sen hämtade ja Elina, och gick tillbaka till deras kusiner så Elina fick leka o busa av sig där ett par timmar..

Och nu sover Elina, och Ronja somnar snart, så snart blir det tv mys med tända ljus<3

Och förövrigt så blåser det typ storm ute, inte så mysigt, men mysigt innomhus iallafall ;)


Mys<3

Näe, göra lite kaffe kanske..Tråkigt jäkla väder är det med. *suck* Blir en ek/bus/mys och städ dag hemma..

Kolla efter kvittot (vagn kvittot) Dock finns det så mycket kvitton att kolla igenom.

In till stan och höra vad dom säger om vagnen med. Och ja hoppas faktiskt att jag får byta hela vagnen till en helt annan modell/vagn.

Sätta på kaffe o mysa med mina små busbarn <3

Marknaden

Har haft en mysig dag med mina döttrar, mamma,  Ida och Moa<3 Har vart på marknad, hälsat på min mormor. Och nu sover snart Elina, och jag vill gå och kolla på fångarna på fortet och ta mej en macka med lite kyckling :)

Fot fan har somnat, så vågar inte gå en meter just nu :S Sist blev det INTE så bra när ja försökte gå i väg, så väntar lite för säkerhets skull ;) Haha 

morron

Idag var vi upp tidigt och myste!! Och nu har vi lite morron mys. Och idag kommer Ida och Moa hit :) (barnens mostrar) Vi ska ner på stan en sväng sen, men bara en snabbis blir det, o i morron blir det marknaden i T-hälla.
Det kommer Elina gilla tror jag :) Måste ladda datorn, men skriver lite mera om dagen senare.

Och vi är riktiga tjej tjejer ;) hehe, Rosa och hello kitty!!

inte mycket att skriva

Har vart ute och lekt i lekparken, och Elina älska att gunga gungrädan :) sötisen min..  Hatar blogga från mini dator, så drygt!! *suck* så därför ja inte uppdaterar så mycket.

Gå, Buss, Tåg, gå och Buss och så gå igen. =Framme

Näe, det där med att först gå art tjugo minuter för att komma till bussen, för att sen ta tåg, för att sen gå tio minuter för att slutligen ta sista bussen i regn och knas väder med en massa packning var ingen höjdare.. Och så var det tre trappsteg för att komma på tåge, och jag kom med nöd o näppe in genom dörren med. Tur det!! hehe!

Men nu e vi upp packade i Eskilstuna :) Och i helgen blir det marknad. :)
Ska träffa lite vänner och släkt denna vecka med, känns super bra det. 

Och nu blir det att lösa   lite ord pussel eller vad det nu heter. Sen ta och vänta på att John Blund ska kasta sand eller ngot i ögonen på mej ;)

Ett evigt konkande

Shit vad det blev grejer, hur farao ska jag lyckas ta mej ned på samhället med överfull vagn, stor väska, och så ja.. Det lär juh ta tid att komma frammåt kan ja lova. Men men, det är som det är, har man INGET körkort så blir allt lite mera avancerat. MÅSTE skaffa körkort snabbt ! (hellst i dag?) Hehe, fast det lär juh bli lite svårt!!

Eller kanske lära mej att trolla eller typ teleportera oss dit vi ska ? Det vore juh kanon det, men nu lever vi juh inte i sagornas värld eller i fantasin, utan i VERKLIGHETEN, så då blir det att konka vagn och grejer i regnet !!

Får se om ja skriver mera i dag eller inte, det visar sig.

bort bort bort

Regn, rusk och tråk väder, så himlans tråkigt!! Kollar buss/tåg tider nu då. Sen ut i piss vädret. *suck* Det är inte direkt något som lockar kan ja lova. Jag måste nog köpa mej regn kläder samt gummi stövlar, eller iallafall gummistövlar :)

Busar




Dekoration

Snacka om att ha tråkigt när barnen sov middag, så började dekorera en gammal tändare, så nu måste jag fortsätta med det senare :) Hehe, den blir faktiskt jätte fin, lite annorlunda, men ganska cool ändå!! :P Sen blir det även att snygga till naglarna, får väl se om ja hittar något mera att dekorera :) <3 Blir roligare om INGEN annan har lika dant juh :)

Köttbullar och Potatis

Hemma "igen", och ALLT är bra med Elina och det visar inga konstigheter alls.. Så nu känns det jätte skönt!! :) Håller på att förbereda maten, barnen sover middag. Sen blir det att gå ut på promenad, ner på affären och bara njuta och spendera tid med mina små flickor <3

sjukhus tiden

Min lilla Elina är verkligen i någon trotsålder just NU, och har vart det några dagar nu. Och ALLT är bara NEJ, och välling vägrar gör hon.. Nu ska vi klä på oss kläder, och sen blir det att dra i väg till västerås "sjukhuset", då vi har en tid med Elina. Får se vad det visar, om det vnu visar något? Det återstår att se nu då¨.

Mammas finaste <3






sjuk igen?

Mys morron med mina flickor<3 Dock mår Elina inte så bra.. Hon vägrar äta, vägrar dricka. Hoppas det går över snart. Blir en snabb promenad i allafall:) Bara vädret tillåter, men det tror ja nog.. Ska köpa en tidning, som ja har väntat på den..


Älskar





Då det går väldigt segt att lägga in bilder så blir det bara två stycken. Men resten kommer direkt det går lite snabbare att ladda upp dom :)

sovit som en stock

Somnade som en stock i går :) Gud så skönt !! Men lägger några bilder senare, innan jag blir trött denna gången ;) Hehe. Elina är jätte glad för sina Hello Kitty kläder, hon har det på sig i dag och går och speglar sig hela tiden <3 Gullungen min <3

Vi ska även åka och kolla på kossorna som Elina älskar. Sen måste vi in till stan (apoteket) Och hämta mera ersättning åt Ronja..

shopping

Sådära, mätta och belåtna :) Snart dax att göra kväller med Elina, sen blire att fixa till naglarna lite granna, kolla på tv och bara ta det lugnt.. Har sjukt ont i ena lilltån, värsta stora vatten blåsan som täcker hela lilltån!! Ont!

Ronja har fått en jätte fin/söt mössa, och Elina har fått byxor/långärmad tröja med luva (hello kitty) Och så en tunnare långärmad (hello kitty) En mini hårborste med hello kitty. Och allt går i mörkare färger, då hon nästan bara har Rosa kläder annars..Lite variation får det allt vara <3

Och så tackar jag Jessicaför färgen och den super fina Overallen :)Tack tack, och Elina säger med tack =)

Lägger in några charmiga bilder på mina små älsklings tjejer sen <3


grodan

Elina värkar ha ont i huvudet på nätterna ? Hon håller sig precis där hon slog sig, undra vad det är? Hon bara sätter sig och gallskriker och tårarna bara sprutar och så håller sig på huvudet. Gör det ont fortfarande? Är det något annat? Hmm, blir orolig för min plutt.

Elina får stanna hemma i dag. Hon är inte sig själv längre tycker jag, mer tillbaka dragen, snubblig (snubblar hela tiden typ)

Ronja sitter och jollrar på som en liten tok i babysittern. :) Och det är ankan och grodan hon pratar med ;) Sött!!


RSS 2.0