Undebara väder.

Har redan hunnit med mycket i dag, så det känns suoer skönt. Tvättat en maskin tvätt, hängt upp, diskat och ställt fram nya blommor, plockat lite, och snart ska ja sätta på nästa maskin. (det gör ja innan ja går och hämtar Elina från dagis, så e den klar lagom tills vi kommer hem igen:)

Ronja lligger o sover, så väntar en stund till innan vi knallar neråt, så blir det att handla lite innan vi går hem sen.

Underbara sol väder. Gud så härligt, detta väder gör mej så glad.. :) :)


Home

Så dära, har haft två trevliga dagar i E-tuna. Jätte mysigt. Och nu är man på hemma plan "igen", eller har vart det sedan fem tiden, hehe. Och båda mina små skatter sover, och jag har hunit med en dusch, och nu kollar jag på Big Brother. Så dåligt att det blir bra ;)

Funderar om ja ska orka med att måla naglarna, men det vet i tusan om ja orkar göra just nu, skönt att bara ligga o ta det lugnt med :P


stört !

Suck, suck och suck, massa suckande. Ibland undrar man bara varför?! Och hur och vad? Ja, nu ska ja inte komplicera något, så det är bättre ja håller tyst i stället. Haha.

Och nu har ja just fått Elina att somna, fast hon höll på att somna tidigare, men så blev det dock inte, utav någon anledning.

Aja, nu ska ja unna mej själv lite tid, och bara ta det lugnt.


Ingrid

Från spöregn till värsta härliga sol vädret:) Elina är på dagis, och jag och Ronja tänkte ta och knalla ut om en liten stund, ta en promenad i det super fina vädret! :) Ska ta o ladda kameran lite grann med, så man kan ta lite fina bilder.


Och Elina bara tjatar om ingrid. (sen hon sov hos morfar o bettan) och det är en bok som dom läste för henne, och i går hittade jag en Ingrid bok på Coop, dom hade värsta bok rean, så nu har hon den:) Haha! Hon blev överlycklig när hon fick den! <3


Hemma :)

Hänt en massa, så har inte haft tillgång till dator. Men nu är det på bättringsvägen. Mer behöver vi inte gå in på.

Barnen sover, och ja ska bara ta det lugnt, bädda ner mej på soffan  och kika på tv en stund. Bara slappa, det behöver jag. :)

katt fobi eller?

Har vart dålig på att blogga... Men det har sina förklaringar. Men det ska ja inte gå in på nu..

Har haft en mysig dag med mina små hjärtan <3 (fast alla dagar med mina små e mysiga) Vi har bakat choklad bollar, fast det var någon som typ åt upp all deg;) Haha, men lyckades få i hop 13 stycken bollar iallafall, resten käkade Elina. Och hon hade choklad över hela sig med.. Och mitt rena fina kök, är inte så rent o blänkande längre :/ Men det ska ja snart ta och ändra på..

När barnen har somnat sen, så blir det att fixa naglarna, och så lägga på en ansiktsmask och så ta ett fot bad.. Värsta lyxen för mej själv :) Ska bli så skönt.. Men det är ju minst en timma kvar tills dom somnar. Dom brukar somna mellan sju och åtta typ.

Slänger in lite bilder senare när alla sysslor är gjorda :) :) :)

Och för övrigt är Ronja livrädd för sigge (våran katt) Hon  vågar inte ens leka på golvet när han är inne, hon blir helt hysterisk, och tårarna bara sprutar :( Min lilla stackare! Dags att göra sig av med katten?!

Ingenting&Allting

I morse blev det att stiga upp halv sju. Men det gör mej ingenting alls, barnen somnade ju så tidigt i går, så det är inte så konstigt..

Vi har just avklarat lunchen (köttfärssås med ris), så nu blir det att få dom små att sova lite middag. Och direkt dom gör det så ska ja ta tag i disken, och damma lite granna:) Och så förståss lite annat hushålls arbete.


MysMys

Haft en underbar mys kväll med mina små änglar. Lite smått och gott och så mys i soffan, och hmm, nu sover båda mina små tjejer. Och ja får fortsätta mysandet själv, eller vad ska ja annars hitta på. Får fundera lite granna. Eller, nu har ja funderat klart ;) Haha, bädda ner sig på soffan med allt smått och gott och kolla på någon film :) <3


Vad är det som e fel

morron pigga barn i dag. Vi gick upp redan kl:06 idag.  Det är inte så ofta som vi är vakna innan sju. Hehe. Vi har ätit frukost och nu e det lek som gäller. Och en kaffe koppför mej.

Har fortfarande sjukt ont. Så det blir att ringa läkare "igen", och nu måste dom hitta vad det är som orsakar denna smärta. Punkt slut!!

"igen"

Ganska allert så här på morron kvisten, trots att man vakna upp dunder förkyld som en en tok.. Redan slängt in en maskin tvätt "igen" ;) Hehe.. Några koppar kaffe på det här gör nog susen, kanske blir dunder pigg och orkar med allt som behöhs o måste göras. Eller kanske inte. Men gott med kaffe och lite piggare kan ja kanske bli..

massor av massa

Hemma "igen". *skönt* Tog en liten omväg hem, så skönt väder så ville ta en längre promenad, och så åkt lite pulka med barnen.. Och nu är vi inne, har just på börjat maten, slängt in en maskin tvätt, även hunnit diskat upp:) Men har massor kvar att göra... Men känns som om ja inte hinner med allt just nu. Får vänta med lite av det tills barnen somnat :)  

(''v'')

Ska snart ner och hämta Elina från dagis, och så handla lite granna. Sen blir det hem och åka lite pulka och leka lite i det härliga vädret :) Sen vidare in och baka chokladbollar, slänga in en maskin tvätt, städa och plocka lite.

Och så förstås äta gott och mysa med mina små hjärtan! <3

Händer säkert en massa mera, men just nu orkar ja inte engagera mej för att blogga eller sitta vid datorn så mycket. Känner att det finns massa annat som är viktigare, och även roligare. Hehe.

Hoppas att alla får en mysig och trevlig alla hjärtans dag i dag <3

('v') Kram kram ('v')



Ingen ork

Smärta... Ont, ont ont. Det blir till läkaren "igen".

tankar

Inte alls sovit många timmar i natt :/ Det onda har kommit tillbaka, det var bra i två dagar, men nu e det värre en innan ja var till läkaren.. Fan !

Städat o donat lite så här på morron kvisten. Även slängt i några maskiner tvätt i tvätt stugan.. Säng kläder blandannat. Snart dax att ta en dans med dammsugaren. Dock lite bökigt då Ronja bara skriker o e räddd för den. Men det måste göras i vilket fall som helst..

Och jag har blivit helt besatt av Wordfued. (ja som ALDRIG skulle börja spela det) Eller hur var det? Haha.

tvättmaskin

Det e fullt upp här. Hinner inte med datorn alls..

Måste boka klipp och färg tid snarast, så less på mitt hår så det inte e sant. *suck* Vill förnya mej så man känner sig lite snyggare:) Hehe.

Nu blire att leka lite med barnen, förbereda lite mat, och  massa annat vardagligt som inte ens e värt att skriva..


Morning

Morrn morrn..

Sitter med en kaffe kopp i handen..

Fortfarande ont, men lite bättre e det iallafall, som tur är! Idag bllir det en sväng in till stan, måste kolla runt lite granna.. :)

Sen e det som vanligt, plocka lite granna och så måste det tvättas lite granna.

Snart går smärtan över..

Det blev en sväng ner på Vc (vårdcentralen) och det var som ja misstänkte, eller nästan säkert. Så nu är det att äta piller i fem dagar.. *suck*. Men det är det lätt värt, bara jag blir bra igen så :)

Och så en sväng till busborgen med mina små <3 Och dom verkligen älskar det stället :) Dock hinner ja knappt med när Elina springer o klättrar precis överallt, hehe, men så kul att se hur kul dom har och att dom trivs, det är det viktigaste..











Farbror "D"

Aj, aj och aj..

Doktorn i dag, hoppas på att dom kan säga vad som e felet.. Hoppas det e så enkelt som ja tror/misstänker att det är. Och att det inte behövs en jäkla massa olika prover. Men  det är som det är och tar den tid det tar. Bara ja slipper ha konstant ont så e ja nöjd:)

Finska+Ont+Tänder

Gårdagen var super trevlig, och även denna lugna och stilla dag har vart trevlig.. Men framför allt skön! Barnen e lugna o mysiga, och faktiskt snälla mot varandra :) Hehe!

Lite kaffe på det här, och sen fortsätta att hålla i gång, kan ej sitta stilla långa stunder, gör så oOoOont. :/ Läkaren på måndag! Och det är ett måste. För så här kan ja inte ha det, då kommer ja nog att gå under totalt. Och det ska ej hända!

Nu börjar FINSKA dinosarie tåget på tv:n, Elina bara hoppar o skuttar som en tok o pekar o skrattar. Sötnosen<3

Och lilla mini Ronja har nu två stycken små tandsingar :)

ingen ork eller lust

Jag har varken haft ork eller tid att blogga. Jag är inte allt för bra nu, har så jäkla ont överallt. *suck* Måste nog ringa farbror doktorn, som får ta och kolla vad det är som fel. Men jag härdar ut över helgen och tar det på måndag. Tror jag vet vad det är jag åkt på faktiskt..

Jag är inte den som klagar i onödan kan ja juh säga. Klagade inte över smärtor när Ronja var på G ut ens. Och då jag inte ens han till sjukhuset blev det juh inga bedövningar eller något heller.

Men detta går inte att jämföra med en graviditet ioch för sig. Men i allafall.

Och så träningsvärk i armarna på det med.

Fortsätta röja här hemma blir det nu på förmiddagen.. Och sen får vi se vad som händer.

Hostar hostar

Shit vilken dryg hosta min lilla Elina har, stackaren, den vill juh bara inte försvinna :/ Hoppas den e bättre till nästa vecka i allafall..Blir att fortsätta rensa och städa här hemma. Så snart finns det väl inga grejer alls kvar ;) Haha.

Men innan det, blire att mysa med mina små <3

Sen får vi se vad som hittas på under resten av dagen..


RSS 2.0