Rörigt

Efter regn kommer solsken... Eller efter allt bra måste någonting bli lite jobbigt. För vad vore väl en dag som var helt å hållet perfekt? Skapligt irriterad o less nu..*suck* Hoppas i allafall på lite mer "solsken" innan det blir natt. Nu blev det lite rörigt, men det e så det ser ut o är med. Har just virrat bort mej själv totalt, så hur fasiken ska någon annan kunna förstå detta inlägg då? Haha..

Det låter värre en det igentligen är. Men när man ej får sova om nätterna blir allting en gnutta jobbigare!

Vad ska det vara för Rubrik i dag då?

Hämtade Ellie frn dagis  vid 14.00, sen vidare till affären. Sen ett stopp i lekparken :) Sen vidare hemåt. O den dära backen kan verkligen få upp flåset på en, haha, att gå med en tvilling/syskon vagn med två barn i, ryggsäck och så en tung kasse med mjölk, nyponsoppa osv.. NEJ TACK, ingen mer backe o ja ska bära tunga kassar. Hehe!
 
Väl hemma blev det att vara ute och snacka lite skit med ena grannen, och barnen lekte, hoppa studsmatta, plocka blommor<3
 
Nu ligger  vi o myser i soffan alla tre! Mys pys med mina små sessor ! <3

lite tomt, men lite mera gjort

Tomt här hemme när Ellie är på dagis.. Fast å andra sidan hinner man med lite mera när man bara har ett av barnen hemma:) Ska ner å handla sen innan vi går o hämtar busan på dagis:)

Efter dagis blir det en tripp till lekparken o leka av sig lite granna, för att sen promenera hem o fixa mat, duscha barnen o massa annat nödvändigt.

Älskar <3

 
 
 
 
 

Laban

Hej hopp i galopp !
 
Haft en mysig dag. Elina lämnades på dagis kl:9. Efter det så myste ja med Ronja, och har fixat lite här hemma osv. Efter ja hämtat Elina från dagis så gick vi och lämnade Ronja hos farmor, för i dag tyckte jag att det var dags för en mamma och elina mys dag <3 Så, så blev det! Ellie och jag har haft jätte roligt, lekt massor, bakat muffins, lyssnat på musik, och så ätit god lax med potatis och sås. Och nu varvar vi ner i soffan och myser och kollar på spöket laban.. (men gud så tomt det känns att inte ha mini plutt hemma) Saknar henne som en tok redan juh. Men som tur e ska ja hämta henne direkt efter ja lämnat Ellie på dagis :) Nu ska ja fortsätta mysa oh kolla på laban!

Botten och toppen

Haft en toppen dag. Dock blev kvällen mindre rolig. Skrikande barn på hög nivå, men nu sover dom, dock sover Ronja så orligt att hon vaknar till flera gånger. Men det e som det är. Hoppas hon kommer till ro och sover ordenligt i natt bara..Stackaren måste juh få sova en hel natt nu, för det var ett tag sen hon gjorde det sist nu.

Annars finns det hur mycket som helst ja skulle kunna skriva om faktiskt. Men det skulle juh bli en hel bok typ, så vi skippar nog det. Men ja gillar INTE nya blogg utseendet alls! Det e botten lixom. Hoppas dom återgår till det "normala" igen.


Regn och Rusk

Kul och vakna upp och så öser det ner med regn? Shit vilket tråkväder. Måste införskaffa ett regnställ till mej själv, och ett nytt Till Elina med, så får Ronja ta Elinas gamla. Finns inget tråkigare en att bara sitta inne en hel dag och glo juh.. Fast å andra sidan, det kan juh vara mysigt med, att bara mysa inne med ;) <3 Blire en lugn dag med massa innomhus aktiviteter.

Så idag blir det, film mys, massa lek, och bygga koja (ellie älskar det) Och så tar vi och bakar lite muffins eller kladdkaka eller något annat smarrigt :)

Nu återgår ja till mitt kaffe !

Kanske slutar

Haft riktiga toppen dagar. Så hinner lixom inte med att blogga. Mysigare att umgås med barnen, vänner bekanta osv:)

Ingen lust att blogga längre. Funderar på att stänga bloggen. Hmm, men låter den vara kvar ett tag till i allafall. Så får vi se hur jag gör sen.

Glad midsommar

Shiiiit, känner mej helt död typ. Ronja har skrikit även hela denna natten :( Helt galet hysterisk utan någon som helst anledning. Aja, det är som det är juh, men ja e riktigt jätte trött i dag..

Blir lite midsommar mys med dansa kring stången, äta gott och bara umgås och ha det allmänt mysigt <3 Och ja, nu e vi hemma, så inom kort kommer det bilder in på bloggen "igen" :)

Ha en underbar och trevligt midsommar allesammans !

Zoo

Blev ett besök på parken zoo i dag, riktigt kul och roande. Elina blev helt tokig baland karusellerna. Hon skrek och skrattade o bara tjöt av lycka <3 En toppen mysig dag, och underbart väder. Nu ska tjejerna till och sova, och själv ska ja roa mej genom att städa, snygga till naglarna och länga i en maskin med tvätt :)

Gunga

Jag och bilder.. Skulle juh lägga in bilder, men visst, jag upptäcker att ja inte har med mej usb grejjimojjen. Suck! I bland kan ja bli galen på mej själv, så ni får vänta tills ja kommer hem "igen". Hehe.

Har lekt och busat för fullt i dag, träffat vanja och hennes kompis, handlat och ja massa annat smått. Och barnen sover redan. Så nu blir det lugnt, kanske en film eller två ? I natt ska ja i allafall få sova hoppas jag. (Ronja har levit jäklar natten till i dag) Av vilken andledning har ja ingen aning om. Men så var det i allafall. Så ja e faktiskt redan helt slut jag med. Och tycker att ja faktiskt e värld en hel natts sömn :) <3

Roligare en Roligaste

Haft en toppen dag med barnen, två av mina systrar, och mamma! Har vart ner på stan, shoppade ett nagellack ;) Mycket shopping va ? Och så handlade vi mat och massa skit typ. Och så har ja fått ett par as sköna brallor av mamma med.

Orkar ej ladda upp bilderna, så blir extra mycket bilder i morron i stället. Och i morron ska ja och barnen träffa Irina och hennes små barn, så blir fullt upp med att leka och busa :) Och snacka en massa skit med såklart.

Näe nu blire lite popcorn och någon film, och låta lillayster Ida ta datorn. <3 Så säger tack och god natt ! Och så kommer även bild på mej och mina syrrorna i morron.


Alfons

Morrn morrn.

Båda mina små tjejer e redan super trötta. Så, blir att sova middag tidigt i dag.. Och direkt dom små liven somnat så ska jag göra mej i ordning. För sen ska vi ut på små äventyr:)

Och bilder ska ja ta i dag med. Har redan några stycken med. Så blod regn blir det senare.


Find it ;)

Wiho, jag har hittat usb grejjimojjen. ÄNTLIGEN ! :)

Och förövrigt så e jag i E-tuna denna vecka. Mysigt <3 Tjejerna sover så sött, och själv ska ja se klart filmen, och sen somna ja med.

I morrn kommer mina minsta två systrar hit med. Underbart, fasiken vad mysigt och roligt vi ska ha det denna vecka. Tråkigt nog e vi bara tre av fyra syrror, men får ta och fixa en kväll med oss alla systrar och bara skratta och ha skojigt :) Vore kul. Men nu konsentrerar ja mej på denna vecka.

och så blir det massa bus och lek med barnen. Som även dom ska få träffa både nya små vänner och ja.. Snart förvirrar ja bort både er och mej :P Haha.

I morron blir det en bild bomb här på bloggen ;) Så kika in i morron :)


Kanske, kanske inte.

Tjoho och godmorron.

Haft en toppen trevlig helg, med god mat, goda vänner, musik, bilar, barnen, lek/bus, lite popcorn, mys, sol mm. En riktig toppen helg om man säger så. Och i dag är det regn och rusk. Överdrivet mycket regn som öser ner, jäkla tråkväder! Blir en mysdag innomhus i dag. Och så måste ja packa en massa som ska med oss till E-tuna. Blir juh där fyra fem dagar, så blir juh en del att packa medsig juh <3

Kommer ej ta med mej datorn till mamma. (tror jag) Så blir förmodligen inget bloggande och inge facbook osv.. Men det klarar ja mej utan, jag kommer juh vara med två av mina underbara systrar <3 Lovely<3


Ett evigt Pussel

Har hunnit med en hel del redan. Och så har vi nyss ätit vofflor :) Riktigt mumsigt, med glass och sylt! Nu ska barnen sova lite middag, o ja tänkte ta fram kläder ja ska ha på mej i kväll när vi kör en grill kväll, och så ska ja ta bort gammalt nagellack. (väldigt intressant) Eller inte ! Har även beställt litenya nagellack som ja hoppas ja får direkt efter helgen. Kul och fixa naglarna på nå nytt spännande sätt med nya fina färger.


Underbart

Sov morron :) vi klev upp vid åtta tiden i dag, har avklarat frukosten och dammsugit köket. Det är "bara" 37 grader innomhus i dag, så dära lagom skönt, inte ens ja fryser lixom, haha!!

Ska klä på oss och gå ut o leka o njuta av det underbara vädret<3 Hinner vara ute ett par timmar, sen blir det in o äta lunch, för att sedan gå ut igen:)

Blir att vara ute i massor när det e så fint väder.  Senare blir det grill kväll med goda vänner:) Känns som detta kommer bli en toppen dag!

Svårt

Så dära. Nu har båda barnen somnat. Ronja var som vanligt lätt att bara lägga ner, så slockna hon hyffsat snabbt. Men Elina är så trotsig och svår nu för tiden. Men nu sover även hon. Och själv ska ja ta tag i lite disk, ta nått kvälls fika, och sen ska även ja dyka ner i sängen och försöka sova :)

Jag e lite smått duktigt om ja får säga det själv :)

Hel skumt väder ute juh. Ena stunden skiner solen för fullt, och nu blev det mulet och grått, lite blåsigt, men man ser endå att solen vill fram. Nu tycker ja vädret får ta och bestämma sig för hur dant väder det ska vara i dag :) Hehe.

Elina är lämnad på dagis, och Ronja sover redan middag. Känns som om ja skulle vilja ha en lugn och stilla dag i dag, men det blir inte så. När ja och Ronja hämtat Elina på dagis sen, ska vi gå vidare hem till barnens kusiner. För jag ska aggera frisör "igen", lill killen vill att jag ska klippa han så  han blir fin :) Så klart jag ställer upp lixom!

Och förövrigt har ja ej rökt på fyra dagar nu :) Lite duktigt ! Denna gången ska ja klara av att sluta röka, ja har bestämt mej på riktigt denna gången ! :)

lika bra att låta bli

Blir galen, hittar verkligen INTE usb grejjimojjen. Bara fortsätta leta. För det sitter flera grejer i hop med den, och det e ganska viktiga grejer på mitt lilla usb som hänger i hop med den dära andra grejjimojjen :/ *suck*

Känns som om ja inte bör blogga mera i dag, för mitt humör e kasst just nu, så kommer inte bli nått skojigt blogg inlägg. Bara en massa klagande typ, så bäst att låta bli :)






En trottsig 2 åring, med stark vilja.

Phuuu. *suck och pust* Äntligen har ja fått en riktigt trottsig  Elina att somnat. Efter en jäkla massa skrik, gnäll och tårar. Men nu sover hon så sött efter några timmars tålamod. :) Men, ja ger INTE upp, när ja ser hur trött hon är.. Nu blire att göra en massa vardagliga hemma sysslor, och sen dyka ner i soffan en stund och bara slappa, för att sedan hoppa vidare till sängen ;) (det ska bli så underbart att bara få badda ner sig själv och sova känner jag)

Den ska fram

Jag fick en rejäl skur över mej när ja skulle hämta Elina från dagis, och när vi gick hem. Men lika glad e ja för det ;) Hehe. Glad och glad, försöker se glad ut, fast man har smink i hela facet.

Har fortfarande INTE hittat usb grejjimojjen så ja kan lägga in bilder:/ Måste fortsätta leta som en dåre. Ja ska bannimej hitta den..Ja måste hitta den, Så e det bara !

Hemkörning

Jaha, och nu då ? Barnen sover så sött, och vad ska ja nu hitta på ? Hmm. Allt e städat, tvätten tvättad, och hmm ja, ja kan ta en dusch i lugn och ro, för att sedan bara koppla av på soffan med gott samvete :) En lugn och stilla kväll, efter en fartfylld dag :)


tillbaka

Hemma "igen". Barnen har lekt med sin farmor, sen har vi ätit kvällsmat, och nu har ja just stoppat om dom i sina sängar :) Hoppas på att dom somnar snart, för trötta är dom. Och för min del blir det att slänga i en maskin tvätt, ta en dusch, fixa naglarna och så se på film :)

Hoppas på härligt soligt och skönt väder i morron, så vi kan ta en hel dag ute, med picknick, lek och massa mys :) Hoppas nu att vädret tillåter mina och tjejernas planer <3

lunch

Snart dags för lite mat, och nix barnen ville inte sova middag tidigare. Men efter maten blir det att sova lite middag, för att sen dra ut och leka :)

Och förövrigt ser ja ut som en prickigkorv på mina armar, och det värker i mina leder, och så magknip. Sen tar krämprorna slut ;) Men nog överlever ja för det. Lite halv drygt bara. Hoppas dom hittar felet snart. Läkaren på måndag! Nu ska det utredas vad som e felet.

Mysdag nr2

Morrn morrn !

Vakna, mätta och nybadade :) Elina började tjata direkt hon vaknade att hon skulle bada <3 Hehe. Så nu ligger vi och myser och kollar på "karlsson på taket", märks att dom redan e trötta, fast vi bara vart uppe i lite mer en två timmar :) Så får se om dom somnar och sover tidig middag i dag då?

Sen blire kanske att åka till västersås en sväng ? Får se, men lutar mot det i allafall :)

Hoppas på en toppen dag :) <3

Mys pys

Tjolahoppsan sa :)

Är i E-tuna.. Riktigt skönt. Har haft en mysig dag med mina små tjejor <3 Och nu sover dom så sött och jag ligger i sängen och ska snart se på film, och bara njuta av att slappna av typ. Hehe. Har fått en massa  snygga kläder av mammsen, och Elina fick en jätte fin lime grön klänning, och Ronja fick en tunika och leggings :)

Näe, men nu ska ja kramas med kudden och slå i gång en film :)

Pang

Haft en toppen dag, med en massa stress. (mindre bra med stressen) Men annars har det vart en mysig dag. Båda barnen ligger i sina sängar o håller på att somna :) Ronja ligger o typ sjunger eller liknande. Låter jätte gulligt, medans Elina ligger o vrider och vänder och sparkar i väggen typ. Men snart somnar dom små trötta liven <3

Själv ska vika tvätt, hänga tvätt, inte det roligaste, men det måste göras i vilket fall som helst. Så bara se glad ut och göra det. Sen en massa annat som måste göras.


ag älskar mina små Apor

Mina barn har förvandlats till små apor tror ja.. Haha, Ronja hänger och dinglar i gardiner och bara tjuter av glädje, medans ja tar bort henne och säger aj aj. Och Elina klättrar hej vilt i typ varenda skåp, och på bord och ja, allt man kan klättra på. Kanske dags att besöka zoo ? ;) Haha, tror dom skulle trivas ganska så bra där. Haha. Mina små favorit flickor <3 Jag älskar att vara Mamma <3

Allert så här på morronen/förmiddagen

Vaknar upp med värsta magknipet. Inget roligt alls ! *Usch, blä och fy* Men annars e det bra med oss:) Strålande solsken ute med, kan ju inte bli bättre. Blir att gå och mata "pippi" (ankorna) sen efter lunch. Elina tjatar hela tiswn om att mata pippi, så nu tar vi o gör det. Hehe!

Och så e man så dära lagom duktig i dag med. Redan hunnit tvättat och hängt upp en maskin med tvätt:) och klockan e bara knappt halv tio. Snart blir det att diska upp lite disk, samt torka bänkar, förbereda maten. För att sen äta, oc eter det ta och knalla ut på promenad o mata ankorna:)


Och min usb grej e ortfarande borta?!:/ Ska ta o leta överallt i kväll, för fram ska den i allafall!

Bloggeliblogg

Jag vetinte riktigt vad ja ska skriva.. Haha, hade massor att skriva, men det blev helt tomt nu när ja väl skulle blogga, hehe. SÅnt som händer. Men barnen sover så sött, så blir att ta en dusch, sen en skön härlig ansiktsmask, och sen typ kolla på en film kanske ? Måste juh göra annat en att rensa och plocka hela tiden. Hehe.


Blev i allafall ett inlägg, även om det blev ett tråkigt sådant, men vad gr väl det. Finns juh så mycket annat skoj att göra en att läsa bloggar ;)


blev en play date

Dagen vände, och vi tog tag i en lekträff med Sara och hennes dotter Denize. Elina och Denize hade det roligt. Dom e lika gamla, eller skiljer en månad bara:) Och tack snälla Sara för dom fina kläderna till mina tjejer:)

Nu håller båda barnen på att somna med. Så undra vad man ska hitta på i kväll? Fortsätta rensa bort allt man samlat på sig kanske? Hehe, eller fixa naglarna o unna sig själv lite egen tid? Hmm, får se vad man prioriterar. Hehe..Men känns som det e viktigare att få bort allt skit, men roligare att fixa naglarna dock. Kanske hinner med båda sakerna med lite vilja:P

En tråkig tråk dag

Det känns som detta kommer bli en tråkig dag. *suck* skit tråkigt väder ute, hostiga och snoriga. Även fast vi leker och det känns det inte som att det är tillräckligt. (tråkigt nog) Får väl se vad vi kan hitta på :) Nått måste vi försöka göra i vilket fall som helst.. Tänker så det knakar! *knak, knak* Haha. Fan vilken rutten humor man har.




Skönt med skumma drömmar i massor

Snacka om skumma drömmar ja haft i natt, känns som ja drömt tusentals osammanhängande drömmar. Hehe. Om gamla vänner/bekanta. Näe men det var inte så intressant att ja måste skriva om.

Lite små förkylda som vi är, så har vi lite bolibompa mys i soffan. Nu ska ja fortsätta att kramas med mina underbara små <3

Blir väl en lugn dag även i dag, lite små fix o donande som vanligt:) Och massa bus och lek förståss!

Massor som ska Bort

WoOoHo! Två jätte trötta små tjejer som inte är på sina bästaste humör. Men somnar tidigt tippar jag på. Och ja kommer hinna med en massa :) Tänkte slänga ut lite prylar på olika köp och sälj sidor, så man har chans o få betalt för det man ej behöver/vill ha längre. Kommer bli en massa. Mycket barnprylar. Men även en massa annat med förståss! :)

Så någon som typ e intresserad av lära gå stol, baby gym, babysitter. (oj kom inte på mera saker nu) Hehe, men har säkert hundratals grejer som ska bort i allafall.

Jag är kanske allergisk :/

Så dära, har vart på Bvc  med Ronja, hon väger nu 8870 och är 76 lång. Min smala lilla skrutte plutt <3 Och så fick hon vaccinations sprutorna med.

Elina blev hemma i dag, då hon har haft feber och vart gnällig o kinkig i nat, men nu mår hon bra, inge feber, bara grönt snor typ. Men pigg e hon i allafall.

Blir en lugn hemma dag i dag, fortsätta rensa och plocka :) Ska bara få barnen att sova middag först :)

Jordgubbar

Haft en trevlig dag, städat som en dåre, (håller på fortfarande med) Haft Morfar och Bettan på besök, och dom hade med sig jordgubbar :) Så Ronja blev juh bästis med morfar, och Elina flög upp i Bettans knä direkt :) Sötisarna.

Vi han knappt äta klart innan båda barnen tvär slocknade, så har haft det lugnt nu sen halv sju tiden. Och ja e så uttråkad att det INTE är sant, blir att återgå till att städa, eller närmare bestämt fortsätta rensa alla garderoberna :) Hehe. Kul va ?

Sen blire att lägga sig med gott samvete :)

Främmande om en stund..

Känner mej riktigt duktig i dag :) Stor städning håller ja på med, och i mellan åt leker ja med barnen. Fast dom leker så fint i samma rm som ja städar o donar i. Annars brukar dom bara retas med varandra. Hehe!

Hunnit med att städat hela köket, samt dammsugit skurat och dammat såklart. Och toaletten, vardagsrummet, och Hallen/sovrummet. Typ bara Elinas bombnedslag till rum kvar, och badrummet. Men det tar ja när dom lagt sig :) Tvättar som en tok med.

Och nu väntar vi på Morfar och Bettan ! (Elina håller på och tjatar ihjäl sig) Gullvippan!

Lite kaffe på det här och lite lek, sen kommer dom nog. Och då tänkte ja passa på att påbörja maten, medans dom leker med barnen :) Smart va ?;)

Hoppas på att barnen vill somna i tid i dag, men det tror ja, särskillt Elina, för hon har ju typ slutat sova middag. Fast hon skulle behöva göra det. Men det är som det är.


Tvätten tvättar inte sig själv?

Rätt, rätt rätt, så rätt ! Jag gillade väl inte igentligen nån av dom tre som satt i finalen i big brother, men Hanna var  klart den rätta vinnaren av dom tre, även om ja tyckte det fanns andra som borde vart finalister. Hehe.

Idag blir en lugn dag, någon promenaf, städa/fixa och leka med mina små hjärtan<3 Sen får vi se vad dagen har att erbjuda. :)


roligt

Haft en toppen dag i dag. Vart o busat med barnen på Leo's lekland i eskilstuna, vilket barnen verkligen älskade. Hälsade på pappa/morfar en snabbis han vi med göra:)

Blir en lugn o stilla kväll och så klart se finalen av Big Brother med.

En massa att göra i dag ;)

Hej hopp. Trött, tröttare tröttast! Eller nått i den stilen.. Men nu blir det att fixa lunchen, sen drar vi i väg mot e-tuna. Blir en massa lek och skoj :) Och så lutar det mot att vi hälsar på pappa/morfar och bettan med. Så kommer bli en aktiv dag, och det resulterar sen i att mina barn kommer somna i tid i kväll, och ja kommer kunna titta på Big Brother finalen i lugn och ro :) Hehe. Näe, nu blir det att laga lite käk, och göra oss klara för att edan dra i väg.

Och önska er alla andra en lika trevlig söndag som vi kommer att ha :)

Ett sista Farväl<3

Som ni säkert märkt har ja inte bloggat på några dagar.. Har varken orkat eller haft tid. Det har vart så mycket runt omkring nu så det inte är sant. Men nu hoppas ja på att det ska bli lite mera ork och tid.


Igår bilade jag, T, Elina och mina kusiner Kim och Milla upp till sundsvall. T och Elina var på stan och shoppade lite, medans ja och kusinerna, samt resten av släkten var och tog farväl av Andre'e på hans begravning. Det var verkligen det jobbigaste ja vart med om (har aldrig vart på begravning tidigare) Och ja hoppas att ja slipper nån begravning på länge nu. Men det var ändå så fint, och nu vet ja att han har det bra ! Vila i frid nu älskade kusin. <3



Både hemresan och dit resan var Elina så sjukt duktigt, hon sjöng, och var glad och det gick jätte bra. Positivt överaskad kan ja juh lova. Så nu vet ja att vi kan åka längre sträckor om det gäller semester eller dyligt.

Nu blire att ta det att hänga tvätt och sen lägga sig och glo på tv, och förmodligen somna ganska snart.

RSS 2.0