Dec. 31, 2012

Det har vart en trevlig dag, trotts planering blev det dock inte som planeringen var tänkt. Men trotts det har vi haft det trevligt:) och har fortfarande. Tur jag har lillasyster här <3 vi käkade god mat! Fläskfilé o massa kört o kladd typ;) haha.

Har hört raketer sen innan kl:18 och Elina skrattar som en tok åt dom:)


Gott NYTT år !

Hejsan Hoppsan :)
 
Hoppas att alla får en bra dag på sista dagen på detta år, och att alla får ett super bra 2013 ! :) Här lyssnar vi på musik och leker med skärp? Haha. Ida (lillasyster) är här och ska fira med oss, hämtade henne igår på tågstationen :) Så i kväll blir det supergod mat, en krämig potatisgrattäng med massa vitlök, samt en stark skysås, beasås och fläskfile'e inlindad i bacon och så en härlig sallad till det :) Shit, nu blev ja hungrig av bara tanken på denna goda mat..
 
Ida och jag har ritat (kladdat) i hop en varg liknande varelse tillsammans, as läckert ! Den finns att se på instagram ;)
 
Musiken flödar på, en busig liten Ronja, och en gnällig/hängig Elina, så nu måste ja sluta att skriva. Återkommer med bilder senare. Men kan bjudaq på en nu med :)
 
 
 
 
 
 

Alla heter Nisse

LördagsMys med barnen. Dock somnar dom vilken minut som helst. Så blir å hänga tvätt, vika tvätt o sen glo på en film eller två:) och Ellie är så duktig utan sin napp, däremot har hon fått för sig att ha sin snuttis, ankan, Laban, Nisse och en docka.. Allt detta ska hon nu sova med.

Och i morron kommer min ena syster hit o ska vara med oss några dagar<3 ska bli super kul, mysigt, trevlig, underbart, det kommer bli en massa skratt o skoj:)


Fredag;)

Just råkat få en locktongs sladd på ögat! :/ Ajjj! Ont gjorde det o en liten bula fick ja med. Men dock mitt eget fel;)


Fredag

Har haft en massa bus o lek så här på morron kvisten o nu ända fram till lunch, och nu blir det att vila lite middag. (försöka i allafall) hehe. Dom brukar juh inte sova så mycket middag nu för tiden. Men får se om dom somnar till en stund, dom e lugna o ligger iallafall :)

Annars då, vad händer en fredag som denna? Jag har inte den blekaste faktiskt, blir nog en lugn dag, handla hem lite smått och gott, leka/busa både ute och inne, kanske baka nått smaskigt fredags mys ? :)

Och ännu en natt utan napp för Ellie <3 Mammas duktiga lilla tjej! Hon klarar sig galant utan sin nappis juh :) Och snart är det juh januari med, och då blir min lilla Ellie hela 3 år ! :) Så stor hon blivit, tiden går alldeles för fort nu tycker jag.. Och även Ronja växer så det knakar o lär sig nya saker hela tiden. Men för mej är dom fortfarande mina små bebisar <3

Det går toppen utan nappis..

Hejsan Hoppsan !
 
Hade det jätte mysigt o trevligt hos Pappa och Bettan. Och barnen tyckte med det var roligt, och är jätte glada för sina nya dockor o dock kläder. :)
 
Åkte till Tuna Park med pappa och handlade ett par snygga jeans och en tröja för mitt presentkort ja fick av pappa och Bettan :) Tack så jätte mycket för alla julklappar Pappa o Bettan ! (och ALLA andra) Jag e super nöjd med allt ja fått och kan visa lite bilder på lite av alla grejerna någon dag framöver :)
 
Och Elina gav juh sin napp till tomten, (ronja gjorde juh som storasyster förståss) Men jag trodde det skulle bli några tuffa dagar, men Elina frågar inte ens efter sin napp :) *Stolt Mamma* är vad jag är. Och Ronja hon är utan hela dagarna men på natten får hon en napp, som hon bara snuttar lite på, sen ligger hon o håller i den resten av natten :) Mammas små flickor är så duktiga ! Och jag är så stolt över mina "små" flickor som börjar bli stora :)
 
Snart ska ja måla naglarna lite snabbt, blir inge avancerat i dag, utan typ enfärgat eller nå annat lätt, och så en ansiktsmask och så vete tofflor och en film ! Mysigt värre :) <3

Sover på annan ort:)

En dag hos pappa o Bettan. Med god mat, farmor o L och G är här dom med.. Mysigt:) barnen har fått jätte fina dockor o dock kläder o varsin mössa, dom e super nöjda. Och nu har jag just lagt Ronja och Ellie e ute i vardagsrummet o myser med Bettan<3

Själv är ja super nöjd med mina jul klappar:) har fått ett presentkort på bik bok, ett halsband, ett par svarta jeans, en tunn lång ärmad tröja och ett presentkort på Ica :) Super Nöjd! Och passar på å tacka ännu en gång för allt..


Flera bilder:)


Lite rädd bara..

Haft en toppen trevlig dag. Ätit god jul mat, en massa bus o lek. Tomten kom med klappar. Det gick bra med tomten, barnen var lite stela o så men hämtade sina paket iallafall:) dock fick ja följa med Ellie fram. Och lite panik fick hon när hon skulle sitta i knät på tomten. Men Gud vad grejer dom små har fått:) gitarr som låter som tusan, nallar, kläder, massa leksaker mm. Och jag har fått ett par din tofflor, ett par vete tofflor (som man värmer i micron) tre näcesärer (stavning?) fyllda med massa skojigt:) strumpor o lite smått o gott! Och för övrigt har båda barnen jätt sina nappar till tomten:) (Ronja ska ju göra likadant som Ellie jämnt) hehe. Och det har hittils gått super bra, dom sover så sött utan nappar nu:)


God Jul

Idag är det julafton hela dagen, blir en lång dag med god mat, barn, godis, gran, paket, julskinka, tomten, massa mys.. Så blir dåligt med bloggande i dag men det förstår ni säkert:)


Julmust o Bingo

Bingolotto och julmust. Det e grejer det;) haha, tycker igentligen inte om varken julmust eller Bingolotto:) men det hör ju lixom till så här dan före dan. Eller? Har massor att göra känns det som.. Så får springa i mellan tv och alla andra sysslor:) men det gör inget, Ingen ro att bara sitta still i flera timmar..

Har klippt Ellie i dag, och båda barnen ser fram emot o träffa tomten o få paket:)) Hoppas på att det blir en oförglömlig jul i år..

Önskar er alla en riktigt God Jul <3


´Lite stress, men det hör väl till?

God kväll allesammans! :)

Känner inte riktigt att det är dan före dan ännu, känner mest av stress om ja ska vara helt ärlig. Det har vart fullt upp i dag, på både barnen och mej. Och en lite jobbigheter (som nu e bra) Som tur är.. Men har dock massor kvar att göra, och stressen har gjort att jag har magont som tusan, men det går nog över. Och så en Bingolotta kväll på det :) Haha. Hur tusan ska jag hinna med allt som e kvar ? Och så en sista vända in på affären i morron bitti med. Jag säger då det, tur att det bara e jul en gång om året. Tack o lov !

Nöe, nu ska ja mysa lite med mina trötta små tjejer <3

Dan före dan

Tjoho... Dåligt med bloggande pgr av jul tider o lite stress osv. Men det blir bättre efter jul:) slänger in lite bilder senare under dagen..


En massa strul typ

Har haft lite besök av Gus och lilla Mira. Barnen lekte o hoppa runt som små galningar:) och har nu ätit lite mat och nu tittar vi på fifi och ska snart vila lite middag:)

Om ett par timmar bär det av in tills stan o shoppa lite granna. Och i kväll ska ja sysselsätta mej med att slå in jul klappar. Kanske rulla lite kött bullar, och eventuellt baka lite granna:) Kul jul.. Haha.


Dock e väl allt inte på topp, men försöker hålla humöret glatt ändå. Saknar mina systrar<3 men som tur är kommer en av dom hit efter jul o spenderar några dagar med oss<3 längtar!

Och nu ska ja inte skriva mera för stunden, så mycket ja skulle kunna skriva att det skulle kunna bli en hel bok med massa olika kapitel. Men det skippar vi.. Hehe.

Take Care! <3


Bara fyra dagar kvar till Jul

God Morron! Hade en nya frukost med barnen. Tända ljus och frukost mys.. Nu e det mys i soffan under filtar (så länge dom vill sitta stilla) hehe. Dröjer inte länge förens Ronja springer i väg o hämtar keyborden eller microfonen:) och börjar sjunga bä bä vita lam eller björnen sover.. Underbart att mina små raringar tycker så mycket om musik och sång..

Och förövrigt frågade ja ju vilka so har instagram? Någon som har det, så hojta till :)

Och i dag blir det lite jul klapps handling med. O se om allt finns till granen eller om det e något som fattas. Har även bestämt att på söndag blir det Bingolotto, haha sjukt längesen man spelade det. Men spelar man inte så kan man ju inte vinna heller. Så det e ju värt att pröva lyckan o hoppas på en stor vinst:)) *dreams*


Redan den 19 December

Har just kollat på julkalendern med barnen, och båda e faktiskt vakna med (det e inte allt för vanligt) Men trötta är dom nu o ligger o halv blundar, så snart sussar dom så sött, mina små änglar<3
 
Får se vad som händer o sker resten av kvällen :)

Unna mej själv lite tid:)

Eftersom vi råka sova lite för länge i morse så vi missade julkalendern så väntar vi nu på att den ska börja:) fast barnen e jätte trötta redan. Elina ligger i himlar med ögonen men vägrar blunda helt för hon vill se på kalendern. Min lilla sötnos. <3 Ronja lär somna inom några minuter. Men direkt jul kalendern är slut blir det in i tjejernas rum o lägga dom där inne:)

Oc. I kväll ska ja pyssla om mej själv lite granna, först en var skön dusch. Efter det en ansiktsmask. Sen fixa mina naglar på något sätt.. Sen blir det lugnt framför tv:n


Drömmar

hej hopp i galopp :)

Morron stund har guld i mun, eller inte. Här är det full fart sen ett par timmar tillbaka :) Hade värsta grymmaste och underbaraste drömmen i natt !

Inte lång tid kvar till Jul nu heller.. Blir å fira jul i flera dagar för våran del. Ska bli mysigt. Och ännu roligare, jag måste slå in jul klapparna :) Och det e super kul tycker jag ! Det e som halva nöjet, haha, och så dags att ta fram granen och allt med. Nice.

Trevligt

Har haft en toppen trevlig dag med Sara och Denize. Barnen lekte o hade skoj. Och nu kom vi hem precis:) och barnen e lite trötta o gnälliga. Men dock får dom inte sova någon middag nu. Det är försent. Då somnar dom inte i kväll sen.

Skönt att kunna prata av sig lite i dag. Eller det lilla vi han prata hehe, eftersom barnen härjade runt som små galningar;)

Sovit som en kratta i natt. Känns som ja sträckt hela ryggen/röven samt benen. Men det e inget å klaga över:)


Snö figurer och blöta kläder

Haft en mysig och trevlig dag. Ella kom över o hjälpte till o byggde snölyktor:) barnen hade byte kul ute i snön. Vi (snarare jag) haha. Byggde en ur läcker snögubbe med;) finast i Hallsta! (eller inte) haha..


Inspiration

Snart ska vi gå ut o bygga en snögubbe och en snölykta :) leka och busa i snön. Ska bli skojigt. Och så vill säkert mina små änglar åka lite pulka med. (det e nog ja som tycker det e roligast) haha!


Det är ja värld!

På började garderoben i allafall. Men långt i från klart. Hittils har ja rensat bort tre Ica kassar som e sopor. Och tre kassar med barn kläder som ska ner i källare eller till bättre behövande:) så lite mer ordning är det iallafall:) men gav upp för i kväll.. Och ligger o kollar på film o är onyttig;) haha!

Och för övrigt har ja tränings värk i både mage och ben. Men lite värk e inget att klaga över


Lördags mys<3

Nu blir det popcorn mys med mina små tjejer:) <3 och lite barn program innan dom somnar. Sen blir det att röja garderoben, har ju inte så värst mycket annat för mej när dom somnat sen. Har inte ro att sitta stilla i flera timmar. Hehe. Ska skärpa mej och börja uppdatera lite mera här på bloggen igen. Och även lägga ut bilder o så. Tar sjukt mycket bilder. Men dom mesta hamnar på instagram i stället för här typ. Har ni föresten instagram så skriv en kommentar om vad du heter där så kan ja kolla in just dej;)


Dec. 15, 2012


Någon gång ibland är det ju kul.

Hej hopp. Vilket väder vi har. Massa snö som far omkring och yr och blåser typ storm? Tråkig väder om ni frågar mej! Så blir en mysig dag bara hemma:)


Och jo helg e det å vad ska alla göra? Jo typ dricka/festa och ränna runt. Antingen är ja "konstig och knäpp" eller så är ja tråkig bara för ja INTE vill supa o festa varje helg. Men helt ärligt, ja fattar inte vittsen alls med att supa sig full så fort det e fredag eller lördag. Kanske har ja vuxit i från det? Jag prioritera hellre mysiga helger med mina små flickor<3

Trotts att ja e yngre en många av dom, så verkar ja har mer vett i hjärna en många tycker jag.. Menar inte att folk som super e dumma i huvudet eller så, folk får ju själv fallet tycka/tänka och göra som dom vill. Men jag som har barn har hellre mysiga helger med mina barn! Och fattar inte hur många andra kan lämna bort barnen var och varannan helg för att få dricka alkohol?

Jaja, tyck att ja e tråkig, men ska ja ut på nå speciellt så kan ja ju lämna bort dom såklart. (händer dock inte ofta) men det stör mej inte heller:) är inte beroende eller känner att ja måste ha alkohol i kroppen för att ha kul! Jag roar mej med massa annat skojigt!

Tyck vad ni vill om mej nu. Men jag TYCKER att allt för många dricker alldeles för mycket. Var i stället med era barn, eller om man nu nödvändigtvis måste lämna bort sina barn, gå på bio, gör någon nytta, koppla av, eller unna dej själv något fint? Finns massa annat att göra en att dricka o bli full!


Snö snö och snö

God förmiddag.. Här är det full fart på barnen som hoppar omkring, dansar springer runt, lyssnar på musik och självfallet spelar egen musik med:) Tror ni ja tog tag i garderoben i går då? Haha, öppnade dörren och sen insåg ja att det skulle ta typ hela natten. Så ja stängde dörren lika fort:) haha!


Lucia

Idag har det vart öppethus på Elinas dagis, så vi har vart där o pysslat o fikat o lekt en massa. Och Ronja trivdes bra hon, hon ville inte följa med mej hem ens. Hehe. Elina och Ronja gjorde jätte fina änglar som pyssel, och dom tycker det e sjukt kul att klistra o leka med pennor o pyssla :)


Förutom att det vart svin kallt ute, har det vart en bra dag. Och barnen tvär slocknade precis. Så nu blire lite vardags sysslor att pyssla med för min del, typ hänga tvätt, diska och så ska ja storstäda den stora garderoben med massa skit ;) (skojigt värre, eller inte) Hehe. Men måste garas, går juh knappt o komma in i den längre.

Så återkommer senare under kvällen.

Slappar kväll

Ja efter en dag med både det ena å det andra och en liten olycka så ligger ja här i sängen nu. Äntligen! Hehe. Det var riktigt skönt att båda tjejerna somnade samtidigt och har sovit utan att vakna:) så har haft en lugn kväll (lite långtråkigt typ) men inte roade ja mej med mycket mer en att glo på tv, först stalkers se ink master Sverige:)


Bubbel fiskar i julmusten

Pulka åkning, samt madrass o bob åkning:) nu väntar vi på äppel muffinsen som snart e klara:) och till det skulle dom få lite jul must.. Men Elina sitter bara o stirrar i säger att det e fiskar i musten att ja ska ta bort fiskarna som gör bubblor. Haha;)

Min lilla Elina får för sig massa roligheter nu för tiden:) haha


12/12-12

Den 12/12 2012 :) det e väl inte så märkvärdigt som folk vill få det att låta som? Fast å andra sidan fick ja precis en tidning med sudoku korsord o lite knep o knåp av S. Tack så mycket. Nu har jag å göra en stund:) hehe.

O kallt ute med, Inge skönt när det blåser! Mellan landa hos "M" på en kopp kaffe, innan det bär av hem igen.


Pepparkaks tjejen:)

En ganska seg dag men har hunnit med pulka åkning, hälsat på barnens farmor. Samt har Elina bjudit på pepparkakor som hon bakat på dagis:) mammas duktiga lilla tjej<3 super goda! Och fröknarna tyckte hon var jätte duktig att baka.. Och hon åt inte ens av degen? Det e ju så gott med pepparkaks deg ju:) hehe. Hon missade ju nått gott. Så till helgen ska jag ta och baka peppar kakor med kidzen :)


TRÅKIGT UTAN BILDER, YES, JA VET

God morron (god förmiddag kanske låter lite bättre)

Frukosten e avklarad, inte så konstigt kanske, det är det första barnen vill ha direkt dom vaknar ber dom om frukosten.. hehe. Och vad ska vi hitta på i dag då ? Lite pulka åkning, sen massa bus och lek :)

En kaffe kopp, sen på med kläder o göra oss klara för dagen :)

Härjar runt

Ja, en natt med inte mycket sömn, men lite sömn i allafall. Det där lät juh skapligt skump, haha. Men ja e juh inte som alla andra heller, eller hur var det ? I dag är en sån här dag då barnen struntar totalt i vad jag säger, och middags sovande har det inte blivit av heller, då dom vägrar ligga stilla och bara skriker o härjar, Så ja, jag gav nyss upp efter en och en halv timma. (jag e inte den som ger upp lätt, men just nu håller skallen typ på att trilla av känns det som. *suck* Tänkte ta och utnyttja mitt presentkort på Gina i veckan :) (det ja fick av Pappa, Bettan och Farmor o Farfar) Ska bli kul med lite nytt i garderoben. Det e juh en massa kläder i min garderob som inte passar mej alls längre (förstora) Men har lite svårt å göra mej av med vissa kläder. Hehe. Tänker typ att, ja men ja kanske blir större "igen" och kan ha dom snart osv..

Näe nu blir det lite mellis med barnen snart. Sen leka vidare.

Mirakel, vad är det?

Mmm, ja förväntar mej saker som aldrig kommer inträffa? Ska det ske mirakel så bör det göra det nu!

Nu blir det mys med Ellie och Nonnis<3 Sen en kväll med att ha tråkigt i sin ensamhet med typ datorn och tv:n. Eller så sattsar ja på å sova tidigt en lördag kväll som denna så ja e 100 % pigg i morron bitti när mina små vildar vaknar o börjar göra bus;)


Solen skiner o snön glittrar :)

Hade en trevlig eftermiddag med papps o Bettan i går :) Fikade, och barnen lekte o stojade. Tack för presenten:)

Och morronen i dag har hittils inte vart någon höjdare, höjpunkten var lugnet vid frukost bordet.. Men efter det har det bara vart en gnällig o skrikig Ronja. Inte vidare kul. Nu inväntar vi lunch och middags sovning. Sen ut o åka pulka o leka i snön:)) Hoppas på gladare miner efter dom sovit middag.

Och så ni vet är min mobil lite halv störd. Så den fungerar lite som den själv vill. Ska lösa detta, men just nu fungerar den så det e lugnt:)

BVC och pulka och snö

Idag blir det att gå på BVC med Ronja, 18 månaders koll.. Sen hämta Ellie, och sen drar vi iväg å åker pulka:) det tror ja barnen kommer älska. Ska bli super skojigt!


Tattoo

Ligger o kollar på Ink Master Sverige:) blir grymt sugen på å gadda mej igen.. Har ju ett flertal grejer jag vill ha.. Men dock tänker ja inte bara ta och snabbt välja motiv i springa i väg till en studio. Hehe. Vill verkligen besluta mej för vilken ja vill ha och vara hundra % nöjd med den innan ja gaddar in den;)


Nappar hit o dit

Snöstorms väder. Men ja gillar snö, men inte när det blåser o far snö överallt:) hehe. Och idag har Ronja tjatat om att bada, så hon fick hoppa i ett skummbad i skurhinken:) hon fick rum där o tyckte det var jätte roligt. Hehe. Dock blev ellie lite sur att inte hon fick rum där i :/ så fick sätta henne i en tom leksaks låda:) så det löste sig det med. Wie, tur man är lite smart i sånna stunder:)

Nu blir det lite barn program och invänta jul kalendern:) Ellie och jag väntar på nya av snitt varje dag. Trotts att hon e liten tycker hon om den:)


Tack så mycket:)

Haft en trevlig eftermiddag med lite fika o främmande:) Tack snälla för presenterna!

Barnen e helt slut. Inte så konstigt som dom sprungit runt o dansat o hoppat o härjat omkring:))

Så nu blire mys med dom små godingarna. Sen en varm skön dusch :)


Grattis;)

Jaha, då fyller man 25 år då:) fast känner mej inte ett dugg äldre en i går;) haha. Blev glad i morse när ja såg att ja fått Grattis mess! Och tackar alla er som redan hunnit med att skicka massa grattis hälsningar:)


Mysteriet på greveholm

Ja ja, fast ja fyller 25 år i morron, så älskar ja att följa jul kalendern:) så mysigt med jul kalendrar. Och speciellt nu när mysteriet på greveholm går igen:)

Men det kan väl ingen ha missat? Att det är en så kallad fortsättning på den första som gick för typ 16 år sen.

Älskade den! Och tycker även denna e hel värld att titta på:))


Ronja somnade precis, så nu blir det sagomys med Ellie<3


Jul kalendern

Hejsan hoppsan..

En skit kul kväll i går, sjukt seg är jag i dag:) men det är lugnt.. Det är mkt bättre och mysigare att ha mys kvällar med barnen:).

Blir inte ofta ja går ut i fortsättningen heller.. Känner inte att man måste dricka för å ha kul.. Men visst någon gång i bland. Eller typ ta ett glas vin eller en cider framför tv:n nån kväll..


Och så massa Grattis till min syster son som fyller 3 år i dag ;))

När nu orkar ja inte skriva mera. För vi ska kolla på bolibompa nu, Så hörs i morron i stället;))


Taggad till tusen med allt nu!

Att planera är nog det svåraste som finns i nu läget. Hoppas på att kunna planera o utföra planer osv inom kort.. Det kommer ju vara tio gånger lättare när ja e på hemma plan "igen". :) längtar som en dåre!

Nu har ja svårt å både skriva o tänka då barnen spelar musik på sin keyboard. Låter riktigt vackert;) haha!


Snön ligger på backen o December har kommit!

God morron.. (har haft morron länge) Sovit som en kratta. Bara bita i hop och skapa en ny pigg Nataliie med lite smink typ ? :) Hehe. Kollat på julkalendern, men barnen var inte ett dugg intresserade, dom e för små för den, men ja tror ja kommer gilla den iallafall..

Fick just reda på att vi ska på kalas med. Hade vart lite skönt att veta typ i går eller tidigare endå. Men trevligt ska det bli.. Och grattis Tvillingarna E och L :) Hoppas ni får en toppen dag!!

Kom o tänka på att ja med fyller snart. Vill inte bli äldre nu känner jag, fyller år på tisdag. Blir hela 25 år ! Men efter denna födelsedag slutar jag att fylla år ;) Haha !

Det e redan full fart här i lägenheten, pang, bom, skratt, skrik, lite tjuvnyp osv. Det e morron det märks!

Blir nog inte mycket bloggande i dag, men ska försöka uppdatera lite granna under dagen iallafall :)

RSS 2.0