Dö trist

Shit, jag e helt slut på bajs problem. Ordagrant men sant. Det måste finnas någon lösning ju. Barnen e vakna och ska just till att lägga dom. Sen blir det små plockande o fixande här.. Sen bara slappa framför tv:n eller datorn. Sorry för kass uppdatering ! Men just nu har ja ingen ork och ingen aning om vad ja ska blogga om heller..

....

Ja, vi får väl se hur denna dagen slutar nu då..

Jobbigt

Katastrofal dag typ. Ganska slut nu, ett barn som inte kan bajsa och lavemang i flera dagar o inget alls händer! O dom på sjukan säger bara fortsätt med klyx och Micro lax samt movicol junior o mjölk fritt.. Jobbigt o se henne lida så ju, men i morron ringer dom från västerås mej (sjukhuset) så bara vänta o se nu "igen".. *suck*

Därav Inge bloggande i dag. Ska lägga upp bilderna på mina naglar direkt ja lagt mina hjärtan i sina sängar:)


Sagostunds mys<3

Har haft en hyfsads dag. Men dock ganska jobbig för Elina. Hon har så ont i magen min lilla stackare:( inget alla hjälper ju. Vet inte vad ja ska göra för att hjälpa min lilla flicka.

Nu blir det iallafall lite mys med sagostund:) <3


en ny design inom kort :)

Jaha, nu ploppa det upp en ruta att det e tillfälligt fel med statistiken och att dom jobbar på en lösning :) Men men sak samma med det. Inom kort har jag en ny blogg design iallafall och det känns super skönt :) Lite nyare ! Kommer skriva mera om det om vem som hjälp mej osv. Någon av er där ute kanske med behöver en ny design. Och då vet ja vem ni kan fråga ! En super gullig och duktig tjej, som med bloggar. :) kommer länka henne i ett in lägg när designen e klar! Så kan ni kolla in hennes sida :)

Skumt

Hmm, håller dom på o göra om blogg.se igen ? Eller är det bara min blogg om det e knasigt på just nu? Ser inte besöksstatistiken i dag, eller jag ser den men allt e nollat typ. Vilket det inte var i går eller har vart någon annan dag faktiskt. Någon som vet vad detta beror på ?

För övrigt så ssnöar det och e kallt ute, så märks att vintern e på väg in i landet. Både på gott och ont. Hehe.

Och det var en som ringde på min annons i går kväll med ;) Hon skulle höra av sig under dagen igen, hon prutade nästan inget heller, perfekt ! :)

har värsta ide'en

Ingen som ringt angående min annons ännu:/ Bara vill o hoppas någon ringer under kvällen, ångrar att ja inte lagt ut vagnen för flera dagar sen. hade ju vart ruggigt bra att redan fått den såld, men men nu e den ute i allafall ! :)

Ska fixa naglarna om en stund:) blir antingen ed lila,rosa och svart.. Eller med ljusblått,mörkblått och svart? Det återstår att se:)

Barnen har precis slocknat, sa ska vänta en stund så dom verkligen sover ordentligt:) så ja inte börjar och sen får avbryta "igen", ingen höjdare.

Fikat

Fikat med morfar o Bettan:) trevligt. Och så fick ja lite nya tallrikar. Tack så mycket :) snart blir det i lägga sig o kolla på barn program med tjejerna:)


Sälja dubbel vagn, köpa en enkelvagn

Vaknade alldeles för tidigt med tanke på att ja började dagen med att ställa om klockan. Hehe. Men det e skönt med vinter tid o mysigt med tända ljus om kvällarna!:)

Nu väntar vi på att pappa/morfar och Bettan ska komma o fika o umgås med oss
Och har tagit mej tid att lägga ut vagnen på blocket nu med, varför ha en dubbelvagn när Ellie verkligen inte vill sitta i vagnen längre, känns ju onödigt. O nu hoppas ja att någon ringer o vill ha den på engång:) så ja inte går miste om den andra super fina emma ljunga vagnen:) en enkel vagn :) hoppas hoppas hoppas nu..

 


Främmande i morron :)

Inte en lugn kväll på flera dagar. Men en ansiktsmask han ja unna mej själv innan Ronja vaknade iallafall :) Och det var underbart skönt kan ja ju lova. Och nu sover hon igen, och jag e typ skit trött och helt slut. Så blir att inta säng läge snart..

Har hittat en sjukt fin vagn som jag vill köpa med. Dock skiter jag juh inte pengar, så får se hur det blir med den saken nu då. Den e begagnad men sjukt fin, ser ut som ny. (en enkelvagn) Då Ellie helst inte vill sitta i vagn längre. Och så bara sätta en stå bräda på, vore så grymt skönt :)

Och så får vi besök av pappa/morfar och Bettan i morron :) Trevligt ! Så i morron ska ja o tjejerna baka små cup cakes åt dom och åt oss såklart.

Näe, nu blir det att krypa ner under täcket och sussa! Och hoppas på att man får sova mer en 1,5 timmar i natt. Behöver verkligen det känner jag.

Så med andra ord säger jag tack och God natt !

100% gott<3

Ätit god kvälls mat, fläsk ytterfil'e med egen gjord klyftpotatis och skit god stark gräddsås:) mumsigt värre blev det kan ja lova.

Nu blir det att lägga sig på soffan o mysa med mina små älsklingar

 


Inte sovit många timmar

God morron. Haft en ganska jobbig natt, då barnen vaknat till och från hela tiden. Elina vakna o skulle bajsa ett X antal gånger, och Ronja vaknade av hostan och var allmänt gnällig. Men efter att ha fått sovit i en och en halv timma så e jag faktiskt ovanligt pigg måste jag säga, men huvud värk så det heter duga dock.

Blir ännu en lugn dag. Sen planera och packa lite granna ;)

Jag han juh i allafall börja, alltid något ;)

Näe, det där med att fixa naglarna sket sig totalt. Han ta bort gammalt lack samt fila dm och lägga på ett under lack. Sen tog det stopp ! Ett av barnen vaknade och hade mag ont och har precis fått henne att somna om, så nu plockar ja undan nagellacken och alla tillbehör och dyligt. Jag är helt enkelt för trött för att höllå på nu. Så får fixa det i morron kväll i stället, och hoppas på att jag hinner göra klart dom då :)

För övrigt så är jag grymt irriterad, och förstår inte hur vissa människor e funtade i skallen. Orkar inte ens gå in på det !

Så nu säger jag tack och god natt i stället.

Lite brist på ide'er

Inom någon vecka har jag skaffat ett nytt utse'ende här på bloggen. Alltså, jag ska inte ändra mej själv eller liknande, utan göra om designen på bloggen så den blir snyggare och lite mera jag ;) hehe.

Bara skit på tv, så dags att sätta i gång att fixa naglarna snart, älskar att sitta o pyssla o dona med mina naglar, men just nu bara för att ja verkligen bestämt mej för att göra det så har ja lite id'e torka, men det löser sig nog när jag börjar kladda på färg och dyligt..

Och förövrigt så var det juh kul o komma in på bloggen och se att antalet läsare av min blogg dubblats ;) Tycker själv att ja inte bloggar om så mycket intressant, men kul att andra hittat hit o stannar kvar och läser.

Näe nu blire att pyssla om mina naglar lite granna! Bilder kommer upp direkt jag e klar och lacken har torkat ;)


lite smått och gott

Haft en helt okej dag med muffins bakande o massa lek o bus med mina små tjejer. Nu blir det att måla naglarna "igen" ;) Bilder på naglarna kommer upp direkt ja fixat klart dom, o det blir senare i kväll. Så håll koll om ni vill få lite ideer;)

ett trottsigt barn

Vart på kalas i dag. Dom bjöd på super gott fika:) Och nu sitter ja här med en trottsig liten Elina som vägrar somna! Fast hon typ kollar i kors..

Och just nu vill ja bara få ta en varm skön dusch, lägga mej o glo på tv tills ja typ somnar! Det vore så skönt:)

och förövrigt så tjatar Elina om att åka till Eskilstuna:) Min lilla flicka trivs bra där borta<3

Känner mej lite snyggare

Har passat på å färgat håret, samt hunnit måla grunden på mina naglar :) nu ska ja för nya mej lite granna så ja känner mej lite snyggare:) får se om ja hinner göra klart mina naglar i kväll, bara barnen somnar i tid så e det lugnt:) hehe. Och från o med i morron har ja en helt fungerande telefon med. Tummen upp eller hur!?



Små shopping<3

Haft en shopping dag i dag. Fast blev mest mat o diverse skur medel o så :) fast till mej själv blev det hårfärg, ansikts mask och ett armband:)

Nu ska barnen i säng o hoppas på att dom somnar skapligt nu med. Så ja kan slänga i hårfärgen, sen lägga på en ansikts mask o bara njuta av kvällen i lugn och ro:)


Lite små trött då.

Oj oj oj. Sitter o pimplar kaffe för å bli lite pigg:) Ellie fick nå ryck o vägrade sova igår, efter ett fick ja henne äntligen att sova. Så det var den kvällen. Men nu börjar ja piggna till iallafall. Och vi ska in till Västerås en sväng, blandannat köpa present åt Lill grannen som fyllde år, dock missade vi kalaset pågrund av att vi var dunder förkylda o inte ville smitta ner alla:) men tänkte kila över någon dag som passar denna vecka:)

Så du Jessica, glöm inte såna dära muffins som du bloggat om ett flertal gånger;) lite smått sugen. Hehe. ;)



mysepys..

Nu är allt på topp :) Barnen e pigga o glada o bara lite rossliga. Har ätit en mys pys frukost, o nu kollar vi på Pingu en stund..För att snart göra oss i ordning och dra ut på lite äventyr :) Lite halv tråkigt väder, men ut ska vi iallafall:) Ska ävebn bädda rent o göra det lite mysigare i rummen under dagen..

Näe nu lite kaffe på det här, Så bloggen uppdateras senare igen :)

Slumpvis blev det jag som hittade...

Ligger här med Ellie och Ronja och kollar på Mumintrollen, dom e helt inne i filmen. Trötta börjar dom med bli. Så direkt dom somnar sen så blir det att ta en ansikts mask, o lite små fix med naglarna:) Kanske ett varmt skönt bad, skulle inte vara helt fel.. Sen någon bra film typ. En mys pys kväll <3

Och förövrigt blev ja sjukt glad när ja gick in på triangeln för att handla... Hehe, fast berättar mer om det en annan dag;)


Internet e på vift

Jag har sovit som en Gud i natt, så underbart! Har inte sovit så här bra på typ en hel vecka, så detta var efterlängtat:) Tack! Nu e vi på bättrings vägen alla tre. Tack o lov för det..

Katten e förövrigt helt vild o busig, hoppar o springer omkring som en dåre.. Välter blomkrukor, och leker Tarzan i gardinerna. Undra om det e mina barn som tar efter katten eller om det e katten som tar efter barnen? ;) haha. Och någon av barnen har lyckats få tag i internet så nu e det på vift.. Får leta vidare o se om ja finner det.


Sover så sött <3

Båda mina små tjejer sover så sött<3 Och själv sitter ja bara o väntar på bättre tider typ;) Näe men ja e faktiskt redan jätte trött, så blir en tidig kväll, å hoppas på massa sömn med:) hehe. Dags att stänga av dator o bara unna sig själv lite tid, sen blir det att krypa ner under täcket.

Varmt, men inte skönt

Idag har man blivit dränkt av kaffe, hela benen, så där lagom irriterande, o jag e trots det på sjukt bra humör. Dock värker mitt öra fortfarande:( Mindre kul, men ja biter i hop o ser glad ut iallafall. Nu blire barn program med mina små <3

Nästan mobil lös typ

A, här e vi fortfarande sjuka :/ *suck* Och nu har min mobil dött helt å hållet, laddaren fungerar inte alls, och jag har prövat flera andra laddare å det fungerar inte heller:( Så nu har ja en telefon som man inte hör något i, och knapparna flyger i väg så fort man tar i telefonen typ. Men ja har lärt mej att messa med den i allafall:) Även om det tar lite tid, hehe..Men ska se om någon snäll har en fungerande telefon att låna ut inom kort:) Det löser sig nog. Har inte råd o köpa någon ny bra telefon ännu, så får annars köpa någon sån där samsung telefon för typ 99 kr tillsvidare. Bättre en ingen lur alls:)

Blogg,bara för att lixom..

Barnen sover, o själv ska ja hänga tvätt, sen försöka göra något som får mej att koppla bort öron värken:( Fast tror ej ja kan få bort värken dock, blir att uppsöka vårdcentralen på måndag. Hoppas bara ja kan sova lite i natt ! För jag behöver verkligen det, känner jag.

Super Gott

Efter en sjukt god kvälls middag tvär däckade båda mina underbara små flickor<3 och här ligger jag fullt påklädd och med en tjock pläd över mej och fryser:( det dunkar helvete i örat med, ilar o brusar helt skumt, konstig smärta att förklara. Men ont som fan gör det, o ja skulle hellre föda barn hemma igen, en att ha denna öron smärta som plågar mej totalt! Det e faktiskt allvarligt sant med.. Hehe.



Sjuka=mysa och ta det lugnt

Fortfarande dunder förkylda:( gnälligt värre här hemma. Blir en lugn dag/kväll för oss även i dag.. Hoppas på att det går över snart. Känns som ja kommer bli tokig annars. Så tråkigt att vara sjuka.. Och Ronja som jämnt äter konstant äter ingenting alls nu:( eller god saker duger men mat tvär vägrar hon, så det märks verkligen att hon inte är kry..



Känns till och med som det kvittar om ja e här eller i e-tuna nu när ja e sjuk, eftersom ja e hängig o inte orkar typ något:( men ändå tror ja det skulle kännas lite bättre att vara där på nått sätt o vis;) hehe.

Nu får ja ta o fortsätta ta det lugnt o mysa med mina underbara små tjejer<3

Puss och Kram // Nataliie


en Iphone utan laddare

Trött på att ha ont, trött på massa snor, hostande o huvudvärk mm.. Men ja kan dock inte trolla, så vi förblir sjuka tills vidare.. Blir en kopp te direkt båda tjejerna somnatm o bara bädda ner mej o glo på tv:) Kan vara skönt å bara ta det lugnt en kväll med ju..

Men känns så ensamt att vara i Hallsta, saknar E-tuna <3

Sjuka gånger 3

Sjuk stugan.. Tre sjuklingar e vad vi är. Känner mej helt slut. Ont i lederna, örat, halsen och så snorig. Och barnen e klibbiga i ögonen o snorar och hostar. Det känns som denna dagen blir en lång dag. Hatar verkligen att vara sjuk, det är så drygt:( men men det är som det är. O ja kan inte göra något åt det. Bara hoppas vi e pigga o friska snart igen. Blir så rastlös!


Drömma vidare

Två små sjuklingar o så e ja med dålig, men bara le o se glad ut iallafall;) Ligger o myser alla tre här på soffan, och snart blir det sagostund i deras rum <3 Sen bädda ner mej själv på soffan? Nä dröm vidare Nataliie ! För ja ska nämligen slänga i en maskin tvätt, diska o plocka å sånt trist, sen kan ja bädda ner mej:) Hehe.

en sova middag tid snart :)

Känns som ja inte e så aktiv här på bloggen. Men det är som det är, och laddaren till min IPhone fungerar inte, så nu har ja en gammal telefon där knappsattsen trillat av ;) Hehe och jag hör dom som ringer, men ni som ringer mej hör mej knappt, eller tydligen låter det som om jag e en miljon mil i från er typ. Men ska försöka lösa dessa små problem så fort ja kan. Hehe :)

Har vart en liten halv jobbig natt med Ronja, så e sjukt trött nu, så blir att sova middag med henne om en liten stund och det ska bli så underbart skönt ! (Ellie är på dagis alltså)

Om..

En kall höst dag, med en massa sol. Helt perfekt väder:) Blir snart en promenad. Haft en underbar helg utan massa huvud värk, utan massa mag ont. Känns verkligen skönt att ja mår så här bra!:) känns som det e en evighet sen man fick må så här, så här vill ja verkligen må varje dag, om ja själv kunde bestämma.. Underbart!


Helgen bestod av massa mys, massa lek/bus med ett flertal barn i liknande åldrar. Grillat och bara haft det så sjukt bra.. Och mina barn trivs så bra, o Ellie tjatar som en tok om att leka med alla sina vänner som e i hennes ålder<3


Tänk bara om mina drömmar kunde slå in nu, och att allt löste sig å vi kunde ha det så här jämnt. Vore tusen gånger bättre en något annat :))




Dansa-Pausa, dansa lite till och lite mera..

Kom kom kom i håg hur vi gjorde;) Haha (en låt, som fastnat i min skalle)

Men annars känns allt på topp just för stunden. Barnen dansar och sjunger :) Och ja, jag e med på ett hörn jag med, haha. Låter kanske inte bäst, men skojigt har vi iallafall :) Det som e huvudsaken ju. <3

Och om en stund ska jag trixa till lite pannkakor, då Ellie vill äta pangkaka som hon säger hehe :P


Och.... Så finns det redan tankar kring julen ;)

jo men å andra sidan, varför Inte?

Vissa dagar önskar ja bara att tiden kunde gå lite snabbare, eller annars vore det ju lite coolt om man kunde spola fram tiden, samt spola tillbaka osv ;)) Snacka om klockrent eller hur?


Lite lättad

Tidigare i dag fick ja reda på något ja aldrig hade räknat med att höra från en viss person.. Positivt överraskad må ja ju säga;) Kanske detta gör att även flera börjar inse saker och ting, får hoppas på det Bästa ! :)

Barnen sover redan med, så det bliren tyst o lugn kväll med lite städning, och sen måla naglarna o ta en ansikts mask:)

Yes, thats it !

Hej hopp i galopp:)

Jag e återförenad med mina små tjejer, efter att ha haft en toppen helg i Eskilstuna med alla dom bästaste typ:) <3 Men gud så rastlös ja vart när ja inte haft dom små att springa efter.

Känns lite skumt att vara här, när ja trivs så mycket bättre där borta. Känns ensamt o vara här på nått sätt. Jag är mej själv till hundra, skrattar o har kul o framför allt mår så sjukt bra när ja e i Eskilstuna:) Yes, det är sanning, o det e så jag tycker o tänker !

Nu mys med mina flickor som behöver sova lite granna <3

RSS 2.0