Tre rätters

Har slagit på stort här hemma. Lagat tre rätters middag i dag. Och fasiken vad gott det blev, och propp mätt är jag med.. Hehe. (det var väl faktiskt tanken bakom det hela) Har även vart på promenad, vilket ja e varje dag, och i dag har vi vart och hälsat på Elinas farmor :) Men nu ska ja fortsätta kolla på tv:n. Tjingeling, ses och hörs !

Toast + Tv

Har haft en lugn och trevlig dag i dag. Vart på 2 års kalas har vi med vart :) Och nu blir det Toast och tv tittande. Sen blire sängen för min del. Lillan har börjat vaknat så mycket på nätterna nu på sista tiden. (tror det är tänderna som spökar) Stackars liten <3 Näe nu väntar min toast, så See You !

koppla av

sitter och tar det lite lugnt, ska gå en promenad när Elina vaknat.. Sen bär det av till t-hälla på fika. Bettan har fyllt år :) Så ska gratta henne och ge henne en present. Sen blir det att göra kväller när vi kommer hem där i från. Då blir det god mat, tv tittande och bara koppla av :)  


ses och hörs

Har vart en lugn och trevlig dag :) Kvällen har vart lite lång (känns det som) Elina var övertrött men vägrade att somna. Stod och skaka galler i sängen och varvade det med att sitta och leka. Hehe. Men nu efter mycket om och men så har hon somnat :) Så nu sitter ja med datorn i knät, och så sneglar ja lite snätt på tv:n.. Meen ska stänga ner datan och lägga mej på soffan och glo på tv en stund, sen blire sängen. Så ses och hörs!

frukost

Hej hopp.. Har inte haft internet på några dagar :/ Men nu e ja här igen :) Hehe. Har vart ganska mycket dom här dagarna, men orkar inte skriva om allt det nu. Så nu tar vi dag för dag som kommer i stället. Blir lättare och bättre så.. Lillan somnade nu efter frukost. Och jag sitter o har tråkigt. Får ta en dusch så länge och fixa till mej lite granna. Ska boka tvätt stuga sen med. Så lite små fix att göra. Ska även i väg på två ställen som ja kan skriva mera om sen. Hehe.

Kanal 5

Fasuken vad kallt det ska vara.. brr, fryser i hjäl inomhus, INTE normalt.. Nu vill ja hem till pappa och bettan, hehe där brukar det alltid vara varmt och skönt kan ja lova:) Måste köpa ett 5 punkts sele till Elinas vagn med. Hennes fungerar inte. :/ så måste införskaffa ett snarast. Vill juh inte att man lilla tös ska trilla ur.. Så är det massa mera som måste inhandlas åt henne. (men orkar inte skriva allt som behövs) hehe. Näe nu ska ja fortsätta kolla på unga mödrar på kanal 5. :)  

naglar

Tänkte passa på att snygga till naglarna nu när lillan sover middag :) Så får se hur det går, och hur det blir. Hehe. Och i morron e vi bjudna på 25 års firande, och så är det även tänkt att vi ska på erotik mässan i köpins och kolla runt lite granna. Hehe.

promenix

Nu har några gubbar vart här och fixat alla elementen..  Så snart kanske man får värme igen.. Vore juh skönt.. hehe.. Och har vart ute på en morron promenad, var helt underbart skönt kan ja lova.. Nu har vi främmande av gammel mormor/farmor, så nu äter elina banan med henne :P Hehe. Glupska lilla barn :D Glad i maten. Men det är juh bara bra :)

Badat

Så dära. Då är man inloggad på datan igen. Har varken haft tid eller ork att sitta framför datan. Men nu är ja är. Samtidigt sitter ja och kollar på efterlyst, och innan det var det Idol :) Hehe. Och jo just ja, den måndagen den 20 september nu så badade jag. (någon som ej trodde ja skulle våga) Haha. Dum som ja e bevisade ja bara att ja vågade, men var bara i och så upp på en gång igen :P Hehe. Blir att lägga sig efter Efterlyst. Tidigt i säng, förengångs skull :)

kallt o kallt

Kallt, kallt och kallt är vad det är inne i denna lägenheten :( brr, fryser som en tok. Lillan sover middag, och jag ska precis fixa i ordning mej. Blir en lugn dag i dag. Slappar dag, och i morron eller på onsdag åker ja till T-hälla och umgås med Emelie och Vincent :) Skojigt :D

prinsessa

Har just lagt lill pluttan. Så nu sover hon för natten min lilla skatt <3 och vad ska ja hitta på då ? hmm. Nu har ja tråkigt. Så underbart, mysigt och roligt att bara tillbringa tid med min prinsessa :)

Spöregn

Har vart på promenad. Men började spöregna, så det blev en kortis promenix :P Hehe. Men skönt var det i allafall :) Elina leker hej vilt här hemma. Och jag sneglar lite snätt på tv:n. (fear factor USA) Kanske inte så värst intressant men i allafall ;) Haha. Och tisdag eller onsdag åker ja till t-hälla och umgås med Emelie och hennes lilla son :)  


mysa

Snart dags att inta soffläge :) Hehe. Skönt ! Lillan ligger o försöker sova, men vill tydligen inte det. Hehe.. Hon ligger och sjunger eller liknande.. Och ja mysa med godis för första gången på ja vet inte hur länge :) känner ja mej själv rätt, öppnar ja påsen, tar tre fyra stycken sen har ja resten kvar hur länge som helst :P Hehe..


musiken

Lillan sover, och jag sitter och lyssnar svagt på underbar musik <3 Så skönt ! Sneglar lite snätt på tv:n (idol) Men musiken på datan tar över :P Mycket bättre.. Hehe.. Näe nu ska ja drömma mej bort i musiken igen. Om, och om igen ! Älskart !

Äta

En ganska så lugn och skön dag. Och nu håller ja på att laga potatis grattäng på mitt sätt ;) Hehe. (mums) Sen blire att ta det ännu mera lugnt framför tv:n. Hehe. (det är okej att ta det lugnt vissa dagar) Men självklart har vi vart ute och busat med. Och tagit en promenad :) Näe nu måste ja återgå till maten, så det blir till att äta någongång. Hehe.

middag

Hej hopp :) Känns som om ja uppdaterar lite dåligt. Men finns juh inte så mycket att skriva om. Eller ja har rättare sagt annat för mej en att sitta här :P hehe.. Idag har vi vart ute och promenerat och så har elina lekt lite med en liten pojke :) Allt annat som vi gjort är så vardagligt att ja inte ens orkar skriva. hehe. Men nu blir det kaffe o tv en stund medans lillan sover middag.

grannen

Elina sussar så sött, själv har jag just ätit lite granna, har hunnit med att städa och så vart nere i tvätt stugan med.. En promenad lite senare, och så blir det nog att träffa Anna och Zacharias lite senare. Det brukar bli så. Med tanke på att vi bor grannar :) Hehe..

Älskar ! <3

Min dotter har ganska läcker frisyr när hon e lite svettig=) Mammas lilla charrm troll<3


Och så kan hon säga Mamma (mys barn)

bvc

Har varft på Bvc med elina :) Lillan väger nu 8870 (stora tjejen) Och är 72 lång :)Hasar sig fram och tillbaka över golven i stället för att krypa, hehe så sött.. försöker även ställa sig upp, men lyckas bara i spjälsängen :) Nu blire kaffe o tv, medans lillan sover middag.


Tidigt

Trött i dag.. Har vart och Hälsat på Miia och lilla Simone i dag :) Trevligt ! Kommer knapt i håg att min lilla har vart så himla liten..hehe. Tiden bara rinner i väg. Och fort går det.. Nu ska ja bara ta det lugnt. Ta en dusch och sen blire film och tidigt i säng.

PopCorn

En och en halv dag i t-hälla med underbara vänner <3 Riktigt trevligt ! Nu sitter ja hemma och har ap tråkigt, blir en tidig kväll för min del, är trött och har ont i mina ben efter att ha gått i osköna förstor skor (stövlar) utan klack. hehe..Näe nu blire någon film i sängen och popcorn :)

glad

Hejsan Hoppsan !

Har just duschat och ska snygga till mej lite, sen bär det av ut på äventyr =) Hehe. Ska bli roligt! Så får se vad mer som kan hända under dagen.. Ska fixa lite grejs och packa i hop lite saker bara.. Lite små fix hemma först med.. Näe "lite" kaffe på det hära! Pigg och glad, "KexChoklad"..

Asgarv!

Asgarvar ! Hahahahahahaahahaaahahaha. Kan inte sluta, det finns verkligen riktiga personer i idol som bara skämmer ut sig totalt. haha. Nästan så en annan sitter och skäms för svenska folket. Hoppas det kommer lite bra folk med snart. haha. Vore juh trevligt :) Haha, Nicklas på IDOL ! (vilken klockren snubbe) Eller inte. Haha.


lekis

lite halvt smått trött om ja ska vara helt ärlig.. Men "Vakna med the voice", så kanske ja piggnar till lite granna.. Kaffe koppen är redo den med.. Så när ja vaknat till så blir det att göra sig i ordning (lillan sover) Sen ut på promenad när plutt vaknat :) Och senare under dagen blir det Lekparken (= Nu ska ja inta soffläge en stund. Så See You !

hobby

Shit vilken tråkig kväll alltså ! *suck* Men det är som det är, och man kan juh faktiskt inte ALLTID ha kul ;) Hehe.. Har kollat på tv, lagat mat lagt bebiis<3 ja, en massa vardagliga saker som en massa andra bloggare gör.. Nu sitter ja och funderar på vilket av alla mina intressen ja ska lägga ner extra tid på ?! Hmm, fast hur ja en vrider o vänder på det så ska ja göra allt lika mycket :D hehe. Hobby är en hobby, och jag har flera olika ja gärna sätter mej ner och gör när ja har tid över.

VARNING!

Fy faraO vilka idioter det finns i världen ! VARNING säger ja bara! Håll koll på vart barnen är och leker.. En svart bil, typ en JEEP av äldre modell med 2 utländska karlar i, försöker lura med barnen i bilen.. Var nyss här i hallsta och försökte locka med sig en liten flicka. (som tur var, var flickan såpass smart att springa i väg och berätta för vuxna som befann sig nära! Så nu är polisen och snurrar omkring! Snacka om IDIOTER det finns i denna värld. Tur att min lilla flicka inte går någon stans utan mej. Läskigt att ha sådanna typer här omkring.. :S



Bu och blä !!

Jäkla Pizzeria/kiosk ! Den som ligge här där jag bor, helt vansinnig på den ! Öppnar tamefan ALDRIG i tid längre, man får alltid stå och vänta, och tillslut ger man upp, och handlar det man ska någon annanstans ! Bu och blä för "Maxim".. En riktig Diss !

Kaffe

God morron allesammans ! brr, sitter o fryser som en tok, svin kallt här inne i lägenheten..Så får sätta på mej en massa kläder.. Blir snart ytter kläder inomhus, om det ska fortsätta på det hära sättet. Hehe. Helt sjukt. Nu blire kaffe och frulle !

snurrigt

Har vart en lugn dag i dag, känner mej inte riktigt bra :( Snurrig och skakig, hostar som en tok. Näe nu blire att kolla Idol och äta Pizza. Hehe. Hoppas huvudvärken släpper efter maten med..

bebis !

  
Underbara barn ! Mammas lilla SolStråle <3

Bus, bus !


Min lilla prinsessa var verkligen på busigt humör i går <3

idiot+kaffe

Varför, varför varför ? Varför kan folk inte bara vara sig själva ? När dom träffar "någon" så ska man vara på ett sätt, nästa sätt så ska man vara på ett helt annat sätt.. Hmm, aja det är upp till folk om dom vill vara flera olika personer.. Men jag stör mej grymt på det,, kan ja LOVA ! Bättre att lista ut vem man själv är (om man nu är osäker) Och vara som man är utan att bli någon annan när man träffar någon annan. Nu börjar det bli lite snurrigt, haha ! Kaffe, Kaffe kaffe :)

drömma

En trevlig och fartfylld dag med lek och bus <3 Underbart ! Nu sitter ja och drömmer mej bort i lite framtids planer, konstiga grejer, hmm ja allt :P Hehe.. Nu ska ja drömma vidare ;)

Elina <3






Busigt

Nu b'r det snart av till en lekpark i Sura ! Leka, leka och massa lek med lillan. Busigt kul (: hehe.. Ska bara packa skötväskan och sätta på oss kläder.. Sen får ni nog se någon bild på lill plutt när hon busar :)

soffläge

Sådära, nu e ja här igen :P Hehe.. Lillan sover, och själv ska ja snart kolla på tv och käka godis :) *mums*. Ska bara uträtta lite små fix på datan först. Sen blir det att inta soff läge ;)

får se

En trevlig och ganska lugn fredag kväll, Elina ville sova hos farmor :) Så självklart fick hon göra det. Så jag fick roa mej på egenhand. Hehe.. Men nu är lill plutt hemma, har vart sedan klockan tio. Men hon bara sover :P Hehe, lite trött mössa min lilla tös..Idag får vi se vad som händer o sker.

Underbart!

Elinas favorit, Hon älskar att äta gurka.=) Sötnosen min<3 Tiden går så snabbt, kkänns som om det var i går jag låg på förlossningen. Men lillan växer så det knakar. Hon är snart 8 månader, snart  1 år <3 Så otroligt att tiden går så fort=) Men underbart att se lillan växa och lära sig nya saker varje  dag.

Nagel fix ! (dock ingen bild på det)

Har fixat mina naglar idag "igen".. :) Blev faktiskt jätte fint.. Och så har vi vart på Zandras cafe'e i dag, och när ja skulle hälla upp kaffe säger tjejen i kassan -"Ååå, gud vilka snygga naglar". Tack tack :) Kul att folk man inte känner lägger märke till att man piffat upp naglarna :) Hehe. Så det var juh lite kul att höra..  

Puss

Jag har ätit en grymt god frukost :D haha, inte för att det kanske är så intressant att veta, men i allafall =) Elina är nere hos Zacharias och leker, så nu ska ja hoppa in i duschen, fixa i ordning mej, och sen ner dit.. Blir att ta en promenad efter lunch sen. Skönt väder, och så måste vi juh i vilket fall som helst ha frisk luft.. Så får se om dagen bjuder på några oväntade äventyr som är värda att skriva om senare :) Puss puss

färskfrukost

God morron ! Nu blire färskt bröd och mumsig frukost :) Mums ! kan skriva mera senare för just nu finns det ej någe vidare mycket att säga ;) Hehe.


Bäst ?

Ännu en gudomlig måltid. Inte för att skryta, men jag är fasiken bäst på matlagning ;) Hehe. Måste nog ta och bjuda hem ett visst antal personer som får ta och betyg sätta mina maträtter:P *mums* Fast nu är ja proppmätt så det heter duga ! Måste smällta maten innan ja orkar skriva mera. Haha.

skrattattack

Har vart hos Elinas farmor i några timmar. Och äta kan min dotter. :) Hehe. Innan vi gick hem, blev det affären. Handlade bara det som behövdes för att laga min goda måltid, samt elinas matlådor ja ska tillaga i kväll :) Nu är ja hemma och tar det lugnt, lill plutt somna som en stock direkt vi kom hem. Annars brukar hon jämnt somna i vagnen, men inte i dag, under den tid vi var i affären låg hon bara och skratta som en liten tok <3 haha.

Gullunge<3

God morron ! Hehe, har legat vaken sedan sex i morse. Fast låg dock kvar i sängen o försökte somna om, vilket inte gick så bra.. Så det var bara att gå upp ! Elina har vandaliserat hela vardags rummet, haha, så snart dax att städa upp då hon tagit sig en tupplur efter allt lek o stojjande :) Mammas Gullunge <3

host host

Att vara sjuk är ingen höjdare. Ligger ned däckad på soffan och sneglar lite snätt på tv:n.. Är trött och känns typ som om ett tåg har kört över mej eller liknande. Men det är som det är, och denna dag går sjukt jäkla långsamt med.. (host)


sjukling

Mår inte alls bra i dag. Helt slut i kroppen. Ont i halsen, ont i öronen, snorar och hostar som en tok ! Inte alls mysigt tyvär. Men som tur är så är lillan bra mycket piggare en mej i allafall :) Hehe.. Skönt för henne.. Blir en lugn och stilla dag i dag, bara en promenad, och handla lite. Sen får vi se..

RSS 2.0