jävla mage

Mys pys med mina små flickor nu då <3 Underbart! Blir nog en tidig kväll för oss i kväll, vilket kommer kännas skönt.. Och jag har fortfarande dunder mega ont i magen :/ *suck* så nu orkar ja inte skriva mera, så stänger av datorn nu. Ses och hörs när ja inte har så förbannat ont längre.

<3<3<3

Köttbullar och löv

Har fortfarande sjukt ont i magen. *suck* Ingen hödare vill ja juh lova, och hoppas verkligen det onda försvinner snart. Blir galen annars! (känns det som just nu i allafall) Snart dax att ta sig till affären, och så hämta ut ett utav två paket ! :) Men innan det ska vi äta lite, i dag blir det bara köttbullar och mackisar (mackaroner) enkelt, och Elina älskart !

Så nu blire Maaat, och så ut i höstens halv danna väder !

<3<3<3


Hoppas på äventyr

Haft värsta mag plågorna sedan i går vid typ sex tiden. *suck* Fortfarande as ont ! :( Snart dax för lite frukost, och hoppas på att mag plågorna släpper, vet i tusan varför ja plötsligt fick så här ont i går kväll?! Var det för att ja lyckades göra världens godaste hem gjorda potatismos i går kanske ? :) Blev så jäkla perfekt så det går inte att beskriva, hehe, och så egen panerad Schnitzel (eller hur de nu stavas) det blev i vilket fall som helst super mega gott :) Och mag värken hade ja innan maten, så det var inte därför!

Får se vad denna dagen har att erbjuda då?!

<3<3<3


Vintertid

Upp och hoppa !! Nu ärdet frukost och så pippi långstrump ;) Dock är ja lite depp,vet inte vad ja ska dricka, fasiken, kaffet är helt slut, räcker inte ens till en kopp. Hallååå, vad ska ja dricka nu då ? A det får lösa sig..

Och så en liten påminnelse !! NI HAR VÄL INTE GLÖMT ATT STÄLLA OM KLOCKAN ? EN  TIMMA TILLBAKA..

kommer skratta även i dag/kväll

Myser på soffan, med båda mina små underbaringar<3 Direkt dom har somnat ska ja ringa några samtal :) Hehe! varav två av samtalen kommer göra att man skrattar i hjäl sig typ;) Måste juh få skratta lite även i dag, fast jag hade en toppen kväll i går. Hehe..

<3<3<3


Riktigt rolig kväll

Morsning korsning igen :)

Nu är jag på hemma plan, vilket känns ganska så skönt. Underbart att komma hem igen till mina små älsklings flickor <3

Åkte juh till E-tuna / T-hälla i går vid lunch var på stan o shoppade lite granna, sen väntade ja på att Irina skulle sluta jobbet så vi kunde åka hem till henne och göra oss klara för kvällens planer. (fast det blev väl inte riktigt som planerat) Men en super kul kväll blev det i allafall, och det var juh det vi var ute efter..

Vi gick hem till Tina och umgicks med henne och Emelie, sjöng kareoke, skrattade som dårar, drack lite (men bara ja och Tina drack) Men snacka om kul kväll. Drog till hamnen en stund, skulle dit och sjunga ännu mera kareoke, vilket vi gjorde, jätte skojigt ! Fast vi skulle juh inte bli där hela kvällen/natten, men eftersom vi hade så skoj med alla vänner, bekanta och så klart med att sjunga så fick det bli att vi stannade i T-hälla under kvällen.

En super trevlig Fredag, det måste vi göra om igen tjejer ! :)

Och i dag ska ja bara mysa och ha det underbart med mina små prinsessor <3

shoppat

Så dära, äntligen hemma "igen". I morse hade vi besök av sotaren. (dom var två faktiskt) så sotarna ! Hehe. Och så efter vi lämnat Elina på dagis, så fick Ronja vara hos sin farmor ett par timmar, eftersom vi drog in till stan och shoppade lite granna :) Blev två par leggings, hårspray, ögonskuggor, två fotoalbum (dom ska ja pyssla och fixa i ordning skit läckert) hehe. Och så ja, massa mera, en dusch slang tillexempel ?!

Nu blir det att dricka kaffe och leka lite med Elina och hennes dockor <3 Köpte även en potta, nappflaska och hakklapp åt elinas docka, så nu sitter dom på pottan tillsammans, samtidigt som elina matar sin dock med nappflaskan, sweet!

<3<3<3


Lekt lite med/i telefonen :)






För bråttom

Sitter och skriver med en hand just nu. *suck* Jag fattar INTE att man kan vara så klantig som jag vart, eller ha sån OTUR som jag haft under ett par veckor. Hade ofatbart mycket klantigheter för mej på högstadiet, då det både var lyktstolpar, taggbuskar, brödrostar, och diverse. Och nu tillbaka till handen då.. Hmm, skulle ner i trappen fort och hämta några mat varor ja glömt under vagnen, och så börja båda barnen skrika som två små galningar, så ja fick självklart bråttom upp.. Och snubblada och tag i mot mej med TUMMEN ! Aj aj aj, det gör snuskigt ont nu kan ja säga, och dunkar och spänner och fan vet allt. Så nu blkire att ta det lugnt med denna handen. Just nu känns det som om den typ är av eller något i stil med det. (hur nu det känns då jag inte har brutit något någon gång)

Busbarn! <3








Vänner och maraton

Tråk, tråk tråk, jag har värsta jätte tråkigt just nu.. Tur man ska hämta lilla bus ELina på dagis om en stund. Då kommer ja nog inte ha tråkigt, blir lek/bus/mys, och fullt upp då :) Mycket bättre en att ha tråkigt ! <3 Efter ja hämtat Elina blir det att knalla till affären, handla lite, komma på vad man ska äta kanske vore något med. Och så stanna vid en lek park, så lillan får leka av sig lite till och lite mera..

Senare blire att slå på några gamla favoriter, och se om ja fortfarande gillart ! Hehe. Tror juh med stor sannorlikhet att jag inte riktigt har samma smak som i dom yngre tonnåren, men ska bli intressant och se vad jag såg i dessa filmer då, och vad ja tycker om dom i nuläget. Blir en eller max två filmer i kväll, sen fortsätter ja mitt maraton i morron kväll "igen". Och på fredag har jag INTE tid, för då ska det umgås med vännerna.

<3<3<3


natt eller morron

Vilken otroligt jobbig natt/morron (tidigt eller sent?) Ronja ville vakna vid halv tre och ha mat, för att sen skrika, ligga och leka i sängen för att tillslut somna om vid ca fyra. Och då vaknar elina pgr av mördrömmar, och vill upp och kolla på tv, och göra diverse annat som inte jag alls hade lust med.. Och Ronja vaknade igen, eftersom Elina inte var så särskilt tyst. Men till slut så somnade båda två om igen, gud så skönt.

Dock känner jag mej lite halv död!

tv titt

Båda barnen sover, äntligen!! Och jag ska kolla på värsta pojkväns akademin. :) Bara slappa, och ta det lugnt en stund, sen blir det sängen så jag orkar upp i morron  :)

<3<3<3


Libero

Handlat lite granna, hälsat på A och W, städat lite granna, och snart är våran hemma gjorda pizza klar med :) Mumsigt! Alla Elinas favoriter där på ;) ( Bacon, skinka, salami) Och så klart tomatsås och ost, på halva blev det lite champinjoner och lök med.

Men innan den e klar så ska vi dansa lite (elina står och hoppar och pekar på sterion) så nu dansas det, samtidigt som det leks med lite leksaks kastruller och leksaks mat ;) Gullepluttan!

Och senare måste ja sätta in lite libero koder. Hittade ett tio tal i städ skrubben som ja glömt lagt in. Hehe.

<3<3<3


charmtroll på hög nivå

Så dära, nu är dagis bilder avklarade, och grupp bilden på elina och alla andra dagis kompisar gick jätte bra, sen när det skulle vara ensambild på Elina, så såg hon allvarlig som tusan ut, direkt efter blixten kommit så skrattade hon som en tok, hehe!! Och så bilden på båda mina små charm troll blev super fin <3 Nu blire att ta det lite lugnt, lite kaffe och sen återgå till alla "måsten"..

Fotofotofoto

Dax att lägga på ett kol kanske. Vill ju inte komma försent denna dag, med tanke på att det är fotografering på dagis :) Men min trötta lilla Elina är så seg på morron kvisten. Hehe!

Blir att storhandla, passar på medans Elina är på dagis, så blir det lite lättare i allafall.. Hmm, vad händer mer under denna dag då ? Faktiskt inget alls planerat mera en att handla, så det får vi se senare. Det lär juh visa sig :)

Blöjbyten, klä på oss alla kläder samt ytter kläder, bädda ner i vagnen, börja gå !

Tjing, ni får slå en pling om det e något !

<3<3<3


Syskon !

Plötsligt fick jag sån huvudvärk att det inte är sant. Inte alls kul, och framför allt inte skönt för fem öre. (fast jag vet varför jag fått den) Dåliga nyheter, eller hmm ja fått reda på saker ja inte trodde, och framför allt saker ja absolut inte vill skulle hända. Besviken, men mestadels är jag arg !! Men det är som det är och ja kan inte göra mycket åt saken. Jag har försökt! 

Jag är så glad att jag har världens bästa systrar!<3 Ni är dom enda som förstår, ni lyssnar alltid och vi kommer ALLTID att vara systrar, Jag finns här för er systrar! Det är bara ringa eller messa!! Vi är kämparnas kämpar, och vi klarar av allt, vi har varandra..Älskar er <3


Har lekt och busat med barnen :) Har även hunnit med att göra snyggt och fint i köket, och göra fint i Elinas rum, och badrummet är påbörjat. Hallen tar jag sist tror jag, för när barnen vaknat ska vi bege oss ut för att handla lite fina kläder dom kan ha på sig i morron :) Dagis foto på Elinas dagis, och så blir det såklart syskon bild på samma gång :)

Och nu ska ja ta mej en kopp kaffe, sitta ner några minuter, sen återgå till städningen och vänta att barnen ska vakna <3


<3<3<3


Listan

Lite sov morron blev det, och nu tittas det på nicke nyfiken.. Elina står och håller i bordskanten, och halv hänger på ordet medans hon är helt inne i nicke nyfiken. Gullungen min <3 På dagens "att göra" så är det en lång lista, men för att göra en lång lista lite kortare, så delar ja av listan, och tar hälften i morron i stället ;)

(¤) - Rensa/Storstäda Elinas rum (blir nästan helt klart i dag, men orkar INTE måla i dag dock)
(¤) - Rensa och göra i ordning hallen. (Dock går det bara att rensas i dag, för ska köpa en hall möbel med)
(¤) - Köpa kläder åt barnen! ( dagis foto i morron, och så syskon foto)
(¤) - Ut och leka! (bara för att elina älskar att hoppa i löven)
(¤) - Slänga i hop en kladdkaka (bjuda upp ett par grannar på fika)
(¤) - Snygga till bad rummet (det behövs)

Ja, det är lite av sisådär en miljon grejer som bordes/måstes göra! Hehe. Men delade av listan, för ja varken orkar eller hinner göra ALLT på en och samma dag.

<3<3<3


kalas dax

Hej hopp.

Idag är vi bjudna på grannens dotters kalas :) grannen dörr i dörr. Ska bli trevligt, så snart ska vi åka in och köpa en liten present till den lilla damen. Hehe. Och annars så är Elina på ett sjuhelsikes humör, trött, men vägrar att sova middag. Näe nu blire en dusch ! sen lite smink, och så åka i väg !

<3<3<3


ankor is the shiiiit

Har inte uppdaterat så mycket dom senaste dagarna, men har varken haft tid Eller lust faktiskt.. Ägnar min tid åt mina små underbaringar i stället, och så matar vi hellre ankorna:) Nu är det fångarna på fortet som gäller, sen ska ja sätta mej och skissa lite granna, har fått tillbaka lusten att skissa och måla "igen", så i slutet av månade så ska det köpas skiss och målar grejer :) Yeeah ! Kommer lägga in bilder på det framöver :)

<3<3<3


konflikter

Hoppas hoppas och hoppas på att denna dagen blir riktigt bra :) Mycket bättre en gårdagen i allafall. Och vi ska faktiskt mata fåglarna i dag med :) Bara för at min Elina älskar det och tycker det är så skojigt. Och så får vi se vad resten av dagen har att erbjuda. Hoppas det blir massa skojigt och massa bus och lek.

Tre hjärtan=? (hemlis)

Tidigare i dag har ja vart i väg och matat fåglarna med Elina <3 Hon älskar att göra det, hon säger "pippi" jätte tydligt och stod och åt bröd bitar och kastade till pippisarna i mellan åt, mesta dels hamnade nog i hennes egen mun, men så kom fåglarna nära, och försökte sno hennes brödbit, gud så rädd hon blev. Sötisen min<3

Båda barnen sover så sött i sina sängar, och själv e ja lite små irriterad (ganska så mycket) Men absolut inte på mina små underbara döttrar, utan på annat ! Ska sluta fundera och försöka att bara koppla av, rensa tankarna och bara njuta av denna kväll :) Nu ska jag ta tag i mina naglar, ta bort gammalt lack, fila lite och så måla någon färg :)

<3<3<3


Familjen

Lite morron mys, sovit som en prinsessa, med Elina brevid mej, hon låg i ena änden av sängen intryckt i väggen, och jag i andra änden, och så i mellanåt så låg hon halft över mej :P Gulle barn. Och tidigt i morse fick ja två små fina/gosiga tjejer brevid mej.. Mysigt ! <3 Har hunnit med att käka frukost, gott som tusan, och så kaffe på det. Är ALLTID så jäkla hungrig på morronen :)

Nu ska vi klä på oss, och göra oss klara för denna dagens äventyr. Och hoppas på massa roligheter såklart !


<3<3<3


socker

Så dära, båda barnen sover sen en stund tillbaka, och själv har jag städat i ordning köket, slängt i hop en kladd kaka :) (vilken skräll) hehe. Tänkte bjuda över "någon, några" i morron, därför har ja bakat :) Hehe. Så nu återstår bara att plocka si sådär en miljon leksaker, lite kläder och diverse annat smått..

Och så nu precis när ja skulle avsluta här på datorn, så vaknar Ronja och vill ha mat.

<3<3<3


Modell i skyltfönstret ;)

Har hämtat Elina, handlat, och sätt i skyllt fönstret på T-Bild att min lilla sötnos Elina sitter i skyltfönstret :) En stor jätte fin svart/vit bild <3 (och så ett tio tal små olika bilder i färg) Nu myser vi bara lite, och snart ska jag börja med maten. Barnens storasyster kommer hit, så snart blir det massa lek för Elina :) Och då tänker ja passa på att laga mat i lugn och ro :P Hehe. Men det blir bara potatismos ugnsbakad falukorv och så en vanlig vit bechamelsås till. (och såklart lite grönsaker) Skulle haft pepparots sås igentligen, men ja glömde pepparoten. Klantigt värre! Men det går juh att äta utan i vilket fall som helst, så det kvittar för den här gången.


Ska även sätta på lite kaffe :)

<3 <3 <3


Hjärtan

Sitter och myser med min lilla "miinii" plutta<3 Fortfarande lite halv gnälligt humör på min lilla dam. Men hoppas Elina är på bra/bättre humör sen när jag hämtar henne i allafall. Roligare med pigga och glada små barn!! Och nu har tråk vädret förvandlats till mysigt soligt höst väder, underbart! Så blir att vara ute en stund när vi hämtat Elina från dagis :) Leka, leka och leka och busa i massor <3


Sen i helgen blir det äntligen av att börja måla i Elinas rum :) Ska bli så kul att äntligen ge henne det perfekta tjej rummet. Måste även måla mitt sovrum, då det är bort riven tapet (elina som ryckt) Och kan lova att det INTE är fint alls med vitt, och sen en stor jäkla grön fläck mitt i allt. Hehe! Sovrummet blir sandfärgat, och Elinas rum blir en stark rosa färg och så en ljusare rosa färg. Kommer bli kanon fint ! (tror jag i allafall) Får ta före och efter bilder med mobilen så även ni kan säga vad ni tycker, om det blir/blev bättre eller sämre :)

Hej hopp så länge !

<3<3<3


träligt

Gillar INTE alls att kliva upp i morse, inte när man har två gnälliga barn som inte är nöjda med någonting alls. Dessa mornar gillar ja inte alls..Och så värsta Toasten till frukost, och så en stor kopp med kaffe ! Nami nam nam.. Mumsigt värre !

Och dett jäkla rusk väder, så himla tråkigt att ja nästan dör. Skit väder, riktigt tråkigt, finns juh inte mycket man kan göra ute när det e sånt här drygo väder juh.

Pluttan ska till dagis till nio, sen hämtas vid två, och så får vi se vad denna dagen har att erbjuda. Vet bara att det ska handlas lite granna !

rädsla

Båda mina små troll ungar sover. Men dock sover Elina väldigt oroligt, tror hon har mardrömmar stackaren :/ Men nu hoppas ja på att hon inte drömmer mera i kväll/natt..

Har just kollat på arga snickaren, älskar det programmet ! Och nu så blire att kolla på efterlyst, och efter det blire att krypa ner i sängen så jag orkar upp med barnen. För natten tills i dag fick ja bara sova tre timmar, och det känns att det blir för lite sömn då.


Elina vill INTE vara med på bild

Tjingeling!!

Igår kväll satt jag och klicka hem (beställde) diverse kläder o mössör o grejer. Och i dag har ja shoppat en fleceoverall åt Ronja. Och så varsina ryss mössör till mina små trollungar <3






Roande

Näe, om man ska krypa ner i sängen och göra kväller kanske ? Hehe.. Så man orkar upp i morron med mina små prinsessor.. Har haft ett roligt samtal med Irina i över en timma nu, (en och en halv för att vara exakt) fan vad ja skrattat, så nu har man tränat mag musklerna ordentligt :) Haha. Så nu säger ja God natt kära folk !

Lätt road och bra fantasi

Har letat som en dåre efter kamera sladden och hittar den fortfarande INTE, och jag har ju typ alltid kört minneskortet direkt in i datorn, men det fungerar juh inte nu när Elina tryckt in en tia i minnerskorts luckan så den pajjat totalt! Så får väl leta, leta och leta ännu mera efter sladden. Och hoppas på att ja hittar den.. Annars får det bli bara bilder från mobilen ett tag, men det duger juh det med. <3

Elina springer runt som en tok och leker med allt hon kan komma över, just nu har hon fått tag på en toarulle (utan papper) som tur är. Även en kastrull, en sked och en potatis ? Haha, gullungens fantasi är det då ingen fel på, och lätt road, ganska så skönt det där :)

Och lilla "Miinii" sover, men ska snart väcka henne så hon kan sova ordentligt i natt i stället. Känns lite halv taskigt, men annars får jag vara vaken långt in på natten och det har ja banne mej ingen lust alls till. Hehe.

Näe, nu blire att leka/busa och mysa med men stora lilla troll unge <3


Flickigt flickrum med stil ska det bli

Sitter och funderar på om jag ska ta tag och rensa och fixa Elinas rum så man kan börja måla om och göra sådära super fint som jag vill att det ska vara, eller så som ja vill att det ska bli.. :) Ska sätta i gång och börja rensa lite granna och fixa allt så det kan bli ordning och reda här hemma, fast skulle behöva fixa klart alla garderober med förståss. Men Elinas rum blir prioritering 1 ! För eftersom hon är en charmig liten Prinsess flicka så ska hon juh ha ett charmigt bedårende flickrum med såklart ! <3 Hehe. Och även mini prinsess tjejen ska juh få flytta in där om inte allt för lång tid :) Så det får bli att ägna sig åt deras rum tills det är klart. För att sen återgå till allt annat som behövs göras i lägenheten.

Så nu ska jag börja, så har absolut inte tid att sitta här, måste passa på medans Elina är på dagis och lilla "Mini" sover <3


Proffs på Otur

Otur eller inte, men i dag försov vi oss lite granna, vaknar upp med jordens  huvudvärk, och det duggregnar ute. Blä!! Tråk väder ute, lika tråkigt inne. Men Elina får iallafall det skojigt på dagis <3 (hoppas jag såklart)

TattOo

Elina somnade som en stock även ikväll. Och sova middag ville hon absolut inte göra i dag heller. Men idag har hon vart betydligt gladare en i går iallafall. :) Nu sitter ja och kollar på halv åtta hos mig, och Ronja ligger här brevid mej o jollrar på som en liten tok, men nu börjar hon bli trött ser jag, så ska mysa lite med min lilla minii plutt innan hon somnar. <3

Sen ska ja börja skissa upp litye på en tattoo :) Fast sen får tattueraren ändra om den lite granna, för jag vill INTE ha något som jag har gjort helt själv. Men mina ideer ska juh självklart vara med såklart! Hehe. Bara det att jag har så många idee'r  att jag inte riktigt vet hur ja ska baka i hop allt. Men det ordnar sig på något sätt :) 

klantskalle nummer 1

Näe, ja är värsta klant skallen. Eller är jag bara lite virrig? NEJ, rent av jätte mega super klantig! Det är vad jag är just nu, eller så har ja bara värsta super mega Oturen med det mesta just nu ? Vad vet jag, men ja hoppas att min klantighet/otur försvinner så snart som möjligt, eller helst redan i går om det hade fungerat så.

Vad mer kan jag säga, Elina har vägrat sova middag i dag med, men nu börjar hon bli jätte trött och gnällig så det heter duga, men nu måste ja hålla henne vaken i allafall en timma till, annars sover hon bara ett par timmar och sen ska vara vaken flera timmar till, och det går jag inte alls med på.

Skepp och hoj! Ha så skoj..

Inte alls rätt, enligt MEJ!

Efterlängtade kaffe kopp, och nej, det smakade inte ens bra när ja drack det. *suck*. Men just nu skulle INTE något alls smaka särskillt bra känner jag. Förstår mej inte på vissa saker, jag kan bara inte fatta hur man kan prioritera si och så, men självklart tänker och tycker alla olika, vilket är jätte bra, men vissa saker går bara INTE att tycka/prioritera så enligt mej! Punkt slut!

Nu blire lite lunch för båda mina små flickor :) För Ronjas del blir det en burk mat med kalopps typ. Och Elina ska få kött bullar och mackaroner.<3

rasande

Har väntat på mitt kaffe hur länge som helst nu, och så när ja ska hämta en kopp kaffe så ser  ja att det inte alls kokats något kaffe? Jag tittade, vatten fanns i, kaffe pulver fanns i.. Vad e felet vafan fungerar den INTE för, trodde ja skulle bli tokig. Och så ser ja att ja glömt sätta i sladden! Hur smart får man va?! Så nu blev ja lite lagom irriterad på mej själv kan ja juh säga. Hur dum får man bli, får skylla på huvudvärken och att ja e lite trött. Haha, för så där dum/klantig brukar jag INTE alls vara !

Den renbäddade sängen är "Ren" återigen.

Lite sov morron, men kallar det dock inte för "sovmorron" i dag. Ronja ville vakna mitt i nattten, hon skrek som en tok, och ja tänkte juh direkt, hungrig! Flaskan är färdig och hon ska upp, vad möts man av? Jo, en stank, och massa bajs! Inte det man vill pyssla med vid ca 3 tiden på natten kanske. Men det var bara att byta lakan "igen" då. (jag som bäddatd så rent och fint till henne i går) Tur man har tvättstugan i dag med då, så blir ny bäddat även i dag. Ska bädda rent Elinas och min säng med såklart :) Men även Elina tyckte med att hon skulle vara vaken ett par timmar med Ronja i natt. *suck*. Nu har ja lite huvudvärk, då jag sovit så hoppigt. Men lite kaffe på detta så kanske det släpper? Det återstår att se !

Baka lite fika i dag, varför? För jag har lust, och så är det bra att ha hemma, bara ta fram ur frysen om man får Oväntat besök eller liknande;) Hehe. Detta kanske har  "lite" med min dröm att göra, jäkla underbara dröm, fast lite små sjuk/konstig med, men annars var den klockren:)


Så det så FAKTISKT!

WOW, säger bara Wow, Elina somnade nästan direkt när ja la ner henne i sängen. Och det hör verkligen INTE till vanligheten, känns helt jäkla OVERKLIGT, kanske ska sattsa på att hålla henne vaken varenda dag ? Eller kanske INTE, hon behöver sova middag, för jag vill verkligen inte ha en trött, gnällig och trotsig tjej varenda dag. Hehe, så kommer låta henne sova middag, men vägrar hon så vägrar hon, då är det juh så.

Och även lilla Mini sover som en stock, hon som skulle hinna bada (duscha) Men eftersom mitt mamma hjärta inte kan väcka henne så får hon duscha av sig i morron i stället. Kan inte väcka henne när hon sover så sött!

Tänkte ta bort gammalt nagellack, och måla om dom på något snyggt sätt. Men ganska enkelt denna gången med. Är naglarna snygga och fina, känner ja mej faktiskt mycket snyggare jag med. Kanske låter lite knasigt, men så är det FAKTISKT ! Så det så. Haha.

//Nataliie


Trotsålder, nej inte alls, bara lite lagom kanske

Ja, denna dagen har juh inte bjudit på så mycket äventyr. Och Elina har INTE  vart på sitt bästa humör om man säger så. Men dagen har i allafall rullat på, med lite mys, promenad, lek i lek parken och så krattat och hoppat i löv :) Och har till och med slängt in två maskiner för en halvtimma sen, så snart blir det att hänga upp den rena tvätten, och bara vänta på att den ska torka, sen bädda rent med NYTT bädd sätt i Ronjas säng<3 Elina ska få ren bäddat i morron då jag ska tvätta resten av tvätten :)

Och nu ska ja försöka lägga Elina, men det kommer vara svårt ikväll skulle ja tippa på. Då hon INTE har sovit middag, fast hon vart super trött! Min lilla trots fia <3 När hon inte sovit middag på hela dagen så tycker man juh att hon borde somna som en stock och vara riktigt jätte trött, men INTE Elina inte, hon är raka motsattsen kan ja lova. Och ju senare på kvällen hon somnar, ju tidigare vaknar hon? Det gillar jag inte alls!

SovMorron

Blev sov morron i dag, halv nio steg vi upp, så nu har vi hunnit ätit frukost, och bytit blöjor o diverse annat vardagligt..Nu ska det tas fram klädet åt båda mina små flickor och så åt mej själv såklart.. Men innan de blir det att hälla upp lite kaffe och så kram kalas med mina underbara små sessor<3 Och så blir det att gå ut i det super fina höst vädret och leka och busa av oss i massor :)

Jo, men sen visar det sig vad som händer mera under denna dag :) Och jag hoppas förståss att denna dag bjuder på massa roligheter och massa små äventyr.

Underbart och Obehagligt?

Har haft en super trevlig och mysig dag. Nu är det lugna stugan då barnen sover som två små stockar <3 Och själv sitter jag och kollar på Fångarna på Fortet och bara tar det lugnt. (förengångs skull) ;) Hehe! Skippar att fixa naglarna och bara njuter av kvällen i stället. Känns lixom lite skönare just nu om man kan säga så. Efter programmet blir det att slå på en film :)

Och jag har ju glömt berättat att jag såg en rysare för ett par dagar sen. (o.O) Shit vilka tankar jag hade efter den filmen. Den heter INSIDIOUS tror ja den hette, i allafall något i den stilen. Hade faktiskt mardrömmar, vilket ja inte haft på bra länge. Men kanske beror på att mitt samtal med en vän handlade om liknande saker. Haha. Så det blev massa tankar kring den filmen kan ja ju lova, och jag rekomenderar andra att se den med:)

Jag blev INTE så särskillt RÄDD eller så, men den var obehaglig!


Kanske dax att hitta på Sladden?

Lördags mys dag <3 Snart sover båda mina små flickor. Sen ut och leka "igen" :) Ätit plättar och sylt. Och Ronja käkade lite pototas och så massa majs pur'e som hon verkligen älskar.. Passar på att städa direkt mina små har somnat, och så ta en snabb dusch ska jag med göra.

Och i kväll blir det ännu mera MYS <3 Och så tvätta lite, fast det är varken kul eller mysigt, men det måste juh göras i allafall. Hehe. Får se om ja hinner fixa mina naglar med, har tröttnat på snabb manikyren jag gjorde på ronjas dop den 9/10, skulle vilja ha något nytt :) Och så sätta på sig en ansikts mask i kväll med. Och så hår inpackning förståss.

Nu blire att stänga av datorn, så hörs vi i kväll ! Ska även försöka lösa problemet med mina bilder. Dax att leta igenom lägenheten och hitta kamera sladden, då kan ja juh lägga in bilderna. Annars blir det bara bilder från mobilen, dom kan ja juh fortfarande lägga in trots allt !

//Nataliie


Receptet Kladdig Kladdkaka

Du behöver!

Ägg (2st)
Socker (2,5 dl)
Vaniljsocker (2tsk)
Salt (1/2 tsk)
Mjöl  (1dl)
Smör (100g)
Kakao/Oboy (4-5 msk)


Sätt ugnen på 175grader.

Smöra och bröa en ugnsform. (en ganska så liten, då denna kaka inte jäser upp)

Smällt smöret. (ställ åt sidan så länge)

Vispa ägg och socker poröst.

Rör FÖRSIKTIGT ner resten av ingredienserna inklusive smöret. Vänd ner dom torra ingredienserna. Annars är risken stor att kakan blir torr.

In i ugnen 15-20 minuter, beroende på hur kladdig du vill ha den :) Låt kallna innan den äts, och godast är om den får stå framme tills den kallnat, sen in i kylen ett par timmar :)


Tips: När du smörat formen, bröa, med kokos, det är super gott. Eller så kan ni pröva med erat favorit strössen typ.



Skorna i händerna och Redo

God morron :) Sitter här med typ halvstängda ögon, och jäspar som en dåre. Hehe, väntar på att kaffet ska bli klart, så man kan piggna till lite granna.. Lite morron mys med mina underbara små flickor<3 Sen ut och leka lite som Elina vill göra helst nu på en gång (hon står vid grinden med med sina skor i händerna) Men det får vänta i allafall någon timma till, måste juh klä på oss ALLA, fixa i ordning lite granna, förebereda lite mat och diverse.


Fredags kladd

Jaha, då skulle ja precis lägga in lite bilder, och märker att minnes kortet inte går att trycka in? konstigt tänkte jag, och så kollade jag, och ser att det sitter en guldpeng (en tia) där inne. Elina som lyckats trycka in den så den fastnat där inne. (vet dock inte när hon har gjort det, då jag inte sätt det i allafall) Och jag får heller INTE ut den, den sitter stenhårt! Så nu blir det inte några NYA bilder förens jag lyckats få ut den dära jäkla tio kronan som sitter stenhårt. *Farbaskat*¨

Elina tyckte om mammas (min) Goda kladdiga kladdkaka :) Hon sprang runt medans den var i ugnen och ropade efter kaka. Och så slickade hon förståss bunken, och hela hon var chokladig :)

Lägger av

Båda barnen sover, och jag väntar på att dom ska vakna, då ska vi gå ut och leka lite granna :) Senare blire fredags mys med familjen <3 God mat, och så lite annat smått och gott. Mys pys, så som det ska vara på fredagar.

Annars så snurrar det en jäkla massa tankar i skallen på mej. Och då är det tankar kring både det ena och det andra. Och så lite till och lite mera. Näe nu blir det till och med komplicerat att förstå för mej själv. Haha. Så bäst att ja lägger ner skrivandet en stund :)

Godaste kladdigaste och underbaraste

Kladdkakan i går kväll, blev verkligen riktigt jätte super mega god :) *smaskens* Kan skriva ner receptet och lägga ut på bloggen sen. (dock använde ja mej inte av något recept) ja slängde bara i hop den, men får pröva "igen" och då använda mej av mått, så ni andra kan göra en lika smaskigt kladdig kladdkaka :) Man tager det man haver ;) och så blev det världens goaste med. Hoppas nästa blir lika smarrig !

Under dagen ska vi göra lite vardagligt inne, sen blir det att gå ut i det sköna höstvädret, kratta löv, gunga, och säkerligen plocka ekkollon (elina brukar göra det) Hmm, vad ska vi göra mer då? Man kan juh faktiskt ta en sån dag då man INTE gör allt för mycket, vore juh faktiskt lite skönt det med :) Hehe!


Mina underbara FINASTE flickor <3




Mums.


kladdigt=gott

Fick just för mej att ja skulle baka kladdkaka :) Så nu står det en kladdkaka i ugnen som väntar på att bli klar <3 Skiter i min diet. Och har skitit iden hela denna vecka och så hela förra helgen. Jag äter det jag vill äta, men till en viss mängd :) Så nu hoppas ja den ska smaka. Jag blev lixom bara sådära jätte sugen på kladdkaka, men nu när den står i ugnen e ja INTE ens sugen längre? Skumt ! Men lär juh smaka en bit i allafall. Haha. Näe nu ska ja ta och blanda lite saft och invänta den kladdiga kladdkakan, måste passa den så den blir så dära kladdig som ja vill att den skall vara :)


Komplicerade rader

Båda mina prinsessor sover sen över en timma tillbaka. Och själv har jag haft ett mycket intressant men lite kusligt samtal med en av mina absolut bästaste vänner. Ett långt samtal, och jag kan bara säga jag just nu har gåshud och onda aningar. (Den som inte vet, den som inte tror, förstår absolut INTE) Men nog om detta, för tror inte riktigt någon fattar hur eller vad jag skriver när ja skriver fumligt och i gåtor. Förstår knappt själv hur eller vad jag skriver. Hehe!

Saknar vissa så enormt mycket just nu. Tänker tillbaka på tider som har vart. Och i bland önskar jag bara att ja kunde på något sätt få samma kontakt igen. Kanske går, vem vet..

Har slagit in några jul klappar, har även diskat och plockat lite granna, och snart ska jag bara lägga mej på soffan och glo på tv en stund, innan det är dax att krypa ner i sängen :)

Detta blev ett litet svårfattat inlägg kanske, men kan INTE skriva eller gå in på mer vad det är som pågår i min hjärna, INTE just nu i allafall, kanske senare, eller kanske inte, det återstår att se.

//Nataliie


Ronja och Jag :) <3








Bus med Elina <3










Sörpel fia nummer ett

Har just ätit lite middag. Men elina "sörpla"  sås och åt bara köttet. (hon sörpla verkligen) Potatis ville hon INTE alls äta idag. Gullungen min :) Så länge hon får i sig är jag nöjd, och hon åt jätte mycket kött, hon älskar verkligen kött :) Nu blire lite mys med mina små prinsessor. Sen när dom har somnat, så ska jag fixa lite med att slå in julklappar, städa lite och så möblera om med lite små prylar :)

Kratta löv och gunga på samma gång helst ;)

Nyss kommit hem, blev inte att leka i lek parken, men vi ska äta lite mellis nu, och sen gå ut och kratta löv och gunga i stället. Sen blir det att gå in och äta middag. (som redan är klar) Lagade i ordning i morse. Blev fläskkarr'e som ja kokade i ca en timma, och så grönsaker och potatis till. Mumsigt!! Och Ronja har redan tjuvstartat på potatisen :) Hon älskar potatis och smör ! Hon äter som en tok. Gulle barn! Näe, nu blire mellis och mys med dom små liven. <3 Sen ut i det fin fina höstvädret. Underbart !


promenix dax

Nu blir det att knalla ner på samhället, handla lite, och sen hämta lill skruttan på dagis <3 Och så vidare hem igen. Fast först stannar vi o leker lite i någon lekpark :) Ska lägga ut bild på Elina och Ronjas bord o stolar, Elina älskar det!! (tack "igen" Bettan) Eller som elina säger "tack, tack beppe" :)

Ut och promenera, lite till och lite mera!!


Sovit som en prinsessa

Underbara natt, känner mej nästan som en NY människa:) Ronja har sovit hela långa natten, underbart och skönt :) Har bara lite ont i örat o skallen, men ingen fara. Inte som i går, det var verkligen hemskt igår! Nu blire att byta kissiga kiss blöjor, sen ska Elina till dagis.

Skulle behöva åka in och frågasätta om vagnen "igen", men får se om vi hinner det i dag, annars får vi ta det i helgen.

sjukling

Fortfarande helt jäkla jätte slut.. Trött, ögonen rinner, huvudvärken ger INTE med sig. Men nu har ja äntligen bäddat ner mej på soffan. Båda barnen sover. (känns skönt att bara kunna bädda ner sig) Som ja har längtat att bara få göra INGENTING alls. Eller i allafall, bara få vara, bara ligga och göra ingenting alls. Jag känner att ja verkligen behöver det nu när jag mår så här.. Nu blire att försöka hålla sig vaken en stund till, vill juh se  på efterlyst. Men tror inte ja kommer palla!

Sprängas

Ja är helt slut.. Känner mej som ett levande lik typ. Skit ont i skallen, ont i örat och ja, jag mår verkligen piss, skulle bara vilja lägga mej och sova i flera timmar, och kr att ja till och med skulle kunna somna. Men det fungerar ju INTE. Har ju mina småttingar att ta hand om <3 Orkar ej skriva mer, känns som huvudet ska trilla av!

Skrattar

Så dära, Barnen sover, har just diskat, och ska snart slänga mej in i duschen, sen lägga mej raklång på soffan och bara slappa resten av kvällen ;) Mys! Och förövrigt så orkade ja ALDRIG poppa popcorn i går kväll, och INTE se på rysaren heller, så det blir så i kväll i stället :) Wiie ! Här ska det mysas!

Medans Elina var på dagis i dag, så hade jag och ett flertal andra mammor en liten mamma träff, med våra småttingar. <3 Riktigt trevligt, så vi kommer  fortsätta träffas med jämna mellanrum, med både dom små och med våra lite större :) Skojigt!


Tack för en trevlig förmiddag ! Har i och för sig haft trevligt hela dagen, men.. Hehe. Snart förvirrar jag mej själv med allt mummel och knasig skrivning, så nu stänger ja bloggen för ikväll.

Och annars så fick ja just för mej att ja ska baka värsta lyx pajen någon dag :)


2.000000

Sitter och kollar på Pengarna på bordet. :) Älskart ! Ska fan ansöka om att vara med, fast är dock inte den smartaste, men ja kan juh lite i allafall.. Hehe. Vore juh INTE helt fel att vinna en sån där hacka pengar..

Barnen sover, så ska kolla klart på detta, offra mej och poppa lite popcorn och så sätta på en NY rysare som ja inte sätt :) Nice!

Ha en trevlig kväll.

//Nataliie


Orkar, orkar Inte

Ingen lust med någonting alls. Ingen motivation till något just nu.. Barnen sover middag båda två, och jag har sjukt tråkigt, men igentligen en massa ja borde göra. Men jag har faktiskt INGEN lust alls. Men hoppas lusten/orken kommer tillbaka snart. Vore skönt! Näe, nu ska ja förbereda lunchen, och sen vet i tusan vad ja ska hitta på för något.

verkligheten KALLAS det

Det känns inte direkt så varken meningsfullt eller kul att göra saker och ting, och sen har man gjort det helt utan mening. Helt i Onödan. Och bara får göra om det ca 5-10 gånger på "1" dag..


Är så jäkla less på ett par stycket NU, blir fullständigt galen på folk som snackar, och INTE vågar säga saker rätt ut, folk som snackar om mej, bakom min rygg, och så får ja veta det av någon annan. Folk som undanhåller sanning och fakta. Riktigt less på dom (sånna) som ALDRIG kan erkänna om/att dom har fel.. Man måste kunna inse att man inte är perfekt, att ALLA kan ha fel, det finns inga änglar i VERKLIGHETEN, och det är i verkligheten vi lever.. Så välkommen till verkligheten, säg "hej" till att alla kan göra fel, att ingen är perfekt, att alla har brister, och att varken NI, eller jag är några änglar utan fel, utan brister!

Välkommen till verkligheten, vi lever INTE i en fantasi värld.


Dopet



  
















Morrgonens bilder <3










Tack, tack och tack :)

Känns så jäkla underbart att bara sätta sig och koppla av :) Haft en toppen dag. Ronjas dop var jätte fint/mysigt och så trevligt. Tack alla, för alla superfina presenter till våran lilla Ronja ! <3 Och tack för hjälpen med att plocka bort/städa upp efter oss. Det uppskattades!

Har även hunnit med ett besök hos grannarna, och grattat deras lilla dotter, trevligt! Och har ätit och lagt barnen precis, känns riktigt riktigt jätte skönt att denna dag faktiskt är över. Även fast det vart så himla trevligt och roligt. Men att slippa känna en massa stress, och krav, det känns skönt! :) Hehe.

Lägger upp bilderna i nästa inlägg :)

Underbara Älskade <3




Ronja Maria Izabella <3

Så där, snart e precis ALLT klart för Ronjas dop:) Ska klä på Elina och mej själv bara. Och fixa mitt hår :) Så ikväll blir det massa NYA bilder, på både mina barn, dopet, släkten och så på tårtor och fikat :) <3 Ronjas gudfar blir Winsa och gudmor blir Maria :)




Check!

Sådära :) Tårtor klara. (blev en jordgubbs tårta, och en choklad/banan tårta:) Och så färg i håret. Nu är det bara naglarna kvar att göra, och det blir då inte något avancerat denna gången. Typ enfärgat med nå blommor eller något litet som sticker ut :) Sen måste ja bara hitta något ja själv ska ha på mej under morron dagen.

Blir att åka till lokalen skaplig tid i morron, duka och ställa dit alla grejer. Sen äta lite granna innan dopet, och så en massa gott fika :) Bullarna blev kanon, och tårtorna ser i allafall fina ut :) Lägger in bilder på tårtorna i morron. och så klart bilder från dopet förståss :)

Så nu kan ja snart känna mej nöjd med även denna dagen. Och sen efter morron dagen ska ja bara ta dedt lugnt, andas ut och slappna av och bara njuta av en massa mys och lek med mina små underbara flickor :) <3


massor,massor och massa mera

Har hunnit dammsuga och donat lite. Elina sover nu. Bettan har vart här och hälsat på :) Hon hade med sig ett jätte fint litet vitt bord och två små stolar till mina små prinsessor. Tack Bettan !!

Har massor kvar att göra inför dopet. Ska baka tårtorna, fast det blir om ett par timmar det, senare i kväll ska ja färga håret, och fixa naglarna. Och i morron bitti innan dopet ska vi ner till lokalen, och duka i ordning lite granna och fixa så det ser bra ut där med :)


Så bye bye bloggen, nu ska det fixas och donas lite till och lite mera.


jobbigt

Somnade sent i går, och så vaknade halv fem av att Elina tyckte det var dags att kliva upp ? Dock gillade INTE ja det så mycket, men det var bara att se glad ut och kliva upp. Frukost är avklarad. Tänkte vi skulle haft en mys frukost med både smörgåsar, gott pålägg, och så varsin bulle. Fast Elina ville INTE ha, hon bara kladdade med allt. Stackaren har sån jobbig hosta, och så gnällig, tror hon kommer få febver inom kort med :( Men hoppas förståss att hon slipper det!!

Vilken underbar lukt.

Helt slut som jag är, så blir det att städa undan i köket "jätte snabbt", med andra ord, ta det värsta och sen fixa resten i morron ;) Hehe. Och sen blir det att lägga sig raklång i sängen och bara invänta John Blund. Vilket INTE kommer ta så lång stund som det känns :)

Och i morron blir det att baka tårtor. Fast det gör jag på eftermiddagen.. Sen blir det såklart mys med mina barn. Fast det är mys varje dag. Och så lek förståss. Och så kommer Bettan hit och hälsar på :) Så blir en lång, men trevlig dag i morron med.

Måste bara påpeka, att det luktar verkligen ljuvligt här hemma nu, massa bull lukt och choklad lukt. Mums!
(synd att ingen mer en ja känner den underbara lukten) Haha!

//Nataliie


Stor bakat :)





Bakat en miljon bullar.. (känns det som) Fast påriktigt var det bara ca 150 stycken :) Hehe. Men jag är faktiskt helt slut. Och mitt bull bakande drog ut på tiden, för min lilla Elina ville absulut INTE sova, och baka bullar ville hon INTE. Och smaka på bullen tänkte jag att då skulle hon bli super glad.. Jo visst hörru! Hon slicka  lite på bullen, sen kastade hon den på fönstret, tacksamt ! Trött som hon var så orkade ja inte ens bli sur. För sen somnade hon vid köksbordet sittandes. Mammas lilla gullunde det ! <3

Blev både Choklad bullar och vanilj bullar. Och ena grannen fick provsmaka, och han gillade dom :)
Så har jag lagt undan en påse till mina andra bästaste grannar. (såklart dom med ska få lite)

Och i morron kommer min styv mamma hit, så då får hon provsmaka hon med :) (hoppas dom blir GODKÄNDA BETTAN)

Morron mys :)






Lite fullt upp kanske

Detta blir en tuff helg att hinna med allt...Förutom att ta hand om mina små tjejer, sysselsätta framför allt Elina och mysa med dom, så ska detta hinnas med..

(*)-Baka bullar (ikväll)
(*)-Baka tårtor (lördag)
(*)-Lägga fram alla kläder. (dom vi ska ha på dopet)
(*)-Städa.
(*)-Färga mitt hår.
(*)-Fixa mina naglar.
(*)-Träna.
(*)-Gratta Freja :)


Så, känns som det blir fullt upp denna helg, så lär INTE ha så mycket tid för bloggen, eller datorn över huvud taget. Men det e sak samma, viktigare med allt som måste göras. Så blir lite blogg torka denna helg, men är tillbaka som vanligt söndag kväll :) Och då blir det en massa bilder <3


Natti natt Elina

Dasg att göra kväller med Elina nu. Bäst att passa på innan hon går över tröskeln och blir övertrött. För då blir det ett jäkla liv, och ett jäkla extra jobb för mej. Så nu blir det att natta Elina <3 Sen äntligen ska ja hoppa in i duschen :) Riktigt efterlängtan !

dags att unna sig själv lite granna

Shit, vilken tråkig dag. Och har fortfarande inte hunnit med att duscha heller. Får bli en kvälls dusch i stället. :) Även utomhus e det värsta tråkvädret. Nu är båda mina små flickor glada, Elina sitter och pusslar, hon är jätte duktig på pussel :) Och Ronja ligger i babygymmet och jollrar och pratar på så sött <3

Nu längtar jag tills kvällen, så ja kan duscha, sätta på ansikts mask efter duschen, och så förhoppningsvis fixa mina naglar? :)

Inte alls motiverad

Från att vara trött, men på bra humör blev jag just på skit kasst humör och helt slut. *suck* Har fortfarande INTE hunnit med en dusch, så ser fortfarande ut som en.. (Ja som något katten typ släpat in eller liknande..) Känns som det får bli en tråkig innomhus dag i dag, hoppas bara mitt humör vänder så blir allt mycket bättre.

Elina somnade som en stock på mindre en två minuter, nu återstår det bara att lilla "mini" med ska somna. Hon är i allafall trött, så det borde INTE ta så värst lång stund tycker man.

Hela tiden sjukt mycket som MÅSTE fixas/göras. Det tar lixom aldrig slut.. Hoppas att allt blir lugnare nu efter dopet i allafall, det skulle vara riktigt skönt måste ja erkänna.

Och hur mycket jag en städar/fixar och donar så ser det lika dant ut efter mindre än en timma. Så känns ju inte så motiverande att ens försöka ha det så dära riktigt fint som jag verkligen vill ha det.

//Nataliie


Någon som har?

Någon som har photoshop program, eller liknande program att dela med sig av? :) Hittar inte min photoshop skiva:/ Inte för att jag måste ha det, men kul att sitta och redigera bilder, och jämna till dom osv.. Kan juh knappt programmet, men vill gärna lära mej:)  Så vorev roligt att ha det på datorn "igen", sitta och klura o fippla med på kvällarna eller när man nu har tid.. Dock kommer ja INTE alls ha någon sådan tid denna vecka, eftersom det e mycket med dopet och de.

Ni betyder mest, och ni är bäst! <3

Två små vilda barn har ja hemma, vilda, snoriga och hostiga. Och så lite (ganska mycket) vilda. Men det är ju så det ska vara:)Duschen får vänta!! Hoppas ja kan hoppa in snart, att dom vill sova lite, för trötta är båda två just nu.. Men trots allt så betyder mina barn mest av ALLT i hela denna värld<3  Älskar er mer en allt annat!!

Choklad och Vanilj

En aningen trött Nataliie.. Känner mej typ överkörd av ett tåg eller nått i den stilen. Värker som fasiken i handleden, och tummen. Ser ut som typ en panda, då ja somnade med gårdagens smink! Läckert ;) Riktigt snyggt vettu! (eller Inte) En kopp kaffe så kanske ja piggnar till lite, och sen en dusch ? Det ska nog hjälpa mej att piggna till lite granna. Varför jag är trött ? Har haft en Hostande Elina, som skrikit och gapat när hon hostat. Stackaren, stackars oss.

Ikväll ska a slänga i färg i skallen med, så man ser okej ut på dopet..Ska inhandla grejer till bullbakande och även till tårtorna :) Så det blir bullstuga här hemma på fredag :) Blir vaniljbullar och så blir det "choklad" bullar. Smarrigt värre!!

Näe, nu lite mys med mina barn ! <3

//Nataliie


Tack så MYCKET!

Vill tacka min granne Jessica som fråga om hon skulle komma över och sitta, så ja kunde springa ner i tvättstugan :) Så det tackar jag så mycket för..(tur man har så bra grannar, Bästaste)

Och stackars min lilla Elina, shit vilken hosta. Stackars liten! Hon vaknar av sin hosta och säger aj, och skriker. Lider så med henne. Önskar jag kunde ta över hennes hosta så hon slapp den. Hoppas hon e piggare och helst fri från sin dumma hosta tills på söndag i allafall. Ronja har med börjat hosta lite granna, så hoppas det går över fort nu, att dom blir pigga och fria från både snoriga näsor och hostan.

Nu ska jag .. Hmm, ja vad tusan skulle jag göra. ? Ja, det var väl tydligen INTE något viktigt, eftersom ja INTE ens kommer i håg det ;) Hehe.


Familjen "B"








Fiskbens flätor

Snart dax att hämta hem lill busan från dagis :) Skönt, då blir det lite mer aktivitet här hemma :) Så tomt när Elina e på dagis och jag inte har någon att jaga, ingen som springer omkring o leker. Men snart har jag två små knattar som springer omkring, leker o stökar till <3 

Sitter o skriver ner allt som ska inhandlas för Ronjas dop som är på söndag :) Skriver även vad som ska bakas, och kollar igenom vad jag och Elina ska ha på oss :) Elina har ja hittat fin fina kläder till, men jag då? Vad tusan ska ja ha på mej? Hmm får klura ett tag till på det..


Och igår fick ja för mej att ja skulle lära mej att göra en fiskbens fläta, så sökte på youtube, kolla igenom två olika instruktions videos. Och prövade. Och nu kan ja göra dom:) Det var ju inte alls svårt juh, jätte lätt ! :)

Höstigt

Det känns verkligen att hösten är här, små ruggit ute, men solen skiner och en massa löv på backen. Ser riktigt fint ut när man tittar ut.. Elina är på dagis, och Ronja ligger och sover lite granna, och själv ska jag "tro det eller ej" diska ;) Låter som ja inte gör annat en att städa, diska och plocka. Men så är det absolut inte. Hinner med en massa skoj med barnen med :) Men lika bra att passa på att ta en sväng med dammsugaren med, nu när Elina är på dagis. (eftersom hon e skräckslagen för dammsugaren)

En kopp kaffe, sen ta tag i disken.

Lite Bilds :)








Smurfarna

Elina är lämnad på dagis, och det känns så jobbigt varje tisdag när hon ska till dagis. Då hon skriker sådant när man lämnar henne. Tror det e för att hon e ledig fredag-månda att det kanske blir för långt uppehåll?

Nu är man hemma "igen", ska försöka få lill sparven att sova lite granna, sen fortsätta göra saker som ja ej orkade göra i går :)

Frukosten består av en shake. Nami nam nam!! Och så kaffe.

Nataliie


Städmani eller vadå?

Så dära, känner mej faktiskt riktigt duktig just nu :) Bytt gardiner i köket och satt upp lite tavlor i köket har ja med hunnit med.. Diskat och plockat undan saker från bänkarna, och så moppat golvet, lagt på den nya mattan :) Blev riktigt snyggt faktiskt :)

Har även städat toan, och mitt sovrum <3

Men mycket kvar att göra, i kväll ska det bytas sängkläder i alla sängar, slänga in minst två maskiner tvätt ska med hinnas. :) Känns som ja kommit in i någon städ mani eller liknande. Hehe! Tur det finns sånna dagar med:)

Blir att hämta hit Mamma i kväll med. Så hon blir här med oss ett par dagar.

Så direkt ja e klar med lägenheten i kväll, så blir det att se på film med mamma<3 

Och min diet och träning går super bra. Har INTE det minsta sug efter sötsaker eller liknande. Så snart har man nog nått sitt mål, och då återstår bara att fortsätta träna magen typ ;)


PussOchKram
Nataliie


Läsvärda Bloggar kanske?

Ronja sover fortfarande, så har fått en hel del gjort, och även Elina sover nu.. Har både hunnit med att plocka och så lite hemma träning på det. Känns riktigt skönt kan jag ju lova. :) Och snart är det bara att fortsätta, tror jag ska ge mej på köket. Bara lite disk, och torka bänkarna, svabba av golvet lite granna och upp med NYA gardiner :) Fast tror dock INTE jag hinner med allt innan Ronja vaknar, men ska försöka i allafall! Kommer upp bilder på dom nya gardinerna senare i kväll med. 


Ska lägga kameran på laddning (upptäckte just att den är helt urladdad) Vilket inte resulterar så bra när ja ska ta en massa bilder under dagen. Tur att det går fort att ladda den. Hehe

Sen tänkte jag höra om ni har några förslag på bloggar som e värda att läsa och kika in på/i ? Vore roligt att hitta några nya sköna bloggar att läsa. Gärna mamma/pappa bloggar, men även andra bloggar med så klart!

PussOchKram
Nataliie


rensar

Har myst med barnen, haft lite ensamtid med Elina <3 (Då ronja legat och sovit i två timmar) Och nu håller Elina på att somna, och känner på mej att lilla Ronja ska passa på att vakna då.. Hehe. Har även hunnit med att packa ner Elinas nya kläder i hennes byra, rensat ut lite gamla kläder, lagt i hop en påse med extra kläder till dagis. Så snart ska ja fixa Ronjas byrå med :)

Har en kasse med kläder till Camilla (Theo's och Mirandas mamma)

Och har även packat i hop en liten kasse till min syster som just fått en söt liten dotter <3

Mys/Bus/Lek och så tråkgöra!

Elina ville ta sovmorron, det gillas!! :) Så nu ska vi ha frukost mys jag o mina små flickor <3 Sen blir det att busa och leka lite granna. Idag blir det en "innomhus" dag för oss. Mysa/Leka/Busa med barnen, sen när dom sover middag blir det att fortsätta röjja här hemma, har massor att fixa och dona.. Känns som det aldrig tar slut på att fixa och dona ;)

Och svar angående en komentar: Jag håller med, det är jätte skojigt och super roligt att shoppa, men att springa på Ullared  i flera timmar både fredag och lördag gjorde faktiskt att ja fick lite ont i benen/fötterna. Men det var det helt klart vart! :)

Shoppade "lite" granna :)


Här hade vi lite av ullareds shoppingen :) Blandannat en massa kläder. Framför allt åt barnen, men även till mej själv. Lite julklappar blev det med, (dom e inte med på bilden) Dessa saker la jag bort direkt. Och ska faktiskt slå in dessa julklappar i kväll med :) "duktig som ja är". Handlade massa shampoo/balsam, ansikts masker, hårinpackning(ar), smink och diverse annat :) Orkar faktiskt INTE skriva allt som shoppades.

Men jag kan juh skryta med att jag är riktigt nöjd med gardinerna i vardagsrummet :) Fast alla gardiner som köptes e juh såklart fina, men nu är vardagsrummet nästan så som jag vill ha det. Återstår bara lite små fix, och så en skänk :)

Blev en bagagelucka och baksätet = Full proppat

Hemma "igen" :) Eller vi var i och för sig hemma redan i går eftermiddag, hehe. Och en hel del blev det som vi handlade. Både kläder till barnen och mej, och ja, massa saker, och Elina fick en liten dockvagn med :) Kommer upp bilder senare under dagen.

Nya gardiner till alla fönster (utom ett) Glömde helt bort vårat sovrum ? haha, men det får ja ta och köpa här någonstans, det funkar det med.

I vardagsrummet har ja redan hunnit med att sätta upp dom nya gardinerna och gjort fint i fönstrena :) Riktigt nöjd !

Men bilder och mera om resan skriver ja om senare i kväll. För just nu har ja fullt upp. Fast packade upp näst in till ALLT redan i går, men att göra fint, och byta ut sakerna ska med ske under dagen :)

RSS 2.0