Beck (eller sängen) det e frågan!

Fy tusan vad jag fryser. Ligger o tycker lite synd om mej själv om ja ska vara ärlig. Önskar alla mina nära kära, eller ja precis ALLA, slipper en sådan här dunder förkylning. Helt slut e jag, känns som om ja inte har ork till något alls. :/ Ska bädda ner mej på soffan en liten stund, se om ja orkar se på Beck en liten stund. Annars blir det sängen !

Hoppas ja blir frisk snart

Har haft lite full fart i helgen. Därför ja inte bloggat så mycket.. Men i dag på förmiddagen var pappa och Bettan här, vi fikade, dom lekte med elina, och så självklart kollade dom runt i lägenheten med :) Hehe. Trevligt ! Och så fick vi en jätte fin lampa som pappa och bettan tillvärkat tillsammans :) Riktigt fin var/är den. Och lägger ut en bild på den direkt ja satt upp den :P Men nu ska ja bara lägga mej och ta det lugnt, mår inge vidare :( Fryser som en tok och e dunder förkyld. Tror även jja har feber med. SUck! Hoppas ja blir frisk snart :)

Glöm ej klockan

Sitter o kollar på fyran. Finns juh bara skit på tv i kväll (enligt mej) Men då jag bara har 1, 2 ,4 och sexan för tillfället då boxern ej kommit så är det inte så konstigt heller :P En choklad boll på det här, sen e jag nöjd o belåten.. Blir tidigt i säng i kväll med. Och GLÖM INTE STÄLLA OM KLOCKAN!!

fullt upp!

Hejsan hoppsan :) Har vart fullt upp hela dagen. Maria och hennes barn har vart här och hjälpt till att sätta upp gardiner, elinas farmor har med vart här en stund. :) Och nu äntligen ska vi varva ner lite granna. Ska lägga Ellie snart. En liten trötter som inte vill sova :P Hehe.. Men det ska hon göra i allafall. Får se, men resten av kvällen blir lugn och skön på soffan !

Ha så Skoj

Är helt slut, helt seg. Trött och, blää. Men nu ska vi ut och leka av oss lite. Sen blir det en lugn och skön hemma kväll, med bara lite plock och annars blir det film och mys <3 Får se, lär INTE uppdatera så värst mycket i dag, men npgon gång till under dagen i allafall.. Skepp o hoj, ha så skoj!

Trevlig fredag

Näe, fy tusan, är dunderförkyld med, hostar som en tok på kvällen samt i morse.. Lite små huvudvärk. Och allmänt seg. *suck*, detta är INTE kul. Ska ja gå och bli sjuk nu ?! Hoppas det bara sitter i för stunden :P Hehe. Att det e borta i morron. Nu ska ja lägga mej på soffan och glo på tv, se om det e någe bra att se, annars blire en film (som ja förmodligen kommer somna till) Somvanligt ;) Haha. Så hörs och ses allesammans ! Hoppas alla får en trevlig och mysig fredag. :)

<3 Love <3

Helt slut i mina fötter efter denna dag. En lång tid inne på Ikea, och många timmar med plockande och fixande, samt borrande här hemma. Aj, mina fötter ;) Haha. Fast det är det värt. Bjuder på några bilder även nu :D <3


Mammas lilla tuffing <3

Min lilla prinsessa e dunder förkyld :/ Stackars liten..

Lite fullt UPP !

Har lite fullt upp med att fixa här hemma. Handlat massa NYA gardinstänger, ljus, leksaker, kuddar, skurmopp mm, allt på Ikea :) Så nu ska det till att sättas upp gardiner. + att Elina är lite halv vild. Så det lär juh ta en stund. Och så ska ja duscha Elina med innan hon ska sova. Så kommer väl in senare ikväll "igen".. Sköt om er så länge :)

Ikea


Nya roliga leksaken :)

Även detta bygg torn var jätte skojigt.

Blev NYA favorit leksaker direkt :P

Myser

Sitter här med en trött liten Elina.. <3 Mys barn <3 Ska klä på henne lite granna, sen får hon sova en stund. Sen bär det av till Ikea en sväng, och köpa lite smått och gott :) Faktiskt riktigt härliget väder i dag med. (väldigt intressant) Haha. Näe lägga henne en stund, fixa mej själv, packa hennes sköt väska och.. Sen har ja inte en anig om hur ja ska fördriva tiden :P Hihi.. Men vi hörs senare allesammans. Blir en dåligt uppdaterad blogg i dag, men vad tusan gör väl det då ? :P

Soffläge

Nu ska ja bädda ner mej på soffan och kolla på film, sen blir det sängen. Så underbart  skönt! Så ses och hörs i morron. :) Sweet Dreams <3

Mumsigt :)


Dagens mat :) Kött, pommes, rödvinssås, lite grönsaker och Beasås :)


Efterrätt= Jordgubbs mouse med hallon :)


(dock inte så bra bilder.) Var för hungrig för att ta en massa bilder ;)

Lägga lillan <3

Ska lägga lillan nu, sen blir det mat och efterrätt =) (mums) Hörs senare. Hej svejs!

Busat med farmor


Busar med löven tillsammans med farmor:) (jätte Skojigt)

<3 <3 <3 Elina <3 <3 <3


Mammas lilla charmtroll. (dock lite trött på denna bild) Hehe.


Hemligt.

Har vart ute typ halva dagen. Fixat en massa ärenden. Och så stanna vi till på en snabb kaffe hemma hos Elinas farmor :) Faktiskt riktigt skönt, men gud så jobbig denna jäkla backe är att gå i när man ska hem :P Hehe. Fast det är det värt, bra med, då får vi motion med :) (inte illa) hehe. Sitter o lyssnar på lite musik.. Sen blire att äta, får se vad det blir i dag, men efterrätten blir i allafall en god smarrig... (vill ni veta, kolla senare) Hehe. Då får ni veta vad min hemligt goda efterrätt är :P Kanske till och med en bild på det, men det beror på om kameran e nära, annars hinner ja äta upp det :P Hehe..

Lite av våra nya lägenhet


Toan ;) (som ni säkert redan ser) Hehe.


Badrummet. (dock inte så bra bild)


En del av vårat stora kök :)


Ytterligare en del av köket. (dock lite stökigt när ja tog denna bild)

Återgå till mitt...

Så dära nu sitter jag med frukosten :) Riktigt gott ! Ellie ligger och vilar, så ja tänkte äta upp snabbt, fixa i ordning hallen och lförberäde hennes skötväska, lägga fram kläder. Ja, göra allt medans hon vilar lite.. Hehe. Sen bär det av ner på samhället. Måste handla hem lite smått ! Men nu ska ja återgå till mitt, så får ni göra det samma ;)

Ha så skoj

Vet inte vad jag har gjort, men min handled samt hand gör dundrandes Ont:( Aj aj , stackars minn lilla hand. Väärker som tusan ska ni veta..Men men det går väl över snart får jag hoppas :) Måste ju i vilket fall som helst använda båda händerna. Hehe. Näe lite frukost på det hära, se blire att städa o plocka lite till o lite mera;) Hehe. Sen ut i piss vädret så vi kommer ut i dag.. Skepp o Hoj ha så skoj!

Blä för detta väder!

God morron allesammans. Har ni sovit gott ? Det har i allafall både jag och Elina gjort.. Vaknade för en stund sen.. Blir lite små plock och fix här hemma under förmiddagen. Efter lunch ska vi ner och handla och uträtta lite ärenden.. Så kommer inte vara hemma från lunch fram till ca 16.00.. Men annars får vi se vad dagen erbjuder mera en ett regningt SKIT väder :/

Natti natt <3

Näe nu är ja trött, tröttare och tröttast känns det som. Hehe! Så nu blir det sängen för min del :) Sov så gott alla mina undebara vänner och nära och kära <3 Ny dag i morron, och hoppas den dagen blir lite roligare en denna dagen ;) hehe. Hörs och ses ! Bye bye Äppel paj

Systemkamera !

Har gått och tjatat om en system kamera hur jäkla länge som helst. Och vid jul eller efter nyår så ska ja äntligen köpa den :) (överlycklig) Men nu är frågan, vilken kamera vill jag igentligen ha då ? Finns juh en hel massa och välja mellan juh. Men har nu hittat en som fastnat lite extra i min skalle. Hehe. Det är en Nikon D5000 + 18-55VR. Är det någon som har en sådan och kan säga mej om den är bra eller inte ? Har hittat ett paket pris och då ingår ett 8Gb minneskort och en väska :) undra om ja ska slå till, någon som har något dåligt att komma med om denna kamera, så säg gärna till, och säg gärna till om ni tycker den är bra med, för den delen :)

Bild: Tagen från Google..


Bara 5 år ! :(

Har just läst DENNA blogg ! (har läst den flera gånger tidigare, en av dom bloggar jag följer. Tänk att världen kan vara så himla örättvis.. Det handlar om en 5 årig liten flicka.. (som verkligen är en liten tuffing) Jag får tårar i ögonen varenda gång ja läser om lilla Moas kamp mot livet.. Tycker ALLA mina läsare bör gå in och läsa denna bloggen, då den berör, och man tänker verkligen till på livet.. En stor kram till denna lilla tjej och hennes familj <3 

Det överNaturliga?!

Alla tror ju olika om nästan allt, och det är bra, tycker det ska vara så med :) Men hur många tror på det övernaturliga, såsom spöken och andar och väsen och sådant ? Jag kan tala om att ja tror på spöken och andar faktiskt. Men inte på ufon och sådant ! Men i denna lägenheten spökar det faktiskt. "o.O" Det är faktiskt SANT ! Och en som tidigare bott i exakt denna lägenheten skrattade när ja fråga om hon sätt konstiga saker här.

Jag: Har du sätt eller hört något konstigt här under tiden du bodde här ?
Hon: *haha* Har klockan gått baklänges där uppe nu "igen"...?
Jag: Vaaa?! -Nej då, men andra konstiga saker har hänt!
Hon: Ja, det är lite som har hänt där, men inget att vara rädd för kan ja lova.
Jag: Okej?! Nej då jag e inte rädd, är ganska så road av det och tycker det både är kul och spännande, då det inte är första lägenheten ja bor/bott i där det hänt skumma saker.

Skulle klockorna här, eller rättare sagt klockan börja gå baklänges, skulle jag nog börja skratta och tro att det var något skämt kan ja lova. Skulle inte bli rädd alls kan ja juh lova. Hehe.. Men får se om det händer mej med, vore ganska så roligt faktiskt :)


kika in lite senare

Sitter här med en trött liten Elina som vägrar att sova, fast hon e jätte trött.. Min lilla stackare, bara kliar sig i munnen hela tiden. och näs täpt är hon med:( Ska försöka lägga henne, sen slänga ut bloggen om en speciell händelse=) Så kika in om en stund!

Kaffe besök.

Sådära. Nu tror ja Elina håller på att somna.. Har inte hunnit med mycket alls i dag dock :/ Men det är som det är, nya möjligheter i kväll när hon sover :) Hehe. Och även i morron.. (inte ens mycket kvar juh) Har haft kaffe besök av elinas Farfars sambo i dag/kväll.. Trevligt ! Ska skriva en blogg om något som dom flesta kanske inte ens kommer tro på sen. Men får bli efter ja ätit och så :) Hehe.

Ikea

Sitter och kollar på Ikeas hemsida =) Måste handlas hem lite nytt hit (även om allt inte kan köpas på samma dag) hehe men nytt och fint ska det bli.. Näe nu måste ja koncentrera mej och kolla ut vad som ska köpas i helgen :) Hörs senare.

Oj, att packa upp just nu går ej!

Jag har en gnällig liten tjej som vägrar sitta och leka själv, och bara gall skriker så fort man rör sig. Så att fortsätta plocka och allt lär ja ju få vänta med till hon lugnar ner sig lite. (om hon gör det) eller när hon gör det rättare sagt! När det nu blir. Får väl ha henne kvar i famnen en stund och se hur det går med att hon ska vara lugn när ja sätter ner henne :)


SKA SLUTA !

Nämen, Nataliie håller på att SLUTA röka "igen". (men denna gången ska ja klara det med) Och inte bara hålla upp typ ett år och sen börja. Denna gången har ja jätt mej fasiken på att ja ska lyckas slluta helt och hållet.. Jag har i allafall viljan, men kommer ja att ha suget efter cigg ? Förmodligen första veckan, men det går över. Bara första veckan som e jobbigaste juh, sen brukar det gå bra faktiskt..

Bild: (lånad från google)


bara 4 kartonger kvar .... "typ"

Har hunnit med att packa upp några lådor i raket fart medans lillan tar sig en tupp lur <3 Så här går det undan, så det ryker under tofflorna! Haha. Nej då, men fort går det faktiskt..tror ja bara har fyra kartonger kvar nu:P Om det inte står en massa någon annan stans. Hehe. Så detta ska bli upp packat i dag! och till helgen är allt så som det ska vara. (bortsätt från att man ska köpa ny soffa och lite små saker :P Hehe.. <3 Då får ni lite bilder på nya lägenheten senare kanske :P


Tand :)

Upptäckte just att Elinas tredje tand e på väg upp :) hehe, nog för att ja misstänkt att det e tänder på G, men nu kändes det lite vasst i munnen. Gulle ungen min, inte konstigt att hon vart lite gnällig. Hehe. <3 Det är en vampyr tand som kommer. Hehe. Undra vart fjärde hamnar ;) haha. Kanske blir en liten vampyr tös !

En rosa "klutt"

Hur kan en rosa stor "klutt" ha blivit så populär bland alla mammor? (då barnen ej kan välja själva) Hmm, jag säger inte att Barbapappa är konstig eller ful eller något. Men som ja serr det, en rosa klutt som e barbapappa och en annan svart "klutt" som kallar sig barbamamma. hehe, tycker faktiskt det e lite skumt, men absolut inga fel.. Vill Elina ha barbapappa och barbamamma kläder eller leksaker så självklart. Men dock inte något ja kanske skulle gå occh shoppa just precis nu. Finns massor av annat ja tycker e finare. Hehe. Ett ganska meningslöst blogg inlägg igentligen, men iallafall.. Tycker som jag tycker ! Och så är det juh. Men alla tycker olika vilket är BRA! 


tråkigt väder

Sådära. Nu är frukosten avklarad, och Elina ville sova en stund till.. Så för min del blir det att fortsätta fixa och dona här hemma :) Måste juh göras då hon är lugn eller vilar, då hon inte velat vara själv på golvet och leka osv.. Och så mitt i allt bara, vilket jäkla tråkigt väder det är i dag, näe, för min och Elinas del blir det en lugn och stilla inne dag i dag.. Och hoppas på bra väder i morron så vi kan busa en massa utomhus <3

Sov morron :)

Blev sov morron lillan vaknade halv nio idag och ja vaknade i och för sig vid både fem och sju sen åtta igen :P hehe.. Meen nu så sitter vi och myser, eller snarare nyser i kapp.. Börjar med bli förkyld. *suck*. Hoppas det går över innan helgen iallafall. Näe nu blir det frukost dax. Sen får vi se vad spm händer denna dag.

Te ? Varm choklad? Det e frågan.

Sådära. Ny duschad ! Och gud så skönt det var att duscha. Bara det att denna dusch slang är helt knasig. Och den läcker från alla håll och kanter med. Kanske ska säga till om det ? Så dom fixar det.. Eller ska ja fixa en ny dusch slang och handtag ? äcsh ! Ja säger till dom så får vi se vad dom säger om saken. Näe nu ska ja nog göra mej en kopp te, eller ska ja göra varm choklad. Hmm nu blev det lite svårt val här :P Hehe. Men men skriver väl innan ja lägger mej sen kanske.. Tjingeling så länge :)

Panik i duschen

Elina är vaken, och vägrar att sova för natten. Känns som det kommer bli en lång kväll men det visar sig.. Hehe. Ska mysa lite med henne och se om hon blir lite tröttare :P Sen ska ja ta en varm skön dusch direkt hon sover :) Påtal om dusch, stackars lilla Elina, helt totalt livrädd för våran nya dusch, bara gall skriker som en tok. Stackars min lilla flicka <3 Försökte leka och allt så hon inte skulle vara så rädd, men inget fungerade. Men duscha var hon tvungen att göra. Så duscha av henne snabbt! Och själv blej nog lika mycket duschad fast ja stog utanför (elina tog duschen och höll den mot mej) Känn på den du mamma ! Hehe.


Motion ! ;)

Nu har lillan somnat, och jag har lagat mat och ätit :) Blev enkel mat i dag (baconröra med chili och paprika) Gott var det i allafall :) hehe. Så nu ska ja sitta och ta det lugnt några minuter, sen återgå till att packa upp det som e kvar.. Och jo jag kan lova att man får motion av att bo här där ja bor nu, haha, ska man gå ner till affären eller vänner går det jätte bra, bara ner förs backe typ hela vägen. Men hem, då kan ni juh tänka er, bara upp förs backe, och brant är den med. (inte så roligt att gå hem med två kassar mat, blöjor toa papper och så vagnen) Så motion blir det :) Fast när man vart ute och promenerat eller bara handlat så känner man sig ganska så tränad efteråt ;)

måste sluta, "drar" mej i håret! (ont)

mys pys med Ellie <3 vi har just ätit kex och druckit saft :) snart dax för lill pluttan att sova lite middag. Då ska ja passa pa att packa upp så många lådor ja bara kan. Så får se till att vara super duper snabb. Hehe! Men det ska nog gå bra, och så tänkte ja skura i både bad rummet och på toan (så det luktar så dära frääächt) Näe nu måste ja sluta, lillan drar mej i håret (betyder att ja nog ej får sitte här just nu) så ja återkommer senare :)

Lite dåligt

så dära, vet att det har vart lite dålig uppdatering här i bloggen. Men nu ska det bli bättring :) Har fullt upp med att fixa och dona i nya lyan. (Som förövrigt kommer att bli jätte fin) Hehe. Och lillan har vart lite klängig och ganska så gnällig, så inte så lätt att både hinna med datorn och hemmet. och har då självklart prioriterat mitt hem i första hand så klart ;) Men kommer komma in någon blogg till under dagen, och har ni tur kanske det blir någon bild med :P Hehe. Hej hopp så länge !

Ses Och Hörs

God morron allesammans :) Sitter här o myser med Elina <3 Även hon värkar trivas här i våran Nya lägrnhet.. Hon har stor platts o yta att leka på. Och det är bra område, ja faktiskt så är allt bra hittils =) Blir lite städande i gamla lägenheten i dag. Sen kanske pappa och Bettan skulle titta förbi :) (hoppas det) Näe nu blir det frukost dax ! varma (färska) Baguetter, Juice, pålägg :) Kanske en varm kopp Tee? Det visar sig snart.. Hej hopp så länge  ! Ses när vi ses, hörs när vi hörs !

Trivs redan Här

Nu har ja lagat mat, hunnit äta, och skulle just slå ner mej o bygga i hp en barn grind som ska sitta vid trappen, men nu vaknade Elina och tyckte det var dags för NY blöja och lite lelle:) Så nu blir det mys med lillan en stund, sen filmen på fyran.. Sen sängen <3 Trivs redan här måste jag bara säga.. Och kommer trivas ännu mera direkt precis ALLT är klart :) Ska lägga ut bilder, men dom får vänta tills ALLT är som det ska vara. hehe. See You !

Flyttat :)

Underbart skönt ! Nu har ja sovit i nya lägenheten en natt :) Och fått lite i ordning. Bara flytt städning kvar i gamla lägenheten nu, dock inte så roligt, men måste juh göras.. Ska få upp lite mera saker i kväll och fixa och dona så jag slipper bo i lådor :) Hehe. Men nu blire att laga mat och fixa i köket en stund. Får se om ja hinner skriva lite mera senare :)

Sådära !

Så dära, nu har ja en liten stund över "igen" :) Hade jätte trevligt när syster, Elliot och pappa var här, saknar er redan <3 Har även hunnit att få bort lite saker upp til NYA lägenheten som snart är bebodd :) Wiiiie.. Känns så himla bra, önskar bara precis ALLT kunde kännas så bra.. Nej fortsätta packa om en liten stund. Bara kolla klart på Robinsson först :) Hehe, ja faktiskt så har ja ändrat tankarna om detta program och tycker det e helt klart se värt nu för tiden.. Hehe. Men detta blir sista bloggen för ikväll, så får säga god natt till er alla. Och så hörs vi nog en sväng i morron bitti, men sen är det fullt upp under dagen med att flytta stora grejer kartonger som e kvar. Och även hinna med att tvätta. Så får se när ja dyker in nästa gång :) Puss så länge !

Elinas nya vinter skor :)

Och jo just ja, Elina fick ett par jätte jätte fina och söta vinter kängor av min farmor och farfar, som min syster tog med till oss idag :) (dock lite stora) Men kan lägga ut en bild senare eller i morron :) Tack farmor och farfar :)

Bus barn ! <3

Aww, nu har ja träffat Lillasyster och hennes son Elliot samt pappa <3 Riktigt trevligt. Och käa pizza gjorde vi med =) Gott ! Har tagit en massa bilder, men lägger bara ut några här, resten kommer på bilddagboken..


Kusinerna <3

Bus barn!

Elliot tyckte om Elinas bollhav :)

10-Konstiga Saker Om Mej

1. Jag svarar INTE på okända nummer.
2. Måste ha minst tre kuddar när ja sover.
3. Jag hatar Ketchup. 
4. Jag är ganska kass på höger och vänster.
5. Jag har Clownfobi.
6. Tycker om massa barnfilmer.
7. Jag hatar sprutor.
8. Jag tycker inte om JulTomten. Hehe.
9. Blir lätt generad och blyg.
10. Jag duschar aldrig kortare tid än en kvart.
 

Hehe, gör denna lkista ni med. Men med era konstiga saker förståss :)

<3 Syster, systers Son och Pappa <3

Har hunnit med att packa två stycken lådor så här på morron kvisten. (bättre en inget alls) Och så har jag pratat med Linda (min lillasyster) Så nu sitter jag och väntar på att hon, hennes son Elliot och min pappa ska komma över och hälsa på <3 Ska bli jätte roligt att träffas igen. Och låta barnen leka lite granna. Och så var det juh länge sen ja la in bilder här på bloggen, så har faktiskt lagt kameran på laddning ;) Hehe. Så senare får ni se någon/några bilder :)  Nu ringde pappa och sa att dom just är på väg, så om ca 40 minuter har ja lite av min familj här <3 Haha, min pappa e ganska rolig han. Haha, han skratta och sa, och så får vi väl tre rätters middag när vi kommer va ? Jag bara skratta tillbaka och lovade att ja skulle bjuda honom på det direkt ja flyttat och kommit i ordning i nya lägenheten, men idag får det duga med kaffe, och saft :)


Och jo just ja, skulle dammsuga för en stund sen, har aldrig gjort det när Elina är vaken, (bara när hon sovit) Och herre gudars vad rädd hon var för dammsugaren, min lilla stackare. Så ja fick moppa golvet lite snabbt i stället.. Hehe.

Vaken men sjukt tgrött

Vaken, men faktiskt jätte trött ! :S Elina har vaknat ett flertal gånger i natt, först vid två, vaknade jag av ett gallskrik, men det gick över direkt ja gav nappen. Sen vid fyra samma sak "igen". Och så vid fem "igen" och då var det dags för mat för lill plutt<3 Men sen somnade vi återigen om en liten stund till.. Eller i allafall Elina. Hehe, hon sover nu med :) Så ska till att äta lite frukost nu :) Ses !

Trött !

Ja, det blev en sväng till in på bloggen. Sitter och kollar lite på Paradise hotel. (brukar dock inte se på det) Men nu blev det så.. Hehe. Är mätt och belåten och ska kolla en stund till på tv, sen blir det faktiskt sängen för min del.. En tidig kväll i kväll igen, som resten av dagarna denna vecka ;) hehe. Näe nu ska ja stänga av datan och bädda ner mej i soffan en stund :) Så vi hörs väl i morron igen. Hinner med att blogga lite i allafall. Men på fredagen blir det nog ganska så dött med bloggandet för min del, för då ska det bäras grejer och flytta över ALLT ! <3

Det visar Sig !

Ska just sätta mej och äta lite granna :) Mums ! Fast blev lätt mat bara i dag. Blev pasta och baconsås med lite smak av persilja och vitlök. Hehe. Så ska slänga i mej det, sen får vi se om ja orkar packa mera för dagen eller om ja sätter mej här en stund till.. :) Ses och hörs kanske senare, eller kanske inte ? Det visar sig.


pust

*Phhhuuu* Suck, inte alls kul att packa och hålla på längre, önskade allt bara blev klart någon gång. Men inte allt för mycket kvar nu, och på fredag åker allt dit (hoppas vi orkar det) Men det mesta ska i allafall dit tills på fredag, vare sig man orkar eller ej. :) Sen är det bara att börja packa upp och möblera och göra fint där då :) Hehe. Så har en hel del att göra veckan som e kvar och helgen med.. Men nu ska ja fricka lite Äppel must, sen återgå till allt packande. Ses !

Frukost

Tjolahoppsan :) Vaknade för ett par timmar sen. Elina tyckte det var dags att gå upp och leka och äta lite redan klockan 04.00, men som tur var räckte det med att vara vaken en halv timma, sen ville hon sova till åtta :) Hehe. Och nu har hon somnat igen. (ovanligt att hon sover så här mycket) Trött liten tjej i dag.. Blir att packa en massa även idag, eller så mycket som möjligt i allafall :) Sen får vi se vad som händer och sker under denna dag.

Mys med mej själv

Åhh, gud vad skönt att ta en varm dusch :) Riktigt underbart! Fast inte lika skönt att kliva ur duschen och komma ut i den svin kalla lägenheten dock. Men snart slipper man det med, för NYA lägenheten är varm. (nästan för varm) Men hellre det ! :) Nu blir det att tjocka sig med lite chips och en egen gjord vitlöks/chilii dipp <3 Mumsigt värre. Haha, men känner ja mej själv rätt så blire typ tre fyra chips sen inge mera ;) Film och mys med mej själv. See You !

Vilar

Så dära. Nu får det vara färdig packat för i kväll. Helt slut efter denna dag. Hehe. Men har haft trevligt sällskap av Emma :) Nu sover Elina, och ja ska precis till att äta lite, sen blire en dusch, ska bli underbart skönt kan jag lova :) Hehe.. Så får vi väl se om ja dyker in något mera för i kväll. (kommer i allafall bli en tidig kväll för mej)

Inte så bra humör i dag

Elina är inte på något bra humör alls i dag :S hon vill bara vara i famnen och inte något annat duger. Så inte allt för lätt att hinna packa och fixa med har i allafall lyckats packa två kartonger till. Bättre en inget. Som sagt, det går inte så fort allt detta med flytten. Men nästa helg ska allt vara klart och det kommer vi att hinna med :) Och snart ska ja till att fixa lite mat åt oss med. Men vi hörs senare. Typ när Elina sover för kvällen så hinner ja sitta en stund, sen återgå till allt packande:P Hehe.


Det går VISST !

Okej, nu måste ja bara säga att ja faktiskt blir jätte irriterad på vissa "mammor", inte att dom är dåliga på något sätt alls. Men när man läser ett flertal bloggar om att vara mamma, och livet som mamma, och många av dom skriver allt dom inte hinner med sedan dom fått barn. Tänker gå in på tre punkter ja störde mej på !

1: Man hinner inte borsta tänderna längre

2: Man ser ut som en luffare (hinner inte duscha)

3: Det är okej att det ser ut som ett bombnedslag hemma. (hinner ej städa)

Dessa punkter e juh helt sjuka..

Svar 1: Jag har barn, en dotter på 9 månader. Jag hinner ALLTID med att borsta tänderna. Vilket e helt sjukt för dom som tydligen INTE hinner..

Svar 2: haha ja skrattar ihjäl mej ! Haha, hinner INTE duscha ? Näe he, men hinna med att blogga några timmar om dagen, det fungerar?! Man får ta sig an den tid man har. Man får prioritera vad som e viktigast, att ta en dusch eller att blogga ? INTE så svårt val enligt mej. Och sen är väl INTE alla mammor ensamstående heller ?

Svar 3: Okej, likt svaren ja redan svarat, så tycker ja att det är väl inte konstigt om det inte jämnt är skinande rent, då barnen leker och tar fram osv. Men städa hinner man med göra precis som att duscha och borsta tänderna. Så jag hinner både duscha, borsta mina tänder och även städa.


Jag håller även på att flytta nu med. Och det går det med, fast det är lite jobbigt för det går i en lite långsammare takt, men nog går det !


Saknar <3

God morron :) Har sovit som en gudinna i natt ! <3 Somnade tidigt och så vaknade vi nyss. Fast Elina är en liten trött mössa och vill snart sova en stund till :) Hehe. Min lilla sötnos.. Och så messade ja med en av mina systrar i går kväll med. (Linda) Saknar mina 3 systrar, min syster son och min bror. Hoppas vi kan ses snart igen <3 Nu blir det frukost, och sen ska ja slänga ut en blogg till, om ämnet att vara "Mamma".  

Tidigt

Helt slut, jätte trött ! Blir en tidig kväll för min del kan ja lova. Blir lite nyponsoppa och kolla på tv en liten stund till, sen sängen för min del.. (tidigt somsagt) Men är man trött så är man. Och måste juh orka med allt med flytten även i morron. Och även resten av veckan med.. Ha en trevlig kväll allesammans !

Önskan

Jag måste bara skriva att jag är verkligen Glad just nu. Och hoppas verkligen att det blir så här nu :) <3 och så har jag en hemlig hemlig, jätte hemlig önskan med. Hehe. Fast det är Hemligt så det kan ja inte berätta något om. Och så är det bara en önskan ;) Hehe.

trist

Jag har verkligen jätte tråkigt just nu. (suckar) Har ingen aning om vad ja ska göra, bara vad ja borde och ja orkar inte packa mera just nu. Ska fortfätta med det när Elina somnat för natten sen.. :) Men nu då ? Mysa lite med Lilla Ellie <3 Sen är det juh sängen för henne om en stund juh. Då blir det att fortsätta påcka, för i morron ska ett lass åka iväg till NYA lägenheten. Och ska även packa upp det påengång med. (det som går att ställa på plats alltså) See Yaa !

Emma :)

Hejsan hoppsan :) Nu har ja gjort alla ärenden för i dag, packat två lådor har ja med hunnit med. Och nu är Emma här och hälsar på. Trevligt ! Så vi ska prata lite granna och dricka lite kaffe :) hehe. Näe nu ska ja fortsätta att vara social här mot Emma :) Så hörs kanske senare :P

Lugnt och Skönt

En lugn och härlig morron. Lillan sover middag just nu, sen ska vi ner på affären och handla lite samt uträtta lite andra ärenden. Sen vidare hem igen och fortsätta att packa så man kan köra över lite lådor på engång. (så slipper dom stå ivägen här) Hehe. Nästa helg flyttar vi in, ska bli så underbart skönt och roligt.. Näe nu ska ja göra mej själv i ordning innan lillan vaknar igen. Så jag bara har henne att göra klar sen :) Hörs och ses senare!

lite dåligt med uppdatering

Några dagar sedan ja skrev nu, hehe, men har haft fullt upp hela långa dagarna. :) Nu är allt klart i NYA lägenheten, Eller inte precis allt, möblerna och dom prylar som e kvar här ska flyttas i helgen och det ska vi göra med :) Ska bli underbart skönt att flytta och göra i ordning fin fint :) <3 Nu ska ja titta lite på tv, sen packa en låda till. Puss och Kram

Trevlig dag

Blir en lugn förmiddag, lite att fixa här hemma. Sen bär det av till öppna förskolan med Ellie <3 Sen får vi se om det händer något som är värt att nämnas ;) Hehe. Ha en trevlig dag allesammans.

Lugnt och trevligt

Har just lagt lillan, så passar på att ta en pause från att packa och städa nu :) Sitta här en stund, sen packa lite köks grejer igen.. Hehe. Så det blir en ganska lugn kväll i allafall. Inte så ansträngande att packa lite juh.. Hoppas på att det kommer någe bra att se på tv senare med. Annars blire en tidig läggdags för min del. Fast det e bara skönt. Har börjat gå och lägga mej mycket tidigare en förut. Och även gått upp tidigare förståss ;) Hehe. Näe nu ska ja.. Ta det lugnt några minuter till :) Ha en trevlig kväll !

Tidsfördriv :)

Klädsel
Vad har du på dig idag:
Leggings, långt linne och en kofta.
Vad använder du just nu för skor: Nu sitter ja inne, och har inga skor ;)
Favoritfärg på kläder: Svart.

Senaste person som
Sov i din säng:
 Elina
Du pratade med: Marie (eller ja Elina förståss) Hehe.
Du delade en drink med: Emelie 
Du gick på bio med: Hmm. Jättelänge sen ja var på bio, tror det var Thomas.
Du gick på stan med: Det var bara jag och Elina :)  
Skällde på dig: Thomas

Senaste

Låt du hörde:
 Telefonsignalen ? (som just nu är någon mixad omgjord låt) 
Film du såg: American Pie "naked mile" (på tv:n i går)
Mat du åt: Kyckling, strips och sås.
Kram: Min underbara dotter <3
Puss: Ochså Elina.
Fest: Var för någon månad sedan med vännerna i t-hälla :)
Känslan: Förväntansfull.
Ilska: Tisdagsmorronen ! :S
Resa: Har inte vart i väg på så länge, vet ej. 

Glädje: Tanken på att äntligen få flytta och göra i ordning som jag vill ha det :)
Dröm: Något läskigt, men kommer inte håg vad den handlade om:P
Boken du läste: Baby bok för Elina.
Personen du träffade: Elinas farmor och Emma :)
Personen du pratade i telefon med: Mamma
Personen du fick sms av: Fick nyss av Thomas 
Gången du åt en 7-eleven korv: Har aldrig gjort det..
Gången du var utomhus: Mindre än en timma sedan. 
Gången du sov: inatt..
Saken du köpte: Blöjor och mat. Fast måste det vara en sak, så är det Nappar :)

Om dig

Namn: Nataliie
Ålder: 22 (23 den 4 december)
Längd: 1,66cm
Vikt: Passar på den!
Smeknamn: Nattis och Natta
Syskon: Fredrik, Linda, Ida och Moa.
Sysselsättning: Mammaledig.
Hårfärg: Mellan blond. 
Ögonfärg: b
Skostorlek: 38-39


sagt och gjort

Så dära. Nu har Elina och jag vart på promenad, handlat, hälsat på Farmor, och nu är vi tillbaka hemma. Elina sover som en stock. (och jag har tråkigt) :( Hehe, så nu blir det att packa lite lådor. Sen städa lite, så får vi se vad resten av dagen har att erbjuda =) Så tjingeling så länge.

lugnt och frukost

Blir en lugn och stilla dag i dag. Ska ringa och gratta pappa lite senare :) Grattis pappa <3 Annars ska Elina och jag ner på öppnaförskolan :) Så ska vi handla lite granna, sen blir det bara lugnt här hemma.. Nu ska ja käka lite frukost, ses och hörs senare !

knän och handflator

Skönt att äntligen ligga på soffan och bara ta det lugnt. Har hållt på för fullt med att måla och fixa i nya lägenheten typ hela dagen.. Det tar lite längre tid en väntat. Hehe. Men det e bara roligt :) Hehe.. Och väl hemma, blev det tvätt stugan, laga mat, mata Elina <3 Och plocka lite granna. Så aktiv har ja vart hela dagen kan ja lova. Och har lite ont i knä skålarna och även i handflatorna ? :P Hehe. Allt målande tar på krafterna kan man kanske säga..

<3 Love <3

Min undebara lilla Solstråle <3


"SomVanligt" Belönad kanske ?

Jag måste väl med kunna få yttra mej ? Kunna få ha en egen åsikt utan att bli tillbaka knuffad och kallad en massa skit? Riktigt less och irriterad i dag. Förstår inte varför det ska vara så svårt.. jagska lyssna på ALLA jämnt och ständigt. (och självklart lyssnar jag) Men när ja ska framföra/säga/tala om något för någon så fungerar det INTE? Vad är skillnaden undrar jag! Skönt att vara uppe tidigt i allafall. Ska snart iväg till lägenheten och fixa klart varagsrummet :) Kommer bli fin fint tror jag. Hehe.. Bara det att just nu tappade ja både lusten och orken för det mesta. . Vill ja flytta? JA, klart ja vill det, ska bli skönt med större och roligt med nya grannar. Men "något" säger mej att det är onödigt att fixa i ordning allt för mycket i den NYA lyan. Varför? Ja har ingen aning, bara känns så. Kanske hittar någon annan bättre/finare lägenhet inom kort. I ett område där man verkligen vill bo, då man har lite närmare till allt, äcsh, nu snurrar det bara en massa ord, så stänger ner bloggen tills i kväll ;) Skepp och Hojj!

fin fint :)

Har haft fullt upp i NYA lägenheten :) Jätte roligt att måla och se hur fint resultat det blir. Har sandpaprat, spacklat, tejpat och målat/rollat vardagsrummet i dag.. Resultatet blev tre grymt snygga väggar och imorron tar ja sista väggen i rummet med en helt annan färg. Kommer ta bilder och lägga ut sen när det e klart :) (borde kanske tagit en före och en efterbild med) Men nu är det försent.. Hehe, så ni får se det färdiga resultatet, och sen även möblering när det e klart :) Nu ska ja kolla lite på tv:n, sen blir det sängen så ja orkar fortsätta med lyan i morron <3

måla :)

Nu bär det av till NYA lägenheten och måla :) Hehe. Ska faktiskt bli jätte roligt :P Elina får vara vara hos farmor i några timmar så det blir något gjort.. Näe packa skötväskan, och ta på oss så vi kommer iväg någon gång. Lets have fun !

soff läge

Har just moffat chokladpudding :) Det var riktigt gott.. Lillan sover för natten, och själv ska ja snart kolla på Ensam Mamma Söker. Sen blir det nog en tidig kväll för min del, har så jäkla ont i huvudet :S Inte alls skönt, har haft det hela dagen.. I morron blir det en sväng till NYA lägenheten och måla lite och tapetsera :D Näe pallar inte att sitta här längre, ska bädda ner mej på soffan :)

fest ovanPå!

Redan less på grannarna som e nyh inflyttade i trappen (skönt att flytta) det e musik så det heter duga som dunkar hej vilt. Det låter som om det e ca 20 elefanter som ska trilla ner genom taket. Som tur är sover min lilla prinsessa som en stock, även om det gapas och är höggljutt precis ovanför oss.. Hoppas dom inte håller på allt för länge till. Fast risken e jus stor att det håller på ett bra tag till då det inte finns någon riktig krog här i hallsta :S Suck ! Men ger det lite mera tid, i allafall till elva, halv tolv, men är det så här livat som det är nu så måste ja säga till. Man måste juh kunna festa på en någorlunda hyffsad ljudnivå med. ?

<3 Älskar <3

Tänkte bjuda på 2st bilder på min lilla prinsessa <3







rensat och så tippen

Har hållt på med flytten typ halva dan i dag.. Rensat källaren, vart på  tippen, och så har vi kört ett lass till NYA lägenheten.. :) Känns så underbart skönt att flytta till en större lägenhet.. Kommer bli jätte fint när allt blir klart.. :D Ska packa lite mera nu, så det inte blir allt för mycket sista sekunden sen. kommer in senare igen ;)

Källare

Har vart och hälsat på P och A. Blev inte så länge, men trevligt iallafall :) Hehe. Nu har ja just lagt lillan, pratat med en av små systrarna <3 och nu ligger ja och kollar på tv och slänger i väg en blogg.. :) Får se vad som händer i morron. Lite packa, och så rensa källaren och vinden iallafall.

flytt och flytt

Det blir flytt inom kort :) Så jäkla skönt att slippa denna trånga lägenhet. Nu blir det en betydligt mycket större lägenhet på 94 kvm. så skönt ! Fast som vanligt finns det både för och nackdelar med det hela. Måste tapetsera/måla om typ allt :P (fast det e bara roligt) Men det e fint där i området.. Näe plocka lite och fixa lite granna en liten stund. Annars blir det lugnt..

Frulle

Sitter och gör ingenting. Låter väldigt kul, och är inte nå vidare kul heller. Ska slänga i mej lite frukost nu. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Men hittils har allt bara blivit åt helvete, så tror inte på några mirakel i dag inte.. Elina springer runt i gå stolen och lever hej vilt. (kastar omkring filmer och allt hon kommer över) Snart vågar ja inte ha henne i den längre, hon e juh helt vild och hänger sig halvt ur den. Farligt värre !

intresserad?!

Sitter faktiskt och kollar på Robinsson ?! (vad har nu hänt med mej) Har aldrig varit inne i robinsson kan ja lova. Men nu ska ja ge det en NY chans tänkte jag.. hehe. Se om det går mer en något avsnitt ;) Hehe. Är juh inte allt för intresserad då ja sitter här samtidigt.. Men jag var tvungen att kolla en grej snabt och tänkte passa på att slänga iväg ett blogg inlägg i samma veva :) Skepp o Hoj

öppna

Så dära, tillbaka "igen". Hehe. i går fungerade det inte att logga in på bloggen för min del. Men  nu funkar det igen :) Ligger på soffan och  slöar. Elina vaknade halv sju, och har just somnat om, så nu sover hon i minst en timma om ja känner henne rätt. Så tänkte passa på att kolla runt lite granna :) Sen blire öppna förskolan (hoppas det slutar regna) Så man slipper bli dyngsur på vägen dit. :P

Jul

Har vart en dag med en lång härlig promenad :) Jätte skönt. Har även hälsat på Ellies farmor, handlat lite, och en massa vardagliga saker.. Nu sitter jag och kollar på Wife swap, ganska så roligt att se dom byta liv. Och så äter ja pepparkaka (smakar jul) Hehe..

Jul

Har vart en dag med en lång härlig promenad :) Jätte skönt. Har även hälsat på Ellies farmor, handlat lite, och en massa vardagliga saker.. Nu sitter jag och kollar på Wife swap, ganska så roligt att se dom byta liv. Och så äter ja pepparkaka (smakar jul) Hehe..

Blev inga bilder.

Hade tänkt lägga in lite bilder. Men det vill inte riktigt fungera som ja vill förtillfället. Så får lägga upp bilder i morron i stället. Och nu tänker ja försöka att ge tv:n en chans. Blir en tidig kväll för min del i kväll. Så blir inge mera att blogga om för denna dag/kväll/natt.. Så sweet dreams ;)


Skojigt :)

kul att se så många komentarer i min blogg:) Var längesen ja fick komentarer. Så riktigt trevligt. Sitter här med en övertrött liten tjej som vägrar sova. Fast hon ligger o gnuggar sig i ögonen hela tiden. Så nu ska ja försöka än en gång att försöka få henne att sova <3 Så se you later :)

loppis

Har vart på loppis en sväng i dag. Träffade Emma. Riktigt längesen vi sågs, så det var jätte trevligt. Och Elina blev bästis med henne direkt :P hehe, hon fick en kaka ! Nu ligger ja hemma med huvudvärk och elina sover middag. Så tänkte passa på att försöka vila bort skall värken. Hehe, så vi ses o hörs !

trött

Har haft en toppen dag i dag. Mycket lek och bus med lillan <3 Trevligt sällskap med Amanda. Och så har vi hälsat på Mange och hans familj :) Trevligt. Och nu ligger ja och tok fryser på soffan. (svin kallt här inne) Blir att krypa ner under täcket om en liten stund. Få lite värme och massa sömn :) Faktiskt jätte trött. Hehe.

Amanda

Hej hopp ! Har besök av Amanda :) Så lillan leker med henne och ja ska snygga till mej lite, sen blire lite käk. Rester från i går blir det. :) Näe nu ska ja vara lite social här. Sen blire nog en promenad med. Hehe :)

RSS 2.0