Bär plockning

Haft en toppen dag trots det skumma vädret.. Massa mys o bus ! <3 Barnen håller på att somna, så snart e det dags att rensa barnens byråer. Så man kan fylla på nytt ! :) Ronja har nästan vuxit ur allt hon äger..

Och eftersom ja inte orkade (hade lust) att måla naglarna i går, så tänkte ja göra det i kväll i stället:)


Kanske lite åska?

Vilket skit väder det blev *suck* Ingeregn än så länge, men blåser o e grått o trist, men endå ser man att solen försöker titta fram? Skumt som sjutton.. Aja, vi kommer att roa oss i allafall:) Helt klart !

Grillade burgare

Ännuen solig härlig dag. Och så blev det förståss att grilla hamburgare o mysa här utanför.O nu e båda barnen helt slut o håller på att somna <3 Och vad händer då för min del? Städa o plocka lite, vika tvätt, hänga tvätt, o sen en dusch på det:) För att sedan snygga till naglarna, o glo på tv.

Hoppas på sol o värme även i morron !

Vargen

I går var vi på sagostigen o tillbringade dagen där. Riktigt mysigt och roligt. Massa bus o lek.

Och vad händer i dag då? Hmm, blir att hänga här utte på gården, äta lite, o sen kanske åka o bada lite granna:)

Full fart när solen skiner :)

Hej hopp ! Blir inte så mycket bloggande när det e bra väder och full fart på barnen, men det gör det samma :) Hehe. Jag överlever utan en dator, även om det e kul att kika runt då och då..

I går var vi på marknaden i malmköping, vilket var riktigt trevligt. Och ja införskaffade mej ett par nya leggings och en skit fin t-shirt :) Riktigt nöjd! Och i dag har vi vart i västerås och hälsat på Jenny och hennes 5 underbart söta barn, riktigt skojigt det med, och full fart och lek på hög nivå :) <3

Har ingen mobil med kamera så kan ej uppdatera med bilder, men direkt ja har en lite bättre mobil så fortsätts det att uppdateras med även bilder :) Hehe.

Näe nu blire att plocka undan lite granna, sen lägga sig på soffan o glo på tv typ.

Botten och toppen

Och jag blev juh INTE alls sugen på att åka till Ullared efter jag sätt programmet i dag. Åhh, jag vill dit nu ! :)  Och så är ja sjukt sugen på att gadda mej, men det får vänta tills i höst/vinter, Och det finns så mycket jag skulle vilja !

Nu e jag tillbaka hemma "igen"..

Kul att så många hittat till min blogg :) Hehe! Nu e ja tillbaka från Eskilstuna igen. Och jag sitter och myser med Chillii pluttan <3 Mysigt! Barnen sover så sött i sina renbäddade sängar. Och Elina så söt, innan hon la sig säger hon mamma dutti, sängen luttar gott mmm. ( Mamma duktig sängen luktar gott, mmm) Sötnosen min <3

Får se vad som händer i helgen nu då. Jaag är mest taggad på Lule resan :) Längtar som en tok juh, fast vi åker inte förens den 10 augusti, men i allafall ! :) Ser fram emot det ! Ska bli så roligt, så skönt ! Och så träffa både vänner, bror ,syster med deras respektive :)

Nu blire att ta det lugnt. Och btw, har en mobil nu, dock hör tydligen INTE ni vad ja säger, men jag hör er i allafall ? *suck*

Min telefon e finito!

Håller på att bli galen.. (känns som det) Fast igentligen e det inge allvarligt, bara det att min mobil ej fungerar längre, efter en liten dusch av en festis. *suck* Känns helt skumt att vara utan en fungerande telefon. Måste få låna en lur av någon! helst NU, fast det vet ja att det inte blir så, men i allafall i morron ? Please !

Ingen telefon

Ännu en toppen dag, med toppen väder:) Har vart ute o lekt hela dagen, vart i T-hälla <3 Nu e det snart dags för barnen att sova.

Och ingen kan nå mej på telefon, då min dele bara gav upp o dog, o nu går det inte att få i gång den alls:/

Kul att så många hör av sig:)

Ännu en super mysig dag. Värst vad mysigt vi haft det i flera dagar nu :) Hehe. Barnen sover sen några timmar tillbaka, och själv har ja roat mej med att plocka bygg klossar, leksaker och torkat golv. Weehie vad roligt, eller inte, Men det behövdes i allafall.. :)

Ligger i sängen o kollar på någon rutten svensk film på svt24. Är juh bara skit på tv nu för tiden juh. Snart fags att sova i stället, finns juh inte mycket att göra lixom.

Varma bad och ansiktsmask

Haft ännu en trevlig dag. Nu e ja på toppen känner jag :) Underbart ! Lekt, busat, gått till affären. Bjudit Kusin o hennes dotter på mat, riktigt trevligt! Och Tessi la faktiskt Ronja, och inte tog det lång tid heller. Lite paff e ja, men skönt. Hehe. Maten blev god och uppskattades av alla med.


Har hunnit med att städat undan en miljon bygg klossar. (så less på klossarna redan) Haha. Diskat och plockat undan. Och nu blir det att ta ett varmt skönt bad, och så en ansiktsmask på det ! Inte helt fel..

Simma lugnt ! <3

Busar

Massa kärlek!<3

Totalt 6 tjejer med mej :)

Haft en toppen dag med Mamma, Ida, Moa och mina små trollungar ! Myst, ätit gott, handlat, skrattat så ja fått magrutor typ ;) Haha, nja men skrattat så otroligt mycket i kväll faktiskt. Riktigt kul! Städat som en dåre har ja hunnit med :) Blev jätte fint i köket, hallen och badrummet.

Näe, men lite iskallt vatten och sen slå igen denna dumburk så man får sig lite sömn då !

Skapligt nöjd med mina nya brills

God kväll, eller kanske borde säga/skriva godnatt, det låter nog bättre. Hehe. Är hos mamma min med barnen o hälsar på. Blir här några dagar nu. :)

Vi kom hit vid lunch tid, och har redan hunnit med en shopping tur på ica maxi, tur barnen gillar att åka buss :) Köpte ett hårband åt Ronja, och en ny solhatt. Och Elina fick välja själv o valde såp bubblor och en keps med hello kitty <3 och jag fick ett par nya sol brillor då ja glömde mina hemma. Och så blev det lite nödvändigheter och så lite lördags godis.

Kollat film och myst <3 Och nu ligger ja här halvt i hjäl (jätte trött) och tänkte faktiskt snart stänga av datorn, och försöka sova, vilket inte lär bli så svårt. Har ju vart vaken sen halv sex i morse :)

I morron har vi lite små planer. Blir att hälsa på pappa/morfar och Bettan en stund på förmiddagen i morron, Sen möta upp mina små systrar på stan och så massa mys och roligheter med dom. Så blir 6 stycken tjejer här i morron :) Hmm och katten som med är en tjej förståss. Kommer bli mysigt. Men nog om denna dag. Nu packar ja i hop och säger tack och godnatt !

hulliganer till barn:)

Tjolahoppsan sa. Här är vi vakna, pigga och glada. Har vart vakna sen kl:06.00. Ätit frukost, och nu packar ja och fixar lite granna! Snart dags att klä på oss alla ! Och gå ut och leka en stund, för nångång efter lunch bär det av mot E-tuna ! <3

Näe nu ska ja packa vidare.!

Skumma dumma väder

Snacka om tvär vändning på vädret det vart i dag, först strålande solsken, sen plötsligt helt svart o regnade. Efter ytterligare en liten stund skiner solen o så har det fortsatt. Nu blåser det som sjutton, e mulet grått och trist:/ Blä så tråkigt ! Ingen åska en så länge i allafall, men det kommer nog det med dock:(

Blir ett film maraton när barnen somnat :) O så lite onyttigheter !

en hel natts sömn.

´Wow, jag har fått sova hela långa natten. Coolt, det hör inte till vanligheten om man säger så. Så himla skönt, och behövdes verkligen, pigg och allert i dag :)

Ska packa o fixa lite granna. Sen går vi ut och leker av oss ordentligt :) Kanske bada lite granna ? Det visar sig..

Och såklart massa mys med barnen under dagen. <3

Härligt med Sol:)

Underbara dag !! Dock fick ja inte sova nästan något i natt, men ja har haft en toppen dag för dej:) Solat, lekt med barnen, varit o hälsat på två av barnens kusiner. Ja en hel dag utomhus! Riktigt skönt..

Nu e barnen helt slut o håller på att somna båda två. O hoppas för guds skull att Ronja sover hela natten så man får lite sömn i natt ! Skulle behövas!

Älskar:)

Morrn morrn. Har ätit frukost med mina små hjärtan för en stund sen<3 Blev väckt av att Elina gav mej en stor puss i pannan, och sägeer älskar min mamma<3 Aww, mys barn!

Blir att knalla ut och leka lite nu på förmiddagen:) Sen vet ja inte riktigt vad vi ska hitta på, men det återstår att se:)

Det smakar lök

Vädret har ju vart lite till och från i dag, med en massa r egn skurar. Men tros det har vi haft en tok trevlig dag. :) nu på eftermiddagen har vi grillat med Gus o Maarit o deras barn. Trevligt!

Nu har båda barnen tvärslocknat.Så vad ska man hitta på nu då? :) Hoppas på att Ronja sover hela natten bara <3

Sol sol sol :)

Det blev inte mångs timmars sömn i natt heller, men ja e förvånats värt hyffsat pigg endå:) Strålande solsken ute, så blir att knalla ut om en stund, ta en promenad, leka mm. Kanske dra i väg till stranden o mysa lite granna, sen blire förmodligen att grilla senare på eftermiddagen (om vädret inte tvär vänder)
 
Längtar tills vi drar i väg på semester tripp!
 
Sen skulle ja vilja till Ullared, men det får vänta tills efter sommaren:)

en ganska sömnlös natt.

God morron typ, eller skulle behöva säga god natt tror ja. En sömnlös natt, Ronja har varit skrikig i natt, varför vet ja inte, het otröstlig. Men det e som det är, ett par timmar fick ja sova i allafall:) Bättre det en inget!

Hoppas dom kan sova middag samtidigt sen så ja med kan vila lite. Skulle vara skönt, om man säger så:)

Klä på oss och gå ut en sväng o leka/busa en stund, sen får vi se vad som händer.

Grattis Brorsan

Massa Grattis till Store Brorsan som fyller år i dag :) Hoppas att du får en toppen dag/kväll.. Och så vill ja gärna bli faster snart med;) Hehe!

Nu blir det mys med barnen innan dom somnar. Har vart ute hela långa dagen, och i morse blev dt en promenad med. Blir som vanligt att plocka och dona här hemma när barnen somnat. Sen bara slappa på soffan<3

Alkohol utanför mitt hus :/

Jag har knapt ord att säga.. Men så jäkla respektlöst, så omoget, och så en massa fylla på det ? Näe, det spårar ur, och natten kommer bli lång. Har så svårt att sova när det e massa ljud och skrik/gap utanför.

Men vissa ord tar hårdare en andra tror. Jag tar knappast åt mej, men visst funderar man lite granna.


Den ena värre en den andra, nån välter stolar/soffor (ute möbler) ramlar in i hus väggen? nån annan flyttar på bilen mitt i allt, nån står o gasar med en moped osv, listan e lång, och ja hoppas bara ja hinner sova lite granna, o att mina barn inte behöver vakna och höra detta!

Den 13:nde och det är FREDAG

Godmorron:)

Börjar med att grattulera syster som fyller år i dag:) Massa Grattis till dej, hoppas att du fåe en toppen dag i dag..

Och så är det en till som fyller år, ingen mindre en Thomas, barnens pappa. Så massa grattis till dej med. Och hoppas på att du med får en trevlig födelsedag:)

Och så måste ja ju bara nämna att det är fredagen den 13 i dag, vilket betyder Otur, om man nu e skrock full förståss.. Och ja, jag e faktiskt lite skrockfull,hehe, så får se hur denna dagen slutar.. Hoppas ja slipper oturen helt o hållet:) O hoppas även ni andra inte har sån otur i dag..

Nu blire att göra oss i ordning, för att knalla ut på en promanad, ner på affären, handla lite, fixa lite o så dona lite granna;)

Chilii<3

Tjolahopp!

Haft en mys dag här hemma. Nu sover Ronja, och Elina och ja pusslar och gosar lite. Mysigt !

Vädret e sjukt skumt förövrigt :P I morse var det regn och rusk som vräkte ner. Sen strålande solsken ? Och nu mulet, med lite sol, och så en hel del mörka moln ? Tycker vädret ska ta och bestämma sig för hur det ska vara. Haha.

Blir en mys dag inne, men en liten promenad ska vi ta bara Ronja vaknar. Måste juh komma ut en stund i allafall :)

Och ja e togig i chillii:) <3

Minii

Haft en toppen dag i dag. Och båda barnen sover som små stockar nu <3 Haft kaffe besök av både Majvor och Emma med, riktigt trevligt. Och nu ska ja bara lägga mej ner, glo på tv, och ta det lugnt, massa mys med minii :P

Svar på komentar

Angående den senaste "anonyma" komentaren, så jo man kan prata o allt kan lösa sig, men skrev aldrig vad det handlade om... Och det e skitsnack ja e trött på. Sånna som ej umgås meed mej men endå går o snackar en massa om mej. Varför skulle ja ens vilja lösa något med folk ja ej vill ha med att göra? Vill ej gå in på mera om detta heller. Men punkten e att kunna komunicera med varandra. Men vlll ej ödsla tid att komunicera med sådana människor om ja ska vara helt ärlig..

Aja nog om detta. Jag vill ej skriva utför mycket då det blir en massa mera snack och liv. Och Hallsta e juh hallsta, men tror det snackas friskt oavsätt vart nånstans i landet man skulle bo.

Massa underbart Mys

Haft en toppen dag med mina små guldklimpar<3 Massa bus och lek. Och Ronja har just somnat, Och Ellie håller på att somna hon med. Så sen är det bara att städa o dona lite granna. För att sen måla naglarna o glo på nån film. (måster leta fram dvd dosan med)

Full fart framåt

Vart in i stan en sväng.. Sen en långpromenad, handlade lite granna, postade brev mm. Nu e vi hemma "igen", och solen började just skina som bara den, så nu blire att gå ut o leka på gården:)

Ut i ett par timmar. Sen in o laga mat, duscha av av sagostunds mys<3 Sen när dom somnat blire att städa/rensa och dona.

massa suckande och massa ont

Haft en underbar lördag hemma hos mamma med mina små änglar. Och i morse kom systero hälsade på med sina små underbaringar. Tråkig nog var alla fyra barnen på lite halv taskigt humör o så trötta. Men det var trevligt i allafall:) Efter middagen spårade ut lite granna, då mina barn vägrat sova middag, men nu tillbaka i hallsta och dom sover så sött i sina sängar<3

För örigt e ja irriteradpå en jäkla massa just nu.. Tycker det borde räcka med att både halsen o öronen värker riktigt ordentligt.. Menja tyckte fel tydligen. *suck* *suck* *suck*

Ingen ide'e att ens fortsätta skriva.För då kommer det ploppa ut grodor som inte ska ploppa ut. Och så skulle det nog bli ett herrans liv på vissa, eller snarare halva hallstahammar typ.

Zoo och kusiner

Har vart på parken zoo i dag :) Barnen hade jätter roligt. Och så träffa vi syster och hennes barn, eller som man kan säga barnens moster och deras små underbart sötingar till kusiner :)

Och jo självklart drog Elina ett snöre med högsta vinsten. Haha.ingen höjdare att gå och bära en stor jäkla jätte boll. Men Elina tyckte förståss om den :)

Nu ska ja lägga mej och se på en film. Sen blir det sängen för min del :)

Inte helt rätt kanske

Hej hopp. Här var vi upp och studsade vid halv sju, så vi hade gott omtid i dag att äta frukost och göra oss klara för dagis. Dock blev det lite strul när vi kom till dagis och Elina ville verkligen inte stanna, så hon fick följa med hem, och börja sin semester denna vecka i stället för nästa <3

tycker förövrigt INTE alls om att det bara var en personal med 10 stycken barn. Snacka om mycket jobb hon får ta. Näe känns skönt att ja beslöt mej för att ta med mej Ellie hem igen ! Det e inte rätt att det ska vara en personal själv med tio ungar, känns inte tryggt alls enligt mej.

14.15 ska v vara inne i stan på sjukhuset. Elina ska kollas, eftersom hennes mage aldrig vill börja fungera.

Nu ska ja snart fixa vofflor och massa picknick så ska vi gå ut och mysa igen :)

Helt sagolikt

Har haft en toppen dag. Har vart i suras lekpark och mys o lekt en massa med min små charmtroll <3 Dom hade så himla kul! Så mysigt :) Sen en mysig sagostund, samt lite sång, och barnen somnade båda två på mina armar. Så mysigt <3

I morron blir det att lämna Ellie på dagis, men inte full tid, i morron hämtar ja henne tidigare, då vi ska in till farbror doktorn i västerås. Hon ska äntligen få allergitestas. Så som vi väntat ! Får se vad/om det visar något då.


Som hittat

Frukostmys. Avklarat ! <3 Nu blire att göra oss i ordning för att sedan ta oss ut på promenad. Fast dok e vädret lite halv knepigt just nu. Men klarnar nog upp sig lite granna. (hoppas jag)

Har kostat på mej själv ett par nya skor härom dagen. Hela 79kr. Det var juh som hittat, och snygga men framför allt jäkligt sköna :) Så skapligt nöjd !

Finns massor att skriva men just nu har ja ingen tid, för nu ska ja jaga mina små monster så dom får på sig kläderna ;) Haha.,

RSS 2.0