Telefonen ;)

Gud vad jag är rastlös.. Barnen sover sen kvart över sju, och jag har gjort alla såkallade "måsten" redan. Så vad ska ja hitta på nu då ? Jag är inte alls trött längre, o jag e sjukt rastlös, ja brukar ju komma på saker att roa mej med. Hehe. Men kanske bara borde ta det lugnt och verkligen slappna av ? Eller, haha näe, det är inte jag det, jag måste sysselsätta mej lite granna iallafall. Funderar på att fixa till ögonbrynen lite, en ansiktsmask, och kanske till och med lyxa till det med ett fotbad ? YES, det kör jag på !

Ska bara dricka klart kaffet först :) (ja, ni hörde rätt, kaffe, även fast det e i senaste laget) Haha.

En natt utan sömn.

Ja har haft en fartfylld dag med massa lek o bus med mina små tjejer:) e förövrigt väldigt trött, då Ronja inte har sovit så mycket natten till idag.. Men det tar jag igen i natt hoppas jag:)

Nu e det lite myse pys framför tv:n och om cirkus en halvtimma blir det sagostunds nya i barnens rum<3 Underbart!!


Det finns ett få tal som kan konsten ;)

Shit, inget alls blev som planerat denn kvällen. Barnen somnade juh till vid sju, och vad har ja sysslat med då ? Hängt tvätt, städat köket plus skåpen med handuka och lakan, städat ordning blandytterkläderna och fixat en låda med vantar o raggsockor och halskragar. Och en låda för mössor.

Hade ett långt samtal med Irina :) Fast det bröts flera gånger så vi fick ringa upp varandra ett flertal gånger. Och smtalet var om allt mellan himmel o jord, och en rejäl skratt attack ;) Haha. Bästaste samtalet på länge i allafall. Inte ofta jag skrattar så ja knappt får luft. Så hoppas nu våra planer inte blir sabbade på nått sätt nu bara :) Men det ska vi nog kunna styra upp på ett eller annat sätt !

Nu e ja på riktigt bra humör, och hoppas det varar med :) :) :)

Nov. 29, 2012

Kvällsmaten blev lyckad:) sjukt gott! Krispig kyckling panerad med kryddor o örter:) mums! Och nu har vi just haft den kortaste sagostunden någonsin, han läsa en sida ur boken sen sov båda mina små tjejer<3 Så nu e det bara ja vaken, o vad ska ja nu hitta på då? Vill ni verkligen veta? Haha, ska hänga tvätt, diska och sen tända lite ljus.. Och sen sätta mej o rita lite granna:))

Det finns några saker ja verkligen kan ägna flera timmar åt, och det e att rita/måla, fixa naglarna, och lyssna på musik:) sånna saker får mej verkligen att slappna av på ett skönt sätt..

Nog om det.. Hoppas ni alla får en lugn skön kväll! unna er själva lite tid, gör det ni vill och skit i alla "måste" det kommer flera dagar ;)


Musiken som får oss att dansa

Tjenixen!

Blev först en promenad ner för att hämta stor bus på dagis, sen en promenad upp för helvetes backen (den backen tar typ död på mej) haha. Snacka om bra träning;)) nu är vi hemma o lyssnar på musik dansar o leker. Jag och mina små hjärtan<3

Blir å äta kyckling senare!:) elinas favorit e kyckling, så ska bli super gott..

Fortfarande en miljon tankar kring allt. Men nu ska ja dansa bort tankarna:) skratta o leka med mina bästaste o underbaraste<3 ser fram emot dom tre kommande helgerna med!

Oj nu ska ja få hepphupp (ketchup) o morot av Ronja;) haha


Dagis foto

Aww fick dagis fotona i dag:) min gull unge ser så söt ut<3





VIlket skit väder

Så där, barnen sover, o själv har ja slängt i en maskin tvätt, diskat o massa annat nödvändigt. Och snart ska ja vika lite tvätt som hänger på tvätt ställningen så det rena sen får rum :) Lite duktig i dag ;) haha fast det e juh i och för sig sånna saker jag gör dagligen, Hehe.

Ska även sätta mej o fundera lite hur ja ska fixa/lösa lite grejer. Hinna bara ta det lugnt framför tv:n för att tillslut somna i från nått program på tv:n :)

Hmm, jo angående bloggdesignen som ska komma så vet ja ej hur och när det händer, för just nu e det fullt upp på allt lixom, så den får vänta lite till :) Men det gör väl inte så mycket.

Hoppas ni alla får en toppen kväll !

//B3:an

Snart blir det my med B1 o B2

Har vart en helt okej dag, men lite halv tråkig på nått vis. Men barnen har haft skoj:) Det syns i allafall när man kollar runt i lägenheten, hehe.. Bara o städa för min del, men det gör jag när dom somnat !

Annars e det lite vä mycket tankar som snurrar på högvarv i dag.. *suck* Men försöker stänga av hjärnan i mellan åt så den inte kokar över;) Haha !

Att vakna 04 är ingen höjdare..

Helt sjukt att ja e pigg:) för ellie vaknade kl:04 o tyckte hon skulle vara vaken. Väckte Ronja gjorde hon med. Men ronja somnade iallafall om. Men nu blir det sova middag för oss 3"B" <3

Får se vad som händer o sker resten av dagen. Blåste ju små jävlar ute tyckte jag.. Men nått kul hittar vi ju helt klart på:)


Familjen B3 ;)

I dag har vart en bra dag, städat rensat, lekt med tjejerna, lagat sjukt god mat:) och nu mys med tjejerna<3 underbarare stunder finns inte. Är så lyckligt lottad som har fått mina underbara tjejer. Dom e bäst!!


Sagostund mys är bäst! <3


Sälja saker

Håller på o rensar tjejernas rum. Gud vad grejer säger ja bara. Tänkte sätta ut lite av grejerna på Hallstahammar torget.. Kanske gör någon annan glad då. O så få in lite pengar för det i stället för att kasta bort hela fina grejer. Blandannat e det böcker, lära gå grej med ljud o tillbehör, diverse leksaker. mm. Så håll utkik om ni letar barn grejer:) kommer ploppa upp massor i kväll:)


Trevlig kväll och en god morgon;)

God morron!

Hade en jätte trevlig kväll med E och T och några fler i går kväll. Och god mat åt vi med:) blev lite sent för barnen, men kul hade även dom. Massa lek o bus. Trevligt trevligt!

Så blev lite sov morron i dag:) o båda barnen var riktigt hungriga på frukost med. Kul att lilla Ronja åt massor nu med:) massa yoggi, flingor och smörgås.

Nu kollas det på Karlsson på taket! Och ja dricker kaffe:)


Lite smått sur

Vad sur jag blir.. Står l affären ska köpa chips och snus.. Först slår han in att ja köper typ 15 chips påsar typ, o sen frågar han legg, o ja hade förståss inte det med mej. Så nix, Inge legg inget snus! Hmm känns inte direkt som ja fyller 25 snart;) haha.

Nu middag hos E och T :)


Snälla mamma

Jaha, då är man här inne igen. (inne på bloggen) Hehe. Har handlat hem så det finns lite. Och Elina hittade ett paket med pingvin flingor hon ärna ville ha, och kunde ja säga nej, när hon frågade så snällt? Så här sa hon.. Mamma, snälla jag får pingvinen flingan ? :) Gull unge! Klart du får ta flingorna. Och snacka om att hon moffat flingor till mellis :)

Och stackars Ronja har inte blivit bättre, snarare sämre, hon e jätte slö min lilla stackare. Och ser så liten och späd ut. Hoppas verkligen hon blir piggare snart.

Och så e vi bjudna på middag i dag hos ett par bekanta. Så ska dit en sväng, men dock bara en snabbis då Ronja ej mår bra. Men det är som det är, ska iallafall bli trevligt :)

Pizza

Ja, vissa saker e så skrattretande att det inte är sant. Varför lär ja mej inte? Varför tror ja jämnt på ALLAS ord? Men slut på det nu.. Man ska behandla andra som man vill bli behandlad själv sägs det? Och så tänker ja med, men tydligen inte andra ! (vet att månaga andra med tänker nått i den stilen) Klankar inte ner på alla, men några stycken !

Aja sak samma !! Nu blir det mys med mina små tröttisar<3 Hade hoppats på att dom ville vara vakna lite längre en fredag kväll o hålla mej sällskap typ, men som det ser ut nu så somnar dom inom en liten stund.. Så får väl roa mej med lite små plockande, hänga tvätt o sen slå på en film typ? En lugn fredag kväll ! (typ alla mina helger e ju lugna) Så¨var kanske inte så oväntat kanske. Hehe..

God morron :)

God morronsäger jag och barnen :) Har vart vakna ett par timmar redan, en halv gnällig morron. Ronja vill inte äta, hon gnäller o pekar på sin hals, min lilla stackare :( Men Elina äter och är glad hon.. Och själv mår ja bättre en på länge, bara lite magont, och lite huvudvärk. Men det går nog över om en stund. Det är juh bara morron en så länge :)

Lite kaffe på det här, sen får vi se vad som händer o sker denna dagen :)

Hostattacker

Så dära, nu sover båda mina tjejer. Elina var lätt att läga, hon slocknar direkt boken e slut om inte innan :) Men Ronja e betydligt mycket svårare nu när hon inte mår bra. Men nu sover även hon, men hur länge är den stora frågan ? Hon vaknar så fort hon hostar, för inte en liten host kommer, utan en hel hostattack, stackaren blir typ lila/blå i ansiktet o hostar som en liten tok lixom. Min lilla stackare, hur länge ska denna dunder hosta behöva sitta i ? Tycker hon haft hosta tillräckligt länge nu ! Så hoppas verkligen hon blir fri från den dumma hostan snart.

Nu blir det å ta en snabb dusch, sen bädda ner sig på soffan en liten stund. Och hoppas sen på att få sova några timmar i streck utan att vakna i allafall.

Trotts, febe, gnäll och mys<3

Hallojsa.
 
Trotts en sjuk liten Ronja med feber o hosta och en trottslig liten Elina så har vi haft en mysig dag.. Och har haft lite eftermiddags besök av Majvor, trevligt. Kvallsfikat e avklarat, och nu kollar vi på bollibompa:) Ska kolla en liten stund till, sen blir det sagostund i barnens rum <3 Köpte en ny jätte fin sagobok med flera kortare godnatt sagor. Elina har redan fått en favorit, trotts att vi bara läst några av dom:) En saga om månen, elina tycker jätte mycket om stjärnor o månen :) Fast mörkret gillar hon dock inte. Men så är väl typ alla barn en period lite mörkrädda? Och ja tycker för den delen inte om att gå ute när det e mörkt, men vill ha kol svart när jag ska sova:)
 
Näe nu blire sagostuns myss med mina underbara små tjejer<3

Denna bloggen gör mej alltid så Glad !

Om man mår dåligt, eller om man vill skrata, ja det spelar ingen roll vilket humör jag är på så finns det e blogg ja verkligen tycker om att läsa.. Och det är en tjej som heter Malin, men kallas för miix.. Hon är en stört skön person som blandar humor med allt som händer kring henne, hon skriver om massa bra saker, o har en grymt bra persolighet ! Hon står för den hon är (vilket alla borde göra) Hon är sig själv. Hon är nöjd med sig själv..
 
Allt för många, inklusive jag, klagar på att vi e tjocka, smala, stora lår, konstiga ögon, fula tår mm. Men Miix hon klagar inte alls, trots att hon har ett handikapp, i stället stöttar hon folk, och ger råd om hur man ska lära sig att acceptera sig själv som man är ! Tummen upp för denna blogg ! Och för er som inte spanat in denna brudens blogg så tycker ja ni ska göra det nu påengång ! Skönare blogg får man leta efter, bästa av allt är att det finns så mycket att läsa om att man inte vet vart man ska börja :)
 
 
Bilden e lånad från MIIX egna blogg som ni kommer till om ni klickar HÄR !

Sms, och givande samtal..

I går kväll ringde skyddat nummer, o ja kände bara på mej att jag skulle svara (brukar ej svara på okända nummer) Men rätt hade jag. Och det var läkaren som ringde med goda besked. Vilken lättnad! Han har inte sätt så bra provsvar som ja hade på dom sista två åren, det var så ha uttryckte sig:) ALLA provsvar var 100 % bra! Så han konstaterade att mindre stress o lite mer egen tid e bästa medecinen för mej. Så skönt att få veta att allt ser bra ut.. Och så har ja tydligen väldigt lätt att gå ner i vikt och förbränner väldigt bra:) Så han rekomenderade att ja skulle började träna, för då har ja lite mer egen tid o gör nått som får mej att ha tankarna på det jag gör i stället för att tänka på allt annat runt omkring..

Ocj stackars lilla Ronja e fortfarande febrig o hostar som en liten tok. Hon vill knappt äta min lilla stackare:( Hoppas hon kryar på sig snart, så det blir lite fart på henne igen.

Nu ska vi sova lite middag en stund, o hoppas på att vi vaknar upp lite piggare o gladare:)

Nu blev det dubbelt.

En natt utan sömn. Men trotts det e ja hyffsat pigg:) lämnat ellie på dagis, o hon älskar att stå på stå brädan. Hon e så stolt o säger mamma ja stor tjej åker bräda:) och efter det till vårdcentralen o tog nya prover, och så klämde dom in en läkartid åt lilla Ronja med. Dom tyckte hon var så blek o hostade. Och nu blev det penculin (stavning?) för lillans del. Får se hur lätt det blir att ge henne. Doktor Arne sa ju att det smaka skit rent ut sagt:s att man kan muta med glass eller godis. Så nu tjatar Ronja dodis (godis) hehe.

Ja men får se vad mina prover visar nu då. Hade missat samtal från läkaren igår, o idag var inte min läkare där, så får se om han ringer mej i morgon eller om det kommer brev med svar..

Vi kör på med sjuk stuga på hög nivå nu när vi ändå håller på. Lika bra ju. O nu har ja kommit upp i högkostnads kort när det gäller barnen, eller ellie iallafall, men dom samman kopplade båda barnen nu. Så det ej blir så dyrt. Positivt!


Det känns som ja behöver sova lite.

Känns som detta blir en lång kväll och för all del natt med :/ *suck* Ronja e febrig och hostar som en liten tok.. Hon vaknar hela tiden av sin hosta. Min lilla stackare. Känns som det inte blir mycket sova för varken mej eller henne i natt. Men det ordnar sig! Det är juh inte första gången varken ja eller någon av barnen e sjuka om man säger så. Så bara le o se glad ut, och se om ja hittar något bra slemlösande för lilla pluttan i morron...


Läkartider hit o dit..

Vart på sjukhuset med min lilla ellie.. Bara en kontoll o samtal med läkaren som utreder hennes mag problem.. Och återigen ska vi pröva en ny starkare medecin som ska hjälpa (förhoppningsvis) och i januari ett gluten test. Samt BVC tid för henne i början av december. Och då ska vi prata allergier med en doktor. Så snart hoppas ja jag vet varför hennes lilla mage inte vill fungera som den ska:) äntligen!

Och lilla Ronja ligger här i min famn helt utslagen med hög feber :( själv e ja inte heller pigg. Hoppas att allt vänder snart så vi blir pigga o friska:)

Har kommit på att ja faktiskt fyller år snart med:) hehe, och mitt paket från dunken har redan landat på posten. Nice! Får se om ja hämtar ut det i morgon eller väntar tills torsdag/fredag:)

Just ja.. Läkartid för mej själv i morron med.. Nya prover ska tas. Hade missade samtal från skyddat nummer i dag med:/ lite nojig att det e/var doktorn om proverna ja tog i fredags? Men kan det gå så snabbt att få svar?


Klåda så ja blir tokig

Jag tror helt ärligt ja skulle kunna skriva en hel bok av alla miljoner tankar jag har kring precis allting. Hehe, inte för att det skulle vara vidare intressant att läsa för hela världen, men jag tror faktiskt att vissa skulle behöva läsa den (om ja nu skrev en) bara för att fatta lixom.

Less på att folk inte förstår, att folk bara ser saker på ett sätt när dom inte vet ett skit lixom. Fick höra saker i går som bara e helt sjukt, och ja vissa som läser detta kan ju prata med mej om dessa saker i stället för att snacka en massa skit !! Ja, jag är mänsklig och jag blir arg på sånt skit snack. Har ni något att säga så säg det rätt ut till mej tack :)

Nog om skit, nu måste ja ta en dusch, kliar ihjäl mej snart, vet inte vad detta kliande beror på och heller inte huvudvärk, yrsel, ömmande leder o magont. Men snart ska ja äntligen få ett svar. (förhoppningsvis iallafall) Dom borde juh hitta något som inte riktigt är rätt tycker man.

Ännu en bra sida:)

Haft en mysig dag med mina små vilda tjejer <3 Dock en lite olycka där Ronja ännu en gång kört maraton race i soffan o ramlat ner o slagit sig, Men det gick bra iallafall:)

Tänkte även passa på och tippsa om ännu en bra sida som har det mesta ;) och denna sida heter fyndiq.se.. Där kan du shoppa både kläder till tjejer/kilar o barn i typ alla ådrar. Armband/halsband mössor halsdukar. Mobil skal hörlurar mm. du kan faktisk hitta en massa olika saker, så detta är en toppen sida att hitta tillexempel julklappar:) Så kolla in den om ni inte redan gjort det:))

 

Nu blire sagostunds mys med mina små hjärtan<3<3


Tips på bra sida

klickat hem en massa kläder från Dunken.se.. Älskar denna sidan, då dom har grymt snygga kläder, samt bra kvalite:) Nu blir det bara att vänta på att paketet kommer, spännande !  Ska bli så kul:)
 
Så ni som inte kollat in denna underbara sida klicka HÄR o kolla in om dom har något i eran smak:)

Kaffe vore inte helt fel.

Vaknade upp, utan huvudvärk, shit vad underbart:) Hehe, Skönt! Å somnade på typ två minuter med (det hör inte till vanligheten) Har haft så sjukt svårt att sova på sista tiden, men i natt har ja sovit som en gud hela natten, utan att vaknat en enda gång:) Så här vill ja ha det varje natt/morron.

Nu blir det att sova lite midda, eller barnen iallafall:) Sen återstår det att hitta på något denna gråaa, regniga trista dag måste kunna göras om så det blir något roligt:)

Inte kul å missa något man gäna vill

Fortfarande dunder förkyld, helt super täppt i näsan.. Men det e små bekymmer det.

Idag e det lilla Alexanders dop (min brors son) Som situationen är så kan ja tyvärr inte gå på hans dop.. För det första e det ganska långt att åka ca 100 mil. För det andra e ja dunder förkyld o mår inge vidare. Hade gärna gått, om ja kunnat <3 Hoppas på att lill grabben får en toppen dag i dag:)


Nu blir det lite käk, sen sova middag, för att sen gå ut o leka o underhålla mina små änglar <3

Farbror doktorn har talat

Jaha. Då har ja tagit tag i det där med doktorn. Och har till och med vart där! Doktorn tog en massa prover. Frågade massa och han såg ju lite fundersam ut men verkade veta vad han snackade om iallafall. Så ska dit igen på onsdag. Ta flera prover. Och där efter vänta på en massa provsvar som förhoppningsvis visar något som kan säga vad det e som spökar. Ska bli skönt att veta, men e ruggigt nervös dock:(

Ny blir det mys med mina små tjejer<3 och sen fundera ut vad som skall göras i morron. Nått måste hittas på:)


Känns som orken e lite halvt borta

I dag har vart en katastrofalt jobbig dag. Mått piss typ. Ont överallt typ, snurrig o känns som ja ska rasa i hop. Listan e lång! Dags att ta reda på vad felet är, med andra ord, ringa farbror doktor som får ta prover eller göra det som behövs för att få svar! Vill vara pigg och glad, inte ork lös som i dag..

Fast spelar ingen roll om ja har ork eller inte, för ja måste ju underhålla mina underbara små flickor:) <3 vilket e riktigt tur! Mina bästaste o underbaraste små hjärtan är bästa medicinen mot allt:)

Nu mys, sagostund<3


Det är bombnedslag på hög nivå.

Under eftermiddagen har mina små tjejer vart mer vilda en tama. Rivit ur hela katt lådan (Ronja) ramlat ner från bordet (Elina) stängt in katten i kastrull skåpet (båda två) stoppat ner strumpor, leksaker o tvål i toaletten (Ronja) ja fattar inte hur dom hinner med allt. Ja tycker ja e i samma rum som dom hela tiden:) hehe.. Men dom e snabba mina små flickor.

Ätit kvällsmat, blev enkelt i dag, bara strips och korv och egen gjord vitlöks dipp:) men det slank ner det med.

Nu kollar vi på tv, båda två är dock trötta, men vill hålla dom vakna en liten stund till faktisk<3

Jo just ja, vi har pysslat en massa även i dag:) barnen målade o klistrade o donade. Mesans ja håller på o göra en spar bössa utav en Popcorn kartong (stor packs kartong) bild på hur långt ja kommit kommer med i detta inlägg:)


Något kommer hända inom kort.. Men vad? Hmm det återstår att se!


ganska oväsentligt

Ja, det e lite tomt på tankar som e värda att skriva ner i denna blogg faktiskt. hehe. Eller ja orkar inte skriva ner allt just nu för det e helt tråkigt att läsa om feber,tvätt, mat, jämnt och ständigt :) Hehe. Och igentligen var detta inlägg med helt onödigt då det inte är intressant för fem öre, men vad gör väl det ? hehe. Jag skriver mera när jag har något att skriva i stället :)

Spyor e Inge kul

Jaha. Ännu en natt utan sömn. Elina fick feber mitt från ingenstans. Kändes som hon kokade. Min lilla stackare<3 och mitt i allt började hon kräkas som en dåre. Så en natt bestående av spyor, byten av säng kläder och en frysande gnällig Elina. Men i dag e hon piggare. Men fortfarande varm. Och även Ronja är hängig och gnällig. Så blir en lugn dag. Ska sova lite middag nu o hoppas att vi e piggare efter det:))


Myse pys <3

Ja, i dag är det juh farsdag, och jag har slagit in en paket åt min pappa, som säkert många av er andra med gjort :) Det är juh alla pappors dag i dag. Vilket ja igentligen tycker e en onödig dag, jag menar, oavsätt vilken dag det är och vad dagen heter tycker ja om min pappa lika mycket varje dag, och skulle kunna ge han en present oavsätt att inte almanackan visar att det e farsdag lixom. Tycker samma sak om morsdag så det inte blir några konstigheter. Hoppas ni fattar hur jag menar.. Hehe.

Förövrigt har barnen o jag pysslat och pusslat och haft det jätte mysigt. Om en stund ska vi sätta i gång lite musik och så pyssla lite mera samt baka nått gott:) Myse Pys <3.
 
.... Jag önskar.....

jag vet, jag vet.

Ska dåligas saker o knasigheter aldrig försvinna ? Jag önskar bara att allt skulle vara 100 % bra nu. Och ja klart ja skulle vilja det för jämnan med, för den delen. Men sista tiden har det
vart för mycket med allt tycker jag. Och jag sover inte bra om nätterna längre heller. Vaknar flera gånger varje natt, och har så sjukt svårt at somna om. *suck* Men det e som det är, inte så kul å lyssna på det juh..

Ronja är hängig men sitter snällt och leker med några dockor tillsammans med Elina. Och så sjunger dom. Så söta mina små underbaringar <3

Vad ska man säga eller göra nu då?

Jag har blivit riktigt dålig på att blogga, men det e bara så för att det är så mycket annat att göra och framför allt så mycket annat att tänka på.. Det är en jäkla massa tankar som snurrar omkring. Det är lek med barnen o det e matlagning och det är tvätta, städa och dona mm. Så det e massa annat som tar min tid just nu. Men allt lugnar snart ner sig.. Hoppas jag och tror jag med:)


Löss? Lite små panik av bara tanken

Hmm kul att det går både magsjuka, vattkoppor och löss på dagis. Bara kliar i håret av tanken på äckliga små löss. Måste köpa hem sånt där medel bara för att lixom. För säkerhets skull. I fall det drabbat mina barn eller mej. Hoppas verkligen inte det drabbar oss.

Ella ska komma hit och leka med dom små idag:) barnen tjatar jämnt o Ella nu för tiden. Hehe.


Lite halv kallt

Ja e inte den piggaste nu för tiden. Därav dåligt med bloggande. I dag har vi iallafall vart o matat ankorna och kollat på lite djur o så. Har vart roligt. Har även hunnit med att rotat runt lite i källar förrådet. Hitta en gammal vinter jacka som ja kunde ha:) och så en massa annat smått skit. Hehe. Nu tittar ja på ensam mamma söker. Sen blir det en dusch. Om ja inte hunnit somna i från tv:n förståss. E ganska bra på det nu för tiden:)


Krångligt kanske e bra

Ja, vad kan ja säga? Om allt vore lätt så skulle det inte finnas några problem. Men om allt var lätt skulle det nog vara ganska tråkigt på nå sätt med. Hmm, jag vet inte vad ja snackar om, så onödigt att skriva en ett komplicerat inlägg som ingen fattar..

Blir att kolla på nyaste Jahan Falk om ca en timma :) Den heter typ Organizatsija någonting mer med typ. Haha. Lite halv klurigt namn måste ja erkänna.

Och för övrigt så är jag nu helt rökfri "igen" :) Hoppas jag klarar dett denna gången, utan att få nått återfall igen :P

Skrik och Panik

Här började vi dagen med en skrikande hysterisk liten Ronja. (helt otröstlig) Hon började vid fem tiden. Så vaken är man juh, men sjukt trött med, Trotts att ja somna skapligt tidigt mot vad ja brukar göra. Men men, det är intehela världen, får väl sova middag med dom små liven sen :) <3 Ganska skönt det med.

Och till råga på allt så är kaffet slut. Sjukt sugen på kaffe just nu. Annars brukar det inte vara att ja verkligen måsted ha kaffe, men nu känner ja att ja skulle behövt det.

Busat

Idag har vi haft en roligare dag en på länge. Och barnen har härjat runt som tusan på leo's lekland i Västerås. Trodde dom skulle vara sjukt trötta efter allt busande. Men dom e fortfarande vakna. Men nu blir det iallafall sagostund o försöka få dom att somna.


RSS 2.0