Bara massa suckande typ

Så sjukt less på att näst in till vara mobi lös. Känns som man saknar något lixom. *suck* Och tråkigt som fasiken har jag med.. Barnen sover, och här sitter jag, lyssnar på radion, och surfar lite. Men blir nog sängen snart. Och förhoppningsvis en trevlig, och rolig dag i morron :) (inget planerat) Hehe.

Kleta i färg

Hej, å hopp ! Haft en toppenmysig morron med mina små underbara tjejer. Vi vakna strax innan sex i morse, och myste, kolla tv, åt frukost och klädde på oss, för att sen promenera mot dagis. :) Och nu kom ja just hem, smetade in färg i håret, och väntar på att skölja ur den. Och sen sminka mej och ta på ronja kalas kläder, och sedan hämta Ellie, och byta om på henne, och sen bär det av på kalas hemma hos Elinas kompis Kellie :) Ska bli trevligt !

Och har fortfarande en uråldrig mobil, så kan ej blogga från den eller gå in på instagram. var nyss in på nätet här o kollade instagram, men fattade inte så mkt ;) HAHA.

Näe, nu ska snart färgen ut. Ja, redan !


Mobilen har dött :(

Halloj!

Min telefon har kollapsat i hop totalt :( så kan inte varken komma in på instagram, eller blogga från telefonen. Alla bilder e borta, och ja, helt enkelt, min mobil har dött! Hej då mobilen. Och så kan ja bara säga hej till min nyå (uråldriga)knapp telefon utan kamera !

Jösses, helt slut redan efter någon dag med denna telefon ! Jag avskyr den och saknar min Iphone sjukt mycket :(

Annars så har vi efter att ha vart magsjuka, blivit friska :) så skönt att vara pigg och börja träna "igen" :)

Nu blire o glo på dum burken en stund för å sen bara lägga mej under täcket.

Lite piggare

Dålig uppdatering pgr av att det vart/är sjukstuga här hemma.. Jag e fortfarande dålig men orkar vara på benen i dag och har även fått i mej lite mat med. Men har fortfarande sjukt ont i magen o mår illa (spyr inte) inte mera iallafall. Och Ronja har vart mkt piggare i dag o till o med lekt:) Ellie verkar vara helt frisk, hon har lekt o härjat som aldrig förr typ.

Nu blir det o dricka lite, sen krypa ner på soffan o kolla lite på tv, eller snarare somna framför tv:n


Sjuk ligan

På Oxbacken med Ronja. Febern vill inte gå ner o så slö hon vart hela dagen:( min lilla stackare! Får se vad dom säger nu när det e våran tur.

Vill bara hem o lägga mej, så ja får sova lite. För i natt har ja sovit lite drygt två timmas pgr av att Elina spytt som en räv hela natten:(


Krassliga

E lite halv krassliga här hemma. Ronja spydde i går o har var hängig o varm i dag:( själv har ja ont i lederna, o huvud värk så det känns som skallen ska trilla av. Suck! Och Ellie gnäller om sin lilla mage (den e stenhård) :( så har haft en lugn dag med lite pyssel i film. O så mys!


<3

Oj jösses, hade typ glömt bort att jag hade en blogg;) hehe.

Haft en ganska slapp dag i dag. Och farmor ville låna Elina i dag, så det e lite tomt utan Ellie hemma:/ men hon har haft e kul dag med farmor iallafall:) och så hämtar ja henne direkt när dagis slutar i morron<3

Så ja har lekt och myst med Ronja nu. Men saknar min stora bus massor<3


Underbara lördag/söndag

Haft en toppen mysig helg. Lördagen åkte ja o barnen till pappa/morfar o Bettan:) vi åt god mat myste o pratade, lekte. I morse stack ja o barnen i väg till Irina och hennes familj o lekte, prata lyssna på musik och blev fotade:) jätte trevligt! Sen hem till pappa igen o grillade korv o. Pusslade lekte osv.. <3

Och sen åkte vi tillbaka till hallsta igen. Och jag har fått jätte fina jeans av ena syrran! Tack så mycket Linda! Och så har ja fått jätte fina kläder av Irina med:) Tusen Tack! <3

Och kommer lägga upp lite lite bilder senare eller i morron:)


Men vilken mat?

Hmm, vad blir det för mat? Det är den stora frågan just nu.. Frågade just Ellie vad hon ville ha för kvälls mat. Hon svarade -mamma jag vill ha god mat! Så det var ju inte till någon större hjälp kanske. Hehe.


Bibblan

Började denna dag med att ta en promenad ner mot dagis, lämnade Ellie, fortsatte vidare till Majvor på en kaffe, sen vidare till affären och så upp på bibblan. (ehh, ja, ni hörde faktiskt rätt) Hehe, idag hämtade barnens farmor Ellie från dagis och så kom dom upp till bibblan, där vi fikade, läste och lekte. Och nu till en skräll, jag fixade ett bibblo kort och lånade faktiskt en bok. Får se hur detta går. Hahah, kommer ja läsa boken, eller blir den liggande ?

Nu sover barnen, och här sitter jag, ska snart ta en snabb dusch, för att sedan tända lite ljus o glo på någon film. Myse pys. Och faktiskt ska ja unna mej nått gott till filmen ikväll ;) Det var längesen ja åt något gott. :)

Miljonär

Ja, men jaha, eller ja, hmm. Min hjärna går på högvarv just nu, och varför vet ja inte riktigt. Hehe. Och även pulsen är i gång på typ max ! Har just avklarat ett tränings pass på 50 minuter :) Det e så jäkla kul när man själv ser resultat !

Ett evigt tjatande om samm saker här på bloggen, jämnt och ständigt. Hehe!

förresten, i natt var ja miljonär på hög nivå, och shoppade gärnet, och hade en dröm lägenhet och allt var som en saga. Men sen vaknade ja dock ! Hehe. Drömmar kan vara härliga :)

Det e bättre

Nu e vi piggare här hemma:) skönt! Bara lite snorigt o lite natt hosta på lilla Ronja.

I går åt vi världens godaste paj:) egen gjord taco paj, blev super gott.

I dag blir det lugnt, kanske åka o hämta lite kläder i t-hälla. Men inte alls säkert beror lite på både pappa och barnen o tid o allt..

Bloggappen har inte fungerat så bra på min telefon dom sista dagarna. Hoppas det e åtgärdat:)


RSS 2.0