Gott Nytt år!!!

Snart blire tre rätters middag här hemma:) (hur ja nu ska få i mej det) Hehe. Så vårat Nyårs firande består av tre rätters middag, massa mys, och så kanske in till grannen en liten stund :)

Önskar er ALLA ett riktigt Gott Nytt År ! Och hoppas att ni får ett riktigt bra år nu 2012 <3

För dett kommer att bli mitt och mina barns år har jag bestämt! :) Massa ändringar från o med nya året nu..

Nu ska ja återgå och kolla med middagen.

För er som e nyfikna så blir det... ;) Kommer bilder sen! Haha

Mina små linslusar.. Bara grimarser typ jämnt :P















letaletaleta

Tjolahopp :)

Vilken natt. *suck*, tur man haft lillasyster Moa här. :) Helt slut är vi båda två, men nu sover i allafall Ronja. Och Elina leker lugnt för sig själv här i vardagsrummet. Så nu e det lugna stugan här.. Och snart dax för lite käk, och sen blire att köra hem Moa om några timmar :(

Och bingolotto i går gick väl si och så där. Men jag är lika glad för det, eller lika trött, hehe. 

Och nu då? Hmm..Lite lek innan det blir mat kanske, och så förbereda lite kaffe. Har ju bara druckit en kanna. Så lite mera går juh i. Och hoppas på att jag blir lite piggare.

Och så ska vi leta efter ett SIM kort till Moas mobil. Daaaa ! Drygt, tycker vi letat överallt, men inte har vi hittat det i allafall. (elina lekte med moas telefon i går) Nu blire att hon får hålla sig till sina leksakstelefoner. 

Näe, orka blogga mer, nu ska vi ta det lite Chiiiiiilllllll ;)  

Pensionär

Snart blir det bingolotto :) Moa o jag hoppas på att vinna miljoner, och ska snällt dela lika om vi vinner. Hehe!! Det e syskon kärlek det<3 Fast våra andra syskon får med dela om det blir minljoner ;)

Mu bä, dubbel kvack, dubbel kvack;)

Fortfarande skit kasst och tråkigt väder.. *suck* Får se vad som hittas på, har i alla fall haft det mysigt och roligt innomhus. Jag, Moa och mina små PrinseSsor.

Lite kaffe på det här och få lilla Ronja att sova middag en liten stund. En liten gnällig klängis. Bara mamma som duger just nu.. (fast så e det nästan alltid nu för tiden) En liten mamma gris. Hehe.

Och så tankarna på helt skumma grejer. Och på en massa bra och roliga grejer förståss!

Love it <3

Tråk väder

Har fortfarande minsta syrran kvar här ! Mysigt <3 Men shit vilket jäkla tråkväder ute, blåser storm och öser ner med regn. Tråkigt, inte direkt kul att gå ut i detta väder om man nu säger så.. Men vi sysselsätter oss inne för fullt i allafall :) Snart dags för lunch, blir köttbullar potatis och egengjord gräddsås :) Mumsigt !

Och så ska ja lägga ut bilderna i kväll, har massor, men har inte haft varken ork eller tid med datorn nu, men i kväll så :)

Morrn morrn

God morron, det blev en sovmorron i dag, riktigt skönt, och det förtjänade jag verkligen ;) Hehe. Frukost, litesen frukost om man jämför när vi brukar äta..Men det är lugnt. Sen ner på samhället efter lunch och kolla runt lite granna. Sen får vi se hur denna dag blir. 

Och jag är nöjd med min Tattoo i allafall :) Blev fint, men ska lägga till lite små grejs sen vid tillfälle bara.

Näe full rulle nu på morron kvisten när alla e vakna. Så dags att fixa åt alla tjejerna.

Tjingeling ;) Ses o hörs

lite nervös kanske.

Morron mys. Flickornas mys morron <3 Hehe. Lite barnprogram och kaffe ! Och så lite lek :) Och så blire att ringa utkörning, så dom får komma med mat åt oss.. :) Ja, men lite lat får man juh vara i bland juh.

Och så Gadda mej i dag :) :) :) Äntligen ! Hoppas det blir lika bra som jag tänkt mej, det måste det bli ! Hehe.

Saknar E-tuna/T-hälla, trivs som en fisk i vatten när jag är där <3 Men snart så, snart ! Tålamod och massa små fix, sen e det klart ! ;) Lovely!!

Kommer bilder bara ja får ordning på datorn. För nu e det MASSOR med konstigt virus på, så ja måste be någon om hjälp typ.

I morron har jag tid :)

Haft en toppen trevlig jul. Träffat massa folk, ätit gott, fått fina julklappar mm. Ja, finns hur mycket som helst ja skulle kunna skriva, men just nu har ja inte så mycket ork..

Har min minsta lilla syster Moa här på besök <3 Trevligt ! Får se vad vi hittar på under dom här dagarna.


Och i morron ska jag tattuera mej :) Wiie, längtar verkligen, det kommer bli grymt snyggt (hoppas jag) (tror jag)

Och så nu blir det att återgå till verkligheten och så låta syster låna datorn en stund :)

Hej hopp..

GOD JUL

God jul allesammans :) <3 Hoppas att alla får en topen trevlig jul helg..

Snart bär det av att fira jul med barnens farmor och massa andra. Så blir fullbokad hela dagen. Men det tror jag alla förstår att man inte vill sitta och blogga en massa, men skriver mera efter julen såklart, men nu kommer det bli en liten torr blogg, hehe.

Har slagit in en miljon julklappar (känns det som) Men ordagran så är det juh inte så många, men i allafall ett 50 tal skulle ja tippa på.

Kommer lägga in alla jul bilder (eller många i allafall direkt jag får tid sen)

Men nu ska ja ta och borsta Elinas hår och sen måste vi börja frakta i väg alla julklappar <3

Puss och kram och ha en toppen jul :)

Verkligheten kallar

Redan hunnit med att ta massa bilder med min nya digital kamera:) Ska lägga över bilderna senare.. Humöret går upp och ner, och just nu e mitt humör ganska så bra, trotts att mina två små huligan barn inte är på deras bästa humör. Hehe. Och trötta är dom båda två med. Så blir att försöka få dom att sova lite middag nu. Så hinner jag med massor med alla "måsten" medans dom sover :) Bra plan va ?

Näe, nu måste ja ta i tu med verkligheten :)

Katastrof och kaous

Så dära, då är det baara en dag kvar till julafton. Synd bara att ja tappade bort mitt humör för en stund sen :/ Blir så fruktansvärt irriterad på massa små saker. Dom klarar inte, men ja klarar? nästan lite skratt retande, men det är som det är.. Hoppas jag hinner med allt nu då, ner o handla en massa, städa, fixa upp granen o klä den. A, och massa massa mer. Men det visar sig om man hinner eller inte, annars blira att fixa även i morron.

Som läget känns just nu, så taappa ja lusten totalt med allt det här med julen. Men barnen ska få en toppen jul, bara gilla läget o se glad ut..

Fullt upp med allt

Har städat och donat, lekt/busat, fått barnen att sova middag, dansat och fasen vet allt, inte haft en lugn stund förens nu, och nu var det så skönt att bara sätta sig o inte göra någonting, men ska snart återgå till att rena bort en massa skit som inte behövs här hemma. Det är för mycket saker, ligger juh överallt. Men nu ska det bort ! :)

Det finns massor att göra, så ja kommer ha fullt upp nu innan Jul. Och så får vi främmande i morron med. Pappa och Bettan kommer hit, ska bli trevligt, och så får dom sina julklappar med :) Tänkte hinna slänga i hop en kladdkaka i morron innan dom kommer, och så ska ja ner på affären för sista gången, sen är det fullt upp typ hela kvällen i morron med.

Hoppas på en lugn och trevlig Jul, utan stress, utan tjafs. Att bara få njuta av god mat, familj, vänner och bekanta.

Julen kommer snart

Lite jul stämning här hemma med mina små flickor :) Ju musiken är på, jul frukosten e avklarad sen ett par timmar tillbaka, blir att fixa allt med ggranen o städa i ordning, handla lite mm.

Och så ruggigt ont i handleden :( Packade upp min kamera i går kväll, la på laddning o allt det dära. Och det första som kommer upp e fel meddelande på skärmen, något med blixten, att den kan över hettas och att zoomen är ur funktion, blir så jäkla less, nya grejer lixom? Så den ska bytas!


Klappat och klart... Eller nästan i allafall..

Haft en super dag trots allt. :) Bokat tattoo tiden och ritat upp den, så nu blire att gadda sig den 27 december. Har även hunnit med att fixa det sista med julklapparna ! Och nu har ja setat och slagit in en massa med. Duktigt ! Nu återstår det bara jul mat och lite annat gott som ska hem, men det får ja trängas med alla andra den 23 typ ;) Haha. Men det är lugnt!!

Näe, dags att plocka undan jul klapparna och slänga spill papprena och så bara lägga sig och koppla av en stund, sen blire sängen. Efterlängtat!! :) <3


BildRegn
















Struligt

Jaha, då blev det jävligt svårt att ta sig någonstans då..*suck*, Har bara en enkelvagn hemma, o det hjälper inte mej ett skit just nu. Blä, en innom hus dag då? Eller leka ute på gården med Elina, medans Ronja får ligga i vagnen.

Och inga av planerna kan då  fixas idag, eftersom jag är låst o lite fast.

Ett bild regn kommer senare iallafall:)


puktering

Haft en toppen trevlig och mysig dag :) Bortsätt från att vagnen fick punktering då, mindre kul om man säger så. Men det ordnar sig. Hoppas bara att jag klarar av att fixa det så vi kan ta oss någonstans i morron..

Nu lite Toast, och så lite tv tittande medans ja äter, sen en dusch, och så sängen. Skönt att lägga sig tidigt i bland ;)

Snart Jul

En mysig frukost med mina små :) Fast det är juh alltid så.. Nu är det dags att göra oss klara, så vi iväg kan fara.

Idag blir en mys dag, köpa två julklappar till blir det, ta både vagnen o pulkan ner på samhället. Och så ska vi i väg och leka med Kevin och Anton (barnens kusiner) Och så massa lek i snön förståss!! Och sen får vi se vad som hittas på mera denna dag:)

Leka i snön

Wiie:) Massa snö ute, snart dags att ta på oss och gå ut och leka i snön. Åka lite pulka, sen bygga snögubbe med Elina!

Så ut nu på förmiddagen, sen in och äta lite, och sova lite middag, och sen ut o leka ännu mera<3 Mys dag blir det för mej o barnen i dag..

ingen lust..

Finns inte så mycket att skriva, eller rättare sagt, ja orkar inte blogga för tillfället..

Men efter barnen o jag har duschat av oss sen, så blire lite sagostunds mys, o så hoppas på att båda mina små <3 somnar skapligt. Och efter det blir det film time "igen" :)

Och i dag blir det Jägarna 2 :)

Bara några få som återstår

Tjolahopp :)

I dag har vi vart på Tunapark, o handlat lite julklappar. Blev bara några stycken, men bättre en inget i allafall. Nu återstår bara några få, vilket känns skönt :)

En film på det hära, och sen sängen. Blir Irene Huss "jagat vittne" (ännu en svensk film) Hehe. Och i morron blir det med svensk film :) Men säger inte vilken ännu.

Snackat tattoo

Vart och snackat med tattueraren i dag :) Ska dit på måndag "igen", diskutera lite ide'er och fixa det sista, sen blire att gadda sig innan nyår. Kommer bli kanon snyggt !

Båda barnen sover, och jag kollar på Big Dady, älskar den filmen, både rolig och fin film.

Och mitt finger ser helt förjävligt ut :/ *suck* hade behövt sy ett par stygn, men dum som ja var så tänkte jag juh att det inte var någon fara. Men det är som det är, gjort är gjort, och nu hoppas ja bara på att det ska läka och bli hyfsat fint. Men lär juh få ett ärr i allafall.

AjjAjjAjj

aj, aj aj, har fortfarande skit ont i fingret :( *suck* skulle ta bort plåstret nyss, men fick sätt på nytt, för det blöder fortfarande. Skulle nog igentligen behöft sy ett par stygn.. Men det är som det är, och så förblir det nu.

Hoppas på en bra o trevlig dag i allafall :)

Tomten

Haft en ganska lugn dag, bortsätt från "vissa" saker. Skulle laga mat, och det gjorde jag med, men skulle öppna en burk med ärtor och morötter, och slant, så jag har skurit upp halva fingret :( Blödde massor! Bara sprutade ut, och blör fortfarande när ja tar bort kompressen, men inte alls lika mycket förståss. Men shit vad det dunkar i fingret, och svider och bränner. *suck*

Men det är som det är, och nu tittar ja på film :) Tomten är far till alla barn, sätt den tusen gånger, men den duger att se, den är faktiskt ganska så rolig, hehe.

Och mina underbara små flickor dom sussar så sött och har gjort det en bra stund nu, så hoppas bara dom sover hela natten med. För jag behöver verkligen få sova.

Ska faktiskt gå och lägga mej inom en halv timma, och hoppas på att få sova flera timmar i streck denna natten.

Och i morron ska ja äntligen köpa en kamera, men det blir en vanlig enkel digital kamera, för jag har tänkt på det dära med att slänga ut flera tusen på en system kamera, men jag ser ingen anledning till det just nu, har en massa annat ja vill lägga mina pengar på, mina barn tillexempel <3


Inte sovit en blund

Har inte sovit en blund i natt.. *pust* Trött som en tok är ja med, men det är som det är. Fullt upp med allt o massa mera med.

I går blev det filmen "hundtricket", tycker den filmen e kanon bra, rolig och mysig på alla sätt och vis :) Den har ja inte tjatat ut heller.. Får se vad det blir för film i kväll, hoppas ja orkar med en hel film, men det återstår att se. :) Tror det blir en svensk film för tredje kvällen i rad nu :P Hehe.

Sen ska ja blanda in lite annat med förståss, lite kaffe på det här så man kanske vaknar till lite granna då. Sen fortsätta busa med mina små troll ungar <3

Äpple, baka kaka, natt, vove mm..

Hämtat Elina, handlat blöjor och dyligt.. Lekt en massa, hunnit med massor i dag :) Och nu myser vi med lite frukt, jag och Elina, medans Ronja tar sig en tupplur <3 Mys pys! Love it..

Elina har förövrigt börjat prata massor, det är så kul :) hon säger två ords meningar, ibland tre ord. I går sa hon natt natt mamma, och så la hon sig på golvet på en filt och hade lagt dit kuddar och täcke :) Och ja kröp ner brevid henne och kramade henne och klappade henne lite granna, och så *smack* fick ja en puss rätt på munnen :)

Och Ronja tar sig fram lätt som en plätt, så nu får man verkligen se upp. Och hålla koll på om Elina lägger bort godis eller annat smått som Ronja kan få tag på. Ronja e vild, tar sig fram fortare en kvickt, och tar sig upp och står på knä mot bordet, och så kryper in under och ligger o leker där. Hehe.

Tiden går så himla fort..

Näe, snart dags med att fixa eller i allafall förbereda maten. I dag blir det bara potatismos, hamburgare och egengjord gräddsås :) Och så lite morotar ;)


Film i går, film i kväll..

Och det blev en film igår, det blev en svensk film. "Alla älskar Alice", förut tyckte jag att den var jätte bra, men förstår inte riktigt hur ja kunnat tycka så, för nu var den bara så långtråkig och seg att det inte var sant. Hehe, men film som film, ikväll blir det en ny film igen :)

Elina är på dagis, och Ronja sover, så tänkte ta en snabb dusch, och sen fixa till mej snabbt, sen blire att handla lite innan man ska hämta lill skrutt på dagis.

Sen får vi se vad denna dagen har att efbjuda !

film time

Nu kommer det bli lite film maraton veckor :) Eller ja, i allafall minst en film varje kväll, ända fram till Jul :) Olika filmer, olika titlar osv. Och så ska ja försöka blanda lite granna :P Hehe, men vi får se hur det går. Dax att poppa en stor skål popcorn och välja "en" film, svårt att välja, men tänkte börja med någon äldre film:) Och sen blire som det blir. Inga uråldriga filmer.. (typ svart vita från stenåldern) Haha.

Nu har ja ingen tid till detta, och snart blir det bara svammel, och då bubblar ja på som aldrig förr, och då hänger varken ni eller jag själv med i svängarna ;)

Tjingeling för i kväll.


Två tröttisar

Haft en toppen mysig kväll med mina små troll ungar ! <3 Tidigare när vi var på golvet å lekte alla tre, så ställer sig Elina helt plötsligt upp, och säger "baka kaka mamma", och ja frågade, ska vi gå till köket å bake en kaka? Elina svarar, ja, och skiner som en sol, och så bara värsta blötaste pussen innan ja han resa mej upp :P Hehe.
Blev bara en chokladkaka (nästan som kladdkaka, fast inte riktigt)


Och Ronja klättrar/kryper in under vardagsrums bordet och ligger där o leker ? Haha, vilka sötnosar man har.

Och nu sover båda barnen så sött. Dock har Elina bäddat ner sig på golvet, vi låg o tittade på julkalendern (som ja bara älskar) Och så tvär slocknade skrutten :) Men nu ska ja bära in henne i sängen. Och så ska ja ta tag i disken.. Och efter det blir det att slå på en gammal film :) och bara mysa ner sig under min myspys filt i soffan<3

Så jag hoppas alla andra med får en fortsatt trevlig kväll !

See you !


Leka o busa

Jaha, eller.. hmm vad händer nu då? Hmm hoppas att det löser sig i allafall..


Och nu då? Lite lek/bus och mys med mina små underbara hjärtan<3 Men denna dag känns så himla seg juh.. Kan inte tiden bara rinna på lite granna kanske..

Så man hinner med att fixa en massa, och ringa lite samtal osv.


måste komma på..

Tjolahopp :)

Haft en massa för mej under gårdagen. Därför inte nån blogg tid. Men sak samma med det, ja bloggar när ja kan, vill och har tid och ork, så enkelt är det med det :) Hehe.

I dag blire en lugn och stilla dag hemma. Har tvättstugan med. Sen måste ja fortsätta skriva upp lite saker, och fortfarande e ja inte klar med julklappar till alla, så måste lägga på ett kol med det med, eller i allafall komma på vad som ska köpas till dom som återstår :) Men det kommer ja klara galant, bara ja vet vad ja ska ha, så går det juh fort när man e i stan sen med.

Nu ska jag återgå till verkligheten !

Massa mys med mina små <3<3

Mysiga lördag, nu börjar vi mysa lite extra ! Tända ljus, och massa bus med mina små hjärtan <3 Snart blire att fixa barnen klara för kvällen, duscha och så pyjamas om en stund!! Men först leka klart förståss..

Och förövrigt kan ja juh bara säga att Ronja kryper, men bara några få kryp steg frammåt, sen ålar hon sig som en tok dit hon ska, och snabbt som attan går det för henne med. Så nu är det Extra viktigt att se så Elina inte tappat nå godis eller annat smått o gott som Ronja kan komma över. Så snacka om att tiden går fort frammåt. Känns lixom som det var i går jag låg där o födde Ronja, och även Elina.. Hehe!!


återkommer

Hade en mysig kväll med mina små flickor i går. PopCorn mys med Elina :) Och Ronja fick nöja sig med Majskrokar:) Sovit som prinsessor alla tre med <3 Underbart !!

Och så en aning sov morron på det med, kan ju inte bli bättre juh.. Och nu blir det att kolla på Julkalendern:) Älskar den<3 Den e juh bara för mysig!!

Lägenheten

Hej hopp..

Lite halv dryg natt/tidig morron.. Ronja har inte velat sova alls knappt. Men nu så sover hon och är lugn i allafall. Vilket i allafall känns okej :) Annarss har ja inte så mycket att skriva, mer  en att jag är riktigt glad oavsätt om ja inte fått sova så mycket :) Hehe.


Hoppas det blir bra

Minus grader i morse när ja knalla o lämna Elina på dagis. Men absolut inte för kallt, hehe.  Och nu skiner solen lite granna med, ser så fint ut när man tittar ut på den glänsande snön :) Det gick jätte bra att lämna Elina idag, dom skulle först in och dansa, sen baka pepparkakor "igen" :) Så hon bara sprang in utan att säga hej då. Gull ungen min :)

Sen har jag pratat med en annan som heter Natalie om hon kunde hjälpa mej att rita upp en shysst tattoo till mej, och det skulle hon göra, eller göra ett försök i allafall. Jag kan rita, men jag kan inte rita till mej själv, det går bara inte. Skumt, men det spelar ingen roll hur nöjd jag en bllir med mitt egna resultat så kan ja inte sätta det på min egen kropp. Det är som det är :)

Nu en kopp te, och hoppas på att halsen blir lite lenare, känns som jag har ätit sandpapper eller likn ande, inte så skönt om man säger så.

Näe nu har ja lite planer innan ja ska fara i väg och hämta skrutten på dagis.

Några bilder










Nämen så dära

Si sådära, nu är vi hemma, och har vart det en stund med, var ute på lång promenad i snövädret efter ja hämtat Elina på dagis. Det känns juh att man fått motion i dag i allafall, vilket känns väldigt skönt :) Hehe
Och nu sover Elina som en liten stock, hon slocknade efter två stycken korta sagor och så en sång :) Men lilla mini plutt Ronja e vaken, men ligger lugn här brevid mej och håller på att somna hon med. Så blir en lugn kväll för min del känns det som :) Skönt ! Kanske kan slänga på lite färg på naglarna då :P Det har juh fortfarande inte blivit gjort.


JagVillVillOchVill

Shit vad det skulle snöa när vi knallade ner till dagis. Stora snöflicngor, och så kom det i massor. Elina Tyckte inte om att få snön på sig. Hehe. Och på vägen hem snöade det INGENTING alls, och var sjukt varmt. (kanske eftersom ja byltat på mej en massa varma kläder)

Så nu är jag och lilla Ronnis hemma, hon ligger och ålar runt på golvet, och plockar med lite leksaker. Och själv ska ja plocka undan lite leksaker som Elina han dra fram i morse..Diska lite och bara plocka lite allmänt..

Så vi hörs o ses !

Nästan uppbruten dörr !

Efter ja hämtatr Elina på dagis, blev det att gå till öppna förskolan, och där träffade vi Barnens kusiner o deras mamma, och så barnens farmor. Trevligt !! :) Sen följde vi med farmor hem, och där fick vi oss alla en liten panik av något slag. Någon hade försökt bryta sig in, dörr kanten var uppspräckt, och fan vad läskigt.. Ringe självklart polisen, men tror ni dom kom ? Dom skulle komma påengång, men har fortfarande inte kommit dit, det är juh helt sjukt juh. Vi ringde lixom halv fyra!

Nu blire lite tv tittande, sen gå o lägga sig under täcket, o hoppas på att man får sova hela natten. Det var ett tag sen man fick sova en hel natt utan att nån av barnen vaknar.

SnöSnöSnö

Brr.. Det var lite halv kyligt när ja knallade i väg för att lämna Elina på dagis. Men inte för kallt hehe. Och nu är jag och Ronja hemma, fast hon ligger och sover, och ja tittar på unga mödrar, men ska snart ta tag i disken. Tråkigt, men det måste juh i allafall göras, och skönt blir det när det e rent och fint med. :)

Har setat och räknat, räknat och räknat, och hur många gånger ja en räknar så får ja det till samma summa. Alltså så fungerar det !! Äsch, nu komplicerar ja det bara för mej själv, och alla läsare med skulle jag tro, så bästa att sluta skriva, för snart begriper varken ni eller jag vad det svammlas om.


Mobilen vill jag INTE vara utan! ;)

Haft en super bra och mysig dag med mina barn, och har haft besök av Pappa och Bettan samt min farmor och farfar, riktigt trevligt.. Och snart ska vi äta lite kvälls mat :) Sen duscha och göra oss klara för kvällen. Eller alltså göra barnen klara i allafall :P Hehe!! Hoppas på att dom vill somna i tid, för då ska ja unna mej själv ansikts mask, fotbad och så fixa mina naglar <3 Som ja har längtat..

Näe, men annars så sitter jag mest och funderar och klurar på min gaddning som ska göras inom kort :) Blir barnens namn, men mera en så säger ja inte ännu, men självklart kommer ja uppdatare om gaddningen direkt den e gjord (och ja vet inte vilket datum en, men så fort som möjligt) Kommer bli toppen fint ! Och helt Perfekt !


Jag hade en bra dag i går :)

Måste bara börja med att Tacka för ALLA gratulationer. Tack för alla presenter, och tack för ett trevligt sällskap i går på min födelsedag..Tusen Tack!!


Jag fick Presentkort på tattuering :) Badlakan, pepparkaks formar, ljus lyktor, comwiq kort, lotter mm.


Och i dag började dagen med massa skrikande, och har nu övergått till gnäll.. *suck* *DubbelSuck*

Och i dag kommer Pappa, Bettan, Farmor och Farfar hit och förgyller våran förmiddag :) <3


24 ÅR, börjar bli gammal?!

Ett STORT Grattis till mej själv på 24 års dagen :) Hoppas jag får en trevlig och rolig dag, mysig och bara en helt underbar dag. Med två snälla och rara flickor <3

Blir väl lite kalasande och främmande i dag, dock blev det inge bullbakande, tack vare att jag inte ville vara vaken halva natten för att baka, men kladdkakor är gjorda :) Ska göra en liten tårta med. Och så blire lite pepparkakor bara, det får faktiskt räcka :)

Så i dag blire inte någon datortid förens i kväll !! Då kommer jag med lite uppdatering om min dag.

Tjingeling, ses, hörs och.. Återkommer i kväll!!


TurManHarEnTelefon...

Jaha, inget av dagens planer blev väl utförda typ. *suck* Och Elina ville inte somna förns strax innan tio i kväll. Men lilla Ronja somnade som en stock hon, och jag låg och myste med Elina <3, berättade sagor, och försökte förklara att det snart är jul och att man får paket av tomten osv, hon låg och nickade och sa ja, m och så klappade hon mej på kinden och sa mamma !,  Ja, svarade jag, och så fick ja värsta bamse kramen och en blöt puss rätt i pannan :) Gullungen min !

Snart dags att krypa ner under täcket och sova lite granna. I morron är det en fullspäckad dag :) Först lite morron bakande, sen blire i väg på kalas, Elinas dagis kompis ska ha två års kalas, och sen kommer det folk hit, hem till oss och ska fira mej med. (eftersom jag med fyller år) Känns dock inte så intressant, hehe, men det är väl för att man kanske inte vill bli så mycket äldre eller något i den stilen. Börjar känna mej gammal juh ! Haha.


Tappat Lusten..

Vilket jävla tråk väder, massa tråkigt regn. Blä, vill hellre att det kommer snö, så det blir ljusare och så barnen kan åka pulka :) Hehe, tror inte Elina kommer i håg snön ens, för förra året var hon först livrädd men sen älskade hon snön <3

Och förövrigt så har ja tappat lusten totalt att baka. *suck* Finns en hel massa orsaker till detta, men blir i allafall kladdkaka som ja bakar i kväll.


Blev sovmorron för barnen, men INTE för mej.

Barnen sov tills åtta och själv var jag klar vaken redan klockan 06.00 och kunde inte alls somna om, hehe. Och snart blire lunch och så middags sovning för båda barnen, och jag ska på börja massa projekt och bakning och diverse..

Så kommer ha fullt upp denna dagen, så det blir inte mycket med bloggen eller datorn överhuvud taget i dag. Men det är som det är, och det är knappast hela världen.. Puss Hej !

<3


Färdig Skissat! (nu är det bara att måla som saknas)

Nu har ja äntligen börjat skissa upp en tavla till Elina och Ronjas rum :) (tror den ska till deras rum) Men är inte säker. Hehe!! Men det blev inte mumin motid nu, utan Hello Kitty och en Hello Kitty katt, och såå kommer det vara lite gräs. Och grunden blir ljusblå (himmel blå) Kommer nog bli bra när den blir klar. Men orkar inte börja måla med färg just nu. 

Så nu blir att titta på tv en liten stund, sen blire att krypa ner i sängen, underbart ! 

Och i morron kväll hinner ja nog inte heller fortsätta, ska nämligen baka bullar, kladdkaka och diverse annat, eftersom vi får främmande på söndag (en viss jag fyller år) Hehe. Och får även främmande på måndag förmiddag. Så då måste man juh ha lite hembakt att bjuda på. 

Nu väntar Tv:n på mej, så jag säger god natt för i kväll ! <3 


OntOntOntOchMassaMassaMeraOnt!

Fasiken vad jag har ont. Innifrån magen typ och ut mot svanken, och ja, jag kan inte förklara. Kan bara säga att det gör sjukt ont.. *suck*. Har det inte gått över efter helgen, så blire att kolla vad det är som är fel. För så här ont kan man INTE bara ha utan anledning!! Eller kan, kan man säkert, men jag tycker INTE det i allafall!!

Att det alltid ska vara något. suck, suck och suck!

kalasatklart

Sådära, hemma igen, har vart på 11 års kalas :) Det var trevligt! Annars har det vart en lugn dag, finns inte så mycket att skriva just nu. Ses o Hörs!

SnöSnöSnöGeOssMassaSnöTack

Tråk väder ute ! *suck* Men om några timmar blir det att fara i väg på 11 års kalas med barnen. Massa fika, bus och lek :) Mysigt! Och så sitter vi och väntar på att snön ska ta o komma..Så det blir lite mera jul stämning :) Vore ganska så mysigt ju (tycker jag) Och ännu skojigare för Elina förståss :)

kalaskalasGrattis

Mysigare morron får man leta efter :) Två glada små flickor som bara vill mysa med mamma! Och en Elina som sprang till sin Godis kalender och bara står o hoppar och säger öppa öppa öppa:) Gullunge! <3

Idag blir det på tvilling kalas hos Ella och Lukas! Sen blire att baka bullar, så det finns lite fika att bjuda på när det kommer folk på både söndag och måndag :)

Och så fyller min systerson Elliot 2år i dag<3 Mosters sötaste lilla pojke, massa grattis från mej och och dina små kusiner :)

konstnären själv

Mysa med två trötta flickor, känns som båda två kommer somna tidigt i kväll, inte mej i mot :) Hehe!

Sen så har ja köpt målar grejer, så nu ska det målas på hög nivå "igen". Fast tavlor alltså=) Känns riktigt kul att komma igång med målandet igen, hoppas på att kunna sätta mej i lugn o ro. Och bilder på vad ja åstakommer kommer komma ut här på bloggen.. Kommer bli barn motiv i första hand, kanske innte så svår gissat!?

Men direkt dom e klara blire något snyggt/coolt o läckert motiv som även det ska upp på väggen. (Men bara om det blir bra asså)

Ronja Kryper... "nästan", hon står i allafall i kryp ställning :)

Har vart sjukt dålig på att lägga upp bilder här på bloggen, ska ändra på det ! Men som nu läget är så tar ja bara bilder med mobilen. :/ Ska skjuta upp med att köpa en system kamera, får bli en vanlig enkel digital kamera, har hittat en för 499 kr, den ska ja köpa så länge, den får helt enkelt duga ett tag.. Jaag lägger hellre pengar på annat än en svin dyr system kanera :)

Men här kommer lite bilder från lite av varje :)










StädaTvättaFixaDonaPlocka

Så dära, lämnat Elina, tagit en omväg hem, för att få en extra promenad, slängt in två maskiner tvätt, och nu blir det att fixa och dona här hemma (somvanligt) Så gott det går med en gnällig liten Ronja! Men det ska nog fungera det med :)

Har även hämtat ut en tavla :) Beställt en! Kommer bild sen.. Hehe<3

Nu ska jag återgå till verkligheten. (städandet och fixandet med andra ord)

Den första

Tjingeling och god morron !

I dag är det första december, och Elina står med sin godis kalender och dregglar järnet. Hehe, i första luckan fick hon en mini metos med fruktsmak ! (hon gillart!) Men även frukosten är avklarad, bara att klä på oss, och sen är vi alla redo att knalla i väg till dagis med Elina. (alla=Jag, Ronja och Elina) hehe.

Och jag är helt slut, super mega trött, skumt ! Jag är nog ovan att få sova en hel natt utan avbrott. Känslan just nu påminner om att ja skulle vara bakis eller liknande, vilket ja inte vart på över 2 år :) Men det är som det är.

Och nu ska vi fortsätta våran mys morron! Skrik och gap på två tjejer som inte vill ha kläder på  sig. Så det tar en stund att få på dom, framför allt att sätta på Elina kläder. För hon springer i väg och gör massa annnat undet tiden, sen blir hon typ "hysterisk" när ja fångar in henne och sätter på henne mot hennes vilja, men vad ska ja göra då ? Man måste juh ha kläder ! ;) Hehe.

Och så vill jag bara passa på att säga grattis åt Tvilling barnen Ella och Lukas som fyller 11 år i dag :) GRATTIS !


RSS 2.0