Tjockis

I morron går jag in i vecka 25 <3 Känns som tiden bara springer i väg. Gud vad tiden går fort. Eller gud vad graviditeten går fort. Trodde det skulle kännas som en evighet. Men icke sa nicke ! Här går det undan !


Ingen film.

*Suck* hittar inte filmen, hehe, vill inte gå in och rota i rummet där lillan sover heller, så får väl kolla på den en annan dag, vet inte ens varför jag kom och tänka på just den filmen. Men i bland får man för sig saker och ting, och det är det jag fick nu juh. Men blir att kolla lite på spårlöst i stället, sen blir det sängen så man är pigg i morron. Lillan somnade juh tidigare en vanligt, så lär juh förmodligen vakna tidigare en vanligt med :)

Annorlunda

Nu har jag kollat klart på familjen annorlunda :) Och fick just tankarna på filmen, "Rasmus på luffen", vilken underbar film (tycker jag) Undra om jag ska leta fram den och sätta mej och kolla på den. Haha, kanske inte många 23 åringar som får för sig att sätta sig och kolla på just den sortens film, men jag tycker verkligen den är en underbar film :) Ska kolla om jag hittar den, hittar jag den, så sätter jag på den ;)  Annars skiter jag i det ;)

Kudden

Aj, har jätte ont i svanken, och känner mej riktigt uppsvälld :( Inte alls skönt eller roligt kan jag lova, skulle inte vara helt fel med massage nu. Men får nöja mej med vete kudden i stället. :) Bättsre en ingenting alls juh. Hehe.

Slocknat

Lillan somnade som en stock efter att hon bajsat ur sig, själv sitter jag och kollar på halv åtta hos mej :) Ska snart göra mej en kvälls macka och lite Te'e :) Sen blir det plocka lite leksaker och sånt dära som man gör varje kväll. Och sen blir det tv:n för min del, så en lugn kväll. Och i morron blir det öppna förskolan och massa bus :)


viktigaste!

Förstår att lillan vart gnällig i dag (hon har inte bajsat på några dagar) Stackars liten!! :/ Men nu i kväll så small det bara till i rumpan och magen på henne. Bajs överallt, en stor diare'e hög på mattan, lika mycket i blöjan, och resten på hela Elina. Inte så mysigt, men nu är hon mycket gladare :) Vilket är trevligt. Lukten här hemma är mindre trevlig. Hehe. Men jag är glad att hon mår mycket bättre, det är viktigaste för mej<3

Lite i taget

Så dära, nu kollar vi på barnprogram och myser. Amanda har gått hem, eller rättare sagt blivit hämtad. Så nu blir det mys med lillan en stund, sen blire att göra kväller och lägga henne. Och själv har jag lite att fixa med. :) Somvanligt !! Men är lite små seg av mej, så gör juh bara lite i taget ;) Hehe.

Promenix

Har vart på promenix, det var riktigt skönt, men på vägen hem var det inte lika skönt, och Elina bara skrek som en tok halva vägen hem, ville verkligen inte ligga i vagnen. Men nu är vi hemma och Amanda följde med oss hem. :) Har även handlat lite granna. (vad ovanligt) Hehe. Och så lägger jag in någon/några nya bilder om en stund med. Men nu ska jag prata lite med Amanda och så få lillan lite lugn. Se you !

Bilder på Oss!!






lite frågor

Har fått lite frågor jag tänkte svara på..

1: Håller du på och tattuerar fortfarande?
Svar:
Har lagt det åt sidan ett tag, då jag varken har tid eller ett fungerande aggriat. Men direkt jag har skaffat ett nytt aggriat och känner att jag har tid, så ska ja börja igen :)

2: Om jag tagit smink kurser/lektioner?
Svar:
Njae, eller har vart på en smink kurs eller lekton på make up store för några år sen, men annars så har jag ej tagit någon kurs. Men älskar smink och det är kul att pröva sig fram med nya saker :)

3: Andväder du lösnaglar och har du jobbat med att måla och styla andras naglar?
Svar:
Nej jag anväder ALDRIG lösnaglar. Och nix har aldrig jobbat med något med naglar, bara en hobby jag har, tycker det är jätte roligt att fixa mina samt andras naglar :)

4: Varför skriver du aldrig om din pojkvän/sambo/man? Eller har Elina ingen pappa?
Svar:
Jag har en pojkvän/sambo, vi är varken förlovade eller gifta. Självklart har Elina en pappa, men tror inte han vill att jag skriver så mycket om honom. Och ser ingen anledning att skriva precis allt heller.

5: Hur bor ni?
Svar:
Bor i trea på 96 kvadratmeter, i ett fint område här i hallstahammar.

6: Hur lång är du och vad väger du?
Svar:
Jag tror att jag äär 1.65 lång (kort) Och vad jag väger vill jag inte skriva här på bloggen. Men har gått upp 3 kg sen jag blev gravid "igen".


tupplur

Det känns som att detta kommer att bli en lång dag.. Lillan är gnällig och kinkig och inget duger, nu är hon jätte trött och jag hoppas på att hon somnar en liten stund och vaknar på bättre humör <3 Vore skönt, har fortfarande inte tagit oss ut heller, men ut ska vi iallafall, men först får hon ta en liten tupp lur :)

Blöjan

Sitter och har värsta jätte mega jätte tråkigt :S Lillan kryper omkring nakenfis och vill inte ha varken blöja eller kläder, fast dom ska på nu i allafall. Sen lite middag och så ut och gå en sväng, får se vart vi hamnar, men nu måste jag fånga in min lilla flicka och få på henne blöjan. Vilket inte är det lättaste när hon bestämt sig att inte ha den på sig ;)

ses och hörs

Blev en tidiog morron för oss, men jag är trött som en tok fortfarande, och huvudvärk så det heter duga. :S Men lillan leker och myser med dockorna <3 Får absolut inte röra/peta på hennes dockor, då blir hon helt galen. Hehe. Gullunge är vad hon är. Solen skiner och vädret ser riktigt bra ut, så tänkte att vi ska knalla ut på promenad om en stund. Men bör nog vänta tills efter lunch, och i dag blir det en tidig lunch. Så efter det går vi ut. Men nu ska jag lägga kameran på laddning så jag ej glömmer bort att fota våran dag :) ses, hörs och syns ;)

Wallander

Kollar på Wallander på 4:an. I och för sig sätt den men tycker om wallander och beck filmerna så det är okej.. Blir att lägga sig efter detta. Och det ska bli underbart skönt.. :) Och så ska jag lägga kameran på laddning i morron bitti med, så nu blir det skärpning och bättring med bilder på bloggen <3 Men nu ska jag hämta lite att dricka och så lägga mej på soff locket. Så Sweet Dreams ! Och ha en fortsatt trevlig kväll/natt..

maskiner

Var trevligt att gå på kalas, Och jätte gott fika med. Mums!! :) Även handlat lite, fast det gör man ju typ varje dag. Och så tvättat 4 maskiner med. Så lite granna har man juh gjort. Blir en tv tittar kväll om en stund. Och så äta något gott förståss <3 Underbart!!


tårta

Näe, nu bär det av på 1års kalas. Elinas farfar har just satt upp Elinas sol lampa, som jag inte lyckades med :) Så tack för hjälpen. Och nu sa vi käka tårta och bullar :) Hehe. Sen blir det hem och ta det lugnt !! Har dock inte hunnit med att ladda kameran (men denna gången vet jag vart jag har både kamera och laddare) Hehe. Men ses och hörs senare ! Tjillevippen så länge..

SKIT

Tänker inte ta mera SKIT från någon längre ! Förövrigt är jag skit trött då jag inte fått sova typ något i natt.. Men Elina är pigg och glad, men hon sov juh hela natten med. Vilket inte jag kunde :S Kalas i dag, sen är det lugnt i dag.

mod

Jaha, då var det kväller, eller snart i allafall.. Har dock inte vart någon speciellt rolig helg, men det är en annan sak, i morron blir det att fara på 1års kalas, och så hem och fixa upp en hylla och lite annat smått. Bara ta det lugnt efter kalaset. Men men nu ska ja kolla ynka lite till på tv, sen blir det sängen för min del. Och min tand börjar spöka "igen", var juh till tandläkaren, men då var det förståss stängt när jag väl hade tagit mod till mej att gå dit, men på måndag ska jag banne mej dit och få en tid, jag klarar ej att ha ont så här "igen".

någon film

Sitter och kollar på fångarna på fortet:) Sitter med lillan i kn't och myser<3 Hon ligger och e jätte trött, så hon somnar snart. Så då blir det kväller för min del, någon bra film, och så soff läge, och bara ligga och ta det lugnt.

Blev gott !

Så dära, då har man ätit hemma gjorda hamburgare. Blev riktigt gott kan jag lova ! Mums mums.. Nu blir det lite lek med lillan, sen blire att bara vara hemma och ta det lugnt. (när lillan somnat alltså) Planerna för idag blev juh inte som planerat :S Men det är som det är med det, och jag tänker inte lita eller tro på något längre. Jag tror, när jag ser det !! Det är så jag kommer tänka hädanefter. Och i morron ska vi förresten på 1 års kalas till en liten pojke. :)

gott

Har vart ute och handlat, gått promenad, hälsat på elinas  farmor och lite smått. Och som jag trodde så är det ändrade planer, ingen bio, ingen middag. Tur att man inte räknat med annat en att det inte skulle bli av, även om man tror lite på det som sägs och lovas, så har man inte så stora förhoppningar längre.. Blir till att göra hemma gjorda hamburgareom en stund :) Mumsigt!!

Rusa

Nu blir det dusch och snygga till sig. För om planerna blir som planerat så ska ja och <3 ut och äta och gå på bio senare på eftermiddagen/kvällen.. Fast, eftersom planering inte brukar hålla så återstår det att se hur det blir med den saken. Men jag hoppas att det blir som planerat i allafall. Och i så fall kommer Elinas farmor hit och sitter och är med henne under tiden.. Men innan bio och middag, så ska jag vara hemma och städa i ordning och snygga till (inget ovanligt) Men så ligger det till. Och så ska jag hinna handla hem lite, blöjor och en massa sådant, så det finns hemma. Så man inte får panik, för nu börjar det ta slut, men finns så det räcker några dagar till, men känns bättre att ha allt hemma så man inte får panik att det är slut och måste rusa till affären..

tidigt

Denna morron började med en massa mora träsk, och en skrattande Elina. Så mysigt!! Nu börjar hon bli trött efter all sång och lek, så dags att sova en liten stund, då vi vart vakna ett bra tag (inte rolig tid att vakna) Men det gjorde inget, vi låg kvar i sängen länge iallafall. För klockan halv fem hade jag ingen lust att gå upp i morse. Men lillan var lugn och vi låg och myste och lekte i sängen i stället för att gå upp :)


Ansiktsmask

Gud vad skönt det var med ansiktsmask :) Riktigt jätte skönt !! Och så satte jag mej och ritade, eller det blev bara en massa klotter, hehe. Men i allafall, det var riktigt längesen jag tog mej pappaer och penna för att skissa/rita eller klottra i allafall. Nu för tiden har det bara blivit att skriva en massa.. Men nu ska jag krypa ner i sänge och blunda ! Så god natt allesammans..


Lockande

Så dära, då har jag sätt filmen "I rymden finns inga känslor", den var väl helt okej, dock ingen film jag skulle sätta mej och se överdrivet många gånger. Hehe, men den var lite små rolig i allafall. Men långt i från så bra som jag trodde att den skulle vara.. Så en liten besvikelse om man säger så ! Men det är lugnt.. Nu blir det till att sätta på en ansikts mask, sen när det är klart blir det att ta bort nagellacket, som jag redan tröttnat på, och så borsta gaddarna !! Och så hopp ner i sängen... Om jag nu inte börjar måla om naglarna i något som jag vet att jag trivs i kanske ? Men det får vi se om jag orkar, inget som e sådära viktigt att jag känner att jag måste, men sängen känns i allafall lockande :) <3

Finns inga känslor

Har lagt lillan för en stund sen, och nu ska jag bara slappa, ska skita i städandet och plockandet i dag, det tar jag och gör i morron, nu ska jag i stället så på filmen "I rymden finns inga känslor", har faktiskt inte sätt den, förengångs skull en film jag inte sätt. Hehe.. Och det ska bli kul att se denna filmen, för jag har tjatat länge att jag vill se denna film :) Så nu återstår det att se om den är bra eller inte :P Skriver mera om det senare eller i morron. Hej svejs !!


längtan

Datan är fortfarande helt jävla knäpp.. Har rensat, och tagit bort allt, hjälpte det? NIX, går sjukt segt fortfarande!! Suck. Men har ändå inget vettigt att skriva, mera en att jag verkligen längtar tillbaka "hem", hem till t-hälla/e-tuna!!

efter..

Ja, datan är ju helt efterbliven (ursäkta ordvalet) Men den e segare en segast, och jag har prövar allt tror jag.. Suck!! Aja, inte mycket att göra något åt just nu. Nu blir det sängen så man orkar upp i morron. Har tvätt stugan hela morron/förmiddagen med. hej hopp!!

Falskhet

Mitt humör är verkligen inte på topp alls. Gillar ej folk som lovar en massa som dom sen skiter totalt i. Suck, för falska människor!! Lova ej saker ni inte kan eller vill hålla, då har inget alls att hämta hos mej kan jag lova !!

segt

Men vad går fel i dag då..Suckar högt!! Datan segar sig till tusen, tar fan typ en hav timma att komma fram till sidorna man ska in¨på. Helt sjukt, så detta har jag verkligen inte tid med att vänta på. Kommer in igen så fort det går normalt snabbt "igen".

hjärnan?

Har funderat och funderat så överdrivet länge nu, och för att kunna ta bort tankarna så måste jag göra något åt saker och ting!! Vilket jag ska göra eller snarare nästan har gjort.. Så nu ska hjärnan rensas, och det ska bara finnas bra saker kvar:) Fast flrst ska jag äta något bara;) Hehe!!

Ellie sover middag, så ska även passa på att sopa/skura och ttorka golvet i köket och hallen.

See You.  

inte som planerat

Blev att vara ute en snabbis här i området bara, då lillan vägrade sitta i vagnen blev det svårt att göra så mycket.. Men ska låta henne sova lite, och pröva snart igen :) Underbart väder ute i allafall !!

Komma ut

Åhh, blir galen på katten.. Han är vildare en vildast och blä för honom..För att slippa katten så ska vi skynda på att fixa i ordning lite här hemma och packa sköt väskan, så vi kan gå ut i solen, ut och gå, leka och bara njuta av det sköna vädret :) <3 Ska lägga på ett kol nu så vi kommer ut snabbare !!

Pingu

Åhh, ingen som vill ha en äcklig katt ? Nej, men seriöst, skulle aldrig ens ge bort honom så att andra fick problem, jag vill hellre avliva honom. (kanske låter elakt, men det är sanningen) Jag varken vill eller orkar ta hand om en katt som bajsar och spyr på golven ? Han har alltid gått på lådan och vart duktig och så nu i tre dagar i rad har detta hänt ! Blä, det är äckligt juh !! Jaja, nog om katt fan, målade och snyggade till naglarna i går kväll i allafall, blev helt så "dära" okej ;) Hehe. Och nu sitter vi och kollar på Pingu ! Lillan sitter så stilla och bara är helt inne i tv:n. Gulle pluttan <3 Efter lunch ska vi ut på promenad !

Inte klar

Sitter och målar naglarna, samtidigt som jag kollar på TV:11 (hur man blir av med en kille på 10 dagar) Även om jag redan sätt den flera gånger tidigare. hehe. Men den är ganska så rolig, och så lyssnar jag mest, håller mera på med naglarna. Eller tog just en pause och bloggade lite i stället.. Hehe. Men nu ska jag återgå till naglarna så jag blir klar och kan lägga mej någongång <3

Tjingeling

Hehe, har hunnit ta bort det gamla nagellacket, men mera en så har jag hittils inte gjort med mina naglar. Hehe. Blev att moffa lite chips och dippa i min egen gjorda goda dipp :) Och så Pepsi med massa citron skivor i. Mumsigt värre. Men ska snart börja med naglarna så det blir lite snyggare i allafall.. Tjingeling så länge !!

Surt och gult

Har blivit helt tokig i Gul paprika och så Citron. Haha, inte tillsammans alltså, men Gulpaprika har jag på varenda macka, till frukost, och jag kan gå och köpa det bara för att jag är så dära sugen. Hehe. Och Citron har jag i vattnet jag dricker, fast nu dricker jag pepsi med citron (mumsigt) Och så kan jag ha citron till mycket mat, gott att steka citron skivor så dom bara får lite färg och så ha det till maten, förövrigt snyggt att dekorera med. Annars gillar jag inte surt överhuvud taget :P

Näe, men nu ska jag ta bort det gamla nagellacket, och så sätta på nytt, får bli typ fransk manikyr eller liknande. Hehe, går ganska så snabbt att göra med. Och efter det blir det film och mys med chips och dipp (det var längesen)

slöa

Lillan sover, och själv äter jag kvälls mackor :) Riktigt gott, korv macka med gurka och gul paprika. Och så ost macka med gurka och paprika på mums <3 Förövrigt så hade jag förresten gått upp 3kg hittils under graviditeten. Hehe, bara kom på det nu mitt i allt. Nu ska jag slöa lite framför tv:n  :)

rena och fina

Nu är vi båda två, rena och fina, har tagit oss en dusch, vilket var riktigt skönt :) Nu är det välling dags för lillan, sen är det att göra kväller..

Tack *2

Så dära, hemma "igen", var i väg och handlade.. Lillan verkar inte ha så ont i läppen längre, tur det.. Men stor som tusan, en riktig fläsk fick hon.. Min lilla stackare :( Och så har hon fått paket med posten i dag. Jätte fin klänning, och två par byxor :) Riktigt fint !

Nu ska vi leka lite granna !! :D


Och förresten fick jag en komentar om mitt hår i dag :) Elinas gammelmormor sa direkt hon såg mej, har du färgat håret ? -Gud vad fint, och att jag passade i det !!

unga

Lillan är lugn nu, och trött, så ska låta henne sova en halv timma en timma. Men absolut inte längre en så, för då blir det en sen, jätte sen kväll för oss båda. Hehe!! Snart dags att kolla på unga mödrar :)

glass

Har vart på Mvc i dag, det gick jätte bra det..Och bebis hjärtljud låg/ligger på 130 :) Lillan ramlade och slog sig för en stund sen :( Nu har hon världens fläskläpp, stackars liten, och som hon har gråtit.. Så nu ska vi förtsätta mysa med glass :)

Shipp

Lillan var trött för en liten stund sen, men nu lever hon om och rycker och sliter i allt och klättrar och kryper runt som en liten tok. Hehe, sötis där!! Ska försöka göra lite kväller med henne nu, så det blir en lugn och tidig kväll för min del med. :) Shipp och hey så länge

namn

Sitter här och bara myser med Elina. Hon är på lite gnälligt humör min lilla flicka.. Inte så roligt, tror hon börjar bli sjuk "igen" :( Hon känns lite varm, och så är hon ganska så snorig. Hoppas det inte blir värre bara..


I morron ska jag äntligen till Mvc (mödravårdcentralen) Och lyssna på bebisens hjärtljud <3 Ska bli både mysigt och roligt. Har även börjat funderat jätte mycket på vad Elinas lillebror/lillasyster ska heta. Men har jätte svårt med just tjej namnen. Men pojknamn har vi några att välja mellan. :) Så nu ska jag försöka komma på lite fina och tänkbara tjejnamn i fall det blir en liten flicka till :)

Några förslag på både tjej och killnamn så är jag tacksam :) hehe.

Mitt Hjärta och jag <3



Tagen i dag !


Folk har klagat att jag aldrig lägger ut bilder på mej själv längre, men fasiken, blir juh aldrig att man tar på sig själv längre, tar juh hellre bilder på min lilla ögonsten <3 Men här har ni en bild :)

Högt eller lågt

Lillan leker så sött på golvet, eller leker och leker :P Hehe, hon sitter och ser jätte trött ut och halvt ligger i leksakslådan :) Mammas lilla charmtroll <3 Börjar redan bli trött "igen", otroligt att hon sover så mycket nu på dagen, blir en sådan dära jobbig natt igen då kan jag tro. Eller NEJ, det ska det INTE bli, det får ej bli så, för jag vill vara pigg i morron. För då ska jag till MVC och lyssna på lill bebisens hjärthjud. Får se om det är höga eller låga :)

att kolla på

Nu har vi ätit :) Och Elina älskar mammas goda mat, min mat alltså ;) Hehe. Gullunge <3 Litet matvrak är vad hon är, det lär hon fått av far sin skulle jag kunna tro..Nu ska vi leka och ta lite bilder och en massa annat, så hörs och ses senare, och då får ni  lite nya bilder att titta på med. (dock inte på mej) Men på mitt lilla busfrö, mycket vackrare, finare och underbare att kolla på <3

mums mumsigt

Lillan är äntligen vaken nu igen :) Och själv har jag hunnit nästan helt klart med garderoben. (som jag har tjatat om i flera dagar) Hehe. Och så har ja faktiskt sminkat mej och städat köket och en massa annat Ointressant !! Hehe. Och nu ska jag pröva om Elina vill äta maten, eller om hon inte vill ha som tidigare. Det visar sig, så nu blir det mat dags. Nammi namn nam !

Leker + bilder

Lillan leker, och ville visst inte sova middag. Hehe, men trött är hon, det märks, hon gör speciellla ljud när hon e trött :) Senare kommer det in lite bilde, (har juh vart så dålig på att lägga in bilder) Men senare under dagen kommer det bilder, och det ska jag försöka lägga in någon  bild varje dag, hädanefter :) Så blir det lite mera färg och liv på bloggen :) Måste även fixa en helt NY blogg desig, fast ja kan juh bara göra en enklare Header dock !!

Ost och korv

Blev en ganska skön natt sömn, trots allt. Vi sov även länge i morse. Och nu börjar pluttis bli trött "igen"..<3 Och själv ska jag dricka lite varm choklad, och ta mej en macka. Fast jag skulle vilja ha superfärska frallor med ostoch skinka, typ gul paprika och så gurka :) Mums ! Och så kanske en med rostbiff ;) Mumsigt värre, men jag får nöja mej med ost eller korv mackor (rostade) hehe. Har faktiskt bara det hemma, men det är gott det med :)

Och här sitter jag

Jaha, och här sitter jag och är vaken fortfarande. Hmm, ja får se i morron, men jag vet att jag kommer att vara ganska så seg, men det är smällar man får ta.. Ellie sover sen en halvtimma tillbaka, och nu sover hon verkligen för natten, så hoppas på lite sov morron i morron :) Själv ska jag hoppa ner i sängen om en stund. Blir att kolla runt lite, och så har jag fastnat för en film på tv:n med :P Fast som vanligt kommer jag inte orka/vilja se klart, men just nu är det med tanke på vad klockan faktiskt är. Konstigt nog är jag inte alls lika trött längre, men ska bli skönt att krypa ner i sängen i allafall. Underbart !!

fortsätter

Känns som om det kommer bli en lång kväll/natt, Elina vägrar att somna om och är klar vaken, själv börjar jag bli trött. Men får en lillan att varken sova, eller bli trött just nu. Aja, bara att fortsätta att försöka !

vaknat

Lillan vaknade för en stund sen, men nu håller hon på att somna om "igen".. Somnar hon bara, så ska jag se till att göra klart håret har jag beslutat :) Så nu ska jag försöka lägga henne. Så jag med får göra kväller och fixa klart mej, fixa lite här hemma.

hänt/kommer hända

Har hunnit med att färga underhåret mörkare nu :) Blev helt okej, eller som jag brukar säga, "ganska bra" i allafall, hehe. Och så har jag gjort mat, korvstroganof, riset kokar jag i morron innan vi ska äta, så nu slipper man tänka på det i morron, och bara kunna njuta av förmiddagen :) Ska se om jag orkar fixa överhåret i kväll, annars får det bli att fixa det i morron kväll, spelar mej ingen roll alls, men har jag tråkigt eller inget att göra så blir det gjort i kväll, fast just nu har jag fullt upp med att fixa och städa leksaker. (men det går jätte fort) Brukar göra i allafall.. Men dyker in om en stund "igen" så får vi se vad som hänt och kommer hända..

Första hand

Nu tvär slocknade min lilla prinsessa <3 (ovanligt tidigt) Får väl se om hon nu sover hela natten då. Hon brukar somna vid åtta för det mesta. Men jag kunde inte hålla henne vaken längre, hon var så himla trött att det bara INTE gick. Men det gör inget. Ska passa på att göra lite matlådor och frysa in så det finns, och så färga håret (kanske, om jag nu orkar) Maten går i första hand i allafall ;)

Lek och fika dag

Jag och Elina Har haft en jätte trevlig dag tillsammans med Miia och lilla simone.. Vi har vart nere på samhället och fikat :) Fikat här hemma, och lillan har lekt med lill plutt simone.. Snart dags att göra kväller för en trött liten tjej, (fast lite tidigt för henne att somna nu) Ska försöka hålla henne vaken till sju.. 

sysselsättning

Sitter och väntar på att lillan ska vakna :) För då ska vi äta lite granna, sen ut på äventyr i det underbara soliga vädret <3 Om jag ska "kladda" på lite smink, så går tiden lite snabbare kanske, eller kanske inte;) hehe! Men något måste jag sysselsätta mej med medans jag väntar på att lill pluttan ska vakna <3

Läckert

Jag har förövrigt målat mina naglar i sommarfärger, och dom ser så somriga ut nu :) Ganska så snyggt blev det. Och en massa frukt på dom med ;) Läckert !! Var juh tvungen att pröva, får se om det blir färgning av håret i kväll då. Och så månste vi ner på affären om en stund, kanske träffa Miia och hennes lilla Simone med :) Men hörs om allt ! Shipp !

Puts väck, han ska bara bort.

Morron, morron. Hade jätte svårt att somna i går kväll när ja skrev att ja skulle lägga mej, blev attt måla och snygga till naglarna, sen la jag mej, en Elina som vred och vände sig och smaskade i sömnen. En bebis i magen som levde om rätt ordentligt, och så en dum huvud katt som hoppade i sängen som en tok. Blä ! Och nu på morronen när man kommer upp så har katt fan spytt i Elinas vagn !? Äckel, blä katt, han ska verkligen bort nu, både mina och Elinas grejer ska få vara i fred Oavsätt vad katt fan tycker !! Oavsätt vad någon annan tycker, för det är jag och Elina som är hemma i veckorna, och katten skulle knappast klara sig helt ensam typ jämnt annars juh..

Sweet Dreams!

Näe, nu orkar jag inte titta mera på film, eller orkar gör jag väl visst, men sängen är mitt nästa. Vill inte titta mera, vill inte ens titta klart. Vill bara krypa ner i sängen, och vänta på en ny dag :) Får se vad vi ska hitta på i morron, men promenera ner på samhället iallafall, kanske köpa hårfärg, men bara kanske, hehe, vi ska iallafall handla majskrokar :) Nu blir det att borsta tänderna, och förberada lite små saker för morron dagen. Sen sängen, och det är max en kvart kvar tills jag ska krypa ner i den stora sängen och ligga där med alla miljoner kuddar <3 Me like it !! Sweet Dreams!

Film film film

Sitter och kollar på kärleks film alldeles ensam :/ Inte direkt så man vill se sånna filmer ensam direkt. Mysigare och kolla med Älskling <3 Men nu går det inte, och så får man kolla ensam i stället. Blir sängen om en stund. Men först filmen som ska ses klart !!  

Trivsamt

Sitter och tittar på "minuten" på kanal fortfarande :) Tycker det är väldigt kul att se, skulle själv lätt vilja vara med. Vore jätte skojigt juh :) (fast har även städat bort kakor och diverse från köket) Hehe. Och nu har jag tankarna på att göra mej en kvällsmacka, samtidigt sitter jag faktiskt och funderar på hur jag vill göra med mitt hår.. Vill klippa någon frisör, men inte för kort, och jag vet inte riktigt hur ännu. Vill även färga det, så det blir två färgat, ljust över hår, och mörkare underhår, hade det för bra många år sen, och trivdes jätte bra med det, och nu är jag bara så less på mitt hår och måste göra något nytt, något snyggt och något trivsamt :)


ettan = bra (just nu)

Har just lagt lillan <3 Så nu blire att städa bort majskrokar och rån som ligger under typ hela köksbordet. Hehe!! Fast först ska jag slite mej från tv:n, kollar på ettan (hör inte till vanligheten) Men pappa lärde mej, eller tyckte jag skulle kolla på det förra veckan. Och jag gillar detta program.. Det är juh kul!!

Duschen

Nu har vi ätit mat "igen", haft kaffe, (fika) besök av Miia och hennes lilla Simone. Och barnen verkade ha riktigt roligt. Och nu börjar pluttis bli trött, så nu ska vi duscha och göra kväller. Skepp och hoj !

Lite nytt

Så dära, snacka om att dagen gått fort, ja enligt mej i allafall :) Hehe, och garderoben är nästan klar med, lillan är vaken, och nu lyssnar vi på musik, och så väntar vi på att Miia och lilla Simone ska komma över och fika. Riktigt trevligt!! Har även hunnit med att på börja en NY header, och ska just sätta in en tillfällig som jag gjorde snabbt i går. Den andra kommer !!

Skoj söndag

Har tvättat en maskin, handlat och ätit mat. Så vi har redan hunnit med en hel del av dagen. Vilket är skönt. Nu ör det snart middags sovar dags för Ellie, och jag ska fortsätta mitt projekt i garderoben. (låter skumt kanske) Hehe. Men det är så det ligger till. Blir en lugn dag, men alla söndögar brukar vara hyffsat lugna, och för den delen ganska tråkiga. Men vi ska leka och ha skoj här hemma vi :)

Roligheter

Morron, morron, sov morron :) Skönt. Lillan är lugn, eller ja, lugn och lugn, hon faromkring typ överallt och ingenstans ;) Hehe. Blir till att handla lite snart, sen lunch, sen se vad dagen har att erbjuda. Hoppas på underbara ting ! Och en massa roligheter :)

Göra kväller

Jag svettas som en tok. Utan att göra någonting ! Hehe. Kanske för jag drack kaffe nyss? Kanske för att lägenheten är skit varm :P Eller för att Elina vägrar sova och är trött men kryper omkring överallt och ingenstans? Hmm, nja, det är nog bara varmt, och jag har tjock tröja på mej dessutom, så jag kan juh bara skylla mej själv typ. Nu ska jag varva ner en övertrött Liten tös <3 Så att jag med får göra kväller någon gång.

Yama Yaaaama Yammmma

Har vart på IKEA ida, vilket var både skojigt och trevligt :) Elina hojtade och gjorde glädjetjut och flörtade med dom flesta. Hehe. Charmtroll !! Köpte diverse saker, men en hylla till sov rummet, och så en lampa till Elinas rum. Hon fick en lampa som ser ut som en sol..

Haha. Yama Yama yaaamaaaaa ! (bara jag som fattar detta nu)

IKEA

Efter världens tråkigaste fredag kväll, så har jag planer på att få en betydligt roligare dag i dag :) Vi ska snart åka i väg till IKEA, och så in på lite andra små affärer.. Så det ska bli roligt, sen blir det att fixa lite i hemmet.. Fixa i sovrummet blandannat.. Göra det lite mysigare osv. Ska bara dricka några klunkar kaffe, sen blir det lite smink som ska kladdas på. (eller, varför ska jag sminka mej just nu) Kan åka utan smink helt klart. Jag har inte roligare för att jag är sminkad i allafall.. Näe shipp och hoj, ha så skoj, för det ska jag försöka att ha ;) Ses och hörs!!

....

Så less och så uttråkad så det finns INTE!! Tråkigare fredag kväll lär man aldrig mera vara med om. (hoppas jag) Näe, om man ska ta och lägga sig med lillan. Då lär jag ju iallafall vara pigg och glad i morron:) Något positivt!!

...

vadå

Vet inte riktigt vad jag ska skriva eller säga. Snurrar en massa tankar för fullt inne i skallen. Så bloggen får vila en stund nu, tils hjärnan vet vad som ska skrivas och inte skrivas.

Inga

Inga äventyr här inte. Har vart iväg och träffat elinas kusiner, elinas farmor o lite lite flera folk. Nu är vi hemma och bara tar det lugnt.. En lugn fredag kväll. (inte så Ovanligt)

äventyr kanske?

Känner på mej att denna helg kommer bli ganska tråkig :S Men det e så det kan vara ibland.. Men får hoppas på det bästa, och annars har jag juh planer som verkligen går att genomföra :) Finns alltid möjligheter till ALLT :) nästan iallafall. Nu blir det att snygga till sig och så ta sig ut en sväng, eller så kkanske det dyker upp ett eller flera små äventyr :P Hoppas kan man juh alltid göra.

Morron mysande

Sitter och morron myser med min lilla flicka.. <3 Underbart!! Kanske blir IKEA idag :) Och så handla lite på affären, så man kan göra lite godare mat nu när det är helg med.. Hehe. Fasiken, jobbigt att vara sugen på något så här direkt på morron kvisten, och att inte veta vad man e sugen på heller. Jobbigt det med.

skit katt

Nu får det vara nog, inte bara toma ord denna gången. Katt fan ska väck !!

Det är lugnt, och lever om.

Lillan sover, själv är jag trött som en tok, men måste fixa lite granna till. Men det blir en tidig kväll för min del kan jag lova <3 Och det ska bli underbart skönt! Hehe. Bebis i magen lever om för fullt. Känner av han/hon hela tiden. Men speciellt så här på kvällarna när man är trött och sätter sig ner för att varva ner <3 Nu ska jag fortsätta att kolla på "sexlingar i familjen" :)

Maten

Maten bliv underbart god <3


Den kanske inte ser ut som något direkt mästerverk, men gott blev det i allafall, och det är det som är viktigaste, fast, så här när man tar bild så vill man juh även att det ska se snyggt ut, men vad tusan, man kan INTE lyckas med allt här i världen ;)

Inga namn

Maten står i ugnen, och städandet ligger och vilar så länge :) Ellie kryper omkring, ställer sig upp överallt. Min lilla gullunge. Och jag sitter bara och väntar på att maten ska bli klar så vi kan äta :) Kommer bli mumsigt värre ! (tror jag) Har nämligen inproviserat en aning, då jag var sugen på precis ALLT :) Blev en grattäng/paj av något slag. Ser riktigt gott ut, så hoppas bara det smakar riktigt gott med <3

Och, angående förra inlägget som några tycker jag ska ta bort, kommer jag bara säga, jag tar INTE bort det, jag står för det jag skrev, det gör jag, och jag har inte namngivit någon/några. Som sagt dom som tar åt sig kanske har anledning att ta åt er, och har ni ej sagt något så bör ni juh inte ta åt er alls. Det var allt jag ville PåPeka med den saken. Och jag menar inte att hugga någon i ryggen heller. Tycker det är värre att folk snackar, en att jag skriver vad jag tycker utan att nämna namn.

Tyck och tänk

Är så less på att höra sådanna som man tror man känner snacka så mycket skit att det INTE är sant. Dom som påstår sig att jag ALDRIG gör något själv, att jag bara kräver av ALLA andra, att jag inte tar hand om mitt barn osv. NI känner mej inte ni som påstår sådanna saker kan jag juh lova. Jag gör precis ALLT för min dotter, och hon mår bara bra med för den delen. Jag sköter om henne och försöker vara världens bästa, men visst, alla har sina stunder och sina dåliga sidor. Men en sak är så säker, och det är jag gör verkligen ALLT för mitt barn. Och jag kräver INGET från någon. Det mesta gör jag själv ska ni bara veta..

Och så finns det folk som tror att jag/vi bor i en svin stia, och det stämmer INTE alls, det heller ! Visst kan det vara lite stökigt vissa dagar, men det har ALLA "normala" någon gång. NEJ, jag dammsugar INTE varje dag, men plockar undan saker, diskar och sopar golv gör jag dagligen. Men då jag har ett litet barn så blir det lätt smulit, stökigt (leksaker här och där) Det är så en barn familj har det.

Och jag är visst ute med mitt barn !! Även om jag INTE alltid skriver att vi vart ute, även om vi bara vart här utanför där vi bor. Jag varken vill eller orkar gå ner på samhället varenda dag. Varken min dotter eller jag mår bättre av att träffa samma människor varje dag, göra samma saker dagligen. Det är roligare att göra lite olika, men det är vad jag tycker det. Och så till sist, jag syftar INTE på bara en person i detta inlägg, utan flera, men visst känner folk som läser att dom tar åt sig så har ni/du väl uppenbart sagt något du tar åt dej av kanske. Men jag står för detta inlägg, står för mina ord !! Men är det något, så säg det till mej i stället för att jag ska få höra det på bakvägar. (jag vet att mycket förvrängs när det går från mun till mun osv)

Nu ska jag fortsätta att städa!! (något jag heller ALDRIG gör) Haha !

Tyck och tänk vad ni vill, JAG VET ATT JAG ÄR EN BRA MAMMA ! Jag vet vad jag gör och INTE gör..

Ladda

Hehe, Elina står och klappar händerna medans jag städar upp lite av alla leksaker. Men direkt jag städat dom och det e fint kommer hon och river ner allt, skrattar och så klappar händerna åt sig själv. Gullunge min <3 Får låta det vara leksaker tills hon sover middag. Då kan jag passa på att städa upp dom, även om det inte får vara prydligt och fint allt för länge. Hehe. Men det är lugnt, blir juh att plocka leksaker titt som tätt.. Men dags för lunch om en liten stund, så ska förberade det lite, och så ladda kameran tills vi ska ut och leka, så det blir lite NYA bilder.

Torsdag

Äntligen!!! Snacka om att det e något fel på min dator. *suck* Har tagit över en timma att komma in på sidan, då har jag uppdaterat en massa saker och startat om den två gånger och nu kom jag iallafall in på bloggen. Hehe. Efter lunch ska vi ut på promenad i det fina vädret <3 Sen får vi se vad som händer och sker denna torsdag :)

En miljon

Nu ska jag göra kväller med en trött liten <3 Ska just lägga henne, sen blir det soff mysar kväll för min del :) Fast först städa bort alla miljoner leksaker Elina tagit fram :)

underbara älskade <3

Så dära, nu har vi ätit mat. Mumsigt tyckte både jag och Elina :) Nu blir det att leka en stund. Hon leker just med dockan. (hon älskar dockor) Hon pussar och gosar med den, jätte gulligt. Nu ska ja ägna mej åt min underbara dotter <3

Mat dax

Nu blir det mat dags :) En liten hungrig Elina, och en hungrig mamma <3 Så nu blir det mat, sen lite mys och bus.. Får se hur kvällen blir, men tror att det blir en tidig kväll för lillan. Och i så fall blir det en lugn kväll för min del med. Men det får jag återkomma med. För såpass mycket om det vet jag inte ännu :) Så tjing så länge!!

<3

För varje dag som går, känner jag mera och mera liv inne i magen. Och för varje dag som går, lär sig Elina nya saker. Så det känns underbart <3 Nu blir det lite vardags sysslor och blöj byte!! (intressant va)

Solen

Sitter och funderar på vad vi ska hitta på i dag:) Efter lunch blir det iallafall att gå en promenad. Solen tittar ju till och med fram idag, vilket var längesen, så ut en sväng, det är ett måste :)

halv frukost

Då har vi ätit frukost :) Eller ja åt väl inte så mycket, men Ellie åt ganska så mycket :) Duktig liten tjej på att äta vill jag lova. <3 Nu sitter och och har fastnat framför tv:n hehe. Helt inne, men ser även att hon håller på att somna. Min lilla tröttis..Blir väl en tupp lur snart för henne, och då ska jag göra mej en ordentlig macka jag med. :) för jag känner faktiskt att jag behöver det. Eller jag känner inte att jag e hungrig och måste ha en macka i magen. Men borde äta i allafall :)  

Gosig

En lugn och mysig morron <3 Lillan är jätte gosig och kramas hela tiden, mysigt värre.. Har haft jätte mycket drömmar i natt, vaknat flera gånger. Inte alls roligt, men nu är man vaken sen ett tag tillbaka. Ska just till att äta frukost. (kan tänka mej att lillan med e hungrig) Hon äter jämnt, spelar ingen roll att hon åt en hel välling flaska för en kvart sen :P Hehe. Så nu blire frulle bulle, sen lite mys, och sen en massa lek och bus <3

God natt !

Näe, nu blir det att börja tänka på refrengen. Borsta gaddarna, plocka lite och så blir det sängen för min del. Är trött, men inte såpass trött att somna heller,  men ska iallafall lägga mej och försöka sova. I morron har vi ingenting planerat, blir väl att gå ut en sväng och annars bara ta det lugnt skulle jag tippa på. God natt !

....

Jag har tänkt, tänkt och återigen tänkt, ja, hela kvällen har jag klurat och funderat.. Och hur jag en vrider och vänder på det, så kommer jag iallafall bara fram till en sak !! Så då är det nog det rätta jag kommer fram till. Eller är det så? En del av mej tycker en sak, medans en annan del av mej vill en helt annan. Hmm, ja, vissa saker e inte alltid lätta. hmm, får fundera vidare...

Jag står för det

Det är juh kul att folk läser min blogg och så, men om ni nu som "vissa", bara läser för att få info, och sen snacka runt om mej och mitt liv, så kan ni juh lägga av att läsa och skaffa er ett eget liv kanske !? Vore väl på tiden en att snacka om alla andra till allt och alla.. Bara så patetiskt !! Jag står för den jag är, jag står för det jag gör, jag tycker och tänker  som jag vill, och står ni inte ut med det, så sluta läs, sluta låssas bry er, sluta bara låssas vara någon ni inte är, ingen tjänar något på det. Jag är tydligen bra mognare en vad vissa någonsin kommer att bli, oavsätt ålder !! Ta hand om era egna liv, och sluta bry er om alla andras liv, bättre att få ordning på sitt eget, innan man snackar och lägger sig i andras. Bara min åsikt ! (och jag står för det med)

Pigg och glad


Mammas CharmTroll <3 Vi har just ätit god mat, och nu lyssnar vi på lite musik och leker. Och vid sju ska vi varva ner och göra kväller för oss. Hon börjar kännas lite vaarm tycker jag, hoppas hon slipper feber bara :/ Hon har ju just blivit av med den juh. (men man kan få feber av sprutorna tyvär) Och det har hon fått varje gång vi tagit spruta. Men hoppas verkligen hon slipper det nu, för nu e hon glad och pigg i allafall :)

Äntligen hemma :)

Vi har just kommit hem, har haft en fartfylld dag kan jag lova. Började dagen med att ta det lite lugnt, men sen bar det av ner på BVC, där det blev 1års kontroll, och så två sprutor :S Lillan var helt galen redan innan sprutorna. Ville inte väga sig, inte mäta sig, hon ville inte kolla öronen, näe hon ville inget alls faktiskt. Men en blev det hem till farmor, äta lite och så vidare till förskolan :) Där hon gapade och var vildast av alla. Hehe. Mammas lilla sötnos <3 Har även hunnit med att handla, och lite vardagligt skit med :P

full rulle i dag

Sitter här och har morron mys med Ellie. Snart dags att klä på oss, kl:11 ska vi vara ner på BVC, men innan det tänkte jag om vi skulle hinna in på banken, annars får ja ta banken efteråt, inte hela världen!! Hehe.. Sen ska vi juh hinna handla och äta och göra allt annat. Och jag har faktiskt inte ens någon lust att gå ut i det hära slask vädret med dugg regns vädret. Bläcsh !! Men nu måste jag fortsätta att fixa i ordning, skötväska, vagnen och allt annat innan vi sticker ut :) Lär inte skriva så mycket under dagen , men uppdaterar senare på eftermiddagen eller tidig kväll=)

24

Oj, vad tiden går fort, nu menar jag inte att klockan går fort, utan tiden av min graviditet! Jag går redan in i vecka 24, har inte ens tänkt att jag är över halva tiden gången. Men det känns faktiskt jätte bra. Magen växer så det knakar, och lillen innuti sparkar och vänder sig hela tiden känns det som. <3 Underbart !! Och även min lilla prinsessa Elina växer så det knakar. Hon sover så sött just nu, och det ska jag med snart gå och göra, så jag orkar med morrondagens äventyr :) Men vi ses och hörs !

Att göra

Har just lagt Elina, och nu står disken och väntar på mej. (har igentligen ingen lust alls) Men orkar heller inte se disken stå där heller, och skönare att göra det nu, en att se skiten igen direkt man vaknar. :P Hehe. Och så har vi en del att göra i morron med för den delen.

1: Bvc (1års kontroll)
2: Banken
3: Öppnaförskolan
4: Laga lite matlådor åt Elina
5: Handla
6: Fixa i ordning en av garderoberna.

Allt detta ska hinnas. :) Inte för att det sista e ett måste igentligen, men jag vill och då blir det så :) Hehe. Näe nu ska jag ta tag i disken sen blir det tv-tittande och mys för mej själv. Eller ska jag fixa mina naglar så det blir gjort kanske? Hmm,beror på hur trött jag är/blir. See You!


bilder





Nu är det snart sovdags för min prinsessa att lägga sig <3

yrsel

Shiiit, vad snurrig jag är. Tror jag måste börja med järn tabletter igen:S Läskigt när det blir så här, och så huvudvärk på det med-- :( nu ska jag lägga mej på golvet och leka lite med Elina :) Hoppas på att yrseln försvinner snart!!

tråkigt

Lyckas INTE få in bilderna på dator. Att det ALLTID ska vaea något strul med kameran eller att det inte går att föra över bilder. *suck* Men får väl försöka senare "igen".. Hoppas på att det fungerar ! Trååkigt att ej kunna lägga in bilder på bloggen..

Fin fint

Sitter och klurar på hur jag ska göra om båda garderoberna här hemma. Hehe, tror att en blir en data höra (data garderob) Med hyllor för filmerna och de med, tror det skulle bli mysigt, vill nog även sätta lite färg där inne. Men det är inte det nödvändigaste, och då kan jag inte på börja det påengång heller. Och den andra blir min garderob för både kläder och så en hörna med smink och speglar. Tror det blir bra. Får se om jag påbörjar någon av garderoberna i dag. Annars är det bara det vardagliga som kommer göras !! Och så kommer jag sätta upp två ljus grejer i fönstret med :) (kommer bli skit fint)

Sova kanske?

Saknar redan T-hälla. Helt sjukt vad endag kan göra :) Måste dit snart igen känner jag. Känner mej mera levande där borta, gladare, piggare och mer positiv när det gäller allt.. Försöker just föra över lite bilder från kameran, men minnes kortet e ju helt knas juh. Men prövar om en stund "igen".. Nu ser jag att Lillan börjar bli lite trött så ska väl se om hon vill sova lite granna <3


Lugn dag i dag

Ellie sitter och spelar på sin keybord/piano :) Väldigt vackert. Hehe, och så trummar hon med handen på golvet. En liten musik tjej <3 Hon älskar musik, all musik, hon blir helt sprallig och ska fara omkring överallt :) Så himlans söt. Idag blir en lugn dag, för i morron har vi en massa äventyr framför oss.. Nu ska vi kolla lite på tv och bara mysa !


Nice

Blä, usch! Vissa saker vill och måste man bara få göra själv. Jag är sådan i allafall! Och just nu håller jag på att klia sönder mej själv med :S *suck* Inte varken kul, eller skönt..Och så har jag stora, stora stora, jätte stora planer som kommer bli/hända/ske framöver. Längtar ! Så nice!


Kameran?

Lovade juh att bli bättre på att lägga upp bilder och så. Men nu e kameran spårlöst försvunnen ? Helt sjukt och skumt och konstigt att jag kan lägga den på så knasiga ställen att jag aldrig ska kunna hitta den :P Hehe. Men ska leta som en galning bara lillan somnat sen. Så ska jag hålla mitt löfte från och med när jag hittar den :) Lovar !! Hehe.

Pappa och Bettan <3

Tillbaka i hallsta "igen" !! Har haft det riktigt underbart toppen mega skönt hemma hos pappa och bettan. Ätit god mat och pratat, umgåtts och bara haft trevligt!! Tack Pappa, Tack Bettan för Elinas fina filt, och den jätte fina Rosa åkpåsen :) Och så tackar elina självklart för den vita fins mjukis snutte kaninen hon fått idag, när vi var på tuna park :) Kommer snart och hälsar på igen, och stannar någon/några nätter. Träffar lite mera vänner och släkt.. Jag har världens bästa och underbaraste pappa <3 (och bettan)


Underbart skönt

Har haft en toppen dag med min lilla Ellie, här i t-hälla <3 Vi har ätit god mat här hemma hos moffa och bettan :) (mumsigt) Och så har vi promenerat och besökt Emelie och lilla Vincent. Elina tyckte bra om lill prinsen.. Är inne i gästrummet och kollar facebook snabbt och slänger in en blogg. Elina äter juh glass med moffar så tänkte passa på :) Men nu är det dags för pluttis att lägga sig. Så ska mysa med henne nu <3

Packa lite

´God morron, god morron, Tyvär har jag inte haft några vaken roliga eller undebart förtrollande drömmar. Men har sovit bra i allafall. Lillan sitter på golvet och leker.. Ser verkligen härligt ut att vara så dära liten och bara sitta och plocka med lite små saker och njuta :) Blir en snabb dusch snart, sen packa lite granna (pack för en.två nätter bara) Går juh snabbare en snabbast att göra.. Vilket är skönt, så datan lär jag inte ha tid med under denna dag !

Saknar

ÅÅhhhhh!! i bland önskar jag att jag bara kunde fly den såkallade verkligheten.. Men det går juh absolut INTE att göra det heller, man kan inte bara fly problemen..Dom finns kvar när man kommer tillbaka med.. Det är så verkligheten ser ut som vuxen.. Men ibland önskar jag bara att jag hade dom jag verkligen kan prata med såpass nära att jag bara kunde gå över, eller att dom kunde komma hit direkt. <3 I morron blir det T-hälla/E-tuna, att stanna kvar där, att umgås, att bara ha det bra. Låta Elina leka med NYA vänner, och jag träffa mina underbara vänner, min familj/släkt!! Jag behöver det! Känner bara att det är något jag borde göra oftare en vad jag gör..

Åter "igen" less

Less, less och så himla less. Och jag kan ej prata om detta på bloggen!! Skit samma, lillan sover en stund, ska snart väcka henne, så hon kan sova i kväll med sen.. <3

Äventyr

Näe, fy fasen ! Vissa dagar är fan förjävliga. Och andra e hyffsade, men få dagar är riktigt, riktigt bra.. Men denna helg ska INGEN få förstöra för mej, men längtar tills det är NY vecka, nya dagar, och nya möjligheter.. Nästa vecka blir det även bvc med lill plutttan <3 Lite försenad 1 års kontroll :) Nu har jag varken tid, lust eller ork med bloggen. Ska packa lite och fixa lite lagom. Sen bär det av på äventyr!!

Lillan

Natten blev inte så underbar som jag hoppats på, inga magiska drömmar, och så vaknade jag typ 5 gånger, olika tidpunkter då Ellie vaknade och bara skrek. (tror hon har mardrömmar) För det går över då man klappar henne lite och pratar lite, så somnar hon om direkt.. Även legat konstigt, så jag har jätte ont i svanken, så det sträcker ner mot benet. Jobbigt värre. Och lillan ville upp i tid i dag :) Vilket inte är allt för vanligt <3 Fast, hade inte heller räknat med något annat heller. Men i allafall :)

Underbara

Har stora planer, men är det bara drömmar kanske? Eller kommer det bli så som jag tycker/tänker och vill? Hmm, ja det är den stora frågan just nu.. Aja, antingen i morron eller på  lördag åker vi till T-hälla, ska hälsa på pappa och bettan <3 Underbart! Och så till tuna park med :) Får se om jag blir kvar i e-tuna/t-hälla några dagar eventuellt. Vore skönt/kul att träffa släkt och vänner <3 Låta Ellie leka av sig med vännernas barn :) Nu blir det sängen och fara till drömmarnas underbara värld ! Har haft så magiska drömmar dom senaste nätterna att ja bara längtar till sängen nu :) Sweet Dreams <3


inte bra

Sorry, för taskig uppodatering. Men har ej haft tid med datorn. Och så e jag på kasst humör med. Så då blir det bara en massa tråkigheter som skrivs. Och sån e varken kul att skriva, eller läsa!! Därför låter jag hellre bli.. Nu ska jag lägga lillan och sen blir det nog film. (kanske fixar headern) beror på om jag blir på bättre humör med..

Damsugaren

Har just ätit mat. Mums ! Känns som jag bara pratar mat här ;) haha. Fast Elina ville inte alls ha mat, men vindruvor och klementin ville hon ha. Så hon fick äta det den här gången. Men hon lär juh vilja ha riktig mat om en stund skulle jag tro, man står sig inte på frukt så himla länge. Men men nu ska jag fortsätta att försöka dammsuga golven (blir nog bara sop borsten just nu) Hon är verkligen livrädd så fort hon ser dammsugaren.

Tjing

Jo just ja :) Jag gav aldrig upp och hittade allt, och nu har jag Photoshop "igen". Så i kväll ska jag på börja en NY header, får se om jag orkar göra den klar till och med, men på börja den ska jag göra i allafall :) Är så less på min att jag verkligen måste ha en NY :)


Hej hopp

Sitter och snegler lite snätt och lite smått på våra bästa år, hehe, och lillan kryper runt som en tok överallt här i vardags rummet <3 Ska snart dammsuga lite (om det går) Elina är så rädd för dammsugaren, så får se hur det går, men det måste göras i allafall!! Och så ska vi ut och leka med, finns en massa saker vi bör hinna med i dag. :) Får se hur och om vi hinner med allt, men det mesta lär vi nog hinna med, skulle jag tippa på :) Men dock har jag ingen bild att bjuda på, så hära på morron kvisten, men kommer bilder senare på dagen :) Hej hopp så länge!!

stjärnor

Sitter och kollar på "i taket lyser stjärnorna", inte direkt jätte bra, men ändå så är den bra. Hmm låter lite skumt kanske, men filmen berör. Och nu ska jag fortsätta att se klart den, sen blir det sängen för min del!

Suckar högt på ALLT

En övertrött dotter som vägrar somna, själv är jag hungrig som en tok. Så måste göra mej lite kvälls mat(kvällsmacka) eller något..Ont lite här och där, men det är smällar man får ta när man är gravid!! Får heller inte någon ordning på photoshop, och snart ger jag upp med det med. Bloggen får väl se ut så här för alltid ! *suck*

Gratis ?

Lillan ville visst inte somna, inte alls, hon sitter här på golvet och leker i stället.. Hehe, min lilla sötnos <3 Och själv försöker jag fixa så photoshop fungerar, men inte det lättaste.. Men vill juh inte ge upp, vill verkligen ha en NY header.. Några tips på andra program som e bra, helst gratis ? :) Här kommer lite bilder på mitt lilla charmtroll :) Sista bilden var det pyjamas dags :) Och nu börjar hon bli en liten trötter igen <3






orka

Lillan ligger och håller på att somna. Hon är inte alls pigg nu mot kvällen.. Hoppas min lilla flicka blir frisk snart!!<3 Blev aldrig att måla naglarna i går, får se om jag hinner/orkar göra det ikväll i stället :) Hehe.. Det visar sig. Blir iallafalll att kolla på ännu en svensk film senare ikväll. Mer om det får ni veta senare.

bild

Så här blev Toan :) (intressant) haha. Synd att ni inte kan känna doften av typ citrus ;) Syns juh inte ens hur rent och fint det blev, men syns heller inget smutts:)




Broccoli soppan dög

Blir ingen pulka utflykt för oss, nu har Ellie hög feber ige :( Stackars liten! Och jag måste se till att hitta kamera sladden, då det bara inte fungerar att sätta in minneskortet i datan längre. Elinas hem lagade fiskgrattäng dög inte att äta för henne, men min broccoli soppa dög åt henne :) Haha, så söt, hon bara satt och gapade efter mera hela tiden :) Så hon fick äta soppan med mej. Så länge hon får i sig mat så är jag nöjd i allafall. Nu sitter och och läser boken om tuff tuff tåget <3 Eller bläddrar så försiktigt i boken i allafall. Mammas sötnos <3

Minnet

Nu är även Toan städad och klar :) Och jag väntar på att min lilla flicka ska vakna så vu kan gå ut och åka lite pulka en stund.. Sitter även och klurar på vad som just hände med minnet i kameran? Hmm, skumt, nu kan jag inte bara stoppa in minnes kortet i datan och lägga över bilder, bara så dära helt plötsligt. Hade faktiskt tagit lite bilder nu och så. Men dom får väl vänta då. Inte hela världen.


Städ firma

Så dära. Lillan sover, och jag har just gjort så att köket glänser och skiner ! Blev jätte fint, dock sa det dam,sugas och skuras, men det får vänta, för nu är det vardags rummet som ska tömmas på leksaker och skit, hehe. Eller först ska jag ta toaletten, den e så lite att det går på ett litet tjillevipp :) Så nu ska jag fortsätta agera städfirna ;) (jag har dock inte hunnit med att ta några bilder) Så därför får det bli ännu ett inlägg utan bild. Vill inte bara sätta in vilken bild som helst lixom, då är det juh inte så roligt :P


Ingen bild

Städar och plockar lite, lillan har nästan somnat. Så nu blir det lugnt en stund, ska slänga i hop lite käk, och fortsätta att plocka lite granna..Får passa på medans lillplutt e lugn och annars när hon sover :) Tror det blir soppa och mjukt bröd till lunch för min del :) Och i kväll blir det lassagne <3 mums!


Komentera

På sista tiden har jag fått en hel del NYA läsare (vilket är jätte trevligt och roligt) Vill gärna veta vilka alla är, så tycker ni ska skriva en komentar i detta inlägg, så jag vet vilka ni är :) Och så att ja kanske kan kolla in era bloggar? Fick även en komentar att min blogg är bra och grym på alla sätt, men att den skulle vara ännu bättre om jag hade med bilder oftare, så det ska jag försöka bättra mej på <3 Hädan efter ska kameran med överallt, trots att det inte e någon särskillt bra kamera jag använder mej av, men den duger i allafall :)

frukost

God morron allesammans :) Har fått sova hela natten, och det var verkligen så himla underbart skönt! Känner mej så himla utvilad och pigg i dag. Elina leker, och själv ska jag trycka i mej lite frukost :) Mums ! Tekakor med smör, "lite gräslöks ost", korv och paprika <3


äntligen

Änyligen har min lilla flicka somnat.. Skönt! Och själv äter jag en natt macka :) Mums!! Sen blire sängen för min del med.. Och det ska verkligen bli underbart skönt att sova, och så hoppas jag att jaf får sova hela denna natten med, vore pricken över iet;)

film nr2

Sitter fortfarande med Elina som verkligen tvär vägrar att sova, fast hon gnuggar sig i ögonen som en tok, och så gäspar hon hela tiden med. Suck! Börjar bli riktigt trött jag med (fast det har jag vart hela dagen iof..) Men har även kollat på en svensk film i dag med. Det blev "linas kvällsbok", haha, den duger att se på och tycker den  e lite små rolig faktiskt..Men inte någon film jag skulle se flera gånger om iallafall;)

hej svejs

Ja ha, Elina är jätte trött, men vägrar dock att somna. Hmm, inte så lätt att få henne att somna när hon blivit så himla bestämd!! Men nog ska det gå, för jag kommer inte ge upp:) Senare, om hon nu somnar inom ett par timmar, så ska jag försöka hinna fixa en NY header till bloggen, eller i allafall påbörja en, och så måla naglarna, men får se vad jag hinner och inte ;) Nu ska ja lägga lillan ! Så hej svejs så länge

rena och fina

Har just ducshat med Elina. Så nu har vi pyjamas mys <3 Snart välling dags för lillan, och hoppas på att hon vill lägga sig i tiid idag :) I så fall ska jag måla naglarna och ha kvälls mys med mej själv.. Plutt sitter och myser med sin docka just nu. Sitter där och bara ser så dära jäkla söt ut <3

Kallt, mörkt och långt

Sitter här och blev sjukt jäkla sugen på Taco's bara så där från ingenstans, och så är jag även skit sugen på Oboy?! (brukar aldrig dricka det) Och självklart har jag inget av det hemma heller. Finns godis, bullar, kakor, popcorn och en massa annat så kallat gott, men inte något av det jag e sugen på ;) Hehe. Men ska snart ta mej en macka med något gott pålägg och paprika på :) Det får duga det med. Vad ska man göra när man inte har det man e sugen på hemma och man inte orkar gå till affären då det e mörkt, kallt och långt att gå :P

Fikat

Sådära, har hunnit med att handla, ätit och en massa annat sen tidigare när jag skrev, och så har vi haft främmande, och fikat och druckit kaffe med. Fast Elina drack saft ! (drack och drack spottade ut all saft) Hehe. Nu börjar hon bli trött och gnällig. Så blir en liten tupplur för hennes del, men bara en snabb lur, annars kommer hon aldrig kunna somna ikväll:P

Dygnet Runt

Näe, nu måste vi ta oss ner på affären, och sen blir det hem och fixa och leka här hemma. Blir en lugn dag även i dag. Mora träsk är på tv:n "igen", snacka om att jag kommer kunna dom här låtarna snart ;) Haha. Men det gör inget, då kan jag juh sjunga dygnet runt för Ellie <3

Tjing Tjing

Helt slut efter denna natten. Trött som en tok och det är Elina med.. Elina har vaknat typ en gång i timmen under hela natten. Annars brukar hon ju vara så duktig att sova hela nätterna. Men det har väl med febern att göra kanske..Och att hon e förkyld kanske. aja, hoppas att jag får sova nu natten som kommer. Eller att jag kan vila lite på dagen (om hon sover middag) Men då måste jag plocka och fixa här hemma, så får vänta tills i kväll och hoppas på att hon somnar tidigt så jag med kan lägga mej tidigt :)

Kvälls macka

Har just lagt Elina "igen". Hon vaknade då jag skulle lägga ner henne. Men nu sover hon som en stock och jag ska ta mej en kvälls macka och slå på en film, får väl se hur länge ja orkar kolla, eller om jag orkar kolla klart kanske. Blir en svensk film även nu, så två stycken denna dag, får nog rota fram lite mera sådanna filmer ;) Hehe.. Näe, nu väntar tv:n, kvällsmacka, Te'e och sen sängen. Sweet Dreams !

sanning

Har faktisk inte ens berättat att ja redan sätt en svensk film för en stund sen. Blev en film jag verkligen älskade i yngre tonåren. Nämligen "Sanning eller Konsekvens". Fast förstår dock inte hur jag verkligen kunnat älska denna filmen, för nu när jag tittade och inte sätt den på flera år så tyckte jag INTE alls att den var särskillt bra, men kul att kolla tillbakam kom fram en massa gamla minnen med, så det var juh positivt!!

i min famn

Lillan har just somnat i min famn, helt slut är hon.. Får se om hon vaknar nu när jag ska försöka lägga ner henne i hennes säng. (hon brukar vakna till och vilja vara vaken en stund till) Men det återstår att se !! Hörs senare..

Busig !








saft

Sitter med en kokhet liten Elina i famnen. Min stackars lilla flicka är helt slö. Blir till att fortsätta mysa ännu mera nu då <3 Fast blir juh helt dyngsur av att ha henne i famnen.. Hoppas hon är feberfrii igen i morron, vore toppen. Nu ska vi dricka saft och äta kaka :) Om hon nu vill få i sig det vill säga.

Photoshop

Äter Hallon kräm ! (mumsigt) Brukar inte vara så himla förtjust i kräm, men nu var jag så sugen och det är himlans gott faktiskt. Lillan sover lite middag och jag ska fixa lite granna. Inget ovanligt, men måste juh. Hmm, och så ska jag väl se till att fixa in photoshop programmet på datan igen med, för e så less på denna header att jag banne mej måste ha en NY snart :)

Tråkigt tråkigt

Har just fått för mej att jag ska baka lite choklad bollar :) Fast, igentligen finns det ingen anledning då jag inte alls är sugen på det, men kommer äta typ bara för att det finns. Känns juh lite smått onödigt kanske. Och med tanke på att det finns massa fika bröd kvar sedan kalaset i går. Bullar, typ 4-5 olika sorters kakor, glass, och till och med tårta kvar. Så skiter jag nog i det, eftersom jag inte ens äter det som redan finns hemma, kanske jag ska skita i att baka i stället. Hmm, får se hur jag gör, har juh så dära jätte tråkigt.

Sötis <3


Detta är vad jag rekomenderar till barnen. Tror att det är roligt för båda stor och små. Inte hur stora barn som helst, men Elina älskar det, och jag vet flera 5-6 åringar som med gillar det :) Så detta är en perfekt samlig för dom små och även när dom blir lite större.. Elina sitter på golvet och dansar framför tv:n <3 Sötis <3

Mora Träsk

Blir en inne dag för våran del idag, Elina är jätte hängig och har feber. Så ställer in planerna för dagen. (även fast vi igentligen måste ner på samhället) Men det är som det är. Nu sitter vi och lyssnar på musik och myser <3 Fast Ellie vill helrre mysa med fanta flaskan en med mej :S Haha. Min lilla sötnos. Musiken fick hon i går när hon fyllde år, mora träsk boxen med totalt fyra skivor (filmer) Där dom sjunger och gör massa olika rörelser till dom olika låtarna :) Min lilla flicka älskar detta !! Sweet ! Och tack till gudfar Peter som hon fick denn a mora träsk samling av :)

Filmer

Sitter och snegler lite snätt på tv:n, kanal 3, "våra bästa år" ;) Haha. Så dåligt att det är bra, fast det aldrig går frammåt.. Sitter även och går igenom gamla filmer. (har en jäkla massa filmer kan jag lova) Men har tagit ut några stycken, så någon ska jag se på i kväll, en i morron kväll och så fortsätta så ända till torsdag kväll :) Och Det är bara svenska filmer jag valt ut, och typ såkallade "Ungdomsfilmer". Får se vilken jag väljer i kväll. Men ska bli kul och kolla på det jag tyckte om i yngre tonåren och när jag var yngre en nu i alalfall. Kansek fortfarande älskar/gillar dom filmerna, vem vet? Tjingeling!!

ont

Morron, morron :) Har sovit som en kratta i natt :S Elina har vaknat massor av gånger, så nu sitter jag här med en trött och hängig liten tjej. Och själv har jad värsta ont i skallen!! Och så har jag massor som måste fixas i dag med.. *suck*. Har bara lust att sitta inne och ta det lugnt och mysa med min lilla flicka<3 Men så blir det inte.


stackarn

Skulle just gå och lägga mej då lillan vaknade och gnällde som en liten tok. Stackaren har 39 graders feber, e kokhet :( Inte konstigt att hon gnäller. Så nu blire mys med lillan i min säng <3 Sen sova för min del :)

Engelska

Sitter och kollar på wallander, och är proppmätt efter den feta pizzan som ja inte ens orkade äta upp ;) Hehe. Känns så skönt att bara varva ner och ta det lugnt. Och snart ska jag krypa ner i sängen efter denna fartfyllda dag :) Plus att jag har en massa ärenden på samhället att uträtta i morron med. Så måste vara pigg !! Lillan sover så sött och lillen i magen sparkar och lever loppan <3 Och förövrigt så har jag fortfarande ont i tanden, tror även den är lös, så nu måste jag verkligen få en akut tid till tandläkaren, vare sig dom vill eller INTE ! Sweet Dreams see you to morrow ;)

Allt :)

Så dära, nu är man snabb med. Städat klart, ända jag inte gjort är att dammsugit golvet, med tanke på att lillan sover, så tar jag det i morron i stället. Känner att jag har riktigt ont i svanken med, inte så konstigt då jag knapt hunnit sitta i dag :) Hehe, nu ska jag snart trycka i mej och moffa Pizza <3 (ibland får man unna sig snabb mat) Hehe. Och åter igen en massa tack till alla som förgyllt min dotters dag <3 Och tack för alla presenter.

Snabblista på vad Elina fått!!

1: Docka
2: Speldosa
3: Massa kläder
4: Gung kanin (typ som en gunghäst fast en kanin) 
5: Hakklappar
6: Leksaks nyckelpiga
7: Leksaks tv som spelar
8: Vantar
9: Moraträsk box (dvd skivor då dom sjunger och visar rörelserna)
10: En massa andra leksaker och diverse :)

kalaset





Som sagt har det vart full späckat här hela långa dagen, och nu är det lugnt och skönt lillan håller på att somna med. Ska verkligen bli skönt att sätta sig och varva ner, efter denna kalas dag. Elina har fått en massa nya fina kläder och leksaker :) Har även agerat frisör idag :) Vilket gick jätte bra, klippte Elinas lilla kusin :D Skriver och berättar mera om en stund, för nu måste ja städa undan lite :) Ses och hörs!!




Grattis

Sitter och väntar på att det ska dyka upp gäster och att kalaset skall börja :) För det e ingen vanlig dag, för det e ingen vanlig dag i dag, för det är Lilla Elinas födelsedag i dag, hurra, hurra, hurra <3 Grattis min lilla solstråle, älskar dej <3

Full fart frammåt

En fartfylld dag har det vart, och är faktiskt fortfarande om jag ska vara helt ärlig. Men jag överlever, det är lugnt :) Hehe. Elinas paket är inslagna och klara. Och jag tror hon kommer tycka om sina Nya saker <3 Och hon lär juh få en hel del nya saker skulle jag tippa på :) Så i morron blir det fullt upp med kalas och främmande, samt en massa fikande <3 Underbart !! Så lär juh kanske inte vara så aktiv på bloggen under dagen, men i morron kväll kommer bilder på lillans kalas :)


Min skatt ! <3

Stod och diskade, och medans jag diskade satt Elina i sin barnstol och lekte. Samtidigt som ja diskade så sjöng jag för Elina. Och hon ylade och skrattade. Och så står jag där och fortsätter sjunga och så tänkte jag bara, vad tyst hon blev nu då. Haha, då har skruttan tvär slocknat i stolen <3 Och leksakerna låg slängda på golvet. Och ca 1 minut innan hade jag kollat på henne och då såg hon inge trött ut alls <3 Mammas sötnos vill sova sin skönhets sömn innan 1 års kalaset i morron :)


Ett steg

Har haft en fullspäckad dag, med massor att göra, och är långt i från klar med. Snart ska vi åka till Ica MAXI i västerås. Handla lite smått som vi glömt. Hehe. Och så är tvätt stugan klar snart med. (skönt) Jobbigt att springa upp och ner som en tok när det e snö kaous ute ;) Men allting går, och ingenting är omöjligt ;) När vi kommer hem från Maxi, blir det bull bak och så ska jag förbereda lite med tårtorna och städa det sista. Och så städa garderoberna med. (även om ingen mer en jag själv springer där) Vill ha det fint överallt och inte bara halv städat :P Så det är vad min kväll består av :) Lillan leker hej vilt överallt.. Och så ställer hon sig upp utan att hålla i sig. Så himla söt ! Men hon är för feg för att ta några steg. Blir max ett steg :)

Denna dag

Som vanligt har vi haft morron mys <3 Det har vuu juh varje morron. Nu börjar pluttis bli trött. Och när hon sovit blir det in till stan och handla allt som e kvar. Sen hem och städa/tvätta och fixa i ordning bullar osv. Så jag /vi har en hel del att stå i under denna dagen :)

<3 Mycket

Nu blir det film och mys <3 Och så en kvälls macka med något mumsigt på med :) nam nam ! I morron blir det fullt upp med att förbereda Lillans kalas, alltså köpa hem alla tårt grejer, och alla kalas grejer :) Baka bullarna! Ja, mycket att fixa och dona med, och så har jag tvätt stugan på det med ;) Haha. Men lätt match juh! Sweet Dreams !

västerås

Har vart in till västerås en snabbis. :) Bullbak får jag göra i morron, då jag har allt utom det viktigaste hemma.. Har nämligen ingen jäst :S *Suck*. A ja, men det e juh inte hela världen heller, hinner juh i allafall göra det i vilket fall som helst. För hem bakade bullar ska det vara. Dom man köper e så torra. (enligt mej) Mina bullar e alltid så krämiga och goda <3 Brukar INTE skryta, men baka bullar kan jag iallafall:D


Tänk och tyck

Ibland blir man så galen, och just nu är jag känsligare en vad jag normalt sätt brukar, är väl alla hormoner kan jag tänka mej. Men Vill folk mej något, så kom till mej, eller ring mej om saker och ting !! Bättre att vara rak på sak, och fråga det ni vill direkt till mej i stället för att gå en massa bakvägar och jag ska få reda på det av andra människor ? Vad är det som är så svårt med det igentligen?? Ser absolut inga svårigheter alls med detta. Så kom till mej om det är något ni vill säga, tycker eller tänker om mej. Blir knappast sur, blir snarare gladare om folk vågar vara uppriktiga och stå för vad dom säger, tycker och tänker !

Lunch

Ska precis ge Elina lite lunch, och äta själv med för den delen. Sen ska hon sova lite middag min lilla tröttmössa <3 Får se vad denna dagen erbjuder mera en att baka bullar sen.. :) Men nu ska vi äta lunch som sagt ! Så bloggen får läggas åt sidan en stund. See You!!


Bus humör

Blev film i går, eller försökte se på film, den första gav jag upp, för den verkade skit dålig, den andra somnade jag nästan till, så det slutade med sängen, vilket var väldigt skönt!! Men har dock vaknat flera gånger i nat, så är inte alls pigg, har haft värsta konstigaste drömmarna, känns som jag drömt tio miljoner drömmar typ, och vissa var juh riktigt bra drömmar trots alla jobbiga drömmar.. :) Hehe. Näe men nu ska jag leka lite med Elina, hon är på värsta bus humöret!!

Det vet JAG

Sitter och kollar på någon dokumentär, läskigt värre är det. Men den slutar nu om några minuter, får se vad det blir att kolla på i kväll då, känner att det blir en tidig kväll, är jätte trött faktiskt. Kanske beror på graviditeten ? Brukar inte vara så här trött i allafall, hehe, men skönt att vara utvilad i morron med om ja nu somnar tidigt i kväll. Lill pluttis i magen lever loppan där inne just nu :) Skönt att känna hur han/hon lever om <3 Längtar tills Elinas lilla syskon kommer till världen <3 Elina kommer bli en jätte bra storasyster. Det vet jag !

Pottan


Att sitta på pottan är lite halv läskigt, men den är i allafall rolig att leka med ;) Sötnosen min <3

Tid för mej själv

Nu sover lillan, stackaren var helt slut. <3 Så nu ska jag ägna mej åt mej själv en stund. Ta bort nyårs nagellacket och sätta på en ansikts mask :) Ska bli skönt, men tänker inte måla naglarna i dag, för i morron ska det bakas bullar. (jag vet, skulle gjort det i dag) Men känns sent och börja med bull bak just nu, så tar det i morron i stället :)

gröpa i munnen

Efter över en vecka med tandvärk, så har jag nu tagit mod till mej, ska nämligen ringa tandläkaren i morron. Vill INTE, men känner att jag verkligen måste, kan inte gå och ha ont hur länge som helst. Känner mej bara grinig och sur på allt, tack vare denna jävla tand, så imorron blir det att ringa och få en tid.. (kommer dock inte gå dit helt ensam) Jag är en riktig fegis när det gäller tandläkaren.. Sist svimmade jag typ innan dom börjat gröpa i munnen på mej.. :S

Mums

Har vart på julgrans plundring med Elina i dag, hon tyckte det var jätte roligt att dansa och se alla människor. Och så fika förstås :) Hehe. (tror det heter julgrans plundring) Inte så noga, vi var där och hade trevligt i allafall. Nu har jag en trött liten tjej här brevid mej som står och säger, dadada bamama <3 Underbara lilla flicka, som blir ett år på söndag :) Och då blir det kalas för hela slanten, bjudit hit en massa släkt och vänner. Det tror jag Ellie kommer gilla, och så ska jag baka tårtor med :) Mums !

tips

Tack vare dåligt väder så blev det inge främmande för våran del i dag. Shiiit vad det snöar och yr ute, inte alls roligt väder juh.. Så vad ska  man hitta på i dag då? Något förslag?! <3


Tyst

Vet inte riktigt vad jag ska skriva just nu, ni kan ju bara gissa vilken kanal som rullar på här hemma just nu. Haha. Yes, 3:an, men kollar inte så intensivt då jag mest springer och säger AjAj åt elina, som e vildare en vildast just nu :) Haha. Är hon inte och river i julgranen, (som ja ska ta bort senare i dag) så jagar hon och sliter i katten, och gardinerna med mera. Så nu måste ja kolla det blev lite tyst här !  

Eller ?

Då är man mätt och belåten och ska till att plocka och städa lite, får främmande i morron förmiddag :) Och då är det skönt om allt redan e klart juh.. Sen blir det tv tittande (inget ovanligt kanske) Men man måste juh fördriva tiden på något sätt eller hur ??


ta BORT

Så dära, då har vi just kommit hem från barnkalaset :) Ellie är jätte trött. men blir inte så bra om hon ska sova nu, då kommer hon aldrig somna för kvällen sen. Så nu ska vi busa och leka så vi blir lite pigga och glada här hemma. Hehe!! Och bull bakning blir i morron kväll, orkade inte springa in på affären. (lite lat, jag vet) Ska även plocka bort julgranen i morron ! Så less på den, men ljus stakarna och stjärnorna i fönstren får vara kvar ett tag till :)

som det själv vill

Om ca en och en halv timma blir det kalas dags för våran del :) Foka och umgås lite granna!! Ska bli trevligt! Men innan det ska ja slänga i mej lite käk och fixa i ordning håret, då det står ut åt alla håll och kanter o har lockat till sig som det själv tyckte. Blä! Haha

Kalas

Ännu en dag med sovmorron. Och så har vi lite att göra i dag med, en av Elinas kusiner fyller nämligen år i dag, så vi ska på barnkalas.. Sen tror jag vi ska handla lite av baknings grejerna, tänkte baka bullar i kväll, eller i morron kväll så det är klart och gjort.. Men även handla lite annat till kalaset och lite annat som ska hem förståss. Och så senast på fredag måste vi åka in och handla Lill plutts present med <3 Vet vad jag ska köpa, så det tar inte någon längre tid alls :) Nu ska ja kolla lite på "våra bästa år", en serie som e så dålig, som aldrig går frammåt, men som jag ändå fastnat i ;)  


Sötnos

Lillan tyckte inte hon skulle somna, så hon ville vara vaken, och faktiskt så fick hon det med, så nu ska lillan och jag mysa på soffan, och jag tänkte försöka få henne att somna i famnen på mej medans ja ska kolla på livvakterna (har sätt den typ tio tal gånger) Men den e helt okej, och det var längesen jag såg den. Så, den filmen får det bli i kväll, och den går på tv, och då e filmen mycket bättre med. Hehe, iallafall enligt mej ;) Min sötnos gillar i allafall att visa hur stark hon är ! Hon spänner sig och tar i så honn blir helt röd <3 Haha sötnos !

magen

Plutt kollar i boken och myser med sin snuttis <3 Välling blir det för hennes del nu, sen sängen.. Själv ska jag äta köttförssås :) Och så blir det att kolla på någon film lite senare!! Lillen i magen har börjat leva loppan där inne med<3

Inköpslista

Håller på att skriver inköps lista, på vad som ska handlas till Elinas kalas. (jag vet att det e några dagar kvar) Men vill vara förberädd bara. Och så är deet skönt att veta vad som ska handlas med :) Slippa tänka på det i sista sekunden, för då glömmer man bara en massa saker. Vilket inte alls är roligt !!


Docka

Snart ska jag kolla på unga mödrar :) Like it ! Lillan står och vinglar på golvet. (men vågar inte ta några steg) Så söt hon är. Annars så är mitt humör inget bättre en tidigare. Men i morron ska allt vara på topp och så senast lördag ska jag ha bakat en massa bullar och kakor :) Firar Elinas födelsedag på söndag <3 Plutten växer så det bara knakar!! Och hon älskar sin docka med ! (bara så dära mitt i allt) ;)

??

Att vissa bara inte kan lyssna? Jag menar, hur jävla svårt kan det vara?! Snacka om att jag verkligen blir galen... Mera en så kan jag dock inte skriva om just nu !! Men nu vet jag vad jag kan göra åt saken. Känn på den du !!

Upp och Ned

Ellie, sitter så sött i sin puff och gosar med snuttis och bläddrar i en peterpan bok <3 Mysigt ser det ut!! Så himla söt, och hon verkar älskka böcker, även om hon bara ligger och tittar med boken upp och ned :) Sötnosen min.. Nu ska ja mysa med lillan och läsa boken på rätt sätt för henne <3 See You !

natten

Sitter och kollar på kanal 9 :P Händer faktiskt inte allsså ofta. Men nu är det Water boy, även om jag har sätt den massa gånger så tycker jag att den e stört skön, haha, man får skratta lite i allafall :P Sen blir det sängen och hoppas på en natt utan mardrömmar :S Har haft så mycket mardrömmar dom sista nätterna!

Stoa familjer

Sitter och kollar på familjen Annorlunda :) Älskar denna serie. Tycker dom verkar ha så mysiga familjer. Även om jag självinte skulle vilja ha så dära tio barn, men barn vill jag juh ha, och verkar jätte mysigt med stora familjer <3 

bläää

Har haft något i tandköttet eller mellan tänderna sedan nyårs afton. Suck! Men hur mycket jag en petar och borstar vill det inte försvinna, blir galen. Och nu börjar det göra jätte ont:/ Blir till att ringa tandläkaren! Ävenfast jag verkligen INTE vill dit, måste göra det endå!! Hatar att gå till tandläkaren!

Min <3

Elina sitter och leker så snällt med sin mockasin, och tuff tuff tåget och en gul leksakslåda :) Hehe, roliga saker. Men mockasinen verkar vara den basta att leka med, då hon även sitter och gosar med den. Min lilla flicka<3 

Lillan <3

Ja har världens underbaraste dotter <3 Var/är bara tvungen att skriva det. Så himla mysig ! Och snart blir min lilla plitt redan 1 år! Snacka om att tiden verkligen går fort.. Idag blir det att leka utomhus och bara ha en lugn och trevlig mysdag, iallafall så som vi bestämt nu ;) Men kan juh Även ändras om ja känner mej själv rätt :P

4:an

Sitter här med en trött liten tjej, så nu blir det välling för henne och sen sängen. Själv tänkte jag sätta mej och kolla på ARN som kommer på 4:an sen:)

Sorry

Har vart borta hela dagen, så har ej haft ork eller tid att blogga!! Och nu blire nog inge mera blogande för min del i dag heller. Har ingen lust, och inget att skriva. Sorry!

Morron dagen

Näe, nu får det räcka med tv tittande för ikväll, bara skit på tv:n så jag håller juh på att somna här på soffan, eller rättare sagt i fåtöljen :) Hehe, så det blir sängen för min del, så jag orkar upp med min lilla flicka i morron. Ska se om det finns något roligt att hitta på med henne, typ åka i väg och leka med några kompisar, eller kanske åka till busborgen eller liknande. Natti Natt ! Sov så gott <3

Bilder





Kom just på att jag inte alls lagt upp ultraljuds bilderna. Så här har ni dom <3 Svårt att avgöra om det blir en lillebror eller lillasyster till Elina <3 Vad tror ni ?


så dära

Har äntligen fått min lilla älskling att somna om<3 Nu ska dörren stängas så katt fan ej kan komma in och väcka henne igen.. Och själv ska ja ta en natt/kvälls macka :) Och så kolla lite på tv.

klar vaken

Så jävla less på katt fan att det inte är sant!! Hade lagt Elina, och hon sov vid åtta tiden, ca halv nio hoppar katten rätt upp på henne, så hon vaknade. Fick henne att somna om "igen", och hon han sova till kvart över nio och katt fan gör om samma sak igen!! Nu har jag fått nog av denna jävla katt och han ska väck ! Och jag menar det. Min dotter ska kunna sova utan att att behöva vakna med värsta paniken!! Nu är hon klar vaken igen :S 


fortet

Snart ska jag duja upp lite godsaker och kolla på fångarna på fortet :) Skönt! Det är ju bloggarnas lag med blandannat Foki och blondinbella. Ska bli skoj att se dom göra grejerna i dom olika cellerna (eller va det nu heter)

klar för ingenting

Sitter och funderar på vad vi ska göra för något i dag, mera en att leka och busa alltså ;) För det gör vi juh varje dag, vill ta det ganska lugnt, samtidigt vill jag juh göra något roligt med :) Tråkigt att bara vara här hemma och utanför där vi bor juh. Eller kan vara skönt med, men nu vill jag göra något, ska i allafall snygga till mej lite granna innan lill plutt vaknar "igen"..


Bror eller syster

Nu är den NYA almanackan uppsatt och i fylld :) Och denna dag har vart en lugn och bra dag att börja det nya året med<3 Lillan sover middag och jag håller på att kolla runt efter en bra födelsedags present åt min lilla plutt, som blir ett snart. (den 9 januari) Tänk att hon snart blir ett helt år :) Gud vad tiden går fort. Och så i maj får hon en lillebror eller lillasyster med :)

Hemma plan

Så dära, vi tog verkligen sov morron i dag, men det var riktigt skönt, elina vaknade vid 10.00 så snacka om lång sov morron :) Hehe. Underbart ! Inte så konstigt att hon ville sova länge, med tanke på att hon ville vara vaken så länge i natt.. I dag blir det en lugn dag, kanske hälsa på Elinas farmor en sväng, men annars bara en massa bus och lek på hemma plan <3

2011

Nu är det 2011 :) Och min huvudvärk släppte, så vi åkte till strömsholm och firade nyår med vänner, riktigt trevligt. Och lillan somnade strax innan 01.00 så hon var med och firade det nya året, och skrattade åt raketerna. Trodde hon skulle vara lite rädd, men nix :) Nu är man i allafall hemma och ligger på soffan och bara tar det lugnt ! Skålade med jordgubbs champange (alkoholfriiii) Men jätte god <3 Så nu hoppas jag att alla andra haft det lika trevligt som oss denna dag/kväll och natt. Nu väntar snart sängen. Så sov så gott !

RSS 2.0