Lite Bilder








<3

vaknade upp till ett strålande soligt väder. underbart!! Har haft minsta syrran på besök. jätte mysigt. och jätte roligt!

vi ska göra oss klara och knalla ut, vattna barnens lilla jordgubbs land, och leka och busa en massa. :) får se sen om vi knallar ner på samhället. Men kan vara mysigt att bara vara he vid oss med. Men det återstår att se.










Det blek sjukt gott

har haft en toppen dag, trots att vädret har vart knepigt. Ätit god mat, fick ju fyra fia fiskar när vi var iväg och fiskade. så det blev fisk, potatis, grönsaker och sås i dag. och barnen älskade det :)

kvällen har inte,vart helt lätt, då Ronja haft jordens magknip och skrikit och haft ont:( min lilla stackare.

men nu äntligen ska jag med krypa ner under täcket och försöka få mej lite sömn. Så även jag är pigg i morron.










Leos Lekland.

haft en toppen dag, och massa mys och skoj.. Har vart på Leo's Lekland i Västerås och busat av oss rejält, och ändå är mina barn helt klarvaken fortfarande... Medans jag däremot är helt slut. skulle typ somna direkt om ja la mej nu. hehe.

i morron bär det av ut och fiska :) så hoppas på massa fisk!




mysigt

haft en super mysig dag. Barnen har vart på dagis. sen tog vi en,sväng till lekparken. sen,vidare hem för å äta mellis, plaska och leka utomhus.

och när vi sedan satt och,åt kvälls mat kom helt plötsligt pappa/morfar och Bettan på besök:) trevligt! så då gick vi ut igen, cyklade och lekte.




massa bus

hej hopp. nu har jag en mobil som fungerar:) överlycklig!!

vi har haft en toppen mysig dag med massa lek och bus både inne och ute. och nu sover barnen så sött, medans jag ligger här och moffar chips , onyttigt men riktigt gott :)








RSS 2.0