Det känns skönt !

Haft en toppen dag i dag. Hälsat på Elina o Ronjas två kusiner här i hallsta. Grillat korv med några vänner och deras barn. Lekt o busat. Pratat, druckit kaffe. Och så ätit god kvällsmat. Barnen sover sen innan kl:19, så jag har hunnit med o köra ett kort tränings pass! Armar och rumpa. Shit, det tog på krafterna ! Hehe. Men det är kul å vara igång :) Ska snart kolla på tv en stund, och sen kör ja ett kortare magpass med.

Ja, jag vet vad ni tänker, inte ett till tränings freak, det finns redan alldeles för många, eller nått i den stilen. Me för tusan, jag tränar inte för att alla andra gör det, jag gör det för min egen skull! Jag e inte den som tränar stenhårt o sattsar på att bli ett muskel berg, inte alls. Jag vill bara bli lite fastare "igen", så som jag var innan ja vart gravid typ :) Och jag har inte haft mottivation förens nu år 2013, men nu när ja väl har det så ska ja köra på i den mån ja kan, vill och orkar :)

Nog pratat om träning ;) nu blir det ssofhäng framför tv:n !

Ord är inte bra ord..

God morron.

Solen skiner och allt ute skimrar i typ glitter:)) ser så fint ut. Men minus grader e det dock.

Har ätit frukost, och nu sitter barnen och sjunger i kör. Haha. Det låter sjukt gulligt:) dom sjunger helt olika låtar med. Hehe.


miixx.myshowroom.se

Hej "igen". Hehe. Tänkte upplysa er ALLA om att jag är med i en tävling som  Malin (MIIX) har på sin blogg. Man kan vinna valfri vara på en sida som har massa roliga, bra, och prisvärda saker :) Så tycker att ALLA som vill vinna ska klicka HÄR ! :) Och för övrigt så tycker ja även att ni ska börja läsa hennes blogg! För den är sjukt bra :)
 
 

Lugna puckar

Tjoho!

Haft ännu en lugn dag, Ellie mår inte hudra procent bra, men bättre mår hon iallafall. Men nu krånglar även lilla magen på henne "igen". Hoppas läkaren ringer och säger att dom hittad vad som orsakar hennes problem. Så man kan göra något åt det engång föralla !

Så dagen har bestått av film, mys, isglass, god mat och massa lek :) och städning! Så ingen som har klagat iallafall. Hehe. Och nu somnade barnen, så nu e det tyst som attans här. Och vad ska ja nu göra då ?
Ska kika runt lite här på datorn en stund, sen blire att kleta på en ansiktsmask och slappna av lite granna :)

Kl:21 blir det Falk :) (fast har sätt alla, så lär nog somna till filmen) Hehe.

<3 smaskens

Lördags lyx frukost:) det är ja värld! Hehe. Näe nu mys pys med mina små hjärtan<3


Lucky Me

Haft en hyffsat lugn dag. Då Ellie vart hängig o varm dåsig. Vägrat ätit. Men druckit har hon gjort.. Nu efter hon somnat så vaknade hon för en stund sen o spydde ner hela sängen:/

Lite halvt panik, ingen magsjuka hoppas jag verkligen..?! Nu ligger hon här bredvid mej. O ja känner att jag har magknip o diverse. Suck* ser inte så ljust ut detta.

Men men det är som det är. Och i morron bitti är det Västerås sjukhus kl:09 med Elina. Så skriver mera i morgon.

Sov så gott allesammans! För det ska vi försöka göra nu<3


Bara jag och mina hjärtan<3

Jag har blivit kass på att blogga måste ja erkänna! Hehe. Men ja har ju så mycket annat att göra. Och ja vad gör ja i stället då? Springer hit o dit kors o tvärs typ;) leker med kidzen, tvättar, städar, ritar o ja massa saker. O så e det väl lite så att jag inte har sådan lust att blogga längre..

I dag ringde dom från sjukhuset, och hade en tid redan i kväll? Men blev lite svårt dock. Men nu har Ellie tid kl 09.00 . Hoppas dom hittar varför hennes mage e som den är nu. Och i morron kl 09.10 har Ellie sitt första tandläkar besök. Men får se hur det blir, för Ellie är ganska hängig, matvägrar och börjar bli varm. Hoppas det e bättre i morron:)

Nu ska ja o mina små prinsessor mysa lite<3


Då tid och Nutid

Hallojsan :)

Har setat o ritat i över en timma nu, och så musik i öronen, underbart skönt ! Det e ren avslappning för mej, hehe. Näe, men nu blev det en paus och börja leta reda på någon vettig film att glo på tills man somnar. Känner att John Blund kommer komma o hälsa på mej tidigare en vanligt. Vilket ska bli riktigt skönt !

Och så har ja även gått igenom massa gamla bilder i dag. Ganska kul å kolla tillbaka i tiden. :)

Farbror doktorn

Hej å hå.

Nyss vart på läkarbesök på sjukhuset med min lilla Ellie. Det gick bra, till o med med blodprovet:) mammas duktiga tjej!! Nu e vi på väg hem igen, hämta Lill Busan från barnvakten. Sen hem o mysa<3 äta mat o leka lite innan det blir kvälls saga o sängen.

Har haft fel på blogg appen på telefonen så har inte kunnat blogga!

Kika instagram o leta reda på mej;) där lägger ju upp mera bilder o så.


Lite tungt!

I går blev det om möblerat i barnens rum, och det blev super fint:) försöker fortsätta röja i dag, men barnen har andra planer och bråkar med varandra. Så blir ute så mycket gjort för tillfället..

Senare kommer pappa(morfar) och Bettan hit. Ska umgås med barnen. Medans mamma (jag) ska på 50 års kalas :) barnen tjatar som små papegojor om Morfar o Bettan nu:) så dom ser fram emot att bli av med mej några timmar:) hehe.


Inte så märkvärdigt

Värst vad alla snackar o alla hjärtans dag då. Hehe. Är ja den enda som tycker det bara e ett affärs jippo för att affärerna ska tjäna mera pengar? Tycker man kan visa att man tycker om varandra vilken dag som helst?:) hehe eller har ja helt fel? Visst e det väl lite kul med olika högtids dager o så. Men själv skulle ja tycka det var mer speciellt att få en blomma eller liknande bara så där mitt i veckan utan att det var en speciell dag. Men hoppas alla iallafall får en bra dag i dag. <3 och ja vill ju inte vara sämre en alla andra så skickat lite glädje kramar till er alla från mej o mina små sessor<3


Grill och hockey

Yeehy! Hockey, haha, näe ja e inte så intresserad faktiskt. Roligare med trevligt sällskap:) hehe. Det e Djurgården mot vik. Och vik leder, även om ja hoppas på att Djurgården vinner;)

Dagen har vart helt okej, och har hunnit med en sväng i skogen o grillat korv o myst nu "igen" ;)


Underbarast<3


Massa snö, vinter o kallt.

Morrn morrn!
Riktigt snöigt och vinter "igen", gillar det inte.. Det kan ju vara skojigt med snö, men har fått nog av snö o vinter nu. Vill ha värme och sol. Slippa vinter kläderna vore inte helt fel:)

Har ätit frukost, o Ronja har redan hunnit med massa hyss, hon e vildare en Emil i lönneberga hehe.

Nu kollar vi på sagosnuttar från Astrid Lindgren. Just nu e det Lotta på bråkmakar gatan.

Efter lunch ska vi o leka lite med Denize :) hon e typ lika gamal som Elina! Skiljer en månad bara.

Sen vid halv tre är det treårs koll på BVC med Ellie<3 Sen får vi se vad vi hittar på mer.


Super smaskens

Hejsan hoppsan..

Skrev ett jätte långt inlägg tidigare i kväll från telefonen, men sen hände något o allt bara försvan ! *suck* aja, det är som det är med det. Inget ja dör av lixom.

Denna dag har vi vart o lekt med barnens kusiner här i hallsta. Vilket var jätte trevligt. Och dom hade skojigt så. Har även hunnit handlat lite, städat, lagat mat och donat.

Kvällsmaten i dag blev en kasslergrattäng. Tp som en vanlig potatis grattäng, men ja varvade med kassler bitar, lök, vitlök, chili, salt och peppar :) Super gott blev det, och så en egen gjord pizza sallad till det ! Super smaskigt :)

Barnen sover sen ett tag tillbaka. Så nu är det lugnt och tyst här, nästan lite för tyst tycker jag.. Hehe, själv har ja dragit ett träningspass, och tänkte snart ta en snabb dusch, och efter det blir det att på börja en ny skiss. Denna gången ska ja försöka skissa upp något till bästavännens pojkvän. (vill inte nämna vad en, men bild kommer att komma då den e klar, då både han och jag är nöjda med resultatet :)

Näe, nu ska ja återgå till verkligheten, ladda mp3:n och lite smått och gott. Så see you later ! ;)

Det blev en Karusell !

Ja, vad ska man säga om denna dagen igentligen ? Den har verkligen vart en bergochdahlbana så det heter duga..


Men kvällskvisten blev mysigare en mysigast ! Jag och mina små hjärtan åt gott, myste framför tv:n och mumsade popcorn<3 Nu sover dom sen kvart över sju, så jag sitter här o har lite små tråkigt. Men har hunnit med att färga underhåret :) Men måste färga på det ytterligare en gång, och sen även färga på överhåret ;) Hehe, näe ja vågade inte prova att färga hela håret i denna färgen, i fall det skulle bli katastrofalt ! Men som det ser ut nu så skulle ja nog ha vågat iallafall. Aja, nog om hår, nu ska ja kolla om ja hittar någon bra film att glo på en stund, och så äta upp popcornen som e kvar ! :)

Wow.

God morron.

Tänk vad en dröm kan göra en glad. Drömde en riktigt härlig dröm i natt. Och vaknade med ett leende på läpparna. Underbart! Synd dock att det bara var en dröm.

Ska snart äta lite frukost mys, rostade smörgåsar med skinka och ost. Lite gurka och paprika. Yoggi, äppel juice, mjölk, puffar, knäckebröd, mm. Men hallå? Stopp ett tag nu. Inte tror ni på allvar att ja får i mej allt det?? Haha. Äter lite av något här typ. Men plockar fram massor för att man ska kunna välja det man vill:) hehe..

Vad ska man hitta på i dag då?


Pausat hit och dit och här o där!

En dag med påhittar sagor. Kaffe rep hos både den ena och den andra. Blåst små jävlar ute idag, Inge skönt alls. Så har mest fått tiden att gå innomhus idag. Med fika, mat, lek och stoj. Dansat o lyssnat på musik och massa smått och gått..

Just nu sitter ja här o väntar på att Elina ska somna, men det e tusen frågor på henne, och alltid ska hon fråga "varför" vad det en gäller nu för tiden. Det e väl en sån period nu har ja fått för mej. Ronja sover sen en bra stund tillbaka.

Och min kväll blir jävulskt lugn idag. Har ingen ork till något. Ska slänga mej raklång på soffan och bara slappa ett tag. Sen förflytta mej till sängen för å invänta John blund. Dock har ja sovit helt sjukt dåligt sista nätterna. Lite halv drygt, hoppas det blir ändring på det i natt så att ja blir piggare:)


Jag ser det snöar

I dag efter att vi hämtat Ellie från dagis drog vi ut i skogen o grilla korv, lekte i snön o byggde snögubbe och snö lyktor:) super mysigt! <3 sen en snabb ficka hon Susanne med.

Och nu sover kidzen och själv orkar ja inte mycket denna kväll. Har så jäkla ont i skallen att ja tror ja lägger mej snart.

Så bättre uppdatering i morron!


Blod är tjockare en vatten

Ännu en fartfylld dag. Blev en promenad på ca en timma innan det var lunchdags. Och jag å Ronja passa på och g hem till farmor och värma iordning mat och så:) för å slippa gå hem för att sen gå tillbaka direkt. Lite smart e ja ju;) hehe. Så var där i typ två timmar och då ville farmor hämta Ellie från dagis, så det fick hon själv klart göra! Efter det bar det av för att leka med en annan liten tjej, och vi vuxna drack lite kaffe..

Väl hemma igen, så blev det kvälls matt bestående av stuvade mackisar och falukorv o grönsaker. Ungarna gillart! Jag e varken förtjust i mackisar eller korv dock! :S

Nu sover mina små älsklingar så sött i sina sängar och jag ska köra ihåg med ett tränings pass om en liten stund, ska först bara värma upp med att plocka leksaker, hänga tvätt och sånna saker:)


En seg morron

Godmorgon.

Detta var en lite seg morron. Men Ellie e på dagis och ja o Ronja ska hitta på något att göra mesans vi väntar på Ellie:) kanske kan bli öppna förskolan en timma eller två.

Sen får vi se vad denna dag har att bjuda på för äventyr:) <3


Broken computer

Jo då nu sover båda barnen. Ellie var inga problem alls, hon somnade typ direkt. Ronja var gnällig o väldigt bökig, och så.. Men hon somnade nyss hon med.

O ja just ja, har glömt nämna att Ronja har hoppat sönder datorn! Ja, ordagrant. Så stod hon o hoppade på den medans ja var på ett snabbt toa besök idag! Shit i bland har ja lust å bara bli helt Crazy o typ skrika o dampa jag med.. Men så gjorde jag dock inte. Men kan ju nämna att ja inte blev så glad iallafall. Datorn i sig fungerar, men man ser INGENTING alls på skärmen! :(( får blogga från mobilen så länge..


Snabb liten klätterapa

Oj, vad jag e dålig på att uppdatera här på bloggen.. Hehe. Men det e som det är, ska skärpa mej, Lovar !

Haft en helt okej dag, och Elina klär nu på sig själv och ja, hon ska faktiskt klara av precis ALLT själv nu för tiden, för hon är juh stor tjej faktiskt. Det e så hon säger själv :) Hehe.

Har vart på lite eftermiddags besök hos gammelmormor Majvor, och så var Ella där. Elina säger att Ella e hennes storasyster :) <3 Gullungen min. Men det får hon säga om hon vill det.

Och Ronja var snabb och skulle klättra hemma hos gammelmormor och råka välta både blomma och en lampa :/ Inge vidare, men ingen som gjorde illa sig i allafall. Men Ronja börjar bli lite vild, och alldeles för snabb ! Jag som ALLTID brukar hinna med o stoppa sånna här situationer. Men men, man kan inte alltid vara superhjälte mamma. :)

Nu är vi iallafall hemma, och gissa vad vi ligger o lyssnar på nu ? Haha, jo men RÄTT gissat, LejonKungen :) Att dom inte tröttnar på att höra den om, och om igen varje kväll ?

Dock e dom vakna på övertid nu, så hoppas verkligen dom somnar utan problem nu.. (tveksamt) men hoppas, så ja bara kan slappa och typ kolla på familjen Annorlunda :) Jag gillar det !

Men bloggar vidare senare när dom somnat, om dom nu inte somnar för sent.




åkte lite fast

Tjenixen !

Har vart ut på äventyr som slutade med att vi satt helt fast mitt ute i typ ingenstans. Hehe, som tur var så fick vi hjälp o ta oss därifrån ganska så snabbt. Men under tiden vi väntade hade vi jätte skojigt faktiskt. Vi lekte o kröp runt i all snö, och så hade vi tur, barnens madrass låg kvar i bilen sen sist vi åkte på den :) Så även den kom till stor nytta för att roa barnen med :) <3

Vart hos barnens farmor och blev bjudna på lite kvällsmat med. Trevligt. Och som vanligt tog ja fram penna o papper och började klottra typ direkt. Tror folk börjar tröttna på mej att ja ständigt ska ha en penna i handen ;) hehe.

Nu lyssnas det på lejonkungen (ovanligt eller?) Dom ska bara lyssna på den och ingen annan.. Har juh flera andra, typ madicken, hitta nemo, cars 2, avslappning för barn och ronja rövardotter. Så vi kan variera, men det duger inte för barnen med någon annan en Lejonkungen för tillfället. Så jaja, det e dom som lyssnar så självklart får dom bestämma.


Trollmor

Har ätit lunch för en stund sen, och det vart så underbart gott! Ros kyckling, ärtor, morötter/vitkål vitlök o massa andra goda kryddor. Samt en en kall vitlökssås :)

Och nu ska vi ut i skogen o leta efter trollmor;) och kanske grilla lite korv o mysa:) <3

Så underbart väder för en skogs utflykt!


Skumma folk

Hmm, alltid är det något.. *suck* nu skiter ja snart i denna kväll o lägger mej o försöker sova i stället.. Lika bra det.

Oj, jag skulle ju bli positivare o gladare. Aja, jo det ska ja. Men ja sa aldrig att det varade 24/7 ;) haha


Mc/Max

Har vart o hälsat på Pappa o Bettan i dag, eller ja morfar o Bettan som barnen ville att vi skulle besöka! Trevligt. Och ja fick ett skavsårs plåster av Bettan, så nu är min häl inget jätte problem längre:) underbart!

På vägen hem nu blev det McDonalds för dom små och Max för mej :) smaskens!! Nu ska vi bara handla bröd, smör och dass papper. Sen hem o kolla på Bolibompa en stund innan det t
Är läggdags för mina prinsessor<3

Och själv ska ja unna mej ett glas vin! (tror jag) det visar sig. Brukar ju inte dricka annat en vatten nu för tiden ju. Hehe.


Upp och ner, ner och Upp!

Hej hopp, denna dagen har vart som en riktig berg och dal bana på både gott och ont... Började dagen med lite frukost mys med mina små tjejer <3 Underbart ! Sen var det helt okej fram tills ja skulle börja med maten, då tjejerna bråkade om allt och skrek o härjade. Men tillslut fick dom varsitt papper o massa pennor o satt lugna o stilla vid bordet o ritadee, och jag fortsatte med maten. Sprang på toa snabbt, och när ja kommer tillbaka så står ronja på en stol vid spisen, där jag hade en kastrull med vatten som just börjat koka ! Och snacka om att ja fick panik, sprang fram till henne (hon höll i kastrullen) fick bort henne men dock brändes jag av kokande vatten i stället :/ Aj, efter några svordomar och till o med några tårar satt ja min brännheta fot i ett lagom svalt kallt rinnande vatten. Foten ser bra ut, inga stora skador, men bränns o känns fortfarande kan ja juh säga !
 
Men gjorde klart maten, käkade o så, sen koka ja kaffe som ja spillde ut rätt över benen på mej själv när Elina hoppade fram mitt från ingenstans å skriker BUUUUUUUUU! (jag blev på allvar skit skraj) Men kunde självklart inte bli arg :) Hehe. Gull unge !
 
Drog iväg till Rabben en snabbis, och gladare en gladast blev Elina när hon fick en leksaks dator med massa roliga funktioner :) Dom fick massa roliga saker ! Och måste bara TACKA så jätte mycket för alla fina saker. Så TACK Rabben och Anna !
 
Därifrån vidare mot susanne, på en snabb kaffe, för att sen dra hem och käka ONYTTIGT ! (orkade qinte laga mat, så fick bli pizza) Hehe.
 
Och nu sover mina små änglar så sött i sina sängar, efter att ha lyssnat på Lejon Kungen :)
 
Och vad ska ja nu göra, en fredagkväll som denna då ? Hmm, tänker så det knakar, men blir det vanliga.. Städa undan lite, plocka lite, och slänga i en maskin. Men hur kul låter det då ? Blir ett tränings pass och en film, samt dusch med. Oj, nu lät det juh som ja ska göra massor. Hehe.
 
Nu blev detta ett långt inlägg känner jag, så ja tror det är dags att sätta PUNKT nu så ja inte tröttar ut er ;)
 
.......

RSS 2.0