Allt detta snack

Alltså, seriöst, jag blir galen på allt jäkla skit snackande. *suck* Men ja har bestämt mej att INTE lägga ner varken tid eller min energi på att ens lyssna, men arg blir ja juh innombords. Men det är som det är!

Snart ska jag och Ronja äta lite lunch, får se vad ja slänger i hop :) Sen hämtar vi hem Elina från dagis. Mammas lilla plutta ville inte alls vara på dagis i dag, men det gick bra till slut i allafall.

Blir en halv stressig vecka med en massa att göra. Och har fortfarande inte hittat vilka kläder ja ska ha på mej på begravningen :/ Två av mina andra kusiner kommer hit på torsdag kväll och sover över, för dom ska bila upp med oss till sundsvall på fredag morron. <3

Näe nu måste ja ta lill vilden som  sliter ut varenda film, och hänger i gardinerna och bara gör en massa bus när mamma sitter här vid datorn :) Hehe.

Kräft röda ben e juh snyggt! ;)

Underbara härliga väder:) Dock tyckte solen att basidan av mina ben skulle brännas o bli kräft röda. Svider en aning, men det e som det är. Hehe. Har vart på marknad en sväng idag, ganska varmt, men kul. Köpte varsitt par foppa tofflor åt mina små tjejer <3 Annars blev det inte så mycket köpt hehe. Hälsat på Anette har vi med gjort. Lekt och ja massa annat skoj:)

I morron blir det ut o leka, ta en promenad runt vattnet, mata ankorna, handla, SOLA lite när barnen sover middag o lite hemma pul.

Underbara små flickor

Återigen en trevlig varm skön dag, med massa lek och bus. Grillning med världens bästa grannar mot kvällningen. Riktigt mysigt!! :) Nu ligger ja inne o kollar på Big Brother, barnen sover så sött <3 Så nu blir det lite egen tid, sen blir det säng läge. Känner att det behövs för att orka med morron dagen. Blir en massa lek o bus, och så får vi se vad som mer händer. Det e ja drakbåts festival, men tycker inte det e så lämpligt för mina små flickor, med tanke på att det kommer vara en massa fylla och dyligt. Roligare och leka, mysa och busa :)

soligt värre

Hade en toppen dag i går:) Sol, lek, grill, familje dag på dagis o massa annat skoj.. I dag hoppas vi på en lika bra dag, dock börjar vi dagen innomhus fram tills lunch. Måste städa/plocka o fixa lite granna. Sen ut i det härliga vädret o leka o busa, ha picknick mys, spela lite boll o hoppa studsmatta. Kommer ta en lång promenad med. Hehe, känns som det e massor ju:) Får se om vi hinner med nå annat skoj med.

Shoppat

Har vart ute mer eller mindre hela dagen. Riktigt skönt ! Har hunnit med att shoppa tre par shorts med :) Behövs ju i denna värme. Hehe. Blev ett par svarta, ett par rosa och ett par jeans shorts. Riktigt nöjd!!

I morron blir det att lämna Elina på dagis, hem och tvätta, medans tvätten snurrar ska ja vara ute på gården med Ronja <3 Och i morron är det familje dag med aktiviteter på Elinas dagis på eftermiddagen med :) Ska bli riktigt trevligt.

Och efter mycket om och men sover min trotsiga Elina :)


Toppen väder

Lämnat Elina på dagis i morse, tagit en powerwalk med Ronja. Eller hon satt i vagnen o var med i allafall:) Nu blir det snart lunch, sen ut på äventyr igen:) Hämta Elina, ta en promenad till lekparken.. Oleka av oss lite, vidare hem o leka ännu mera och slutligen grilla lite kött o massa annat gott:)


en massa massa

Har lämnat Elina på dagis, handlat, tagit en PW, och hunnit med att baka en tårta åt barnens kusin. Här går det undan:) Och slängt i en maskin tvätt. Snart lunch, sen ut i det fina vädret, hämta Elina från dagis. För att sen fara vidare på kalas. Kommer bli en bra dag det här:)

återkommer

Har haft en toppen dag med mina underbara små hjärtan! En hel dag ute i det fina vädret, grillat med bekanta. Lekt med barnens kusiner. Fått i uppdrag att göra en orm tårta till En av barnens kusiner som fyller sju i morron :) nu dör snart datorn. Så kan ej skriva mera. Återkommer senare:)

fiska

Morrn morrn. (fast morron har det vart länge) :)

I dag blire massa lek och mys, och sen ska vi åka o fiska lite granna. Så blie en härlig mys pys dag i dag. <3 Snart bär det av ut i det fina vädret o leka lite, sen in o äta mat, ut o sova middag i vagnen (barnen asså) Massa bilder läggs in senare i kväll. Måste bli bättre på att läggga in bilder vart efter ja tagit dom:P


frisyrar

Har vart på cirkus med barnen, vänner o bekanta, ja typ med hela hallsta. Hehe. Elina älskade det, men ja tyckte dock det var jätte tråkigt. Men vad kan man begära för 40kr per biljett? Glad att Elina gillade det i allafall. Och hon fick rida på en liten häst (ponny) Trodde inte hon skulle våga, men jo då, hon älskade även det. Stackaren grät när hon skule gå av. Fick lite dåligt samvete faktiskt. Men vad skulle ja gjort då ? Det var juh flera i kön som ville rida.

Nu blir det att aggera frisör, sen film :)

Ett litet bild regn :)




trevligt

Blev en trevlig dag i går:) Pappa o Bettan samt farmor o farfar kom hit. Hade ju bakat tårta, o det hade Bettan med gjort, o farmor hade bakat äppel kaka, så nog fanns det fika:) Hehe! Nu e det morron mys, med pussel och mumin<3

ska träffa Sara o hennes barn senare..Så blir en massa lek o stoj o ännu mera fika i dag:)

Sen får vi se vad denna dag har att erbjuda..

Elina tjatar

Så dära. Tårtan e bakad, o allt e fixat, tvätten är upphängd. Ny maskin e på satt. Ja, nu återstår det bara att få mina små vildar att sova middag en stund. Och då ska ja passa på att snygga till mej själv lite granna:)

Och sen kommer Pappa/morfar o Bettan. :) Elina bara går o tjatar efter bettan o moffa. Hon har till och med en present till moffa, det roliga e att grejen hon ska ge passar så bra, inte för ja tror hon vet det sjäv, men i allafall;)

Och i kväll blir det i allafall att färga håret o fixa naglarna.. Blev ju inte så i går heller, då mina hulliganer till barn vägrade sova i tid. Elina somna strax innan tio, och Ronja vid nio tiden. O då tyckte ja det var försent att börja hålla på med allt.

Mys pys o tårta

Hejsan hoppsan:)

Tog en liten som morron i dag, riktigt skönt att kliva upp kvart över åtta.. :) Har redan hunnit med att dammsuga köket o städa rent där. Slängt i en maskin tvätt, o snart blire att plocka i odning på Elinas rum. O dammsuga alla andra rum.

Ska även slänga i hop en tårta snart, För världens bästa pappa/morfar o Bettan kommer på besök i dag o firar lilla Ronja <3 o så blir det att bjuda på muffins som vi bakade i går:)

Så detta blir en mysdag, äta gott o mysa i kväll med. O så blire film i kväll, Hamilton, har ju inte sätt den ännu. Hoppas den e duglig att se bara:)

Muffins

Fortfarande ganska orklös. Men det är som det är, o ja måste få allt att fungera i vilket fall som helst.. Vet inte vad barnen kommit in i för rutin. Dom tvär vägrar sova, trots sagostund, mys o sång o allt. Hoppas dom kan somna snart.. Så ja kan färga håret, fixa naglar o bara njuta av lite egen tid. Vore skapligt skönt. Okänner att ja e värd det:))

Vi har hunnit med att baka muffins, toppade med glassyr o dyligt. Elina tyckte det var jätte skojigt<3

helt ork lös

Kul kväll !! Eller INTE *suck* och massa mera suckande. Har ont i typ hela kroppen. Massa utslag på armarna, förkyld på det. Och två barn som vägrar sova ? Skojigt, eller inte. Men Elina har just somnat i allafall. Bara Ronja kvar då..

Ja som hade planer på att snygga till håret med lite färg, drömma vidare om det får jag göra, för ja ska då INTE vara vaken halva natten för att fixa håret lixom.

A, men det är som det är, inte mycket att göra något åt lixom. Har igentligen massor att fixa, vardags plock lixom. Men ja har ingen ork till något för tillfället. Direkt Ronja behagar att somna, ska ja själv gå och lägga mej! Behöver sova! (för i natt blev det inte mycket sömn, då Ronja var skrikig och gnällig)


En tyst minut

Kan fortfarande inte fatta att det e sant.. Vi är många som tänder ett ljus och håller en tyst minut för Andre'e kl:21.00 i kväll <3

Älskade kusin, vi är så många som saknar dej, tänker på dej o önskar att vi kunde ses en sista gång. Vila i frid. Vi vet att du har det bra nu!


R.I.P

Kan inte fatta att det är sant ??... Ja pratade med dej härom dagen. Vi planerade att dra i hop kusin gänget och hitta på något skoj osv.. Och nu är du borta för alltid. Det är så overkligt! Vila i frid älskade kusin Andre'e <3 Du är saknad. Och vi är många som tänker på dej.

Tänder ljus för dej i kväll ! <3 Och hoppas flera gör det :'(

Glasögon kanske eller inte, vem vet.

Båda mina flickor sover middag. Själv har ja plockat o fixat lite granna. Samt slängt i en maskin tvätt. Nu blire att koka lite kaffe och vänta att tjejerna ska vakna, så dom kan leka med mej ;) Hehe.

Tror ja måste kollasynen, huvud värk och börjat se så suddigt. Lite halv drygt. Dax att kolla upp det kanske.
Och vi är mycket bättre nu, barnen e typ helt bra, så i morron blir det dagis för Elina i allafall. Bara ja som snorar som en dåre fortfarande, och hostar som en dåre gör ja med. Men ja överlever o hoppas på att vara frisk snart :)


lugna?

Vilka tjuriga små flickor jag har i dag :/ Ingen höjdare, gnälliga, och Elina e på och retas med Ronja hela tiden.. Nä nu ska ja höra mera gnäll o skrik, nä blir att försöka lugna ner mina små tjejer<3

<3 mina hulliganer är mer vilda en tama

Gomorron god mooorron :)
Fast morron har det vart några timmar. Hehe. Barnen har redan hunnit med en vurpa/volt var. Mina busungar<3

Nu blir det lite förmiddags mys o fix innomhus. Direkt efter lunch bär det av ut i det härliga vädret. Mata ankorna, ta en promenad, sova middag. Och sen i väg o fiska en stund, om inget annat ploppar upp :)

För övrigt så pratar Elina så sjukt mycket nu, o roliga saker. O härmar typ allt man säger, så nu får man vakta sin tunga ordentligt;)


Lite kalas












pang

Haft en jätte trevlig dag. Trevligt folk, gott fika. Och Ronja har fått jätte fina presenter (fast hon var mest intresserad av pappret såklart) Hehe. Lägger upp lite bilder om en stund. Båda  mina prinsessor sover så sött. Elina som inte sovit någon middag slocknade sittandes i soffa direkt efter att allt folk åkt hem. Sötnosen min!<3

Ska Dona o fixa lite, sen kommer det lite bilder från denna dagen :)

Och vad nu då? Bank, bank bank, knack knack. Det smäller lite granna från någon av grannarna:/

kalasande/städande/snorande

Hej hopp och god morron:) Tog oss en sovmorron i morse, riktigt skönt.

I går kväll när barnen somnat fick ja något städ ryck, så rensade/städade hallen snyggt o fint, fixade köket, vardagsrummet, samt toan :) I dag blir det att dammsuga överallt, damma lite, göra tårtan <3 För i dag blir det kalas för Ronja, vi är mycket bättre, även om vi fortfarande är långt i från helt bra. Men det är som det  är.. Klart hon ska ha kalas:)

Så i dag har vi fullt upp med allt, så lägger in bilder o skriver mera i kväll:)


aningen bättre...

Många många planer.. Så det kommer ta tid, men allt kommer komma med tiden :) Hehe.

Vi e lite bättre nu, känns ju skönt. Hoppas vi blir helt friska efter helgen:) Blir i allafall lite kalasande i helgen, eftersom Ronja fyllt 1år <3

Nu blire att leka/städa/tvätta/fixa o dona lite granna ! Försöka hinna med så mycket som möjligt.

Nu har det blivit värre

I dag står tiden still känns det som. *suck* Och Ronja har blivit sämre:( Hon är jätte hängig o vill varken äta eller dricka. Men har just fått i henne lite välling, bättre en inget. Hon spottar ut allt ja försökt att ge henne. Feber har hon med, hostar värre en mej osv.. Får se när detta slutar. Trött på att vara sjuka nu:(

Nu ska ja mysa med mina små hjärtan <3


Grattis <3 <3

Vad är det för en dag, vad är det för en dag, nej det är ingen vanlig dag, nej det är ingen vanlig dag, för det är Ronjas födelsedag hurra hurra hurra <3

Grattis på 1 års dagen min lilla skrut Så  t fia, tiden går så snabbt. Men en röst som e helt katastrofal (dunder förkyld) Så försökte ja sjunga för min lilla prinsessa på hennes dag.. Det resulterade att Ronja stog i sängen o skrattade, o Elina stod på golvet brevid o bara stirrade o såg ut som ett frågetecken :P Hur ska ja tolka det? Haha..

Nu blir det massa mys med mina små underbara tjejer <3 Inom hus mys då det piss regnar ute..




Snart ett helt år sen? Helt ofattbart..

Jag mår verkligen INTE alls bra. Hängig som tusan. Sitter o fryser och i mellan åt svettas ja som en gris, hur kul e det på en skala lixom ? Hoppas det ger sig snart.

Barnen sover, men hostar som bara den :/ Vrider o vänder sig o sover ganska oroligt. Men hoppas på att det blir en hyffsad bra natt nu, för ja e helt slut när ja själv e dunder förkyld..

Blir kolla på Big Brother (om ja nu orkar hålla mej vaken) Håller mej vaken en stund i allafall, hehe.

Och i morron blir min minsta lilla prinsessa ett helt år <3 Tiden går så himla fort, och tankarna bara strömmar i väg när ja tänker tillbaka på hur fort allting gick när hon bestämde sig för att vilja ut.. Var inte alls berädd om man säger så. Hehe. Och jag är jäkligt glad att dom hade stängt av vatten o dyligt här i lägenheten, eftersom ja inte kunde vara hemma då .:) Super glad att ja var bland folk ja verkligen kände lixom.. Jo, men nog om detta, för ja ska ta och slänga över mej en filt innan ja fryser i hjäl.

Hej hopp så länge!


Det var på Tiden..










Skrutte pluttar o snor

Vi är tillbaka i hallsta. Kom hem i går. Vi snorar o hostar som fasiken:/ *suck* Inte alls skojigt. Hostat halva natten alla tre. :( Men det är som det  är..

Och i morron är det Ronjas födelsedag, skrutten blir 1 helt år <3 Snacka om att tiden går fort. Får se om vi orkar med släkt kalas, annars får vi skjuta upp det tills helgen. Det visar sig.

Ska snart fixa o ta kort på massa kläder. Se om det är något Syster vill ha till sin lilla skrutt fia:)


tröttisarna

Sjuklingarnas dag eller nått i den stilen. Jag är dunder mega förkyld *suck* Och barnen snorar o hostar som två små tokar.. Men det är som det är. Bara att försöka hålla humöret bra i allafall:) Nu blir det att kolla på Bamse med två små trötta tjejer<3

Och YES, vi är kvar i E-tuna. Åker tillbaka till Hallsta i morron eftermiddag igen..


Snart dax för bad/plask

Godmorron. Vi tog lite sov morron:) Och vi har just avklarat frukosten. Nu blire lite mys. Sen ska tjejerna få bada o plaska lite granna. Det är något dom verkligen älskar:)

mini datorer e inte min grej..


skumma internet grejer

Nu ger ja upp med att försöka blogga.. Blir galen ! Har skrivit ett långt inlägg tre gånger nu. Och så bara slutar internet att fungera o allt bara försvinner. Less på att försöka nu ! Så nu blir det ett tråkigt inlägg, men sak samma. Spelar ingen roll, för ja orkar inte skriva samma inlägg en fjärde gång faktiskt! Punkt slut!

Mys pys

Aj, vaknar upp och det känns som jag svalt ett riv järn eller liknande. Nu har vi alla tre hosta och rossliga röster. Elina är dock den som det verkligen hörs ordentligt på. Och nja har fått tre ny upp spräckta tänder :) Inte undra  på att hon vart gnällig och kinkig :P

Nu blire mysa med en film och barnen. Har käkat frukost för en stund sen. Men tack vare att vi alla vaknat ett flertal gånger i natt, så är vi trött som attans alla tre. Blir att sova middag tidigt för barnen. Sen i väg och köpa lördags godis :) Ellie får välja själv, och Ronja får majskrokar och så något som liknar chips ;) Så blir en mys pys lördag för oss. <3


Film kväller

Kollar fortfarande på film, men snart e den slut, så blir nog att sätta på en ny film, och förmodligen hinna somna innan filmen e slut. Hehe. Inte helt ovanligt när det gäller mej;) Men först tvätta bort sminket, byta om till en stor T-shirt, och så borsta tänderna. Så man inte vaknar upp och ser ut som ett monster med utkletat smink i morron :P Hehe.

Och ja måste verkligen skärpa mej när det gäller bilder. Nu e det så tomt och trist här på bloggen när ja inte lägger in några bilder. Så skärpning nu Nataliie ! ;)

Säger Natti natt allesammans innan ja hinner somna, för nu åker datorn dort från mitt knä för i kväll. Och stäng av helt och hållet och inte på något dumt vilo läge :P

Tjiingeling !

Trivs gör vi

Haft en toppen dag i dag. :) Trivs som en fisk i vatten, eller hur man nu ska uttrycka sig. Hehe. Blev att äta på Corner tidigare på dagen, vilket Elina verkligen gillade. Sen handlat lite granna, och så ätit igen osv.. Barnen var trötta redan innan sex, och Elina somnade strax där efter sex redan. Medans Ronja ville vara vaken lite längre. Märks att dom verkligen trivs <3 

Så nu har man haft några timmar att göra det man själv vill. Och vad gjorde man ? Inte alls mycket. Hehe. Bara tog det lugnt typ. hehe! Och nu ligger ja i rummet och kollar på film och kollar runt på datorn, samt spelar Wf. Hehe, ja hinner mycket på samma gång jag ;)

Nu blire att stänga av datorn, ta ett glas fläder dryck (älskart, blivit typ beroende) Om man nu kan säga så? och glutta på en gammal rulle.

Lång tråkigt när Barna sover

Har det bra här i Eskilstuna. Ätit gott och myst ! Mina små tjejer sover, och själv tänkte ja ta och slå på en film, i brist annat. Hehe. Vad kan man annars ta och hitta på?

I morron blir det ner på stan en sväng, och  se om jag hittar något till min lilla mini Ronja, som snart blir ett helt år :) <3 Tänk vad tiden går fort. (Nästan för fort kan ja tycka) Hehe.

Näe skepp och hoj, nu ska ja krypa ner under täcket och kolla på någon film.


Ruskprick

Tjolahopp!!
Ännu en dag med toppen väder :) Härligt. Dock är vi inne just nu, ska snart äta mat, men efter det ska vi ut :)

Åkte aldrig i går, men idag åker vi, skönt ! Ta en lång promenad i E-tuna, o massa mys o lek senare på eftermiddagen:) Mys Pys!!


snart ett helt år sen.

Det har verkligen vart toppen väder i dag. Fast vi var bara ute en timma, hade lite picknick. Elina har knappt velat leka idag :/ Min lilla stackare. Inte vill hon äta heller, och är dunder förkyld. Men druckit riktigt mycket har hon i allafall gjort.

Och så tvär slockna hon kvart över sex sittandes här i soffan. Mammas lilla sötnos<3

Och Ronja har blivit mer vild en tam. Hon är överallt, man kan inte vända bort ryggen. Och en riktig liten retsticka har hon blivit med. Pluttan som snart blir ett helt år. Snacka om att tiden har gått kanon snabbt. Känns inte som om det var ett helt år sen ja födde. Hehe. Snacka om att ja tänker tillbaka på förlossningen. Allt gick juh så himla snabbt, och plopp så hade ja henne på mitt bröst. <3

Näe, nu blire att bara ta det lugnt. Spela lite WF ;) Beroende spelet !!


Musik

A lite mera kaffe på det här.. Har haft en sjukt jobbig natt, Elina har inte alls velat sova. Men nu är hon hur pigg som helst ? Hmm, skumt, får se om hon redan e bättra eller hur det blir.. 

Blir nog att dra i väg och vara kattvakt från i morron tilkl fredag/lördag :) Skönt att komma bort från hallsta några dagar med. Och hoppas Elina håller sig så här pigg med, vore skoj och kunna gå ut på lite äventyr :) Hehe.

Näe, återgår till kaffet och allt bus med mina små hjärtan nu. Efter lunch blir det att gå ut en liten stund och se hur Ellie reaagerar, nu har hon ingen feber i allafall.

Elina står o skriker musik, så nu ska vi tydligen lyssna på musik :)

RSS 2.0