film

idag har vi tillbringat eftermiddagen hemma hos Veronica :) Riktigt trevligt. Och snacka om att min lilla flicka charmar allt och alla <3 sötnosen min <3 Nu ska ja sätta på Wallander- Vittnet. Se om det är något att se, eller om den är sämre en dom andra. Har hört både bra och dåligt om den filmen, men nu ska ja själv avgöra vad ja tycker. Så nu blire film och kanske lite popcorn, eller struntar nog i popcorn skålen tror jag ;)

Va ?

Ja, kan inte mer en att säga "Somvanligt", hade INTE räknat med något annat alls. Men som tur är ska ja lägga ner att tänka på det och bara göra det som är bäst för mej o min lilla prinsessa <3

2 st

Här går det undan :) Elina håller på att få tv stycken små tänder. Brevid varandra längst fram/längst ner <3 Sötnosen min. Annars har ja inte mycket att skriva, har sån jäkla huvud värk så det heter duga. Ska försöka vila en stund och hoppas att det blir bättre. Så skepp o hoj ha så skoj !

städa

Hej hopp. Idag blev det sov morron till halv tio. Då gick ja upp, men lillan vaknade vid tio. Så duktig liten tjej, sover från tio på kvällen till tio på morronen :) Har hållt i gång dagen med att städa lite granna, men ska snart ner till Elinas farmor en sväng. Senare blir det in till stan, med Amanda och Elina. Vi ska hälsa på A och A :) så blir dåligt med bloggande i dag, men senare i kväll loggas det in igen ...

Sover

Nu sover lill plutt för natten. Och Grannen kika just upp, så nu sitter jag, grannen och Amanda och kollar på tv.. Ska även göra om mimn blogg helt och hållet, men eftersom ja inte är helt haj på detta ännu så tar det den tid det tar. Och det gör mej inget. Hehe ! Lite prat och så en stund, sen blire nog film om ja orkar, sen sängen, för känner att ja e riktigt trött faktiskt.. Näe nu har ja inte tid att blogga mera, men hörs senare eller i morron =)

Gratis är gott :)

Idag har vart en hel dag med Amanda :) Riktigt trevligt, vi har vart in i stan en sväng o hälsat på A och A hehe =) Har även hämtat ut Elinas paket från Libero.. Litet paket med up&go blöjor, baby tvål, baby lotion, Bindor, bad blöjor 2 st, tio engångs hakklappar, ett par strumpor, och ett pkt våtservetter. Allt detta GRATIS, bara för vi e medlem i libero klubben och Elina blir ett halvår :) Och Elina har fått en mjuk tärning av Amanda, som hon verkligen älskar =) Nu ska ja hjälpa amanda att starta en blogg. Hej svejs så länge

Bilder

 

 


sovmorron

Elina bestämde sg för att vi skulle ha sov morron. Klockan var runt tio när hon somnade i går, och vaknade och ville ha mat halv tio i morse. Så nu är ja utvilad :) har just ätit frukost. (mums) alltid så himla hungrig när jag vaknar. Blir lite slöa framför tv:n en stund till. Sen kommer Amanda över, så då får vi se vad som händer. Blir nog att gå ut en sväng i det fina vädret i allafall. Men det visar sig. Som vanligt hittar ja inte sladden, men nu är det bara morron och ja e lite virrig, den kommer fram sdenare på dagen ;) skepp o hoj, ha så skoj :)

Leverpastejj

Sitter och kollar på filmen som går på 6:an. Fast har juh sätt den förut, men finns ändå inget annat bra att se på. Så snart blir det sängen och sussa :) Skönt att krypa ner under täcket. I morron ska Amanda komma hit, hon ville vara med mej och lillan, så det ska bli trevligt. Bilderna från i dag kommer ut i morron. Och nya bilder blir det mera av i morron, ska bara ladda kameran innan vi ska ut och leka =) Och min stackars lilla flicka klar sig i munnen och hade så svårt att sova i kväll, men efter en tallrik gröt och en flaska välling så somnade hon i allafall :) Näe nu ska ja fortsätta kolla filmen. Tack och hej leverpastejj ..

orka

Sitter hemma och pratar lite med Amanda. Och lillan försöker sova.. Sen blire film och mys framför tv:n :) Men bilderna kommer senare eller i morron. Orkar inte lägga in dom just nu :P

damp

Dampar loss på tv:n, den vill inte fungera som den ska. Trist har ja just nu, o lillan försöker sova, men ligger bara och sparkar på mej i stället. hehe. Och ja, lägger in någon/några bilder senare när ja kommer hem. På min lilla prinsessa <3 så får ni se hur stor hon blivit på så kort tid :) Näe nu ska ja lyckas få i gång den här jäkla tv:n och lägga mj brevid lillan en stund. Syns och hörs i kväll !


Tand

Min lilla prinsessa börjar få en tand :) Kanske därför hon var så gnällig och klängig på kvällarna. Så roligt att se henne växa och utvecklas. Snart är hon redan ett halv år. Tiden går så fort.. Och mitt i allt kom ja o tänka på att ja nog ska slinga håret i veckan. Hehe, så ja känner mej lite somrigare. Så ljusa slingor blir det i veckan. Nu ska ja vila lite efter den goda maten :)

förkyld

Nämen god morron, eller hmm god för middag :) Hehe. Vaknade upp helt dunder för kyld, näsan täppt, örat gör ont, och´halsont. Skojigt värre :( (suck) Fy för att vara hängig och må så här. Det här har ja absolut inte förtjänat.. Näe, men en kaffe kopp på det hära och sen får vi se vad dagen bjuder på=)


idiot

Jag hatar fulla människor!!! är man hemma i si lägenhet, lagt lillan och bara tar det lugnt. Och så hör ja dörren slå upp och ser någon springa in på toan. Sen skriker o gapar så lillan vaknar! jävla idiot säger ja bara..

Hade ni trevligt ?

Lite trött på grund av en sen kväll. Men det är lugnt. Lillan har just somnat igen, så en lite tupplur för henne, och ja tänkte passa på att blogga lite granna, medans ja har tid :) Blir ganska lugnt i dag, vi är juh bortbjudna på flera olika håll, både köping och västerås. Men får se hur vi gör. Blir inte att dricka för min del i allafall. Vill hellre vara och ha med mej lillan :) så blir lugnt ! Men får se om det blir västerås eller köping, eller kanske stanna hemma och bara mysa framför tv:n.. Det återstår att se vad som händer och sker. Hoppas alla haft en trevlig midsommar <3


Skräll

Trevlig midsommar på er allesammans ! <3 Hoppas alla får det roligt och trevligt, med en massa god mat och vänner. Själv så ska ja inte fira så dant. Blir inte som planerat. (vilken skräll) Dumt att planera saker och ting, bättre att ta dagen och se vad som händer. Men ska ner på affären när lillan vaknat, och handla hem lite, så lite midsommar mat och lite mys med lill plutt :)


Besviken, besviken !

Måste ta en intensiv kurs på körskolan så ja får mej ett körkort. Så ja kan ta mej till och från lättare. Och hälsa på släkt och vänner OFTA :) Som nu läget är måste man anpassa sig efter andra och helt hux flux är planerna ändrade. (suck) Det är som det är, men nu ska ja se till att ta mitt körkort fort som attan, så att ja kan göra vad jag vill, när jag vill, utan att någon annan kan bestämma och ändra om planerna. SÅ DET SÅ ! Vissa saker kan man verkligen bli så irriterad på att det inte är sant.. För övrigt så svider miknaa armar fortfarande och kyl balsam hjälper inte ett dugg ! :(

internet

Nu har jag internet igen :) Hehe, ganska så skönt. För övrigt så har ja skit ont i mina armar. :( Helt sönder brända..(suck) Men det är som det är och ja överlever lite sol (ganska mycket sol) Ska i väg och hälsa på pappa och bettan i dag. Ska avakta lite bara och hoppas på att solen går ner lite, eller i allafall att det blir svalare.. Inte skönt att åka bil i denna värme och heller inte utan AC. Näe nu ska ja kolla banken, sen äta lite. Så hörs senare.

fiske och bränna

Har haft en trevlig dag, en hel dag med grillning oc  fiske :) Dock har ja bränt sönder min stackars armar. Och nu så stinker ja räkor. (O.o) och lukten vägrar försvinna. hehe. Men trevligt har ja i allafall haft det.. Nu ska ja dricka första och sista kaffe koppen för i dag =) Så tack och god natt.

tidigt

I morron bär det av ut och fiska :) Ska bli riktigt mysigt och trevligt. Och hoppas på att man får sig en massa fisk :) Mums. Hehe. Klockan är bara åtta och jag är redan jätte trött och helt jäkla slut. Men det får man vara i bland, en film och sen blir det sängen. En tidig natt för min del. Tack och god natt !

trevligt

Tjolahoppsa sa :)

Efter denna full pratade kväll så kommer jag sova gott. Hehe. Men måste erkänna att Anders faktiskt är en mycket trevlig och glad figurefter några öl :P Haha. Tack för en trevlig kväll i västerås. Och någon helg kan vi ta en kväll med mera snack, och lite vin eller cider för alla :) Näe nu ska ja ta och prata lite med T, sen blire att krypa under täcket och sova. Och hoppas på en natt utan att Elina vaknar och har fastnat i sängen när hon vrider och vänder sig till att ligga på tvären och på något sätt petat ut fötterna genom spjälorna. Hehe. Mammas sötnos :)

umgås

Ja, då är man i västerås igen :) Lillan ligger och sover så sött. Och ja dricker kaffe. Blir dåligt med uppdatering, men i helgen blire som vanligt igen. Då jäklar ska det skrivas så tangenterna flyger :P Hehe.. Nu ska ja vara social och umgås med Sara :)

Om Mej

Lite kort och gott om mej !


1. Heter:
Nataliie
2. Fyller år: 4 December
3. Ögonfärg: Blå
4. Barn: Lilla Elina på 5 månader <3
5. Längd: En kortis på 1.65
6. Största misstaget?: hmm, finns nog flera.
7. Har du varit sjuk eller skadat dig?: Ja då. Skadade mej för bara någon vecka sedan.
8. Bästa köpet?: Elinas bollhav :) 
9. Har någon gjort dej riktigt glad senaste veckorna: Ja :)  
10. Favorit rätt: Lax med egengjorda klyft potäter. 
11: Älskar: Elina, familjen och vännerna.
12. Hatar: Falska människor och mobbing
13. Favorit film: hmm, finns så många riktigt bra.
14: Intressen: Vara med familje, vännerna, musik, tattuera, shoppa, fiska och laga mat :)
15. Sysselsättning: Mamma ledig :)
16. Favoritprogram på TV?: hmm, ingen aning.
17. Bästa boken du läste i år?: Har inte läst någon bok.
18. Lyckligaste ögonblicket: dagen då Elina föddes
19. Favorit dryck: Vatten, helt klart !
20. Något jag vill göra: Åka på semester. Samt tattuera mej 
21. Vad får dig att må bra?: Elina, musik och min familj och vännerna.
22. Musik stil?: Allätare
23. Vem saknar du?: Mina systrar + bror 
24. Är det något du saknar just nu?  Ja, det är det !
25. Favorit färg: Svart och rosa =)


Orkar inte skriva mera, men nu vet ni lite av varje i alla fall :)

allt

Tjingeling.

Idag har vi vart i köping och hälsat på bekanta. Riktigt trevligt. Och skönt att vara lite halvt ute på landet.. Imorron bär det av ut och fiska. Ska bli jätte mysigt. Hoppas bara att det varken är för varmt, eller för kallt, och absolut inte en massa spö regn. hehe. Men det återstår att se. Lillan är tokig i mat kan ja lova, haha hon älskar det mesta, inte så kräsen. Men morots pure är visst ingen höjdare. Men allt annat slinker ner. Underbart att se henne växa, och min lilla solstråle skrattar och är glad nästan hela dagarna. =) Skepp och hoj, nu ska ja gå och ha skoj !

Uppdatering

Hejsan hoppsan :)

Sitter och har allmänt trevligt. Eller just nu så smet ja in en stund :) hehe.. Mn det e lugnt. Annars så sitter vi ute och pratar och umgås. Elina har just fått gröt för första gångn, och det var tydlignriktigt jätte gott :) men det tyckte inte jag dock. haha.. Näe men att ja haft dålig uppdatering bror på att jag inte hr internet "igen". Men mitten av nästa vecka så har ja internet gen :) Wiiie, och då har ja bättre uppdatering här :)

Hej Hopp

Hej hopp :)

Varmt och skönt väder i dag, och snart ska elina och jag ta och promenera hem igen. Då ska ja lägga henne, sen fortsätta med min totala omvndling av lägenheten så det blir mera plats och super snyggt =) Idag var vi på Bvc, och Elina har blivit en stor tjej, hon är 67 lång och väger 7125 nu =) Men nu ska ja ta och mata lill pluttan, sen hmmåt och städa..

plutt

Sitter hemma hos peter. Lillan har just vaknat, så snart dax för lite mat. Sen hem och städa. Har även fått en ide att ja ska skaffa bollhav till Elina:) Hon kommer att stor trivas. Näe nu ska ja ge skrutten mat! Så ses och hörs

Oreda

Jaha, då blev det som ja trodde i allafall då, och som flera trodde. Det är jämnt strul så man måste boka om och göra annat i stället för det man planerat. (suck) Men det är som det är. Hur mycket man en sätt fram emot det, så lär det vara kört eftersom någon "annan" ska få bestämma!! Jaja, nog om det, Ellie ligger på ett täcke på golvet och snurrar runt som en virvelvind, och arg blir hon när hon inte tar sig framåt och i stället snurrar runt.. Hehe. Så söt min underbara lilla prinsessa. <3

lill skrutt

Hejsan hoppsan. Öppe och studsa i lagom tid i morse, första vändan var vid fem, då tyckte Elina att allt var bläää! Hon var hysterisk, men det gick efter en stund att ge henne ersättning, så somnade hon :) Och ja fick somna om några timmar. Nu ligger hon och skriker och skrattar på en filt, hon leker med sara och saras hår. (aj aj aj) hehe. Snart dags att äta lite granna för min del, lillan åt just så hon får fortsätta att leka :) Näe nu ska Sara och jag busa vidare med lill skrutt !

telitabies

Är trött, trött och jätte trött! Och mitt i allt så kan ja tala om att jag har fått ett regnskydd av sofie, till Elinas vagn :) Tack Sofie ! Det har ja tänkt köpa ett bra tag, och i detta väder passar det perfekt att få ett skydd.. Har även fått köpa bebis leksaker och böcker riktigt billigt.. Så i dag har vart en jätte bra dag, och Elina är jätte glad för sina nya leksaker. En sak bara sträkte hon sig efter och blev helt tokig och studsade i famnen på mej. Så söt ! Det var en telitabies docka :) Nu är det snart dags att sussa, är så trött, så ska bli så underbart skönt att bädda ner sig. hehe.

ses

Sitter hemma hos Anette och hennes familj och umgås. Lillan håller på att somna.. Själv är ja ganska så trött ja med, vore skönt att vila lite middag. Hehe. Men det har ja ej tid med. Näe nu ska ja kolla till plutt, hon gnäller lite. Men vi hörs och ses senare i kväll..

fixa fixa

God morron ! I går var vi hos M och T och spelade spel, grillade samt drack några cider. Jätte trevligt.  Och nu ska ja fixa mej lite sen ner på samhället och köpa frukost/Lunch:) Allt är lugnt och skönt, och får se vad denna dagen har att erbjuda. Ska eventuellt in till stan, och kolla lite granna :)


mys

En cider NU och lite spel.

morron

God morron, God morron ! Idag tyckte lilla Elina att vi skulle gå upp halv sex, men då var det bara mat som gällde och se tvärslocknade hon, precis som ja gjorde :) Skönt ! Så gick faktiskt upp vid nio tiden i dag.. Benet(knät) är i allafall bättre en i går, men ja haltar lite granna, men det får ja väl göra ett tag. Nu sitter jag med en kopp kaffe. Sen blire en promenad på ett haltande ben.. Skepp och hoj ha så skoj !

Ont + student

Har vart ute nästan hela dagen, har kollat på Emma, som tagit studenten. Och så var vi dit på fik efteråt ! Riktigt trevligt, och en massa barn var det där med. Jätte mysigt :) Och så har "olyckan" varit framme nu. Har riktigt jäkla ont i knät, kan knapt gå :'( (snyft) Nu ska ja försöka räta ut mitt ben och testa gå igen. Får se om det går bättre nu, efter en timmas vilande. Resten av kvällen består av att slappa i soffan framför en film :D <3

ljud

Det pinglar och låter för fullt här hemma. Elina älskar både den lilla bords delen till gå stolen, och en stor sko, med inbyggt piono, blinkande grejer och snurror mm. Så här hemma är de ljud ! Men det är absolut inge problem, för hon ligger bara och skrattar och tycker det e jätte roligt :) Och själv dricker ja morron kaffe, sen ska vi ner och titta lite, Emma tar studenten, så GRATTIS från oss !

Källaren

Har vart nere i källaren och rotat, tänk vad grejer man har som man inte ens kommer ihåg eller vet att man har :P hehe.. Har lite sällskap här hemma just. Elinas farmor och gammel mormor e här och hälsar på :) Så just nu ligger Elina i farmors famn och försöker sova, men hon vill inte riktigt som farmor vill :P hehe. Men nu ska ja dricka kaffe och prata lite granna. Sen blire läte Suduko eller en bok och sängen :) Hej svejs så länge!

Lättad

Ont i magen, ont i huvudet. Och tankarna bara snurrar om kring på precis ALLT, Men nu är jag så jäkla Lättad !! Kommer att sova så gott i natt.. Nu ska ja pimpla kaffe !

Lek, Fix och don

Uppretad, uppretad, och så jäkla uppretad. Galet irriterad för tillfället, men ska varva ner och leka Med Elina. För då blir man alltid så glad av  att se henne skratta och höra hennes roliga ljud :)  En kopp kaffe så man vaknar till ordentligt bara ! Sen leka, fixa och dona !

Rosa

Har vart och köpt en rosa (jätte fin) Gå stol åt min lilla prinsessa :)  Men hon är rädd för den. hehe, men det kommer så småningom då hon tycker det är skojigt. Lillan har just somnat, så nu tänkte ja sätta på lite kaffe och bara slappa lite granna.

pigg ?

Morron pigg ? Haha, nej inte ett dugg, men kunde inte somna om i morse. Så då får man vara vaken. Ska hoppa in i duschen, sen snygga till mej lite granna, sen bär det av in till V-rås i dag igen. Fast ska inte modella i dag. Hehe, ska faktiskt in och köpa mygg nät till Elinas vagn och även en gå stol :)  Annars blir det en lugn och stilla dag.. Näe nu har jaa lite att göra men vi ses och hörs senare :)

-6 +- Röka

Jag ställde mej på vågen i dag. (o.O) Vilket ja först inte vågade, med tanke på att ja gick upp strax över 30 kilo när ja väntade lill pluttan. Men nu är ja på väg i rätt riktning igen, vilket är jätte skojigt. -6 kilo sedan den 25 maj nu :) Så håller ja på och slutar röka med, har inte rökt på nästan en veckan (någon cigg bara) Så känner mej riktigt duktig och allert, bara ner ca tio kg till så är ja nöjd. Näe men nu ska ja dricka lite kaffe och slå på en film, och förmodligen somna innan den hinner börja :P haha, skepp och hoj ha så skoj ..

Skrapan




Modell för en dag

Wow, det var jätte skojigt att vara modell för en dag. Riktigt jätte kul.





dreams

Packa, packa, och packa, det är vad ja gjort i kväll :) Lillan vaknade just och har ätit, hon somnade så tidigt så, men annars så brukar hon sova hela natten. Men nu ligger hon vaken och skrattar. Hehe, så söt så, näe men nu måste ja få plutt att somna, så ja kan få sova lite jag med. Och i morron ska ja vara modell för en dag. Ska bli riktigt skojigt. Har ni tur kanske ni får se någon bild :P Sweet dreams. !

see you

Ja, humöret är juh knappast på topp i dag, inte ens efter tre koppar kaffe :/ *suck* Men direkt lillan vaknar och ja har matat henne så blir det en promenix i det fina vädret, sen har ja planer på en hel dej, och även packa våra grejer. Japp, men kanske skriver mera senare om det nu händer något eller i allafall att ja blir på bättre humör. Men see you later aligator !

Bilder

     


Värmen

Nu när värmen äntligen har kommit så har ja ej tid med att varken blogga eller vara inne på msn, men ska bli bättre och blogga av mej lite då och då, typ varje kväll, och ta mej tid att sitta en stund :)


RSS 2.0