inskolning

Kollar på "minuten" på kanal ett, sista programmet av det i dag, tråkigt!! Men det e som det är och inget att göra något åt. Och i morron blir det att börja skola in Elina på dagis :) Ska bli spännande och roligt.

gott


Blev hen gjord köttfärs pizza med lite smak av taco's :) Blev verkligen kanon gott kan jag lova!!

Pizza

Det blev Tuna Park :) Wiie, och hittade ett par jätte fina skor åt lill fröken med <3 Men dock bara ett linne till mej, så det var inte så mycket att ropa hej för direkt. Men kommer fler dagar. Hälsade på pappa och Bettan och fikade lite innan vi åkte hem med, trevligt <3 Och nu gör vi hem gjord pizza ! Mumsigt.

Tuna

Ja, vad ska man säga ? Ja inte mycket att säga eller ens bry sig om, vad hade jag väntat mej igentligen? Ärligt ?

Aja, i dag bär det av till Tuna Park, måste handla lite åt Elina, och även åt mej själv. Så det är ett måste, men viktigaste är att jag hittar till Elina <3 Så hon klarar sig på dagis osv. Nu måste jag göra oss i ordning så vi kan komma i väg någon gång, så det inte blir för sent. För tror inte jag kan/får bestämma hur länge vi kan stanna där dock ! Hörs senare, men blir inte mycket bloggande under dagen, då jag kommer ha fullt upp.

Mega jätte

Näe, om man ska krypa ner i den renbäddade sängen och försöka sova bort huvudvärken kanske. Vore skönt ! Så man är pigg och allert i morron. Har jätte ont långt ner i magen fortfarande, jobbigt att gå och i vissa lägen när jag ska resa mej upp, sätta mej ned, osv. Aj ! Men dom sa att allt var bra, allt såg normalt och bra ut, och inga konstigheter. "Början på en rejäl foglossning" shiiiiiit asså, hur ska jag då kunna ens gå och grejer sen i fall jag redan har så här ont? Det är frågan, vill inte att det blir jobbigare eller gör ondare, never, never, never. Vill INTE, fast vad kan jag göra åt saken då ? Hmm, bara acceptera läget kanske. Näe, tack och hej för mej, lägger men i min renbäddade säng, ska bli så underbart himlans jätte mega skönt :) <3


sjukt

Vem fasiken skulle inte vilja bli serverad allt på silverfat vad det en gäller? Jag skulle nog inte tacka nej iallafall!
(dåligt humör)

<3

Less på denna dag, less på allt just nu. Eller inte min lilla Elina, hon är så kramig och mysig, henne kan jag bara inte bli less på :) <3 Underbara lilla barn. <3 Är så glad att jag har min lilla prinsessa!

Stress stress

High five ? Och en massa skratt ?? Det var bara droppen!! (mer om det lär komma när jag tappar behärskningen)


Blev för stressigt inne i stan och han varken handla eller kolla på något typ.. Aja, skit samma i morron blir det Tuna Park och då ska JAG kolla och hitta saker och ting oavsätt vad. Nog om det, det drar snuskigt kallt här inne just nu, precis som om något fönster skulle vara öppet, men det är inget som står öppet eller något. Skumt! Men men ska kolla igen och hitta vad som e fel. Sen blir det lördags mys med Elina <3

NYTT

Nu bär det av in till västerås med familjen, shoppa lite, elina börjar juh inskolning på dagis på måndag, så lite nytt ska det bli !

På tv just NU

Nu blir det Big Brother <3 Sen blir det nog sängen, så jag orkar upp i morron. Och så jag är utvilad, pigg och så helst glad med förståss :) Lillan har börjat vaknat tidigare nu, fast det känns faktiskt skönt det :) Men nu har ja ej tid Big Brother väntar på mej nu ;) Haha.

lugnt

Snart somnar lillan för kvälle/natten<3 Vad ska man hitta på då?? Blir en lugn kväll för min del, känns som om det behövs, då jag fortfarande har himlans ont.

allt e bra

Har vart in till västerås och kollat upp allt eftersom jag haft så ont. Men allt ser bra ut och bebis mår bra <3 Det som e viktigast för mej, men vill juh även själv må bra med. Men det dom tror e början på foglossning, och då vill jag inte veta hur ont det kommer göra sen. (o.O) ska prata med min barnmorska på MVC på tisdag. Dom pratade om sjuk gymnast och foglossnings bälte typ. Någon som vet om detta hjälper?

Utmärkt

haha, lite nöjd jag är med min bingo vinst. Annars spelar jag aldrig, men gratis lixom, då kan jag ju testa. och så bara "smack" BINGO BINGO BINGO :) käönner mej riktigt nöjd. Gratis pengar som inte var planerade, så nu lite extra, passar alldeles utmärkt!!

tur :)

Fick sms från AHA bingo, 20 kronor gratis att spela för, man vinner juh aldrig men testade, och jag vann :) så nu 1300 kr rikare :) Ganska så bra va ? haha.

Aj, ont juh

Mår inte alls bra i dag heller :( Det kommer och går det här med magen, svanken och ryggen. Det är ett helvete, kan knapt ställa mej upp nu från sittande läge, kan inte stå längre stunder, för då känns det som jag ska rasa i hop. Och när jag börjer benen gråter jag nästan.. :( Måste ringa och kolla det påengång. För så här vill jag ej ha det.

tidigare

Elina ville vakna tidigare en vabligt, så det var bara att gå upp runt kvart över sex :) Men det e ganska så skönt, frukost mys framför barnprogrammet:P Efter lunch, haha duktigt att prata lunch när man just äter frukost, aja, men i allafall efter lunchen ska vi knalla ner på samhället. Måste ner på Mvc och prata lite...

Och i går fick Elina ett jätte fint kort från dagis att hon är välkommen att börja osv :) Gulligt !! Så på måndag är det dags att börja skola in lill tjejen, hoppas det kommer gå bra bara :)

Kämpaar

Helt övertrött är vad jag är, och så kämpar jag att hålla ögonen öppna för att kolla klart på Big Brother :P Hehe. Vilken tv nörd jag har blivit. Skulle juh inte direkt dö av att missa en halvtimma direkt :P Ser fram emot att lägga mej i sänge, men ger inte upp tv:n riktigt ännu, men skriver mera i morron för nu ska jag spärra upp ögonen så jag kan kolla klart :) See you

Storhandlat

Sådära då har man vart och stor handlat, så nu finns det en massa hemma :) Underbart! Kylen och frysen är överfulla och även skafferiet är fullt :) Det känns skönt. Och snart ska vi göra kväller då. Men först måste vi äta lite granna bara.

Kallt

Blev ingen lånvarig pulka tur, var snor kallt ute, och Elina blev jätte gnällig, så nu är vi inne och leker i stället :) Och om en liten stund ska vi äta lite mellis <3 Mums mums mums !


en miljon tankar

Nu äntligen har vi ätit och klätt på oss och diverse, lillan ville vila länge. Men inom några minuter är vi äntligen ute, blir att åka lite pulka en stund :) Så hörs senare, har ej tid med bloggen, Måste ut, och lufta mej, Ellie och rensa min hjärna som snurrar med en miljon tankar typ.

pulka och mat?

Väntar på att lill tjejen ska vakna så vi kan äta lite mat tillsammans :) Men hon verkar inte vilja vakna hon, hehe, efter lunch bär det av ut och åker lite pulka <3 Jag och lill prinsessan!! Och sen har jag ingen aning om vad som händer denna dag, eller jo just ja, tvätta, tvätta och tvätta måste göras med. Massa jobbig tvätt, känns inte som jag har lust att springa i tvättstugan faktiskt !! Men måste man så måste man.

Sås och köttbullar

Tycker inte klockan går frammåt i dag. Känns som om det kommer att bli en lång dag, jobbigt. Men vad hade jag räknat med då ? Haha. Näe, men ser fram emot kvällen, en tv-tittar kväll ikväll "igen".

19.30 = Halv åtta hos mig :)
20.00 = Sveriges värsta bilförare. (haha)
22.00 = Big Brother <3

Tror det var något klockan 21 med. haha. Men just nu kommer jag inte håg vad det var.. Ska sätta på lite kaffe nu, snart vill lillan sova middag, och då ska jag förbereda maten, i dag blir det bara köttbullar och potatis + sås :)


nu får det räcka

Gick och la mej direkt efter Big Brother i går kväll. Vaknade, och det snöar för fullt, inte alls skojigt att vakna då.. Hade lust att gå och lägga mej när jag såg snön. Blä för denna snön, och blä för en massa, massa annat. Har precis ätit frukost. Mumsigt mumsigt. Och nu blir det morron mys framför tv:n (vilken skräll) Haha!

tv:n är min !

Fortfarande ont, men inte alls lika ont som tur är. Sitter och kollar livet på bb, sen blir det efterlyst, och när det e klart blir det Big Brother <3 Sen blire att krypa ner i sängen :)

vill inte alls

Varför känns det så här i magen, jätte jobbigt är det. Blir snart galen !! Håller jag på att bli sjuk eller är det något som inte är som det ska, eller vad är det som är fel? Ger det ett par timmar till, men blir det inte bättre måste jag ringa och rådfråga vad jag ska göra. För så här ont vill jag då INTE ha om jag säger så !

Ont.. Aj

Aj, aj aj, det blir bara värre, gör bara ondare och ondare :/ Har inte skrivit om det alls, men har haft jätte ont långt ner i magen hela dagen, och nu kan jag knapt böja mej utan att det kommer tårar :( Det gör fruktansvärt ont. Och nu börjar jag bli orolig för den lilla i magen med. Bara det inte är något med graviditeten. Det går bra att sitta i vissa lägen, men det känns juh att det gör ont, att stå går bra det med, känns minst att det gör ont då. Så nu ska jag stå upp och se dum ut då ...


Mat och dekoration

Lillan har fått i sig lite mat, inte var det mycket, men i allafall så fick hon i sig, och så drack hon mycket med :) Och nu klättrar hon omkring som en tok lite här och där, eller snarare överallt, haha. Men det är så som det ska vara tycker jag. Och själv har jag faktiskt dekorerat min mobil lite granna, inget märkvärdigt, men den var juh så himlans tråkig, och så är jag så trött på att ha den med. Så nu blev den lita nyare utseende messigt i allafall.. Kommer bild senare :)

Tvärvägra Lunch

Nähe, lunch tvärvagrade Elina, så det fick jag äta själv, men drack lite granna gjorde hon i allafall. Bättre en inget alls, får pröva med lite mat igen om en liten stund. :) Men innan det får hon leka lite för det vill hon tydligen göra, hehe. Bra det att hon är mycket piggare, hoppas bara hon vill äta ordenligt snart med. Vore skönt, skulle kännas lite bättre för mej om hon får i sig så jag vet att hon e mätt i sin lilla mage.

en sovande liten

Nu haar lillan somnat, och hunnit sova en liten stund, själv ska jag förbereda lite mat och så snygga till mej lite granna :) Fint väder, kanske ska ta oss en liten snabb promenad i allafall, lillan e juh i allafall feber fri, fast alla säger juh at man ska vara inne en hel dag feber fri. Men får se hur det blir.. <3

Feber Friiii

Nu har vi gjort allt som vi brukar göra   på morronen :) Nu e lillan trött "igen", inget ovanligt, hon brrukar alltid somna innan lunch, och så blir lunchen lite senare en vad det är tänkt. Men det gör inget, vi har inge bråttom någonstans.. Och så är min lilla tös fri från feber i dag :) Underbart skönt, och hon e hyffsat pigg med, och åt en stadig frukost med, så tror hon e helt klart på bättrings vägen. Skönt, skönt och jätte skönt =)


Sov morron

Sov morron i dag :) Riktigt underbart skönt kan jag lova.. Morronen består som vanligt av barn program. Lillan sitter helt fast klistrad, så sött <3 Och så blir det massa mys, även det är vanligtm, men i allafall.. Ska snart kolla febern på henne, och hoppas hon ej har feber. Hon känns inge varm alls jusr nu.. :)

snart sover hon nog

Inte det roligaste att lägga och natta en liten sjukling som bara gnäller och ska upp hela tiden. *suck* Helt slut, men nu ligger hon tyst i sängen i allafall, eller tyst, och tyst, hon är tyst, men ligger och drar i speldosan så den går varm där inne i rummet ;) Hehe. Men bättre det en att hon ska gnälla, hon verkar vara jätte trött, då hon kliar och gnuggar sig i ögonen hela tiden. Så snart sover hon nog skulle jag tippa på..

Följa

Maten blev kanon god, vilket var tur, för jag var jätte hungrig :) Hehe. Nu blir det Sofias änglar, sen diska, och sista programmet för kvällen blir... Haha, som att folk inte kan gissa ? Big Brother <3 älskar det redan!! Något jag garanterat inte kommer missa, något jag verkligen kommer att följa :)

stek

Lillan sover, och steken står i ugnen :) Namn nami nam nam ! Ska bli jätte gott, hoppas bara det smakar lika bra som jag tror det kommer att göra :) Hehe. Nu ska jag kolla till den så den står kvar där i ugnen, haha, måste kolla hur den ser ut i allafall. Sen blir det att plocka lite och kanske dra av golvet lite granna.


tröttis

En liten tröttis har jag här brevid mej. Så ska ta och lägga henne så hon får sova lite granna. Kanske hon blir ännu piggare sen och vill leka och busa massor med mamma :) Hehe. Men vi hörs senare, kommer tillbaka !

Nicka med huvudet och Yla lite granna

Själv sitter jag och funderar på en massa saker, och då menar jag verkligen massa saker. :) Saknar så många gamla vänner/bekanta, måste ta tag i detta, ta och få tillbaka kontakten, och hoppas ni vill det med. Vore jätte trevligt och roligt !!

Tänker tillbaka på när jag bodde i t-hälla med, fanns ju självklart stunder jag bara vill förtränga, men har så många roliga minnen där i från med både familj och vänner. <3 Känns som om jag inte riktigt kan släppa taget om T-hälla/E-tuna, kanske inte räcker med att hälsa på då, och då ? Måste kanske hälsa på jätte ofta ? Eller skulle jag vilja bo där igen? Hmm, men skulle jag flytta tillbaka blir det jobbigt på många sätt, då jag har min sambo här i hallstahammar, hmm. Aja, nog grubblat om det, nu ska jag med dricka ett glas saft, yla lite granna och så nicka med huvudet :) Haha.

Saft duger

Saft och mariekex går visst bra att äta för lillan, men mat vill hon inte ha :/ Inte nå mycket mat, bara tre skedar, men huvudsaken hon får i sig vätska, det är det viktigaste i allafall <3 Och så satte jag nyss på musik så nu sitter hon och nickar med huvudet som en tok, min prinsessa följer mammas fotspår, älskar musik :) Underbart. Hoppas hon vill börja dans och massa andra roligheter sen när hon blir stärre, eller kanske börja sjunga och annat kul :) Nu tror jag hon försöker sjunga med. Gulle plutten min, hon sitter och ylar lite granna och diggar musiken, och så i mellan åt dricker saft <3 Så söt !

svettas

Nu när det är fint väder och allt, så är lillan jätte hängig, vill inte konka ut henne heller. Inte när hon är febrig och svettas och diverse. Stackaren, men Hon är ganska så pigg i allafall, sitter och plockar med lite böcker och bollar :) Gullungen min <3 Hoppas hon är feber fri snart, är väl den här tre dagars febern, och i så fall kan vi säga hej då till den snart :) Vilket jag hoppas på, vore skönt, och så kan man hitta på lite mera med en gladare och piggare liten tjej med.. Lite kaffe på det här, och sen plocka undan lite, inte för att det finns mycket att plocka men lite finns det alltid.

Less och ännu mera less

Människor som inte kan kompromissa, människor som bara tänker på ssig själva, blä för dom säger jag bara. Man måste juh kunna lyssna på den som pratar utan att börja kasta en massa skit på den som pratar ? Suck ! Inte ett kul inlägg, och detta kommer att bli en långdragen, seg dag. Och inte nog med det har lillan fortfarande feber, är hängig och gnällig. Men hon vill i allafall leka lite i dag, även om hon bara sitter på samma ställe hela tiden och plockar med dom saker som ligger precis brevid henne. <3 Ser på henne att hon är jätte trött och glansiga ögon, min lilla stackare. Blir att sova middag för henne snart. Och själv har jag typ inga planer alls för dagen, låter skojigt va? Haha.


Farao

Fy farao säger jag bara. Jag ska lyssna, men inte få prata till punk utan att det blir en jävla massa liv. *suck* Skiter i detta, inte så stort problem, men vissa tänker med något annat en hjärnan. SÅ lär det ALLTID vara.. Men tänker inte acceptera att ta en massa skit från någon längre, glöm det, glöm det säger jag !! Blä vad sur man kan bli, ska heller inte vara den snälla och jämnt lyssna på alla andra nu, bara om jag får prata först !! Men nu ska jag se om Elina orkar leka lite granna <3 Så jag får annat att tänka på :)

Barnprogram

Lite barnprogram, och själv käkar jag frukost :) Mumsigt, Elina sitter och plockar lite med en smörgås, men hon e inte pigg i dag heller :/ Stackaren. Hoppas hon kryar på sig snart i allafall, och så är jag fruktansvärt less på denna snön!! Nu ska jag återGÅ till min smörgås <3

Bjuder !!


Ibland kan man bli galen på mindre.. Känner att det kommer bli en hel del kaos i morron. Tack vare vissa saker i dag. Hmm, aja, strunt samma, skit i det, ska kolla Big Brother nu, och bilden bjuder jag på ;)

Snart BigBrother

Sitter och kollar lite snätt på tv:n, Canal+FIRST, det är Beck just nu, men snart blir det Big Brother i stället ;) Hehe. Och sen blir det att krypa ner i sängen, ska bli så himlans skönt <3


icke sa nicke

Trodde jag ja.. Hmm, lillan e vaken fortfarandem vägrar sova, fast hon e jätte trött. Hmm, men nu ska hon i säng, så är det bara. Måste försöka hålla rutinerna. Annart blir det så jobbigt..Men måste få henne i säng nu, innan jag kan sätta mej ner i lugn och ro och bara skappna av. Hörs förhoppningsvis senare ;)

Avklarad

Sådära, handlingen är avklarad, och nu ska det göras ugns pannkaka, men lillan vill bara ha välling hon. Så det får bli så, fast just nu vill hon inte ha något.. Men känner jag min lilla flicka rätt så lär hon vilja ha välling vid typ sju, och sen är hon mysig och gosig, och förhoppningsvis vill somna till halv åtta åtta :) Och själv ska jag kolla på halv åtta hos mej, sen blir det familjen annorlunda och sista programmet för kvällen blir Big Brother :) Hehe. Se om det händer något skojigt. Lägger in någon bild lite senare när jag har mera tid, flr nu ska det lagas mat och massa hemma pul !

hängig o gnällig

Snart dags att fara till affären, så man kan handla hem grejer så man kan göra ugns pannkaka :) Smaskens!! Så det får bli kvällens middag det.. Lillane hängig och gnällig, stackaren=(

huvudet trillar av

Sitter och väntar på bättre tider, eller vad jag nu håller på med. Har fått jätte ont huvudet, så orkar inte sitta vid datan heller.. Måste nog ta en panodil/alvedon eller något, jag som aldrig tar en tablett, hehe, men nu känner jag att jag verkligen behöver en faktiskt. Kanske dax att bli sjuka igen? Inte direkt vad jag tänkt mej, men får se hur det blir.. Hade juh lite hemliga planer till helgen, men för att det ska bli av måste vi vara friska, pigga och glada. Vilken ingen av oss är nu:( Tråkigt. Får fortsätta ha en lugn och stilla dag, ända jag gjort är att städa köket rent och fint och plockat lite leksaker..Och helt slut e jag av det lilla..

sjukling

Hmm, tyckte lillan kändes varm, så kolla febern på henne.. Hon hade feeber med *suck* Hon är trött hela tiden och vill knapt leka :( Så det får blir en mys dag hemma bara.. Stackaren! Men tur det inte e kräk sjuka eller liknande i allafall. N¨got positivt med det hela. Själv känner jag mej pigg och allert i allafall. Även om jag har lite tankar som snurrar och vägrar försvinna ut ur hjärnan.

älskar

Nu vaknade min lilla älskling <3 Så snart dags för mat, det blir potatis fisk, broccolii och dillsås :) Lillan älskar det! Sen ta på oss och gå ut en sväng :) Blir att åka lite pulka, wiie, något min lilla älskling verkligen älskar <3

Diska och plocka

Lillan sover middag och själv ska jag just diska, inte för att det är så himlans skojigt att veta kanske, hehe, och så plocka undan leksakerna från vardagsrummet, och dom som hamnat i köket, så dom är på sin rätta platts :) Och så efter det en kaffe kopp, sen tror jag det e dags för lillan att vakna och äta lunch, så då blir det att äta lite granna och sen klä på oss för att gå ut en sväng, var inte så himlans kallt ute i dag, men dock så snöar det, vilket jag inte gillar :P


Tavla

Snart dags för Elina att sova tror jag "igen", hon är inte den som vill vara vaken så länge på morronen. Hehe. Men det e okej, för då hinner jag med att fixa mej själv, förbereda mat och en massa, så det är bara positivt :) Och i natt drömde jag om att jag målade en skit snygg tavla (o.O) Bara så  dära mitt i allt, haha, men ska faktiskt se till att köpa hem grejer så jag kan måla en tavla :P Kanske var det som var meningen och syftet med drömmen, vem vet ;)

Frukost

Har just ätit frukost, lika gott som vanligt. :) Sovit som en stock inatt, även det var jätte skönt!! Nu blir det som vanligt morron mys och lek med Elina <3 Och så får vi tänka ut vad vi ska hitta på denna dag med. Snöar ute och ser riktigt kallt ut :/ Inte så roligt ! Men borde i allafall gå en promenad :)

Haha

Haha, nu har jag skrattat, vilket gäng i Big Brother. Haha, kan juh inte sluta i annat en katastrof. Haha. Men hoppas det kommer in lite nya, flera nya med. Kommer lätt att titta på flera avsnitt i allafall. Och vare sig jag tycker det e bra eller inte, vilket jag INTE kan avgöra efter bara att sätt dom. Men titta kommer jag garanterat att göra kan jag juh lova. Men nu blire att borsta tänderna och gå och knopa. Puss och hej!

hhörs senare

Snart det efterlängtade Big Brother :) Så har ej tid att blogga eller sitta vid datan, måste hämta ett glas Cola, och så något att tugga på :) Hehe, men  slänger nog in ett inlägg efter Big Brother och säger vad jag tyckte osv.. See You Later

minuten

Ska försöka lägga lill pluttan nu, och så kolla på Minuten, sen blir det Big Brother :) Wee, som jag längtat efter att det ska komma tillbaka och nu gör det äntligen det. Hoppas det är bra!! Blir ingen bild idag, men det kommer en morron dag :) Och då lovar jag flera bilder en 1 bild med;)

sover middag

Lillan sover lite middag, och själv försöker jag jag hålla mina tankar kvar i hjärnan innan det blir en massa dumma och konstiga ord av dom.. Hmm låter inte klokt, jag vet, men så är det faktiskt. Och jag får skriva, tycka och även tänka vad jag vill, får även Säga vad jag vill till vem jag vill, men vissa saker är bäst att behålla för sig själ faktiskt. Så slipper man onödigt tjafs och konflikter om allt och inget..

?????????

Nu är vi ensamma igen, trevligt med främmande. Och trevligt med folk som även ser verklligheten och inte bara lever i sin drömvärld :) Det gillar jag!!


Men bara så här mitt i allt så kan jag INTE fatta dom som älskar solsidan, sjuk humor juh, eller så e det jag som har kass humor kanske. Men blir galen på att folk ska försöka styra och bossa över mej. Självklart kan jag lyssna på folk, och det gör jag med, men då vill jag även att folk ska kunna lyssna på mej, är det för mycket begärt eller?

besök snart

Lill pluttan sover som en stock, snart dax att vakna för henne tycker jag :) Har ju gjort i ordning mat, för hon borde juh vara hungrig tycker jag.. Och så får vi främmande av hennes gammelmormor och hennes pappas kusin snart med. Trevligt! Så ska sätta på lite kaffe så det e klart nu när dom kommer.. Men skriver mera senare om det händer något intressant ;) Hehe, och så kommer det någon bild med.


:( stackars

Jag lider med min dotter.. Hon har så himla ont i magen och är jätte förstoppad, och inget alls hjälper :( Hon tar i så hon blir alldeles knallröd/lila i ansiktet. Min lilla stackare!

Tröttmössan

Min lilla flicka e en liten sur puppa idag, kanske inte så konstigt då hon inte sovit så bra. Men nu är hon en trötter och får vila en stund. (om hon nu vill somna) Men det ser så ut i allafall <3 Solen skiner så fint ute, men direkt jag öppnade ballkong dörren för att känna om det var skönt ute, så stängde jag den lika fort, haha, det drog riktigt kallt. Men bara hon får sova en liten stund så blir det en promenad och göra något, kan inte bara sitta inne och tråka en hel dag juh, då går juh tiden jätte segt. Och jag vill att tiden ska gå fort, för söndagar e tråkigare en tråkigast !!

Ikväll kommer det "Minuten" klockan 20.00 på kanal 1 :) Och så premiären av Big Brother på nya tv11, måste juh spana in ett av avsnitten och se vilka som ska vara med osv. Älskade BigBrother förut när det gick, så tror jag kommer kolla varje avsnitt även denna gången :) Hehe!

kallt/varmt?

Vilken jobbig natt, lilla vaknade helt hysterisk och vägrade somna om och bara skrek som en tok :/ Så nu är jag helt slut faktiskt, efter två timmars skrikande i natt mellan 01-03 och sen ville hon vakna vid halv sju, men somnade som tur var om en timma i allafall. Lite ont i huvudet efter den dåliga sömnen. :(

Fint väder i dag, men tror det är kallt ändå, någon som vet hur kallt/varmt det är ute, häromkring? Har ingen termometer att kolla på..

John blund

Har fortfarande inte tagit mej till sängen, lite lat, legat här på soffan, fastnade för någon skit film på tv;n, och nu började det någon annan film som heller inte verkar bra :P Hehe. Men nu blir det att borsta tänderna, håret, och krypa ner i sängen och försöka sova. (blir svårt, är ej trött) Men vet att jag måste sova några timmar för att orka morron dagen. Tror det blir en härlig förmiddags promenad, hoppas bara det e lite värme ute, och inte en massa jäkla minus grader, så tråkigt när det e svin kallt, man vill juh inte direkt gå någon längre runda om man säger så. Men men Sängen ropar mitt namn hör jag, och jagska hoppas på att John blund kommer på besök och kastar troll sand i ögonen på mej,  så jag kan somna :) Haha.

Bara för att...


Bara för att jag är uttråkad och har en kass webcam ;)

Stänger av

Suck, suck och en massa suckande, tror jag dör av uttråkheten. Blir väl att kolla en liten stund till på tv:n, men sen blir det sängen så jag orkar upp med min lilla buse i morron bitti. För då ska det lekas för fullt, och har planerat att morron dagen ska gå fortare en vanligt, då jag inte gillar söndagar. Men dock är det flera program på tv:n jag ska se på kvällen :P Något att se fram emot. Hehe. Men Säger god natt nu, för nu stängs datorn av och får vila tills i morron. Men vi hörs och kanske ses ;) Hej hopp !

Diverse

Har fruktansvärt tråkigt, och sitter och tråkar ut mej ännu mera med att kolla på melodifestivalen, som verkligen inte ens e kul att titta på. Alldeles för pigg för att kunna somna, så vad tusan ska man ta och hitta på igentligen? Hmm, kanske se på en film, eller måla naglarna? Hmm, får fundera en stund till och se vad jag kan hitta på, bus sover så kan juh inte roa mej med att leka heller. Haha, eller kan, kan jag väl, men skulle se bra roligt ut om jag börja krypa omkring ensam på golvet och leka med dockor, bollar och diverse ;)

hemma

Ingen Bio, men god mat iallafall:) Och nu är jag hemma och myser men min älskade underbara dotter <3 Fast hon e jätte trött dock, så blir en lugn kväll framför tv:n för min del, men det ska bli skönt det med. Nu måste jag mysa lite innan Elina somnar för natten <3

Ingen Bio

Så dära.. Blev ingen bio, men ut och äta, sen hämta lillan så jag får mysa med henne med.. :) Så hon blir bara med farmor i någon timma, sen hämtar jag henne "igen". Men nu ska vi dra så får skriva mera när jag kommer hem. Tjingeling så länge ;)


Hoppas hoppas

Hmm, lite besviken på fiket blev jag nog. Men ganska roligt folk som kom in när vi var där. Haha. Ett sällskap på typ 8-10 personer kom in, valde bord, alla utam en ställde sig för att beställa, för han höll på att ta av sig ytterkläderna fortfarande. Haha, och så hör man världens jäkla brak skit, och han börjar hoppa runt och skrika och skratt, hahahaha, det var jag, det var jag. Jag trodde jag skulle dö av skratt. Hur kan man bli så stolt och skrika och hoppa runt och berätta när man pruttat öppet så högt att alla hör och alla kollar? Haha.

Men visst vart det mysigt och så, men trodde det skulle vara mycket bättre om jag ska vara helt ärlig. Och mackan jag tog var väldigt torr med. :/ Men dom kanske bara hade en dålig dag, kan juh hända alla ställen juh.

Och som läget ser ut nu, så är det dock tveksamt om vi ska på bio :( Hmm, alltid är det något. Men det är som det är, och i så fall får jag i allafall tillbringa hela kvällen och natten med min prinsessa<3 Mysigt det med. Men får se hur det blir med Bion först och främst.

Fiket

Han inte göra i ordning mej så mycket, så det får jag göra sen. Han med att duscha i allafall :) Vilket var skönt! Och snart bär det av till det "NYA" fiket i Nibble, eller nytt och nytt, har funnits ett tag, men det nyaste i hallsta i allafall. Har aldrig vart där så ska bli spännande att se om det e värt pengarna, hehe, och så är det på typ andra sidan hallsta om man jämför med där vi bor. Hehe, så har man inte turen att åka bil som det blir i dag, så får man se om man orkar gå dit själv någon gång. Beror juh självklart på om det är så bra som alla säger med förståss :) Men nu ska jag leta fram en långärmad tröja och så ta fram Elinas ytterkläder, kallt ute, så ska hitta något lämpligt åt henne, som inte blir för kallt, hellre att hon e varm :) Men heller inte för varm. Och så ska vi juh åka bil med, så behövs juh inte så överdrivet med kläder.. 


Och senare blir det BIO fortfarande som läget ser ut :) Ska bli skönt att komma ut, men kommer sakna Elina något grymt, gör jag alltid när jag är utan henne. Men nu ska hon sova över hos sin farmor med. Så blir barnledig hela kvällen, ända tills i morron förmiddag. Kommer juh vara rastlös som en tok. Och det var längesen som hon sov borta från mej nu med. Så kommer vara tomt att vakna upp utan min lilla Busis <3  

Nej, nu väntar fiket på oss :) See You !

göra mej lite "extra"

Nu börjar lillan redan bli trött och vilja sova middag. Så ska låta henne somna en stund och när hon somnat så ska jag passa på att slänga mej i duschen, skönt!! Ska passa på att klä mej lite snyggare en vanligt, och sminka mej, passa på att göra mej lite "extra" fin för idag/kväll <3 Det är ingen särskilld dag eller så, bara känner att det var längesen man gjorde i ordning sig för att vara lite finare en vanligt:) Och med det menar jag inte att jag tycker jag är snygg och fin osv. Men graviditeten får mej att känna mej lite slitnare en vanligt, större en vanligt osv.. Hehe, fast det är det verkligen värt!! 

Sanctum 3D

Ja, i kväll blir det att gå på Bio med "T" :) Om det nu blir av vill säga.. Har vart planer på bio flera gånger, men aldrig bliviit av, så hoppas på att det blir bio ikväll nu då :) Vore riktigt nice <3 Kolla film, äta massa mumsiga bio popcorn (dom smakar inte alls som när man poppar hemma) Hehe.. `Jag hoppas och ser fram emot denna kväll=)

får se

Sådära, i går blev en tidig kväll vilket var jätte skönt, men har lite krångel med internet här hemma med, så kanske inte blir av att blogga så mycket i dag heller. Det visar sig, men nu ska vi allafall äta lite sen frukost, då lillan precis vaknat :) <3 Så frukost, sen kanske ut en sväng eller bus borgen eller.. Hmm vi får se vad som händer.

stackars min bebis!

Min lilla plutt e en riktig liten klantis :( Stackars liten snubbla på sina fötter så hon ramlade med munnen/ansiktet i glasbordet på kanten. Och inte nog med det har vi en liten hylla till under bordet, och där ramlade hon i direkt efter:(  Blödde ganska mycket, och en pytte liten bit av tanden lossnade.. :( Så nu e det jätte vasst där..

bilder


Elina leker med morbror <3


Så prövade vi en av klänningarna hon fick med <3


Malin fösöker pröva klänningen på Elina <3

Snart kommer dom <3

Nu har lillan vaknat igen :) Mysigt! Nu är det full rulle här hemma igen med. Hehe, men det är så det ska vara. Och snart så kommer främmandet. Ska bli så roligt att träffa dom, speciellt brorsan och Malin från Lule så klart, men ser självklart fram imot att träffa pappa min med <3 Så har förberätt kaffebryggaren. (hmm som inte e inte kaffe bryggare, utan en perkulator eller vad tusan det nu heter) Haha. Och så ska jag ta fram vatten kokaren så Malin kan få Te'e med, då hon inte dricker kaffe. Och även rulltårta e framtagen. Mumsigt!! Och så marie kex åt lilla prinsessan :) Nu blir det dansa och leka lite innan Elina får leka med sin morbror, tant Malin och Morfar <3

Hoppas hon inte e så blyg nu när dom inte sätts på så himla länge. Och om hon e det hoppas jag att det går över fort då jag inte vill att hon ska vara blyg för släkten förståss :) Så nu kommer jag INTE ha tid med bloggen på ett par timmar, men sak samma, för jag kommer ha trevligare med släkten en att sitta här med datorn :) Yeeah !

Hörs senare, så kommer lite bilder med. (synd bara att inte Bettan kunde följa med) Men det kommer flera dagar, och det är inte så långt till E-tuna och hälsa på heller <3

Mora Träsk

Less på nytvättade kläder som typ e fulla av katt hår fast dom e tvättade *Suck*. Alltså mörka kläder pratar jag om nu..Inte bara less på katt hår, e så less på katt fan överhuvud taget om jag ska vara helt ärlig. Vill ej ha katten längre. Ingen som har tid med honom i allafall juh!! Nu myser jag med min prinsessa och lyssnar på mora träsk, hon älskar dom <3

Städar

Hmm, lill pluttan hade inte alls planer på att sova, hehe, så det är full fart på henne, och själv städar jag i den mån det går. Dock tar jag inte hennes leksaker, då dom ändå kommer hamna på golvet inom kort "igen" hehe. Men sovrummet e klart. Bäddat, dammat och fixat på alla sätt och vis, skulle bvehöva ta en sväng om med dammsugaren, men får bli sopborsten i stället, då lillan blir hysterisk och bara skriker när jag tar dammsugaren :P Hehe. Vardagsrummet e med "typ" klart, bara golvet att dammsuga/skura eller hur jag nu tar i tu med det. Badrummet e helt klart, samma sak toan :) Och hmm, jag har lite disk att diska i köket och så golvet där, sen e det med klart, men nu tar jag en pause eftersom jag måste hålla lite koll på min lilla vilde till flicka <3

Fin främmande

Känns som om denna dag hittils gått jätte snabbt.. Vilket e lite skrämmande, hur ska jag hinna med allt om dagen bara springer förbi.. Har vart myckeet telom snack i dag (ovanligt faktiskt) Pratat med Elinas dagis, och datum e nu bestämt för inskolningen :) Sen har jag pratat med Bettan, Elinas pappa, Min Pappa och även min Mamma <3 det var nog alla, hehe. Nu har jag en liten tröttis här med, vilket e bra, för då hinner ja plocka i ordning lite granna!! För vi får fin främmande <3 Min Brorsa och hans tjej kommer hit och hälsar på oss om några timmar =) Även min pappa kommer.. Ska bli så underbart trevligt och Roligt att träffas <3

stadig och stabil

Stadig och stabil frukost :) Alltid lika gott !! Och så behövs det så väl med. Får se vad man ska hitta på en dag som denna då. Hehe. Blir en lugn förmiddag och så lite lunch sen ut en promenad, men vart får vi se. Och så ser vi vad som händer och sker under denna dag, känns som om bloggen inte kommer vara på topp i dag, men skriver då jag har tid och ork, men nu på förmiddagen så hinner jag med bloggen med :)

avkoppling

Näe, om man ska ta sig en dusch i stället för att kolla på tv kanske, tycker inte det e någe kul att kolla på svensk maffia i allafall, så en dusch vore bra mycket skönare :) Så, så får det bli.. Och så ansikts mask <3 Underbart ! Men sen blir det sängen för min del. Men först lite avkoppling för mej själv..

besök av farmor

Vilken överaskning :) Elinas farmor komm upp på besök, riktigt kul!! Passade på att dra till affären en snabb sväng medans Elina lekte för fullt med farmor under tiden.. Och när vi kom tillbaka var hon och farmor ute och lekte. Hehe!! Åkte pulka gjorde dom, och min lilla tös skrattade som en liten tok:) Men nu gör vi kväller, och Ellie har just somnat till<3 Och jag ska kolla på tv en stund..

Lite smått

Bus, bus och en massa mera bus. Snart lite mellis <3 Gott med mellanmål juh, tycker i allafall lillbusan :)Får väl se vad vi trollar fram för mellis i dag då. Hon älskar juh det mesta så det är ganska enkelt.. Sen tror jag att hmm, ja, jag har lite små planer för eftermiddagen faktiskt, måste bara kolla upp att det fungerar och så vidare. Men jag hoppas på det i allafall.. Mera får ni veta om det blir av, annars får ni veta det någon annan dag ;)


Plockat upp

Har juh lagom tagit upp filmer och dyligt, men.. Lillan e vaken så nu ser det ut lika dant som för en stund sen. Haha, bara att låta det vara tills hon somnat, så slipper jag städa tio gånger till kanske :P Lite kaffe på detta och så ska ja snart fixa håret lite granna. Varför vet jag inte, men kommer känna mej lite finare då i allafall :)

Smile

Sitter och njuter av gårdagens mat :) (Baconröran med ris) Mmm, den är ännu godare i dag, bara för den smakar mera nu. ´Hehe. Lillan har justt somnat, så ska äta klart, sen plocka undan det hon stökat fram. Så det ser hyffsat ut här i allafall :) Kan juh vara trevligt!! Ryggen känns lite bättre med, så det kanske blir bättre och bättre juh längre in på dagen vi kommer :) *smile*

Överallt och Ingenstans

Inge vild alls... Hmm filmer ligger typ hej vilt överallt. Kläder har hon plockat ut ur lådorna, så det ligger kläder lite här och var, och katt maten står på köks bordet då hon promt skulle på det och käka av den. (vilket jag inte tyckte) Så slutade med att ja faktiskt ställde bort det. Hehe. Och nu sitter hon och visar hur stark hon är :P Haha. Så söt, spänner sig så hon bloir alldeles tok röd i ansiktet. Min starka lilla tjej <3 Snart  dags för hennes förmiddags tupp lur, och då ska jag passa på att städa bort kläderna, filmerna och allt annat. :)

Tillsammans

bla gurgl bla. Hmm ?  Förstår inte riktigt vad min dotter försöker säga mej :P Hehe, men gulligt låter det, så jag får väl hålla med och se glad ut då :) Haha. Gulle pluttis <3 Och så är hon överallt och river, bland filmer, mot katt maten, och så ska hon promt in i duschen och sitta där bara :P Haha. Pluttan ! Nu blir det att leka tillsammans med henne <3

Ont och ännu mera ont

Efter denna natt, känns det som om jag inte vill lägga mej i kväll, shitt, drömmer så knasigt, vaknar titt som tätt, sovit som en kratta, och kunde knapt ta mej upp ur sängen, på grund av hur ont jag har i svanken/ryggen. Inte så roligt. Och så har man en liten vild dam som ska klättra och vara precis överallt med. Roligt ;) Hehe. Bara göra det bästa av situationen. eller vad säger ni.

Idag blir det lugn, lite plockande (som varje dag) Men inte något överdrivet mycket, för min rygg tar kål på mej :/


pluttis

Lill pluttis sover sen en stund tillbaka.. Själv kollar jag på livet på BB:) Och snart ska jag poppa lite popcorn, eller ja poppar dom till efterlyst <3 Efter det blir det sängen, då Elina börjat vaknat tidigare en förut. Fast det gör mej inget, ganska så skönt att gå upp tidigt, och lägga sig skapligt :P

Duktig

Har hälsat på i nibble en sväng, sen blev det till affären och snart blir det att äta bacon röra. Nami nam namn :) Jätte mumsigt !! Och så har jag slängt in två maskiner tvätt med. Riktigt duktig i dag :)

Busbarn! <3


färdiga

Nu har vi duschat, och är ombytta och klara.. Hmm, men klara för vadå ? Det var den stora frågan nu det. Hehe. Men men klara för en promenad tror jag det blir, eller så väntar vi till typ fyra då Elinas pappa kommer, så går vi en promenad allihopa, eller hittar på något annat, det visar sig. Handlas ska det i allafall göras :)

Kladd kladd

Lillan e på sånt extremt bus humör att det inte går å få still på henne. Hehe. Gull ungen min <3 Bli snart att ta en dusch, då vi fikat och hon ser ut som en liten brownies eller liknande haha. Så sött !! Såå lättaste att få bort är juh att ta en dusch, plus att hon älskar verkligen duschen så det är skojigt att duscha med henne.. Så blir en dusch för oss. Hoppar in jag med, känns skönt att känna sig lite ren, och inte bara bara som en flodko :P Haha.

Lillan

Min lilla flicka är grymt duktig på att äta :) Ett litet matvrak, bara det är rätt mat. Hehe, fast hon äter nästan allt faktiskt. En så länge i allafall, vilket är skönt, antar att det kommer en period då det blir det mera "tycker inte om", vill inte ha osv.. Så får vara glad nu medans hon vill äta typ allt och hur mycket som helst, förstår inte att hon kan få i sig så mycket i den där lilla magen :)


Katt fan

J*vla katt J*vel, Åhhhh så less jag e på han, skulle inte ha något emot att göra mej av med honom för gått kan jag lova. Han är fan helt vild och bara flyger omkring som en jäkla raket, överallt och ingenstans. Med det menar jag, bland Elinas leksaker, i fönster, i tvätt korgen ? JA, typ överallt. Dryga katt !!

Bror

Lillan sover, och har gjort det bra länge nu, men snart är det dags för plutt att vakna, då blir det lunch för oss bägge. Sen lek och bus inomhus. Och så passar jag på att göra lite småt i mellan när vi leker med <3 Hehe. Och så lite kaffe nu innan lillan vaknar. Så slipper jag glömma bort kaffe koppen hehe.

Och senare i kväll anländer brorsan till E-tuna/T-hälla från lule, så ska träffa honom till helgen, ska bli jätte roligt, man ses inte så himlans ofta när man bor ca 100 mil i från varandra. Hoppas Elina inte är allt för blyg bara :)


Mysterie

Börjat bli en tradition att kolla på gamla julkalendern "Mysteriet på Greveholm" Haha, kollar nu klockan nio varje morron. Kanske e för att barnkanalen går varm på morronen. Tycker ljudet av barnprogram låter mysigt på något sätt <3 Kolla på detta, sen slänga i mej en macka då jag inte vart så hungrig nu på morronene :)  

drömmar

Vakna med the Voice, och som vanligt morron mys med lillan <3 Har haft en massa drömmar i natt, inga konstiga och läskiga drömmar, men lite halv speciella drömmar må jag väl säga, men samma dröm två nätter i rad, vad betyder detta ? :P

rostat

Kvälls macka och lite tv-ittande, sen blir det sängen :) Och det ska som vanligt bli jäkligt skönt att krypa ner där. Hehe!! Men nu ska jag äta mina  efterlängtade kvällsmackor, i kväll blir det bara rostad macka med salami och ost :) Mumsigt!! Och så innan läggdags så ska jag även koka upp lite nappflaskor så dom blir lite fräschare.

hälsat på..

Blev att hälsa på två av Elinas kusiner och leka lite granna. Nu kollas det på halv åtta hos mej :) Sen blir det Sofias änglar. Lillan somnar när som helst, hon e jätte trött <3 Så lite Mys med min prinsessa  står på schemat nu innan något annat.  

några steg

Nu har det äntligen slutat snöa med, har juh snöat typ hela dagen. Tycker snön bara ska trollas bort och att vi får solskens väder. Vore underbart :) Lillan lever loppan, krypper omkring snabbt som en tok, river i alla leksaks lådor. Och så går runt alla saker hon kan, och så i mellan åt tar hon nårgra enstaka steg helt själv ! Så söt <3 Men inte så duktig på att äta i dag dock. Alltså lillan. Men hon har juh fått i sig lite granna, kanske börjar bli sjuk ? Får se, ska försöka ge henne och pröva om hon vill ha vällig i stället för mat då. Kanske fungerar bättre. Men nu ska jag... Hmm ja gölra något, men vad vet jag inte ännu ;) Ses och hörs!

Charmigast

Fick ta en pause till, då Elina inte ville leka själv längre, hon vill ha sällskap av mammsen <3 Och så börjar hon bli lite trött med. Så köket e nästan helt klart. Ett skåp kvar och så dammsuga och skura golvet, sen e det helt klart i köket, och då ska jag påbörja hallen, Toan och barummet, dom rummen går så fort så det är en enkel match :)

Och så tycker jag ni ska rösta på Min dotter Elina HÄR ! Dom korar sveriges charmigaste barn :) <3  

städ humör

Sådära, fick för mej att stor städa ? Hmm, alltså, då menar jag grundligt, började i köket, och städade städ skrubben och verktygs skåpet, sen kylskåpet. Och så tog jag disken, men nu tog jag en pause och ska leka lite med men lilla flicka en stund <3 Sen fortsätta i köket, då blir det skafferiet som ska rensas, torkas och städas så allt e snyggt och prydligt där inne. :) Sen Garderoben med kökshandukar, handukar, lakan och och täcken och diverse. Haha, nu e jag på städ humör. Ordentligt, hoppas jag bara hinner städa precis allt innan lusten försvinner :P


plock

Lillan sover middag, och själv ska jag plocka i ordning lite små saker, inte för att det känns så himla nödvändigt, då det är Elinas leksaker. Hehe, för dom kommer juh fram igen direkt hon vaknat och ätit, för då vill hon juh leka igen. Hehe, så kanske borde låta bli ? (för att underlätta för min svank och rygg) Hmm, nja men lite plockar jag i allafall undan :)

spöken

Haha, sitter och degar lite framför tv:n. Och till min stora förvåning så är det mysteriet på greveholm. Hehe, kollade på den julkalendern när jag var yngre och den gick på tv:n :) Men nu var det en slump att denna kanal kom på, då Elina fick tag på tv dosan :P Jag kommer i håg att jag verkligen älskade denna kalender, och tycker den e lite små rolig nu med om jag ska vara ärlig :P

Värre

Massa frukost i stora lass :) Mums mums !! Gott med frukost direkt på morronen. Det snöar ute och är blä väder.. Blir en lugn och stilla dag, med bus här hemma, och en promenad lite senare. Men först massa morron mys, morron lek, och så kommer hon sova middag innan lunch (brukar göra det i allafall) och så äta lunch, och så ... Sen får vi se vad som händer :)

Och så, klaga ALDRIG mera på mej ! När du/ni är så extremt mycket värre !

Nu blev det kväller

Näe, nu ska jag göra kväller för min egen del med.. Ska bara borsta gaddarna, sen hoppa ner i sängen. Eller asså inte ordagrant "hoppa" haha, men jag ska lägga mej i allafall. Så sweet dreams !

Mys

Har ätit kött och stripps :) Mumsigt! Kollat på halv åtta hos mej, och nu är det familjen annorlunda som gäller. Sen blir det en varm skön dusch och mys framför tv:n igen <3

Komentera

Märker att jag fått lite flera läsare här på bloggen en vad jag haft tidigare. Hehe, lite nyfiken på  vilka som läser min blogg :) Vore skojigt/trevligt om NI/DU kunde komentera vem du/ni är så att jag vet. Och så ja även kan kolla in era bloggar. Läser så få bloggar, så vore bara roligt att  komma in och läsa lite NYA bloggar.

jag har...

Har en liten vilde som lever hej vilt inne i magen, En Trött Elina som har ont i magen :( Stackars liten. Men det verkar ha lugnat ner sig nu iallafall.. Och jag har ett jäkligt rent glas bord. Haha, fast det vill ja inte ens ha var ens, så det var inte ens nödvändigt att skriva ! ;)

Konstnär?

Så dära. då är vi hemma igen :) Det var inte vidare skönt ute. Hehe, det var jätte kallt, hehe, skulle viljat byta plats med Elina och ligga ner bäddad och sova i vagnen. Haha. (skulle se ut det) Men när solen låg på var det ganska så skönt. Men nu när vi kom hem så börja solen lysa ännu mera. Hmm, kunde den väl ha gjort när vi var ute tycker jag :) Elina har ritat ALLA HJÄRTANS DAG kort i dag, till flera olika. Dom e jätte söta och hon älskar att sitta med pennan <3 Kanske blir en liten konstnär, vem vet :)

nu ska vi gå

Nu ska vi gå en lång promenad och uträtta ärenden med :) Så har ej tid med bloggen. Hehe, och Elina har ritat massa fina teckningar. Värsta natur begåvningen ;)

Love


<3 <3 <3 <3 <3 <3

jag älskar dej lika mycket varje dag!

Jag måste bara berätta att jag inte är så mycket för att fira alla dom här högtids dagarna och krimskrams dagarna som e på hittade för att tjäna en massa extra pengar.. Visst kan det var mysigt osv.. Men man ger en massa blommor, choklad, kort och en massa annat. Men jag älskar mina nära och kära lika mycket i morron, som i dag. Jag menar bara, jag älskar inte min dotter massa mera i dag bara för det e ALLA HJÄRTANS DAG!! Jag ger henne lika mycket kärlek varje dag, och hon kan även få små saker/presenter vilken dag i veckan som hels. Så här blir det inte något märkvärdigt. Massa mys (somvanligt) God mat, äter vi medd ofta :) hehe!

14/2=Alla Hjärtans Dag

God morron, god morron! :) Har vart vakna sen kvart i sju. Så ganska normal tid att gå upp denna dagen, har lite att göra under dagen, vi ska iväg och posta några brev, handla lite granna.. Och med att göra det får vi juh även en promenad på köpet med <3 Ska bli skönt ! Men sen ska det snyggas till här hemma igen "som vanligt". Och så tvätt stugan i dag. Sen blir det en massa massa mys med lill prinsessan, då det faktiskt är Alla hjärtans dag.

Hoppas att alla får en trevlig Alla Hjärtans Dag <3

minut

Sitter och kollar på minuten, haha jag tror jag dör, fan vad jag skrattat åt henne, hon är så klockren asså. Haha. Om en kvart blir det Wallander, och sen slutar det med sängen för min del.

Punkt

Blir snart att käka lite mat. Sen vid åtta ska jag kolla på "minuten" på kanal 1 ;) Love It <3 Och så kl: 21 blir det Wallander. (vilken skräll) Haha, har juh sätt alla dom filmerna, men tycker dom e så bra att det går att kolla på flera gånger, var juh ett tag sedan man såg den i allafall. Vilket är positivt. Och denna söndag har faktiskt gått hyffsat snabbt tycker jag, och inte vart så dära skit tråkig som typ varje söndag är annars. Hehe.

Men funderar fortfarande... Och jag kommer ej på varken ett bra eller dåligt beslut, för det står helt still i skallen när jag kommer till "vissa" av mina egna frågor :/ Lite skumt, och lite konstigt skrivet, men jag vill inte hänga ut precis ALLT.

Och på tal om ALLT.. Hur fasiken kan man blogga och skriva ut exakt i detalj vad och hur man gör precis allt i sin vardag ? Läste en blogg för en stund sen och blev helt tokig av det jag läste såg. Hänger ut precis exakt allt, hur/var och när det gick till osv.. Hmm, skulle jag ALDRIG tillåta mej själv. Men visst bloggar jag, det säger jag inget om, men jag skriver juh inte om såkallade familjeproblem, sex, bråk och så vidare. Lite behärskningar har jag. Men kanske beror på att jag heller INTE är någon såkallad STOR bloggare med. Haha. Och skulle jaag nu vara eller bli det så skulle jag i allafall inte ändra på den saken, eller på mej själv för den delen. Näe nu blev det långt och krångligt så vi sätter punkt här och nu..

Usa

Är hemma och fixar och donar lite granna. Har lite små planer med morron dagen, men just nu kan och vill jag inte tala om vad det är så, det får bli en "såkallad" hemlighet, som inte alls e så märkvärdig ;) Hehe. Sneglar även lite snätt på tv:n med. Kollar lite granna på Fear factor USA.

Åkt runt

Har vart på åsby och tittat runt lite, och även mix outlet :) Trevligt och roligt att titta runt. Fastnade för flera tavlor jag vill ha :) Ska köpa dom så småningom. Kan jag lova !! Nu e vi och hälsar på i Nibble, fikar lite granna, ska snart hem och plocka lite granna. Och så blir det en lugn kväll.

Hela leggings

Har just diskat upp ett berg av disk. (kändes som om det var ett berg) Fast det var faktiskt inte så mycket om jag ska vara helt ärlig.. Är nog ryggen/svanken som gör att det känns tufft att stå allt för länge. Näe, nu måste jag hitta ett par hela Leggings, så jag har något att ha på mej på benen:P Hehe.

13:de

Känns som detta kommer att bli en lång dag, men då typ alla söndagar ofta e tråkiga så känns dom väldigt långa. Men i kväll kommer det i allafall lite att se på, på tv:n :) Något att se fram emot i allafall..Lär bli en ganska lugn dag, ut och gå efter lunch, sen visar det sig vart man hamnar :)

Sitter och tänker på vad vi ska göra under morron dagen med <3 Det är juh alla hjärtans dag (inte så värst märkvärdigt egentligen) Men något ska jag och lilla prinsessan hitta på i allafall. Och äta gott så klart :) Men blir nog inte mycket mera en så skulle jag tro.

Hoppas

Känns att man inte sovit tillräckligt om man säger så.. Lite halv trött sådära!! Hehe, men lillan är pigg och glad. så som det ska va :) Men ärligt talat? Det är söndag i dag, hoppas på en rolig och trevlig söndag i dag.. Fast dock så brukar söndagar vara ganska så tråkigt värdelösa tyvär. Men Hoppas i allafall <3

04.20

Näe, om man ska ta och börja lägga sig mycket mycket tidigsre på kvällarna.. Lillan ville upp och leka och busa tjugo över fyra, Inte riktigt vad jag kände att jag varken hade tänkt eller ville. Hehe. Men nu blir det lite Kaffe och en macka <3

Natt

Nu sitter jag och halv sover framför både datorn och tv:n, så nu blir det att borsta gaddarna och krypa ner i sängen och sussa <3 Underbart att sova när man verkligen är trött. Hoppas Lille pluttis i magen håller sig lite lugn bara :) Han/Hon har en viss tendens att börja leva full rulle när jag e som tröttast. Hehe. Men som sagt sängen blir nästa hållplatts. Natti Natt !

Bilder som Lovat





Elina var inte så värst intresserad av att åka pulka i dag.. Hehe, men normaltsätt skrattar hon och tycker det är jätte skojigt. Men i dag somnade hon nästan till i pulkan, så fick bli vagnen i stället. Och där trivdes hon bra och somnade :) Hehe. Sötis !

hemma

Kom hem för en liten stund sen, var bara välling för lillan, så slockna hon som en stock direkt efter lite gosande<3 Är fortfarande proppmätt, men törstig, så ska ta mej ett stort glas vatten :) Vatten är helt klart bästaste drycken för tillfället. (enligt mej)


*2

Ätit mat :) Mums ! Blev taco's i dag "igen".  Så samma mat, eller lika dan mat två dagar i rad. Men det slank ner kan jag lova. Nu sitter vi och pratar och umgås lite granna. Och Elina sitter och leker med Dricks underlägg, hon gillart, och ser så glad ut. Min lilla gullunge :)

Ej tid

Lägger in lite bilder senare under kvällen :) Eller när vi kommer hem sen. Får se. Hehe, men lite bilder kommer det i allafall upp, bara så ni vet alltså :P Nu ska jag packa Elinas skötväska, extra kläder och allt som behövs för en hel kväll på borta plan :) Så har ej tid med bloggen.


Lördag

Har vart i pulka backen en sväng, men lillan var trött och sov mesta dels av tiden :) Hehe. Och så när vi kom hem så ville lillan gå 5 steg med sin röda vante <3 Det tar sig ! Snart springer hon väl fram som en tok :) Och så e vi bjudna till A och W i kväll, ska bli trevligt, spela lite spel, äta gott och umgås. Så ser fram emot en trevlig lördag kväll :)

Älskling

Jag är faktiskt lite imponerad av vädrets starka vändning. Hoppas nu på att det INTE kommer mera snö nu bara :) Saknar mina föräldrar, saknar T-hälla/E-tuna, och mina underbara vänner. Kanske borde ta en vända dit i dag, eller i morron? Vore roligt att träffa alla "igen" <3 Går jämnt alldeles för lång tid innan man träffas juh. Men nu ska det bli ändring på det. Och Släkt och vänner, ni är alltid välkommna att hälsa på oss här i hallsta med om ni vill det. :) Skulle bara vara trevligt !!

Och Igår tog Elina 2-3 steg själv, flera gånger. Pluttan börjar bli stor, och snart springer hon väl omkring utan att hålla i sig i alla saker <3 Underbara lilla prinsessa. Mamma älskar dej <3

falukorv

I dag blir det ugnsbakad falukorv och hem gjort potatismos och så grönsaker :) Mumsigt. Fast hmm, maten ska vi juh inte äta en på ett bra tag :P Hehe. Men i allafall.. Och så skiner solen, så i dag är det toppen väder enligt mej. <3 Även om det e en massa snö, det kvittar, för solen lyser och det ser så fint ut. Hehe. Underbart med andra ord!! Och lillan sover riktig tidig middags lur. (inte konstigt då hon vaknade kl 05.00) Hehe.

05.00

Ovanligt att vara vaken kl 05.00 en lördag, lillan ville minsann inte somna om hon heller. Hehe. Men det är lugnt för min del.. Blir en stadig och stabil frukost nu snart. Lillan ville bara ha vellingen vid fem tiden. Men det förstår jag. Men snart smörgås och en massa gott pålägg :)


Taco

Blev hem till Gusen och Maarit en sväng och käkade taco's :) Riktigt gott var det. Men en tidig hemgång blev det med. Vilket var ganska skönt att komma hem och varva ner. Lillan sover och jag är rastlös och uttråkad, men blir snart sängen, oavsätt att det är fredag, måste juh sova vilken dag det en är om man säger så :)

Fredag

Sådära, mitt humör e lite bättre en tidigare i dag i allafall. Lite positivt antar jag. Men bloggen blir lugn idag som sagt. Och snart blir det fredags Mys med lillan<3

varför ?

Varför ska bara jag ? För att jag är mamma, för att jag är tjej, för att... Ja varför ? hmm, tror ej det finns något varken rimligt eller vettigt svar faktiskt. *suck* Lägger bloggen åt sida under denna dag, finns inget alls att skriva + att skriver man för mycket så lär det bara bli tråkigt att läsa, och alla behöver INTE veta precis ALLT heller. Så får se om det blir någon mer blogg i kväll kanske. Det visar sig.

ruffsig

Lillan sover middag, själv ska ja snygga till mej lite granna, men varför ska jag göra det igentligen? Kan lika gärna gå omkring osminkad, ruffsigt hår och mjukis kläder. Trivs även så juh.. Så får se om jag fixar till mej eller inte, känns inte som om det spelar så stor roll om man säger så..

pluttan

Shiiit vilket väder vi har. Suck!! Blåser, snöar, och det e juh typ snöstorm ute nu juh. Blä för detta väder säger jag bara. Vill ha vår/sommar väder, vill kunna gå ut, utan en massa tjocka ytterkläder, men det lär juh ta en stund till innan det blir såpåss fint väder <3 Nu mera Mys med lill skruttan :)

väder

En natt med massa skön sömn:) Inte vaknbat en massa gånger, så känner mej riktigt pigg faktiskt:) Ska slänga i mej lite frukost och så får vi se vad dagen har att ernjuda. Är dock skit tråkigt väder, massa snö/regn och blask, blä för detta väder säger jag bara ! *Suck*.. Längtar till sommaren, sol och värme <3

JohnBlund

Näe, om man ska slåss lite med JohnBlund kanske? Inte för att jag alls e trött, men vet att jag kommer vara det i morron om jag inte får sova ordentligt i natt. Hehe. Så säger God Natt och hoppar ner i sängen nu.

less och less

Näe, så less, less less att jag inte ens har ord, varför ska folk hålla på att göra precis tvätr i mot, och jävlas hela jävla tiden ? Blir så less att det inte är sant kan jag lova. Och näe, är för less för att ens blogga, fför vet att det kommer komma mera. Så kanske bäst att lägga sig tillsammans med lillan och somna för natten, skita i tv:n, skita i telefonen, och alla människor ett tag.. Vore nog skönast, men är dock inte trött alls juh :/

Mehhh

Men tack så himla mycket då ! Precis tvärt i mot, precis när man lovat något? Åhh, vissa gånger kan man bli så otroligt uppretad ! *suck* Men vad hade jag förväntat mej igentligen då? Vad trodde jag själv, jag visste juh, och jag vet..

bok

Sådära. då har vi vart ut och handlat:) Nu blir det att läsa boken Elina valt<3

Får se..

Min lilla prinsessa sover precis middag <3 Men vad ska jag nu hitta på då ? hmm, det var den svåra frågan det. Hehe, bara sitta? Låter inte riktigt som mej, eller vad jag brukar göra.. Snön bara yr som den ute, och jag har tråkigt, får se vad vi hittar på en dag som denna :)

Ögonsten

Älskar att mysa med min lilla Ögonsten, det absolut bästaste som finns. Går inte att jämföra med något. Min lilla guldklimp, min solstråle, mitt liv, hon är mitt ALLT !! Det bästa som någonsin har hänt mej, och så kommer det ett mirakel till i Maj<3

En vilde

En lite pluttis som redan är jätte trött <3 Lilla älsklingen min.. Själv ska jag just ta mej en kopp kaffe och så mysa med Lillan. Underbart!! Elina har vart en liten Vilde här på morron kvisten, jagat katten, vart och klättrat på tv bänken, lättare igentligen att säga vart och vad hon inte har gjort. Hehe.

Iss iss

Frukost är avklarad för en stund sen. Själv sitter jag på soffan och är skit seg, trött, sliten, känns som om ett tåg typ har kört över mej eller likande :/ Inte så vidare roligt. Lillan sitter och leker med en plast telefon och lite av varje som hon stoppar mot örat och säger, Dada, iss iss. Hehe, det dära Iss iss brukor hon säga och peka på kissen vi har <3 Hehe, sötnosen min.

frullebulle

Sovit hyffsat bra faktiskt:) Men är jätte hängig dock, lillan är pigg och glad, själv har jag värsta dunder värken i skallen och hostar som en tok.. INTE så roligt alls. Blir en hyffsad lugn dag känner jag, och så snöar det och håller på ute.. ? Trodde vintern skulle vara över, men hade visst lite fel. Frulle bulle nu :P

drömm sött <3

Nu har jag kollat klart på Irene Huss på kanal 5.. Så nu ska jag plocka in disken i skåpen, så diskstället och bänken är helt tom i morron när jag vaknar. Ska även fylla upp en flaska vatten som jag ska ställa brvid sängen. Har börjat bli så himla törstig på nätterna. Och så borsta gaddarna sen blir det faktiskt sänge så jag orkar med morron dagen, och eftersom jag inte sov så himla bra i går natt, så hoppas jag på en bättre sömn denna natt, men tvivlar på det, då lillan har fått hosta, stackars liten, och jag blir så orolig direkt hon är lite sjuk och hostig så jag är väldans lätt väkt kan jag lova. Men får se, jag säger/skriver i allafall god natt till er alla och sov så gott och dröm sött, för det ska jag försöka att göra <3

Dippen

Alltså, INTE för att skryta, men shiiit vad god min Vitlöks/Chiiilii dipp ble/är god, haha, men jag kommer att stinka som en tok i morron :P Men det är det lätt värt!! :) Men hade inte det jag brukar ha i, man tar det man har hemma :) Men gott som tusan blev det i allafall..

Ni som vill testa min Vitlöks/Chili Dipp (gör så här)

2dl (arla) Creme Fraiche
1-2 vitlöks klyftor
Svart peppar
Salt
Chili (antingen färsk, eller chili sås)

Presssa i vitlöks klyftorna, häll i lite salt, lite svart peppar och så Chilin, och så rör om ordentligt. Smaka och se om det behövs mera utav någon av sakerna. (smaken är som baken, helt olika)


Nästan klar på en pause

Första pausen, avklarad, och köket e nästan helt klart :) (bara skura kvar) Hallen är med nästan klar (bara skura kvar där med) och så vardagsrummet är det inga leksaker kvar heller. Så han juh mycket på bara en pause :) Snabb av med ! Eller snarare jag kan vara snabb när jag vill. Hehe. Nu ska jag fortsätta att kolla på Irene Huss !

får bli i pauserna

Oj då, kom i från allt vad städning heter, och det jag skulle/ska göra. Hehe, fastnade för att läsa "Vi Föräldrar" tidningen, och nu så börjar Irene Huss som jag självklart vill kolla på, men städa lite lätt i pauserna kan jag juh alltid göra, för detta ska inte bli en allt för sen kväll för min del, då orkar jag inte med morron dagen, och måste göra lite små ärenden i morron med. (posta brev, ringa Elinas blivande dagis avdelning och planera inskolningen, samt upp till försäkringskassan och lämna in ett papper) Säkert mera saker, men det är vad jag kommer på just nu. Men nu blir det Irene Huss, sen städa i pausen/pauserna!

vitlök/chiili

Lillan somnade typ tio minnuter efter förra inlägget, hehe. Så ja kollade klart på halv åtta hos mej, och nu har jag hunnit diska och nu ska jag även sätta mej och äta lite, sen fortsätta snygga till i köket, och skura golvet där inne och i ihallen :) Och så har jjag gjort en vitlöks/chiliii dipp med :) Som jag ska ha i kväll :)

halv åtta

Nähe, trodde jag ja, hmm lillan vill juh inte somna fast hon e jätte trött. Hmm,inte så roligt. Nu halv åtta hos mej och mys med Ellie <3

lite saker att göra

Saker att göra när min lilla älskling somnat, det finns mycket att göra ser jag, så lär juh inte vara rastlös om man säger så, hehe!! Diska, städa undan i köket, plocka leksaker typ i alla rummen, skura golven i  hallen och köket, och en massa annat som ja vill göra, men får se om jag hinner. :) Typ fixa naglarna, färga underhåret, bara sätta mej och varva ner. (fast varva ner få bli det absolut sista jag gör)


pappa

Pratade nyss med pappa i telefonen <3 Lillan är tok trött, gnällig och klängig, men det är för tidigt att sova nu. Och försent för att sova middag, så ska leka lite, eller försöka i allafall, får se hur det kommer att gå. Går det så går det, går det inte så går det inte helt enkelt. Inte så svårt, men det återstår att se nu. Så hörs senare :)

cammen


Bild, tagen med webcammen, inte så bra kvalite, men en bild i allafall! Fast ser ganska rund ut i ansiktet tycker jag, måste bero på ljuset eller något ;) Haha, eller hur håret ligger.

Bilderna


På vägen ner mot samhället :) Så söt min underbara lilla skatt !!


Och så trött på vägen hem <3


väntar...

Sitter fortfarande och väntar på att lillan ska behaga att vakna så vi kan gå en promenad i det superfina sol vädret vi har i dag :) Fast, hon är en lite trött mössa hon. Hehe, aja, vi kommer komma ut så småningom i allafall. För hon lär snart vara hungrig då hon inte han äta lunch innan hon somnade. Så snart så :) Skönt ska det bli, och så handla lite, men vad vet jag inte ännu :) Hihi. Men kameran ska med ut, även om det förmodligen bara blir bilder på lillan och inte på mej, men i allafall ! Så bilder kommer det in senare :) hej svejs så länge !

angående inlägget innan detta

Angående förra inlägget, jag menar absolut inget dumt mot dej, det är bara sanningen, och hellre är ja utan en falsk som snackat/snackar skit, en att ha sådanna vänner. Tur jag verkligen vet vilka som är mina riktiga vänner. Och ni betyder mycket<3

Finns dock en vän jag verkligen saknar.. Mariie <3 Hon är den absolut bästaste, dock bor hon ca 100 mil härifrån, vilket gör att det inte bara e att springa över på en kaffe direkt man känner fr det.. Men vi har kontakt, även om det inte är varje dag, men vi kommer ALLTID att vara vänner, vi fonns alltid för varandra, vi stöttar varandra ovh direkt vi träffas så pratar vi om allt och det är precis som om vi sågs i går. Det kallas "riktig" vänskap <3

Ta åt Dej !

"Vissa" människor kan verkligen konsten att reta upp en. (tror inte ens HON/HAN gör det medvetet) Eller jo kanske, men jag bryr mej inte så, men sköt ditt eget jävla liv, eller rättare sagt, skaffa dej ett eget liv, ta hand om dej själv och visa att DU är vuxen, du har för farao barn. Du måste lixom växa upp, en sak är att du INTE vill ha vänner det är din sak, och det bestämmer du själv, eller hmm du bestämmer det mesta själv, men att leva på lögner och att snacka skit om andra människor är inte särskilt moget och inte heller vuxet.. Så tänk till, och sluta snacka skit eller snacka överhuvud taget om mej och min familj!!

Jag trodde att du var en "normal" Bra människa, hade visst helt och hållet fel, men orkar inte lägga ner varken mera tid eller energi på någon som e så omogen och bara vill ha bråk för att man har den bilden av tjejer i skallen? så PATETISKT !!

sliten

blä, denna dag lär inte bli mycket att hurra för kan ja tänka med :( *suck*, Har typ ONT överallt, och känner mej allmänt klen.. Inte alls roligt, men lillan är i allafall pigg. <3 Så ska ta och komma ut en sväng om en stund. Men väntar tills efter lunch så man slipper stresse hem för att vi bägge är hungriga :) Hehe. Så efter tolv drar vi ut en stund, måste få luft, även om jag är trött och känner mej typ som någon slitit sönder mej. :/


Oboy

Sovit jätte kasst i natt :/ Elina har vaknat flera gånger, och jag har vaknat ännu mera en henne, så inte alls sovit någe bra. Tur vi har bra väder i allafall.. :) Elina är bättre, så blir att gå ut en promenad efter lunch :) Men först lite morron/förmiddags mys <3 Och så Oboy !

Sängen Nästa

Näe, nu ska jag bara plocka undan lite saker från vardagsrums bordet, och sen blir det att krypa ner i sängen faktiskt. Hoppas på att både jag och lillan är piggare och kryare i morron, och förhoppningsvis kan hitta på något. Eller ut en sväng i allafall, bara det inte regnar eller e svin kallt, men det tror jag nog inte det ska vara :) Nix, sängen blir nästa station ! Sweet Dreams <3

uttråkad..

Fy så uttråkad jag är. Shiit alltså vad tråkigt man kan ha, och finns inget att göra, joe men typ kolla på tv, film, sitta vid datan och sådanna saker, typ allt e lika dant. Skit tråkigt. Men ska kolla klart på Sofias Änglar, sen får jag se om jag kollar om det e något annat vettigt/bra att se på dumburken, eller om ja ska kolla på en film, eller vad fasen jag gör.. *suck* Är lite less på det mesta nu, och det hjälper INTE att vara skit sugen på något man inte kan få eller har hemma heller. Blir bara ännu mera grinig på det ! Bläsch !

händer och sker

Lill pluttis sover för natten. Och själv har jag just kollat klart på halvåtta hos mej. Och nu blir det att kolla på Sofias Änglar, sen får vi se om det blir sängen tidigt, eller en film att glo på, eller vad som nu en händer och sker..

så sugen

Jag har hem bakade chokladbollar hemm, popcorn och godis, men ja är inte alls sugen på något av detta.. Jag är grymt sugen på Taco Chips med egen gjort vitlöks/chilii dipp (vore skit gott) Eller vanliga chips med den dippen duger det med:P Någon snäll som vill handla och komma hit med det till mej? ;)

Pyjamas

Då var snabbis duschen avklarad, och riktigt skönt var det, tyckte även Elina :) <3 Nu är vi pyjamas mys klubben. Någon som joinar våran mys och pyjamas klubb ? Hehe. Lite barnprogram nu då ! Fast lillan e lite piggare och sitter och kramas med dockan hon. Sweet ! Hur kan man älska någon så liten, så himla mycket. Min  lilla prinsessa betyder verkligen ALLT för mej <3 Och det kommer självklart lillen i magen med göra.

Pusskalas

Näe, nu bli det en snabb dusch för oss bägge två, sen fortsätta mysa <3 Min lilla plutt e så mysig, och så gosig nu:) Har setat i soffan och lyssnat på musik, och så rätt som det e så börja hon attackera mej med en massa pussar, eller hmm om man kan kalla det pussar, hon hade hela munnen öppe och bara dreggla ner hela mej :P Hehe, charmigt värre !

Sjukling

Sitter o myser men en hängig och klängig lite Elina<3 Mammas mysnarn!! Nu har hon feber och vill inte göra något alls, varken äta, dricka eller leka. Bara sitta och mysa med mej.. Men m¨åste få henne att dricka lite mera, så hon inte torkar ut. Så nu ska jag prova att ge henne lite saft och kaka. (hon e ett litet kakmonster min lilla flicka) Så tror nog att det kan slinka ner ett mariekex :) Hoppas på det, för då vet jag att hon även dricker några klunkar. (bättre det, en inget)

Mat

Lillan somnade efter mycket om och men, men nu så sover hon så sött, och jag ska slänga i mej lite käk, sen blir det kaffe och en chokladboll :) (okej, kanske två eller tre chokladbollar) Hehe. Men först mat !! Denna dag har och är jätte tråkig, men som sagt, vissa dagar är tråkigare en andra. Hoppas på en roligare morron dag :)

Bakning

Sådära :) Nu har vi bakat chokladbollar. Eller rättare sagt jag bakade, elina satt och lekte med kastruller, hehe <3 Sötplutten min. Nu är hon jätte trött och gör sina tröttis, gurgel ljud <3 Så ska försöka få henne att vila en stund, då hon inte lyckats sova någon middag alls i dag hittils. Hörs och ses senare !

hemma dag

Blir hemma mys med lillan i dag i allafall. Skulle vart på förskolan och handlat och lite av varje, men vill ej släpa ut henne när hon har feber och inte alls är pigg. :( Stackars liten! Så istället blir det mys här hemma, och så leka lite <3 Äta gott och bara ta det lugnt. Måste även ha sådanna dagar.

hormoner

Lillan är febrig och hängig, bara sådära helt plötsligt. Och själv känner jag mej inte heller helt hundra heller. Ont lite här och var, lite snorig, och allmänt uttråkad. Ja känner mej lite små trött, så är det en massa hormoner som jag inte vill ha i kroppen som gör att jag känner mej lite mera, hmm hur ska jag förklara ? Äcsh, kan ej förklara, en massa gravid hormoner som gör att jag inte känner mej som vanligt.

Bilder



Så här ser det ut, på baksidan vid oss :)


vädret

Snacka om att min lilla busunge är snabb :P Men mamma är snabbare ! Inte långt kvar tills lunch, ska bli gott, och så en promenad efter lunch, och lillan kanske vill ta en tupplur i vagnen i stället, vem vet :) Nu tittar till och med solen fram lite granna. Tror det är ganska skönt väder ute :)

barnprogram

Sitter och kollar på barnprogram med lillan. <3 Hon är helt inne i Arthur på svtB :) Men hon börjar redan bli lite sömnig igen! Men även busig, ska rycka och slita i allt som hon inte får, hehe.. Lite lunch vid halv tolv-tolv, sen blire att gå ner på öppna förskolan en stund :) Eftermiddags tid i dag :) Men blä för att traska ner till samhället i all denna snön. Hehe.

Sommar och snö

God morron allesammans :) Elina har sovit som en stock hela natten, och ville gå upp halv åtta, själv har jag haft kluriga och knepiga drömmar och vaknat ett antal gånger :/ Och så är det något biillarm som tjutit ett flertal gånger här utanför med. Och det är ingen dröm med larmet alltså, hehe för det har låtit nu på morron kvisten med ;) Och så har det snöat på en hel del i natt med. *suck* så nu är det massa snö "igen", blä, vill att snön bara ska försvinna, att det ska bli värme och sommar. Gud så skönt det vore ! Men man lär juh få vänta ett tag till på sommaren ;)

trött nu

Nu är jag trött, så nu blir det att krypa ner i sängen <3 Underbart ! Ses och hörs i morron. Kanske;) Sov så gott allesammans.

lite nytt

Var juh inte mycket bra på tv:n om man säger så, men orkar inte slå på en film, eller rättare sagt, orkar inte gå och rota efter en film, då Elina ligger och sover i rummet där typ alla filmer är. Hehe. Så blir att kolla klart på Bruce den allsmäktige. Har juh sätt den flera gånger, så kollar runt på datan efter lite nytt till hemmet samtidigt :)

pigg

Lillan sover sedan ca en halvtimma tillbaka, själv kollar jag på spårlöst, men jag tycker inte alls det är så bra som jag tyckte förr. Men ett bra program som kan hjälpa folk som saknar någon osv, det är det verkligen!! Så fanns det någon jag ville hitta och inte kunde göra detta på egen hand så skulle jag lätt ansöka om att vara med i detta program och få hjälp. Men som tur är har jag alla mina nära och kära där dom ska vara, och där jag vet att dom är <3 Nu ska ja fortsätta kolla, sen slå på en film, för jag är pigg så det heter duga, kanske hinner ändras ;)


hungrig

Snart sover lillan. <3 Sitter o kollar på tv:n, på familjen annorlunda:P Fast det har jag redan upplyst er om i och för sig..Känner även att  det skulle vara gott att få något i magen så ska snart käka något lätt.. Vet att det inte e så bra att äta sent, men fasiken, jag är hungrig så det skiter jag i:P 

tv

Har just kollat på halv åtta hos mej ;) Och nu blir det familjen annorlunda. Och mys pys med Elina såklart!! <3

Var bara en sen tupplur

Okej, det blir nog en bra natt, lillan sov inte så länge, nu är hon vaken "igen" och leker <3 Min lilla prinsessa :) Ska leka lite med henne nu, och om en stund är det dags för välling för hennes del. Får se om hon blir trött eller om hon somnar sent tack vare hennes sena middagslur.

hmm.

Lillan har precis tvär slocknat :S Känns juh inte allt för skoj, lite, eller snarare alldeles för tidigt för att sova för natten.. Hon kommer juh vakna och vara jätte pigg, antingen när jag ska sova, eller i natt. Hmm får se hur det blir..Det återstår att se.

vi

Har haft besök av Miia och hennes lilla Simone. Riktigt trevligt. Var på en liten kortis promenad. Och så har vi druckigt kaffe !! Nu ska vi mysa <3 (ja och Elina asså)

Tack

Äntligen lite kaffe, räddaren i nöden, tack, tack tack, Agneta och Assar, som hade en hmm typ perkulator eller liknande att låna ut, en över :) Så nu har man fått i sig en kopp ! Nu blir det promenad med Mia och barnen :)

Denna gång är det sant på riktigt

Jag känner mej som en lögnare, hehe, lovar, och lovar hela tiden att bättra mej och lägga ut bilder osv, men jag är glömsk och glömmer ofta kameran hemma. Hehe. Men nu ska jag inte glömma den någe mera. Punkt slut! Haha, får sätta lappar lite här och där eller ha den i skötväska eller jack fickan så jag vet att den följer med oss :) Skärpning som gäller nu !

Dumt.

Jäkla helvetes kaffebryggare, nu har den gjort sitt och kan fara och flyga. Har faktiskt lust att kasta ut den från fönstret. Den lyser men inget kaffe blir det?  Dum, dum och dumma kaffebryggare!! Elina ligger och sover middag, eller middag han hon aldrig äta innan hon somnade, så middag får det bli när hon vaknar igen i stället. :) Och så ska Mia och lilla Simone komma på kaffe och fika. Hmm eller får juh bli saft kalas då kaffebryggaren blivit helt dum i huvudet !

hjälp mej

Har fortfarande inte ffått igång kaffebryggaren.. Men det är lixom ström i den, den lyser juh, kaffe ligger i filtret och vattnet är på fyllt.. Hmm vad tusan kan det vara som är fel på den? Blir sjukt jäkla trött och less på den kassa bryggaren!! Och jas ska bannemej ha i gång den !! Önska mej lycka till. ;)

trist eller

Näe, vilken morron. Började så mysigt, men en gosig lite Elina som bara ville kramas. Jätte mysigt. Och så när man ska till att äta frukost, så fungerar inte Kaffe bryggaren ? Jag som var/är grymt sugen på kaffe. Haha, detta måste vara något slags tecken att jag kanske inte ska dricka en kopp i dag, fast jag e sugen? :P ("någon") har typ druckit upp al mjölk med, så måste ner på affären i dag "igen", jag som hade tänkt skita i affären och ta en annan rundtur, men får bli backe ner, backe upp ! Somvanligt..

tv tittande

Kolla klart på Wallander nu, och sen blir det att krypa ner i sängen och sussa.. <3 Fick upp hyllan i sovrummet med. Men nu vill jag måla eller tapetsera om där inne, så ska fundera ut färger och de. Hehe. Vill ha något neutralt, men ändå inte för tråkigt, tror det blir en vägg i en helt annan färg en dom andra tre väggarne. Men får se, det är bara planer just nu. Men ska fixa det så småningom med, men när är ännu Oklart. Men nu måste jag kolla klart på Wallander. (även om jag sätt den, och även kommer i håg allt tyvär) Men den är bättre när den går på tv på något konstigt sätt :P Hehe. Skepp och hoj !

Minuten

Nu ska jag kolla på minuten, på kanal 1 :) Älskar detta program!! Det var min pappa som tyckte jag skulle kolla på det för några veckor sen, och sen dess har jag kollat på det varje söndag klockan åtta.. Roliga tävlingar juh. Detta program skulle jag kunna tänka mej att kunna vara med i :) Och så vinna en massa pengar med, vore juh riktigt nice!

Inge planer

Har vart lite fullt upp för våran del, därav dålig uppdatering. Men snart ska jag lägga lillan, sen blir det att fixa en hylla, sen film och tv, och så sängen på det :) Hehe. Lär bli en ganska så tidig kväll för min del, så man orkar med morron dagen. (fast har inget alls planerat, hehe)

Mini

Är i Nibble och hälsar på :) Druckit kaffe och fikat. Men nu börjar lillan bli lite sömnig <3 Så ska försöka få henne att blunda en liten stund. Sen bär det nog av till Åsby och kolla på djuren. (mini Zoo) :)

Tråkig

Sitter o myser lite med Elina. Hon e lite trött. Blir en liten tupplur för henne. Själv ska jag fortsätta att städa då hon lagt sig..:) Känns som jag bara skriver om att städa och tvätta, men det är juh mycket vardags sysslor man måste göra juh. Men hinner juh en hel massa annat också, är juh inte bara hemma hela dagarna och städar och tvättar och gör vardags sysslor om man säger så. Hehe. Därför man inte alltid hinner med att skriva så mycket, tack vare att man har en massa annat att göra med. Men visst, då jag är hemma typ en hel dag, självklart kan jag blogga mera då, men har man inget att skriva så låter jag juh hellre bli bloggen. Är juh inte direkt kul att läsa ett få tal ord och typ bara samma sak i varje inlägg, heller inte kul att skriva då. Fast nu blev detta inlägg både långt och tråkigt. Haha, men i bland får man ju vara tråkig med.

Hehe.

morsning korsning :) Underbart fint soligt väder ute, och här hemma är vi pigga och glada, men har inte hunnit hitta på något som ska göras under dagen ännu. Men får se vad som händer och sker. Blir en ganska lung dag i allafall. Söndagar brukar juh alltid vara så sega och tråkiga, Men denna söndag ska bli lite roligare en vad vi brukar ha, har jag bestämt mej för i allafall :P Hehe.

Gosig<3


Kass bildkvalite, men en bild i allafall :) En trött och gosig liten Elina <3

seg...

Segt, har ej vart hemma, inte haft tid med datan, inte haft ork att skriva, har inte ens något vettigt att skriva alls.

Kaffet

Sitter med en kopp morron kaffe. (inte alls gott just nu dock) Har fortfarande inte hunnit fundera ut hur dagen blir och kommer att se ut, men snart så !!! Ska bara göra oss klara först och främst :P

Morning

Sitter och äter frukost :) Gott ! Och Elina är helt inne i Tess Och Ubbe <3 Hon släpper inte blicken från tv:n kan jag lova..Får se vad vi ska hitta på i dag, men tror det blir att testa fiket i nibble blandannat, sen kanske stan (västerås) en stund, men får se, det återkommer jag om sen när jag/vi vet :)

See You

Näe nu ska jag ägna mej åt mej själv.. :) Duschade aldrig tidigare, så nu ska jag äntligen ta mej in i duschen, sen blir det ansiktsmask, och måla naglarna tror jag :) Film och mys så länge jag orkar.. Hehe. See You!!

Duschen

En dusch för både min egen del och Elinas del, sen blire kväller för lilla bus <3 Själv ska jag kolla på film direkt hon somnat. Någon rysare :) Förengångsskull !! Haha. Får se om jag kommer kunna sova någe bra efter en sådan film.. Så film, godis och popcorn, fast godis har jag haft hemma i flera dagar och det äts inte upp, så lär väl bli popcorn skålen i dag då :) Mums !!

affären

Ner på affären "igen", i kväll så blir det fredags mys !! När Elina somnat blir det dags att fixa naglarna. Sätta på ansiktsmask och diverse saker <3 Underbart ! Ska rå om mej själv, ska även ta mej ett fotbad :) Riktigt längesen, och så är det riktigt skönt med :) Näe tjolahopp så länge!

Bara Mitt fel? (skrattretande)

Allt är inte bara mitt fel, folk måste kunna lära sig att se sina egna brister och fel, folk måste även kunna inse att även en släkting, vän, väninna eller bara en granne även har brister och fel, även att man själv kan ha det. Att lära sig att se sina egna brister och fel, det tycker jag man ska kunna göra i stället för att bara skylla allt på någon annan för att det är det  lättaste!! Men jag tar ej åt mej, så det spelar ingen som helst roll, vill folk tycka och tänka att saker e "bara" mitt fel, så visst, gör så, men snacka ej om det med mej i allafall, och snacka heller INTE bakom min rygg om mej och hur jag är, och bla bla bla.. Bättre att ta reda på sitt eget liv, att lära sig inse att alla har känslor, alla kan göra fel ! ALLA !! Och jag har ej gjort något fel alls just nu. Men självklart har jag gjort saker och ting genom åren, men jag står för det jag säger och gör !!


Massage?

Lill pluttan sover så sött. Och själv är jag uttråkad och har absolut ingenting att göra alls. Inte alls skojigt kan jag lova. Hehe. Men skönt att bara sitta med, då jag har så himlans ont i svanken, och det vill verkligen inte ge med sig :( Nu ska jag snart KRÄVA en massage ! Och hoppas på att det onda släpper, i allafall för stunden :)

hemma

Hemma igen efter lite ärenden och så har vi hälsat på Elinas farmor med:) Handlat har vi med gjort!! Nu blir det snart en tupplur för lillan <3 Själv ska jag...Hmm ja vad ska jag igentligen göra? Haha, har ingen aning alls faktiskt. Det visar sig..

Inte så viktigt

Lillan leker för fullt, själv har jag skrivit ett långt brev. Suck ! Kramp i handen nu, haha.. Dags att göra sig i ordning för denna dag, denna fredag, i dag känner jag inte ens för att göra i ordning mej, hehe, men måste juh ha kläder efter väder, och så även fixa risbusken till hår, står juh ut hej vilt, och så lite smink kanske. Det får vi se, det är ite sådära viktigt.

Tvätta

En lessen liten flicka som e snorig som en... En.. Hmm ja helt enkelt jätte snorig. Får se vad denna dag har att erbjuda, hoppas på lite roligheter. Vet bara att jag har tvätt stugan, men det är juh inge roligt ens. Hehe. Nu blire morron mys med Ellie bellie <3


Frulle

Då har man fått i sig frukost:) mums mumsigt!! Jätte hungrig så här på morron kvisten..Kan typ äta hur mycket som helst :P Hehe.Näe, nu blir det en sista macka till, jäkla luft bröd :P Och så "lite" kaffe på det med.. Jäkla väder man hhar då, i går regnade du, nu snöar det för fullt, massa snö, blir tokig, kan inte bara snön försvinna så det kan bli sommar snart :)

bilförare

Herregud för vilka bliförare det finns. Hmm kanske inte ska yttra mej, då jag inte har körkort. Men skulle jag köra som dom på tv:n i detta program så skulle jag nog inte våga mej ut på vägarna kan ja lova.. Men nu blir det att ta det lugnt och blir nog inge mera bloggande för ikväll, stänger av datorn och låter den vila en stund, eller ja tills i morron :) Så är datan pigg och glad i morron när jag ska använda den :P

Oboy

Kvälls mack dax !! :) Mumsigt ! Och så ett glas Oboy för Ovanlighetens skull.. Och så kolla på sveriges värsta bilförare. Dör av skratt !

asg

Försöker få lill pluttan att somna <3 Hon sov nyss och så helt plötsligt börjar hon skratta som en tok. Haha gulligt, men inte riktigt rätt läge att skratta kanske;)

Kaffe

Ska just dricka lite kaffe, första koppen på några dagar nu, inte alls så gott längre som jag tyckte innan jag blev gravid. Hehe. Slutade med kaffe typ Omedelbart när jag väntade Elina, för då mådde jag bara illa och spydde så fort jag både drack och kände lukten av det. Men hittils har jag druckigt någon/några koppar om dagen, tills för några dagar sen, för nu börjar jag tycka det e konstig smak på kaffe :S Hehe. Tror det blir en snabb dusch innan vi ska varva ner  nu. Lillan älskar juh attt duscha så brukar hon bli lite tröttare och lättare att få att varva ner sen med. Nu väntar kaffet på mej ! Tjing Pling !

Skrivare

Full fart på lillan, mindre fart på mej, men lillan är vild och energisk så det räcker för oss bägge två :) Försöker även få igång skrivar jäveln, men det verkar inte vilja fungera så som jag vill att det ska göra, har juh alltid annars fungerat juh. Blä !

Vaknade

Han inte så lång med resten då lillan vaknade precis när jag skulle sätta i gång. Men först lite mys och lek, sen fortsätter jag "igen" :) Och nu är det även lite sol ute ser jag, så blir nog en promenad med :) Förmodligen, men det är dock inte säkert ännu. Hehe, diggar lillans frilla just nu :P Står rätt upp och rätt ut. <3

Snabba puckar

Toan är blänkande ren, eller hmm inte bara toa stolen då, utan hela dass rummet :) Luktar gott med, typ citron blandat med någon annan frukt. Och så köket e fin fint :) Jag är ganska så snabb när jag sätter i gång. Nu ska ja ge mej på bad/dusch rummet, inte mycket att göra där inne mer en att torka golvet och torka duschen typ. Så det kommer gå fort, och efter det blir det att skura hallen. Sen en snabb pause "igen". Sen återgå till städandet :)

fastnat

Nu har lillan somnat, och sover så sött <3  Skura och torka golv, slänga i sig lite käk och dona lite här hemma. Har även hittat en jätte fin sittvagn som jag funderar på att köpa åt min lilla flicka :) Den är svart och rosa, finns i och för sig i massa andra färger med. Men svart/rosa jag fastnade för :)

Tycka OM

Man blir trött av att vara inne juh, och lillan har ej sovit middag heller, men nu gör hon sin tröttis gurgel ljud. Så sött när hon gurglar på det hära viset. Och ögonen åker  i kors och lite som dom själva vill..Så bara invänta hennes middagslur, så ska ja på golven som ja tjatat om så länge nu. Hehe, och så äta lite ost och broccoli soppa som jag verkligen börjat tycka om ordentligt:)

Bus, och mera Bus


Busunge På HögNivå ! <3

Gosar

Lillan sitter och gosar/myser med sin docka. <3 Mammas Gulllunge!! Hon är lite kinkig och trött, tror hon börjar bli sjuk då hon snorar som en tok. Själv känner jag mej inte heller helt kry, men bara att se glad ut. Svanken värker så jag inte vet vart jag ska ta vägen, och annars så har vi en mysig hemma dag bara vi <3 Blir att storstäda senare idag/kväll, inte för att det behövs, men nu när lillan är vaken ska jag ägna mej åt henne och hennes docka som man absolut inte alls får röra, för då jäklar blir det skrik på henne :P

Princess <3




vardag

Jag är så uttråkad att det inte finns. lillan börjar bli lite pömsig, så hon lär snart sova lite middag. Hon sover ofta innan lunch:) Så när/om hon somnar, blir det att skura golven. Så det känns lite fräschare här hemma <3 Påbörja lite mat och sånna dära vardags sysslor:P

Regn och rusk

Jäkla tråk väder, regnar och blåser som tusan. Hoppas det slutar regna så vi kan gå ut på promenad.. Eller man kan juh självklart gå ut även om det regna och blåser, men det är dock inte så skönt. Hehe. Blir att ta en lugn förmiddag hemma, äta lunch senare, och så får vi se vad som händer och sker. :)

FrukostMys

Nu blir det mumsig frukost för min del, men vill lillan ha en smörgås så får hon självklart det, och det tror jag nog hon vill ha, hon brukar inte säga nej till vaken, kaka, smörgås eller mat :P Hehe. Så frukost mys framför Tv:n i dag.. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda <3

Nio

Ja, vad ska man säga, somnade inte förens vid typ ett, Ellie vaknade, vred och vände sig och hostade som en liten tok. Men när jag väl somnat fick jag sova ganska så bra. Lilla vaknade inte förens vid strax innan nio, så sovmorron här :) <3 Mysigt! Mindre mysigt är det tråkiga vädret som är ute, grått och mulet, ser ut somdet ska börja piss regna vilken minut som helst :( Hmm. Inge lockande att gå ut i allafall. Barnprogram nu ! B

Orka, orka INTE ?

Om man kanske ska börja tänka på refrängen, och försöka sova lite kanske? Sängen är efterlängtad kan jag ju bara lova. <3 Värma vete kudde en stund, och sen lägga den på svanken så kanske den med blir lite bättre. Troligt att det skulle hjälpa just denna kväll när det inte annars hjälper då :P Hehe, Men ganska skönt att ha den där i allafall. Hmm orkar jag eller ska ja skippa det. Klart jag orkar, måste ändå ut i köket och lämna glaset och brickan. Måste även borsta tänderna, tvätta bort sminket och ja, jag orkar helt enkelt. Inte så jobbigt att stoppa den i micron några minuter när man ändå ska borsta gaddarna och göra rent ansikten. Hehe. Näe nu säger jag tack och hej för i kväll ! Ses och hörs i morron ;)

Osv..

Har tryckt i mej två mackor :) Mumsigt ! Det behövde jag ha kände jag med.. Men är helt slut efter denna dag, halka sig neråt för en lång backe, och så ta sig upp för den några timmar senare, det var nog dagens värsta. Haha. Lär juh sätt ut som Bambi på hal is typ ;) Men det gick. Ingenting är Omöjligt, eller i allafall inte den backen. Var ju tvungen att ta mej dit och hem, så det var bara att fixa det.. Blir inge mera plockande i dag, får fixa resten i morron. Med resten menar jag typ sopa/skura golven och så ut med soporna osv..

Fixad

Sådära, disken är fixad, och hälften av leksakerna är på rätt plats. Och jag var tvungen att ta en pause och kolla lite på efterlyst. :) Ska snart göra mej en kvälls macka med, eller ja i pausen som kommer på efterlyst så blir det att göra i ordning en eller kasnek två tekakor :) Sen éfter Efterlyst så blir det att ta reda på dom sista leksakerna, och bara ta det lugnt en stund, och sist men inte minst så blir det sängen. Och det ska bli så himla skönt ! :D


Sving

Shiit, helt slut, och nu ska jag börja diska (tur att det inte är mycket att diska) Något som är positivt! :) Lillan har i allafall somnat nu, efter en massa skrik, en massa gnäll och en massa gnuggande i ögonen. Men nu sover hon som en stock. Hoppas hon vill sova hela natten med och inte vaknar i natt eller liknande.. Näe, Disken kallar hör jag, så måste in i köket och diska, sen skriker även leksakerna att dom vill bli förflyttade till sina leksaks lådor :P så får återkomma när jag plockat leksaker och diskat. Tjing sving så länge..

Lyckas ? !

Ja, detta blir en lång kväll/natt känner jag på mej :( Ser inte fram emot denna kväll. Suck! En Elina so bara skriker, gnäller och gnuggar sina små ögon, en liten disk som väntar, leksaks plocknig, och ja listan är ganska så lång om man säger så. Men ska inte trötta ut varken mej själv eller någon läsare med att skriva denna långa lista.. Nu ska jag återgå och försöka få henne att somna. (och hoppas även nu att jag lyckas)


tröttare en tröttast

Lillan är så övertrött att hon bara skriker, gnäller och inget duger. Suck !! Det bara skör i öronen, men vägra sova gör hon. Hmm, ja, bara gå in i rummet "igen" då. Och se om det går bättre denna gången. Hoppas hon kan lugna sig och somna, då det verkligen behövs så trött som hon är !!


trötter

Sitter här med en jätte trött liten tjej i knät, men jag tycker det e lite tidigt för henne att somna för kvällen dock. Men tror ej jag kan hålla henne vaken allt för länge till. Så får se hur denna natten kommer att sluta.. 

bjuder vi på



 

Bra att man har en fungerande taklampa i vardagsrummet då ! Haha, skit samma, nu blir det att tända små lamporna här inne. Och så få upp en NY lampa i morron, så man får riktig belysning ;) Hehe.


Mätta och belåtna

Då är man mätt och belåten, skippa att göra Potatis mos, blev bara vanlig potatis, köttbullar och sås. Och lilla älskar min mat :) Eller hon älskar typ all mat, men i allafall :P Hehe. Hon åt massor. Tur hon är glad i maten, men det kan juh ändras med tiden det med, men är glad att hon äter typ allt :) Nu ska vi busa och leka, sen blire att göra kväller.


värre en värst.

Så dära, hemma igen Jäkla backe att hålla på att ta livet av en. Skit halt, fick glida ner typ, och upp var värre en värst. Min svank är så öm:( Och nu ska ja laga potatismos  och köttbullar :) (intressant va?)

Vi gick till st:lars i dag, det är typ som öppna förskolan, Elina tyckte det var jätte skojigt, och ville absolut inte gå hem :)


Bild(er)



Bild ett är tagen alldeles nyss med cammen. Och bild två tog jag i går kväll :)


ner och upp

Jag är typ helt klar för att gå ut, men har en liten som bara sover, och sover. Hehe. Får vackert sitta och vänta, sen bär det av på promenad i den underbara solen <3 Ska bli jätte skönt, hoppas bara isen smällt bort från den dära backen jag måste först ner för, och sen uppför :P

ingen stress

Försökte ge Ellie mat, men nix, inte dög det, hon är trött som en tok, så sova en liten stund innan vi går ut.. Hoppas solen inte hinner försvinna bara..Vore lite tråkigt!! Direkt lillan har somnat, så ska ja fixa i ordning mitt hår lite snabbt, och så slänga på mej lite smink med, lättast när man får göra det i lugn och ro :) Och snyggare blir det med när man inte måste stressa..

"Alla, känner Alla"

Ska fixa och dona klart här hemma, sen blir det att gå ut i det fin, fina vädret :) Promenera, njuta av denna dag, och bara vara vi två <3 Kanske fika/träffa lite vänner. Blir lätt så när man e i samhället, "Alla känner Alla", så brukar juh bli att man står kvar en stund på affären och liknande ;)

Förstår inte

Förstår inte, har börjat sova så dåligt, och så oroligt om nätterna. Jätte jobbigt, känns som om jag skulle vara bakis eller något sådant. Eller hmm, ja kommer inte ens i håg hur det är att vara bakis ;) Haha! Men kommer i håg att det Inte är så roligt i allafall.. Men lite fika på det här, och försökna piggna till lite granna, sen blir det väl ut i naturen som vanligt :) som vanligt :)


ger upp

Näe, nu ger jag snart upp både filmen och datorn :S Trött som en tok faktiskt. Hehe. Och filmen är inget vidare, visst den går att se, men då ska man nog ha jäkligt tråkigt må jag säga. Näe, lite vatten, borsta tänderna, och resten plockar och fixar jag med i morron. Fast så har vi lite ärenden med, så hoppas dom har sandat backen så man kan ta sig fram och tillbaka lättare en i dag :P Natti Natt

Luffare

Hittade filmen "Rasmus på Luffen", hehe, så var tvungen att sätta på den, för att kolla om jag fortfarande tycker den e lika bra som jag tyckte när jag var mindre :) Men hittils så är den ganska så långtråkig må jag säga. Hehe. Men smaken förändras juh. Vilket är bra, men jag kan sitta och kolla på sånna hära filmer. Astrid lindgrens filmer är bra tycker jag :)


sover

Så dära, nu sover lillan, och jag ska ta mej en kvälls macka, städa och plocka lite snabbt. Inte mycket att göra, men lite i allafall. Sen blire att slappa på soffan, tror ej jag orkar se någon film ens :P

suck

En övertrött liten Elina som bråkar och skriker, vägrar sova. Hörs senare!!

Rena och Fina

Nu är vi rena och fina :) (NyDuschade med andra ord) Riktigt skönt med en dusch. Lillan sitter och leker/myser med en av hennes dockor. Så nu får man inte röra dockan, då blir det ett jäkla liv, min lilla fröken är bestämd när det gäller sina dockor :) Hehe. Blir lungt nu, och om max en timma ska jag försöka lägga lillan med <3 Fast innan det ska jag kolla om jag hittar ""någon" bra film man kan kolla på :)

Ont, ont det gör ont

Har jätte ont i svanken/ryggen :( Suck !! Inge skönt alls. Nästan så jag bara vill gråtå så ont gör det i svanken verkligen. Bara dunkar och värker, vad ska man göra för att det ska försvinna ?  Lägga varmt på hjälper INTE. En rejäl massage är efterlängtad kan jag lova, men jag får vacker drömma vidare om det några dagar till :/

Lär er sanda eller grusa

Så dära, då är vi hemma igen :) Skönt ! Har vart på öppna förskolan en bra lång stund, lillan lekte hej vilt överallt. Dock var det inte så mycket folk där i dag. Men det var ganska så skönt. Och så har vi handlat med. Somvanligt !! På vägen ner mot öppna förskolan så måste man gå en jätte lång nerförs backe, vilket inte var så roligt i dag, det var snor halt, ännu värre att gå hem, då det knapt gick att komma upp. Så det blev motion, och jobbigt var det med. Hehe ! Så skönt att äntligen bara sitta en liten stund, men den stunden är snart över, då vi ska hoppa in i duschen snart <3

tur och otur

Nu har vi ätit mat och är snart klara för att gå iväg till förskolan. Ska nog träffa Miia och lilla Simone med :) Och så handla lite. Kameran ligger nerpackad i sköt väskan så det blir lite bilder med. Dock inte på mej, för jag orkar inte fixa håret i dag. Hehe. Men på min lilla solstråle när hon busar. <3 Förövrigt har jag en stor fläck på vardagsrums mattan, som inte går bort efter gårdags kvällens lilla olycka. Men det gör inget, får se om den försvinner när jag tvättar mattan, annars får det bli en ny matta helt enkelt, och denna gången en sån jag vill ha :) Så både tur och och otur kanske..

Hemma ?

Funderar på att stanna hemma i dag i stället, och bara mysa och leka här hemma. Ellie är jätte varm, tror hon har feber, hon somnade just. Men får se när hon vaknar om hon e varm och hur hon mår. Vill även åka till badhuset någondag med henne, det skulle hon älska då hon älskar duschen <3 Hehe.

motion

Sitter och funderar på vad vi ska hitta på under denna dag, vädret e juh piss tråkigt, och bara grått ute. Inte alls roligt väder. Men ÖppnaFörskolan blir det en sväng till när dom öppnar i allafall. Eftermiddags tid i dag. Så tror det öppnar vid 13.00 så vi går ner tills dom öppnar och är där en stund.. Handla lite som vanligt (blir att handla lite varje dag typ, för jag orkar inte gå med massa påsar upp för backen här vid oss:P Hehe. Så då får det bli att springa upp oc ner varje dag i stället:) Men motion får man juh iallafall<3

BarnprogramsFrukost

Sitter och äter frukost. Helt slut efter denna natten, Ellie har vaknat ett antal gånger (dock somnat om ganska snabbt) Men sen tyckte hon vi skulle gå upp klockan 04.00, vilket inte kändes allt för skojigt. Hehe, Men sen vid sex tiden somnade vi bägge om "igen" och nu sitter vi och kollar på barnprogram och äter frukost :)

RSS 2.0