Mina underbara flickor <3

Ätit gott för en stund sen, och duschade tillsammans med Ronja, och hon tyckte det var jätte mysigt denna gången <3 Elina sover som en stock tillsammans med en stor docka som hon vägrade släppa taget om, och så några nappar brevid sig, mammas gullunge <3 Jag har världens underbaraste små flickor :) Elina och Ronja är det absolut bästa som någonsin hänt mej. Jag kommer ALLTID att stå vid er sida och alltid ställa upp för er. Jag älskar er mera en allt annat <3

ses senare

Skepp och hoj :) Hehe, har haft en mysig dag med mina barn samt grannarna. Trevligt ! Elina har såklart badat med, och så har vi lekt i sandlådan (vilket med är jätte roligt) Och nu så ligger hon tyst i sängen och somnar närsom helst. Och även ronja sover, men vaknar närsom helst och e hungrig, så ska hon duscha av sig hon med. Värmen tar knäcken på mina barn (o.O) Dom vill sova mera en någonsin. Fast det är juh ganska så positivt på ett sätt det med. Hehe. I morron e det inge dagis för Elina, så ställa klocka behöver vi INTE göra, men lär juh vakna tidigt i vilket fall som helst. Får se vad det blir för väder innan man bestämmer några planer :) Tjingeling så länge !

Bilder säger mera en tusen ord <3




Min minsting<3 Hon gillar att sitta i babysittern och lyssna på speldose musik <3

dop?

Pustar ut. Fasiken vad varmt och kvaft det är när man håller på att knäskura köksgolvet som typ aldrig går att få kliniskt rent, jäkla golv!! Ge mej nytt golv i köket tack.. Var tvungen att ta en pause och kolla till lilla Ronja som ligger och sussar på soffan.. Men hon sover så sött. Dock har hon fått lite hosta, vilket jag verkligen inte tycker om.. Inte så lång tid kvar tills ja ska hämta Elina på dagis heller, går hem i från vid halv två, hämtar henne, sen in på barn klädes affären och glo lite snabbt. Nu ska jag göra i ordning lite mellis åt Elina, så det blir lite picknick på vägen hem från dagis sen :) <3  Ska även fortsätta skura klart köks golvet :S (inte alls skojigt kan ja lova) Bäst att passa på att göra det, för sen har jag Elina springandes kring benen, och då är det inte alls lika lätt att hålla på.. Ses och hörs ! Tjiingeliing :)

Och ska även ringa och kolla med kyrkan om jag kan boka in en dag för Ronjas dop. Blir samma kyrka som Elina döptes i :) (om det finns någon ledig tid vill säga)

Och hennes namn blir Ronja Maria Izabella och så mitt efternamn <3 Så båda barn har mitt efternamn :)

måste..




En liten tjej som älskar att bada och plaska :) <3 Så här roligt och mysigt hade vi igår efter dagis, och massa fika och utomhus lek, dock fotade jag inte så mycket, måste införskaffa en riktig kamera. :) Och det kommer jag göra snart med..

kondis

Så dära, hemma "igen", jäkla långa backe och ta kål på en, måste nog förbättra koditionen. Hehe. Men tror det e värmen som ligger bakom den dåliga konditionen. (vi kan juh säga så i allafall) Nu blir det att vila några minuter, sen diska och plocka leksaker :)

;)

Vaknade senare en vanligt i dag:) Snart bär det av till dagis! Sen hem igen (motion kallas det) Haha!

Super

Haft en super trevlig dag i dag :) Var på BVC med Ronja, hon hade inte ökat sådära jätte mycket i vikt. Det går sakta men säkert upp. Så nu väger hon 4056 <3 Sen handlade vi, sen vidare och hämta Elina på dagis. Sen mötte vi Anette och hennes son Devlin som e jämngammal med Elina :) Upp hit till oss och fikade och badade och så massa lek i sandlådan. Riktigt varmt ! Hehe :) Sen när dom gått hem, blev det att äta ute, och så umgås med flera av grannarna. Super trevligt. (elina charmade alla som vanligt) Och Elina somnade på stört när vi kom in, och även Ronja sover som en stock.. Så nu blir det att varva ner lite granna, sen krypa ner i sängen och sussa :) Ska bli riktigt skönt !

I morron blir det att lämna Pluttan till dagis. Sen får vi se vad som hittas på :)

Tänk dej lite för..

Har lämnat Elina på dagis, gått hem "igen" och snart ska jag ner på bvc med Ronja, sen hämta Elina. Och sen möta Anette och Devlin, vidare hem hit och leka/busa/bad och så prata.. Så går upp och ner för den dära hemska backen flera gånger om dagen. Hehe. Men det ger juh resultat med :) (även om det inte e det ja strävar efter)

Och jag orkade varken baka eller fixa en NY header i går, då jag var helt slut av värmen. Varmare innomhus en utomhus typ.. Nu ska jag förbereda lite innan vi ska i väg.


Haha, asgarvar, fick just reda på en grej, eller snarare flera, haha. Kan inte sluta skratta, men seriöst så e det inte så konstigt.. Man lär sig av sina nära och kära. Så är det juh! Du är nog en aning för lik din familj, INTE bara utseende utan även sättet.. Snart kommer det börja gå rykten skulle ja tippa på !
(detta var inte något som alla skulle/ska förstå)


hinner jag?

Lagat mat, ätit mat (korvstroganof) fixat köket, duschat Elina, lekt med henne, och nu har jag lagt henne och hon somnade på tre röda :) Och nu har jag en gnällig Ronja på armen. Så får se om ja hinner baka bröd och göra en NY header. Det återstår att se. Men hoppas på att hinna med bägge faktiskt :P


blöjor

så dära, handlat, hämtat Elina och så gått en mil (det känns som en mil i denna väärme i allafall) Hehe. Och nu har ja packat in det som ja handlade. Och ska packa med lite fika, så ut och leka och fika i denna härliga dag :)

I kväll när ja lagt Elina så blir det att baka lite bröd. Så gott med färskt bröd. Och så hmm, ja det var allt jag hade att nämna just nu :P

Nu blir det Blöjbyten !

picknick?!

Ikväll ska jag försöka hinna göra en NY header till bloggen. Skulle behövas. Kommer upp en annan provisorisk om inte annat i allafall :) Då hela tjej ligan ska vara med på den. Den riktiga kommer att ta sin tid, då ja vill att den skall vara "Perfek", om det nu fungerar. hehe. Näe fortsätta att städa medans Mini plutt sitter tyst och lugnt och tittar i baby sittern.

Sen hämta Ellie på dagis, in på affären och vidare hem, ta oss ett dopp i poolen kanske ? Så fint väder juh :) Och vara ute och leka, och så lite mellis utomhus på en filt. Mysigt <3 Det gillar min Ellie (Elina) med <3 

Ses och hörs senare :)  

<3





Busar med min minsting <3

Städa/plocka/Rensa

Har lämnat Elina på dagis, handlat hem det som behövs till maten, och så setat ute en liten stund :) Riktigt skönt ! Mini plutten sover, så jag ska fortsätta där ja slutade i går. (i min stora garderob) Inte något alls som lockar i denna värme, men det ska göras klart, punkt slut.. ! Hehe.

Och efter jag hämtat Elina på dagis så måste ja in på affären "igen". Glömde köpa lök och hmm nnu har ja glömt bort vad det var mer ja skulle köpa, men hinner komma på det. Hoppas jag :P Men nu blire att återgå till städa/plocka och rensa.


trevligt

Haft en trevlig dag med mina underbara barn samt lite bekanta. Har även fått värsta tok rycket att rensa och städa Totalt :) Hehe. Har stor städat Elinas lekrum och rensat, så nu är det jätte snyggt :) Även badrummet ser fräsht ut nu. Och på börjat min stora garderob.. (fast den e inte helt hundra klar ännu) Och nyss tagit mej en varm avkopplande dusch. Efterlängtat ! Och i morron blire dagis "igen" för Elina, och själv ska ja kolla barn butiken och se om jag hittar lite T-shirts åt Elina. :) Sen blir det hemmåt och städa igen :)  Nu är jag på G !!

Vill göra om typ ALLT här hemma. Då menar jag verkligen ALLT ! Har värsta ide'erna men krävs lite pengar för att fixa allt, så det kommer att ta lite tid kan ja tänka mej :) Men den som väntar på något gott väntar ALDRIG för länge, eller hur ?

Och så måste jag se till att spara undan lite pengar så ja kan köpa mej en kamera med. Tar juh bilder med telefonen som läget är nu. Men det får duga så länge. Nu ska ja kolla klart på Johan Falk, sen blire att försöka sova och hoppas på att Ronja inte vill vara vaken även denna natt..

Lite andra bilder från helgen..






Elina och Ronjas kusin Elliot


Syster Idas ödla fick åtta ödle bebisar.


Elina älskar verkligen att bada :)


Elina och Elliot




Bilder från fredags (parken Zoo)

Bilder från parken zoo (fredagen den 24)


Minsta Systrarna<3






Moa<3




lugnt

Ellie bellie sover middag och Ronja e vaken och sitter och kollar i baby sittern:) Själv tänkte jag passa på att diska och plocka i köket nu när det e lugnt. See you !

hittat

Så dära, lunch avklarad.. Blev köttbullar,Potatis och gräddsås :) Har även vart ner på Bvc i dag, Elina hade en fästing på baksidan av benet. (läskigt) Men nu e den borta, och hon e så stolt över sitt klister märke. Hehe!

Frågade även om Ronjas mage och diverse, när ja ändå var där. Så nu ska vi pröva helt mjölk protein fri ersättning och se om min lill Ronja mår bättre då. Hoppas det, så hon slipper ha så ont och skrika så dära.. Känner mej juh så hjälplös då hon skriker sådära hysteriskt och har så dära ont.

Nu har jag även hittat USB Grejjimojjen, så bilder kommer sen, men nu måste jag ta hand om barnen :)

Leta, leta och åter"igen" LETA...

Hittar ej USB grejjimojjen. (eller vad det nu heter/är) Så kan ej lägga in bilderna från hela helgen. :/ Men ska fortsätta leta och hoppas verkligen att jag hittar den. Den får ej vara borta. Då blir ja lite less kan ja lova. Skumt att saker och ting i denna lägenhet bara kan få egna fötter och promenera iväg och tro att jag vill leka körragömma.. För det har jag varken tid eller ork eller vilja att göra när jag väl kan ta det lugnt..

Så snällt !


Denna fina barnvagns mobil har min kusins fru gjort åt min lilla Ronja :) Tack så jätte jätte mycket. Den är verkligen jätte fin :) Plus att INGEN annan har exakt en sådan, riktigt roligt :)


Och hon hade även gjort dessa :) Hello Kitty till min Elina och så bilen till min syster son Elliot :) Så det tackar vi än en gång för.. Elina älskar sin kitty <3

måste hitta USB Grejimojjen

Jätte jätte dålig uppdatering, beror på att jag haft fullt upp denna helgen :) Har vart i eskilstuna hemma hos mamma torsdag-lördag förmiddag :)

Var på parken zoo i fredags med alla mina systrar <3 Ida, Moa och Linda och så lindas sambo och deras son Elliot. Riktigt trevligt. Och så mina små prinsessor förståss. Mötte öven upp min kusin Tesse och hennes dotter Troja på parken. Efter det bar det av hem till mamma för att äta gott och bara mysa :)

Lördagen spenderade vi hemma hos faster Lena och hennes gubbe. Och så var det lite släkt där med.. Och där hade vi det med jätte trevligt :)

Och passar även på att tacka min kusins fru för Elinas fina virkade hello kitty, och Ronjas mobil till vagnen.
Och även tack till Bettan som köpt ett halsband till mej med mina barns namn och person nummer :) Och så tackar jag Lena flr skivan och ronjas kläder. Samt tack till betans pappa och hans sambo för den fina bodyn :)

Kommer in bilder senare (bara jag hittar minnet så ja kan föra över dom)

packat och klart

Tjingeling, allt packat och klart :) Snart bär det av mot e-tuna <3 Underbart !! Ska till mamma, sover där med barnen, och så träffa Linda, Ulf och Elliot :) Ska bli riktigt trevlig/roligt <3 Och så blir det att baka hemma hos mamma i kväll med. Hon ville det, så får väl snällt offra mej :P Hehe.

Och blir utan internet med, orkar inte släpa med datorn. Har redan så mycket packning :) så ses och hörs !

jag är en Fegis !

Så dära. Nu är ena hårfärgen i :) Hoppas på att det blir bra nu :P Hehe..Den färgen jag alltid andvänt mej av fanns inte längre.. Brukar handla blond färg på Järnia, men dom hade inte det längre. :/ Så fick köpa en annan blond på ica. Hoppas det inte bli i gula nyanser nu bara.. (panik i så fall) hehe.

Men det är bara överhåret som skall vara ljust. Så det kommer bli på ett ungefär som jag hade innan. Fast underhåret ska vara lite mörkare en jag haft :) Såvidare inte överhåret skiftar i massa gult, då blir nog hela håret mörkt i morron i stället :P Hehe. (men hoppas på det bästa nu då)


Och förövrigt har ja fortfarande INTE ringt tandläkaren. (väldigt dumt) Med tanke på att det e midsommar snart och de. Får ringa eller gå dit i morron och se om jag kan få en tid typ jätte fort? ;O

Varför måste man ha en rubrik som har med inlägget att göra?

Varför, varför går det mesta som jag vill åt skogen? Blir så irriterad !


*suck* kommer jag att färga håret i kväll eller? Som läget är nu ser det inte ut som om jag kommer att kunna/hinna göra det i allafall, men det återstår att se. Jag hoppas juh fortfarande i allafall.

Kan, kan jag ju, men ja, hmm.. Klockan är redan så mycket och färgen ska sitta i ett tag, + att jag ska ju göra två färger.



mänsklig :P

Så dära. En av flickorna i säng, fast hon sover inte riktigt en, men snart så<3 Och om en stund blir det att kladda i färgen i skallen, hehe. :) Får se om ja klarar att fixa två färgat själv denna gånge med. Hehe, sist blev det iallafall hyffsat bra!! Vilket dög för mej :)

Och slänga på med en ansikts mask innan läggdags med :) Kommer känna mej så mycket mer mänsklig ;)

verkligheten

Då är man hemma igen, och har vart en stund med. Båda mina flickor sover så sött :) <3 Och själv ska jag diska och plocka undan lite granna. Sen tvätta ett par maskiner om en stund med. Och senare i kväll när Elina lagt sig för kvällen så ska jag hinna med att färga håret !! Och ta en ansikts mask :) Ska bli skönt..

Måste inhandla en byra eller garderob till med. (men vart ska den få plats ?) Hmm. Ronja har juh ingenstans att ha sina kläder. E fullt överallt. Kanske ta en dag och rensa och göra i ordning allt, och packa ner lite skit i källaren. Vore nog en bra ide'e :) Men när ska jag ha tid med det ? Det får lösa sig på något sätt.

Dags att återgå till städandet !

vita

Blev inte att färga håret igår, fanns ingen tid till det. *suck* men får pröva lyckan ikväll i stället och se om det går bättre då. Hoppas på det i allafall. För håret måste snyggas till, och speciellt innan midsommarn.. Och så måste jag handla leggings åt både Elina, mej och Ronja (kanske strumpbyxor åt ronja) Men Elina och Ronja ska i allafall ha vita, bara hinner hitta det förståss.. Näe nu ska jag ta en gnällig liten tjej. Sen jaga Elina så hon får på sig kläder, vilket hon inte alls vill..

Bvc klockan 14.00 sen hem "igen". Hoppas detta väder håller i sig. Inget regn men mulet :) Skönt, men bara detta väder i dag, i morron vill jag ha sol och värme igen :) Hej hopp så länge.

kaffe

En katastrofaliskt jobbig natt.. Då Ronja ville vara vaken mellan 00-03 typ, sen skulle Elina vakna och vara vaken över en timma. Suck! Känns som om ja skulle behöva vila mmiddag. Men har en massa annat ja måste ta i tu med dock. Lite kaffe på det här så man känner sig lite levande igen kanska :)

 

Elina o Jag igår

 










nyfikna

Har busat som en tok med min största älskling Elina <3 Hon har så mysigt skratt. Älskar det !! (och hela henne förståss) Men det förstår juh vem som helst :) Vi har lekt/busat, jagat varandra, dansat och spelat key board :) Riktigt kul. Tur man har barna sinnet i behåll. I kväll blir det att färga håret. Hur får ni veta senare eller i morron. Hehe. Och lite bilder ploppar upp snart med, så håll koll om ni är nyfikna ?! ;)


Blond eller brun

Lunchen avklarad :) Blev bara potatis, biffar och gräddsås. Men gott var det!! Om en halv timma börjar vi gå och hämta min Älskling från dagis.  Sen in på affären o köpa hårfärg. Men har inte bestämt mej om jag ska vara blond eller brunett? Eller som nu, över håret ljust och underhåret mörkt? Hmm. Vad tycker ni ?

Baka baka

Lämnade Elina på dagis vid nio, sen in på affären och sen träffade ja Ella som följde med upp till mej. Och nu ska jag brassa på lite käk åt oss. Sen i väg och hämta Elina :) Saknar henne när hon e på dagis. Så himlans tomt hemma juh. Ska även baka i dag med :) Hehe.

Och så tänkte jag baka typ på lördag morron, och ta med mej lite fika ut till farmor, farfar, Lena och göran. (och alla andra som kommer)

dagis

Ännu en morron. Dags att klä barnen. Får fixa Ronja först i dag. För Elina äter smörgås. <3 Och sen när jag gjort oss klara bär det av till dagis i det fin FINA vädret :) sen får ja se vad ja och min minsting hittar på. Promenad blir det i allafall.

lite bilder från helgen




Moster Moa trivdes bra med Ronja






Jag är kär i denna lilla kisse :)


Denna karusell åkte vi alla:P (inte Ronja o Elina) Hehe

Regn och sol

vet inte vad ja ska säga eller rättare sagt skriva om denna dagen. ? Hmm, skumt väder i allafall, regn, sen sol sen regn.. Promenerat till affären i allafall. Och på vägen hem blev det väldans mycket regn. Och vi var helt dyng sura när vi kom hem. Eller i allafall jag :P Hehe. Men men sånt som kan hända.

Har just bakat muffins, eller hmm cup cakes eller hmm, ja både och :) Och Elina ligger och håller på och somnar och även Ronja sover. Så passar på att sätta mej ner en stund.. Hehe.

Bilder från i dag :)









en trevlig helg

Har haft en toppen helg hemma hos mamma i E-tuna. Längtar redan tillbaka!! Har träffat mina minsta systrar, moster Anette, Kusin Tessi, Tessis dotter ja en massa folk. Och har vart på Vilsta marknaden.. Och nu är jag i hemma i hallsta "igen". Elina lever om hej vilt kors och tvärs överallt. Och Ronja har just ätit :)

plocck

Har käkat, diskat och plockat undan efter oss. Elina sussar middag, och Ronja ligger och halv blundar och har hicka.. Hehe!! Och nu ska ja packa lite grejer. Har juh oss tre att tänka på så vi har ALLT med oss:) Blir en stor väska :) Fast det bara e en helg vi snackar om.. Men så är det när man e flickor ;) (eller snarare när man e liten) Massa blöjor välling och diverse saker.. Hoppas på bättre väder tills i morron i allafall :) Lite sol åtminstonde..

fixat

Har vart i tvättstugan för sista gången i dag nu :) Skönt !! Nu är Amanda här på besök med, trevligt.. Ronja sover och jag ska börja med maten, medans Amanda och Elina får leka :) Har skrattat i hjäl oss åt Elina. Haha, hon dansade och ja, hon såg så söt och rolig ut :) Skriver mera senare, dags att fixa käket !!


kors och tvärs

Morron, morron :)  Barn program just nu. En trött och Elina som ligger och myser med en kudde på golvet? Haha, soffan duger visst inte ;) Tvätt stugan om en liten stund, men innan dess, göra oss klara för utgång. Blir att kila ner på samhället efter tvättstugan.. Får se va vi hittar på och om vädret håller i sig så här eller ska det bli regn kanske? Regnar det så skiter vi i samhället och promenad och utomhus lek, då blir det en mysdag innomhus <3

I dag ska jag och barnen till E-tuna. Hälsa på min mamma och mina minsta systrar <3 Ska bli trevligt, och vi stannar där över hellgen med. Så hoppas på bra väder så man kan gå och bada och leka en massa utomhus :)


Mina sessor <3








text och bild(er)

Haft en toppen dag i dag.. <3 Elina var i och för sig på dagis 9-14. Då kollade jag på student firande med lite folk :) Var även över Till Sara och hennes familj. Fick en blomma och ett kort!! Tack så jätte mycket. När ja hämtad Elina gick vi och handlade lite granna. Och Elina somnade på vägen hem med.

Hemma har vi poppat musik, dansat, bakat muffins och ätit pankakor. Och så päron. (fast av någon konstig anledning låg alla päron bitar på golvet?) Hmm, hur kan det komma sig ;) Hehe.

Lite bilder på lite muffins bakelser ja gjorde kommer här under med.. Och sen lägger jag in lite andra bilder i nästa inlägg :)










Jag vet/Ni vet

Jag vet.. Jag e kass på att uppdatera, men har fullt upp med mina barn och en massa annat <3 Och har inte haft så mycket tid att kunna sätta mej ner och bara kolla runt och blogga och annat man gör på datorn..Hehe. Båda mina små flickor sover så sött. Men Ronja lär vakna om max en timma och vilja ha mat, så ingen ide'e att lägga sig ännu..

Har pratat med min lillasyster Linda i dag :) Hon och hennes son och sambo kommer ner och hälsar på om en vecka. Ska bli jätte roligt att träffas "igen".. Och låta Elliot och Elina leka. Och låta dom träffa min lilla Ronja :)

Har även haft kvälls besök av Jennie, trevlig.. Lite kaffe och prat ! Och så hade hon med sig en present till Ronja. En jätte fin klänning/tunika och ett par leggings. Så det tackar vi för :)


Och så måste jag bara säga att jag e så glad att det finns folk som lyssnar på MEJ!!

Älskar mina nära och kära ! (ni vet vilka ni är) 

tur och otur

Kan juh bara säga att detta e inte min dag, den har inte börjat någe bra, och lär heller inte sluta någe bra skulle jag tro.. Tur jag har mina fina underbara små flickor att mysa med <3 Det räcker med att kolla på dom så ler jag. Älskar mina barn över allt annat på denna jord..


Och jag kan INTE förstå hur folk bara kan göra "vissa" saker. Men det är som det är, alla är vi olika, och TUR är väl det.

tur och otur

Kan juh bara säga att detta e inte min dag, den har inte börjat någe bra, och lär heller inte sluta någe bra skulle jag tro.. Tur jag har mina fina underbara små flickor att mysa med <3 Det räcker med att kolla på dom så ler jag. Älskar mina barn över allt annat på denna jord..


Och jag kan INTE förstå hur folk bara kan göra "vissa" saker. Men det är som det är, alla är vi olika, och TUR är väl det.

saknar

Om jag inte säger något utan skriver det, så har jag ju inget sagt.. Eller har jag helt fel ;) Haha. Ja säga och tycka vad man vill.. Eller så fick man kanske inte göra? Hmm, näe nu blev det klurigt, men helt klart är det i allafall.


Hoppas vi kan ses i helgen <3 Då får ni träffa mina små flickor med :) Elina saknar er, och vill leka med er :) Och ronja vill så gärna träffa er..


Jag  vet vad jag vill !! Jag vet att jag kan, och jag tror banne mej att jag MÅSTE!

Lite bilder från olika dagar som ja ej lagt in :)


Både roligt och läskigt med karusellen <3


Inte alla som vill snutta och gosa med paprikor :)


Nyfiken liten Ronja <3


Elina älskar sin cykel <3


Ronja börjar vilja vara med mer och mera <3


Min Busunge <3


vatten

Har haft fullt upp med mina döttrar. Elina har blivit vildare en vildast typ.. Ryckt ner lampor, klättrat på alla möbler. Sprungit omkring och gapat och ja säg vad hon inte gjort. Hehe. Ronja har vart allmänmt gnällig i dag, men nu är hon lung och ligger och sover <3

Har igentligen massor att skriva, eller skulle behöva rensa hjärnan totalt. Skulle kunna skriva en hel bok just nu (eller i allafall en halv) hehe. Men det skulle nog inte bli så intressant att läsa kan ja tro. Näe, nu ska jag dricka lite vatten, och fixa lite granna :)

sorry

Sorry sorry för kass uppdatering, men det är ju så härliht väder och sommartid så man vill inte tillbringa tiden vid datorn. Hehe! Men Elina har vart pigg och glad idag, ätit och druckit som vanligt igen. Så det känns jätte bra. Har vart ute på långpromenad, handlat lekt och massa mera.. :)

Och Elina somnade för en stund sen, och nu ska Ronja äta lite, sen blir det mys framför tv:n <3

Lägger in lite bilder efter jag matat minstingen <3

bilarna+ spyor

Har vart ute mycket i dag, och sen när vi kom hem till barnens farmor spydde Elina ner mej :( Stackars liten, och var jätte varm.. Efter en stund dansade hon och skrattade o var hur pigg som helst, sen direkt vi kom hem så spudde hon ner mej och soffan "igen". Och nu e hon lite piggare igen. Men feber har hon, känns som att kramas med en ugn eller något. Jätte varm. Mammas lilla älskling <3 Hoppas hon blir bättre snart..

Har kollat lite på bilarna (dam rallyt) Fin fina bilar. Och Elina vinka och gjorde släng pussar åt alla :) Tok charmade ALLA, som vanligt. (vi kollade på bilarna, det var innan hon blev dålig alltså)

Och Ronja e så snäll och lugn just nu med. Hon ligger och sover så sött <3 Mammas lilla mini !

ute med mina barn

Ännu en varm och solig dag :) Blir en ute dag i dag med, med massa lek och bus, massa solskydds faktor, massa vatten/dryck.. Min lilla Elina är inte så bra på att äta nu när  det har vart så hära varmt dock..Men hon är i allafall jätte duktig på att dricka just nu. (annars dricker hon inte alls mycket) Så det är juh skönt :) Så bloggen kommer vara lite dåligt uppdaterad med tanke på att jag hellre spenderar min tid utomhus med mina barn <3

hjälpa Mej ? :)

Och just ja, skulle juh fråga om det finns någon snäll som skulle kunna hjälpa mej att göra/fixa en NY blogg design, eller iallafall en NY header? Vore riktoigt nice. Då ja inte alls har tid eller ork att sitta just nu.. Enligt min header e jag ju gravid fortfarande, och  det stämmer juh inte alls :) Hehe. Så kom igen, var lite hygglig och hjälp mej nu då? :P

Barnen tog sov morron, varför var jag tvungen att vakna??

Att vakna till solsken och inge barnskrik var riktigt mysigt :) Jag vaknade före både Elina och Ronja..Mina barn tog sov morron dom. Så jag har nyss ätit frukost med Elina<3 Och nu kollar vi på lite barn program:) Snart ska jag packa lite grejer till barnen. (blöjor, flaskor och diverse prylar) Tänkte först ta en lång promenad, sen sätta oss och ha picknick. Sen när vi kommer hem "igen" blir det att bada lite.. Eller Elina får iallafall plaska lite i sin Pool. Så ses och hörs!!

farmors


Idag hemma hos farmor fick elina tag på farmors glasögon, och nog vet hon vart dom skall sitta med. Haha. Min lilla sötnos.. (Ska ta lite bilder på min andra sötnos med) Så det kommer det med.

inga ord, bara bilder :)






dom hära fick jag av min ena dotter :)


Dessa två blommor hade min lilla Elina plockat åt mej igår.. <3

charmtroll

Lämnade Elina på dagis i morse, men innan dagis plockade vi lite blommor :) Eller rättare sagt Elina plockade och gav mej blommor<3 (lägger in bild på mina blommor senare) Älskade lilla sötnos.. När jag hämtade skrutten på dagis sen så satt hon o vinka åt allt och alla, och gjorde släng pussar, sötnosen min <3 Polisbilen vinkade tillbaka, och typ varenda tant kom fram och pratade och fråga hur gammal min dotter var, vad hon hette och så sa alla hur charmig och söt hon var :) (Jag är såklart stolt) Hehe!!




Shiit, man ska verkligen INTE klaga på denna värme, men att ha 30+ inomhus är inge vidare skönt kan ja juh lova..

En massa bilder..
















titta in

En fartfylld dag med Bvc tider för båda mina flickor. Och allt gick bra. Elina väger nu 11 kilo. Och Ronja väger 3.7 kilo. <3 Har träffat Jennie, och gått en massa massa i denna värme. Men även en massa lek och bus.. Och i morron blir det dagis för Elina, promenad för mej och ronja, och så träffa hennie en stund med. Och så lite små andra äventyr :) Slänger in bilder om en stund med. Så titta in lite senare :)


Grattis Simon

Yess yes och yes.. Haha Martin åkte ut, han vann inte !! Tur det. Är så glad att simon vann, för han var den som skulle vinna av dom enligt mej. (fast trodde faktiskt att martin skulle vinna) Tack vare att så många små tjejer diggade, diggar honom. Men YES Simon vann !! Grattis till honom då :)

Nog om Big brother nu då. Har haft en hel okej dag, men som vanligt finns det vissa saker som jag inte är nöjd med. Men det kommer man juh aldrig undan heller.. Båda mina små flickor ligger och sover som stockar just nu. Och jas sitter och beklagar mej för mej själv om att det svider sådant på benet och gör ont. Något jäkla kryp, djur eller vad det nu var bet/stack mej. Och det ser inte vackert ut nu.

Sängen blir det snart. Men kanse en snabb dusch först ? Eller hmm får se hur det blir med det ;)

Skepp och Hoj !

vill, vill vill

Kom hem frn E-tuna i går vid lunch tid. Har haft det jätte trevligt hemma hos mamma<3 Vi har ätit gott, vart på stan, ute och promenerat och lekt i lek parken :) Och i dag är det sådant toppen väder att det blir knappast att sitta inne, vi ska ut redan om en liten stund. Skönt!!Så blir inte mera bloggande förens i kväll, och då lägger jag in lite bilder med:)

Rubriken har inget med detta inlägg alls att göra!!

e-tuna/t-hälla

Har fått beröm att Elina e så fin i håret. Känns ju bra :) Hehe. Håller på att dö av värme känns det som.. *suck* Denna lägenheten e juh skita varm. (och det säger ALLA) Så inget ja bara inbillar mej;) Elina sover just nu, men lär dock vakna vit ca tre tiden och vilja vara vaken ett par timmar, så är det ALLTID då hon inte sovit någon eftermiddags lur.. Men hoppas verkligen hon sover hela natten. Skulle vara skönt!!

Och i morron bär det av till E-tuna/T-hälla <3 Ska bli himlans skönt, träffa släkt och så vänner förståss <3 Så ni som läser min blogg och bor i E-tuna/T-hälla hör av er om ni vill ses.. (om nu några av mina vänner därifrån läser min blogg förståss) Hehe..

Näe, nu blir det att vika tvätt, packa in och såplocka lite. (lär juh knappast bli mindre varmt om man säger så)

Klippt

Klippte Elina i går.. Behövdes, men hon passade i sitt vild vuxna hår bättre juh, eller jag kanske bara inte e van :P Hehe. Kläder ligger framtagna åt oss alla tre. Men vädret ser lite halv skumt ut, påminner om gårdagens morron väder. Och sen blev det skit varmt, är det så det blir i dag eller ? Sätter på oss kläder för morronens väder, och tar med andra kläder åt Elina och mej :)

RSS 2.0