åt oss Alla Tre

Pigg och vaken. Men mina barn är inte särskillt pigga. Hehe!! Ska ta och leta fram Elinas jympa skor som hon lekt med..Och som jag nu INTE hittar :S Och det e halv taskigt väder ute med.. *suck* Hoppas det inte hinner börja regna innan vi ska gå bara. Näe fortsätta leta skor nu då. Ta fram kläder åt Elina och ta fram kläder åt ronja och åt mej :) <3

tydligen inte klara

Har inte gjort en massa speciellt i dag faktiskt, hehe, men bloggandet är inte det viktigaste. Spenderar hellre min tid med mina älskade barn.. (som bägge sover för tillfället)

I morron ska Elina till dagis. Börjar klockan 09.00 men måste dock gå här i från redan vid åtta. Då dom ska in i lägenheten "igen" (fast dom var klara sa dom?) Vilket jag i och för sig inte trodde på. Och tror heller INTE att dom kommer stata här inne klockan 08.00, för det har aldrig inträffat hittils.. Dom blrjar alltid mellan kvart över sju och tjugo i åtta? Men då kommer jag fan säga till, har dom sagt en tid så får dom fan hålla sig till den..

båda barnen

Både Ronja och Elina ligger och sover. Så själv har jag packat skötväskan, så den e klar. Lagt fram två olika par kläder åt Elina (så hon får välja) För det gillar hon <3 :) Snart kommer ronja vilja äta, och när hon e klar så är det lagom att Elina vaknar så vi kan äta lunch tillsammans. Sen ner på samhället. Ska köpa hårfärg och kolla runt lite granna. Och sen ska vi nog förmodligen träffa Jennie en snabbis med.

Love love Love


Morron mys med mina små flickor <3

lite bilder från i går


Elina trivdes verkligen bra på marknaden i går <3


Här fick jag morsdag presenter :)


här fick jag ett mors dag kort och massa lotter<3¨


Och jag vann faktiskt på skrap Bingon :) hehe!


Blommorna <3

32= 16+16

Tjingeling :)

Ganska så skön dag måste jag säga. Började dagen med att mysa med mina underbara små flickor <3 Fick massa kramar av Elina :) Och så frukost och efter det så bar det av in till västerås på marknaden. Massa att kolla på.. Köpte strumpor i massor. 16+16=32 par strumpor i olika färger, olika mönster. Så jag kan bara säga att jag är riktigt nöjd !! :) Elina fick en jätte söt hatt. Skulle bara pröva den på henne, och då ville hon juh INTE ta av sig den, men hade ändå tänkt ge den till henne :) Och så blev det lite nalle björnar med klo gejen och så någon lott med. Så Elina var hel nöjd med massa nallar och diverse vinster <3

Lilla Ronja är vaken "igen", ska snart ge henne kvällens sista, måltid (ammning) Sen blir det sängen för min del med.. Och i morron lägger jag ut bilder från i dag, och bilder på mina NYA fina strumpor :) Hehe.

skatt <3 och godnatt!

Tankarna bara snurrar kors och tvärs, känns som huvudet skall ramla dän typ ? Hmm, blir att krypa ner i sängen fort, och hoppas på att somna på ett tjillevipp :) Hoppas även mina små prinsesson sover lika bra i natt, som natten till i dag <3 I morron har vi lite att göra, så då vill jag inte ha gnälliga barn.

Älskar min underbara små prinsesson <3 Mammas ögonstenar!

strumpor

Har haft fullt upp i dag :) Vart på marknad i köping (det var helt ärligt inte så bra som ja trodde) Har haft främmande av Pappa, Bettan, Farmor och Farfar <3 Elina och ronja fick lite kläder av dom, tack så jätte mycket för dom jätte söta/fina kläderna :)

Och i morron bär det av på marknaden i västerås. Och hoppas på att den är bättre en den i köping :) Hehe. Skulle behöva hitta strumpor och diverse :)

knas

Haha, haha, Elina är jätte rädd för flugan som flaxar runt här inne. Mammas gull unge <3

gott fika

Fullt upp, och så regn och rusk väder ute med. Så tråkigt!! Blä säger jag bara.. Ellie sitter och leker så snällt, och Ronja ligger och sover. Och själv sitter jag och skriver upp vad som ska handlas. Blir att åka och stohandla sen på eftermiddagen :) Och i kväll ska det bakas Ballerina kladdkake bollor med vit choklad topping <3 Mumsigt!! Har lovat att baka dessa, då vi får främmande i morron :) Pappa och Bettan kommer hit och så kommer min farmor och farfar med:) Klart dom ska få gott fika. Hehe.

brukar ALDRIG

Inte har jag kommt i säng heller. Men en alvedon var jag tvungen att ta. (brukar aldrig ta) Men nu kände jag att ja var tvungen faktiskt. Och big brother e på tv:n nu, men orkar inte, blir att lägga mej och försöka sova.. Men ronja verkar dock inte vilja somna (o.O)

huvudvärk

Båda barnen sover, och själv har jag huvud värk så det heter duga, blir att slänga sig på sängen om en liten stund :) Så man får sova lite, hoppas på lite mera sömn i natt en i går natt. :P

lek och bus

Båda mina små flickor sover för tillfället. Själv har jag just diskat och plockat lite, ska närsom helst fortsätta att plocka undan lite leksaker, kläder och diverse. Sen blire att förbereda lite mat, och skriva en liten handlings lista.. Hmm, vad mera är det som ska göras denna dag då ?  Det finns tusen saker och lite till, men vi kommer dock inte göra så vidare mycket förens efter fyra ? (och det e lite sent att hitta på en massa då) Men har ingen vagn förens efter fyra, så kan ej göra så mycket åt saken heller. Lek och bus innomhus :)

natten

Vilken hemsk natt, *suck*.. Nu springer Elina runt som en liten tok, och ronja ligger och sovevr så sött.. Riktigt skönt, men önskar Elina kunde ta och sova en stund så man fick lite gjort :)

?!

Jo, men visst!! *suck*. Och så kanske folk ska komma till verkligheten "igen". Dags att vakna kanske ?!

dagis och bvc

Har lagt bägge barnen <3 Och nu sitter jag framför tv:n och bara tar det lugnt. Blir snart att äta lite kvälls fika eller någon frukt och en tidig kväll för min del, så man orkar med morron dagen.. Ellie ska på dagis och jag och Ronja ska till Bvc och väga och mäta osv..

upp och ner, ner och upp !!

Elina springer runt som en lite tok, kors och tvärs överallt :) Gullungen min <3 Upp och ner i soffan, ut i köket, i hallen, sovrummet och vardagsrummet, in på toan, och in i duschen. Snacka om att hon blivit en snabb liten vilde :) Och så har hon fått så söta lockar där bak i håret :) Så fiiiin <3 Ronja ligger och sover så sött, efter en massa skrikande hela morronen.

Näe nu har ja ej tid med detta, nu ska jag busa med vilden ;)


hjälp någon

Någon som har tid och lust att hjälpa mej att fixa i ordning min blogg design lite granna?? Jag har inte photoshopinstalerat på datorn, och har inte den tiden heller att sitta och göra en ny header ändra färger osv.. Vore verkligen gullig och super snällt om någon kan och vill hjälpa mej :)

<3 älskar mer en allt annat <3








hemma

Så dära, god morron.Han aldrig lägga in bilderna igår, då jag var skit trött och somnade typ påengång efter barnen somnat. Hehe. Men sen har det vart en jobbig natt, då Ronja vaart vaken största delen av natten, och så elina vaknade med och var vaken ett par timmar. Inte så roligt.. Elina fick inte gå till dagis i dag, då hon inte sovit bra, är jätte snorig och hostat som en tok hela natten. Så blir en mys dag hemma :)

bilder

Lägger upp lite bilder om en stund, efter ja matat Ronja och efter jag duschat av mej :) Så får bloggen lite mera färg.. Hehe. Elina tvär slocknade direkt jag la henne. Mina små troll ungar <3

trollet

Ingen rolig natt för varken min, Ronja eller Elinas del. Suck!! Trötta är vi alla tre med.. Vi har just kollat på mumin :) Elina älskar det <3 Bilder kommer in senare under dagen.

zappar

Både jag och ronja fick ta oss en dusch för en stund sen, då hon bajsade ur sig för en hel vecka typ.. Så både hon och jag var bajsiga. (inte så mysigt) Men nu efter duschen har vi myst och bara myst och nu sover båda mina små flickor så sött <3 Och jag kollar på irene huss, och big brother, zappar mellan kanalerna :)

igen

Så dära. Elina mår mycket bättre och har vart hur pigg som helst nu :) Skönt!! Pappa och Bettan var här på en fika, lika trevligt som vanligt <3 Och nu for Elina i väg och handlade med pappa sin, medans jag matat Ronja (som nu sover) tänkte bara göra lapskojs i dag, enkelt och gott :) hehe.

Men innan dom hinner komma hit så hinner jag plocka undan lite granna "igen".

får se..

Elina har haft feber i natt. Helt svettig, gnällig och så hostat som en tok, min lilla stackare..Men i dag har hon vart pigg och lekt hela förmiddagen, men nu soveer hon middag och börjar dock kännas varm "igen". *suck* Vill inte att vi ska bli sjuka nu.. Och i dag skulle vi på Elinas och Ronjas kusins kalas, men får se hur Elina mår om hon orkar eller inte..

Och så ska min Pappa och Bettan komma över senare i eftermiddag och hälsa på med.. <3


änglar

Riktiga änglar finns bara i drömmar, ingen människa är en ängel utan fel, utan brister, alla kan göra fel, alla kan vara både arga, lessna, elaka, glada osv. ALLA människor e vi olika, tycker och tänker olika. Och tur är väl det? Hur skulle världen se ut om ALLA tyckte,tänkte och betedde sig lika dant? Då skulle juh världen vara helt upp och ner, helt katastrofal med andra ord.. Så Låt folk vara sig själva. Och lyssna på varandra, Oavsätt om man tycker OLIKA!!


sötnosarna

Har fullt upp, men igentligen massor som jag kan skriva, men orkar inte skriva så mycket här.. Elina sover, och ronja med<3 Så här sitter jag ensam och moffar godis :P Hehe!!

M..L..J

..bloggen kommer vara ganska nere under även denna dagen nu. Och förmodligen ända tills nästa vecka. Snart dags att mata "mini", sen ska mini, lillan och jag ut på promenad <3

....

blä, blä och blä,, har ingen motivering alls att skriva här överhuvud taget.. *suck*

saknar er.

Vet inte vad jag ska skriva ens, så ganska onödigt att ens tänka tanken att logga in på min blogg. Men det är som det är.. Mina underbara små prinsessor sussar så sött, själv ska jag med lägga mej när som helst så jag orkar med morron dagen :) <3 Ska lämna Elina på dagis, och efter det blir det bara lugnt tills jag ska hämta henne "igen". Har möblerat om lite i sovrummet nu (äntligen) Tack för hjälpen Maria..

Igentligen finns det massor jag bara vill vråla ut ur mej, men orkar inte skriva allt.

Saknar mina syskon, min släkt och mina föräldrar !! Måste ses oftare <3

sessorna

Ska snart i väg och hämta Elina från dagis:) Lilla Ronja har just ätit och blev helt slut nu<3 Och så blir det att stor handla hem en massa mat i dag med.. Börjar komma in i detta med att vara 2 barns mamma nu med. Känns underbart!! Älskar mina underbara små sessor<3


barnen

Sitter och kollar på Big Brother,men blir sängen när som helst nu, så jag orkar med morron dagen, Elina ska till dagis, och så ska jag med Ronja till Bvc..Lite snålt med bloggande för min del, men har fullt upp med med allt annat. Och så spenderar jag hellre tiden med mina barn :)

sömnen

Så dära. Mycket bättre sömn i natt faktiskt. Riktigt skönt !! Elina sover redan middag ? Hehe, min lilla tröttis  <3 Och ronja ligger med och sussar <3 Så en liten stund för mej själv.. Blir att kolla runt här snabbt och så snygga till mej lite granna :) Tjingeling !

mat

Nu ska vi äta lunch allesammans :) Elina och jag ska äta potatis, kött och sås, Ronja får bröstmjölk hon:) Sen blir det lite lek och bus<3 Och slutligen plocka och fixa i ordning här hemma..

så är de

Vilken natt.. Lilla Ronja har bara velat skrika och tutta hela natten, känner mej halvt dödtyp, eller liknande i allafall. Men nu när jag får sova, så kan jag inte. Hehe. Ronja sover, och Elina sover fortfarande hon med..

Regn och rusk väder. *suck* Tråkigt. Men, man kan inte alltid ha solsken heller :) Får se vad som händer denna dag, men har lite små planer, men får dock se om det blir så eller inte.

Och bloggen kommer att vara lite seg nu ett par dagar till, så är det bara.

regn och rusk

Frukost i stora last :) Mumsigt. Jag och Elina har mys pys frukost tillsammans. <3 Ronja ligger och myser med pappa sin..

Ganska så tråkigt väder i dag. *suck* Men perfekt att fixa i ordning lite här hemma. Men ska ner på sasmhällett sen och kolla.. Elina var så farsinerad när vi gick förbi tivolit :) Litet ynkligt tivoli, men tänkte låta Elina få kolla lite :) Bara det inte börjar ösa ner med regn och blåsa storm så ;)

saft

Båda mina Små prinsessor ligger och sover <3 Och själv ska jag plocka och dona lite här hemma.. Men först kolla runt på lite sidor på datorn, Sen blir det ett stort glas med is kall päron saft:)

nytt

Fullt upp så har inte så mycket tid med datorn. Fast måste säga att Ronja faktiskt är jätte lugn <3 Det är faktiskt lilla Elina som blivit en liten vilde :) Hehe!!

Och så kan ja passa på att säga att jag jobbar på en NY header. Men tar lite tid, då jag ej hinner med datan.

underbara

God morron :) Båda mina prisessor har sovit som stockar i natt, bara jag som inte kunnat sova ordentligt. Men jag e faktiskt väldig pigg iallafall:) Idag ska vi in til två dagars kollen med Ronja <3


Mina Barn, mitt allt <3

Nu ska jag ta mej en skön dusch. Snacka om varm lägenhet, sitter fast klibbad där man suttit. Haha. Men det är som det är. Båda mina prinsessor sover.. Så passar på att ta en dusch, sen blir det tv tittande en stund, och sen lär min lilla Ronja vilja ha mat igen <3 Älskar mina små prinsessor ! <3


Ronja





Våran lilla Ronja <3 3325g och 52 cm lång <3

<3 prinsessor

Hmm, hur och vart ska jag börja nu då ? Allting gick så jäkla fort och allt bara blev så himla overkligt. En del saker kan bara hända i film (tror man) Men inte då, nog ska det hända mej med. Nu är jag två barns mamma, Elina har blivit storasyster <3 Och det blev en liten Ronja (en lillasyster med andra ord) Och nu är vi hemma "igen". Och båda mina prinsessor sussar så sött och skönt. Och själv ska jag lägga mej på soffan och sen blir det till att sova.

Bilder kommer i morron förhoppningsvis :)

inte alls okej

Har fått en lapp av dom som håller på med avloppet och allt här omkring. Där det klart och tydligt står arbetet kommer hålla på mån-ons 08.00-18.00 varför i hela friden stänger dom vattnet kvart över sju då? Fan vad sne jag blir. Och så kommer dom bara in, utan att plinga eller ens knacka?? Idioter i mina ögon.. Och så har jag haft både sammandragningar och typ värkar hela jävla natten, och även nu..Detta e inte alls skönt längre!

Glass och grill :)






Yeeeeaah

Yes, yes, yes :) Nu e jag glad !! Hittade kameran tidigare i dag, och efter allt oroandee att den skulle vara bort så är jag så glad att jag hittat den :) Men har som vanligt haft fullt upp denna fina soliga dag. Och även i morron blir det att inte vara hemma, så typ ingen dator förens kvällen. Eller kanske någon blogg från mobilen möjligtvis :)

jobbigt

Suck pust och stön på det mesta just nu.. Suck!

Har fortfarande INTE hittat kameran, och nu har jag letat totalt överallt och det känns som bortkastad tid att ens leta mera just nu..

Får INTE in bilder från telen till datorn heller, fast jag har sladd osv.. Och kan ej lägga över musik till nya telen heller.. Hmm.

Något mera negativt? Finns en rad kvar, men orkar inte ens lägga ner energi att skriva om det just nu. Sitter och väntar på att lillan ska vakna, så ska vi äta och hitta på något :) <3

lek och bus + tankar

Ibland undrar man verkligen. Och ibland... Hmm sak samma !! Orka lägga energi på allt, har fullt upp med att göra allt just nu i allafall, och har inte tid med mera tankar och funderingar. Hoppas på en skön natts sömn denna natt i allafall, vore skönt att slippa vakna flera gånger. :) Hehe. Snart slut på graviditeten, vilket känns skönt, ska bli så skönt att få ut bebis, bli av med magen och kunna återgå till min storlek "igen" med.. Näe snart dags att lägga sig så man orkar med morron dagen och dess äventyr, ska kolla vagn, och så köpa amningskudde med. Sen blir det såklart lek och bus med lillan :)

full fart

Haft fullt upp hela långa dagen, och så vart ute massor i det fin fina vädret. Har inte ens orkat eller haft tid att leta efter min kamera. Hehe. Men har hunnit att tvätta, och plocka och dona här hemma. :) Och så bara lekt och njutit av min underbara dotter och det underbara vädret. Riktigt skönt !

kanske vill ut snart ?

Näe, nu ger jag upp kamera letande för denna kväll, jag måste ha gömt den på något hel klurigt ställe, inte för att jag ens gömt den, men i allafall, annars har den fasiken fått fötter eller så är det att jag glömt den hos någon annan? Hmm, ja, får väl ringa runt till dom jag vart hos, och kolla om den finns hos någon.. Fortsätta kolla på Big Brother nu, sen blir det faktiskt sängen :) Och det ska bli underbart skönt att få sova kan jag lova, har haft värsta sammandragningarna i dag med. Hoppas på att den lilla vill ut snart <3

hittar inte på den

Näe, suck, tycker jag har letat överallt efter den satans kameran, men hittar jag den då ? Nix, men ett framsteg är att jag hittade laddaren till den. Hehe, men vad ska jag med den till om jag inte hittar kameran? Får fortsätta leta snart "igen". Lilla pluttis sover sen över en timma tillbaka <3 Och förövrigt är jag jätte nöjd med min NYA telefon :) En Samsung Galaxy ace eller något i den stilen :)

less

Hmm, går något dåligt, så ska allt gå dåligt. Brukar dock vara så när det gäller mej. *suck*. Hittar fortfarande inte min kamera ? Vart tusan har den tagit vägen egentligen? Tur man har en fungerande mobil "igen". Dock kan jag inte få usb sladden att fungera, så kan varken föra över bilder till datorn eller lägga in musik i telefonen. Och så skulle jag boka tvätt stuga, fanns det elller? NIX!! hmm. Trött jag blir på allt nu. 

arg

Blir verkligen galen på riktigt. Det står på lappen vi fått att måndag-torsag kl 08.00- ca:20.00 ska dom hålla på med avlopp och diverse.. Och fredagar vid behov men att dom hör av sig hur det blir med vatten och avlopp. i morse tjugo över sju började det låta helveta underifrån oss och brevid oss. *suck*

Så nu har jag ingen aning alls om vi får använda toan och vattnet. Kul !! Men jag tänker i allafall fixa frukost, och tvätta av oss. Det står juh klart och tydligt att dom ska höra av sig angående vad som händer med vatten o avlopp på fredagar.

men då

Alltså, jag tror jag blir galen, tycker jag har letat överallt efter den dära j*vla kameran samt laddaren, tyckte/trodde jag la den på ett ställe jag skulle komma i håg, men tydligen INTE. *suck* Hmm, ska fortsätta leta lite, sen blir det sängen, och så fortsätta leta i morron i stället, vilket jag måste om jag ej hittar den under kvällen. Hädan efter ska jag bara ha den på ett och samma ställe jämnt och ständigt. (har jag sagt många gånger) Men denna gången ska det bli så, för orkar inte jämnt leta när jag ska ha den.

lagt bort

Lagt bort kameran och kan inte komma på vart ? Hmm, lite halv jobbigt, måste nämligen hitta den. Och packa ner den i BB väskan, eller åtminstonde ha den i närheten av bb väskan.. Sorry för dålig uppdatering, men har fullt upp om dagarna och då det inte går att vara hemma så har jag ej tillgång till dator heller. Så, så här blir det ett tag fram över.

måste

Blir inte en hemma dag idag heller. *suck* riktigt trött på att dom håller på med avloppen osv.. I dag ska det bara vara avloppet i bad/toan, men fan då kan ja juh inte göra mina behov här hemma ju, så det får bli att gå i vg om en stund, ner till Elinas farmor fomodar jag att det blir. Och min lilla flicka 'r fortfarande dålig på att både äta och dricka :( Så nu ska jag försöka få i henne lite vätska i allafall. Och hoppas på att det fungerar, för det e verkligen ett måste !

inom kort

Sitter och fördriver tiden med att titta lite på Big brother, kolla runt på olika sidor och så tänkte jag även lägga in lite musik i min NYA telefon :) (som jag dock inte lärt mej ännu) Hehe. Men snart så kan jag den nog.. Har även köpt en jätte stor läcker tavla i dag, och vardagsrums bord, och det blev bra mycket billigare en vad det skulle gått på :) SÅ himla nöjd, bilder kommer inom kort.

bra igen

Nu mår vi bra "igen", eller lillan är fortfarande lite dålig i magen bara.. Men annars är det lugnt.. Sitter och kollar barnvagn som en tok, fått svar på flera nu, både i köping och i stockholm mm. Så får se om det blir någon av dom..Annars har jag hittat billiga NYA vagnar ? Men har juh inte hört så mycket om dom vagnarna dock..

magsjuka

Ännu en hems natt. *suck* Vaknat ett antal gånger. Och haft starka sammandragningar samt mag sjuka på det. Inte mysigt alls om man säger så.. Lillan är nog med mag sjuk ksulle jag gissadå hon inte alls e bra i magen. Blir en lugn kväll med bara mys och sen sova !

mobilen=helt Paj

Glömde nämna att det hände en liten Olycka med min telefon i söndags innan vi fick åka hem från sjukhuset..
Hmm, Elina råka tappa saft muggen rätt över den, så nu fungerar ej displayen alls. *Suck* Så nu har man en gammal Nokia tele som jag inte kan så dära bra om man säger så. (den borde vara lättare en min förra) Men den e knas! Så blir förmodligen en NY tele i morron, någon billigare förståss och så kolla på en vagn med :)

inte kul

Vet inte vad jag ska skriva mera en att dom kommer hålla på med vattenet/avlopp här i området i en jävla massa veckor. *suck* Så i veckorna kommer vim bara vara hemma vid sex till morronen där på osv.. Drygt som satan!!


Sjukt

Har ätit Taco's, riktigt gott :) Elina stoppa i sig lite grönsaker, köttfärs och även drack lite granna :) Och nu är hon piggare "igen". Men efter förra sjukhusbesöket blev det svårt att lägga henne i flera veckor, och det lär bli samma nu. Men bara att försöka börja om med rutinerna "igen" nu då.. Det kommer snart att fungera igen. Ska lägga henne nu, eller i allafall försöka, sen blir det en varm skön dusch kan jag lova, känns som om jag verkligen behöver det. Hehe.

Och mitt i allt kan jag bara säga att jag gillade inte alls ambulanspersonalen eller bemötandet i ambulansen, och det tog 25 jävla minuter innan dom kom fram? Helt vansinnigt enligt mej, och så fråga dom mej vilken väg man skulle ta till sjukhuset ? För dom var inte där i från ? SJUKT SJUKT SJUKT !


tupplur

Hoppsan, blev en lång tupplur för oss, och stackars Elina sitter här i min famn helt jätte meg trött.. Hon har knapt ätit eller druckit på hela dagen ich ville inte ha något att dricka eller äta nu heller. *suck* Hoppas jag iallafall får i henne saft eller någon sorts vätska snart, är rädd att hon ska bli uttorkad  :(

NY

Suck. vilken natt, helt sömnlös typ två nätter i rad nu. :( Lite halv jobbigt. Var på akuten/sjukan med Elina i går kväll/natt, men nu är vi hemma "igen". Skönt. Men är helt slut, men har så mycket att fixa och dona som måste göras, ska lägga henne en stund nu, sen fixa lite granna. Sen blir det kvällsmat och så slut stationen den NYA soffan och film :)

RSS 2.0