Fortfarande...

Elina blev hemma i dag, stackaren snorar juh så dant och så hes/rosslig och hostig. Blir en mysdag här hemma<3 Det är som det är, inte mycket att göra något  åt.. Äta vill hon inte heller göra:( Men dricker gör hon i allafall. Bra det!!

Nu ska ja fortsätta mysa med två trötta små tjejer.

John blund

Haft en alldeles utmärkt dag, och har även fått mycket gjort med. :) Båda mina små sessor sover så sött, och jag har massa tid att unna mej själv.. Och vad gör jag då ? Hmm, rensar skåp och garderober. Men även det måste juh göras. Men tänkte även fixa naglarna (om ja nu orkar) För i första hand e det garderobs/skåps rensning som gäller. Hehe.

Och sen ut med skiten (det som ja inte vill ha kvar) på blocket/tradera eller liknande köp/sälj sidor :) Tjäna lite slantar e juh aldrig fel juh..

Näe, dags att fortsätta. Ganska så skojigt när man kommer igång. Hittar massa roliga grejer som bara ligger juh. Och som ja glömt bort.

Så See YoOo Later.

skalledank

Ingen höjdare att vakna med huvudvärk. Hoppas det släpper snart (inte huvudet) utan värken förståss ;) Hehe!

snorandet på oss börjar försvinna en aning i allafall, men Elinas hosta blir bara värre dock. Stackaren!

Lite kaffe och så lite lugnt så här på förmiddagen. Sen får vi se vad som hittas på denna dagen. Hoppas denna dag blir massa bättre en gårdagen. Lär ju inte vara så svårt om man säger så..


Snart mat... Äntligen

Så dära.. Nu sover båda mina små sessor <3 Elina och jag skulle kolla på gladiatorerna, men efter två minuter låg hon och tvär sov. Hehe. Söten då!! Och nu blir det att fortsätta att kolla på gladiatorerna helt ensam i stället.

*BussviSslar* en del av gladiatorerna ser skapligt bra ut ;) Hehe, och jag brukar inte direkt gilla muskel paket. Men i allafall ;)

skåp städaren

Kaffe, kaffe kaffe, och ännu mera kaffe! Behövs kan ja ju bara säga.. Fullt ös här hemma, Elina är jätte trött, hängig/gnällig och inget alls är bra för henne:/ Ronja har svårt att somna pgr av allt liv stackaren. Så detta blir nog en ganska dryg kväll kan ja tro.. För nu e det för sent för iallafall Elina att sova middag, så henne ska ja hålla vaken ett par timmar till och stå ut med allt skrik med. Men får hoppas på att båda mina tjejer vill somna tidigt i stället.


Trots allt, har ja hunnit med att städa både handuks/säng kläds skåpet samt städ skåpet! Diskat o plockat i köket mm. Ganska så bra gjort! Får fortsätta med skåp städningen sen när dom somnat :)

Händer och sker

Underbara natt....Eller INTE, Elina hade värsta hostattacken, stackaren. Men det resulterade med att vi tog en skön sovmorron i stället, något positivt med det hela <3 Hehe..

Nu lite barnprograms mys och lek.. Och snart Kommer Ella.. Hon ville vara här med oss istället för att gå till hockey hallen med sin brorsa och sin pappa:)

Blir en lugn dag i dag, med tanke på att barnen inte e så där värst pigga.. Så får se vad som händer :)

Triss

Fortfarande fullt upp med förkylningen på oss alla tre. Suck! Men det är som det är, hoppas det ger sig snarast bara.. Har just fått Ellie att somna, hon har fått alvedon och druckit massa både vatten/saft och sin havre dryck.. Mammas lilla stackare bara ligger o kallsvettas som en tok. I natt delar vi säng ja och Ellie <3 Och Ronja i samma rum, men egen säng :) Mys pys <3

Har igentligen massor att göra här hemma just nu när barnen sover. Men fasiken, ja orkar verkligen inte.. Ja bäddar ner mej ja med, fryser som en tok och känner mej helt jäkla slut :/

Hoppas på att man känner sig piggare i morron bara, ny dag, nya tag :) Hehe.

Triss

Fortfarande fullt upp med förkylningen på oss alla tre. Suck! Men det är som det är, hoppas det ger sig snarast bara.. Har just fått Ellie att somna, hon har fått alvedon och druckit massa både vatten/saft och sin havre dryck.. Mammas lilla stackare bara ligger o kallsvettas som en tok. I natt delar vi säng ja och Ellie <3 Och Ronja i samma rum, men egen säng :) Mys pys <3

Har igentligen massor att göra här hemma just nu när barnen sover. Men fasiken, ja orkar verkligen inte.. Ja bäddar ner mej ja med, fryser som en tok och känner mej helt jäkla slut :/

Hoppas på att man känner sig piggare i morron bara, ny dag, nya tag :) Hehe.

Kanske blir rik ;) Haha

Nu har det blivit väldigt lite bloggande, men det e som det är, har ej haft varken ork eller tid. Det tar på krafterna att ha två sjuka små tjejer, och så vara sjuk själv på det, de är ingen hödare vill ja juh lova. Men allting går, bara man har viljan..

Håller på och plockar en massa, packar ihop grejer som ska säljas, både kläder, baby grejer o diverse annat. Så snart blir ja rik på en massa saker som bara ligger här hemma och skräpar :) (det är i allafall mina förhoppningar) Hehe. Hoppas juh på det..

Och så i morron blire två viktiga samtal, varav ett av dom förhoppningsvis gör mej jäkligt glad :) Eller hoppas juh att båda samtalen gör mej glad, hehe..


Nu blire att plocka och ta kort på lite mera grejer och sen lägga ut, och sen blire duschen och slutligen blire att kolla lite tv och så sängen.. Det blir min kväll det :)

Skepp o Hoj, ha det så skoj !

SjukSjukSjuk=Triss

Ja ha.. Nu ringde dagis och sa att Elina var jätte hängig, och allmänt gnällig, ögonen rann och snorar som en tok, det kom fort.. Bara att ta hem henne och låta henne vila lite innan vi ska till doktorn angående hennes mage..

Då har man två sjuka barn hemma då, och så jag själv med huvudvärk och snorig näsa. Så triss i förkylning då. Nu går det åt näsdukar.

Elina e så duktig, när hon känner att hon e snorig går hon in på toa och hämtar papper, och så torkar näsan samt fräser. Duktiga lilla barn!<3

Hoppas detta inte blir långvarigt med förkylningen nu bara.

Återgå till verkligheten och mina små sjuklingar då.

säljer

Haft en trevlig dag, men även stressat som ett djur typ. Men det är ju sånt som hör till ibland.

Imorron blir det först dagis för Elina, sen  hämta henne redan vid tolv, vidare in till sjukhuset.. Nu börjar utredningen på /om Elinas mage. Och jag hoppas verkligen att dom kan hutta vad det är som spökar.. Vill bara att hon ska få en fungerande mage igen.

Direkt barnen somnat blire att ta kort på massa kläder och andra grejer o så in på någon köp&sälj sida. Varför kasta, när man kan få betalt för det :)

Solsken

Vilket härligt väder det blev i dag :) Snart dax att ta oss en promenix och se vad denna dagen har att erbjuda..

Skulle vara bra om ja kunde fixa så Elinas hyllor kom hem så man kunde få lite ordning. Sen ska det införskaffas en liten "mini" cd-spelare till hennes rum, så hon kan lyssna på sina sagor :)

Näe, göra oss i ordning, så vi blir klara och kan komma någonstans!

One Piece mys<3








kläder

Blev en sväng till E-tuna i dag, innan vi åkte till Tuna Park, så stannade vi till hos min Pappa och hans sambo :) Sen vidare till Tuna, och det var inte direkt så roligt, Elina var inte på så bra humör, väldans trött och skrek o gapade så ja sprang in på två affärer totalt! Men hittade en One piece åt Elina i allafall, och även Rinja fick en <3

Nu blire lite lyx käk, och gladiatorerna, sen fortsätta dega på soffan.

Tjoflöjt!

Pippi långstrump

En tidig morron med skrik började det med här hos oss. Men nu är det lugnt, eller hmm ja inge skrik på Ronja, nu e det bara massa lek och stoj här hemma <3 Snart dags att klä på oss så vi kan komma ut i dom kalla minusgraderna :) Fasiken tio minus, det var ett tag sen det var så kallt.

En sväng till Tuna Park i Eskilstuna i dag då :) Kolla efter en ny one piece till Elina, hon älskar juh sin, men den e dock för kort i benen nu.. Så kika efter en ny, och så kolla lite underkläder åt mej själv, sen får vi se. Får se om ja ens hittar något av intresse åt någon av oss..

Lite mer kaffe, sen e det kläd race här hemma som gäller :) Hehe!

Mina sessor<3








sover så sött ! :)

Så dära.. Båda mina sessor sover så sött, och skälv ska ja plocka en massa leksaker och fixa i ordning lite granna här hemma. (vilken skräll va) Hehe. Sen blire att slappa på soffan, hoppas det finns något bra på tv, och så ska ja inte glömma bort att lägga in lite bilder heller. Och det ska ja igentligen göra varje dag, men har vart fullt upp, och så har ja inte haft någon lust helt enkelt..

Inte något skojigt alls...

Hmm, vissa dagar är roligare en andra... Och denna dag har det inte hänt något skojigt alls, men blir en mys kväll för mej o mina små tjejer <3 Om en stund blir det popcons mys och majskroks mys. Hehe, och så lite bolibompa på det..

Hoppas morron dagens planer blir som planerat iallafall.. Ja tvivlar juh lite, men det visar sig om vi kommer i väg eller inte. Hoppas i allafall det :)

blir lite bilder senare med. Får se hur jag sysslesätter mej sen när mina små grodo ha somnat då..

liten börjar bli större

Haft en mys dag som vanligt, tillsammans med mina underbara små tjejer. Morron promenaden först lämnade Elina på dagis, sen gick en sväng mot affären, träffa Natalie (Kellie's) mamma. Så jag och Ronja följde med henne hem och drack kaffe och åt bullar :) Sen vidare till Bvc. Och Ronja väger nu 7590g och är 69,5 lång :) Mammas stora lilla tjej <3

Efter det blev det en sväng till barnklädes butiken, hittade tre grejer till Ronja, fanns dock inget alls till Elina. Men blir en shopping dag i helgen. För barnen växer så det knakar och behöver lite nytt. Och ja behöver underkläder, så det är ett måste!

Ätit gott i kväll, och nu har Elina och jag just ätit inlagda päron halvor. Mums!! Och nu mys framför tv:n, och så snart en lite sago stund och sussa så sött.

behandling

Haft en fullt upp dag i dag. Bvc med Elina, och det gick hyffsat bra i allafall. Fick en massa utskrivet, så dyrt blev det. Men det spelar ingen roll, bara hon blir bra så är jag glad :)

Blir en tio dagars behandling för henne med klyx.. Och så fortsätter vi med movicol junior 2 ganger per dag och så helt mjölk fritt på det.

Nu sitter ja här med två jätte trötta små flickor, så nu blir det sagostund i sängen <3

helt sjukt på både gott och ont

Haft en hyffsad lugn dag. Och barnen sover sedan en stund tillbaka :) Så lugna stugan här hemma nu. Hehe. Har fått flera goda nyheter i dag med, känns bra det. Positivt!!

Imorron blir det till Bvc med Elina, och hoppas på några svar om hennes mage. Fasiken, det har gått 17 dagar sen hon gjorde nummer 2, och micro lax och allt vad vi kört med fungerar inte alls. *suck* Hoppas dom kan utreda ordentligt och komma på vad det är som inte är som det ska..

Hmm, jaja, mer om det sen, för nu håller ja på och blir galen, e så himla uttråkad så det inte är sant, dags för sängen kanske eller  vad fasiken ska man nu hitta på ?

Mys morron

God morron..

Haft en så mysig morron med mina två älskade små prinsessor <3 Elina sprang till skafferiet och tog fram brödet och smörgåsrånen det första hon gjorde.. Då frågade jag, e du hungrig elina ? Ja mamma, hungiii. Sötnosen. Så blev frukost strax efter sju, sen lite barnprograms mys, och nu e det full fart här hemma med massa lek och bus.
Så som det skall vara juh <3 Och själv pimplar jag kaffe!!


Fick något städ ryck i går, och mitt i mitt städ ryck så går dammsugaren sönder ? Blev skit arg, hade ju bara gjort köket och toan helt kliniskt rent, och höll på med hallen, var nästan klar när dammsugaren bara tvär dog.. Men ja gjorde klart rummet i allafall. :) Nu e det bara vardagsrummet och Elinas rum kvar, och så lite garderober och skåp. Lär juh ta några dagar kan ja tänka mej.

Måste ta tag i stora garderoben i Elinas rum, men det får ja lösa när hon e på dagis typ i morron..

sweet

Just fixat i ordning Elina :) Hon kom med borsten och massa toffsar, så ja fråga henne om ja skull sätta upp hennes hår, och svaret blev JA,  hon vill ha flätor o toffsar "igen".. Det var en period då ja knapt fick röra hennes hår, men nu sitter hon blixt stilla :) Sötnosen min!!

Lilla Ronja har dock inte så mycket hår ännu, så där blir det lite svårare;) Men hon e lika söt för det ! <3

Typ dags för en NY design kanske, sitter o funderar och klurar lite granna på hur ja vill ha den, med både nya färger text och bilder. Ska fundera ett tag till, ni märker juh när den dyker upp, eller i allafall när det ser annurlunda och nytt ut här inne..

Idag får vi främmande av "P" och "A" och deras barn vid tre tiden :) Så då blir det lite fika!


Myser <3

Mys med båda minasmå tjejer <3 Elina sitter och kollar på bompa och äter popcorn, och onja sitter och äter (mest leker) med sina majskrokar :) Mys pys!! Båda två är jätte trötta och lär somna tidigt, så blir att läsa saga om en liten stund och så lite godnatt visor.. Så får vi se vad jag hittar på, blir i allafall att sätta på en ansiktsmask, och ta bort gammalt nagellack :)

ingen tur, ingen otur

Som alla vet så var det juh fredagen den 13 i går juh, hade ni någon tur eller otur?? Jag hade faktiskt trott att min dag inte alls skulle bli så bra, men det var en helt vanlig dag :) Hehe..

Det blev en myskväll med Elina. Då Ronja är hos sin farmor o myser. Sakner henne, tur hon kommer hem snart <3 Mina flickor ska vara hemma med mamma (mej) juh, då är allt som det ska, och jag trivs när det e liv runt omkring mej<3 Eller rättare sagt jag trivs när mina underbara små flickor är med mej :)

dags för lite lek med Elina, sen plocka undan lite granna, fixa mat, vänta på Ronja och ja, allt vad som nu kommer att hända under denna dag :)

Take Care ! <3

Done

Just setat och gått igenom datorn, och slängt över alla bilder på den interna hårddisken. Så snart blir det att fabriksåterställa skiten, och hoppas på att det skall fungera bättre. Men ja tvivlar juh på att det går att fixa denna dator bra "igen". Tror nämligen den har gjort sitt, om man säger så..


Men men vad händer denna dagen då ? Själv är ja redan uttråkad, trots att jag har massa städande och plockande kvar, men ja vill ägna mej åt något skojsigt :) Men vad kan man hitta på då ? Några förslag kanske?
Leka, mysa, busa, gör vi hela tiden, städar gör ja jämnt, tvättar o allt det vardagliga gör ja juh jämnt, något utöver det vanliga kanske ? Något ovanligt eller något vanligt, men något som e roligt bara lixom ;) Nu börjar ja snurra runt och skriva en massa svammel, så snart begriper ingen människa vad som står eller vad ja babblar på om. Haha. Bäst att sluta skriva nu innan man börjar svammla ännu mera..

Så skepp och hoj, hoppas alla andra hittar på något skoj ;)

Take Care <3

Talet 13 och så fredag på det

Fredagen den 13, gud vilket tjasst det kommer bli om att det just är fredag och så en 13 ;) Oturens dag. Tror ni på detta, eller e det bara en myt? Själv tror ja att det är vad man gör det till typ. Men min dag har dock inte börjat så braa om man säger så.. Ronja har vaknat fem sex gånger i natt, suck, lite halv drygt när man inte får sova om nätterna. Men det är som det är, och som tur är så är det bra att människans kropp (kvinnans kropp) ställer om sig och anpassar sig så otroligt!! :)

Lite morron  mys med två små tröttisar <3 Sen städa,plocka och dona förståss!!





Något ja igentligen inte ens borde nämna, men är riktogt less på att andra ska försöka styra o bossa över mej, och sen ska ja få skit för att ja inte tillåter att det ska vara så ? Helt galet lixom!!

InteUtanMinMobil

Haft en bra dag, trots det träliga vädret :) Började med att ta en promenad till dagis, i rask takt då det regnade. (mindre kul) Efter ja lämnat skruttan på dagis, gick ja o Ronja o handlade lite granna, då vi träffade på "S" óch gick o fikade och snackade ett par timmar.. Sen fortsatte ja o lill myran hem till "M" o fikade ännu mera;) Hehe. Och så var det dags att hämta hem Elina från dagis, och så vidare till barnens kusiner o deras familj :) Ja mera en så orkar ja inte skriva för tillfället.

Blir snart en dusch och sem soffläge !!

Take Care <3

borta

Asså, shit , blir så förbannad på vissa saker och ting.. Först ska man drömma dryga drömmar. Men med massor av sanning i.. Sen får man veta saker och ting och blir fly förbannad. Och sen kan inte folk stå för sanningen, och heller inte se sanningen? Skumt ! Det går tusen gånger lättare om ni bara lär er att se sanningen i stället för att blunda för den..Sanningen är fan inte så hemsk, jag lovar ! Bättre att leva i verkligheten en att hitta på någon jävla "ängla" värld eller liknande..

Nog om detta, nu ska ja klä på barnen och göra oss klara för att ut i regnet vandra ;) Lämna Elina på dagis, sen får jag se  vad som händer.

Vi tre <3

Så dära, nästan klar med alla dagens måsten :) Och alla promenader med, hehe. Känns sjukt bra att ha kommit i gång och motionerat och även min hemma träning. Snart e maten klar, så bara äta lite granna med mina små sessor, sen blire en massa mys <3 Och vid sju tiden läggdags för dom små, med andra läsa sagor och så lite god natt sånger. Det gillar mina små !

Får väl se vad jag hittar på när dom små somnat då. Blir i allafall lugnt, tror jag. Hehe. Man vet juh aldrig vad jag får för mej. Kanske börjar riva och fixa ordning i en ny garderob, eller packar lite smått som inte andvänds för tillfället. Ja det återstår att se :)

En sak vet jag i allafall, och det är att det blir att se på någon film senare..

Tjolahopp så länge.

TvättstugaLekaÄtaMysamm

Tvättstugan i full gång, har några maskiner kvar att tvätt, hänga och så till sist vika. Sen blire att hämta Ellie på dagis vid två. Efter det en sväng till lekparken o leka lite granna o äta lite mellis ute (mysigt) Och sen vidare hem "igen" efter det. Förbereda mat, leka, busa, och så mysa i massor med mina underbaraste små flickor<3


Mördar backen

Legat och myst med båda mina flickor i Elinas lilla säng. Lite trångt, men allting går hehe. Och nu sover båda barnen så sött, efter en lång bok, och så lite vagg visor <3 Och själv ska ja ta mej en varm härlig dusch, och sen ska ja sätta på mej en ansikt mask och bara tat lugnt resten av kvällen. Underbart !

Och så morron promenad i morron bitti, först till dagis och lämna Elina (bara det blir en liten promenad) Sen gå en sväng till, och så hemmåt "igen". Och hem vägen känns som det e tusen mil att gå typ. Haha, bara för den dära långa dryga backen e så jobbig att gå i. Känns juh som den aldrig tar slut typ. Men nu börjar ja få in snittsen i backen ;) Haha, har typ alltid stannat och pustat ut i mitten av backen, ja lovar det känns att man går i den med en syskonvagn.. Men det ska juh kännas för att det ska göra någon nytta eller ?

Näe, duschen ropar på mej nu :) Så bäst att kasta sig in och tvätta av sig lite granna, nu medans man fortfarande inte är allt för trött..


lite smått med träning

Nyss hemkommen "igen" :) Hehe. Har vart och hämtat min lilla skrutt från dagis. Så nu e det full fart här hemma, och vi har varit inne i tio minuter och Elina har redan hunnit dra fram en jäkla massa grejer. Hur tusan orkar hon springa omkring fram och tillbaka, in och ut från rummet och allt på samma gång. Inge fel på hennes kondis, värre med miin ;) Haha. Men det är som det är.

Har för övrigt börjat med en massa olika enkka övningar, som ja kan göra även fast ja har barnen hemma. Och så massa promenader på det, så hoppas på lite resultat så småningom, men tid kommer det att ta, men hade juh inte direkt räknat med annat heller :P Så det är lugnt!!

På med lite musik, och så dricka lite kaffe och plocka lite granna!

Hoppas på att hinna klippa Elina i dag med, men får se om det hinns med i kväll. Beror lite på hur trött hon är med.

Min Fina två åring <3


Frukost mys !

Riktigt slut

En fin skön lång promenad på morronen. Nyss hemkommen. Lämnat Elina på dagis och gått promenad med Ronja. Riktigt skönt ! Och Elina ska bjuda på glass på dagis i dag :)

Hade en full späckad dag i går, somnade med Elina i hennes lilla säng när ja skulle lägga henne i går kväll. Hehe.

Massa folk, och Elina fick massa fina presenter. Och så gott fika blev det. En toppen dag/kväll. Och så vill ja tacka alla som kom och firade Elina på sin 2 års dag. Tack tack !








inte stressad alls, absolut inte..

Inge stress här inte, inte alls. Shit asså! Denna dag har inte kommit långt, och jag e redan helt slut :/ Fullt upp. Morots kakan e bakad o klar, tårtan e halv klar, ballonger o serpentiner e på sin plats :) Har hunnit med en hel del.

Elina är så nöjd o leker på sitt rum så ssnällt, Ronja därimot e en aning gnällig, inte så lite heller. Kan inte dom dära tänderna ta o ploppa upp snart, så ja får tillbaka min snälla och glada lilla tjej igen:)

Massor kvar att fixa ! Så måste återgå till verkligheten en stund nu. Bara få barnen att sova lite middag, så kan ja snabbt och enkelt fixa det som e kvar i lugn och ro. Vore betydligt enklare och smidigare om man nu får säga så :)


Grattis mammas sötnos!

Vad är det för en dag, vad är det för en dag, nej det är ingen vanlig dag för det är Elinas födelsedag i dag, hurra hurra hurra <3 Grattis på 2års dagen mitt lilla charmtroll.. <3 Snart ska vi baka tårta jag o Ellie bellie bus, mumsigt. Fast äta den ska vi göra senare när allt folket kommer på eftermiddagen:)

Ska även hinna städa o fixa i ordning lite granna.

Elina står och leker med sitt nya KÖK, som byggdes i hop i går kväll/natt, tog en stund, hehe, men direkt hon såg det så sprang hon i ilfart fram, sen hämta stekpanna, korv tallrikar och diverse annat som hör till :) Gull ungen min!!

Nu full fart här hemma. Full fart hela långa dagen. Kommer lägga in en uppdatering senare i kväll om kalaset, dagen o allt med massa bilder från denna dag :)

Massa paket redan..

Ronja har just somnat, och Elina leker med Ella :) Ska snart göra kväller med Elina, så hon orkar med en hel dag med kalasande.. Hon kommer bli tokig av alla paket, hon e så söt, hon TACKAR för typ allt. Min lilla sötnos. Och hon har faktiskt fått paket i dag med, och även igår.

Igår fick hon från morfar o Bettan, massa fina dock kläder, dock barn mat stol och en söt liten väska att lägga dock kläderna i. (Bettan e grymt duktig på att både sticka och sy) Ska lägga in bilder på Elinas dockor med deras nya fina kläder på :) Och så fick hon paket av gammel farmor och gammel farfar (min farmor o farfar) Ett memori spel :)

Och i dag av Ella och hennes familj fick hon ett par lilla leggings med paljetter på och en jätte fin tunika till. Super fint ! Och hon tackade så artigt! Gullungen min <3

Och hon fick en present av oss med, eller hmm vi skulle ändå jätt henne den, så det var väl inte direkt en födelsedags present. En sån här fåtölj från Ikea. Hon gillar den, satt och myste med filt och snuttis där o höll på att somna :)

O så ännu mera kalas i morron :)


snart besök

Har haft en ganska seg dag, men ändå hunnit med massor. :) Vart in på IKEA, för han inte med det i går, och nu är Elinas födelsedags presenter fixade. Ska bara skruva i hop den ena och sen lägga på lite papper så hon kan öppna det i morron och börja leka på engång :)


Förövrigt så har jag sovit som en kratta, då Ronja inte alls e sig lik, bara skriker, gnäller, och e allmännt hängig, mammas lilla stackare..

Och Elina blir två år i morron <3 Mammas stora "lilla" flicka, tiden går så fort. Hoppas vi får en super mysig dag i morron med allt kalasande :)

Nu väntar jag på att Ella ska komma hit :)

Hoppas och tror

Näe, om man ska försöka fixa sig i ordning o krypa ner i sängen kanske? Så man orkar med morrondagen, för jag har en känsla av att den kommer bli lång..

Höll på att fixa naglarna, men så vakna Ronja (hon e lite febrig, hängig o gnällig) Suck!! Får väl gå med halv klara naglar, eller ta bort det. Jag som inte hade så mycket kvar.. Men det är som det är med det. Barnen går först o kommer ALLTID att göra det för mej.. Dom betyder ALLT!!


Snart, snart och snart, jag hoppas verkligen mina planer blir verklighet inom kort..Jag längtar!!

lite tomt här hemma med bara ett barn.

Har storstädat Elinas rum, så nu e det lite mera ordning där inne :) Skönt! Tror hon kommer trivas bättre på sitt rum nu :)

Måste säga att det e väldigt tomt när hon inte e hemma, saknar henne massor, men vet juh att hon har det super mysigt och bra hos morfar o Bettan. Dom skulle baka i dag, så hon har nog jätte roligt ! :) Men som sagt, tomt när man bara har ett barn hemma, men snacka om att ja hunnit med massor.

Och senare idag bär det av in till Ikea, sen ska det bakas tårtor o diverse annat gott :) Blir kalas för Elina både i morron och på måndag :) Delat upp det lite, blir så rörigt om alla ska komma på samma gång..


Tänk att min lilla Elina blir 2 år på måndag <3 Mammas stora "lilla" tjej <3 Tiden går alldeles för fort..





Ett hav av bilder..


















Delar upp det.

Tjoho !

Jo men asså ja lovade juh till tusen i går att ja skulle lägga in bilder, men asså, jag började storstäda riktigt ordentligt och nu ska jag fortsätta med det, men ja lägger in lite bilder NU och så hädan efter blir det minst en bild varje dag, ja kan juh knappast säga att det är jobbigt att lägga in bilderna i allafall. Hehe, men i går han jag inte med, höll på att städa i allafall till tolv slaget. Och det syns juh i allafall. Men jag har massor kvar. Men känns dock lite onödigt att göra för fint.. (ni som vet, ni vet vad jag menar)







Saknar henne redan

Lite tomt utan Elina.. Hon är nämligen hemma hos morfar och Bettan och myser <3 Hoppas hon har det roligt. Saknar henne redan faktiskt. Men nu ska det städas och fixas, ska in på Elinas rum och röja lite granna (ganska mycket)

Ronja kryper runt som en galning kors och tvärs överallt. Och snabbt går det. <3

Nä, lägger in lite bilder senare i kväll :) Denna gången e det tusen % säkerhet :)

skriver mer senare

Hmm, sovit lite si och så där, vaknat ett antal gånger. Och min mobil har jag sovit bort.. Den e spårlöst försunnen. Jag har verkligen letat överallt, o ja vet att jag hade den i natt/morse vid fyra tiden, då ja kolla vad klockan var.. Måste hitta den !! Fortsätta leta o vända upp och ned på hemmet då;)

Ska bara få en klängande gnällande Ronja att sova middag en stund, så kan ja leta vidare o förbereda mat osv..

Och i dag ska Elina sova borta, hem till morfar o Bettan ska hon <3 Hoppas att hon är en snäll liten tjej då och inte kör slut på dom totalt ;) Hehe!


bara några dagar kvar.

Mina underbara fina små flickor leker så snällt och roar sig själva för tillfället.. Ser så sött ut när Elina försöker prata och förklara något för Ronja hehe <3 Vet inte riktigt vad hon försöker säga till henne, men Elina verkar bli lite arg då Ronja inte lyssnar :P Hehe. Gulle barn !

Om en stund blir det lite mat. Potatis, hamburgare, sås och så lite grönsaker (inga konserv grönsöker) haha, fast nu är nästan mitt finger läkt och det ser faktiskt fint ut, men nu för tiden blir det färska eller vanliga frysta grönsaker i stället.. Lite halv nojig för konserver nu för tiden ;) Haha. Men det har juh sin förklaring med..

Och nuss det är = slut (enligt Elina)


prat

Lite musik stund så här på morron kvisten :) Elina är jätte duktig på olika rörelser som hör i hop med låtarna :)

Faktiskt ganska skönt att vakna upp i sin egna säng. I dag blire att städa, fixa och dona, o så klart massa lek och mys med barnen.. Sen blire en sväng till barnens kusiner, då Anton fyller år i dag :) Och så har ja lite små planer på att svänga förbi och säga "hej" till ett par andra med :P

Puss mamma puss ! (så sa Elina till mej i går) Och ja frågade tillbaka, vill du ha en puss? Ja svarade hon. Så söt!! <3

En hel massa

Haft fullt upp med allt och ingenting dom senaste dagarna typ, och så har ja inte haft tillgång till dator heller. Men det är som det är.. Haft några toppen dagar, kul att nya året börjar bra :) Love it !

Det är full fart på barnen, eller ja just nu så sover dom så sött, men på dagarna så kryper Ronja omkring som en liten tok och ställer sig upp mot olika saker. Och Elina leker hej vilt överallt hon med. Mina små tjejer <3

Och snart är det Elinas födelsedag. Min lilla flicka blir 2 år den 9 januari. Snacka om att tiden verkligen rinner i väg..Nästa så jag tycker det går alldeles för fort faktiskt :/ Fast det är ändå så himla kul och se hur dom små liven utvecklas och får sina egna personligheter <3

Igentligen så finns det massor att skriva, alldeles för mycket, men orkar inte skriva en massa nu, det skulle bli en så lång bok att ingen skulle orka läsa, så det skippar jag !

Näe, en dusch på det här, och så krypa ner under täcket och sussa. Sweet Dreams !

2012

Nytt år, Nya möjligheter ! :) Love it !

Och jag kan bara hoppas att detta år kommer att bli ett toppen år för mej och mina små tjejer.. Eller det kommer att bli ett toppen år, det vet jag :)

Åt gott i går, tre rätters, och har fortsattit att äta gott i dag med för den delen. Bilder kommer att komma upp vid tillfälle, men datan e som sagt lite halv störd så det får ja försöka ladda in i morron "igen". *suck* Kanske dags att köpa en ny dator. Denna saknas det juh några tangenter på och så går det inte att stänga luckan då den e sprucken och skulle gå sönder helt då. Men det är som det är. Hehe

Nu lite film, sen krypa ner under täcket och drömma sig bort lite granna ;)


RSS 2.0