T-Bild

Har vart en toppen dag, bortsätt från regnskuren som vällde ner. Efter jag hämtat Elina på dagis, gick vi med hennes farmor och Anette till T-Bild för att fotografera lilla Elina <3 Vilket först inte gick så bra alls, då hon var livrädd, men det släppte och det gick jätte bra sen :) Blev massa fina bilder. Ska visa dom sen när vi hämtat dom :)

Båda mina små charmtroll sover som stockar, hoppas dom sover bättre i natt, en förra natten. Och själv ska jag passa på att kolla på grejjerna från tupper ware partyt, sen blir det en dusch, och så efterlyst på det :)


natten

Ännu en sådan dära jätte skojig natt, eller INTE!! Men det är som det är, inte mycket att göra något åt..
Ska försöka få Ronja att somna en stund och själv försöka vila lite granna. Elina är på dagis, hämtar henne vid två :)<3

Och så har jag packat i hop diverse saker som ska säljas :)

Underbara och Bäst <3


Ronja har kommit på att hon har en tunga ;) Haha.


En trött tjej i mammas säng <3


En oskarp men så söt bild på mina små flickor <3


Sötnosarna<3


Elina blev helt hysterisk och arg när hon inte fick gunga längre.

letat som en dåre, men fortsätter att leta vidare.

..Helt vslut efter denna dag som verkligen INTE har vart rolig:( Elina har ramlat och slagit sig "igen", först ner i bordskanten med huvudet, sen vidare ner på golvet. *suckar* Inte nog med det har det hänt annat 2 gånger om, min lilla tjej skrämmer verkligen slag på både mej o deras pappa!!

Hoppas, hoppas hoppas verkligen på att dom kan tala om 100% säkert vad det är som är knas. Blir allvarligt arg om dom nu skulle säga att allt är fullt  normalt..För skulle det vara såkallat "normalt" så skulle juh det hända typ alla barn eller väldigt många iallafall:/ Och det verkar det inte som om det gör, då jag ALDRIG förut ens hade hört talas om detta?

Lilltjejen sover nu, och nu ska mini plutten med sova. Och jag ska leta plånbok!!


slö <3

Efter Elina fick spruta förra veckan kunde hin juh få feber , och nu har ho givetvis fått det.. *suck* Min lilla slöhög vill bara ligga ner i sängen eller på soffan och mysa..<3 Så en innedag med bara mys blir det i dag.

Ronja bubblar och låter hela tiden, hehe, så sött !!

Vill, vill och vill lite till och lite mera

Jag är så grymt sugen och taggad att göra om HELA lägenheten.. Skulle även vilja bygga upp sängen, så den kommer upp, a svårt att förklara, hehe. Ska måla om lite möbler, då Elinas möbler ska bli vita :) Kommer bli så fint:) Och så ser ja verkligen fram emot helgen!! <3


skrik och bvc

Dagen började juh då inte så bra, Elina bara gallskrek och grät jätte mycket, och jag förstår fortfarande inte varför? Och så gjorde hon Tror hon har hon någonstans, men vart?

Har iallafall vart på Bvc med Ronja Idag, och nu väger pluttan 5125 :) Så det ökar i allafall sakta men säkert upp. Vilket känns jätte skönt! Och så fick lilla raringen två sprutor, stackars mammas liten.


Energi

Shit vilket väder det var i natt. Vaknade av att det blinkade och hade sig i hela rummet, och det bara blixtrade som aldrig förr kan ja lova. Har vart på promenad, och han precis in, innan regnet. Och nu blev det Sol igen ? Skumma väder.

Och grannarna verkar inte så pratglada idag ;) Haha, undra om det kan bero på gårdagens gårdsfest kanske? Hehe. En red bull på man piggnar till lite, då man inte kunnat sova i natt, på grund av diverse saker.

Samma visa varje gång..

Fångarna på fortet, popcorn och sen blire bara slappa lite till framför tv:n och så sängen på det. Känner att ja behöver sova lite efter denna natten..


.. Osynlig ? Kan man verkligen vara det i verkligheten ?

2 bilder




akuten

Åhh, äntligen  hemma "igen", blev en sjukhus natt för mej och Elina. Hon ramlade rakt i asfalten med huvudet i går, och det var typ bra tills i går kväll vid nio då hon började spy som en räv.. :( Så ringde 1177 och skulle rådfråga och dom sa direkt att vi skulle till akuten. Så det fick bli så. Och hon har nu hjärn skakning min lilla stackare<3 Så vila och ta det lugnt ett par dagar.

Och själv e jag helt slut efter denna sömnlösa natt. Men det är som det är. Nu sover båda tjejerna och ja ska passa på att vila lite granna.

Nytt i Brevlådan

Somvanligt.. Hmm, jo men får se när Elina vaknar vad vi hittar på nu tittar till och med solen fram lite granna och inge regn, så ut och göra något, men vad vet vi inte ännu :) Men något hittar vi ALLTID på. Skulle vilja in till stan och shoppa med, men det får vänta tills nästa helg, och då blir det att shoppa i stockholm :) Ska bli både roligt, avkopplande och så himla skönt att komma bort till en annan stad med..

Och lite av mina NYA nagel dekorationer kom i går med :) Yeeah, så ikväll blire att pyssla om naglarna, och så en ansiktsmask på det, så man ser lite piggare och gladare ut..

Såg förövrigt filmen hur många lingon i går, älskar den, så himla klockren !!!!


Nu ska ja snygga till mej lite medans Elina sover och Ronja sitter i sin baby gunga och jollrar som en liten galning <3

Frukosten

Ja, hmm, jaha, vad ska man skriva här i dag då ? Just nu känns det som om jag inte har någon hjärna att tänka med. För kommer INTE på något som rör något eller någon. Eller hur var det nu då ? En aning snurrigt och rörig, men det är så det kan vara i bland..Men för att INTE kopmplicera det så mycket så kan ja bara påpeka att man inte behöver JÄVLAS med flit, man måste faktiskt INTE det !

NOG OM DETTA, för annars snurrar ja till det ännu mera. Mys med barnen inne, då det e skitkasst väder, men blir en promenad lite senare i allafall <3

Bus med bajs

Nu är det hyffsat städat, och båda min små flickor är vakna, pigga och glada med :) <3 Så underbart skönt. Och om en stund blir det tvätt stugan, och så handla hem lite granna, och i kväll blire att kolla på film "igen"..

Det blir Hur många lingon finns det i världen :) (har i och för sig redan sätt den) Men det var på Bio när den började gå, så det är ett tag sedan, men tyckte den var klockren så jag ser den då gärna en gång till :) Hehe.

Och hmm, vad blire för mat i kväll då? Om ja INTE hinner ändra mej slår vi till på spagetti och köttfärssås, med lite paprika och majs i :) Mumsigt ! (är ganska dåliga på att äta grönsaker annars. Eller lite rå rivna morötter med lite rivna äpplen i ? :) Gott det med..

Nu blir det lite lek, blöjbyten och diverse innan tvättstugan och innan affären :)

Och så till RUBRIKEN ! Ja, det är Elina som gjorde lite bus med bajsblöjan! (mer detaljer struntar vi i) Inte så trevligt!

Känner mej helt död, fast det märks att man lever kan ja lova!

Ser ut som ett bombnedslag efter att Elina gjort lite hyss och bus, så måste passa på att städa direkt hon somnat. Ronja somnade precis, så nu ska jag brassa på käket så vi får äta, sen blir det en middags lur för Elinas del.. Och en massa plockande och städande för min del.

Senare blir det att fixa nytt bankomat kort, och så handla lite och så tvätta! Så fullt upp med precis ALLT är vad jag har idag.. Men det är så man vet att man lever ! hehe..


batteridrivet kaffe?

Vilken morron!! Två  jätte gnälliga små barn, massa regn, tråkväder!! Och sen massa mera gnäll och skrik.. Elina har fått tag på en torulle och smulat sönder det som ett pussel överallt.. Sen skulle ja till och dricka kaffe, och då ligger det papper i kaffety och så ett batteri? Hur faraO hann hon med det när jag var i samma rum. Snabb som tusan;)

Och nu står hon o dansar på golvet och kollar på  "den lilla prinsessan!!" Skiner som en solstråle <3


Gå in på DENNA Blogg och VINN!

Jag är med och tävlar om en Ziperall på http://smnmode.blogg.se.. Man får välja vilken man själv vill ha om man blir den lyckliga vinnaren :) Så gör som mej, var med och tävla se om just DU har turen att vinna en mjuk skön Ziperall..

Tänk vad mysigt att sätta på sig en mjuk skön Ziperall, nun när det börjar bli höst, och ännu skönare att slänga på sig en efter en kall vinter dag sen <3

Klicka in HÄR ! (vad har du att förlora)


Längtar

Har lämnat Elina på dagis, tagit ca en timmas promenad :) Och det var verkligen skönt.. Myst med Ronja Såklart <3 Och diskat och plockat lite.. Och nu sitter jag och skriver inköps listor på diverse olika saker i olika affärer =)

Skulle behöva fixa naglarna "igen" med, men får se om det hinns med i kväll eller inte. Det är juh inte det viktigaste i allafall. Tänkte vänta tills mina nya nageldekorationer kommer med. SÅ hoppas på att dom kommer i dag eller i morron <3

Och förövrigt har jag INGA pengar på mobilen :/ Och prisplanen har tyvär gått ut till comwiq BAS, därför jag INTE svarar på sms så ni vet. svarar DIREKT ja laddat på den igen :)


Längtar tills nästa helg <3
...


Färgkrig

Kul morron, väldigt kul, har sovit som en kratta (knappt något alls) INTE nog med det har ja sjukt ont i ryggen, kännedr mej överkörd eller liknande. :( Och så ska man knalla i väg ner till dagis med. Känns inte som någon höjdare just nu om ja ska vara ärlig. Känns som denna dag övarlag inte kommer vara så bra, men hoppas det bara är som ja känner just nu och att dagen kommer bli bra.

Nog om problem nu, ska försöka börja måla och fixa om här hemma denna vecka :) Ska bli jätte roligt..Så det ser jag fram emot.. Och det är något ja kommer syssla med ett tag kan ja tänka mej..

Näe nu efter frukost, och lite morronmys framför tv:n med Elina är det dags att klä på sig själv och Elina. Ronja är redan färdig, men Elina blir juh helt tokig när ja försökt att bara byta blöja, så nu blir det att fånga henne och bara klä, så det händer något :)


Stört mej på dom "dära" hela dagen

NEJ, förra inlägget var dock inget skämt, utan fullaste ALLVAR :( Men jag är glad att ja hörde allt så jag kunde frågasätta dom med. Visst alla tycker och tänker olika, men man måste juh inte sitta och snacka så som dom "dära" gjorde heller.. I detta fall var det juh varken ja eller Elina som e dåligt uppfostrade kan ja juh lova!!

Dom dära Tanterna retade verkligen upp mej totalt kan ja lova. Har gått och stört mej på dom hela dagen..

Nog om dom nu. Barnen sover båda två, så nu blire en varm skön dusch och sen lägga sig på soffan och kolla på en film, som ja förhoppningsvis INTE har sätt :) The Town tror jag den heter. Hoppas det e en film som e bra så man INTE somnar bara ;)

Tant J*VLAR!!

Ja, då var det jätte fint Solskens väder igen då :) Riktigt skönt !

Det gick bra på BVC, fast Elina skrek som en tok när vi bara skulle kolla hennes längd, sen blev det ännu värre när hon fick vaccinations sprutan. Men direkt hon fick ett klistermärke så var ALLT jätte bra igen, och hon blev typ bästa kompis med sköterskan :) Gullunge !!

Och så var ja in på apoteket för att hämta Ronjas ersättning. (som dom ej har hemma) Kommer in i morron!?
Så sitter det två äldre damer (TANTER) och tittar på mej och vagnen, Elina satt och gnällde lite eftersom hon var trött.. DÅ hör ja först hur tanterna sitter och säger, ja det borde vara förbjudet att skaffa två barn med så kort mellanrum då man INTE kan ta hand om dom ? Blir skit förbannad och tänker, vad fan menar dom med det då?
(Men säger inget) Så fortsätter dom och stirra, och prata och så säger dom, hon som bara är barnet själv har redan två barn, bara för att slippa jobba ! SKITEFÖRBANNAD blev jag, och gick fram och konfrontera dom !

Kan LOVA att det gillades INTE, men det skiter ja fullständigt i. Och så menar dom att Elina är dåligt uppfostrad för att hon satt och peta lite i näsan.. (inte konstigt att hon petar när hon e så jäkla täppt ju) Och jag brukar faktiskt ta fram papper direkt och även säga att man INTE ska peta, att man ska snyta. Men vad tusan, hon har just kommit på att det är kul att stoppa in fingrar/saker i naveln, NÄSBORRARNA och öronen ?

Så nu fick väl TANTERNA ännu mera att prata om, eftersom jag i frågasatte dom. Så nu är väl jag med dåligt uppfostrad. Fast det är jag INTE!!

Skulle NI stå där och bara lyssna när dom sitter och säger sånna saker ?

Sladden som drogs ut

Hade nyss skrivit ett långt inlägg och så kommer Elina och rycker ur sladden ur datorn. *suck* Så nu blire inte alls ett långt inlägg..

Det är varken kul eller lätt att vara hemma med TVÅ sjuka barn kan jag lova, men nu har just Ronja somnat, och Elina sitter och plockar med lite leksaker här brevid mej <3

Har en tid på BVC med Elina i dag, 18 månders koll + vaccination. Men får se om dom tar sprutan, då hon redan e sjuk, dom brukar INTE vilja det. I samma veva tänkte jag passa på att fråga om Ronja, och lite annat, fast har juh en tid till Ronja den 29, men i allafall. Måste helt enkelt prata med dom innan dess.

Och så måste det ringas och planeras Dop med :)

bara bilder








Ronja och Lina <3

Regn, Rusk och One Piece

Värsta seg och tråkig dag. Regn och rusk väder, två sjuka små flickor.. Hmm, ja vad ska man säga om denna dag. Pimplar kaffe som en dåre för att försöka hålla mej pigg och ha ork, då jag har jordens pann knack. Har dock haft ont i skallen i flera dagar nu ? Och det hjälper inte med Alvedon, Ipren eller liknande.

Sitter även och kollar lite på Tradera, både Begagnat och Nytt, och hittade värsta sötaste kläderna till min minsta mini plutt, även lite coola t-shirt åt Elina <3

Och tro det eller ej, jag har även setat och kollat One Piece åt mej själv ;) Haha, ända sedan ja bara pröva en på skoj när ja var på stan i eskilstuna, så har jaag gått och tänkt på den, och hur jäkla skön den var :) Fast jag skulle dock INTE våga gå ut med den tror jag. (möjligtvis ut med soporna eller ner i tvätt stugan typ) Men att ha hemma och bara slänga på sig när man har typ sånna hära hemma dagar. Eller på morronen eller sena kvällar när man ligger o myser framför tv:n :)

Har hittat NYA BILLIGARE EN BILLIGAST med !! Skulle knappas slänga ut tusen lappar i allafall. Pfft, skit dyrt juh.

Och Elina älskar sin One Piece ! (hon har den på sig nu) Gullunge <3


skönt

Sovmorron ända till halv nio :) Värsta lyxen<3 Tack mammas små flickor..Elina är piggare, fast forfarande snorig. Men lillaa Ronja är jätte hängig:( Blir att ringa rådgivningen o se vad dom tycker/tänker och säger. Hon e lixom så liten, och äter knapt hälften av det hon brukar göra..Kaffe/frukost/ersättning och så lite, snarare massa mys<3

Städ mani ? jag ?

Håller på och städar som en jävla dåre, vet inte vad jag fick för städ ryck mitt i allt, köket glänser snart ;) Luktar gudomligt gör det med.. Toan lika så :) Vardags rummet är inte en ända pinal framme, bortsätt från fjärr kontrollerna.. Bad rummet kvar, och så skura golvet i hallen (vårat rum) vardagsrummet och ja, sen blänker det överallt :) Sista rummet ja tar blir Elinas rum, då hon ändå kommer leka flera gånger om, så känns som lite onödigt att börja storstäda där inne, när ja ändå bara får göra om det :P

INTE för att skryta, men känner mej ganska så nöjd med mej själv och mitt städ ryck ;) Haha!

Och mitt humör är på ropp i dag, trotts att mina sötnosar e dunderförkylda :(



sjuklingar

Åhh, Nu är det INTE bara Elina som är dunderförkyld. Stackars lilla Ronja har med åkt på en dos av dunder förkylning. Stackars mina små flickor<3 Då blir det sjukstuga här hemma då! :( Hoppas dom frisknar till snabbt nu..Mycket roligare med pigga/glada och friska barn. När man har barn så ska det både synas och höras att det e barn hemma :)

en måste och vill dag

Lite sovmorron i dag, gick upp strax efter åtta :) Ganska så skönt måste jag juh säga.. Och nu kollar jag och Elina på Disney dags och myser på soffan.. Ronja ligger och sussar så sött i sin säng. Så ensam tid med Elina på morron kvisten. Underbara lilla barn!! <3 


MÅSTE GÖRAS IDAG !
 
¤-In till apoteket i stan. (handla Ronjas ersättning)
¤-Rensa STORA garderoben i Elinas rum. (Så jag kan fixa att barnen har sina kläder där)
¤-Välja färgen till Elinas rum :) 
¤-Ta bort spjälor eller en sida på Elinas säng.

Har en massa annat ja borde göra, och som ja vill göra, men får se om ja hinner med ALLT som ja tänk/måste och vill :) Hehe.


Alvedon och Äventyr

Näe, nu går jag och min huvudvärk och lägger oss.. Hoppas att barnen e lugna och vill sova hela natten.. (dock har ja mina aningar att dom INTE kommer göra det tyvär) Eftersom Elina typ jämnt vaknar på nätterna när hon e hängig/förkyld, ja när hon e sjuk helt enkelt. Men det är juh inte hela världen det heller. Hehe.

Jag saknar, jag längtar och jag undrar ?! Kan man skriva så ens? Haha, lät juh lite skumt, men nog kunde ja skriva det alltid.. ;)

Nu börjar jag svamla, så lika bra att fixa sig och gå och sussa, så man orkar med morrondagens äventyr ?
(har INTE planerat något, värsta äventyret va?)

Gott och Blandat














PopCorn Mys senare

Så dära, hemma igen, efter att fira barnens farmor :) Snart sängdags för Elinas del, och sen en film kväll för min egen del. Blir ett film maraton :D Kan vara trevligt det med, fast hade juh vart roligare att ha någon att kolla med. Men men, poppa en stor popcorn skål och bädda ner mej på soffan, mysa med Ronja och kolla på filmer. Det är mysigt det med :) :)

Har glömt bort att lägga in bilder, då jag bara har min telefon att ta kort med, men i kväll lägger ja in några bilder i allafall <3 Både från i dag och lite andra bilder från dagarna som vart..

lillasyster<3

Grattis underbara lillasyster Ida på din 15 års dag <3 Hoppas du får en riktigt toppen dag, och får allt du vill ha ;) Hehe.. Nu blir det lite morron mys med Elina i soffan, då Ronja ligger och sussar så sött.. <3

Annars har vi en fullspäckad dag, barnens farmor har 50 års kalas i dag, så blir att fira henne "igen". (har firat henne på hennes riktiga födelsedag redan) Men nu blir det en jäkla massa folk. Ska bli trevligt !

Aggera frisör ska ja med göra om en stund. Och så självklart snygga till mej själv, ta fram kläder åt barnen. Idag blir det lite finare kläder då det e kalas :)


stackars liten

Stackars min lilla Elina. Hon e sjuk, hängig och gnällig, snorig som bara den, och så verkar hon ha hals ont med. Min lilla stackare, men nu sover hon middag, och det gör Ronja med.. SÅ nu passar ja på att kolla datan lite granna, och så ska jag bara ta det lugnt en stund :)

snoris

Elina börjar bli sjuk. Hmm, direkt efter en vecka på dagis. *suck* Aja, inte mycket man kan göra åt det.. Och så är hon helt hysterisk för att det är en fluga som flygeromkring här inne..Hon e verkligen rädd för den? Lite barn program o en kaffekopp, sen när Ellie sover middag ska ja lägga in lite bilder på datan :)

AttjoOo, AttjoOo, AttjoOo, det är vad Elina säger idag (eller snarare gör hela tiden)

sjuk eller sjuk

Tupperware partyt var trevligt :) Och Malin hade gjord goda smaties muffins.. Och jag beställde två söta/fina Hello Kitty vattenflaskor, och en lång skål med typ fyra fack eller hur ja nu ska förklara. Hehe!


Shiit alltså.. (och så skiter vi i allt)

namn

Snart ner på tupperware party hos grannen under, eller Malin som hon heter :) Först slänga i oss lite käk, köttbullar, potatis och sås blir det idag..

Jag är sjukt sugen på att gadda mej med.. ;) Men med ALLA mina ide'er så kommer det dock bli väldigt mycket o alldeles för dyrt. Så får börja med att gadda in barnens namn <3

Tuppeware

Sådära, Elina e på dagis, jag och Ronja håller på och tvättar lite granna;) Passar på nu när Elina inte är hemma. Lite lättare att bara ta med sig ett barn dit ner. Hehe. Så blir lite tvätt, plock/städ dag innan ja hämtar Elina på dagis sen.

Sen i kväll blir det Tupperware party en trappa ner.. (Hos grannen under alltså) Ska bli trevligt!!


återkommer

Fy.. Helt slut känner jag mej. Barnen har vart vakna typ hela natten, men med jämna mellanrum. känns som ja skulle vara bakis eller liknande, då det känns som skallen ska trilla av, tack vare jordens skall värk.. Och snart bär det av till dagis med Elina, sen får vi se vad Ronja och jag ska hitta på.

Hello kitty i massor

Elina har vart på dagis, vilket hon tyckte var jätte skojigt:) Och nu ska vi till o äta lite gott :) Sen blire duschen och helle kitty film, o så sängen för Elinas del<3 Och ja tänkte ta  o färga över håret (då det fortfarande INTE blivit av ännu) Och så fixa naglarna :) En ansikts mask o så en dusch o lägga sig på soffan en stund <3


<3<3

Morron mys framför tv:n <3 Idag börjar Elina dagis "igen", hon har ju vart lång ledig nu när det vart sommar. Så hoppas det går bra att lämna henne. Vill juh inte att hon ska skrikaa/gråta när ja går d är i från.. Sen blir det lite kaffe hos Majsan tror jag, därifrån vidare ner på affären. Sen har ja inte kommit längre i planeringen:P

skratt

Elina har blivit värsta klätterapan. Igår hörde ja en duns, och när ja kikar in i hennes rum så sitter hon i sin spjälsäng ? Hur faraO bar hon sig åt. (hon satt där o skrattade) Gullunge!! Och i morse klättra hon upp i barnmats stolen och bara skrattade. Hon klättrar på allt, och nu kan hon öppna stängda dörrar med. Hon kämpar som en tok, står på Tå, och så hänger hon i handtaget tills den öppnats. Min flicka börjar kunna mycket nu :)


film o mat

Blir en film och god mat snart :) Bara dega på soffan, och ta det lugnt. Elina sover redan, och Ronja med. Fast Ronja sover bara för stunden, hon vaknar snart och vill ha mat <3 Sen vara vaken med mamma en stund och mysa. Och i morron bär det av till stan en sväng :) Ska kolla om ja hittar något av intresse :P Hehe.

Grattis

Massa grattis till Elina och Ronjas Farmor som FYLLER 50 år idag :)


Åkte i väg med Pappa

Städar lite granna och fixar här hemma.. Ronja ligger och sover, och Elina åkte i väg med sin pappa, ut på äventyr! :) Fast jag e lite för snabb nu tror jag, hehe, vardags rummet klart, köket klart, sovrummet klart. Hmm så inte mycket att göra nu. Torka och damma lite ska ja göra, sen får vi se vad som hittas på.

Halv skumt väder med, nyss när vi var ute frös ja som en tok, och behövde ha långärmat. Nu är det skit varmt ute "igen". Hmm det här med vädret e lite knepigt. Men jag längtar tills det blir vinter tid :) Så mysigt! <3 Börja tända ljus och mörka kvällar. Mys Pys ! Nix, nu ska ja återgå till dammtrasan och fixa det sista ;)

Elina

Mammas älskling, allt var juh så bra, och så helt plötsligt bara. Du skrämde livet av mej. Nu blir det att ta det lugnt och bara ta det lugnt ännu mera i dag.. Mamma älskar dej <3

TjejLiigan

Morron mys med mina underbara bra<3 Elina har bäddat ner sig med kuddar och filtar på golvet och ligger o myser. Gullungen !! Lite kaffe, och mera barnprogram nu då. Sen blir det promenad och så lek med grann flickorna :)

En tjej liga, så sött när dom leker med varandra <3








Får svar om ca en vecka

Tjingeling :) har haft en toppen dag, och allt gick bra med Elina på sjukhuset med..Mammas duktiga lilla tjej :) Och så har vi träffat lite folk och diverse. Vart ute ! Och nu tvättar jag som en jäkla dåre ! Snart klart i allafall, vilket e skönt.

Undra om ja ska våga färga överhåret i dag? Lite nojjig efterssom ja fick någon reaktion sist. :S Så får se.

en trappa ner snart

Blir snart att kila ner till grannen och snygga till naglarna, då jag redan tröttnat på denna målning och dekoration :P Barnen sover Men A, E och T är här hemma, så då passar ja på att springa ner en stund :)

I morron har vi tid på sjukhuset med Elina. Så blir väl där ett par timmar. Sen har jag ingen aning om vad vi hittar på under morron dagen. Men det återstår att se :) Kanske lägger in någon bild på nya naglarna sen (om dom blir bra) Men det ska dom nog bli ;)

allergisk reaktion?!

Fick någon allergisk reaktion efter hårfärgningen? Har ALDRIG förut hänt, började klia på hela kroppen och i huvet, lite utslag, men nu börjar det kännas bättre. Och så har jag lock för ena örat, så jag knapt hör något alls på det vänstra örat.. *suck* Lite halv drygt så dära. Hoppas det släpper snart !!

Regnet bara fortsätter att ösa ner.. Tråk väder, har blivit en innomhus dag i dag, men vi har haft det mysigt tröts det dåliga vädret :) Och om en stund blir det pannkakor som både jag och Elina kan äta av, då vi gör det på hennes mjölk.. (får se om det smakar bra) Aldrig prövat tidigare.

Och förresten, kanske INTE ens skrev att jag beställt en Hoodie Buddie härom dagen, och nu har jag fått en sms avi att jag kan hämta den :) Hoppas den sitter bra bara. Hehe. http://www.hoodiehoodie.se om det är någon annan som e sugen på en sån här tröja :P

tråk väder

Shiit alltså, detta väder är så himlans tråkigt.. Tur dom på Bvc ringde och sa att hon var sjuk, så vi slapp springa ute i detta rusk väder.. Elina har lekt en stund med Lexi tidigare i dag, och nu sover båda mina barn. Och jag har just färgat underhårtet. Senare blir det att färga överhåret och så fixa om mina naglar. :) Och då går jag ner till Malin (grannen under) Så fixar vi våra naglar tillsammans :) Men men nu ska jag återgå till min vardag !

Blir att snygga till (vilken skräll) Känns som man bara håller på och plockar leksaker och fixar, och ändå syns det typ aldrig.. ?

massa, massa regn..

Blev lite sov morron :) Mina små pluttar var trötta i morse, kanske tack vare det jätte tråkiga regn vädret, får se om det klarnar upp lite granna, ser nästan ut som det i allafall.. :)


Dagens Att Göra !

¤ Till Bvc med Ronja (3 månaders koll och sprutor) Hoppas bara det slutar regna, annars blir det en blöt promenix. Och det vill ja nog helst slippa.

¤ Diska, städa lite och plocka (tråkigt, men måste juh göras dagligen)

¤ Lek & Bus med Elina och så mys med båda mina små skatter.


Finns säkert massa mera att både göra och skriva, men... Det får vi se vad som mer händer och sker under denna dag :) Näe nu ska jag återgå till att kolla på barnprogram med Elina och mysa <3

livas upp

Mina flickor börjar redan bli så stora <3 Ronja e tre månader i dag och Elina 17 månader :) Full fart... Framförallt på Elina. Snart dax för sängen för Elinas skull. Och jag hoppas på att få arslet ur vagnen och ta mej tid att färga håret. (skulle behövas livas upp lite)

Lite av varje

Shit vad min lilla Elina blivit vild.. Hon kör mmaraton race i soffan, och bara kastar sig rätt ut hela tiden..Galning unge!! Sen sliter hon ner lampan som hänger på väggen ovanför soffan..Kastar leksaker kors och tvärs. Och ännu en gång hunnit med att riva bort tapet:S (tur att det ska målas om)

Ska ner på samhället efter lunch. Köpa hårfärg blandannat, men även lite annat:)

Lite av dagen som vart...










Snabb nagel fixande

medans barnen sovit/sover (elina sover fortfarande) Så spenderade jag lite tid på mej själv :) Tyckte nämligen det var dags att snygga till naglarna. Det var så längesen ja gjorde det. Dock hittade ja INTE dekorationerna jag hade tänkt fixa naglarna med, men jag tog det jag hittade i stället...


 






Jag SKA lära mej

Idag blev det sov morron ända till åtta :) Och frukosten är avklarad! Och nu lite barnprograms mys<3 Och så en kaffe kopp på det.. Efter lunch bär det av ner på samhället och kolla lite granna!! Har faktiskt bestämt mej att ja ja ska lära mej att virka :) Haha, låter säkert dumt, eller så tänker ni att det e bara tanter som håller på. Men jag vill, och jag SKA lära mej, finns så mycket fint man kan göra. Små bakelser, bullar, och diverse smått och gott :)

Ska lära mej och jag ska göra ett eget lek fik åt elina :) Punkt och slut.. ;)

händelserikt

Händelse rik innomhus dag.. Helt slut !! Elina har vart vildare en någonsin.. Klättrat omkring överallt där man kan klättra, upp i min säng rev av lite tapeter, och direkt ja sa AjAj åt henne tog hon fart och hoppade rätt ut från sängen rätt ner i golvet. AJ ! (men det gick bra i allafall) Efter det lyckades hon ta av sig blöjan när hon hade bajjat. INTE roligt alls. Och så ett maraton race i soffan och slita i lampan som sitter på väggen. Ja skulle ja skriva ALLT om denna dag så kan ja lova att det blir extremt jätte långt inlägg. Så lägger ner att skriva mera om det just nu!! Hehe. Men för ca en timma sedan så tvär slocknade hon så sött under vardagsrums bordet :P Gullunge!!

Och snart tänkte ja hinna med att äta lite :) Blir Nacho Tallrik. Mums !


Bilder säger mer en Tusen ord..












knasigt


Lördag morron ser vi detta, utanför hos mamma? Haha, dom tar hjälp av hästar för att klippa gräs mattan :)

Meny

Vilken morron, två barn som höll igång så det hette duga, man behöver inga extra högtalare eller något. Det blev eko här hemma på hög nivå kan ja lova.. Maten håller på att förberedas redan.. Blir stek i dag :) Sköter sig självt med, enkelt men gott..Och så är det en liten tjej som börjar bli riktigt trött just nu, så tidig middags sovande i dag skulle ja tippa på.

Och så öser det ner med  tråkigt regn ? Vad faraO ska vi hitta på i dag då ? En inne dag med film och mys:) En massa lek och bus, god mat, och så fortsätta rensa skåp o  fixa här hemma. Det får duga som dagens Meny ;)

toppen dagar

Hemma efter två stycken toppen dagar :) Igår var vi hos min moster och hade trevligt med lite kusiner och en massa snack och lek :) Vidare för att sova över hos mamma, och i dag har vi vart på parken Zoo :) Fast ska dit en hel dag snart igen  har jag tänkt. Hehe. Och nu svettas jag som en dåre, så blir en sval dusch, sen blir det soff läge med popcorn och film!!

snabbis

Så dära, lunchen e avklarad. Pappa, Bettan, farmor och farfar var här en snabbis och hälsade på :) Och nu håller Elina på att somna. Blev att sova inomhus, då hon bara gallskrek i vagnen. Och i sängen ligger hon nu knäpptyst..

Direkt hon somnat så blir det att packa en liten väska med diverse som behövs. Eftersom vi ska i väg till min moster.. Sen sova hos mamma och mina systrar tills i morron. Och så blir det nog parken Zoo i morron, eller kanske ner o kolla Å-festen. Det visar sig.. Men för Elina är juh parken bra mycket roligare :)

Grann panik mitt i natten

Shit vilken dryg natt, skulle just lägga mej så hör ja hur det plingar, bankar på dörren, så e ingen där när man öppnar, men sen får  vi reda på att det e en pundare som flyr från någon/något.. Sen bankar det på ännu en gång, shiit alltså, han slet i varenda dörr här öppe, alla grannarna var typ skrajja!! Han hade så bråttom att han typ plinga snabbt, slet i dörren, sen var han redan på en annan dörr när man öppnade (eller redan gått in hos någon) Läskig snubbe det dära. Hans fel att ja inte kunde somna, och sov Oroligt!

Idag ska Elina leka med grann flickorna Lexi och My, en stund. Sen kommer min pappa, Bettan, farmor och farfar och hälsar på oss vid lunch på et ungefär :) Så detta kommer med största sannolikhet bli bra :)

Och så ska jag och barnen i väg till E-tuna, ska till min ena moster, och så en av mina kusiner och hälsa på, äta gott, umgås och bara ha det trevligt. Så vi blir några stycken, men måste fixa lite annan mat åt oss då vi INTE äter skaldjur eller mjölk produkter, men det fixar jag fort :) tjingeling så länge ;)

fixar O donar för ulla muggar

Håller på för fullt och fixar här hemma, och bra kommer det att bli :) (tror o hoppas jag) Nu är trappan ren o fin, och köket + några av skåpen i köket med:) Vardagsrummet e snart klart det med. Sovrummet e fint det med, men måste fixa lite med kontakter och spika dit vid listerna, men innan sovrummet blir helt klart ska färg inhandlas o så en sväng till Ikea, men det struntar vi i nu när det är sån här värme..

Om en stund drar vi i väg och badar :) <3 Och åker förbi kossorna ;) Haha

borta

Snart dags för en middagslur för Elina. Och jag ska väl börja kolla vad vi ska hitta på att äta.. Satt just och funderade på att ja måste ha mej en NY Header snarast, någon som vill hjälpa mej? Vore snällt!! Annars måste ja nog se till att hitta photoshop skivan:P

Kossor

Morron kaffe, och tv mys med en trött liten Elina <3 Och direkt Elina vakna och såg sina NYA pussel ja lagt fram sken hon upp som en sol, och försökte pussla, men snart kan hon få dom på platts. Sommar lovs morron, Elina älskar det :) Hehe. Förmiddagen består av att fixa och plocka här hemma. Och sen skriva ner vilka färger som ska handlas (för jag ska måla om) :) Sen bär det av ut på lek o bus, gunga och så ha lite picknick ute..

Och just ja, igår när vi åkte till badet, fick vi stanna vid en KO hage för Elina blev helt tokig när hon såg så stora djur på sä nära håll, hon var helt tokig i dom :) Gulle plutten min <3

Lite bilder <3








värme

Jag har verkligen blivit kass på att blogga, men det är så nu när det är så underbart varmt och härligt väder ute :) Idag har vi vart i väg och badat, riktigt skönt ! Träffat lite folk, och bara njutit av denna dag. Och nu sover båda barnen med, helt slut efter denna dag. (barnen alltså) Själv ska ja plocka och dina lite, sen se om ja hinner fixa naglarna kanske :) Skulle behövas.

Och så vill ja juh på Å-Festen i eskilstuna och kolla lite granna. Den börjar tydligen i morron (kanske på fredag) Ingen riktig koll, men denna helg så hoppas ja på att vi ska dit o kika lite :)

kasst

Hejsan hoppsan :) Har inte haft någon tid alls med datorn typ på flera dagar. Har haft fullt upp med massa annat :) Idag har Elina och jag fiskat (metat) lite. Jätte mysigt, ända tills vi fick en abborre, haha, stackars Elina blev jätte rädd för den..

Har även gjort massa mer, men orkar inte skriva just nu. Men uppdaterar något bättre i morron. Men i detta väder går det ju inte att sitta inne hela tiden :)

sol och värme

Frukost avklarad!! En jobbig natt avklarad, och snart blir det att ta en dusch :) Och sen ligga utannför på gården med barnen :) Blir en lugn dag med massa mys, samt grilla :) Så kommer ej ha tid med datorn i dag heller :P

RSS 2.0