Ultra i morron <3

Näe, nu bär det av in till sängen. Är trött och behöver rensa skallen lite. Imorron ska jag på Ultraljud <3 Vilket ska bli underbart att se hur allt står till med den lilla prinsen eller prinsessan. Så i morron klockan:13 vet ni vad jag gör :) Sov så gott allihopa !

Galen

Ibland kan man verkligen bli på riktigt kasst humör av bara ett mess eller telefon samtal! *suckar* Jag vet inte vad jag ska sriva, men är så fruktansvärt arg, lessen och besviken på HON !! Det är inte första gången, nu e det andra gången dessa ord kommer mott mej !! Och dessa ord gör mej så grymt förbannad att jag blir galen! Det märks att du inte känner mej fast du borde känna mej, men det är som det är, och alla andra skulle tycka som mej om dom visste vad detta handlade om ! Bara så att du vet..

Nu sover min lilla PrinseSsa<3



Bokhylla och Ellie=Bästisar


Min lilla tjej gillar nya bokhyllan, hehe, den är visst rolig, att både klättra och krypa igenom, och även bara stå och hålla i sig i <3 Mammas lilla flicka :)

Toan :)


Dekorerat Toa dörren :) Visst blev det fint ? 

Arg, besviken men...

Oj, det är faktiskt lite jobbigt att göra om överallt hemma. Hehe, men riktigt roligt med, nu är paketen skickade och jag kör på här hemma igen, och så har vi hunnit med att vara ute och leka i snön och åka pulka. (riktigt kallt) Men det var det lätt värt ! Dock är ja lite besviken på en "viss" Person. Eller inte så lite, utan jätte besviken kan ja lova, och nu är det tack och hej för denna person. Vill ej gå in på vem, vad eller direkt varför. Men jag kan bara säga att det var sista gången som HON sa ett ord till mej nu !

Paket snart på väg

Så dära, nu är paketen packade och klara, ska bara i väg och lämna dom på posten, så är det klart med dom. Ett av dagens måste är snart helt utffört. Så snart dags att gå i väg och lämna dom, ut och leka lite med lillan, sen hem och fortsätta fixa och dona här hemma :)

Mycket att göra

Så dära. En pigg och glad liten tjej har jag här på morron kvisten :) Hon sitter och leker för fullt, speciellt med dom grejer som spelar och låter. Hehe. Men i dag blir det först ut och leka lite och handla lite, sen posta två paket, sen bär det av hemåt igen, och då ska det fixas och fortsättas trixas här hemma :) Ska bli så kul, och det kommer bli så himla snyggt när det e klart !

Färdig donat för i kväll

Nu känner jag mej nöjd för i kväll, kan inte göra så mycket mera, får bli fortsättning i morron :) Så skojigt att fixa Elinas rum <3 Och fixa allt så man blir helt nöjd ! Jätte roligt, och jag ser fram emot morron dagen.. Måste bara handla lite förvarings lådor och lite annat på Ikea, men det får vi se om det blir något av i morron, annars fixar jag det som går här hemma bara :) Blir god natt för i kväll för min del, för nu ska ja slappa framför tv:n :) Så Sweet Dreams !

Äntligen

Så dära, nu blir det att montera bokhyllan, har dragit ut på tiden, då Elina vart på jätte dåligt humör och vägrat sitta själv och leka. Men nu äntligen ska den fixas och ställas på platts, resten av kvällen blir att fortsätta snygga till här hemma :) Tjingeling!

Grrrrr

Min lilla flicka börjar bli sjuk, och är jätte gnällig och klängig, stackaren. Och inte nog med det är hon helt förstoppad och inget hjälper. Suck ! Stackars min lilla flicka. <3 Men nu sover hon middag i allafall. Och jag har haft irriterande samtal och sms spamningar i telefonen! (grrr)

Chipp och Hoj

Så dära, målningen e klar och nu ska det bara rorka, vilket kommer ta en stund, men medans ja väntar på det, har ja dock en massa att fixa, så det går ingen nöd på mej :) Ska skruva och sätta i hop en bok hylla precis, sen när det e klart ska jag packa upp elinas böcker och lite dop saker som ska stå i hyllan. Sen blir det att rensa garderoben totalt, och skicka ner saker i källaren, och ja, Jag har en hel massa att sysselsätta mej med :P Så dyker väl in här senare igen ;) Chipp och hoj så länge !

nästan klart

Snart är det färdig målat :) Wiiie! Och då ska det monteras upp en bokhylla, hehe, så visst har man lite att göra.. Inte nog med det ska jag fixa i ordning ena stora garderoben med, ska rensas, fixas och trixas lite, sen får vi se hur resultatet blir hehe. Bilder och allt kommer då allt e klart..

inte så snabb

Har inte hunnit med att börja måla ännu, men snart så är det dags att på börja målningen, så det blir klart någon gång:) Ska bli klart i dag :)

Bättre

Morsning kkorsning:) Har sovit jätte bra! Och haft en underbar mys morron..Snart blir det att måla färdigt hallen/Elinas rum. Måste juh göra klart det, och så blir det självklart lek och bus utomhus med Ellie<3 Nu ska ja dricka upp mitt varma tee, men i dag blir det i allafall lite bättre uppdatering en i går :)

Mätt och belåten

Shit vad mätt jag är, efter den goda maten :) Blev potatis grattäng, kött och min goda starka grädd sås :) Och så en massa kall sallad med dressing. Mums ! Lägga mej och vila maten lite innan tv tittande :)

Tumme vantar

Hej hopp, har inte vart hemma på hela dagen, därför  ja inte hunnit blogga någonting.. Har vart på jul skylltning, vilket var trevligt, med lotterier, tomten och tomte mor och någon fluffig nalle björn hehe, ja och så lite marknad förståss. Men det var dock svin kallt och jag ville bara krypa ner i vagnen, hehe, såg så varmt och mysigt ut för Elina<3 Men i stället fick jag nöja mej med att köpa tumme vantar till mej själv :)

Tomten

God morron! Har sovit som en stock :) Riktigt skönt. Filmen igår var då inte någon höjdare, men visst gick den att se, det var en massa överdricet och konstigt, enligt mej i allafall. Har just ätit frukost, blev Toast och Tee, riktigt gott.. Nu sitter ja och stirrar ut på all snö som har kommit och forsar fortfarande ner för fullt, och blåser gör det med. Inte alls särskillt roligt väder. Men vi ska ner på jul skylltningen i vilket fall som helst, bara att klä sig ordentligt så man slipper frysa. Och tomten kommer dit, får se vad Elina tycker om Tomten :)  

3:an

Sitter och kollar på 3:an, någon komedi, som ja sätt förut, även om det var länge sen.. Men snart blir det att slå på en film som heter "The Traveler" hmm, tror jag den hette i allafall hehe.. Så får se om det e något att se, den åker på om några minuter i vilket fall som helst, så får ja se om ja orkar kolla klart på den eller inte, beror juh självklart på om den e bra eller inte såklart! :) Så säger god natt för ikväll och ni som inte ska lägga er får ja önska en fortsatt trevlig och rolig kväll :)

Bilder<3




Jul pyntat !

Oj, vad denna dag har gått fort, och faktiskt har ja fått massor gjort, trots huvudvärken. (fast den släppte för en stund sen) Har plockat och fixat hemma, vart in till stan en snabbis, hälsat på Elinas farmor som jul pyntade för fullt. Så när vi kom hem var det raka vägen ner i källaren och börja jul pynta här hemma. Dock är ja inte klar ännu, måste köpa en eller två till ljus stakar att ha i fönstren. Men fint blir det :) Det ända ja inte gjort i dag som skulle göras är att måla klart, men det pallade inte mitt huvud. Hehe. Näe nu måste jag fortsätta att snygga till och göra mys pys här hemma, medans ja verkligen tycker det är kul och ser fram emot julen ;)

Favorit

Blir kanske inte så mycket gjort i dag som jag planerat ?! Varför? Ja känner mej verkligen inte pigg över huvud taget i dag :/ *suck* har jätte ont i huvudet, och är trött och allmänt seg, men det blir snart ut gång så lillan får leka av sig lite granna i snö vädret. Pulkan har juh blivit hennes favorit :)

Före/Efter

 
Så dära, en bild på den dära orange aktiga färgen/tapeten som satt innan, och nu blir det Grädd vitt :) Vilket blir finast tycker ni ? :)

NY


Elinas NYA overall :)

Lite planer

God morron, eller nej jag menar, god förmiddag :) Har lite planer även för denna dag, måste målas klart helt, och så ska ja mäta om det får rum en stor typ bokhylla med. (ska bli lite som en avskärmning) Om den får rum, men det tror ja nog att den ska få. Hehe. Och så nu äntligen har ja fått över bilder från kameran med, så kommer ett inlägg efter detta !

God night !

Hmm, nu ger jag upp med att försöka lägga in bilderna ikväll, får se om det går bättre i morron. Nu ska jag återgå till PopCorn skålen och filmen <3 Mys! Sen blir det att krypa ner i sängen och sussa. Ska bli grymt skönt om ja ska vara helt ärlig.. Så kan väl säga natti natti redan nu, för mera bloggande blire ej för kvällen.


Ljus och Mys

Så dära, nu har jag äntligen satt mej ner en stund :) Har tänt lite ljus och gjort lite mys här inne nu. Men bilder kommer nog upp i morron, då det inte vill fungera att lägga in dom just för tillfället :S Skumt, men så är det.. Men av det som e gjort här hemma så e jag faktiskt jätte nöjd :) Kommer bli ännu nöjdare när allt är helt klart kan jag lova. Lillan sover och jag satte faktiskt på Idol (brukar inte kolla på det) Bara någon gång så här i bland. Blir till att poppa lite PopCorn och mysa framför tv:n.

Upp

Så dära, men krävs att måla/rolla, ännu en gång i hallen. Aja, det e bara att tuta och köra:P Kommer att bli skit bra när det blir klart iallafall :) Nu ska det sättas upp lite hyllor och tavlor, som fortfarande bara står i en garderob (vilket inte e så snyggt) Så det ska faktiskt upp i kväll. Men först lite mys med Ellie bellie<3

SÅ hära !

Näe nu ska ja käka lite lunch, sen blir det att fortsätta med målningen.. Alltså målar juh om i hallen, och det måste juh bli klart så fort som möjligt, eller helst fortare en det med ;) Hehe. Så här såg det ut innan!!
   
Der är ju typ Orange aktig färg med lite randigt inslag och så någon bord där uppe ? Hmm, inte min stil alls, så nu blir det grädd vitt till att börja med, sen får vi se om det ska göras om ännu engång :) Hehe.

Love !


Nöjd och belåten litet charmtroll <3 Mammas älskling <3

Frukosten ropar mitt namn..

Snart dags för frukost :) Mums! Så himla hungrig nu på morron kvisten..Sen blir det att jul pynta lite granna, måla färdigt och fixa här hemma. Och så ska vi ner o handla , samt ut och leka :) Det e vad som ska hinnas med under denna dagen:)När fukosten ropar mitt  namn just nu hör jag!!

I morron

Helt slut efter denna dagen om jag ska vara helt ärlig. Hehe. Men skönt, då kommer jag att sova gott i allafall, men lägger upp bilderna i morron. Orkar inte just nu :S Ska ta en varm dusch, sen blir det sängen för min del.. I morron ska det fortsättas att måla och fixa här hemma, men i allafall se till att målningen blir helt klar! :) Så säger god natt för min del ! Sweet dreams..

Fixat en hel del

Så dära, nu har man hunnit med en massa i dag, både målat (dock inte klart ännu) Blir nog att göra klart det i morron :) Sen har vi vart i stan, handlat lite, blev Ikea, där det blev lite smått och gott. Och elina fick en mjukis vove, som hon vägrar släppa taget om. Så söt! Lite blommor, och lite av varje där i från. Sen in på bil tema, där det blev färg och penslar, roller osv till målningen. Och nu har vi precis käkat, så vi e mätta och belåtna. Ska snart fixa upp lite tavlor och speglar och diverse :) Slänger in lite bilder senare mot kvällen. Så kika in sen igen :)


Målar

Håller på och mållar hallen/Elinas rum, kommer blir jätte bra, när det väl e klart, snart ska vi hämta lillan igen :) Hon fick vara hos farmor medans vi skulle till att måla. Men måste måla minst engång till, hehe. Men bra kommer det att bli, och före och efter bilder kommer ja att lägga upp med :) Näe, måla lite till innan lill pluttan ska komma hem igen, och så måste jag vädra, luktar inte så gott, men inte så jätte starkt heller. Tur det e hallen ! Och att lillan sover med mej i rummet längst bort :) Jo, bilder på innehål i paketet kommer upp senare då jag har tid, hej svejs så länge :P

Tjingeliiing

En lugn och skön morron. Ellie sitter och myser här i soffan :) Så söt! Och själv dricker jag te och kollar på Vakna Med The Voice.. Sen bär det av in till stan en sväng, måste handla vit förg, ska måla om hallen/elinas rum :) Och så skka jag hämta ut vårat paket med, hoppas vi kan ha allt och att allt e med denna gången. Nu ska ja vakna upp ordentligt och snart börja göra mej i ordning :) Hörs senare under dagen :) Tjingeling!

eget rum

Lillan, ville absolut inte somna tidigt som hon brukar. Hon somnade vid kvart över åtta halv nio i kväll. Och nu blire att kolla på Maria Wern :) Sen blir det sängen för min del.. Så ska ja drlmma och fundera ut lite mera planer och planering för denna lägenheten. Ska bli så skojigt att göra i ordning Elinas Egna rum :)


paket :)

Dåligt med uppdatering denna dag. Hehe, men har haft fullt upp med annat och snart dags för lite käk, sen blir det dushen med Ellie <3 Hon är inte rädd för duschen längre, utan tycker det e mysigt och roligt nu:) Så det e skönt ! Och i morron ska jag hämta ena paketet jag beställt.. Då det blandannat är en vinter overall till Ellie, och så e det lite annat i klädes väg till henne, (lite som blir jul klappar) Och så tjocka leggings/strumpbyxor till mej. Och 1 långt linne:) Sen kommer jag inte i håg. Hehe. Som vanligt när jag beställer, brukar typ inte veta alls vad jag beställt. Lite glömsk, men nu kom jag i allafall i hågf en del av det ! ;) 

Tidigare

Skrev ett inlägg tidigare, men tydligen försvann det :S Skumt! Men nu blev det så.. Har beställt en massa julklappar och lite kläder precis. Så roligt ! Längtar tills allt kommer så man kan slå in dom och göra klart allt :) Hehe. Men nu blir det lek och bus, sen ut och fortsätta leka, sen städa i ordning, eller rättare sagt möblera om och dona här hemma.. Så skepp och hoj så länge !

Klockrent och Nybäddat

Sådära, nu är man mätt och belåten. (överdrivet mött faktiskt) Blev godaste moset jag någonsin gjort. Och såsen blev jag med 100% nöjd med och så klart även köttet. Så maten idag blev jag helt hundra nöjd med, annars brukar ja inte tycka att det e hundra bra, utan att ja kan bättre osv. Men i dag blev det godast!! :) Underbart! Nu blir det en snabb dusch, sen ska ja krypa ner i den ren bäddade sängen <3 Mysigt!

Mat dags !

Så dära, nu är vi hemma ige, har vart en stund :) Hehe. Men Nu ska det lagas mat, Ellie har just ätit och ska precis till att sova. Potatisen är på spisen och kokar, köttet ska ja steka på snart, och även göra såsen :) Ska bli potatismos och fläsk file'e med godaste såsen. (min sås) Haha. Jag e duktig på sås faktiskt! Men ses och hörs, nu väntar maten på mej. 

AoW

Nu blire att handla lite, sen hem till Anna och Winsa och dricka kaffe :) Sen blire hem och laga mat och fixa lite här hemma. Lägga Ellie, ja en massa vardagligt tjafs ;) Men kanske hörs senare, kanske inte, vem vet, det visar sig senare. Hehe. Skepp och hoj, Ha så skoj !

Tvätta,torka o Vika

Har hållt i gång med att tvätta typ hela dagen känns det som, hehe, men nu är det slut sprunget där nere, och allt är här hemma nu. Fast det ligger kvar i tvätt korgen ännu, hehe, men faktiskt är allt i hop vikt och klart, bara att lägga in i garderoben och så elinas byra :) Så ska ta och göra det på engång så är det ur världen.


Snabb kaffe

Sitter och kollar på våra bästa år (skratta inte i hjäl er) Men finns inte så mycket bra att kolla på den här tiden. Lillan liker så snällt, och ja bara slöar lite. Snart dags att på börja matlagning och så. Sen blire att gå ut och leka en stund. men först ner till Elinas farfar och hundarna och ta en snabb kaffe :)

Städa Och Tvätta

Blir att tvätta i dag. Så tänkte ja passa på att storstäda hela lägenheten. Skåp, alla rum, alla garderober, damma, damm suga, skura, ja ska göra så allt blir skinande rent :) Och när jag väl börjar så kan ja inte sluta förens det e klart. Visst blir det korta pauser så ja får ge lillan mat o leka med henne Osv.. Men det räknas inte som en Pause! Hehe. Nu ska vi ha lite morron mys <3

telefonen!

God morron God morron:) Vad ska man säga? Hur vill ni bli väckta på morronen? Och hur vill ni inte bli väckta? Själv hatar jag när telefoner piper och ringer innan man vaknat kan ja lova. Därför jag ALLTID sätter min telefon på ljudlös när ja ska sova.. Näe, snart dags för lite frukost så man blir lite piggare och lite gladare:) Så man orkar med dagen.

PopCorn

Sitter och kollar på Biggest Looser "sverige" hehe. Men sen blir det en dusch igen :) Sen fortsätta kolla på tv och poppa PopCorn <3 Mums! Så tack och hej för i kväll..

Tidigt..

Så dära. Nu har jag myst med min lilla flicka <3 Helt underbart ! Hon somnade i min famn, för första gången på länge, annars brukar hon vilja ligga brevid eller själv när hon ska sova. Så det var jätte mysigt faktiskt ! :) Så nu när lillan sover ska ja fixa och trixa lite granna, sen blir det tv tittande en stund, känns som det kommer att bli en tidig kväll för min del i kväll..

Lite fix

Sådära, nu har jag just ätit kvälls mat oc nu börjar Ellie bli trött, så dags för välling för hennes del, sen sängen. Själv har jag lite att fixa med i kväll, men hoppas att det inte tar så lång tid:P <3

Snöar

Lillan sover middag, sen bär det av ut och leka i snön. Det snöar ganska så bra här just nu med. Ser så fint ut när man tittar ut genom fönstret :) Näe nu hur jag hur lillan vaknar, så dags att göra oss klara för utgång ! Hörs senare när vi kommit in igen. Eller i kväll, beror på vad vi hittar på under dagen <3

Klappa händerna!

God morron, god morron ! Sitter och dricker te, och Elina sitter och klappar händerna och skrattar :) Min lilla sötnos <3 Idag ska vi ut på en härlig promenad och så blir det lite pulka åkning för Elina med. Sen får vi se vad som händer och sker.. Hörs !

God Natt

Jag är helt klart vaken längre en vad jag själv väntat mej i kväll :P Hehe. Såg klart på Beck nyss. Kollade på den och åt lakrits nappar. (då mina kära lakrits remmar inte finns på någon affär här) :/ Men nu ska jag gå och borsta gaddarna och hoppa i sängen. Inte bokstavligt "hoppa", men lägga mej iallafall. Hehe. Så tar och säger god natt till er alla. Sweet Dreams <3


Vill inte Sova

Sitter och Zappar mellan kanalerna, kan inte välja program ja vill se, vill både se på Ensam mamma söker på 3:an, och så vill jag se på vem kan slå Filip och Fredrik på kanal 5 :) Hehe, så blir några minuter av varje, hit och dit, ett evigt Zappande i kväll, eller i allafall just nu när dessa program är, sen blir det film vid nio :) Ellie är fortfarande vaken förövrigt, hon ville tydligen inte somna tidigt i dag. Men äta en massa kan hon verkligen göra, för äta fick man inte göra ifred ;) Men hon tycker om mammas mat <3 Bra det ! För jag älskar att laga mat och vill verkligen att min dotter ska tycka om det jag lagar med. (fast i dags läge tycker hon om all mat)

Lite INFO

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en för mig helt okänd person. 
[ ] Jag har kysst en för mig helt okänd person.

KÄNSLOLIV
[x] Du har gråtit för att du är kär i nån du inte kunnat få
[x] Du har sårat nån så de börjat gråta 
[x] Nån har sårat dig så du börjat gråta
[x] Du har haft ett förhållande som varade över ett år
[x] Du har haft ett förhållande som varade över två år

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.

[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar. 
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet. 
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.


DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol. 
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnotiserad med depression.
[ ] Jag tar/har tagit mediciner mot depression.
[ ] Jag har/hade anorexi och/eller bulimi.  
[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[ ] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.       
[x] Någon som var nära till mig har försökt begå självmord.
  

MATERIALISM
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.

[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[ ] Jag äger något från Diesel.


RANDOM
[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[x] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[/] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor
[x] Jag ser på nyheterna.  
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag har ristat in min kompis namn i handleden för jag sörjde med han/henne
[ ] Jag betalade för min rington
[ ] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till skolan 
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.  
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik
[x] Jag tror på spöken.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad
[x] Jag spelar dataspel och/eller tv-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[ ] Jag har ingen aning om vad jag vill göra resten av mitt liv.

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben i kroppen.            
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.         
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland. 
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit i Japan.          
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika. 
[ ] Jag har varit i Asien.

EFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.               
[ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.        
[ ] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.    
[/] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme    
[ ] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har medverkat i en teater.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.     
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x] Jag har sett norrskenet. 
[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.

UTSEENDE
[x ] Jag är kortare än 170cm.
[ ] Jag tycker att jag är ful
[ ] Jag blir lätt brun.
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.     
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[x] Jag har en tatuering.
[/] Jag är osäker över mitt utseende.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser 
[ ] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar.

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.

[ ] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån
[ ] Mina föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[x] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn

SKOLA/JOBB
[ ] Jag studerar.

[ ] Jag jobbar.
[ ] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] Jag har missat mer än 2 månader av skolan.
[ ] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[ ] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[ ] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.           
[x] Jag har limmat fast min hand i något.             
[ ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur         
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats

Ordning och reda

Kvälls mat snart då :) Mums ! Sen lite mys med lill älskling, innan hon vill sova <3 Sen blire en tv kväll, som typ alla andra kvällar :P Hehe. Men det är faktiskt skönt, finns juh inte allt för mycket att göra om kvällarna, men tänkte även passa på att fixa ena stora garderoben! Så det blir ordning och reda där inne !

Leker lite

Musik är verkligen underbart :) Har lyssnat på musik länge, hela dagen har musiken vart på. Så skönt. Med en massa blandad musik.. Och snart ska vi i väg och handla. Elina e just nere hos farfar och leker lite :)

Trötter

Sitter och lyssnar på lite musik. Och Elina sitter här och leker så sött. Men hon e redan trött igen, så ska väl lägga henne en stund så hon blir piggare och gladare "igen".. Sen ska ja fundera ut hur jag ska göra för att allt ska bli så snyggt som möjligt här hemma :)

Lunch

Lunch dags ! Sen bär det av ut i snön och leka med lillan <3 Underbart!

Tv-Tittande

Sitter och kollar på tv. (haha, ovanligt) Hehe. Men det e juh bara skit på tv, så nu blev det att kolla på fyran en stund. Snart säng dags, så man orkar med morron dagen :) Hehe. Och så skulle jag vilja... Ähh skit samma. Orkar inte skriva det. Hihi. Nu vet ja att många blev nyfikna. Men det e sak samma. Näe, lite mera tv, sen sängen ! Ska bli så underbart skönt att lägga sig. Och i morron blir det mera Pulka åkning med Ellie <3

Vatten !

Har haft det mys med Elina typ hela dagen. Men nu e hon gnällig och vägrar sova, men ska göra ett till försök. Hon är verkligen jätte trött.. Gnuggar sig i ögonen som en tok. Övertrött ! Hon brukar juh somna redan vid sju i 9 fall av 10 :) Nu ska ja dricka ett halvt glas pepsi ! (har så svårt med kolsyra just nu) Får se om det funkar, annars blir det favoriten. (vatten) Älskar verkligen vatten !

Lördags Mys

Dags att dra ner på affären och handla hem "lite" lördags mys! hehe, och lite god helg mat. (vad det nu blir) Hehe, får se när vi e på affären vad som handlas. Men handlas ska det iallafall göras. Så är det med det!! Ellie sitter och leker så sött på golvet. Eller varvar med att sitta och stå. Men får höras mera efter affären, efter matlagningen och när lillan lagt sig <3

<3 <3


Mysigt :)

Ja, vad ska man säga ? Är riktigt riktigt riktigt...Ehh, skit samma ! Orkar inte ens lägga ner tid på att skriva om det. Blir att äta lunch snart, fast lillan verkar vilja sova länge i dag :) Hehe, sen ut och leka och busa <3 Bara jag och Ellie. Mysigt !

Lite info :)

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?: Jag födde min underbara dotter <3
2. Höll du några av dina nyårslöften?: Nix, Hade nämligen inga löften.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?: JA! :) Flera av mina vänner + jag :)  
4. Dog någon som stod dig nära?: Nej!
5. Vilka länder besökte du?: Inga alls :P  
6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?: Ja, finns en hel del.
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?: den 9 januari<3
8. Vad var din största framgång 2010?: ingen aning.
9. Största misstaget?: Vet jag inte riktigt.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?: Jo då.
11. Bästa köpet?: Oj, hehe det e juh en massa saker :)  
12. Gjorde någonting dig riktigt glad?: Ja, min dotter när hon kom till världen<3 
13. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?: En massa olika 
14. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?: Gladare :)  
15. Vad önskar du att du gjort mer?: hmm, vet inte riktigt.
16. Vad önskar du att du gjort mindre?: Tänkt och grubblat på en massa onödigt skit.
17. Hur tillbringar du julen?: Vi ska fira den hemma hos min pappa och hans sambo :)
18. Blev du kär i år?: Nix!
19. Favoritprogram på TV?: Vet inte vad av allt jag ska välja :P
20. Bästa boken du läste i år?: Har inte läst någon bok :S
21. Största musikaliska upptäckten?: Vet inte!
22. Något du önskade dig men inte fick?: Nej, har inte vart jul en, och min födelse dag e i december :)
23. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?: Har inte fyllt år ännu :)
24. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?: ja
25. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?: Samma som vanligt :P  
26. Vad fick dig att må bra?: Har mått bra estort sätt hela tiden sedan jag fick min dotter <3 

Pulka

En riktigt slapp och skön morron ! Riktigt skönt <3 Lillan sover middag och ja springer runt och plockar lite här och lite där. Direkt Ellie vaknar tänkte ja ta på henne och mej, varma kläder och så tänkte ja att hon ska få prov åka pulkan i dag :) (inte i någon backe) Hehe, men at jag drar henne lite så får vi se vad hon tycker om det.. Hon har juv vart lite rädd för snön hittils, men härom dagen tyckte hon det var kul. Men då var snön i och för sig sten hård ;) Hehe. Men som sagt får se vad lillan tycker om pulka åkning. Och så ska ja precis lägga kameran på laddning så jag kan ta lite bilder :)

Älskar <3



Remmar

Lillan sover så sött <3 Och här sitter jag och har fredags mys med mej själ. Men inte en massa godsaker på bordet, inget alls faktiskt. Men skulle vara grymt gott med lakrits remmar, som ja vart sugen på i flera dagar, och ändå bara glömt bort eller inte tänkt på att köpa när jag e på affären :/

Fick av Pappa och Bettan

Ja just ja, lovade ju bild på lampan jag fick av min Pappa och hans sambo Bettan:) Jag bara älskar denna lampa och den ger värsta mys belysningen här hemma med <3 Och dom har gjort den till mej :)

Shoppat i dag <3




Massa Barn

En ganska rolig dag i dag :) Har vart i stan (västerås) och handlat lite. Ellie fick blandannat en ny mössa och skor, eller tofflor eller vad man nu kallar det :P Hehe. Tänkte ta kort på det och lägga in så ni får se hennes nya fina vinter saker :) Och så har vi vart hos Jenny och hälsat på henne och hennes 5 underbara små barn :) Riktigt mysigt <3

SKIT KASS

Filmen i går, var verkligen SKIT KASS ! Sämsta filmen jag någonsin sätt. Den Omgjorda beck. Komisarie Speck eller vad tusan den hette. Inte alls bra, inte alls rolig. Nej fy och blä för den filmen.. Men den fick en chans i allafall.. Nu blire att klä på oss och sen blir det en sväng in till stan! Ska köpa mössa blandannat.. Och så lite mera förståss. Men men hörs och ses när vi ses och hörs !

Komedi?

Näe, nu blire någon komedi (gillar inte ens komedier någe värst mycket) Men ger den en chans iallafall. Skadar juh inte att försöka kolla och se om den nu är rolig, eller bra.. Det visar sig om en liten stund.. Så nu blire inge mera bloggande i kväll, för e filmen kass, så somnar ja, e den bra, så ser ja klart den, och sen somnar :) Hehe. Så tack och hej så länge ;)

Onödigt

Mycket att tänka på. Tänker så det knakar ! Snart blir ja tokig på att inte kunna slappna av i hjärnan.. *Suck* Blir en varm dusch så ja kan försöka rensa skallen på alla onödiga tankar :P

Potatis och kött

Har just ätit, kött, potatis och sås. Blev mera en köttgryta, fast dock utan grönsaker för att jag var lat ;) Hehe. Ellie har just somnat, så nu sitter jag här "igen".. Tänkte bara skriva lite fort, sen städa och plocka lite. Fast det inte ens e särskillt stökigt. Bara lite leksaker som ligger här och där. Och så ska ja ställa in maten direkt den kallnat. Sen blir det tv:n en stund, och sen någon bra film :D Wiie.

Det får vänta

Hemma "igen", har vart nere på samhället, handlat potatis och vart in på banken. Men nu är vi hemma igen :) Lillan har just lagt sig för att sova middag. Och ja passar på att slänga i väg ett blogg inlägg. Hehe. Har igentligen hur mycket som helst ja bara skulle vilja skriva och få ut, men det får just nu vänta !

Oboy/Tee

Vissa saker kan verkligen reta gall feber på en. Så kommer det nog alltid att vara.. Oavsätt om det igentligen e små saker så blir man galen om det e någon små sak varje dag.. Aja, sak samma, nu blir det Oboy ! Eller ska jag göra Te. Hmm ! Svårt val, blir.... Vinnare blir Oboy :)

Morron Mys

Morron mys med Ellie <3 Mysigt. Hon är så gosig och kramig så här direkt på morronen :) Och så vakna med the voice på tv:n. Snart dags för frukost. Sen ännu mera myyys <3

Efterlyst!

Äter lakrits klubba ! :) Jätte gott, synd bara att ja inte känner något av lakrits smaken. (täpt i näsan) Hehe. Men gott i allafall. I morron går jag in i vecka 16 <3 Nu blire tv tittande, och nio blir det efterlyst :) Så hörs i morron !

Åhhhh

Grymt irriterande ! Mera kan jag inte skriva/säga just nu. För då blir det bara en massa knas skrivet.

Nyfiken

tjingeling :) Sitter med en ny vaken Ellie i knät. En liten nyfiken tjej, hehe, så inte så lätt att skriva då hon vill ta över tangentbordet :P Hehe. Vilket ja inte tycker hon ska göra just nu. Så nu ska vi till att leka i stället. Mecket roligare en denna dator. Och så blire snart kvälls mat! Spagetti och köttfärssås. (på mitt vis) Men den e grymt god. Tänkte slänga in lite bilder sen, som ja glömt lägga in :) Ses, hörs senare !

Saft Mys

Blir en mysdag inomhus, det e ju svin kallt ute juh. Hehe. Så nu ska vi fika lite, kex och majskrokar :) Elinas favorit. Och så saft med.. Hehe.

tråkigt.

Sitter och gör typ "ingenting" alls. Låter väl skojigt ? Lillan sover middag, och nu är jag uttråkad.. Men kommer nog på någe att göra snart :) Hehe. Direkt lillan vaknar blir det i allafall till att gå ut i dimman en sväng..

Dra en sväng

Vakna med the voice! Det är vad som rullasr på min tv just nu.. Ska snart gå och fixa en stor kopp te och en smörgås, så man får något i sig :) Och sen vet jag juh redan hur denna dag kommer att sluta. Men det behöver vi inte gå in på just nu.. Näe frulle på det här, sen blire att klä på oss. Och dra ut en sväng !

kanske film

Sitter och bara tråkar. Har så sjukt tråkigt just nu, att ja nästan tror det blir sängen för min del, men tusan, kan väl inte somna så här tidigt vare sig ja lägger mej eller inte :S Hehe. Men får se vad ja hittar på. Om ja nu hittar på nå, eller så får det väl bli någon film kanske :)

Så blir det

Så dära. Nu sover lillan <3 Och jag sitter och tråkar här framför både datan och tv:n. Blir att ta en dusch snart. Och sen fixa lite i köket. Och så återgå till Tv tittandet sen igen :P Hehe. Intressant kväll, ja jag vet, men det e så det blir i kväll :)

Besöket

Har vart hos läkaren med Elina i dag, och dom skulle skicka en remiss upp till barn, så vi får reda på hur och vad vi ska göra med hennes lilla mage. Men tills dess, ska vi köra ALLT mjölk fritt, och se om det blir bättre.. Hoppas verkligen att hennes mage kommer i gång och blir bra igen.. Annars har vi bara vart på promenad i dag, handlat lite granna..Och så hälsat på Elinas farmor :) Snart dags för lite kvälls käk, sen blir det sängen för lillan, hon är verkligen jätte trött i dag. (vilket jag förstår, då hon vägrat sova middag)

läkartid

Ätit, tvättat, hälsat på Peter, och hälsat på Anna och Winsa :) Ja, mycket hälsa på idag. Men har haft en trevlig dag, och nu ska ja göra kväller här hemma. Börjar med att ta en varm skön dusch, sen blir det dega på soffan och hoppas på att det e någe bra på tv, annars slår ja på en film. Och i morron har elina läkar tid för sin mage, så hoppas vi får i ordning på den nu.. :) Näe nu blire att göra kväller så chipp och hej så länge !

Stora tjejen !

Tjolahoppsan sa ! Inte så aktiv nu, men det kommer ja ändra på snart så. Eller under morron dagen i allafall :) Hehe.. Nu piss regnar det, jäkla tråk väder. *suck* Bättre när det snöade! Håller på att tvätta upp all tvätt med. Och sen blir det lugnt. Har även hunnit med att vara nere på Bvc i dag. Lillan växer så det knakar ! :) Hon väger redan 9615, och är 74cm lång <3 Stora tjejen !

ska jag eller Inte ?!

Blir till att hoppa in i duschen, sen blire att kolla på tv :) Så det finns juh inte så mycket mera att skriva om, men igentligen har jag en blogg att slänga upp, men tror jag skippar den ! :S Vet i fasen om ja kan lägga upp den, då jag vet att "Många" väldigt många kommer att ha starka åsikter och ta åt sig utav den. Jag brukar inte vara rädd, hmm rädd e fel ord, men jag brukar säga och skriva det jag tycker, men då jag vet att vissa speciella läser min blogg, så kommer det bli en röra av det hela. Och orkar inte ta en massa konflikter och skit just som nu läget är. Men så småning om kommer den att komma ut, då jag känner att jag orkar ta snacket med folket ! Men så länge kan ja bara säga God natt även om ja inte ska sova ! Men blir ej mera bloggande för i kväll.. ;)

mätt och belåten !

Mums. Mätt i magen, pirogerna blev jätte goda :) Blev dock ingen vitlökssås till, fick räcka med bara vitlöks salt ovanpå :) Hehe, men det var riktigt gott utan såsen att dippa i med. Snart ska ja kolla lite på tv, då lillan redan somnat.. (eller faktiskt ovanligbt sent för henne, hon brukar somna vid sju för det mesta) Men har haft främmande så klart hon ville vara vaken och leka. Hihi.

Hungrig !

Nu står pirogerna på jäsning för sista gången, snart dags att sätta in första plåten i ugnen :) Wiie ! Nu börjar jag bli hungrig, ska bara göra en kall vitlöks sås att dippa lite i. (bara lätt med vitlök) Hehe. Elina sitter och typ skriker. Något glädje tjut eller något hon hållt på med hela dagen, och så skrattar hon bara :P Så Sööööt <3 Mammas lilla prinsessa !

Farsdag !

Kan juh börja med att det är Farsdag i dag, så glöm inte bort era pappor :) Och så har ja dock inte så mycket mera att säga tyvär. Bara att jag vill att folk ska fatta att ALLA har känslor, alla vill bli hörda och ALLA borde respektera det. Genom att inte bara tänka på sig själva kanske.Blev inget pirog bakande tidigare i veckan, men nu står degen på jäsning, så snart dax att tillaga Piroger. See You!

Dansbandskampen..

Tjolahoppsan sa ! Har handlat, hunnit äta och en massa sedan ja skrev förra inlägget. Nu sitter jag och har ont som satan i svanken och ska lägga vetekudde där och se om det kanske hjälper lite granna. Men det tvivlar jag på. Men värt att pröva i allafall.. Snart blir det tv tittande, på vad vet jag inte, men om grannen får bestämma, så blir det dansbandskampen. (dom har så högt ljud att man hör hit upp) Hehe.

Tjingeling

Tjingeling ! Lite taskig uppdatering i dag, men har haft fullt upp, och nu iväll har vi haft en massa främmande :) Och snart ska vi ner och handla lite, sen blir det lördags Mys :) Får se hur länge Ellie orkar vara vaken, förmodligen inte så länge :P Hehe..

Lek och Bus

Ska hoppa in i duschen, sen blire att mata Elina och dra ut en sväng! Ska bli skönt..Sen får vi se vad som händer och sker under dagen, men blir inte mycket för min och Elinas del. Lite mys hemma och lek och bus såklart :)

äter

Sitter och käkar lite granna. :) Gott ! Elina ligger och sover middag. Så passar på att fixa och dona lite här hemma. Fast just nu käkar ja och sitter här :P Hehe.

Natti Natt !

Näe, om man ska ta och göra kväller ? Eller rättare sagt, först ta en kvälls macka och äppel juice :) Sen kolla lite till på 5:an (trots att ja sätt den) Men en liten stund. Sen blir det sängen för min del. Men först lite kvälls macka och de, så magen mår bra :) Får bli macka för orkar inte göra något annat, så trött och så himla lat för tillfället ;) Hehe. Men det får man väl vara lite då och då tycker jag..Så god natt ! N

Sugen

Jag är ruggit trött, men sitter ändå vaken, och halv sneglar på tv:n. Vet inte vad det är då jag inte är så intresserad, bara försöker hålla ögonen öppna, hehe. Och så är jag bara så himla suuuuugen på smällt cheddar ost dipp från max ! Mmmm, vore riktigt underbart Gott. Inte bara det alltså, men att dippa stripsen i den. (mums)

hitta på ?

Sitter och kollar på Idol, och tycker inte det är kul ens. Suck ! Tror ja ska lägga mej tidigt även denna kväll. Har så himla tråkigt. Eller vad tusan ska ja hitta på ?

Övertrött

En liten Tös, som e övertrött så det heter duga, men vägrar att sova. så nu myser ja med henne i famnen <3 Och ska fortsätta med det en stund till:)

Gammel farmor/Gammel farfar

Det blev att hälsa på min farmor och farfar i dag :) Riktigt trevligt! Och Elina hade jätte roligt när hon satt på golvet och lekte. Och jag såg 3 stycken älgar inte allt för långt borta från farmor och farfars hus. (vågade inte gå ut och ta en bild även om det var så pass långt borta) Haha. Tänkte lägga in några bilder. Resten kommer på Bdb!
Denna bilden togs, innan vi åkte till min farmor och farfar. Frågade Elina, om hon kan skratta. Och självklart kan hon juh det. En riktig liten lins lus <3



Att leka är jätte skojigt :)

Detta blev favorit leksaken, den kunde man gömma sig i/bakom <3

2 Frågor.

Jag har fått två stycken frågor. Vilket är jätte roligt, brukar inte få så många frågor, då inte så värst många läst min blogg. Men nu har jag fått lite flera läsare, vilken är jätte roligt. Så tänkte ta och svara på dessa två frågor.

1: Gud vilka fina ögon fransar du har. Vilken mascara andvänder du och vart köper du dina lös ögonfransar? Dom ser så äkta ut.
SVAR: Hehe, tack så jätte mycket, jag änväder faktiskt olika, men just nu använder jag Maybelline "new york" (the falsies volum express mascaran) Hmm, lös ögonfransar? Hehe, jag använder mej inte av lösögonfransar faktiskt :S hehe, och skulle inte ha tid med att sitta och sätta dit såna varje dag heller.

2:
Vilka krämer och produkter andvänder du för att få en så fin hy ?
SVAR: Oj, jag tvättar bara av mitt smink med vatten och i bland använder jag en mild tvål med. Sen gör jag inte så mycket mera. Hehe. Och ibland har jag ansikts mask på mej :)

Bjuder Jag På ;)


Ja håller på att snygga till mej lite granna. Dock inte klar :P

Denna bjuder jag på ;)

Att jag lägger upp denna beror på att jag vågar visst visa mej "Onormal"!


Kladdigt

Nu blir det till att göra sig i ordning.. Lite musik på låg ljud nivå, och kamma till sig lite, och byta kläder på oss bägge två. (då elina ätit mat) Och druckit ur sin pip mugg själv, så ser hon jätte fin ut.. Trots hon haft haklapp e hela hon kladdig. Hmm. Hehe. Sådånna saker som e vanligt här hemma. Själv e jag ned kladdad och skitig jag med. Så blir att byta om, sen får vi se om vi hälsar på min farmor och farfar. Vore riktigt trevlig. Även om det tar en liten stund att åka. Men hörs och ses senare.

Ha så skoj

Daaadaa Daaaa (så ylar Elina just nu) och bankar lite granna :) Sötnosen min. Blir att äta piroger i dag, hem gjorda.. Mums mums! Hehe. Och så kollar ja på såpan ja tittade jämnt på förr.. Gissa vilken ? Haha. Våra Bästa år, trots att ja inte sätt deet på sjukt länge så kom ja in i det påengång igen. Hehe. Denna serie går aldrig frammåt tydligen..Men nu har vi annat för oss. Skepp o hoj, ha så skoj !

10-11-12

Hehe, det är lite roligt att uppmärksamma dagens datum faktiskt. :P Bara satt och tänkte på det. Och det ser ganska fint ut. 10-11-12.  Tycker Jag i allafall! Och så tänkte ja tacka för dom söta komentarerna jag fått av flera andra mammor och blivande mammor. <3

Över en månad!

En seg morron.. Trots att vi sovit hela natten. Kanske e för utvilad, kan man bli det ? Hehe. Ska leka och busa med Ellie en stund, nu innan hon vill somna om "igen". Sen kanske vi ska hälsa på min farmor och farfar. Får se, ska ringa och prata med dom och se vad dom vill, tycker och tänker. Jag lider verkligen med min lilla plutt, som sitter här i mitt knä, hon e så förstoppad så det inte är sant. Och INGET hjälper, har prövat allt, och  ringer man till barn akuten så svarar dom bara att vi ska ge en massa microlax. (vilket jag gjort) Och det fungerar inte. Blir så less på deras syn, måste juh finnas något sätt så hon slipper ha det så här. Skrika som en tok och bli nästan lila i ansiktet så fort hon ska bajsa :( Lider med henne.. Ska ringa dit i dag igen och se vad dom säger. Hon kan inte behöva ha det så här ännu en helg, har hållt på i över en månad nu!


Ger upp

Jag har jätt upp Robinsson nu. Och detta program e fan inte bra! Det kan ja inte påstå. I stället käkar jag en Banan. Haha (väldigt intressant) hehe. Snart ska ja lägga mej rak lång och bläddra igenom alla kanaler och hitta något roligt att se på, och annars blir det faktiskt sängen.. Hehe.

Säg det till mej i stället!

Så dära, nu sitter ja och kollar på "reklam". Och tänkte passa på att skriva att folk får verkligen tycka och tänka vad dom vill, men säg det gärna till mej i stället för att snacka en massa bakom min rygg ! Jag tål att höra. Och ni får självklart tycka och tänka vad ni vill, men stå för det med måste ni väl kunna göra tycker jag.. Blir grymt less på att folk ska döma alla över en kant.

Alla kanaler IGEN

Måste bara skriva att nu har jag typ alla kanaler :) Nästan för många :P Hehe, så nu är tv:n och jag vänner igen.. Hehe. Lillan har somnat och ja ska precis kolla på tv, och vilken kanal väljer jag nu när jag har alla ? Haha, en av dom få jag faktiskt hade innan. 6:an. Haha, Och sen blir det 4:an klockan åtta :P Haha, så varför e jag då så glad att jag har flera just i dag? Kanske kommer någon bra film senare vid nio. (hoppas)

bilds!


Elina var livrädd för snön, och vägrade leka, hon ville sova i stället :)


Man kanske inte ser så bra vilken backe det är, men denna e jobbig!

sötnos

Vart en halv dag ute, men snor halt att gå, dåligt plogat, och där det väl var plogat var det inte sandat. Suck! Så inte det lättaste att ta sig, men nog gick det. Men sakta men säkert! (höll på att halka typ hundra gånger bara) Hehe. Nu är det dags för lillan att sova, hon ligger och gör sina gulligga "sov ljud" och gnuggar sin snuttis i ansiktet <3

<3Ut och leka :)

Mys morron med Ellie <3 Vi har just fikat frukost. Och ska just klä på oss, sen ska ja städa lite medans Ellie får leka lite. Sen blir det att gå ut en sväng och leka i snön. Och Jag har faktiskt hittat min kamera :) Hehe.. Så i dag blir det lite nya bilder. :)

Ta det lugnt

Tråkig uppdatering idag, men så är det vissa dagar. Och så kommer det förbli.. Blir inge mera bloggande för min del i dag/kväll. Orkar inte, ska lägga mej och vila lite. Snart vaknar lillan och vill va vaken en timma innan hon vill sova för natten. Hehe..


<3

Sitter och myser med Elina<3

hur man gör

Jag har inte så värst mycket att skriva om i dag, tycker det e en väldigt tråkig dag, en massa snö (vilket kan vara kul i vissa fall) Men inte i dag :/ Och dagen kommer bara bestå av att städa och fixa här hemma. Och det är säkert inte allt för intressant att läsa om hur jag gör när jag skurar golven osv. Haha.

Morron :)

God morron allesammans! Vaknade vid halv nio och hörde lite små ljud så tittade självklart mot Elinas säng. Där sitter hon så sött och plockar med nallar och leker. Direkt jag sa "hej" och god morron till henne ställde hon sig upp snabbt och sken upp som en sol :) Så söt min lilla solstråle! Men nu är hon tjurig, nu när vi ätit frukost och är uppe ?! Kanske trött "igen". Hon brukar inte vara vaken så länge på morronen innan hon vill sova en stund till.. Hehe.


God natt

Så dära, nu har ja ätit kvälls fika, och fixat lite här hemma, nu blev det soff läge, men bara en liten stund. Hehe. Hör att lillan börjar röra sig inne i sovrummet. Stackaren. Måste vara tänderna och magen som spökar igen. :(  Stackars liten. Men snart dags för sängen i vilket fall som helst :) Hehe, så vi ses och hörs i morron. Och då ska ja faktiskt ha hittat på min Kamera med :) Natti natti :)

Kvälls fika

Sitter och kollar på paradise hotel. Ganska skojigt faktiskt. Även fast många av brudarna e helt blåsta. Haha.. Snart blir det kvälls fika. Blir toast (som jag e helt tokig i nu för tiden) Och så blir det multivitamin dryck till det. *Nam nam* Ska bli smaskens. Men blir efter programmet. Sen blire att slå i gång någon film, vilken vet i tusan, har juh sätt alla jag har, så blir nog någon av dom äldre filmerna jag har. Hehe.

Elina ska bli Storasyster <3

Ja, det stämmer faktiskt att min lilla Elina ska bli storasyster. <3 Så med andra ord så är jag Gravid, för er som inte redan fått reda på detta.. Men så ligger det faktiskt till. Och när är det dags för den lilla att komma ut då ? Det är lite osäkert ännu, men som dom tror nu så är den beräknade förlossningen den 4 maj 2011. Men exakt vilken vecka jag är i får jag reda på den 1 december då det är dags för Ultraljud <3 (men räknar man lite så är jag i v14+5) Längtar verkligen. Ska bli så himla spännande att se Han/Hon. Så mera om min graviditet kommer jag att blogga om, men det får dock vänta tills efter den 1 december då jag vet lite mera exakt! :)


Frågor :)

Ja, nu har jag fått en massa komentarer om allt mellan himmel och jord. Så tänkte då svara på i allafall några av dom frågorna såklart !

1:
Varför har du INTE facebook? Svar: Jo, jag har facebook, men har inte haft den aktiverad på ett par månader, men nu är jag tillbaka på FB igen. Men dock har ja raderat vänner listan och bara e vänner med dom jag har kontakt med och mina släktingar.

2: Varför är du så hemlig av dej på din blogg? Svar: Haha, hemlig? Jag tycker INTE alls att jag är hemlig av mej, men självklart vill jag inte skriva precis vad som helst, med tanke på att det faktiskt inte bara e mina vänner och släktingar som läser min blogg nu för tiden..

3: Varför heter din blogg Mejodejs? Svar: Hmm, jag vet inte riktigt om jag ska vara ärlig, har prövat lite olika bloggar och hetat lite av varje, men fastnade för att blogga just här på blogg.se och namnet blev bara av en slump, då typ allt redan var upptaget!

4: Varför skriver du aldrig något roligt för? Inte så kul att jämnt läsa samma saker! Svar: Hehe, ja skriver om min/våran vardag, livet som mamma, och ja det blir väl inte allt för mycket variation kanske? Men jag gillar att blogga av mej, och gillar inte du ANONYM min blogg, så förstår jag faktiskt inte varför du besöker den och läser den ens? Men det är juh ditt val, jag kommer att förtsätta att blogga i allafall..

5: Är det jobbigt att ha barn? Svar: Hehe, jag kan inte påstå att jag tycker det är särskillt jobbigt, men visst finns det stunder som kan vara lite jobbigare en andra. Men jag älskar livet som Mamma och trivs tillsammans med min dotter<3 Hon är absolut det bästa som har hänt mej..

6: Vill/ska du ha flera barn snart? Svar: hehe, denna fråga får mej att le lite granna. JA, jag vill ha fler barn, Och läget är faktiskt så att Elina ska bli storasyster år 2011! <3 

 
Mera om Fråga 6 kommer jag skriva ett inlägg om senare under kvällen!

Ganska så smart.

Och nu till ett vanligt "Problem"! *suck* Hittar inte min kamera, eller rättare sagt, kommer inte på vart jag lagt den :( hmm, får väl leta vidare, annars får ja ta en bild vid senare tillfälle när ja lyckats hitta min kamera. (som jag hädan efter ska lägga på samma ställe jämnt) För då kan den juh inte försvinna ;) Hehe, jag e ganska så smart när jag kör igång :D

SnöStorm

Fy tusan vilket snö oväder vi har, snöar som bara den, och så blåser det med..suck! inte alls skojigt! Men med sånt här tråk väder kan man juh pyssla och fixa här hemma. Har satt upp lampan vi fick av pappa och Bettan :) Så nu sitter den på plats :P Mycket fint. Ska ta en bild sen när ja har den tänd ! Och så håller ja på med ett fotoalbum till... Hehe. Ja, den som får det får ni se sen. Ska bli en egen gjord jul klapp, kommer bli jätte jätte fin :)  Nu ska jag fortsätta mysa och leka med Elina <3

Lite snö !

Det snöar lite granna. (som tur är, är det inte mycket) Hehe. Tycker inte det ska bli snö riktigt ännu. Men kallt är det redan dock.. Lillan sover middag och själv ska ja dricka kaffe precis !! Blir en lugn dag även i dag..

färdig fixade

Sådära. Nu  är vi färdig duschade och påklädda både jag och Ellie. Och ätit frukost, ja allt e fixat. Och har även diskat med. Kanske ska ta och gå ut ? Hmm, men vädret är dock inte så lockande om man säger så.. Hehe. Men vi får väl se vad som händedr och sker. Behöver gå ner och handla lite, men inget jätte viktigt. Hmm fast det vore juh bra att ha mjölk och steksmör hemma. (det viktigaste av det som ska handlas) Hehe. Näe nu ska ja leka med Ellie en stund, hon e redan trött, så lär snart bli en sova middag för henne.

Sov Gott

Näe, en snabbis dusch, och en kvälls macka, sden bädda ner sig i sängen och sussa ! Sweet Dreams.

beställer

Tjingeling. Nu har jag lagt lillan, och hon sover så sött :) Och jag ska ta mej lite kvälls fika precis..*mumsigt*. Sen blir det bara soff läge och tv tittande. En slapp kväll (typ som vanligt) Finns juh inte jätte mycket att göra så här på kvällarna :P Hehe.. Och har just beställt lite kläder från Ellos faktiskt. Blev förståss inte så mycket till mej, bara två längre tröjor och ett par leggings. Sen blev det en NY ovarall åt Elina, massa tjocka strumpbyxor, Tröjor, och ja en hel massa grejer :)

feber

En dag, som inte blev så värst mycket att göra, en snabb promenix, en trött och gnällig liten tjej med feber :( och en Jag, men huvudvärk. Hmm ja, så ska med lägga med och vila lite och försöka få bort huvud värken medans Ellie sussar middag.. Så ses och hörs!


Sovmorron

Sitter här med lillan i famnen <3 Va har typ precis vaknat:) Blev en ordentlig sovmorron för oss idag.. Blir snart frukost, sen bär det nog av ut i det fina vädret på promenad..Får se annars vad som händer under dagen.

Bert/Beck?!

Sitter här och e jätte uttråkad, trött, och är på väldigt dåligt humör för tillfället.. *suckar*. Inte alls skojigt. Ska ta en lång härlig varm dusch nu, sen blire väl att kolla lite på Beck kan ja gissa mej till..Men pirri pirri magGropen, nu stänger vi dagboken;) haha, (kollade på bert i går)

Vampyris

Det blev bara en snabbis ute. Lillan var så trött och ville bara sova, så ha inte ta några bilder ens :( Men det kommer flera dagar :) Hehe. Nu ligger ja på soffan och bara kopplar av, njuter av musiken, och väntar på att Lillan ska vakna <3 Så jag/vi får leka och äta lite :) Hehe. Och hon ser ut som en liten Vampyris, så söt med sina tänder som e på väg. (vampyr tänder på varsin sida där uppe) Mammas sötnos ! <3

Leka ute i löven i solen

Vilket underbart väder det är i dag. :) så mysigt med Sol ! Kallt, men ändå behagligt, speciellt i solen :P Hehe. Blir till att gå ut och leka lite med Ellie, leka med löven och så självklart blir det lite nya bilder tagna på min solstråle. (kanske på oss båda tillsammans) Vem vet :P Kolla in senare får ni se lite bilder <3

Man kan bli helt tokig

Oj, Oj, Oj, vissa saker kan man verkligen störa sig på riktigt ordentligt.. Men man kan ändå inte berätta dom/det?  Js, jag vet, låter helt sjukt, men säger man något så blir det bara värsta kaous ! Mem det är som det är och så lär det juh bli ! Längtar tills ikväääääääääääääll ! (varför, inget särskillt) Vill bara att det ska bli en NY dag "igen". Blir väl att äta litee frulle strax, sen ta på oss och dra på promenad=)

Släkt :)

Har vart en full späckad dag i dag :) Helt slut i mina fötter kan ja lova. Hehe. Träffat Pappa och Bettan, jätte trevligt. Och så fika såklart! Har ävet träffat Min mormor och hennes gubbe samt Två av mina kusiner och deras far, villket med var jätte trevligt, och jätte länge sen man träffade dom. Och så två av elinas kusiner + deras mamma, elinas farmor, och elinas gammel mormor med. Tror jag fått med alla :P Hehe. En underhållande och trevlig dag, med mycket fika, mycket folk och mycket prat.. :) Snart blire en lång skön varm dusch och hoppas på att min värk i svanken släpper :O (har riktigt ont) Blir väl någon mera uppdatering efter ja fixat lite granna! Hej svejs så länge..

Toast

Iban har jag svårt att få fram ord!! Men det ända ja säger nu är toast frukost med köttfärs och ost :) Hehe! Och så blir det att hälsa på pappa och Bettan i dag:D

Underbarast<3


Mammas lilla skatt ! <3 *underbarast*

Lugn soff liggar kväll ;)

Just ätit Taco's det var riktigt mega mumsigt gott, kan jag lova :) Hehe. Fast nu är ja så mätt i magen, att ja inte vet vart jag ska ta vägen :P hehe. Blir mys framför tv:n nu, och snart ska lillan sova (en liten tröttis) Så blir en lugn soff liggar kväll framför en bra film eller om det nu e någe bra på tv:n kanske? Det visar sig..

Fredag

Sådära, ätit, blev lätt mat, köttbullar och mos, med brunsås. Faktiskt riktigt gott, och jätte länge sen jag åt det med.. Hehe. Blir att hälsa på familjen "W" om en stund, sen tror ja det blir ganska så lungt resten av kvällen. Film och mys pys. Är juh trots allt fredag juh. Hehe..

Inte mycket blogg

Lite små ärenden i dag, Sen får vi se. Men har lite planer i allafall:) Hehe. Näe har ej tid med datan nu, ska göra annat, så lär inte blir så mycket data för min del i dag ;)

Tidig kväll/Natt

Det blev inte allt för mycket gjort i dag.. Hehe, träffat lite bekanta och fikat lite granna. Har just käkat lite granna och ska närsom helst lägga lillan<3 Sen blire att kolla på Paradise hotell, sen blir det lugnt resten av kvällen, och somvanligt en tidig kväll så man får en lång skön sömn! :)

Solen

En solig dag idag :) Vilket skönt väder! Wiie. Blir att promenera en sväng, vilket kanske inte är så värst ovanligt, men i allafall. Hehe. Har faktiskt inga planer för denna dagen för tillfället. Men något ska vi juh självklart hitta på... Men vad? Några förslag? hehe. Näe direkt lillan vaknar så blire att klä på oss och ut och hitta på någe skojs!


Kina

Blev bara en macka tidigare, för nu närsom helst ska ja äta Kina mat :) Så himla sugen alltså, och så var det värsta längesen ja åt det med, så det ska bli skit gott (mums) Blir ingen bild på maten. Haha, då ja faktiskt INTE tycker bild på köp mat e vidare snyggt faktiskt. Haha. Blire Kina mat och film, sen sova sova sova :) Så ha det så skoj och trevligt för det ska ja ha !

Tog listan av Baso, bara för ja "Orkar" Haha.

4 TV-program jag ser:
1. Sveriges Skönaste Familjer.
2. Vakna med the Voice.
3. Ensam mamma söker.
4. Efterlyst.

4 saker jag gjort idag:
1. Vart hos läkaren. 
2. Träffat Amanda.
3. Handlat.
4. Lekt med Elina <3

4 saker jag längtar efter:
1. Nya Soffan ! :)  
2. Att göra min nästa gaddning. 
3. Julen.
4. Sommaren <3

4 saker på önskelistan:
1. En systemkamera.
2. En miljon :) (skulle ju inte sitta fel)
3. Nintendo Wii (så jäkla roligt) hehe
4. Smycken (alltid fint att ha och få)

4 personer jag utmanar:
1. Cissi
2. Linda
3. Mia 
4. Den som känner sig utmanad :)


Trevlig dag :)

Har vart på läkarbesök i dag, träffat Amanda. Träffade även mia och lilla Simone en snabbis, och så har vi vart över till Elinas farmor en stund med :) Trevlig dag! Och nu sitter jag hemma och ska precis till att äta, sen blir det en varm skön dusch, och sen tv/film. Och så en tidig kväll (somvanligt) Hehe. Men så underbart skönt att vara riktigt utvilad på morronen när lillan vill upp och leka :) Trevlig kväll !


SUCK

A, suckar HÖGT på denna morron. Och då har det inget med mej och Elina att göra.. Utan folk som ska ringa och dumma sig direkt man vaknat. Inte alls särskillt skojigt. Men det är som det är. Sitter och äter frukost nu. Ska väl gå ner mot byn efter lunch sen. Så innan det blire bara att fixa och dona lite hemma som vanligt. Vardags grejer!

blev att slinga :)

Blev att dra i lite slingor, men bara lite. Kommer knappt att synas, men ja kommer känna mej frächare i allafall :) Hehe. Det som e det viktigaste juh :P hihi.. Nu sitter ja och äter lite godis. (lite, tre bitar) haha nu e ja inte sugen på skålen som står här på bordet hehe. Men kanske blir senare, vem vet?! Nu ska ja kolla lite på tv och vänta på att ja ska skölja ur slingorna:P

slingor?

Sitter och funderar på om ja ska slinga håret NU :P Hehe. Har lite smått tråkigt, och lillan sover för natten. Hmm frågan e om ja ska dra i några slingor eller inte ? hehe. hmm, svårt val, orkar jag ? Har ja tålamod till det ? njae. Det får ni nog reda på om en stund :P Hehe. Tjolahoppsan sa så länge.

Sova middag.

Min lilla prinsessa sover middag en liten stund. Sen blire lite lek och mat, sen sängen igen. Tv:n för min del. Och så funderar ja på om ja ska sätta mej och rita lite granna. :) Har lite humör för att rita och skissa upp lite av varje :) Hehe. Får se hur det blir med den saken. (för när ja väl tar fram papper o penna har ja ingen lust längre) Brukar vara så. Hehe. Men men.


Mögel?

Förövrigt möts ja av en äcklig lukt varenda gång ja går in i lägenheten. Eller rättare sagt hallen/trappen. Blä, det luktar gammal och ja börjar misstänka att det är Mögel som luktar? Så till helgen ska vi kolla upp det.. Och ja hoppas verkligen at vi hittar orsaken till lukten. Om det nu är mögel så hoppas ja att det går att åtgärda omgående. Orkar inte flytta en gång till faktiskt. Hehe.


Skönt

sådära. Hemma igen, efter en lång promenad. Riktigt skönt måste jag säga. Har även setat på Zandras och fikat. Riktigt trevligt fast det knapt var något folk där idag :) Hehe. Lillan sover fortfarande i vagnen. Så ska kolla till henne lite granna <3 Men vi får ta och höras senare :P Tjingeling!

Sätta fart !

Sådära, nu ska ja klä på mej, snygga till mej, vänta på att lillan vaknar, och då även klä på henne och ge henne lite mat. Sen bär det av ut :) Blir en sväng ner till Byn, sen kanske stanna och fika med någon av bekanta eller vännerna! Och sen vidare hem igen. Handla måste vi med göra. Så får höras senare, nu ska ja sätta fart :)

VLT.SE

Okänd orsak
till explosion

(Uppdaterad 23.00) Varken polis eller räddningstjänst har hittat orsaken till de kraftiga explosioner som hördes i Hallstahammar sent på måndagskvällen.

Relaterat

Larmet kom in vid 22.20-tiden sedan folk hört smällar från området kring Nibbleskolan utan att kunna peka ut exakt var det small.

Flera personer hörde också av sig till vlt.se och rapporterade om explosioner, som bör ha hörts över stora delar av Hallstahammar.

Efter att ha letat igenom hela det aktuella området har dock räddningstjänst och polis börjat lämna platsen vid 23-tiden.

- Vi vet inte vad det var som small. Det kan vara någon som sköt smällare, det kan vara smällar från avgasrör - vi vet inte. Det känns frustrerande att inte få reda på vad det var, säger Ann-Charlotte Israelsson vid Västmanlandspolisens länskommunikationscentral.

Det finns inga synliga rester efter explosioner och ingen människa har anträffats skadad.

(lånat texten från vlt.se)


Pang

i går kväll när ja precis höll på att somna, rycktes jag till av ett jätte högt "pang", ja värsta smällen.. Och sen en till smäll, efter det hade jag jätte svårt att somna om bara för ja inbillade mej en massa saker om det dära smällandet..

Sweet Dreams

Sitter o kollar på ettan.. (av alla kanaler) haha.. Men ska snart lägga mej om en liten stund. Bara kolla en liten ynka pytte liten stund till ;) så god natt och så ses och hörs vi i morron :)

Simpsons

Sitter och pratar i telefonen, (intressant va?) haha. Näe men seriöst har haft besök ett tag, så vi har busat med Ellie så hon blev helt slut och tvär slocknade efter en stund. Så nu sover min lilla prinsessa för fullt och jag ska göra mej en toast tänkte jag, och en kopp tee :) *mumsigt*.. Sitter och kollar på simpsons för tillfället, har inget bättre för mej ;)

Tjingeling

Sitter och lyssnar på lite musik. Underbart<3 Älskar verkligen musik! Det "näst" Bästa som finns. Elina är såklart bäst i mina ögon <3 Får främmande om en stund, så då lär ja inte vara så aktiv, men i allafall, det är inte viktigt för mej att skriva en miljon inlägg varje dag om absolut INGET intressant alls. Vad är vittsen med att dela med sig av det man skriver om man själv INTE ens tycker det e värt att skrivas om.. Hehe. Bara en tanke ja fick alltså. För helt ärligt tror ja inte många bryr sig om ja skriver attt jag tvättar, eller har vart på toa och sånna skumma saker. Hehe. JAJA, slut tjatat om detta, blev ett tråkigt inlägg men så är det i bland. Ska se om ja har något roligare att säga/skriva lite senare mot kvällen. Tjingeling så länge ;)


Klara jag det?!

Det går förresten bra med det här med att INTE röka..
(bättre en vad ja trodde, och framförallt enklare en vad jag trodde) Hehe.
Fast, känner lite sug då och då fortfarande det gör jag juh. Men har INTE Rökt i allafall!


Som sagt, denna gånge SKA jag klara det helt och hållet, och INTE få något återfall..


Passar Mej

Hej hopp.. Har vart en lkugn morron :) Har lekt med lillan, strykt lite kläder.. Ätit lite rester från i går. Och nu sover lillan middag.. Och ja passar på att slänga i hop en blogg. Ska snart flytta en stor garderob, om den inte är för tung ;) Hehe.. Det återstår att se.. Näe vi får höras senare. Blir nog en blogg till, sen får jag främmande, så då lägger ja bloggen åt sidan en stund..  :) Näe upp och fixa lite granna nu då. Så ses och hörs vi när det passar mej ;)

Tjo Ho !

Har sovit som en kratta.. *suck* svettats/frysit ja hela natten. Och Ellie har hostat som tusan. nu sitter hon o myser i mitt knä <3 Hon e jätte trött, så hon ska få lägga sig igen :) Och själv ska ja diska lite granna och äta lite frukost, ta en dusch, ja så mycket ja hinner med :) Hehe. Blir en lugn och stilla dag bara här hemma :) Skönt det med. Hörs och ses när vi ses!

RSS 2.0