halv åtta

Sådära, hemma "igen", handlat hem en hel del. Känns jätte skönt, och nu kollar vi på halv åtta hos mig :) Lillan håller på att somna här brevid mej med vällingflaskan. <3

ordning

Blir att åka och stor handla hem lite granna, senare under eftermiddagen :) Men nu ska jag plocka lite leksaker (känns dock inte så nödvändigt) Hehe, för lillan kommer juh leka massa mera under dagen, men lite ordning och reda i allafall :)

mammas älskling<3


Hemma från dagis, ätit lunch, och nu ska jag mysa med lilla tröttis <3 Skit skönt väder när vi gick hem från dagis, eller det är fortfarande varmt och skönt ute, det gillar vi :) Och hoppas detta fina väder håller i sig, för nu är vi less på snön :)

igår


Så här fin var min dotter igår när hon fick äta själv. :) Fast dock hade både hon och jag torkat bort det värsta innan jag hittade kameran :)

två timmar

En jätte jätte trött liten som jag just väckte. Sötisen min <3 Frukost, och sen vidare mot dagis ! Ska lämna henne till 09.00, men vad tusan ska jag göra nere på samhället i två timmar? Går knappast hem för att gå tillbaka så snabt. Hehe. Det visar sig hur och vad som händer.

fixat

Har fixat och donat lite under dagen, och så självklart tänkt en hel del med förståss.. Nu blir det Big Brother, sen blir det sängen !! Så Sweet Dreams <3

spärrat den

Så dära, hemma igen :) Har just ätit lite lunch och nu ska lillan ta och sova lite middag. Att lämna lillan på dagis gick kanon bra, hon bara flinade och vinkade som en liten tok till mej när jag skulle gå:) Hehe! Och när jag kom och hämtade henne kom hon med stora kliv och så fick jag en bamse kram, sen ville hon leka mera och inte gå hem, så blev lite tjuriga miner då jag klädde på henne.

När pluttis sovit klart ska vi traska ner på samhället "igen", måste till banken, då Elina fått tag på min internet bank dosa och spärrat den. Hmm.

skönt

Frukost :) Och så kolla på Ubbe och Tess, lillan är helt tokig i detta program, studsar runt som en tok :) Gulle barn! <3 Ska klä på oss efter detta prograrm, och sen blir det att knalla till dagis. Och det är faktiskt ganska fiiiiint väder i dag : Vilket är skönt !

full fart *2

Har vart lite segt med bloggandet i dag. Men full rulle på Elina, och även en massa sammandragningar och rörellser i magen. Och så Toan var och varannan minut. Hehe.

vila

Lillan sover middag och jag passar på att plocka och dona lite här hemma. Sånt som alltid måste göras.. Men nu ska jag faktiskt lägga mej och blunda lite granna medans lillan sover. <3 Vila ögonen lite, efter denna natt och dag.

jobbig natt

Har haft en rikyig jobbig natt med en massa sammandragningar. Inte sovit så mycket tack vare det. Och har haft sammandragningar under hela morron kvisten med. Inte nog med det var det snö oväder när vi gick mot dagis. Det gillade varken jag eller Elina. Såg ut som en snö gubbe när jag lämnade henne. Hehe.

Och så har jag vart på Mvc i dag med. Och allt ser bra ut, huvudet ligger dock väldigt väldigt långt ner. Så inte konstigt att man springer på toa hela tiden;) 

Tack och bock

Har vart på sjukan med Ellie, tog hy som sagt var lite tid.. Men allt har gått jätte bra!! Och så har vi haft besök av Elinas Morfar (min pappa) och så mormor Bettan <3 Och Bettan hade stickat jätte fina sockor åt Elina, och även Elinas gammel faster hade skickat med ett par stickade sockor :) Det tackar vi för :)


sova snart

Så dära, att få upp lillan var inte det lättaste, men det gick i allafall, men hon är redan trött faktiskt, men det gör inget, vi har myst och kollat på Tess och Ubbe tidigare i morse, och nu är det en massa bus,lek och fart på lillan <3 Gulle pluttan min <3 Går omkring som en tok överallt, hon börjar bli riktigt duktigt på det här med att gå nu :) Men nu ska jag slänga på mej lite kläder, lillan är redan färdig klädd och ska väl sova snart.. :)

Innan sju

Har kollat på Big Brother, och nu setat och letat tvilling/syskon vagn. Men hittar dock inte så mycket bra som är begagnat dock. Får kolla igen i morron, och se om jag finner något som jag tycker ser fint och bra ut, till ett rimligt pris, måste juh införskaffa en i vilket fall som helst. Inte så lång tid kvar till Elina får ett syskon nu. <3

Men nu blir det sängen så man orkar upp i morron. Måste ge lillan frukost innan sju ska hon ätit klart. Sen får hon juh ej äta fast föda, så får se hur det går med det.. Men kvart över tio ska vi vara där, så blir som sagt var borta mer eller mindre hela dagen.

Och senare mot eftermiddagen kommer Pappa min och hälsar på oss <3 Längtar!!


TÄNK för FAN

Helvete !! Varför, varför jämnt mot och om mej? Blir galen, jag är fan en människa med känslor jag med.. Jag trycker inte ner folk eler liknande. Varför ska jag bli behandlad på det sättet då? Man behandlar andra som man själv vill bli behandlad !! TÄNK PÅ DET!!

hallå!?

Jag=hitler ? Skrattretande och helt patetiskt, helt jävla sjukt att någon ens kan tänka tanken att jäämföra mej med hitler. Ni som känner mej kanske vet att jag "SÄGER VAD JAG TYCKER OCH TÄNKER", Men det är juh fan inte i närheten av att vara som hitler.. Less på detta! Hur fan kan man jämföra mej med honom av alla människor? Jag är som jag är, jag är den jag är, och så kommer  det fortsätta!! Punkt Slut!!

inte glömt

Kommer bild på mina nya prydnadsbokstäver med, men får vänta en stund till då jag ska äta och dona lite här hemma, men det kommer i allafall, har inte glömt bort det :) Hehe.

Går :)

Min lilla solstråle har knallat omkring en massa i dag, men så svårt att få bilder på henne när hon går. Hehe, hon vill bara ta min kamera då ju :)


saknar

Rättvist eller INTE, det gör det samma. Nu sitter jag och väntar på att mitt lilla charmtroll ska vilja vakkna, men det e bra att hon sover middag :) I morron blir det in till västerås sjukhus "igen", så upp tidigt, för hon måste äta frukost (fast föda innan klockan 07.00) För sen får hon bara dricka vatten eller saft.. Så blir borta hela dagen i morron. Men kommer hem senare på eftermiddagen i allafall.


Saknar T-hälla och E-tuna <3

nyfikna

En trött liten flicka<3 Snart sova middag för hennes del. Sen blir det lunch. Och så kalas. Så blir lite fullt upp här under dagen, så ett fler tal bilder läggs in i kväll :) Håll koll om ni e nyfikna!

sommartid

Så dära, då har vi sommartid nu då :) Det första jag gjorde när jag vaknade var att ställa om klockan, hehe kändes bättre då elina vaknade strax innan fem, och då blev juh klockan typ sex :) Så då kändes det lite bättre. Hehe. Vi har nyss ätit frukost, så nu är vi mätta och belåtna, och i dag ska jag packa upp bokstäverna som symboliserar ordet "kärlek", så tar en bild direkt jag ställt den på hyllan där det ska stå :)

love

Jag älskar min lilla prinsessa<3

50kr för kärlek

Ska lägga ut bild på mitt fynd senare under kvällen, men först ska jag diska, mysa med min dotter<3 L´Sen blir det lite lek och så lägga min underbara lilla dotter. Hörs senare eller om en stund!

loppis

Har vart en sväng och kollat på loppis. Ganska trevligt! Hittade prydnads bokstäver som bildar ordet "kärlek", helt nya, inplastade och allt :) Så jag blev nöjd, det var dock det ända intressanta, hehe. Sen vidare till metro och käkade lite granna och så en promenad lite runt och runt och så hem "igen" :) Nu ska jag och Elina mysa lite granna innan hon ska sova middag. Och när hon sover middag har jag en massa att dona med.

04.00 ?

Vart vaken ett antal timmar nu, eller rättare sagt från kl 04.00 men låg dock kvar i sängen bra länge. Frukosten är avklarad !! Lillan leker för fullt på golvet :) Och snart tänkte vi ta en dusch.. Och så får vi se vad dagen har att erbjuda, har lite små planer, men får se hur det blir då jag inte har körkort själv. Hehe.

vad tror ni?

Sitter och inväntar att Big Brother skall börja :) Efter det blir det sängen för mej, så jag är pigg och glad i morron. Och så hoppas jag bara på att lillan inte vill upp vid fem i morron bitti, men det visar sig, hoppas hon vill ta lite sov morron nu när det är helg.. Nu sparkar bebis i magen som en liten tok vilken han/hon gjort i flera timmar i sträck nu :) Men underbart att känna att det lever om där inne. En ivrig liten rackare. Får se om det blir en lillebror eller lillasyster. Vad tror ni ? :)

vana <3

Har vart på Bio, lite inpuls grej, så Elina var här hemma med sin farmor.. Var på Hur många lingon finns det i Sverige. Haha, så klockren film, värsta charmig <3 Men slutet på filmen gillade jag dock inte. Men kanske kommer en fortsättning förhoppningsvis :) Vore roligt. Helt klart en sevärd film kan jag lova.

Lilla prinsessan hade somnat nu när jag kom hem. Var nyss inne och pussa henne god natt och sa att jag älskar henne. Måste säga det varje kväll, har blivit en vana <3


tröttis barn

Vissa kan verkligen konsten att alltid lyckas. Lyckas med sånt man inte borde lyckas med jämnt och ständigt. Men det är som det är. Lillan är förövrigt jätte trött då hon ej velat sova någon middag alls i dag. Eller totalt en halv timma på sin höjd, med alla 5 minuter hon slumrat till..

solstråle

Kan det kännas värre en så här ? *suck, suck, suck och massa suckande* Blir totalt jävla galen snart ! Men tur att jag har min lilla Solstråle, hon gör att man blir så glad <3

disk

Åhh, så irriterad man kan bli/vara. Så trött på folk som snackar, fast är det sant som det sägs så är jag glad att jag fått veta.. Men om det bara är skitsnack. Äsch, orkar varken tänka eller bry mej om detta nu. Hur det en är och blir så ska ingen få knäcka mej i allafall, det är ett som är säkert !!

Lillan vägrar somna här hemma med, så blir att diska med en klängande Elina i byxbenet då. Förr diskas ska det göras!!

storm

Så dära, värsta stormen kom när vi skulle gå hem. Och kallt som satan blåste det. Dagis gick jätte bra:) Allt utom att sova middag, för då jäklar skrek hon som en liten tok. Men nu är vi hemma och nu kommer hon att somna snart. Och då ska jag somvanligt diska det lilla som är och plocka lite. Dagliga sysselsättningar!!

kläder och smink

Vi var vakna redan strax innan sju, precis som jag hade gissat på.. Hehe! Nu sitter Elina och kollar i en bok, så tänkte passa på att skriva en blogg snabbt :) Sen ska jag klä på henne, och så sminka mej själv lite granna.. Fast det känns som om vi kan ta det lugnt faktiskt. Vi ska juh inte vara på dagis förens 11.00 i dag, och då blir det lunch redan vid halv tolv, och sen ska dom på dagis försöka få min lilla prinsessa att sova middag. (får se hur det kommer att gå) Hehe.Hon ärä juh lite bestämd av sig min lilla dam <3 Men nu ska ja ta fram kläder åt lillan, och återgå till allt här hemma :) Tjingeling så länge

Fyra maskiner

Blev att tvätta fyra maskiner totalt. Så jag gjorde det ! (vilket jag ej trodde att jag skulle) Hehe. Nu väntar jag på att Big Brother ska börja, får se om jag orkar se klart det, annars blir det att se reprisen i morron bitti, då jag ändå är vaken :) Så det kvittar juh. Men för tillfället är jag i allafall inte så trött att jag skulle kunna somna så.


allt

Två tvätt maskiner i tvätten :) Yes ! Får se om jag orkar/hinner med det sista sen med. Hehe. Det visar sig, men känner jag som nu så skiter jag nog i det skulle jag tro..Har förövrigt ätit pannkaka med grädde och sylt, men det var inte ens gott, var inte alls sugen faktiskt. Så blir tee och macka om en stund, och så en tanke funderare på allt mellan himmel och jord.

återstår

Trodde jag ja.. Får springa ner i tvätt stugan senare en då, och se om man kan slänga in en eller två maskiner åtminstonde. Vore ganska så skönt, annars får det bli i morron, inte hela världen. Nu lyssnar vi på musik.. Ëlina sitter på sin bil och åker runt och diggar musiken med huvudet <3 Gull ungen min <3 Och i morron blir det dagis "igen" Men inte samma tid som vanligt. I morron skulle vi komma klockan 11 och äta lunch med dom, och sen ska dom försöka få elina att sova middag. Hehe, lycka till!! (tror inte det kommer fungera så himlans bra om jag ska vara helt ärlig, men det återstår att se.

Mellis

Lillan är vaken, och nu äter vi lite mellis :) Mumsigt ! Hoppas på en fortsatt trevlig dag samt kväll nu med bara.. Hoppas, hoppas och hoppas. Nu är mitt humör på topp, och så vill jag att det skall fortsätta att vara. Även om tvätt stugan kommer kännas lite tungt, men vad tusan, måste juh tvätta upp lite granna ! När det är gjort kommer det juh kännas så skönt att inte ha några "måsten" att göra :)

samma sak hela tiden

Sådära, passat på att snygga till köket lite, eller torkat av bänkarna, bordet och diskat iallafall:) Lillan sover så sött, ser så himla skönt ut..Skulle vara skönt att ta sig en tupp lur, men har lite att göra "som vanligt"..Hehe! Och tvätt stugan senare med..Tycker inte jag gör annat en att tvätta och städa hela tiden, men det behövs juh göras så ofta.

Fast igentligen finns det saker jag verkligen borde göra, men kanske inte vill, eller vågar?! Hmm. Får se om jag gör detta eller inte.

intressant

Så dära, hemma igen efter en vända till dagis :) Men hem vägen var ej något vidare rolig. Blåste kallt, men solen sken och så lite snö flingor på det. Hehe. Snart dags för lill pluttan att ta en tupplur. Och jag ska dricka lite kaffe och så diska. (väldigt intressant va) Haha!!

vore skönt

Näe en kvälls macka, och sen en dusch! Och så lägga sig och kolla på Big Brother kl:22 :) Sen blir det sängen, och det ser jag verkligen fram emot kan jag lova.. Hoppas på härliga drömmar och en hel natts sömn utan att vakna:) Vore riktigt underbart skönt.

? vadå?

Ibland känns det bra jäkla meningslöst att ens försöka. *suck* Känner att jag skulle kunna bli galen just nu.

sängen

Nähe, lillpluttan vägrar att somna, men är så himla trött, så nu blire att krypa ner i sängen och mysa en stund<3

snart tupplur "igen"

Snart dags för ännu en tupplur för min lilla prinsessa <3 Och vad ska jag hitta på då? Hmm, har redan städat klart hennes byrå, så det e färdigt och klart, även rensat ut det hon ej kan ha längre.. Så får se vad jag hittar på att sysselsätta mej med när hon somnat :)

Smaka




Mmm. gott med katrin plommon saft :) Och till och med vill hon bjuda bort den ;) Haha. Mammas Busungen !

rör gubben

Nu är lillan vaken igen, men stackaren, jätte hård i magen, så nu blir det katrinplommon saft och lite päron bitar som mellis :) Själv tar jag mej en kopp kaffe!! Och så lite musik på detta ! Och snart kommer det någon gubbe och ska kolla rör eller liknande ? Hmm, vet i tusan vad dom skulle göra, men ska fråga om elementen påengång. Då man har dom på trean e det skit varmt sänker man till tvåan slår dom av helt och det blir för kallt? Ska fråga om detta och se om dom kan ge mej ett vettigt svar :)

Min busunge <3




Dessa bilder är tagna i morse innan vi gick i väg till dagis <3

Elinas paket jag hämtade ut :)







Dessa sex bodyn är köpta på Strossel.nu, köpte sju stycken, men den sjunde har hon på sig i dag och det kommer bild på den med, fast den har jag ju redan visat med :P Hehe.

trött efter dagis

Just hemkommna från dagis:) Lillan e så trött man bara kan bli efter all lek på dagis. Så snart blir det en tupplur för hennes del. Och då ska jag sätta på lite kaffe, laga mat och städa i ordning lite i köket. Sen lägger jag in bilder på hennes Nya Body:n :)

Tv:n

Tess och Ubbe, Elinas morron favorit :) Gull unge min ! Passar på att klä på mej själv, och låter henne se klart sitt program :O Sen bär det av till dagis "igen". Och efter det blir det hem och äta lunch och sova middag :)

Big och så sängen

Nu blir det Big Brother och sen blir det sängen <3

lillan och liten

Lillan sover, lillen i magen lever om hej vilt där inne, han/hon har hållt igång hela långa dagen. Börjar kännas på när h*n sparkar kan jag juh säga. Och nu sitter jag och kollar på Sofias änglar :) Sen blire att fortsätta kolla tv och bara slappa. Ska även ta bilder på vad jag köpt åt Elina med :)

?

Hmm, ja, vad ska man säga? Gjort e gjort och går inte att göra Ogjort. Glad att jag ej gjort något fel i allafall.. Men vad ska man säga om detta då? Näe, orkar inte ens tänka eller skriva just nu..

Gegga

Lillan är trött "igen", tror att dagis kommer bli riktigt bra för henne, speciellt nu när man verkar få in lite mera rutiner, jätte skönt!! Dags för en kopp kaffe, sen så om lillan hunnit somna eller inte. Det visar sig..  Måste även i väg och hämta ut paketet till Elina <3 Tar lite bilder på hennes nya kläder, det jag har beställt från Strossel.nu Tycker den sidan har jätte mycket söta och fina barn kläder. Fast det är i och för sig första gången jag beställer där i från, så kvaliten och allt har jag ingen aning om ännu. Men tror i allafall att det är bra. Fina kläder åtminstonde. Men självklart vill jag juh att det ska hålla ett tag med :P Hehe.

*sniff, sniff* Hmm, luktar lite skumt här nu, tror jag måste byta en gegga blöja. hehe. Frågade nyss Elina om hon har bajsat, men hon ruskar nej på huvudet, men det gör hon jämnt när man frågar.

Finns på Ica

Så dära, då är vi mätta och belåtna och lillan har sovit middag med :) Och jag har just fått sms om att Elinas paket finns att hämta ut nu. Så får se om vi tar oss en promenix ner mot Ica om en stund. Eller om vi väntar och tar det lite senare. Hämtas ska det göras i allafall, och det ska vi göra i dag :) Och så ska jag rensa ut lite från hennes byrå, och städa den med, nu när det kommer en massa nytt. (bara det att alla hennes kläder inte får rum i byrån längre) hehe. Får fixa en till byrå :)

gick bra

Så dära.. Då är man hemma igen. Det gick jätte bra på dagis :) Och jag skulle juh gå iväg en stund, så jag sa hej då åt Elina och pussa henne, hon tok vinka, sen fortsatte hon att leka. Hehe. Mammas duktiga lilla flicka<3 När jag kom tillbaka sken hon upp som en sol och sa något som lät som Heeeey. Och så knallade hon tillbaka och lekte och sket totalt i mej;)

... Nästan klara

Så dära, nu är vi färdiga för att gå, eller ja, ytterkläderna ska juh självklart på förståss ;) Hehe. Men sen är vi helt klara, så m typ tio minuter börjas det att bråka med ytter kläder vilket lillan inte alls gillar, men det är juh ett måste. (för kallt att vara utan) Hehe. Och så är kaffebryggaren laddad med vatten och kaffe, bara att trycka på knappen när vi kommer hem sen. Fast först när vi kommer hem blir det lunch för lillan, och antagligen för mej med då, sen kaffet :P


lite slö

Fasiken, jag är bra slö i dag känner jag. Hehe. Har fortfarande inte tagit på oss kläder :P Haha! Men det är enbart för att lillan kollar på Tess och Ubbe, som hon verkligen älskar och sitter som klister framför. Men kläderna ligger i allafall framme :) Lite duktig i allafall. Men ska låta henne titta klart på detta, sen klär jag henne, men under tiden ska jag slänga på mej själv kläder :) Så det inte blir en massa stress sen. Och så tvätt stugan i kväll med ! (bara kom på det)

försvinna en halvtimma

God morron, god morron :) vi var på benen redan vid kvart i sju, så vad ska man med alarm till ? ;) Hehe. Har ätiti frukost och små myst lite granna. Och nu ska jag precis ta fram kläder åt både Elina och mej själv, sen vid nio börjar vi knalla mot dagis. Och i dag ska jag bara vara med första stunden, sen pröva att gå iväg en halv timma till att börja med :) så hörs efter dagis!

vaken

Har ätit tacos :) Och det var super duper mega gott. Mumsigt värre. Men nu är jag så mätt att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Hehe. Kollar på en unge i minuten nu, sen blir det Big Brother och vidare mot sängen.. Och jag trodde jag hade fått in rutin på lillan. Hmm, men jag hade fel, fel och fel, för hon är vaken hon.

rutiner

Har handlat hem en massa mat :) Så snart är det dags att äta mumsig tacos.. <3 Lillan ska bara somna, vilket hon gör när som helst. Skönt att få in rutinerna "igen".

frågor

Jag har fått lite frågor om lite av varje, så tänkte svara på några av dom nu :)

1: Varför skriver du ALDRIG om den nya graviditeten?
Svar: Jo, ibland så skriver jag juh om det, men kan börja skriva lite mera om den om det är så att det är intressant att läsa. Hehe. Men tycker inte riktigt det finns så mycket att skriva när jag mår så positivt bra :) Bara lite foglossning som spökar på i bland.

2: Varför klär du bara din dotter i massa rosa/lila och andra typiska tjejfärger?
Svar:
Jag kan hålla med om att hon har en massa "såkallade, typiskt" tjej färger, men hon har en massa kläder som är neutrala och även svarta och blåa kläder med. Men jag tycker väl kanske att det är lite finare med typiska tjej kläder kanske :P

3: Varför skaffar du ett till barn så tätt in på, är det inte bättre att låta din dotter växa upp innan du skaffar flera barn. Kommer bara bli jobbigt för dej!!
Svar:
Denna fråga har jag inte ens lust att svara på igentligen, men tänker i allafall göra det. Jag ville/vill ha ett barn till, och jag kommer hinna med båda mina barn, och självklart vet jag att det kommer vara/kännas tungt och svårt i bland. Men jag vill ha dom med kort mellanrum, då jag även tror dom har nytta av varandra. + Att det är väl min och min sambos ensak, och inte någon annans!

4: Haha, tönt, kollar du verkligen på Big Brother? Haha. Asg!
Svar:
Haha, ja det gör jag faktiskt, det är inte så att jag gråter om jag missar ett avsnitt, sitter heller inte klistrad framför tv:n. Men nog kollar jag på det. Men det är det många som gör, så då finns det en massa töntar här i världen :) Tur att jag är en i mängden då ;) Haha.

ganska så snabb

Jag måste bara skryta lite granna ;) Haha, jag är faktiskt hyffsat snabb av mej må jag själv säga. Disken är diskad, två av köks skåpen är ur torkade och allt står prydligt och fint på sin rätta plats :) Och så är bordet av torkat och diverse leksaker uttagna till elinas lekrum :) Ganska snabbt i allafall. Skulle jag kunna och orka fortsätta i denna takten skulle nog hela hemmet vara blänkande rent och alla garderober skåp och dyligt vara prydliga och fina inom ett par timmar :) Men nu är lillan lite gnällig, så måste ta en pause. (vilket faktiskt e skönt med) Med en pause alltså, inte en gnällig trött liten tös :P Hehe. Hörs senare!

sysselsättning

Shit asså, jag har verkligen grymt himlans jätte mega tråkigt. Hmm, lillan är lugn, men ville visst inte sova middag, funderar på om vi ska fika lie, och sen om jag ska fortsätta plocka lite så allt blir som det ska här hemma. Hehe. (syftar på att rensa alla miljoner skåp)


Rosa


Kunde inte låta bli att köpa dessa rosa skålar. (3st) Billiga och så himla söt fär, och tre olika storlekar med. Perfekt då dom andra börjar se lite halv äckliga ut:P Hehe. Fast handlade en massa annat med, men det får jag visa senare. För nu blir det Mys med lillan <3

Elinas shopping


Denna söta skjorta till Elina <3


Och så denna super söta kjol :)


Och ett par nya Jeans.


Och så två stycken kortärmade tunikor:)


Och så en ljus blå kofta :)

hemma

Så dära, hemma från en fart fylld dag på dagis :) Elina knallade till dockorna det första hon gjorde. Sötnosen, och så gillar hon mini köket med:) Och så självklart musik rummet..Vi har nyss ätit lunch och nu blir det en kopp kaffe för min del:) Och lillan e trött, så tror det blir en middags lur för hennes del. Och så ska jag passa på att lägga in lite bilder på lite av gårdagens shopping:)

morron

God morron. Har just ätit frukost, snart dags att klä på mej själv och lill vilden, knalla till dagis. Men det ser inte så värst skönt ut ute, men det får vi se. tar juh iallafall bara ca 20 minuter att gå, ellar max 20 minuter.. Efter dagis som e från halv tio till elva så blir det en snabb vända in på affären, sen hem och äta lunch. Så tillbaka senare.

inte hunnit

Har ej hunnit lägga in några bilder i datorn, så gör det i morron efter jag vart på dagis med lillan <3 För nu e jag trött och ska försöka sova lite granna :) Men ses och hörs!!

shoppat

Har haft en fart fylld dag i dag.. Vi har matat ankorna. (läskigt värre) Dom var hur många som helst, och satte sig på fötterna. Hehe. Har vart och shoppat på både Tuna Park, och så på hälla. Även in en sväng på IKEA. Handlat hem en hel del. Blandannat en tak lampa till vardagsrummet, kläder åt Elina, Diverse snå prylar och rengöringsmedel. Och till mej själv blev det en ny maskara, strumpor, nagellack. Och så hmm, kommer ej i håg allt ens. Hehe. Kommer lite bilder senare:)

seg

Är seg som tusan och snart bär det av in mot sängen, så man orkar jaga lillan i morron :) Här går det undan. Min lilla tjej börjar bli så stor <3 Går själv, vill äta själv. Snart får jag inte hjälpa henne med något. Hehe. Sötnosen min. Underbart att se henne växa, se henne göra nya saker <3


Går själv

Aww, lillan har gått omkring hela dagen, massor av steg, så kul att se henne lära sig, och se hur kul hon tycker det är, hon vill bara gå, inte krypa :) Gulle pluttan min <3 Och så har vi vart och grattat Åke på hans 70 års dag :)

skinande

Solen skiner, och vi har typ inte gjort mycket alls i dag. Lillan är mycket, mycket bättre och gör även stora framsteg när det gäller att gå själv :) Hon ställer sig upp överallt utan att hålla i sig, och knallar några vingliga steg. <3 Så sött ! Annars kan jag bara säga att detta kommer att bli en lång och förmodligen lika tråkig dag som gårdagen. *suck*

feber fri sedan i går

Fy vilken dålig sömn jag haft, jobbigt. Legat och vridit och vänt mej till och från hela natten. *suck* Ingen höjdare med foglossning. Men lilla Elina har sovit som en liten prinsessa <3 Så det är juh bra. Nu lite barn program, sen klä på oss och så får vi se vad dagen har att erbjuda. Hon är i allafall feber fri :)

trevligt?

Jag är fortfarande vaken, fortfarande har jag en massa tankar kvar i hjärnan med, dom vill bara inte släppa och försvinna. Men borsta tänderna nu och försöka sova så både jag och hjärnan får vila en stund. Känns som om det behövs faktiskt..Så säger god natt för i kväll!!! Hoppas alla har en trevligare och roligare kväll en vad jag har.

stänga av

Sitter och funderar så hjärnan snart börjar koka, ska det verkligen behövas? Helt slut på alla tankar, måste kunna koppla bort hjärnan en stund. Hur gör man? Haha. Tänk om jag baa kunde trycka på stopp eller liknande och tankarna bara förvann direkt. Vad skönt det skulle vara. Men nu lever vi i verkligheten och det fungerar ej, se klart på Big Brother, sen blir det sängen ! Vem bryr sig att det är helg, har juh inget att göra, ingen att prata med, och lillan sover. Så lika bra att själv hoppa ner i sängen.

komentarer

Så jäkla less och trött på vissa, och vissa komentarer. Dock inga komentarer här på bloggen, men över lag.. Börja tänka lite kanske? Syftar inte på bara 1 person när jag säger detta..Hur kan det finnas så omoget omogna människor? Tur att ni har varandra i allafall.. 

önskar

Ibland önskar jag att mina drömmar bara kunde slå in och bli så som jag vill. Allting bore så mycket lättare, roligare och bättre på alla sätt och vis.. Hmm.

Lillan har precis somnat så nu får vi se vad jag ska hitta på :)

ta av sig

Mätt och belåten :) Lillan har börjat ta av sig eller snarare försöka ta av sig kläderna hela tiden. Speciellt när hon har t-shirts på sig. Hehe. Nu blir det lite musik och lek med pluttan <3


Lingon

Förövrigt så skulle jag vilja se filmen "Hur många lingon finns det i världen". Den verkar vara helt klockren, och värsta charmig. Hmm men får se om och när det skulle bli, förmodligen när den kommer på dvd typ. Mem se den ska jag göra någon gång i allafall:) Snart blir det mat. FläskFile'e och stips med Bea sås <3 Ska bli så Mumsigt så!!

(Och kameran ligger på laddning nu med, så man kan ta lite bilder, så bloggen ser lite mer rolig ut)

Diggar

Haha, mitt lilla charmtroll, önskar jag hade batteri i kameran :) Hon står utan att hålla i sig och viftar på rumpan och diggar musiken som tusan. Ser sjukt gulligt ut kan jag lova, nästa gång blir det snabbt fram med kameran. Gulle pluttan min<3

super snygg :)

Så dära, har beställt lite nya kläder åt Elina nu. Hon har så dåligt med Body:s och även byxor. Strumpbyxor har hon massor, men vanliga byxor behövs juh det med. Så beställde lite olika från Strossel.Nu :) En sida med bra kläder enligt mej i allafall, och massor av rea just nu med :)


Bland annat denna Body:n :) Tycker den e grymt snygg och Cool, den kommer min lilla prinsessa bli jätte fin i :) Fast hon är i och för sig fin i allt..

frammåt

Sitter och kollar på OC, fast har inte ro att sitta stilla känner jag, så nu ska vi gå coh fika lite. Se om en kaka och saft duger åt lilla fröken :) Hehe. Min lilla plutt gör stora framsteg med att lära sig att gå själv. Hon gick från badrummet till köket. Ca 20-25 steg med hennes små fötter. Ser så gulligt ut när hon går med armarna halft upp i luften och så vinglar sig frammåt. <3

vil ha N`Y..

Skulle vilja ändra min blogg design helt och hållet så den blir precis så som jag vill att den skall vara. Men kan dock inte så mycket om kodning hit och dit, kan bara göra enklare Header och ändra färger osv. Inte tillräckligt för att det ska bli så som jag vill att det ska vara.. Någon som är haj på blogg design och har tid och lust att hjälpa mej lite granna? :) (ska försöa lära mej så småning om, men det e inte så jag har den tid det tar just nu)

pigg och glad :)

Lillan är mycket piggare och gladare just nu :) Skönt, och dricka vill hon i allafall göra, men maten vägrar hon dock, men så länge hon dricker e jag nöjd, som jag sagt så många gånger. :) Men nu ska vi leka lite granna. Och så ska jag planera lite.. (hemligt)

snö nu igen

Sitter och myser med lill pluttan<3 Kollar lite på tv, snart dags för lill pluttus att sova middag, vad tusan ska jag hitta på under den tiden för att fördriva tiden då? Hehe.. Och så kan jag juh meddela att jag e riktigt less på detta väder. En massa snö igen? Trodde vi skulle slippa mera snö juh. Men nix, det snöar en jäkla massa!!

Lite

Vilka sömn tutor vi blivit, jag och Elilan <3 Underbart skönt att få sova ut, vi gick upp kvart över nio, ovanligt sen för att vara oss. Hehe. Hon ser lite piggare ut i dag, eller ja, hon snorar inte fullt lika mycket som i går i allafall, så det är juh positivt :) Ätit lite frukost har hon med gjort, dock inte så mycket som hon brukar, men lite är bättre en inget :)

orkar jag?

Kolla lite på Big Brother, får se om ja orkar kolla klart, är skit trött och helt slut, ont överallt ,bebis i magen lever om, och har kraftig foglossning, ont gör det. Hmm, a men ska kolla lite granna i allafall. Sen ta en alvedon och lägga mej. (jag som aldrig tar alvedon ens) Men har sån jäkla huvudvärk just nu.


inte jag med

Lillan är vaken, men börjar nu bli trött. Själv börjar jag känna mej lite sjuk jag med :( Ont i huvudet, svettas som en tok, och i nästa stund fryser jag. Så det är väl dags för mej med att bli hängig och gnällig då. Hoppas det bara e som jag känner just nu, att jag slipper bli sjuk, räcker med att ha en sjuk liten flicka här hemma..

sjukare

Lillan är värre nu :( Stackars liten, hon hostar som en tok, och bara gråter så fort hon hostar och säger, aj, aj aj. Mammas lilla flicka. Känner mej så hjälplös när jag inte kan hjälpa henne på något sätt.. Nu måste jag ta min lilla sjukling.

Svartvinbärssaft

Gick just igenom mina nagel grejer, diverse saker, nagellack i flera färger, nagel dekorationer stora som små, glitter osv, men ändå hittar jag inget jag kan tänka mej ha på mina naglar? Hehe. Måste införskaffa mej mera dekorationer och nagel stickers och dyligt för att kunna uppfylla mina egna krav :) Lassagnen står i ugnen och väntar på mej, är hungrig som tusan så det ska bli jätte mumsigt. Bara lite segt att vänta..

Och så nu har vi även köpt hem svartvinbärs saft. Skulle tydligen vara bra att ge lillan halv varm svartvinbärs saft mot den slemmiga hostan. Vet inte riktigt om jag tror på det, men det visar sig om det fungerar bra eller inte. Hoppas självklart att det lindrar hennes slemmiga hosta såklart :)  


somnade

Lillan var helt slut och somnade, har inte hjärta att väcka henne <3 Hon får sova en stund så får det bli som det blir med natt sömnen.. Nu blir det snart till att äta lassagne :)

Blir så förbannad

Blir så sur... Hur kan man ens ha mage att säga så ? Åhh, snacka om att vissa verkligen kan konsten att lyckas reta upp en till tusen..*suck* Man får väl prioritera vad som e viktigast i livet lixom.. Och självklart prioriterar jag min dotter i absolut första hand ! Skulle vi bägga ha läkar tider samtidigt så går hon först. Skulle jag vara tvungen att boka om/planera om en dag, vecka eller månad pgr av att hon e sjuk eller liknande så skulle jag absolut göra det. Det spelar ingen roll vad jag missar, för jag gör verkligen allt för min dotter <3

Och förresten lär det kanske inte bli så mycket bilder under denna dag, kanske kommer någon om jag orkar fixa naglarna sen. Men annars får ni vänta tills det e friskt och glada miner här hemma.

gullunge <3

Även en dag som denna då elina är dunderförkyld och har vart riktigt hängig kan faktiskt göra en lite små glad. Elina har nämligen gått jätte många steg själv i dag och märker att det är roligt. Jätte gulligt att se henne tralla fram vingligt, men det går :) Och så har jag just fått tid till magnetröntgen med. Så den 28 mars kl:10.15, skönt att fått en tid och äntligen kunna se om det är något som inte är som det ska. Men tror allt faktiskt är bra, och hoppas det med. Snart dags att vila lite med mitt lilla mys barn <3

slut

Har lite främmande av elinas gammel mormor Majvor. Dock är kaffet slut, och jag är jätte kaffe sugen :/ Hehe. Alltid när det inte finns så vill man juh ha. Alltid så! Slår juh aldrig fel. Men det är som det är och så förblir det just nu ;)

muta

Nu ska jag se om lillan vill få i sig lite glass :) <3 och så lite saft:)

lite rensning och ordning

Lillan har sovit middag en stund, får se när hon vill vakna. Då ska vi försöka äta lite lunch, men hon är lite kinkig i maten nu när hon är sjuk dock, så vi får se hur det går. Så länge hon får i sig vätska är jag i allafall nöjd.. Är så uttråkad att jag ej visste vart jag skulle ta vägen, så började rensa olika skåp, lär väl fortsätta med det innan lillan vaknar hehe. Så man blir klar någon gång. Och så ska jag försöka fixa lite mera förvaring på ett bra sätt i min stora garderob som det finns en massa annat en bara kläder i ;)

tråkigt

Jätte fint väder ute, och vi ska bara vara inne och ta det lugnt och försökna friskna till. Eller jag e inte sjuk, men lillan e ju det :( Stackars min lilla tös ser helt slut ut. Hon som annars alltid är så pigg och glad och alltid vil fara omkring och leka hej vilt överallt. Men nu vill hon bara vara stilla och mysa. Och jag är uttråkad!

skönt att sova ut

Första natten på ett par veckor som jag verkligen sovit bra :) Bara vaknat en gång!! Underbart skönt. Blir tyvär inge dagis för min lilla älskling i dag heller :( Stackaren är helt dunder förkyld. Ögonen e helt röda och svullna och så rinner dom, och samma sak med näsan, hosta har hon bara lite då och då. Nu ska jag gå och göra mej en kopp te'e :) Och så mys med lill pluttan <3

helt slut

Lillan sover sedan en stund tillbaka, och själv känner jag mej helt slut. Öm så det heter duga i både armar, ben och rygg.. :( Inte alls skönt kan jag juh säga. Skulle inte vara helt fel med en fot massage, en rygg/svank/axel massage och så vore det juh inte helt fel om man slutade drömma heller :P Haha, skulle inte tro jag får någon lyx för tillfället. Fast jag själv tycker att jag faktiskt borde få det. Men drömma vidare om massa underbar skön massage får jag göra :P Hehe. Annars så sitter jag och kollar på Efterlyst, sen blir det Big Brother och så slutligen att krypa ner i sängen och det ganska så nyvädrade rummet som förengångs skull e svalt och mycke behaglig temperatur då lillan e sjuk.

snart sova

Tvätten ser ganska så seg ut. hmm, får bli att tvätta i morron i stället. Om det nu fungerar då vill säga. Ska snart lägga lillan <3 Sen blir det att fortsätta städa lite granna, då allt blivit upp skjutet under denna dag.. Sov rummet e fint och vardags rummet är med fint :) resten e lite si och så där, men bara lillan vill somna så ska jag ta hand om det :)

bara en massa strul

Huvudvärk så det heter duga :( Och tvätten e kvar i maskinerna med, hyresvärden e här, men får ej ordning på det, så dom ska ringa någon annan som får komma med en sugbil och då fixar det sig iallafall!! Men dock kommer den bilen tidigast i morron:( Suck!

telefonsamtal och massa vatten

Men rolig dag, känns som man bara setat i telefonen. *suck* Lillan är jätte hängig, snorig, värsta rassel hostan ögon som rinner och så feber på det. Ringde sjukvårds upplysning och hörde mej för. (fick stå i kö i typ en halv timma) Och fick inga vettiga svar alls där i från :S Sen har jag även tvätt stugan, så kom ner där för att hänga upp tvätten och lägga in nya maskiner, men då var det helt vatten fyllt där nere, så kom ej fram till maskinerna. Så nu har jag just pratat med hyresvärden, men han verkade bara grinig och la på luren (o.O) Hmm, får hoppas han kommer och fixar bort vattnet som jag bad om. Jag tänker då inte stå där nere och försöka mera. Stinker avlopp så det heter duga!!

sjuk

Hmm, lillan är sjuk "igen". Snorig så det heter duga, ögonen rinner på henne och så en rosslig hosta till på köpet. Så blev inget dagis i dag. (tråkigt) Hon som trivdes där juh. Men som dagis sa, ingen ide'e att komma  och smitta alla andra, bättre att vara hemma och tillfriskna. Så nu blir det mys för oss.

Bye så länge

Blir att ta en snabb dusch nu innan Big Brother börjar, får se om jag pallar att se klart hela BB i dag, gick och la mej kvart i elva i går, och ändå fick jag inte sova någe bra, då lillan fått för sig att man ska vakna mitt i natten och vara vaken tills morronen innan man somnar om "igen". Duschen nu. Bye bye så länge!

Änglar

Har förövrigt inte hunnit/orkat städat klart heller, då jag tvär slocknade på soffan när Elina sov middag :) Men en skön tupplur var det i allafall kan jag lova.. Men sov rummet är jätte fin, köket är helt okej, och resten e väl lite si och så där, men det finns en morron dag, och kvällen är juh inte slut ännu heller :P Nu ska jag fortsätta kolla på Sofias änglar :)

Bilderna









Elina tyckte det var jätte roligt, hon bara skrattade hela tiden :) Gulle barn! <3 Och speciellt när vi stog nära och den kom fram mot oss och gjorde något konstigt läte. Då skrattade hon, och typ härmade den :)

Mini Zoo

Har vart i väg till åsby mini zoo med lilla. <3 Fast det var bara En Get, (eller typ två kanske dom var) Hehe. Det var bara dom som ville visa sig i dag, dom andra djuren tyckte nog det var lite väl mycket snö inne i deras inhängnader.. Men tog några eller i allafall någon bild, som jag lägger ut om en stund :)

varmt

En övertrött Elina som vägrar sova någon middag alls. Och jag håller på och storstädar helt och hållet. Måste köpa ordentliga städ grejer..Inte nog med det är det sjuk jäkla jätte varmt här inne. Solen ligger på i både vardags rummet, sovrummet och hallen. Känns som om man skulle sitta i en bastu.. Näe nu måste jag fortsätta med städningen så man blir klar innan man ska ner i tvätt stugan;)

dagis :)

Så dära. Har vart på dagis med Elina, och hon trivs jätte bra redan :) Men inskolningen fortsätter veckan ut, samt halva nästa vecka. Sen ska hon pröva vara själv där en kortare stund torsdag fredag nästa vecka. Tror inte alls det kommer vara några problem. Vilket känns jätte skönt. Nu är lillan jätte trött och ska sova middag, sen blir det lunch <3 Och jag ska passa på att städa lite, och så blir det att tvätta lite i eftermiddag.

liteb smått

Lite frukost innan det är dags att knalla till dagiset i det super fina vädret :) Sen blir det en lugn dag på hemma plan, måste tvätta lite och fixa lite granna.


helt slut

Så dära, nu har äntligen lillan behagat att somna. Tror hon börjar bli lite förkyld igen :( Stackaren, hon har vart lite hostig till och från i dag. Själv är jag trött så det heter duga, så blir inte att fixa naglarna i kväll, då det tar lite tid, orkar inte. Får se om jag ens orkar se Big Brother. Det visar sig..

fullt upp full fart

Oj, har glömt bort bloggen hela dagen, har haft fullt upp. Började dagen redan vid tre tiden i natt, då elina tyckte hon skulle vara vaken till halv sex, sen somna om till halv åtta, så var lite slut i morse faktiskt. Och så knallade vi ner till dagiset med. Och Elina verkade verkligen trivas riktigt ordentligt :) Hon gillade dock hörnan dom hade, där ville hon vara och leka mesta dels av tiden i dag. Hehe. Och i morron bär det av till dagis redan vid nio, ska vara där till halv tio, men tar en stund att gå, och vill komma i tid såklart.

Efter dagiset så handlade vi lite, träffade på Elinas två kusiner och deras mamma, så vi följde med dom hem en stund. Trevligt :)

Och färgade håret i går gjorde jag med. Känns jätte skönt!! Och i kväll ska jag snygga till naglarna med, så dom med är snygga :) Eller i allafall finare en vad dom är nu :P

Färgning

Näe, nu blir det färgning av håret så man blir klar någon gång. Hehe. Och så ska jag skola in lill tjejen på dagis i morron med. Ska bli roligt. Och hoppas att hon kommer att trivas :) Men det ska nog inte vara några problem skulle jag tro. Tror det kommer vara svårare att få henne att vilja hem :P Näe, nu väntar hår färgen, så hörs senare. Tjingeling

zappande

Lillan sover. Och jag ska snart börja färga håret så man kan känna sig lite snyggare. Och inte så trist och grå till denna vardag. Hehe. Så i kväll blir det äntligen av. Och så blir det Zappande mellan kanalerna i kväll med. Ska både se Big Brother och så bröloppsfotografen :) Har i och för sig sätt den filmen förut, så kan igentligen skippa den. Lär mest bli Big Brother skulle jag tippa på :P

suck

Trodde denna dag skulle bli bra, och hyffsat har det väl vart med, mera en så orkar jag inte gå in på just nu.. *suck* Men det är som det är. Och inget jag tydligen kan ändra på heller.

snart middagslur

Nu är min lilla prinsessa trött, så snart är det dags för en liten tupplur för hennes del<3 Efter det får vi se vad som händer och sker. Om planerna blir som planerat eller om det ska skita sig även denna gånege. Tror dock vi kommer få hitta på något annat faktiskt, men det visar sig lite senare. Bara att vänta och se!! Medans Elina sussar så ska jag sminka mej lite granna, så jag ser lite piggare ut :)

gilla det

När man planerat saker ett par dagar innan är det kört! Kan tame tusan aldrig bli så som man planerat när man e flera och planerar. *suck* Men får se vad vi ska hitta på i stället då ? Hmm, svårt, men leka ska vi i allafall göra oavsätt vart vi leker. Men det är så vardagligt, det är sådant vi gör varje dag. Funderar och funderar på massor, men i morron är det dagis för lillan <3 Ska bli roligt ! (fick juh skjuta på det förut) Så första dagen i morron. nice! Tror hon kommer gilla det.

hyffsat

Sov hyffsat bra i natt, men vaknade två tre gånger, mindre kul, men e faktiskt pigg i allafall, vilket är skönt :) Hehe. Lite halv tråkigt väder i dag med, men något ska vi i allafall hitta på. Och senare ska jag baka kladdkaka med <3 Mums!!

Mitt ALLT<3


Det absolut finaste och bästaste jag har ! Mamma älskar dej <3

tack och hej

Hmm, fixade aldrig mina naglar, då jag hade brist på ide'er om hur jag ville ha dom denna gången:P Hehe. Så satt och kladdade med massa olika nagellack på lösnaglarna som jag aldrig andvänder. Så ska kolla i morron på dom olika ide'er jag kladdade i hop, och se om jag ska göra något av dessa på mina riktiga naglar :) Hehe. Annars får det väl bli det gamla vanliga hedliga franska manikyren. (dock lite trött på det) Men nu tror jag det blir att borsta tänderna, och krypa ner i sängen, så jag förhoppningsvis är pigg i morron. Hoppas bara jag kan och får sova bättre i natt en dom två senaste nätterna bara.

Näe tack och hej för mej.

Så gott

Lillan sover sen ca halv åtta tiden... Och jag har as tråkigt, kollar på någon kass film på tv4 film. Någon svensk film. Har varke viljan eller orken att fixa håret i dag, men ska ta fram lite nagellack och se om jag orkar fixa naglarna åt minstonde, så man får något av det man vill gjort i allafall. Hehe. Och så dricker jag Pepsi med. RIktigt jäkla jätte gott :)

vill vill vill

Sitter med en jätte trött liten tjej i knät. Men ska försöka hålla henne vaken en timma till, får se hur det kommer att gå. Fungerar inte det, så vet jag en liten som kommer att vakna i natt, och det vill jag ju helst inte. Men det får bli som det blir. Kan ju inte annat en å försöka.. I kväll måste jag väl orka och få tid och lust att fixa antingen håret eller naglarna med:) Hoppas jag iallafall..Hehe

lite magsjuk

Har vart ute med Ellie en stund, vart en vända till nibble fiket :) Men nu tror jag Elina är magsjuk, eller börjar i allafall bli, bajsblöjor hela tiden, inte mysigt kan jag juh lova, och det doftar inte direkt parfym här hemma om man säger så.. Hehe. Min lilla stackare <3


Suck

Alltid, alltid och alltid så ska man vara så god trogen och tro så gott om allt och alla !! Nu har jag fått nog av att vara den som ska tro så gott om allt och alla jämnt och ständigt. Så nu ska jag skita i alla dessa människor och bara vara med min underbara dotter <3


skrot

I dag fyller mammas gubbe år, så har just ringt och grattat honom på sin dag:) Lillan e trött, så blir snart en middags lur för hennes del, och då ska jag passa på att snygga till mej själv lite granna hehe.. Känns som om det kan behövas. Då känner jag mej lite piggare, och lite finare<3 Har även städat källaren  i dag (rensat) Gick både fort och fint blev det. Skulle tagit före/efter bild. Men inte tänkte jag på att ta med kameran ner bland allt skrot.

Busa i massor

Blev en tidig kväll för mej i går, men dock inte mycket sömn, har vaknat flera gånger utan andledning i natt, och så vaknade vi tidigt i morse med.. I dag blir det en massa massa lek och stoj med min prinsessa <3 Busa, busa busa i massor :)

Varning

Sitter och kollar på Varning för Barn på tv:3 haha, så klockrent. Skrattar ihjäl mej juh :P Haha. Men annars så väntar jag på att Big Brother skall börja :) Sen blir det tidig säng för min del.

<3 <3


Ny duschad, och så trött på det <3 Mitt lilla charmtroll<3

för tidigt

Lillan börjar redan bli trött, bara för att hon inte sovit någon eftermiddads lur. Men tycker det e lite väl tidigt att somna för natten/kvällen nu doch. Så ska ta mej en dusch med henne, sen låta henne få vällingen oc så blir det mys mys <3

sen lunch


Detta blev min lite sena lunch :) Men gott var det kan jag juh bara säga! Hehe. Bjuder på lite mera bilder senare i kväll. Så kika in då och då om ni e nyfikna ;)

hjärnan snurrar runt

Ska snart gå ut, känns som om jag sagt det hela dagen, hehe, men nu är vi faktiskt på G, mätta och belåtna:) Men lill pluttan leker för fullt och blir så arg när jag kommer med ytter kläderna. Hehe. Så väntar några minuter till, passar på att dricka upp kaffet, men sen ska vi ut iallafall.

Annars så sitter jag och funderar på diverse saker, tankarna bara snurrar omkring på allt och lite till.. Både i nutid, och då tid, ja vet inte vad jag ska säga mera om dessa tankar, mera en att det e sjukt drygt att ha en massa tankar snurrandes i hjärnan hela tiden. Vill INTE ha det längre. Så nu måste jag även göra något åt det, så jag slipper dom.

tror jag ja

Nu hör jag att lillan börjar röra på sig där inne i sänge, så nu äntligen blir det dags för lite mat :) Och sen klär vi på oss och går ut och går på promenad i det fin fina vädret <3 Underbart!! Så i dag ska jag bara mysa och umgås med min älskade lilla dotter. Mor och dotter dag i dag. Fast det är det juh typ varje dag, men i allafall. Hehe. Maten väntar på oss nu, och naturen med för den delen :) Tjingeling så länge, så ser vi om vi ses och hörs senare, men det tror jag nog vi gör:P

solsken

Solskens väder ute, riktigt fint, ska ta och gå en sväng direkt vi ätit lunch :) Idetta väder vill man juh inte bara sitta inne och tråka i allafall. Men har lite att syssla med här hemma innan vi ska ut med. Planera lite granna blandannat :P Och så plocka grejer som vanligt.

Verkligheten

Timmy lamm, det gillar min lilla flicka<3 Ingen sov morron här inte, gick upp för längesen.. Inte kul att först vakna flera gånger på natten och inte kunna somna om, och så när man väl sover ska man vakna av en massa dunkande och smällande.. (både elina och jag vaknade av det) Och då låter det juh ganska så mycket om bägge ska bli väckta. Tråkigt ! Och så direkt man kommer upp så ska man behöva städa ? Helt sjukt, städade lixom i går.. Får se om vi sticker i väg en stund sen, blir i sådanna fall till dom som föredrar att leva i verkligheten :P ;)

Snurrar

Suck, suck och massa mera suckande. Tvätten är i allafall klar, vilket är positivt i allafall. Och lillan sover, det är väl med positivt. Men sen då ? Orkar jag färga håret eller fixa naglarna? Nix, och ingen lust heller. Ska ta mej en dusch och fundera en massa mere. Snurrar omkring hundratals tankar i min hjärna, och det har pågått under en lägre tid med, men nu har det snurrat för mycket. Måste göra något åt det. Blir en dusch nu, sen blir det att kolla på Big Brother, och så hoppa ner i sängen.

Kommer ta sin tid

Lill pluttan sover. Och jag plockar och donar lite här hemma. Väntar på att hon ska vakna, då bär det av ner i tvätt stugan "igen". Känns som om jag kommer städa, tvätta och bara hålla på här hemma tills sent in på kvällen. Hehe, bara för att jag får för mej att städa alla garderober och dyligt. (får skylla mej själv) Hehe.. Men kommer kännas skönt när allt är klart i allafall <3 Fint och rent !  

tröttis<3

Promenaden skippar vi.. Piss väder ute, regnar juh, tråkigt! Lillan får sova här inne i stället <3


Ner i tvättstugan..

Nej nu bär det av ner i tvätt stugan, och så en promenad på det med, så man få tiden att gå, medans man väntar på att tvätten ska bli klar.. Och så en trött liten tjej som får ta en tupp lur i vagnen:) <3 Hörs senare!

fullt upp med ALLT

lillan sov en snabbis lur, och det ända jag han med att göra var att diska. Så snart blir det att sätta sig på golvet och sortera lite tvätt. Tvätt stugan klockan 14.00-22.00, men vill juh bli klar så fort som möjligt med den, men beror juh på hur lillan är med. Men springer ner med två kassar tvätt och en liten på armen så man får in maskinerna då man har tid, så ingen tar tiden. Hehe. Och så blir det att vara ute och leka under tiden maskinerna går. Hänga upp och så in med nya. Hmm, ser inte fram emot detta i dag. Och så bör jag städa här hemma med, så fullt upp för mej blir det denna dagen.

jordbävning

Kanske ska ta och göra mej en kopp kaffe då. Vaknade av en jord bävning typ, inte kul, men inte helt ovanligt heller faktiskt. Har ätit frukost med lill tjejen, och nu har hon smörgås i typ hela huvudet, så det får bli en snabb dusch för hennes del :P Hehe. Men det är nog det hon vill, hon älskar juh duschen :P

Blev varken att måla naglarna eller färga håret i går, var trött och orkade faktiskt inte, men senare blir det att först tvätta några maskiner, sen SKA jag banne mej sätta i lite färg i skallen så det går att titta på mej "igen". Hehe.

Skrattar

Sitter och kollar på Big Brother :) haha, dom är juh klockrena. Speciellt Gurkan! Haha. Kan inte sluta skratta åt vissa komentarer.. Har även smällt i mej en massa smörgås rån :) Mums mumsigt!! Efter Big Brother blir det att borsta tänderna och krypa ner i sängen <3

hopplöst

Jaha, då var det som vanligt då.. (ovanligt) Hmm, men det blir nog varken att färga håret eller fixa naglarna i kväll. Och tvätt stugan var ej ledig i kväll heller, så blir att tvätta i morron. Och så förhoppningsvis fixa håret med :) Hoppas på det i allafall! Men får se vad som händer och sker, tvtta är ett måste i allafall..

får se

Jäkla tråk väder, en massa regn och rusk. Ska snart springa ner i tvätt stugan och kolla om man kan slänga in några maskiner i kväll, så slipper jag det i morron, och kan ägna mej åt roligare :) Funderar även på om jag ska färga håret i kväll. Om jag får tid, och om jag orkar, så det visar sig.. Och fixa naglarna vore med riktigt nice, men allt hinner jag nog inte i kväll, men det finns juh en morron dag med:P Hehe! Men tvätten står som nummer 1 för tillfället.

kaffe

Lite kaffe på det här, och så full fart igen. Lillan lever hej vilt här hemma. Hehe. Skönt att se hur roligt hon har då hon sysselsätter sig med allt och inget. Nu leker hon med ett tåg som spelar musik, vilket hon älskar och sitter och trycker på musik knappen hela tiden, och diggar stolt musiken med huvudet :) <3 Sitter och funderar på vad jag ska göra till middag i kväll. Svårt. Hmm, får se vad det blir.

Hemma igen

Sådära, då är vi hemma igen :) Gick ner på Mvc, där jag hade tid, lyssnade på bebis hjärt ljud, och kollade att allt var bra, och allt såg riktigt fint ut. Känns skönt att veta, och jag växer som jag ska med. Efter det träffade vi Miia och hennes dotter, gick till öppna förskolan och lekte av oss lite granna. Och som vanligt ska min lilla tös höras och synas mest :P Hehe. Gull unge !! Efter det mellan landade vi hemma hos Elinas farmor så Elina fick äta lite lunch, och så en promenad hem. Nu har jag fått motion så det räcker och blir över känns det som. Hehe. Fast jag måste springa ner och boka tvätt tid, men sen blir det nog en lugn dag/kväll med bara en massa MYS ! <3

Mvc

Frukost mys :) Sen ner på Mvc, får se om det blir att hitta på något annat skoj efter det sen då:) Solen skiner och vädret ser i allafall jätte fint ut, vilket är jätte skönt. Mycket roligare och trevligare att gå promenader i fint väder.

Fullt upp

Har vart ute typ hela dagen. Vart och lekt med Elinas kusiner, handlat och diverse annat.. Så har ej haft tid med bloggen. Och i morron blir det att gå ner på MVC, lyssna på bebisens hjärta och kolla att han/hon växer som den ska. Sen får vi se vad som hittas på :)

solstråle

Lillan kryper runt som en liten vilde och klättrar överallt med. Hehe. Min lilla solstråle. Och på tal om solstråle, vädret är jätte fint ute med. Så skönt, ska klä på oss och ta oss en promenad snarast :) Man kan inte strunta i detta fina väder..Och så ska vi passa på och hmm, det var något vi skulle göra, men vad det nu var vet jag inte just nu. Hehe. Det kommer jag nog på när vi kommer ut. Hehe. Så hörs senare!!

Fettis

Riktig sov morron kan ja lova, lillan ville vakna halv tio. Det hör verkligen inte till vanligheten. Men skönt att få sova. Nästan så man fick sova lite för mycket nu, hehe. Så vi har pracis käkat frukost. Mumsigt! Och i dag är det "Fettis Dagen", haha, så i dag kan ja proppa i mej allt och lite till utan att känna mej... Hehe. 

Tv programmen

Sotter och kollar på En unge i minuten på kanal 4 :) Tycker det är intressant.. Snart blir det att kolla lite på Big Brother och så äta lite popcorn. I like it <3 Hehe. Men först kolla klart på detta. Och efter alla program blir det att krypa ner i sängen och sussa :)

glömde

Ska just lägga min trötta lilla skatt. Sen blir det mys framfar tv:n :) Och kan juh även nämna att jag glömde kameran hemma när vi gick ut :( Tråkigt nog, för Elina satt och skratta och tjoade hela tidedn, så himla kul att åka nya vagnen. Hehe..

Vakna nu då :P

Sitter och väntar på att min lilla flicka ska vakna så vi kan gå ut :) Hon somnade juh  typ när vi var klara för att ta våran promenix. Hehe. Men bara att vänta. Ut ska vi i allafall..Passade på att städa rent köket i allafall, alla leksakerna låter jag bli, för det kommer jag i allafall få plocka upp senare igen, så skippar det och underlättar lite för mej själv. Orkar inte plocka som jag jgort typ så dära tio gånger om dagen, haha. Ganska så onödigt då hon vill leka och tjoa här hemma.

vagn kaos

Nu börjar det rossla och rassla om mej "igen", vill och orkar inte bli sjuk. *suck* Men nuu är det som det är, och jag hoppas bara det går över fort bara. Känns som om vi haft nog med strul och problem för en lång tid framöver.. Men det återstår att se. Mitt humör är inte helt på topp just nu. (massor av orsaker) Och lillan vägrar sova middag, hon brukar alltid göra det runt denna tid. Kommer ej ut förens hon sovit en stund, för jag måste hinna fixa lite snabbt här hemma och fixa med vagnarna (det står just nu två nere i hallen, och jag kan ej komma förbi och fram om hon inte somnar en stund så ja kan lösa det. Blir svår att ta sig igenom vagn kaouset där nere annars.

berg

Blev en ordentlig sov morron, och så ett berg av frukost till oss bägge:) Riktigt skönt, och jätte gott.. Efter lunch så ska vi ner på samhället och handla lite och bara kolla runt. Och Elina får åka sin fina vagn. Ska ta bild på henne när hon sitter där i. Hon skiner upp som en sol direkt man sätter ner henne. Hehe. Gulligt!


F och F

Har haft fullt upp med allt annat en datan i dag. Vi har hälsat på min farmor och farfar en bit bort :) Riktigt trevligt, och så kom min faster över och sa "hej" med, och lekte med Elina. Snart ska jag kolla på BigBrother. Ett tag sen man såg det nu. Sen blir det sängen för min del, så man orkar med morron dagen.

kläder

Blev lite sov morron, riktigt skönt, och jag har faktiskt sovit bättre en på länge denna natt, vilket känns jätte skönt det med.. Blir att gå ut om en stund, Elina älskar att sitta i sin nya vagn så nu är det extra trivsamt att gå ut med vagnen :) Hehe.. Ska göra mej klar för dagen, får se om det blir lite nya kläder att ta på sig i dag med. Eller det blir det :) Men vilka kläder har jag ej bestämt, mjukisar eller leggings ? Hmm, det var inte direkt jätte varmt ute så får se vad jag väljer..

Kommer in lite senare igen, i allafall 1 gång till :)

Tuna park

Tjingeling. Har haft fullt upp i dag, sovit dåligt i natt, och nu är jag grymt mega jätte trött. Hehe. Var i Tuna Park i e-tuna och shoppade lite granna, och så träffade vi min pappa/ elinas morfar :) Riktigt trevligt. Och jag älskar Elinas nya vagn hon fick i går, den är så lätt körd och så enkel och så himla smidig och tar inte alls mycket plats. Och så är färgen jätte fin med :) Den är nämligen lila <3 Nu ska jag leka lite med min lilla flicka.

Affären

Har vart och köpt en enklare sittvagn åt min lilla prinsessa :) Den är lila och riktigt jätte fin :) Handlade även lite smått till mej. Dock inget märkvärdigt. Men i allafall.. Shampoo, hår inpackning, body lotion, silkes droppar, nagellack och så ansiktsmask. Tror det var allt, eller hmm, lite mat och sådant med förstås.. Fortfarande jätte trött och sliten, men det kanske inte är så konstigt efter alla nätter på sjukan. Söndag kväll till torsdag eftermiddag. Och typ ingen sömn där. Eller lite, men knapt något. Men nu ska ja till och äta lite granna, sen blir det nog att kolla lite tv/film och så i säng tidigt.

Sovit lite

Har fått sova några timmar i natt, vilket känns väldigt skönt kan jag lova. Lillan e mycket piggare och leker på golvet lite granna :) Skönt att se henne må bra "igen".  Blir snart att äta lite lassagne, sen ut en stund och promenera lite granna. Kommer bli lite slött med bloggandet, men det har sina orsaker då jag fortfarande är jätte trött och helt slut.

Ambulansen

Har hänt så mycket sedan i söndags kväll då jag skrev, och vill ej gå in på allt, men blev åkut ambulanstur direkt efter förra inlägget :( Och har kommit hem i dag. Orkar inte prata om allt just nu. Men direkt jag är piggare så kommer bloggen i gång igen.. Så det kan förmodligen ta några dagar. Är så jäkla trött efter att inte sovit många timmar alls sen söndag.

Nu ska jag mysa med min underbara älksade dotter<3 Och försöka få henne att somna. Men inte det lättaste då hon mest sovit under dessa dagar.


RSS 2.0