Nu e det nära..

En skön morron promenad och lämnat Ellie på dagis. Det e vad ja hunnit med hittils, o snart blir det at diska lite, skura köks golvet. Sen packa åt Ronja, åt Elina och åt mej.

Och så ta fram kläder inför morron dagen:( Då det e begravning för Thord<3

Pausar

Haft en bra dag, träffat massa vänner o bekanta med barnen. Köpt vinterskor o gummistövlar till Ellie :) fikat, ätit duschat mm. Och ja. Nu ligger ja här o mobil bloggar för att ja e kan somna. Bra tidsfördriv va? Hehe. Blir ju inte så mycket vettigt man skriver, så vad e vitsen att ja bloggar. Ska ta en pause från bloggen. I alla fall tills nästa vecka eller nått. Så då vet ni! O behöver inte kika in så mycket förrens nästa vecka typ;)


Vill INTE

Jag har blivit sjukt lat när det gäller bloggen. Borde ha fixat en ny header för längesen, borde blogga betydligt mycket mer en vad ja har gjort:) Men det är som det är, och jag har haft fullt upp med allt annat. Och så e det juh faktiskt så att ja inte vill skruva ut precis allt så här öppet så vem som helst kan läsa. Så skriver mer privat o så i en gamal hederlig dagbok (fast det e bara ett snyggt spiral block)

Och Elina så söt i morse !

jag: nu ska vi klä på oss så vi kan gå till dagis o leka:)
Elina: nej mamma!
jag: vadå nej, du ska ju till dagis o leka med barnen o ha roligt..
Elina: nej, vara hemma mamma o Ronja.
jag: varför vill du inte till dagis o leka?
Elina: Stanna hemma mysa:)

Ja efter mycket tårar så blev det så att Elina fick vara hemma, så en mys dag får det bli<3

Varför ska man ha en rubrik;)

Underbart skönt väder att promenara i :) Både sol samtidigt som det var lite små kyligt. Med andra ord helt lagom:) Hehe. Elina e nu på dagis, o ja o Ronja har just kommit hem. Snart dags för mini att sova lite granna, o ja ska börja förbereda maten o diverse annat:)

Ska även fixa lite kartonger o sopsäckar o dyligt:)

lugnt o skönt

Haft en hyffsad lugn dag i dag. Bortsätt från att barnen förvandlades till små monster ett par timmar ;) Hehe, men nu sover Elina som en stock :) Och Ronja börjar med bli trött. Så blir nog en lugn o stilla kväll med:)

...

Nu är allt bestämt, o det känns faktiskt sjukt skönt måste ja erkänna. Även lite läskigt, lite spännande osv..Näe nu kan ja ej skriva mer om det ;) så nu får ni undra ! Haha..

Snart dags att gå ut o busa med barnen, men först ska dom bara vakna, o ja ska passa på att plocka lite, samt kladda på lite smink;)

Koppla av!

Haft en toppen dag, vart på stan, handlade ett par as snygga legging's super nöjd! Vart på loppis med mamma o barnen, samt vart ute o lekt i lekparken:) så denna dag har vart toppen. Och nu ska ja lägga mej i ett varmt skönt skum bad! Sen se film. Njuter av lugnet. Hehe. Måste ju passa på o bada när man e hos mamma. För i hallsta har ja ju inget badkar:/


Bus, buss och mys!

Så där. Då e man i e-tuna.. Har vart på Ica maxi i dag o handlat lite. Tur barnen älskar att åka buss hehe.. Ätit kvälls mat. O nu myser vi framför en film<3 barnen e trötta o somnar snart. Så blir en lugn kväll o kolla på fångarna på fortet. O så moffa lite chips o dip med mamma:)


en helg på annan ort

I dag bär det av till E-tuna:) Blir där över helgen.. Ska bli jätte mysigt ! Ska bara packa ner allt som ska med. Sen sticker vi. Hehe. Och Elina kör hårt med pottan, mammas duktiga lilla tjej<3
b
Tror inte ja tar med mej datorn denna gången. Eller rättare sagt, jag tar INTE med den, så vi ses efter helgen, om ja inte drar någon snabb blogg från mobilen. Det återstår att se ! ;)

Tankar

Jag har inget intressant att skriva, så vi skippar att blogga just nu ;)

Lite picknick mys!

 
Elina har kommit in i en period, då hon vägrar att ha bara t-sshirt fast det e varmt ute. Lite halv knasigt. Hehe! Idag har vi fiskat "igen", dock inte fått någon fisk i dag heller :( Men det e som det är. Elina har blivit så duktig, idag har hon kissat i pottan flera gånger, och ävem bajsat i den en gång:) Och hon e stolt själv, klappar händerna o säger, Elina duktig tjej ! <3

Lite bilder från när vi var i Lule

 
 
 
 
 

Mysigt med värmeljus och mörker

Hej hopp i galopp.

Jo, jag e fortfarandevaken, trotts att jag e as trött så kan ja bara inte somna, känns helt omöjligt. Men ska snart lägga mej och verkligen försöka sova, måste juh sova om nätterna så man orkar med att gå upp dagen där på lixom.. Hehe.

Har sjukt många tankar, ide'er, och ja allt. Det e såmycket jag vill ha, göra, och så mycket ja borde osv osv osv.. Listan e lång!

Men men nu blire att dricka lite, sen borsta tänderna och hoppa i sängen. Inte ordagrant "hoppa", men krypa ner under täcket och blunda ;) Haha

Grattis syster

Kan juh inte direkt påstå att dagen börjat bra, hoppas på att det blir en hyffsad dag trots allt..

Måste passa på att gratta lillasyster Ida, som fyller 16 år i dag. Grattis älskade lillasyster, och hoppas du får en toppen dag.

Inte ett endaste napp. Bara den Ronja slängde i vattnet;)

Vi har haft en hel dag med fiske. Mysigt! :) Dock blev det Inge fisk tyvärr. Och nu e vi hemma och ligger o myser. Hoppas på att barnen kan somna skapligt, så ja kan hinna snygga till mina naglar och lägga på en ansikts mask mm. Och så e det som vanligt lite städning o donande här hemma med..

Har varken haft tid eller ork att leta usb grejen heller. Så bilder får som vanligt vänta...


Borta bra men hemma bäst?

Just intagit säng läge. Så får bli en snabb blogg från mobilen... Kom hem från Lule i morse, fast hade mer en gärna stannat kvar där ett par veckor till :) hehe. Men lite skönt å komma hem med. Chilii var över lycklig när vi kom hem, hon börja spinna som en tok direkt. Barnen sussar så sött i sina sängar. Skönt att slippa trängas, samtidigt som det var jätte mysigt att dela säng med din under Lule besöket:)

Har ej orkat leta efter den sabla usb grejen heller. Men bilder kommer direkt ja letat fram den :)

Nu kollat ja i kors o ser knapt vad ja skriver. Så avrundar nu innan ja somnar;)


I bilen

Sitter fortfarande i bilen men när som helst hemma igen.. Vi passera just Västerås:) finns massa att skriva, men ingen ork just nu. Snuskigt trött!


Underbart i lule

Har haft en toppen dag med syrran och alla barnen. Vart på stan o shoppat lite :) Och nu sover Lindas barn, medans mina leker så snällt <3 Sen blir det att gå ut och leka eller hitta på något skoj.

Trivs som fan här i Lule ! Underbart! Och barnen trivs med,och sover bättre en nånsin om nätterna.

Jo, det blev tre t-shirts åt barnen, sen en liten handväska åt mej och så en liten planbok :) Bilder på lule o våran tid här lägger ja in när ja kommer hem.

Snabbare en blixten

Näe dags att ta tag i allt med packningen o alla måsten inför resan:) Massa att fixa, men ska bli så skönt att komma i väg så det får ta den tid det tar:) Hehe.Men har haft så fullt upp att det inte har funnits tid att gjort det tidigare..

Ellie e på dagis nu, så har påbörjat packningen lite granna. Men Ronja e vildare en vildast så det tar lite tid. Hon hänger o dinglar i gardinerna som en liten apa, klättrar upp i soffan samt sängen o ska hoppa, jäklar vad snabb hon har blivit min lilla mini plutta :) <3


<3 <3 <3

Underbart, inte många dagar kvar tills vi drar upp till lule! Ska bli så skönt att komma bort från Hallsta:) Nu lite mys med mina underbaringar <3 Som redan e små trötta.. Så blir en lugn kväll för min del, lite sma fix o packa lite osv..


Mamma på besök<3

Haft en toppen dag, Mamma är här med oss i dag tills i morron, vilket känns skönt! <3 Och Elinas första dagis dag efter semester uppehållet gick jätte bra med, vilket känns underbart. Nu ska vi snart lägga oss o mysa o kolla film en stund, sen sagostund o vaggvisor:) Har även hunnit med att rensa bort lite saker.

Och om mindre än en vecka drar vi till lule! <3

Det finaste som Finns<3

 

Hoppas

Haft en bra dag, hämtat ut Elinas nya medecin mot magen, och hoppas nu att det ska fungera. Vill inte se min lilla tjej ha så ont i magen. Och så vill ja juh att hon ska kunna bli blöjfri med såklart, Vilket e svårt när hon e så rädd att vara naken fis. Men nu håller vi tummar o tår :)

Och så har vi haft besök av Majvor och Ella, trevligt! Nu blire kvälls mat som består av lax o potatis och en egengjord citron/ört sås :)

Tårar som rinner

Gårdagen var en dag ja helst bara skulle vilja glömma, men det kan ja inte! Ja höll din hand, ja försökte prata med dej. Men nu vet ja att du ha det bra! Vila i frid Thorda ! <3 Vi saknar dej. (kan inte fatta att vi aldrig mer får träffa dej)

En fungerande telefon :)

Yeah!! Nu har ja en funngerande telefon igen..:) Dock e det bara en tillfällig telefon, men en Iphone 3g det duger, men min samsung var tio gånger bättre (känner ja nu iallafall) Men ja har juh bara haft denna i några timmar med. Hehe. Så får se hur ja anpassa mej o vad ja tycker o tänker om denna, men tror ja ändrat uppfattning om Iphone telefoner, så som det känns nu i allafall. Näe, nu ska ja smeta på en ansikts mask, sen lägga mej på soffan och mysa med Chillii <3

Hjärnan går på högvarv

Fy faro vilken tråkig dag. trots att vi bakat muffins o kladdat, pysslat, målat lekt, kollat film mm.. Så har ja sjukt tråkigt, o nu börjar tjejerna bli gnälliga o bråkiga med. näe, snart dags att stoppa dom i duschen sen efter det blire att laga mat o dona, sen blire tidig läggdags i kväll för både mej o barnen.

Plus en jäkla massa funderingar som snurrar omkring på högvarv!


Får en ny telefon i dag i allafall! Om ca en timma eller två. Skönt !

Värk

Haft jätte svårt att sova i natt.. Drygt ! Men det e som det är. Och nu sitter vi o myser då det e tråkigt grått och trist ute! <3 Fast har sjukt ont i magen, känns typ som den ska explodera! (vilket inte kan hända på riktigt, hoppas jag) Hehe. Tur man har hög smärt gräns. Men ger det inte med sig så..Äsch, klart det går över. Positiva tankar nu ! :) Och i dag får jag en fungerande telefon så dom som ringer mej kan höra vad ja säger med;)

Trottsigt barn!

En lång skön promenad i förmiddåas! Handlade, o så picknick:) Sen massa bus o lek förståss.. Och nu försöker ja få min trottsiga lilla Elina att somna, då hon inte sovit middag eller nått i dag. Men hon gillar dock inte läget:/ Men nu ska det bli saga o lite vagg visor:) <3

Ingen bra känsla

Sovit som en prinsessa typ:) Skönt!! Och bra väder e det med, så blir å gå ut om en liten stund, ner mot affären, handla lite nödvändigheter..Sen får vi se vad dagen har för äventyr att bjuda på i dag då.


Har onda aningar om vissa grejer. (känns inte bra) Bara hoppas att det inte blir nå mer knasigheter.

Spöregnar

Jäkla tråk väder, regn o rusk. Blä! Vart tog sommar vädret vägen? Vi vill ha sol o värme ju:) Men men, bara att hitta på annat, använda fantasin;) Pyssla, puzzla, leka, mysa, kolla film, städa? Jo nog finns det saker att göra även när vädret e kasst.. Och igentligen finns det inge dåligt väder, bara dåliga kläder, haha!

Nu blir det en kopp kaffe o snart sommarlov som Elina gillar <3

RSS 2.0